Posle žurke me je brat jebao i skinuo mi mrak

Ćao, ovo je ispovest jer ne znam kako da živim sa tim, i svaki trenutak mi se i gadi i neverovatno pali to što me je brat jebao. Naime, neću se predstaviti jer mi je teško sve što se izdešavalo. Imam 18 god, dok moj brat ima 22 god. I to rođeni brat, isti majka i otac. Da nas opišem; ja sam 1,76 cm, crne kose, braon očiju, oble guze, 15 cm. Dok je moj brat pravi alfa: 1,90 cm, crne kose, gladak svugde, mišićav, jer je trenirao svašta i to godinama, i dan danas trenira. 20 cm kita.

Kad sam bio klinac u ulici sam bio najmlađi među decom. I stariji su uveliko merili kurčeve, drkali i takmičili se ko će više da svrši, dok sam ja više drkao jer su i oni to radili. Iako sam imao druga moje godište, sa kojim nisam imao tajni, uvek smo voleli da ih izvadimo i da merimo, drkamo… klinačke igre. U ulici nas je bilo oko dvanaest dečaka i uvek sam znao da dok su njih uvek ložile devojke, ja sam voleo da gledam kurčeve kako im rastu, kako drkaju i bacaju spermu. Jednom smo se igrali policajaca i lopova, i lopove ako uhvatimo, kao privedemo i kresnemo iza žbunja. Naravno, niko ga nije ubacio u rupu, već samo „jebao” između guzova. I jednom smo stariji brat i ja bili policajci i uhvatili smo druga, te kako su pravila igre bila odveli ga u žbunje i ja sam ga držao, a moj ga je brat „jebao”. Naravno, svi su voleli to da gledaju od drugova, ložila nas je bliskost. Ali u tom trenutku sam svog brata počeo da gledam drugim očima.

Naravno, kako smo odrastali igre su prestajale, prestali smo da ih vadimo, drkamo, svi su nalazili devojke i sve je ostalo kao dečačke igrice. Naravno, kako živim sa bratom u istoj sobi, svakodnevno se vidimo gole dok se presvlačimo, čak i uhvatimo jedan drugog dok drkamo, al’ nastavimo, sve OK, mislim braća smo. Samo što je meni predmet mog drkanja postao baš on. I godinama sam to krio, ali počeo sam češće da pazim kad drka i gledao, čak smo drkali i zajedno. Ali svako svoju kitu.

Posle žurke me je brat jebao i skinuo mi mrak

Počeo sam da ga špijuniram dok se tuširao, imao je glatko telo i neverovatne mišiće. Često bih ulazio dok se tušira da pišam, i da ga odmerim. Naime, pošto su nam matorci radili u inostranstvu, skoro uvek smo bili sami. Tako da smo brinuli jedan o drugome i ta bratska ljubav je bila nešto meni najbitnije.

E ovako me je moj brat jebao

Kako sam shvatio da me pale momci, počeo sam krišom da se igram sa rupicom, čak sam kupio i manji dildo koji sam jahao kad god sam bio sâm. Kako sam postao stariji i kako sam počeo izlaziti i piti, često bih išao na žurke, gde bi i moj brat popio, jer smo se svi družili. Nekad sam lagao da sam pijan i skinuo bokserice mom bratu i drkao i lagano mu pušio. Jednom znam da sam se usrao od straha kad se probudio, al’ je sutra mislio da je to bio san. Iako sam tad počeo da provociram sa pitanjima da l’ ga palim, uvek me je gasio sa tim da smo braća i da to nije normalno. Kako je to rekao, meni se kita skamenila, pokušao sam to sakriti, al’ video je i pitao me je, da l’ me on loži. Rekao sam da ne, al’ drkali smo, a kao probao bih, jer nemam koga sem brata da mu verujem.

Posle toga je naš odnos postao čudan, udaljili smo se, počeo je da zaključava vrata dok se tušira, oblačio se u drugoj sobi, govorio mi je da nisam normalan, izbegavali smo se. Ja njega zbog stida, verovatno i on mene zbog istog.

Jedne večeri sam napravio žurku za društvo, a došao je i on sa njegovim društvom i devojkom, a kako je moje otišlo, ja sam otišao u sobu, listao sam tako Instagram i napalio se te sam ga izvadio i počeo da ga drkam. Uzeo sam i dildo i počeo da ga nabijam, a kad sam čuo da moj brat posle nekog vremena sve ispraća, shvatio sam da će doći da legne te sam se samo pokrio. Ostao mi je dildo nabijen u bulju i bilo mi je čudno, moj brat se svlačio i legao je pored mene.

Tip gura dildo u čmar i drka kurac i svršava

Srce mi je lupalo kao ludo, osećao sam da gorim. Rekao je da mu nedostajem, odgovorio sam da i on meni nedostaje. Drhtao sam kao nikad. Zagrlio me je i rekao:
– Ti si mi brat, čuvao sam te, nije u redu da nas nešto razdvoji.

Uhvatio me je za vrat i pogledao u oči. Gledali smo se tako, i pitao me je da li me još uvek loži. Ne znam zašto, samo sam prošaputao, godinama. I poljubio me je. Taj osećaj, bio je tako čudan, a tako dobar. Počeo je halapljivo da me ljubi, posle nekog vremena mi je gurao glavu ka dole. Pitao sam ga:
– Šta sad? – Rekao je:
– Sad ću ti ispuniti snove.

Te noći me je moj brat jebao…

Počeo sam da ga ljubim preko grudi, sisao sam mu bradavice, poljubio pločice, ljubio ga ka dole. Nabio mi je glavu na bokserice gde sam osetio njegovu tvrdu kitu. Miris znoja mi je prijao i opijao me. Lizao sam mu glavić preko tkanine, a od čvrstine mi se činilo kao da će pući bokserice, te sam ih skinuo i ispred mene je sevnula dobro poznata kurčina, ali nikad ovako snažna.

Pogledao sam brata u oči i video sam da je sad to to. Da nazad nema. I samo sam mu progutao glavić. Pušio sam mu, uživao sam, nikad nisam osetio lepši osećaj. Napušavao me je, gušio sam se, al’ me je to dodatno palilo, još osećaj dilda u guzi me je dovodio do ludila.

Posle žurke me je brat jebao i skinuo mi mrak

Okrenuo me je, i kad je video moju guzu i da imam dildo u guzi, samo mi je rekao da me voli. Tad sam bio najsrećniji na svetu. Uzeo je dildo i malo me je jebao sa njim. Kako bih stenjao, tako me je ljubio. Davio me je malo, prijalo mi je. Onda je izvadio dildo i pitao je da l’ sam spreman za pravu stvar.

Seo je i ja sam ga opkoračio, klečeći sam se polako spuštao. Imao je dosta veću kitu i deblju nego što je bio moj dildo, pa me je ipak bolelo. Kad sam seo, gledao me je u oči i rekao da ne može da veruje, da je njegov bata tako uzak.

Poljubio sam ga i počeo lagano da se podižem i spuštam. Počeo je i on da me lagano jebe i izljuđivao me je. Priznao sam mu da mi je prvi, a on kao da dobio neku ludu životinjsku energiju i počeo jako da me jebe. Posle 10-ak minuta jednostavno više nisam mogao, što je primetio i napunio je moju pičkicu, te me je spustio da očistim ono što je ostalo. Posle je i on meni popušio, i tako iscrpljeni smo zaspali.

PS. Sve je plod moje mašte i perverzija. Ništa nije stvarno, a ako vam se dopada priča, komentarišite slobodno.

Posle žurke me je brat jebao i skinuo mi mrak

Shadow18

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments