Morao me je širiti za svoj veliki crnački kurac

Nisam gay, ali maštam o kurcu.

Kod prijatelja u kafiću sjedili su američki vojnici. U jednog sam gledao, bio je visok, nabijen i bio je crn. Kada su krenuli nazad u bazu prišao mi je i rekao:
– Vidimo se sutra – nasmijao se i izašao.

Engleski znam onako malo, ali opet sam sutra došao, bio je već tu, sjedio je sam, u civilu, valjda je bio slobodan danas. Pozvao me je i sjeo sam do njega, nešto smo pričali, a onda je on rekao da idemo u motel, i spustio je ruku ispod stola na moju nogu. Nisam oklijevao – ustao sam i krenuli smo.

U sobi s vrata počeo je pričati kako već godinu dana nije imao sex, i počeo se skidati. Taman ten i mišić na mišiću, nema dlake na tijelu, a kada je ostao go ostao sam bez teksta: kurac do koljena! Rekao sam da to neće u mene, a on se samo nasmijao i povukao me sebi, stavio mi ruke na taj kurac (mislim da je bio neke 4 šake), nije normalno, ali kada se digao, to je bilo strašno, izgledao je kao kolac, a jaja… jaja su ogromna bila.

pljuvanje na crnački kurac

Počeo sam mu drkati s obje ruke, jedva sam glavić stavio usta, i to jedva. Jedino što sam mogao to je da ga drkam i ližem kao neku cijev. Kasnije je pokušao ući u mene, ali moja nevina guza nije to mogla primiti. Glavić mu je jedva prošao kroz guzove, a anus, takoreći, mi je bio kao njegova rupa na kurcu.

Gurao je gurao, ali nije uspio ući, tako da sam ga drkao dok nije počeo svršavati, a nakon nekoliko dana opet na istom mjestu, došao sam sređen, obrijan, spreman da idem do kraja.

Goli smo u krevetu, milujem njegovo tijelo, svaki mišić ljubim, a tek te velike usne kada osjetim na sebi… Počeo je da me ljubi, da mi liže guzu, gurao je jezik unutra i dva prsta. Uživao sam. Počeo sam da se igram s njegovom zvijeri. Iako mlohav, bio je opet ogroman. Nisam mogao više od glavića staviti u usta. Ali, uživao je dok sam ga obrađivao na svaki način, tako da svaki milimetar pokrijem jezikom, usnama ili rukom.

lizanje crnačke kite

I evo ga – u punoj je snazi! Kako je samo velik!

Onda sam uzeo vazelin, mazao ga kao za ražanj, a onda sam legao na stomak i malo guzu izbacio, a on je podmazao mi guzu i gurao prste unutra. Pripremao me je, širio me je. Bolilo je, ali obojica smo htjeli da uđe u mene.

Onda je stavio glavić na moj anus i gurao do bola gurao i gurao. Zabio sam glavu u jastuk i vrištao, stenjao, a onda osjetio nešto čudno: bol je stala. Shvatio sam da je glava ušla. A kurac mu je bio super oblikovan. Velik, prav, a glava je deblja od ostatka, tako da je najgore prošlo. Ulazio je milimetar po milimetar, a onda ga je izvukao i opet vratio svaki put dublje i dublje. Bio je toliko duboko u meni da sam htio stati, jer me je stomak bolio, kao da je do želuca mi došao. Stavio sam ruku dole i osjetio njegova jaja veoma blizu mojim.

Još cent-dva, i cijeli je u mene stao. Opet je lagano krenuo ga vaditi i vraćati, pa ga je opet ga izvadio i ubacio još vazelina u tu, sada veliku, rupu. Pa ga vrati, i tako, malo po malo, i sve je kao podmazano.

crnački gej pornić

Ne znam zašto imam osjećaj da ću ja svršiti, a kurac mi nije ni dignut. Počeo je da me jebe brže i brže. Jedva sam zrak hvatao jer je sve bilo čudno, ali uživao sam, pa sam i sâm počeo miješati guzom dok je ulazio u mene do jaja.

Prste je zabio u moje guzove i počeo kao manijak da se zabija u mene, sve dok nije pustio vrisak i nategao me do kraja i držao tako. Osjetio sam da se prazni duboko negdje u meni. Osjetih svu tu toplu spermu u sebi koja je počela curiti čim je izvadio zvijer iz mene, ali kao da je poludio, okrenuo me je i stavio mi ga usta. Otvorio sam, a on je počeo da ga gura unutra. Iako sam obje šake držao na tom ražnju, opet je velik komad.

Ušao mi je u usta, jedva sam hvatao zrak, jer osjećam miris vazelina, sperme, guze; sve to ustima. Povraćalo mi se, gušio sam se, a on kao manijak, počeo me je jebavati u usta brže i brže.

bbc, jebanje u usta

Kurac, i dalje u punoj snazi, toliko brzo ga je gurao, da sam se u svemu tome i ja opet napalio i sklonio sam jednu ruku, tako da mi ga je zabio u grlo. Opet sam mislio – povratit ću – ali nisam, a onda je počeo opet svršavati. Ista količina me je opet punila, ovaj put moja usta, ali on ne staje, tako da veći dio toga sam morao gutati, da se ne bih ugušio. A on i dalje nastavlja ga gurati u mene, sporijim ritmom, pa sam mu stavio ruku na guzu, a ona sva masna od vazelina, pa pređem par puta kroz guzove preko anusa i zavučem prst unutra, a on se propne, kao da mu godi.

U ustima osjetim da mu kurac opet postaje čvrst, a on ga vadi i sjeda na moj kurac. Ušao je u njega. Sjedi na njemu i drži svog onako u punoj snazi. Htio je ustati, ali ja ga uhvati za noge, a on kaže da mora u WC da piša. Nasmijao sam se, uhvatio ga za kurac i počeo mu drkati, a on se nasmija i krenu kao fontana da piša, ok je padalo nazad na njegov kurac, na moj stomak, na njegove grudi, a ja sam počeo brže i brže gurati u njega.

Ne znam zašto, ali kao da me je palilo sve to, tako da sam i ja bio gotov u njegovoj guzi dok je sve oko nas bilo mokro i masno. Onda se sagnuo i zavukao mi jezik duboko u grlo. Bilo je divno i nezaboravno.

gay golden shower

Nakon dva dana dobio je premještaj. Više se nismo vidjeli, do prošlog mjeseca. Susret nakon 7 godina.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments

Meni se posrećilo da naletim – i nabijem se – na crnačku batinu. Jedne večeri, u autobusu sa aerodroma, seo je pored mene čovek, taman kao noć. Dodirivao mi je kolenom koleno, a ruku spustio na butinu….Prihvatio sam njegovu igru – i dospeo u hotelsku sobu. Kako me je izjebao moj prvi crni jebac… Kako me je punio svršavajući u mlazevima koji su šikljali iz njegovog kurca. Ostao sam do zore, ponvljajući radnju, da je što bolje pamtim. I zapamtio sam. Nikad više se nis,mo sreli, ni slučajno. Ali je u meni ostavio tragg, dobuk oko 27 cm…. završio