Počeo sam ozbiljno da uživam u primanju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Au ljudi, kakva me je sirovinčina tucala! Kako sam ozbiljno počao da uživam u primanju! Prvo da kažem da sam normalan dečko, lep, sportista. Do sada sam sa muškarcima imao sex samo kad sam u inostranstvu, to su bili momci mojih godina (23), lepi, zgodni. Najvažnije od svega mi je bilo da se ne sazna za mene jer me dosta ljudi po Bg-u zna, uvek imam neke ribe i zbog toga sam jako pazio. Dva puta sam pokušao da primim kitu, ali nije išlo pa sam samo ja karao druge.

Kako je krenula ova situacija sa koronom, nisam nigde putovao pa nije bilo ni karanja sa muškarcima. Zove me drug i kaže da će da pravi rođendan u svom restoranu, posle 8 će zaključati, a mi možemo da ostanemo dokle hoćemo. Kako mi se sezona uskoro završava, rešio sam da se malo opustim to veče.

Odmah sam počeo da pijem, a ubrzo se i napio. Bilo je nas 30-ak i, koliko sam video, svi su bili pijani. U jednom trenutku mi prilazi jedan stariji lik, mislim stariji, nekih 40-45 godina. Seda pored mene, stavlja mi ruku na rame, kaže kako se zove i da je on stric mog druga. Odmah mi je rekao da hteo da mi jebe mater kad sam promašio gol na prošloj utakmici i da sam igrao kao pička. Prvo je bio ozbiljan ali počeo je da se smeje pa smo ušli u komunikaciju. Pričali smo o fudbalu, smarao me sa nekim glupostima. Spasla me je jedna riba kad je prišla pa sam otišao da igram sa njom. Video sam da je on seo za sto gde su bili stariji, verovatno rodbina ili tako nešto. Posle nekog vremena sam opet seo i nastavio da pijem a ovaj lik je opet došao i kaže:
– Alo, fudbaler, treba da treniraš, ne da se opijaš. – Počeo je ozbiljno da me nervira pa sam kulirao. Onda je počeo da priča o ribama, pa kako mi fudbaleri čim napravimo uspeh zaboravimo na fudbal, samo splavovi ribe i to.

Prilazi mu neka žena, a onda sam ukapirao da mu je to žena i kaže da krenu kući, a on joj je rekao da zove taxi, da će on još ostati. E jebiga. Opet sam se zajebavao sa devojkama, pio, nisam ni provalio da je već 5 h. Polako smo počeli da se razilazimo. Ja krenuo ka autu, ali sam shvatio da sam mnogo pijan pa sam pozvao taxi. Staje crni zatamljeni auto ispred mene, spušta prozor, kad to onaj smarač. Kaže:
– Aj’ upadaj. – Ja mu kažem da sam već pozvao taxi, on kaže: – Ma kakav taxi, ja te vozim.

Počeo sam ozbiljno da uživam u primanju

Ušao sam u auto. Nisam očekivao da je u kešu jer baš izgleda kao neka sirovina. Kaže:
– Ajmo negde da klopamo, da se treznimo. – Našli smo neko mesto, uzeli hranu a on kaže: – Idemo do moje kladionice da popijemo i kafu. – Nije mi se iskreno išlo al’ jbg.

Ulazimo, on zaključao vrata. Počeo je sa pričom kako je korona sve sjebala, kaže, da nisu pojačali online platformu, mogao bi da zatvori sve. Jeli smo, a on nam je skuvao kafu. Otišao sam do WC-a. Vraćam se a on me gleda. Smeška se, sve mi je nešto čudan. Posle me znam koliko vremena sam uzeo telefon i vidim da mi je stigla poruka od jednog lika iz Austrije kog sam jebao kad odem tamo. Pita šta radim, kako ga odavno nisam karao, jedva čeka da se vidimo i tako neke stavri. Prvo mi nije došlo do mozga, a kad sam ukapirao da je možda ovaj video poruku, samo što nisam bez daha ostao. Odmah me je zaboleo stomak; jebote, ako je video, najebao sam, šta da radim sad?

Rekao sam da krećemo i da mi se spava. Naravno da mi se nije spavalo, posle ovoga samo sam hteo da pobegnem. Onda je rekao:
– Pa gde žuriš? Možeš i ovde da odgovoriš na poruku. – Zaledio sam se, kao da mi je mrak pao na oči. Gledao sam ga i nisam mogao da progovorim. Onda je rekao: – Imao sam osećaj u vezi sa tobom. Pitao sam kakav osećaj, a on je rekao: – Da voliš i dečake, ne može tako lep dečko da bude samo strejt.

To mi je bilo previše pa sam počeo da besnim, znao sam da nema poente ali nisam mogao da se kontrolišem. Ustao sam a onda i on. Zavalio mi je šamarčinu i rekao da se smirim. Samo sam seo u fotelju i nisam znao šta ću sa sobom. Pogledao sam ga; ima 2 m, jako krupan, nabildovan ali i debeo, može da me sravni. Šta da radim jebote? Pitao sam:

– I šta hoćeš sad? Šta mi uopšte gledaš telefon? – Rekao je:
– Opusti se mali, neću nikome reći za ovo. – Bilo mi je lakše ali opet sam imao onaj osećaj u stomaku. Rekao je: – Možemo mi lepo da se zabavimo, i svima lepo.

Čekaj, jebote, je l’ on to peder? Nema šanse…

Gledao sam ga u neverici. Rekao je:
– Šta kažeš, a? – Rekao sam da ne razumem. Rekao je: – Šta ne razumeš? Možemo lepo da se zabavimo – uhvatio mi vilicu šakom i poljubio me. Mahinalno sam ga odgurnuo, primakao se i uhvatio me jako. Iako sam trenirao, on je bio jako visok i krupan, pa me je zadržao. Nabio mi se u facu i besno kroz zube govorio: – Mali, video sam poruku, nemoj da se foliraš, znam da voliš kurac.

Počeo sam ozbiljno da uživam u primanju

Hteo sam nešto da kažem al’ tad mi je gurnuo jezik u usta i počeo da me žvalavi. I dalje me je čvrsto držao. Kad sam prestao da se opirem, popustio je, i sad smo se žestoko ljubili. Iako mi se nikad ne bi svideo ovakav balvan, posebno što je stariji a nisam ni voleo da neko bude dominantniji od mene , opet mi je nešto tu prijalo.

Osetio sam njegovu šaku na bulji i preko farmerki mi je pritiskao čmar. Tad sam provalio da je meni kurac već tvrd, a kad mi je uzeo ruku i stavio na svoj kurac, video sam da je i njemu. Počeo je da me skida, i dalje sam želeo da stane ali nisam ništa uradio, pustio sam ga da me svuče. Okrenuo me je i par puta me ošamario po bulji, pa je stisnuo, pa raširio. Čuo sam:
– Uuuf, kakva bulja – a onda se spustio dole i samo sam osetio toplo i vlažno. Bukvalno mi je jeo čmar, tucao jezikom, prvi put sam to probao i jako mi se svidelo. Osetio sam prst, masirao ga je, lizao, a onda ubacio. Zabolelo me je, samo je rekao: – Opusti pičkicu – i opet gurnuo prst.

Ne znam koliko je to trajalo, ali odmakao se i skinuo sve sa sebe. Bio je zgodan, mislim široka ramena, trenira ali više se bilduje, a preko salo, onako baš krupan sa stomakom. Dlakav po grudima, iznad kite, noge. Uhvatio me je za glavu i spustio dole. Klečao sam a on je mlatio kurcem ispred mene. Jako lep i debeo kurac, nekih 18-19 cm. Prislonio mi ga je na usne i ušao.

Pušio sam ga kako sam znao, a onda me je uhvatio za glavu i počeo da me jebe u usta. Par puta sam se jako zagrcnuo. Okrenuo se i rekao:
– Lizni čmar. – Jebote, lepa, čvrsta, velika bulja, ali dlakava, a to nisam voleo. Uhvatio me je za glavu i nabio je sebi na bulju. Počeo sam da ga ližem, kružio sam okolo, pa ulazio jezikom. Stenjao je pričao svašta, pa se opet okrenuo i dao mi da mu sisam jaja.

Počeo sam ozbiljno da uživam u primanju

Ponašao se kao životinja. Onda me je podigao i nabio uza zid. Pljunuo je na ruku i počeo da razmazuje moj čmar. Kad je prislonio glavić, opet je pljunuo i krenuo da uđe. U pičku materinu, ovakav bol nikad u životu nisam osetio.

Počeo sam da se izvlačim koliko sam mogao, suze su mi krenule, a on me je jako držao, samo je pričao:
– Opusti pičkicu, guraj napolje i prestaće. – Nisam mogao da se koncentrišem, samo sam stiskao što je više ulazio, i sve me je više bolelo. Toliko jako me je držao da nisam mogao da se pomerim.

U primanju kurca nisam bio iskusan, ali brzo sam učio…

Počeo je da me jebe, a osećaj je bio kao da me cepa unutra. Stenjao mi je na uvo. Predao sam se, trpeo sam i čekao da svrši, nikad nisam bio u ovakvoj poziciji; ponižen, nemoćan. Tucao me je sve jače, a onda odjednom sam shvatio da me ne boli, da mi celo telo prostruji svaki put kad mi nabije kurac. Je l’ to to, jebe me i uživam? Nisam znao šta da mislim, ali ovo mi je prijalo. Što me je brže jebao, to mi je bilo lepše. Kad sam zastenjao, nasmejao se i šapnuo mi na uvo:
– Rekao sam ti da ćeš uživati.

Počeo je brzo i jako da me nabija, a onda se umirio dok je ispuštao životnjske zvuke, kao da je režao. Smirio se i pitao me jesam li svršio. Rekao sam da nisam. Malo me je odmakao od zida i rekao:
– Svrši dok sam u tebi.

Provukao je ruku i počeo da mi drka. Nije dugo trajalo i prskao sam kao nikad do tad. Onda je izvadio kurac i osetio sam kako sperma curi iz mene. Seo je na stolicu, povukao me je da mu sednem u krilo. Bilo mi je baš neprijatno, okrenuo mi je glavu i poljubio me na blic. Odjednom mi je drugačije delovao, nekako normalno. Pitao me je je l’ mi bilo lepo. Rekao sam:
– Onako, bolelo je jako. – Pitao me je kad sam prvi put primio, rekao sam: – Sad. – Izbečio se i rekao: – Sereš? – Rekao sam:
– Ne. – Rekao je:
– Ozbiljno, ja sam ti prvi? – Rekao sam:
– Pa da.

jedan gej jebe drugog od pozadi

Odjednom se smorio, rekao je:
– Au pičku materinu, ne mogu da verujem, pa što mi nisi rekao? – Rekao sam da nisam imao kad jer me je nabio na zid i odmah ušao. Izvinio se, kaže da mu je stvarno žao i da je mislio da sam već primao. Kaže da nije mogao da se kontroliše kad mi je video bulju, da sam prelep, da me je celo veče gledao.

Mazio me je po telu dok smo pričali, a meni se opet digao. Spustio je malo glavu i počeo da mi sisa bradavicu. Rekao je da ne zna šta je lepše na meni. Osetio sam da je i njemu tvrd. Namestio me je tako da sam sedeo okrenut ka njemu. Kita mu je bila između mojih guzova. Rekao je:
– Hoćemo opet? Sad si podmazan.

Malo sam se podigao i polako seo na njega do kraja. Zabolelo je opet ali samo smo sedeli tako i ljubili se. Polako sam počeo da se nabijam. Sad mi je već prijalo. Ubrzao sam, pa sve jače i jače. Stegao me je i počeo da stenje, ja sam ubrzao a on je eksplodirao. Punio me je opet spermom. Stegao me je da se ne pomeram.

Kad se smirio malo me je izdigao i progutao mi ceo kurac. Počeo je da ga puši jako dobro, gutao je ceo kurac, nisam mogao da izdržim i krenuo sam da svršavam. On je gutao jebote! Kad sam završio, rekao je:
– Zaslužio si – i poljubio me. Rekao je: – Jebote, sad će prva smena da dođe da otvorimo.

gej se nabija na kurac i jaše ga

Brzo smo se obukli i posle 10-ak min. su stigli radnici. Odvezao me je do kuće i tražio mi br. Rekao mi je

– Ja lepšeg dečka nikad nisam imao i voleo bih da se opet vidimo.

Pre par sati nisam mogao da pomislim da bih pristao na tako nešto, ali bilo mi je lepo sa njim. Nastavili smo da se viđamo. Par puta smo samo pili piće, a onda smo opet počeli da se tucamo. Počeo sam ozbiljno da uživam u primanju…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Moze br od ovog aktivnog lika haha ?

Volim da primam i da dajem

I ja isto volim da primam i da dajem al više volim da osjetim dobar komad u ustima i guzi mmmmđ kako je dobar osjećaj kad ga nekom pušiš❤️

Kao sto sam i reko na drugoj gay prici nebi nikad prisatao imao sam dve ponude

Kako bi voleo i ja da sam ga upoznao tako

5
0
Would love your thoughts, please comment.x