Jebao sam komšinicu, matorku željnu dobrog kurca, u izolaciji

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav svima, evo jedne naše priče koja se dogodila u vreme Korone, dok je narod uskraćen šetati izlaziti i družiti se. Naime, živim u jednom lepom gradu na Bodenskom jezeru u Njemačkoj, i kako rekoh, izolacija nas je prisilila da većinu vremena provodimo na svojim balkonima. Preko puta mog balkona je naselje sa privatnim kućama i lepim dvorištima.

Sedeći i gledajući sa balkona, od dosade ne znaš šta da radiš. Promatraš narod koji se isto tako izležava po balkonima ili svojim dvorištima. Moja lepša polovina moja Mica mi je skrenula pažnju na jednu stariju gospođu koja se redovno kreće po svome dvorištu, sređujući dvorište, sadeći cveće. Povremeno bi joj se pridružili dva mladića od nekih 26 godina, jako zgodnih, što je i privuklo našu pažnju. Oni bi je obilazili i donosili joj namirnice i sedeli bi, da li na njenom balkonu ili u dvorištu, popili piće, kafu i otišli. Otprilike svaki drugi dan. Što je bilo zanimljivo, oni su bili kao jedan, u stvari bili su bliznaci.

Promatrajući ih tako, došli smo na ideju da bi bilo lepo da se upoznamo i moja Mica je izrazila želju da bi željela da se pojebe sa njima dvojicom, što je mene više podstaklo da se uključim u tu njenu maštu i da pokušam da tu želju pretvorim u javu.

Pošto moja ulica prolazi pored njene kuće, navelo me je da pokušam nekako stupit u kontakt sa gospođom. Jedno jutro, kad sam krenuo prema trgovini, videvši gospođu u dvorištu, pozdravim je, i ona mi srdačno uzvrati i malo se upustimo u razgovor. Tako se kao malo sprijateljimo, kad predveče je pozdravim sa svog balkona. Mica mi reče da sam lud, kako sam se upustio u razgovor sa gospođom, a ne govorim baš najbolje njemački, a ja joj kažem da se ne sikira, da je žena razumna i da postoji mogućnost da se sprijateljimo i da možda uspemo da ostvarimo njenu želju.

Dani su prolazili i mi smo se sve više pozdravljali, mahali jedno drugom sa balkona ili iz dvorišta. Jedno jutro kad sam krenuo u trgovinu, gospođa me je pozvala da joj nešto pomognem u kući jer joj se ne da čekati da unuci dođu. Tako sam i saznao da su ta dva momka koji navraćaju k njoj, u stvari njeni unuci.

Ušao sam u kuću, pomerio joj ugaonu da bi ona mogla da usisa i obriše prašinu. Dok sam čekao da ona završi čišćenje, došao sam na ideju da je malo bolje promatram i bogami sam video lepe velike sise i dosta veliku guzu, što me je jako zainteresovalo. Počeo sam razgovor sa njom na temu seksa, što je ona malo stidljivo ali vidno zainteresovano prihvatila. Da ne bi došlo do kakvih grešaka u mom jeziku, upitam je da li bi želela da @pričamo preko društvenih mreža dok naveče sedimo na balkonima, a ona sa radošću prihvati i dâ mi svoju adresu i ja njoj svoju, i tako se raziđemo.

Dođem kući i kažem Mici da sam se malo bolje upoznao sa gospođom i da ćemo večeras razgovarat. Ona mi reče da sam lud i da pazim šta radim, da se ne bismo uvalili u kakvo sranje, ipak tu živimo, da nas ne bi komšije osuđivale. Ja je poljubih i rekoh da ne brine, da je žena kul.

Dođe veče, noć pala, ja izađem na balkon, napravim poziv i ona mi se javi. Gospođa od 60 godina, ime Rita. Lepo se pozdravimo i krenemo u neobavezan razgovor i upoznavanje. Ona nam kaže da je ona sama već 10 godina, da joj je suprug poginuo u saobraćajci i da ima kćer udatu 20 kilometara dalje, koja ima dva sina. Sinovi su bliznaci koji joj često dođu i pomognu. Mi se njoj predstavimo kako smo mi par koji je došao iz bivše Juge da živi i radi ovde i kako želimo da upoznamo ovaj narod i da se družimo.

Razgovor je tekao super i do kasno u noć zezali se, sve super. Otišli smo da spavamo. Ujutro sam ustao i bacio pogled prema njenom balkonu i video je kroz otvorena vrata kako se kreće po kući, spremajući sebi doručak i kafu. Uzmem telefon i pozovem je, zaželim dobro jutro, a ona sva sretna odgovori i kaže kako je još dugo razmišljala o nama sinoć kad je legla. Ja je počnem zezat da se nije upuštala u neke erotske zamisli, a ona se jako nasmeja i reče da je bilo svašta, što mene još više podstakne. Gledajući je, kažem joj da ću uzet sad dvogled i da ću je gledat ako želi da mi pokaže sise jer mi se sviđaju, na šta ona reče da bi, ali se boji reakcije moje žene. Ja joj rekoh da ne brine da i ona to želi. Mica priđe i potvrdi. Ona se nasmeja i reče ako sam spreman da će ona da pređe u drugu prostoriju i da će otvorit prozor da je pratim.

Ja uzmem dvogled i kažem da sam spreman. Ona otvori prozor i poče da se skida. Prizor lep; sise velike i jake, što me je napalilo, da sam slikao kurac i poslao joj sliku da vidi kako sam se napalio. Ona mi odgovori da joj se sviđa, steta što ne možemo da se družimo da to probamo. Ja joj kažem, ako ona želi, da nama ne smeta da ona navrati kod nas, pa da probamo nešto više. Ona reče da su to jako rizične stvari, jer ako bi nas neko prijavio, da bi nas ta jebačina skupo koštala. Ja joj rekoh da bismo mi voljeli da se nekako sastanemo i još joj kažemo da bi moja Mica željela da se pojebe sa njenim unucima, pa ako ona zna kako to da izvedemo, nek nam javi, na šta ona reče da će ona popričat sa njima na tu temu, jer imaju super odnos, pa će nam javit i videt dal’ je to moguće.

starija žena zavodi bez gaćica

Prekinuli smo razgovor u neizvesnosti i želji za nečim novim. Pojebali smo se ja i moja Mica kao nikad. Prštalo je sve od seksa. Kad je došlo veče, ona je pozvala nas i pustila nam snimak razgovora sa unucima o našoj ideji. Oni su to prihvatili odlično, sa željom i interesovanjem za mojom Micom. Jedino što su rekli da bi oni jedan po jedan zadovoljavali Micu, da ne bi oba odjednom, to nisu nikad i misle da ne bi mogli da se opuste, i još su dali predlog kako to da izvedemo. Rekli su da bi bilo lepo ako bi jedan od njih došao kod nas, pojebao se sa Micom, i kad završi, da se zamene, pa da drugi dođe, na šta sam ja rekao da je OK, al’ da bi bilo lepše da njih dva dođu posle 10 sati naveče, a ja da dođem kod bake i da prespavamo, na šta su oni prihvatili. Dogovor je pao da to bude sutra naveče.

Svi smo sa nestrpljenjem čekali 10 sati i malo postali nervozni. Ja sam spremio video nadzor po sobi, sve pripremio kako bih mogao videt šta je se dešavalo. Mica je čitavo vreme bila napaljena kao neka mlada ždrebica; samo se smeškala, lickala, sređivala. Kad je došlo vreme, oglasilo se zvono na vratima. Otvorio sam i video dva zgodna lika i pustio ih u stan, nasuo piće, upoznali se na brzinu, i ja sam otišao kod njihove bake. Ona me je dočekala na vratima.

Kako sam ušao, čim je vrata zatvorila, odma’ mi je uvalila jezik kao neka klinka. Bila je u bade-mantilu ispod kog nije bilo ništa. Odma’ sam joj počeo dirat ogromne sise i zavlačit prst u pičku, koja je bila jako lepo izbrijana, a i bogami pripremljena za seks – namazana kremicama (kako ona kaže – da je starija, pa ne vlaži baš dobro, da nebi bilo problema, ona ju je podmazala).

Lizanje, maženje seks – odma’ se zahuktalo

Ona se spustila i krenula da mi puši i da se pretvara u zver jako #željnu dobrog kurca. Ja ju prekinem u pušenju, povalim je na krevet, zadignem noge, pređem jezikom par puta preko njene pice i naslonim glavić na ulaz, i kažem joj da želim da se ispraznim, pa ćemo onda da se mazimo, na šta ona pristade.

baba se nabija na kurac

Ja ga lagano uvukoh u nju – bila je jako podmazana, al bogami i uska. Krenuo sam da je jebem laganim ritmom i ona se zanela i počela žestoko da mješa, sve više me stežući nogama i navlačeći da što više uđem u nju, šta me popali, i ja rekoh da ću svršiti. Ona reče da je punim slobodno, al’ da ne prestajem, jer bi i ona mogla brzo da dođe do vrhunca. Ja se krenuh nabijat žešće i počnem da se praznim u nju, na šta ona još više ubrza i poče da me jako steže i da vrišti od užitka.

Znao sam u takvim situacijama da ne smem prekinut, jer bih je razočarao. Dao sam sve od sebe da je dovedem do vrhunca. U jednom momentu spustim se skroz na nju i krenem da joj ližem uho dok se žestoko nabijam u nju, sad u uveliko vlažnu pičku, što od njenih sokova, što od kreme, a i od moje sperme koju sam izlio u nju. Ona u tom zanosu me zagrize zubima za rame, gde sam pretrpeo ogroman bol koji je reagovao na mene da je zagrizem za vrat, na šta je ona počela da vrišti, da se trese i svršava, ali u dugim intervalima koji su se razvukli bogami na jedan minut.

Dok se smirila i ispraznila, kad se smirila, poljubila me je i počela da se izvinjava za ugriz – da je to uradila nesvesno, da joj ne zamerim, na šta sam je ja samo počeo ljubiti, ne dozvoljavajući joj da priča i da se izvinjava. Na moje iznenađenje, a i želju, kurac mi se počeo opet krutiti u njoj, što me je navelo da nastavim sa seksom. Ona mi reče da se ne ljutim na nju, da nju jako pali kad u toku seksa zadobije neki bol, da li je to štipanje ili ugriz, to je tad dovodi do ludila, i počinje sa pražnjenjem, svršavanjem.

baba jebana u dupe otpozadi

Ja je pitah da li je probala seks analni, a ona reče da je, i da se spremila i na tu varijantu. Ja je poljubih i zamolih da se namesti da ga primi u guzu. Ona to prihvati sa zadovoljstvom i odmah zauze stav četvoronoške, ubacivši dva jastuka ispod stomaka, kako bi ostala guza u zraku i meni dostupna. Na moje iznenađenje, ušao sam odma’ i lako unju, do kraja, i krenuo da je cepam. Znajući da voli bol, to me je podstaklo da je cepam.

Ubadao sam se u nju kao manijak, ona je vrištala, drala se, čupala ispod sebe plahtu, trzala sve što je uspela dohvatit rukom. Kad, u jednom momentu reče da je @tučem po guzici, da je pri kraju. Ja počnem da je plješćem po guzovima, a ona na svaki moj udarac vrisne i zgrči se, što se meni baš i nije svidelo, al’ šta je – tu je, moram joj pružit to zadovoljstvo. Kad je u jednom momentu rekla da se nabijem i da ostanem nabijen u nju, znao sam da je gotova i da je vrhunac tu. Ja se zakucah par puta jače i ostah tako, a ona vtišti, stenje, jeca i mumla nešto na njemačkom. Pošto sam slab sa njemačkim, nisam ništa razumeo, al’ sam po svojim bedrima osetio vlagu i osetio kako se ona smiruje.

Kad sam se odvojio od nje, shvatio sam da se ona od strasti upišala i da joj se svi mišići opustili, na šta je i sama rekla da je ona gotova, da je rasturena i ispražnjena, da će ona mene zadovoljit oralno, al’ da sad više ne pokušavamo, jer sve što probamo samo može pokvarit ovaj doživljaj koji sam joj priuštio.

Legao sam na leđa, a ona se primila pušenja. Bila je jako vešta u tome, što je i sama rekla kad me je ispraznila. Ne zadugo, svršio sam joj duboko u grlo, a ona je sve progutala rekavši da je sve super, da joj se sviđa igra, al’ da ona ne bi više; da se sredimo. Ako bih ja još, da će ona rado da mi popuši, al’ me moli da je ne prisiljavam na seks.

baba liže glavić i spermu

Ja prihvatih njenu igru. Sredimo se, istuširamo i legnemo u krevet. Mazili smo se čitavu noć. Popušila mi je, još jednom sam joj napunio usta, lizao je, mazio, al’ nije htela više seks. Pred samo jutro javili su se momci i rekli da oni odlaze od Mice, da ja mogu da se vratim. Mica mi reče da je sve bilo super, da je uživala I, ako sam ja sa gospođom završio, da mogu doć, oni odlaze. Ja reko’ OK, pozdravim se sa Ritom i vratim se u stan Mici.

Uđem u stan, Mica jako raspoložena, zadovoljna, al’ i iscrpljena. Upitah je je l’ OK, a ona reče da je fenomenalno. Ja je upitah:
– Jesu li u tebe svršavali? – Ona reče da jesu.

Ja je poljubih i rekoh da želim da je oližem pre nego što se istušira jer želim da osetim njihovu spermu. Ona reče:
– OK, zato i nisam htela da se istuširam, čekala sam te.

Odmah je legla. Napravio sam takvo lizanje da ga pamtimo i ja i ona. Kad sam završio, ona reče da ide da se sredi, istušira, pa kad se vrati ćemo pogledat zajedno kako je to bilo sa dva mlada pastuha, još bliznaci.

tip liže spermu drugog muškarca sa pičke

O tome u sledećoj priči…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 6]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x