Privatni lezbo časovi kod profesorke sa oglasa

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bližio se završetak srednje škole i počele su pripreme za maturski rad. Trebalo je da pripremim maturski iz ekonomije, oblast bankarstva. Pošto sam želela da ga što bolje uradim, morala sam potražiti pomoć na privatnim časovima. U oglasima sam pronašla broj, nazvala i dogovorila za povoljnu cenu. To su bili i moji prvi lezbo časovi.

Sutradan sam otišla na prvi čas. Bila sam u trenerci, jer sam najviše volela biti opušteno obučena. Pozvonila sam na vrata od stana. Otvorila mi je žena od nekih 35 godina, lepog izgleda i prijatnog glasa. Predstavila sam se, te me je pozvala da uđem. Stan je bio ogroman i dobro uređen.

Uvela me je u prostoriju sa laptopom na stolu, brdom knjiga o ekonomiji i ugaonom kožnom garniturom. Ponudila me je sokom, a zatim je počela sa prvim časom.

Objašnjavala je detaljno i mirno, a ja sam je slušala i zapisivala svaku novu informaciju koju sam saznala. Bila je bolja u objašnjavanju od većine profesora u školi. Sela je kraj mene pokazujući mi neke tabele na laptopu. Bila je potpuno opuštena i sa mnom je razgovarala kao sa prijateljicom.

Osećala sam senzualan miris njenog parfema. Nekoliko puta sam je pogledala, onako izbliza, i videla koliko je ona privlačna i zanosna, pogotovo u toj tankoj prozirnoj bluzici i tesnoj suknjici, otkrivajući zategnutu guzu.

Njena blizina mi je sve više prijala. Imala je nešto erotično u svom glasu.

Osećala sam se sve čudnije. Sat i po vremena je prosto proletelo. Zahvalila sam joj se, platila joj i izašla iz stana. Dok sam se spuštala liftom, zavukla sam ruku u gaćice i osetila da mi je pica skroz mokra.

Čim sam stigla kući, odjurila sam u svoju sobu, skinula sve sa sebe i legla.

Mazila sam svoju mokru macu i mislila na nju. Brzo sam doživela orgazam. Kad sam došla sebi, razmišljala sam šta mi se to događa. Nisam nikad bila sa ženom, pa me zato i čudi otkud ovo sada.

Pre godinu dana izgubila sam nevinost sa tadašnjim dečkom na žurci, a od onda pa sve do pre mesec dana sam bila sa još trojicom i sa svima sam imala redovan seks.

Važim za jednu od najatraktivnijih devojaka u školi, ali to me i ne zanima nešto preterano.

Odlučila sam ostvarim svoju želju. Za sledeci čas sam obukla tanku haljinicu, ispod koje se nije nosio brus, i tangice. Došla sam na čas u dogovoreno vreme. Kada sam ušla, pohvalila je moj izgled i kombinaciju koju sam obukla.

Ona je na sebi imala tesnu majicu pripijenu uz telo i kratke pantalonice.

Čas je protekao kao da je prošla sekunda.

Primetila je da sam bila mislima odsutna i pitala me je šta mi je. Razmišljala sam kako da joj kazem da me pali i da želim seks sa njom.

Privatni lezbo časovi kod profesorke sa oglasa

Pica mi je ponovo bila vlažna. Platila sam joj i odjurila sam kući. Sramila sam se da joj kažem.

Za treći susret sa njom sam obukla plave helanke koje su istakle moju čvrstu okruglu guzu i kratku majičicu na bretele.

Moj prvi lezbo seks se desio…

Celim putem sam razmišljala kako da joj kažem da me uzbuđuje.

Bila sam nervozna. Zvonila sam malo duže.

Posle malo dužeg čekanja, otvorila mi je. Bila je u bade-mantilu ipod kojeg nije imala ništa. Izvinila mi se što sam čekala rekavši da se upravo istuširala. Mirisala je predivno, sveže.

Pica mi je već vlažila, što se dalo primetiti po fleci na helankama.

Umesto u sobu gde mi je držala časove, povela me je u spavaću sobu. Stajala je iza mene. Osetila sam njen topao dah na svom vratu i ruku kojom me pomazila po guzi pomerajući je napred prema pici.

Šapnula mi je kako sam na prošlom lezbo času bila nevaljala i da sam joj ostavila mokar trag na krevetu.

Tada je počela nežno da mi ljubi vrat, polako trljajući moju picu preko helanki. Svaka pora na koži mi se naježila.

Okrenula sam se prema njoj. Neko vreme smo se gledale, usnama bile sve bliže jedna drugoj. Poljubile smo se. To je bio najlepši poljubac koji sam ikada osetila. Tako nežan, osećajan, erotičan… Povukla sam trakicu kojom je vezala bade-mantil. Pao je na pod, a ispred mene je bilo božanstveno telo koje je krasila duga crna kosa, do pola leđa. Grudi su joj srednje veličine, čvrste, sa malim bradavicama, stomačić bez grama sala, između nogu depilirana, a guza okrugla i čvrsta.

Skinula mi je majicu ispod koje nisam imala grudnjak. Iskočile su moje poveće sise sa ukrućenim bradavicama. Jednu sisu je nežno primila u dlan i dok je mazila, ponovo smo se poljubile. Ovaj put nešto strasnije. Poigravale smo se jezicima.

Za to vreme, oslobodila sam se helanki i ostadoh pred njom potpuno golišava. Legle smo na krevet jedna kraj druge. Dugo smo se ljubile i jedna drugoj prstima šarale po telu prevrćući se po krevetu. U jednom momentu, dok sam ležala na leđma, počela je usnama da putuje po mom telu.

Zatvorila sam oči i uživala u svakom poljupcu koji je ostavila na meni. Kada sam osetila kako prelazi jezikom preko ukrućenih bradavica, stresla sam se i počela tiho da uzdišem.

Između nogu je bila prava erupcija sokova koji su tekli iz moje pice. Sisala mi je bradavice, a ruku je konačno smestila u moje međunožje.

Lako je pronašla klitoris. Trljala ga je nežno, a ja sam sve glasnije uzdisala. Bila sam na korak do orgazma. Kao da je predosetila šta sledi, trljala mi je kliću sve brže. Ukočila sam se, kao da mi je celo telo utrnulo.

Doživela sam orgazam kakav mi niko od muških nije priuštio. Bila sam u raju koji je trajao nekoliko sekundi. Prstima koji su me doveli do orgazma je milovala moje usne gurajući prst po prst u moja usta.

Svaki sam detaljno polizala, a onda smo se poljubile. U ustima sam osetila ukus moje pice.

Tada smo se namestile u pozu „69“. Ostala sam na leđima, a ona je bila iznad mene. Po prvi put sam osetila toplinu pice. Sjajila se od sokova. Mirisala je na kupku kojom se tuširala. Osetila sam kako mi ljubi butine, sporo se pomerajući prema pici.

Brzo sam se snašla i zaposlila jezik koji je pronašao njen klitoris. Lizala sam ga i gledala kako raste. Pička joj je sve više rosila. Jezikom sam pokupila kapi njenih sokova.

Usledio je njen odgovor. Počela je da mi sisa kliću. Obe smo uzdisale maksimalno uživajući.

Ubrzo je prstom ušla u mene i počela me tucati. Pokušala sa da ostanem pribrana i da je nastavim zadovoljavati jezikom. Gurnula sam jezik u njenu vrelu picu. Čula sam je kako sve glasnije stenje. Uspela sam da je dovedem do orgazma, što mi je bilo izuzetno drago.

Njen prst je i dalje bio u meni. Posle kraće pauze, nastavila je da me tuca njime sve brže, dok mi je sisala kliću. Od sve jačeg uzbuđenja nisam više mogla da je ližem. Padala sam u trans.

Počela sam sve glasnije da stenjem. Zavukla je još jedan prst u moju picu i još agresivnije počela da me ubada. Orgazam je bio sve bliži. Vrištala sam. Telo mi je počelo drhtati.

Ona nije prestajala iako su mi se vaginalni mišići grčili. Svršavala sam. Izvukla je prste iz mene, a usnama poliazala celu picu skupljajući sokove, a zatim je legla kraj mene.

Obe smo bile zadihane i znojave. Nasmejane i zadovoljne. Ležala je na leđima. Iskoristila sam priliku i spustila glavu na njene grudi. Nežno sam joj sisala bradavice. Mazila sam joj picu koja je iznova vlažila.

Zavukla sam prst u nju i počela sa laganim tucanjem. Ona je mirno ležala puštajući me da radim sa njom šta želim. Čula sam samo uzdahe kojima mi je dala do znanja da joj prija.

Zamolila sam je da klekne na kolena i natrći svoju čvrstu guzu.

Usnama sam prišla njenom uzanom čmaru i počela ga lizati. Prst sam vratila u njenu vaginu i tucala je njime sve brže.

Nije joj bilo potrebno mnogo da doživi orgazam.

Privatni lezbo časovi kod profesorke sa oglasa

Ponovo smo ležale jedna kraj druge grleći se i ljubeći. Tada mi je priznala da je lezbejka i da je srećna što je upoznala mene i moju mladu mačkicu, te da je polizala trag koji je ostavila moja mokra pica na kožnom krevetu.

Ja sam joj se zahvalila na pruženom zadovoljstvu koje mi ni jedan muškarac nije pružio.

Posle smo otišle da se istuširamo. Sapunjale smo jedna drugu i pod tušem doživele obostrani orgazam u istom trenutku.

Privatni lezbo časovi kod profesorke sa oglasa

Obukle smo se i održala mi je čas na koji sam i došla. Osetila sam blagu iscrpljenost… Naredne dve nedelje sam još dolazila kod nje na časove. Osim ekonomije, naučila sam još mnogo o seksu…

Položila sam sa maksimalnim brojem poena maturski. Upisala sam ekonomski fakultet, a što se lezbo seksa tiče… Ona je promenila mnogo u mom seksualnom životu… Podjednako uživam i sa muškarcima i sa devojkama…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x