Moj život i seks-avanture, II dio

Nastavak priče: Moj život i seks-avanture, I dio

Pozdrav svima koji prate ovu moju ispovest. Možda je nekima malo dosadno, al’ neke i pali, al ja ću da nastavim sa svojom ispovesti. Oni koji žele da me kontaktiraju i bolje upoznaju, moj tviter profil Boki i Mica mogu zapratit.

Da ja nastavim gde sam stao. Dođe moja mama kod nas, ja joj sve objasnim. Ona mi reče da će pokušat i da budem spreman ako šta bude loše ili dobro. OK, ja joj prepustim stvar, ipak je ona iskusna u tome.

Nakon dva dana ja i Mica došli kući sa posla, mama spremila ručak, lepo ručali i u prolazu mi mama reče:
– Izgubi se negde na pola sata – da pokuša nešto napravit.

Mica se izvrnula na ugaonu i gleda TV, ja rekoh:
– Idem do komšije da vidim jel’ mi nešto deneo iz firme – i nestanem iz kuće. Odem kod komše, kad njega nema kući. Ja rek’o – još bolje. Lagano se vratim u stan, nečujno otvorim vrata i uđem, kad čujem njih dve kako se smeju u kupatilu. Priđem i pogledam kroz ključaonicu; njih dve stoje u kadi i ljube se. Meni kurac u momentu poludio, spreman za akciju.

U jednom momentu se razdvojiše i mama joj reče da idu do sobe. Ogrnule su se peškirima i krenule, a ja ne znam šta – pobjegnem u špajz. One se drže za ruke i odoše u sobu. Stara kao iskusna nije zatvorila vrata od sobe, a ja malo sačekam da ne bih pokvario šta i lagano se primaknem sobi, a njih dve se ljube pored kreveta i mama govori Mici da legne, a ona kreće da joj obrađuje sise.

Vidno Mica napaljena a i u nekoj neverici, nije mi jasna. Ne smijem ništa da poduzmem, ćutim i čekam, a kurac ‘oće da esplodira. Obrađuje mama Micu, kreće sve niže i niže. Kad je počela da joj obrađuje picu, čuo sam uzdah Micin i znao sam da uživa. U jednom momentu čujem glas mamin, pita je jel’ joj lepo, na šta je Mica uzdahnula i izustila da je božanstveno. Mama joj uzvraća rečima:
– Samo nam fali jedan dobar kurac da nas izjebe obe.
– I ja sam se napalila – Mica odgovara – da, ne bi bilo loše – al’ da joj je i ovako predivno.

lezbo lizanje od pozadi

Kako je Mica ležala a mama klečala pored kreveta i obrađivala Mici picu, okrenuta prema meni leđima, videlo se da je vlažna jer se jednom rukom dirala. Nisam više mogao čekat, prišao sam lagano i naslonio ga mami na picu. Kako je Mica zatvorila oči i nije gledala, uživala je na sedmom nebu, a ja sam ga mami nabio do jaja, na šta je ona kriknula i jače počela lizat Micu.

Mica se počela tresti, svršavala, je al’ ja nisam prestajao

Kad se Mica smirila i otvorila oči, još je imala jedan šok kad je videla da se ja zabijam u mamu a mama se gubi u transu i govori:
– Ne, ne prestaj, razvali me i napuni me, to mi treba.

Mica u šoku, izvukla se i okrenula ispod mame i počela da joj mazi sise i da se ljube, a jednom rukom joj je krenula dirat kliću, da je mama bila u transu, a ja više nisam mogo izdržat; svršio sam kao lud, puneći mamu.

ffm trojka

Kad smo se smirili, Mica sjeda na krevet i gleda me i reče:
– Ljubavi, zaigrale smo se, jebiga. Al’ mi mije jasno da si mami nabio, jes’ toliko bio napanjen?

Ja, onako gledajući u nju, poljubim je i rek’o:
– Ništ’ ne brini, sve ostaje među nama. Niko ništa ne zna. – Ona se nasmeja i reče:
– Znam, al’ mama ti je, a još si je i napunio.
– Ja se osećam krivom – mama se uključuje i reče: – ma ne brinite se ništa, to je samo bio adrenalin, bitno da nam je bilo lepo.

Mica se nasmeja i zagrli mamu i strasno se poljubiše. Mama joj reče:
– Snajka, sad smo se još više zbližile, a zato moramo ovog našeg kuronju nagradit – i sagnu se i poče mi pušit. Mica je pogleda i uzvi ramenima te poče da joj mazi sise i počinje lagano da se spušta u njeno međunožje.ffm trojka, predigra

Mama leže na leđa, Mica se namjesti između njeni’ nogu i krenu da joj obrađuje picu. Mama ga ne pušta iz usta. Ja osetim kako je u punom jeku, izvadim ga iz mamini’ usta i priđem Mici od pozadi i krenem da je jebem.

Nisam dva-tri puta uš’o u nju i Mica se poče tresti i mumlat nešto nerazumno i trzat se: svršavala je u mlazovima, osetio sam valove topline po kurcu. Izvadio sam ga i Mica se sruši pored mame, oslobodi meni prostor. Ja priđem, nabijem ga u mamu i počnemo svršavat obadvoje zajedno. Kad smo se smirili, Mica gleda i reče:
– Sve sam mogla zamislit, al’ da ćeš jebat svoju mamu, nisam. – Moja mama se nasmeja i kroz šalu reče:
– Jeb’o je svoju, a sad je tvoja na redu.

ffm trojka, jebanje i lizanje

Mica je pogleda začuđeno, a mama je pomazi po kosi:
– Nas dve smo krive što se ovo desilo. Da sve ovo ispravimo na pravi put, moramo sad da i tvoju mamu uvedemo u ovo, pa da budemo fer. – Mica reče:
– OK, samo ne znam kako. – Mama se nasmeja i reče:
– Prepusti to meni, ja ću sve sredit. Samo ako tebi nije problem gledat da tvoj muž jebe tvoju mamu? – Mica se nasmeja i tad vidno opuštena reče:
– Pa nije mi problem, čak će da mi bude zadovoljstvo. Kad sam mogla gledat da jebe svoju, što da ne i moju.

Legli smo u krevet jedno pored drugih i mazili se. Sad je situacija bila skroz opuštena: njih dve su se uzajamno mazile i smišljale plan kako da moju punicu pripreme za mene, a ja sam se samo smeškao i trljao kitu koja uz njihovu priču opet postaje jako tvrda.

Ustanem, lagano odem do telefona i nazovem punicu i kažem joj da se moramo vidjet što pre, imam za nju iznenađenje. Ona mi reče da može sutra ujutru u gradu na kafi, da izađem na pauzi. Ja rek’o OK. Vratim se picama u krevet i nastavimo igru. Do kasno u noć smo se mazili; one jedna drugu, ja jednu pa drugu, i na kraju su njih dve zajedno mi pušile i ljubile se. Znao sam da je to završena akcija uspešno i da ćemo sad slobodno moć’ da uživamo.

ffm pušenje

Ujutru ja i moja punica na kafi – ja joj sve natenane objasnim i kažem joj da se spremi kad je one pozovu, da se ne iznenadi nego da prihvati igru.

Sve je dogovoreno sa mamom njenom, ne smem da je obrukam, da to odradim besprekorno jer nema više nazad – sad smo u akciji i idemo do kraja. Ja se nssmija’ i pitah kad, a ona reče u subotu naveče će doć punica na spavanje kod nas i to će bit njen poklon za mene.

Jedva sam dočekao subotu. Kad sam doš’o sa posla, njih tri su sjedjele i pile kafu. Ja ih sve tri lepo poljubim i pridružim se uz kavicu i nestrpljivo čekam razvoj događaja.

Nastavak: Moj život i seks-avanture, III dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o