Mirisna pička moje majke

Svi imamo neke fantazije, a moja je trajala dugi niz godina, fantazija za mojom majkom. Još od srednje škole sam drkao na samu pomisao na nju, čak sam bezbroj puta mirisao maminu odeću, a samim tim i drkao u njene gaćice, čarape, pa čak i uvlacio kurac u njene cipele ili čizme. To me je dovodilo do ludila, a naročito onaj jak esencijalni miris i trag od pičke na njenim gaćicama, koje sam isto tako često jezikom oblizivao.

Moja majka je izgledala veoma jebozovno, crne kose do sredine leđa, ne velikih ali sasvim lepih grudi, lepe zaobljene guze i savršeno izvajanih nogu. Skoro nikad nije nosila farmerke ili pantalone, jer nije bila u tom fazonu, već suknje do i malo iznad kolena, pripijene bluzice uz telo i naravno obavezno cipele ili čizme na nogama.

Ovo što ću ispricati se desilo 2007. god, znači kada je meni bilo punih 26 god. Bio je radni dan, oko 16 h sam došao kući sa posla, jeo, bio malo na kompu i zadremao. Probudila su me ulazna vrata koja je moja majka jače zalupila došavši s posla. Ustao sam i video da je napolju već uveliko mrak. Ona je stajala u predsoblju, svlačila kaput i izuvala braon lakovane čizme. Kurac mi se digao na njene noge i preslatka stopala, bordo lakom nalakiranih noktiju. Hteo sam da eksplodiram, ali sam se iskontrolisao.

žena u najlonkama

Spremila nam je nešto za večeru, nakon čega sam otišao u sobu da gledam tv. Negde oko ponoći sam krenuo do kupatila i video svetlo od tv-a kod nje u sobi. Pomislio sam da je sigurno zaspala i lagano na prstima krenuo da ugasim tv. Polako sam odgurnuo ne skroz zatvorena vrata i na tv-u video erotski film koji se davao na nekim kanalima kablovske.

Za tren sam zastao i skamenio se kada sam video da moja majka to gleda. Ležala je u crnoj majičici na bretele sa jednom izbačenom sisom i crnim od tila gaćicama kroz koje je prstima drkala pičku. Nisam znao šta da radim, jer je kurac hteo da mi eksplodira. Napravio sam korak u nazad i parket je zaškripao, na šta se ona trznula i okrenula ka vratima, a ja k’o pička pobegao u svoju sobu.

Svanuo je novi dan, nedelja. Kasno sam ustao i nije mi se izlazilo iz sobe, jer znao sam da me je, ako nije videla, onda barem čula te noći. Ušla je u moju sobu kao da ništa nije bilo, ali me je čudilo to što je bila maksimalno skockana: crvena bluzica gore, a dole kratka suknjica sa velikim šlicem sa leve strane, koji je otkrivao njene noge u crnim svilenim čarapama, i na stopalima njene crne papuče sa štiklicom.

Nije mi bilo jasno što se tako obukla, jer nije išla na posao, bila je nedelja

Bio sam u poluležećem položaju na krevetu, ona je ušla, sela kraj mene, prekrstila nogu preko noge i pitala me zašto sam još u sobi. Taj položaj njenih nogu me je izluđivao, nisam mogao da ne gledam u njih.

foot fetish

Pitala me je što ne pričam sa njom, već k’o lud gledam u njene noge. Tu sam pukao i rekao joj da sam video šta je tu noć radila. Samo me je kratko ironično pitala jel’ mi se svidelo. Bio sam zapanjen, nisam to očekivao. Spustila je nogu s noge i polako obe počela da širi i rukom dodiruje butinu leve noge.

Pošto sam bio u boksericama, mogla je da vidi izbočinu u mojim gaćama. Opet je počela da se smeška i gleda u pravcu mog kurca. Podigla je suknju, izula papuče i sad je i ona bila u poluležećem položaju, ali preko puta mene. Jasno sam kroz čarape mogao da joj vidim one iste crne gaćice koje je prethodne noći gurala u pičku.

Zadigla je skroz suknju i počela da jednom rukom miluje međunožje, a drugom miluje grudi. Rekla je da skinem bokserice a ona će čarape i gaćice i da drkamo jedno na drugo. Nisam mogao da dočekam, sa sve boksericama na sebi nasrnuo sam na nju, glavu sam zario pravo u njenu pičku i svojim rukama stegao njene ruke. Mmmm, kakav je to miris pičke bio! Skinuo sam joj čarape, a gaćice lizao osećajući ispod njih usmine moje majke.

poza 69

Počela je da skida gaćice, ali sam joj rekao da ih ostavi na sebi jer me pale kad ih ima na sebi. Pomerio sam gaćice u stranu i sad je moj jezik uveliko bio duboko u njenoj sokom ispunjenoj vlažnoj pički. Podigla mi je glavu i rekla da legnem, a ona će mi sesti na lice. Legao sam a ona je legla preko mene sa pičkom nameštenom tačno kod mojih usta, spustila je glavu i počela da svoja usta puni mojim kurcem.

Sad sam ja njoj lizao i pičku, a i jezik uvlačio u njeno slatko dupence, čuvena poza 69. Uživao sam u njenim tečnostima, usisavao njen klitoris. Rekao sam joj da stane, na šta se ona nije obazirala, pa sam je nesvesno uhvatio odpozadi za kosu, na šta se ona okrenula i pitala koji mi je. Rekao sam da hoću da obuje crne cipele sa štiklom i da mi drka kurac sa njima. Samo se nasmejala i rekla da nije znala da sam tako perverzan.

Ustala je, uzela cipele i obula na svoja slatka stopala. Počela je da mi vrhovima cipela dodiruje kurac, a zatim jednu nogu pomerila do mojih usta i rekla da ližem štiku, a onda i vrh cipele. Izuo sam joj cipelu sa te noge i dok mi je jednom nogom drkala kurac, ja sam joj na ovoj nozi lizao stopala i nalakirane prstiće, obožavao sam miris njenih nogu, a sada i ukus.

drkanje štiklama

Morao sam da je opet jebem, pa sam je odjednom uhvatio i okrenuo od pozadi, bilo je to prelepo dupence, a još lepši mamin čmar. Počeo sam da joj guram kurac u čmarulju, čak me i opojan miris iz njenog dupeta palio.

Sisala mi je kurac posle analnog seksa

Trpao sam joj kurac koliko god je bio dugačak, a ona je stenjala i jednom rukom drkala pičku. Bio sam pri kraju i okrenuo sam je ka sebi, uhvatio za kosu i strpao kurac u njena usta. Kako ga je samo gutala, navlalila je svoja usta na moj kurac.

Bio sam na samom kraju, izvadio ga i spermom umio lice moje majke, ali ono malo još što je ostalo, svršio joj u usta.

jebanje u dupe

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o