Zašto je Macun med najbolji preparat za potenciju na našem tržištu?

Macun med je vrlo moćan afrodizijak za muškarce i žene. Uvaženi stručnjak sa bogatim iskustvom u oblasti lečenja impotencije, dr Vojislav Radec, je tu da vam preporuči najbolji lek za potenciju na našem tržištu.

Macun med, za razliku od drugih proizvoda, potpuno prirodan, ne sadrži hemijske supstance i koristi se kao dijetetski suplement. Sačinjen samo od onih lekovitih sastojaka koje nam je priroda podarila, a to su med i lekovito bilje. Macun med je takođe potpuno legalan i dokazano delotvoran – odobren od Ministarstva zdravlja Republike Srbije (registarski broj je 5152/2014, pa to možete i proveriti).

Problem sa potencijom je čest i vrlo realan, ali je i dalje tabu tema. Veliki je pritisak na muškarce koji imaju ovakvih problema, pa se oni često odlučuju na korišćenje potpuno neproverenih proizvoda.

Macun med je bolji od viagre i sličnih proizvoda, jer ga mogu koristiti oba partnera: kod muškaraca doprinosi funkciji održavanja kvalitetne erekcije, dužeg trajanja odnosa i jačeg libida, dok kod žena takođe pojačava želju, rešava problem suvoće vagine i omogućava maksimalno zadovoljstvo i uživanje.

Epimedium Macun je pravljen po recepturi staroj više stotina godina i potiče još sa Sultanovog dvora, gde je bio omiljen i kod muškaraca i kod žena. Istraživanja su pokazala da aktivna Ikarin komponenta biljke Epimedium poboljšava prokrvljenost u genitalnom sistemu i erektilnu sposobnost vezivanja enzima SHGB, što ojačava oslabljene organizme i povećava broj spermatozoida kod muškaraca i zadovoljstvo kod žena.

Sastav Macun meda nije tajna: baza su cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, a lekovite biljke koje blagotvorno utiču na libido i potenciju su: ekstrakt biljke Epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, rizom galange u prahu, cimet u prahu, koren make u prahu, koren američkog žen-šena, list koprive, koren sibirskog žen-šena u prahu, suvi ekstrakt lista ginka, suvi ekstrakt korena azijskog žen-šena, seme bundeve u prahu, seme kole u prahu i matični mleč.

Macun med, originalno pakovanje

Dakle, pre upotrebe dobro promešajte med i uzmite jednu kafenu kašičicu pola sata pre odnosa. Dejstvo će trajati narednih čak 24 do 36 sati.

Pošto nam je vaše zdravlje na prvom mestu, savetujemo vam da se pre bilo čega novog što konzumirate, posavetujete vašim lekarom i/ili da pozovete savetovalište za lekove ako već koristite neke druge terapije.

Originalni Macun med možete poručiti telefonom na 069 4749069, od 9-20 h svakim danom, a ako imate pitanja u vezi pošiljki, pozoviti na broj telefona 069 617455.

Želimo vam da uz Macun med budete zdraviji, srećniji i da živite život punim plućima, ispunjen ljubavlju!

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o