Kad anđeo postane đavo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: On je moj anđeo, moja sreća

Ako ste pročitali moju prethodnu priču, onda znate da sam početnik u svemu, ali mesecima sam imao dobrog momka, mentora, prijatelja. Igor je bio moje sve, međutim otvorio mi je oči u svim aspektima moje novootkrivene seksualnosti.

Međutim, vreme je prolazilo i ja sam morao da se vratim u Bg, što nije bilo drago ni meni, ni Igoru. Kad sam se vratio, i kad sam došao kući, osećao sam se kao stranac, kao da sam prvi put tu i kao da mi nije tu mesto.

Pošto mi se ispraznila baterija, čim sam ušao stavio sam mobilni da se puni, poželeo mu slatke snove i zaspao iscrpljen. Sutradan sam otišao do firme da predam sve izveštaje gde me je jedan moj kolega i dugogodišnji prijatelj, Stefan, pozvao da idemo na piće posle posla. Prihvatio sam jer mi je trebalo da se vratim u sedlo, jer sam se osećao nostalgično. Otišli smo u neki kafić i tamo smo naručili po viski da nazdravimo mom povratku. Utom su došli neki Stefanovi ortaci i meni se više nije ostajalo tu i rekoh da moram kući.

Pošto sam popio malo više, pozvao sam taksi i rekli su da će doći za desetak minuta neki. Dok sam čekao, zapalio sam cigaru, i priđe mi neki mlađi dečko da zatraži da mu zapalim cigaretu jer je sve zatvoreno. Zapalio sam mu cigaretu i počeli smo da pričamo. Pita me koga čekam, kažem taksi, jer sam popio, i jer se osećam loše. Pozdravili smo se i on je otišao a meni je stigao prevoz.

seksi tip pali cigaru

Narednog dana sam morao do banke da sredim neke račune i nešto ulazim i stanem u red koji je bio baš dugačak. Odjednom se okreće čovek ispred mene i kaže mi zdravo. Ja onako „zdravo” i razmišljam ko je, jer mi deluje poznato, a ne znam ga. On pita:
– Ne sećaš me se – a ja onako malo nesigurnim tonom kažem da mi je žao, ali ne. On kaže:
– Pa od sinoć, zapalio si mi cigaru, dok si čekao taksi.
– A da – rekoh – i zdravo… –  a on će:
– Luka, drago mi je.
Rekoh: – I meni je – i tako smo pričali dok smo čekali.

Saznao sam da živi malo dalje niz moju ulicu, da se tu doselio zbog faksa i tako. Pitam ga da li želi da mu pokažem grad jer nije odavde, na šta mi on kaže da može, jer nema nikog ovde i da ga mrzi da stalno koristi google maps. Rekoh da mogu da mu pokažem kraj kad ovo platim, jer nemam obaveza.

I tako smo šetali gradom, i sednemo u jedan kafić da popijemo nešto, kad meni stigne poruka od Igora kako mu nedostajem i pita da li sam slobodan da me čuje. Kažem da jesam i tu pričamo malo, jer je Luka otišao da piša. I kaže da me voli i ja kažem da moram da idem i:
– Volim i ja tebe. – I završavamo poziv. Dođe Luka i pita:

muška masturbacija

– Devojka, a? – Malo vragolanski. Sad, pošto nisam znao šta da kažem, samo sam rekao:
– Dečko.

Video sam mu mali šok na faci, i kaže da nije mislio da sam gej, a ja mu na to da do pre četiri meseca nisam ni ja mislio to. I pitao me je kako sam počeo, kako sam saznao i tako to, a ja mu iskreno odgovarao sve. I vidim kako mu kurac pulsira. Počeo sam da skrećem sa teme i brzo sam popio sok i rekao da moram kući. Usput me je pitao da razmenimo brojeve ako mu nešto treba. Pristao sam, i otišao kući.

Par dana sam ga izbegavao, redovno sam pričao sa Igorom, čak smo imali i seks chat, i video chat, i sve što postoji.

Kako su dani odmicali, sve više sam žudeo za kurcem u svojoj bulji

Žudeo sam za tim da budem jeban, pa sam si kupio i dildo, ali nije to to kao kad te jebe neko. Nedostajalo je emocija. Tu sam se već nabadao na dildo da osetim nešto u svojoj guzi, kad čujem zvono na ulaznim vratima.

Pogledam i vidim – Luka. Brzo sam obukao bademantil i otvorio vrata, gde me on pita da dođem kod njega na večeru, da mi se oduži jer sam mu pokazao grad. Bilo mi je nelagodno, ali sam prihvatio. On je otišao, a ja sam nastavio da se nabijam, ali umesto Igora, sve više su mi se pred očima stvarale Lukine slike i njegovo pulsiranje kurca, na šta sam svršio ko lud.

gej masturbacija dildom

Istuširao sam se, sredio i otišao sam do Luke. Pozvonio sam, i on mi otvara, dajem mu flašu vina koju sam kupio za uz večeru, da nazdravimo njegovom useljenju, ali iskreno, stalno bih našao neki izgovor samo da popijem, jer ne volim da pijem bez razloga. On je bio samo u donjem delu trenerke, bez majice, pa sam mogao da vidim njegovo telo, mišiće i stomak. Nisu bili preterano nešto, ali me je naložilo.

Počeli smo da večeramo a ja sam ga pitao da li smem i ja da skinem majicu jer je toplo, na šta mi reče:
– Osećaj se kao u svojoj kući. – A ja sam se našalio da bih onda bio go.

Večerali smo i on me je opet pitao o tome što sam gej i šta i kako, a rekao sam da sam upoznao momka zbog kojeg je moja guza večito gladna. Ustao je da skloni tanjire i donese dezert koji je spremao, i video sam kako mu se kurac ocrtava ispod pantalona, i da pulsira. Doneo je desert neki cheesecake sa sladoledom i rekao da pređemo u dnevnu sobu, jer je tamo malo hladnije. Otišli smo, on je upalio tv, bila je neka muzika.

Nastavili smo da pričamo i da se zezamo, i našao je neki film, i počeli smo da ga gledamo i komentarišemo. Odjednom se stvorilo neko čudovište jer je film bio takav, a ja ne volim iznenađenja, i uhvatim ga za ruku. Samo smo tako stali i gledali, i tek sam onda shvatio da se držimo za ruke. Pogledao sam ga, video sam da gleda već u mene. Ne znam koliko je vremena prošlo, gledali smo se i poljubili smo se.

Osećao sam se da ovo nije okej, zbog Igora, ali ovo mi je trebalo

Naša tela su se preplitala, grlili smo se, mazili, ljubili, kao da sutra ne postoji, i za tren smo bili goli.

drkanje velikog kurca, gay

Uhvatio sam ga za kurac, koji je imao lepih 22 cm, ali sija se, prošaran venama, crveni glavić, prosto kao da me zove da ga strpam u usta. Pušio sam mu, mazio njegovo telo, on moje, tako strasno, da smo se osećali kao da smo centar univerzuma.

Počeo je i on meni da puši, da mi napipava čmar. Ubacio mi je prst, i brzo me je jebao prstima svojim. Prešli smo u pozu 69: on na meni, a ja ispod njega. Podigao mi je noge i lizao mi rupicu dok sam mu ja pušio, pa me je okrenuo u doggy i počeo polako da ulazi.

Vrelina njegovog kurca; osećao sam svaku venu, svaku izbočinu, želeo sam da ovo potraje večno. Ušao je polako, a ja sam istrtio guzu da što više osetim njegovu božanstvenu alatku

bareback gay doggy

Menjali smo se: sad sam ga jahao, pa je i on mene počeo da jaše. Priznao mi je da je nevin, i taj osećaj kako prvi put ulazim u njega je neverovatan; znao sam da ga boli, pa sam mu rukama prekrio usta, a on je počeo da mi sisa prste. Počeo sam da ga lupam po guzi.

Uhvatio sam ga za kurac, i počeo da mu drkam. Kako je on počeo da svršava, tako sam i ja njemu filovao guzu. Svu spermu što mi je od njega ostala u ruci sam olizao i opet smo prešli u 69, gde smo se ispraznili jedan drugom u usta. Zaspali smo iscrpljeni.

Ujutru sam se probudio i iskrao se da ga ne probudim. Nisam znao šta mi se dešava i šta osećam. Znao sam da mi to nije trebalo, ali opet, bilo je senzacionalno.

gay 69 svršavanje

Istuširao sam se i krenuo sam za NS kod Igora. Zvonio sam, on se iznenadio jer je bilo sedam ujutru ali se i obradovao, te me je zagrlio kao dete, i poljubio. Tad su me duša i srce kidali od bola i počeo sam da plačem, i to da cmizdrim, a on se toliko uplašio i pitao šta se desilo, da nije umro neko. I rekao sam mu:
– Prevario sam te noćas.

U tom trenutku, samo je stao, a ja sam počeo da se izvinjavam i govorio sam koliko ga volim, što i jeste istina. Rekao je da ostanem tu, da on ide malo na vazduh. Osećao sam se grozno. Posle pola sata se vratio sa nekim kesama. Otišao je u našu sobu, tj. njegovu sobu, tj. U tom trenutku nisam znao ništa.

Posle par minuta me je pustio unutra i rekao da se skinem. Uradio sam to, ne sluteći šta me čeka. Rekao mi je da legnem, i kad sam pitao što, samo mi je lupio šamar. Poslušao sam ga. Zavezao mi je ruke lisicama, i noge je sa nekom šipkom i lisicama i zatvorio mi je i kurac. Kad god bih nešto rekao, lupio bi mi šamar.

chastity, brnjica za kurac

Počeo je da me bičuje, da me udara

Ložilo me je, ali nije mogo da mi se digne. Govorio je razne gadosti, i onda je onu šipku podigao i zavezao je negde gore kod mojih ruku. Onda je počeo da me jebe žestoko; do kraja ga je gurnuo celog, vrisnuo sam, na šta me je on samo ošamario. Pitao me je:
– Jel’ me voliš?
Rekoh: – Volim te!
– Jel’ to istina?
– Jeste, ti si moja najveća ljubav i volim te.
Reče: – Dobro onda, jel’ mi se prepuštaš? – gde sam rekao:
– Samo tebi i nikom drugom, nikad više – gde reče:
– Ne, možeš se karati, ali moraš zapamtiti da sam ja tvoj gospodar i da pripadaš meni.

Utom sam osetio da još nešto vrši pritisak na moj čmar, gde je on ubacivao dildo, pored. Počeo sam da vrištim od bolova, i samo me je šamarao, i jebao jako. Ložilo me je ovo i već su me jaja bolela jer ne mogu da svršim i osetim zadovoljstvo.

Sad me je jebao i kurcem i dildom u isto vreme. Počeo je prstima da mi cima bradavice, i da sve jače i jače me jebe, ali nikad da svrši. Bolelo me je sve, celo telo k’o u nekom transu. Davno sam izgubio pojam o vremenu, i samo me je jebao.

gej DAP

Pljuvao me je, nazivao kurvom, kako mi je jedino kurac u glavi i da će me kazniti zbog toga. I zabio se svom snagom u mene i svršio je. Sakupio je tu spermu i naterao me je da sve progutam, pa je onda skinuo i meni chastity i počeo da mi drka, gde sam svršio i to me je naterao da popijem, iako mi je od toga bilo muka, jer moja sperma mi se gadila.

Onda mi je gurnuo kurac u usta i počeo da mi piša u grlo. Izvadio ga je i rekao da gutam. Morao sam, i pio sam, čak mi se i dopalo. Onda mi je naciljao moj kurac na mene i rekao da pišam, i da ne ispustim ni kap. Bio sam prava drolja, radio sam šta mi moja ljubav kaže. Totalno sam pao pod njegov uticaj i dopalo mi se.

Odvezao me je, nisam imao snage ni za šta. Zagrlio sam ga i on je mene, i poljubili smo se. Rekao je da mi je oprostio i da želi da upozna tog momka za trojku. Iako mi se baš ideja i nije dopala, pao sam pod njegov uticaj, i taj osećaj olakšanja da mi je oprostio. Bio sam srećan i rekao sam da će se upoznati. A šta je dalje bilo, znaćete uskoro…

gay pišanje u usta

Shadow18

Nastavak: Kad sve zavese padnu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x