Mister X

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ostavila sam mobitel na stolu i otišla na WC. Često to radim, ionako sam sama u uredu. Vratila sam se i taman sam sjela za stol kad je zazvonio. Uzela sam ga u ruke i ispao je papirić ispod preklopa, vidjela sam da me zove suprug pa nisam ni reagirala, odmah sam se javila.

Kad sam prekinula razgovor, nakon otprilike pola sata sam se sjetila da mi je nešto ispalo. Vidim ga na podu, podignem, lijepim rukopisom piše: „Znaš i sama da si jedan od najboljih komada u firmi, igrat ćemo jednu igru, ali prvo ćeš napraviti telegram, nadimak ćeš staviti Plavuša43“.

Ostala sam šokirana – netko mi je bio u uredu, dirao mi mobitel, naravno da sam odmah odbacila mogućnost telegrama i poderala sam papir i bacila ga u smeće. Više se nisam osjećala ugodno u uredu niti u krugu firme. Kako je dan prolazio, već sam zaboravila na to, otišla sam kući s posla. Čim sam otvorila vrata, muž se pojavio potpuno gol, odmah sam sam pitala gdje su djeca. Rekao je da su otišli na faks. Znala sam da se možemo opustit, odmah sam klekla ispred njega i strpala mu kurac u usta. Primio me je za glavu i jebao tako snažno da su mi sline curile iz usta i jedva sam se suzdržala od… znate već, svršio mi je u usta i otišao u svoju radnu sobu i nastavio raditi.

tip ribu jebe u usta

Otišla sam pod tuš i onako napaljela sam razmišljala kako ću mu sad doći gola u sobu da završi što je započeo. U tom trenu sam pomislila da mi je možda on podmetnuo taj papirić ujutro pa nisam vidjela, ali sam se sjetila da sam bila prije posla u pekari i dok sam plaćala karticom koja je u mobitelu, nije bilo ničega. Kako god, nisam mogla razmišljati o tome više, samo sam htjela da mi ga zabije. Ušla sam mu u sobu i rekla:
– Gade jedan, sad završi što si započeo. – Nije mu trebalo dvaput reći, bacio je papire sa stola, primio me je za struk i posjeo na stol, kleknuo i krenuo me lizati tako da sam svršila za nekoliko sekundi.

Nisam se još ni smirila, već mi je zabio kurac i jebao me baš onako žestoko kako volim. Moji krikovi i vrištanje su ga napalili toliko da je podivljao, okrenuo me je na trbuh i zabio mi ga u guzu odostraga dok sam se držala za rub stola. Rukom mi je trljao klitoris i opet sam svršila još jače nego prije dok mi je on toplom spremom napunio guzu.

Išli smo se zajedno otuširati, ljubili se i mazili, al nismo se pojebali. Rekao mi je da me dugo nije vidio tako napaljenu. Rekla sam da me je napalilo što me je dočekao gol na vratima. To je zapravo i istina, ali mislim da mi je u podsvijesti bio onaj papirić koji me je počeo sve više zanimati, bez obzira što sam odlučila to zaboraviti. Zanimalo me je tko stoji iza toga, počela sam razmišljati da me netko kontrolira, da zna s kim sa se sve jebala i takve stvari. Ta pomisao me je užasno palila.

Prošlo je nekoliko dana i odlučila sam napraviti telegram. Pretpostavila sam da je kasno, ali ajde, znam da mi prijateljica to ima, koristi ga za dopisivanje s ljubavnicima, zajedno radimo, njen ured je do mene. Instalirala sam, stavila sam nadimak „Plavuša43“, 43 je broj mojih godina, izgleda da ta osoba i to zna, nije ništa čudno, neki dan sam slavila rođendan pa se zna koliko sam stara.

tip ribi liže čmar

Prošao jedan dan, drugi i ništa, skužila sam da je već prekasno, propustila sam priliku da vidim tko me to zajebava. Bila je nedelja navečer, taman smo legli, kad dođe poruka na telegramu. Panično sam uzela mobitel i otvorila, stigla je poruka od nekog nadimka „Mister X“. Pisalo je: „Ako pristaješ na bezazlenu igru, sutra dolaziš na posao u trapericama i štiklama“. Muž pita tko to piše tako kasno, rekla sam da je Ivana poslala poruku da će kasniti na posao, to mi je prvo palo na pamet, da ne posumnja. Jedva sam zaspala, razmišljala sam da l’ da stavim traperice ili ne, uvijek dolazim u suknji, nekad dužoj, nekad kraćoj. Još veće pitanje je tko je to, znala sam da mora biti netko iz firme, uopće nisam znala na koga misliti.

Odlučila sam se na rizik, pa što bude

Obukla sam traperice i štikle i sa velikom nervozom krenula na posao. Ušla sam u firmu, tajnica me odmah pozdravila:
– Woow šefice, promjena imidža – odzdravila sam i projurila brzinom munje kraj nje. Bilo mi je neugodno, sjela sam u ured, nisam se usudila izlaziti. Za sat vremena je ušla moja kolegica Ivana, isto sličan komentar:
– Opa mačko, šta je ovo, ideš na rodeo? – Rekla sam da su mi se baš nosile traperice i da se osjećam super.

Posao je išao, pogledavala sam telegram cijeli dan, nikakve poruke nema. Možda je netko izvana tko me je vidio kad sam dolazila, ali kako bi umetnuo poruku u mob, možda je poslao po nekome. Sad sam već razmišljala kako sam ispala naivna i nisam trebala slušati.

Dan je prošao, još sam rezervirala hotel za seminar u Opatiji dva dana, na koji sam putovala sutradan. Pitala me je Ivana jesam li sve spremila za seminar da pošalje direktoru papire, rekla sam da sam sve sredila, naravno jesam. Dala sam joj upute da pošalje mailove ostalim kolegicama da se vidimo sutra u Opatiji. Na kraju smo još otišle na kavu prije odlaska kući, inače si sve govorimo, nisam spomenula da smo i vjenčane kume jedna drugoj. Dogodi se i par puta kada jedna od nas zastrani s nekim tipom, uvijek pokrivamo jedna drugu, ali za ovo joj se nisam usudila reći, htjela sam da prođe malo vremena. Pohvalila sam joj se kako me muž dobro izjebao neki dan, vidjela sam joj u očima da se napalila od moje priče, rekla mi je da ju baš zanima kako moj Robert jebe kada je meni tako dobro.

– Taj film nećeš gledati – rekla sam sa smješkom. Pohvalila mi se da je upoznala nekog dečka od 25 godina, mali jebe ko nikad, od njega su joj orgazmi puno jači, pokazala mi je fotku. Zgodan je mali, a očito je izdržljiv.

Fino smo se izbrbljale i krenule, ipak se trebalo još spakirati. Stigla sam kući, djeca po sobama, muž sjedi za kompom, ovaj put ipak obučen, kad nismo sami. Išla sam pod tuš, čula sam da mi je zazvonio mob. Odmah mi prošlo kroz glavu – možda je Mister X – a onda me prožeo onaj osjećaj straha jer sam se sjetila da nisam isključila obavijesti. Ako mi muž pogleda mob, vidjet će poruku.

Mister X

Tuširanje se pretvorilo u brzinsko polijevanje vodom i brisanje da što prije dođem do moba. Izjurila sam onako u ručniku i mokroj kosi, kćer me je vidjela i pitala:
– Mama, što ti je?
– Rekla sam ti da sutra idem u Opatiju, pa mi šalju sto pitanja iz firme. – I naravno… otvorim poruku i Mister X, piše: „Poslušala si, drago mi je da si prihvatila igru“. Odmah sam poslala poruku: „Tko si ti?“

Pročitao je ali odgovora nije bilo…

Zašto me muči, grrrrrr, poludit ću – a u isto vrijeme sam jako znatiželjna pomalo i napaljena zbog pomisli da me netko kontrolira.
Opet sam u krevetu razmišljala o njemu, vrtila sam svakakve scene, da me npr. pričeka negdje u mraku i bez milosti izjebe i ode, oduvijek sam imala takve maštarije. Muž je ugasio TV i pitao:
– Zar ne spavaš?
– Ne – rekla sam – uzbuđena sam radi puta, zaspat ću već. Zagrlio me je, u sekundi mi je povukao pidžamu do koljena i strpao mi kurac. O daaa… kako mi je to pasalo.
– Sviđa ti se?
– Daaa, jebi me, kako je dobro…

Stavio mi je ruku na usta jer sam nesvjesno počela glasno stenjati. On baš ima kurac koji mi savršeno odgovara, ali eto, volim probati i druge. Naravno, on ništa ne zna, nemam nikavih osjećaja prema drugim muškarcima, bitan mi je samo seks.

Okrenuo se na leđa i mene skupa sa sobom, pa sam mu sad bila okrenuta leđima, nabijala sam se na njegov kurac dok mi je on prstima trljao klitoris. Svršila sam baš jako, opet neki jači orgazam. Sišla sam s njega, stavila mu ga u usta i pušila dok mi nije usta napunio. Progutala sam sve i onda smo se samo okrenuli i zaspali.

Mister X

Ujutro sam sjela u auto i krenula po Ivanu i via Opatija. Brbljale smo svašta, između ostalog i o jebačini s našim muževima. Pohvalila se da je njen prema njoj dominatan kao i moj prema meni, složile smo se da nama to savršeno odgovara.

Stigle smo u hotel, smjestile se, tamo su već bile neke naše kolegice, pa i kolegice iz drugih firmi. Na tim seminarima uvijek skoro pa spavam, ali moram slušat, što je – tu je. Došlo je vrijeme večere, sama sebi sam rekla da ću se tako spickat. Obukla sam kratku mini haljinu bez ičega ispod i štikle, naravno. Kosu sam povezala u rep i na jednu stranu. Skužila sam da me konobari odmjeravaju, pa i ostale kolegice, moram priznat da su sve baš bile onako sexy. Primjetile smo da jedna naša iz naše firme sjedi kraj direktora iz druge firme i kaže meni Ivana:
– Ovaj će nam pojebat Martinu.
– Pa kako znaš?
– Evo gledaj, odlaze zajedno – kaže Ivana. I da, vidjela sam kako su se izgubili, sigurno idu u njegovu sobu.
– E, da mi je znati koja mu je soba – rekla sam i nasmijala se.

Otišle smo u sobu, uzele smo jednu dvokrevetnu, nije nam problem spavati zajedno, svaka se okrene na svoju stranu i bude odlično. Ivana je otišla pod tuš a ja sam otvarala telegram i nadala se da će Mister X nešto poslati, ali naravno ništa. Kad je završila bio je moj red, razmišljala sam o nekom žestokom jebanju s nepoznatim tipovima i svršila sam pod tušem. Vratila sam se u krevet, legla kraj Ivane i okrenula sam se na drugu stranu.
– Dugo te nema, jesi ti nju istrljala? – kaže Ivana.
– Ajme nisi normalna, koje pitanje… Ali da, jesam – rekla sam, bez obzira što mi je bilo neugodno.
– Znaš šta Marija, da sam muško jebala bih te, pa onaj konobar je slinio za tobom, jesi vidjela? – Započela je Ivana razgovor o kojem mi se nije dalo:
– Daj nemoj sad, idemo spavati.
– Idemo, ali komad si, znaš to i sama.
– Znam da jesam, a i ti si, znaš sve.

Mister X

Ja sam samo razmišljala o Mister X-u. Probudila sam se iza ponoći, navukla tajice i majicu, i krenula sam na recepciju popit nešto žestoko. Sjela sam za šank, konobarica mi je odmah donijela gin, zapravo sam očekivala konobara, ali eto i žene rade preko noći. Promatrala sam ju dok se prešetavala unutar bara, imala je baš lijepe noge u toj službenoj suknji iznad koljena. Dala bih joj oko 28-30 godina, lijepa crnka.

Sjela je ispred mene, odmah sam primjetila njezin zavidan dekolte, vidio se crni čipkasti grudnjak. Prošlo mi je kroz glavu da ima sigurno sise za poludit, tko zna kako se jebe, zapravo sam nekako bila sigurna da je biseksualka. Sjela je ispred mene i rekla:
– Teška noć, želite li neki čaj?
– Ma ne treba, sve je u redu, samo mi se ne spava – rekla sam.

Najradije bih joj pričala o Mister X-u, ona je ovako neutralna, meni skroz nepoznata osoba. Rekla sam joj da si uzme neko piće na moj račun. Uzela je sok do naranče. Rekla sam joj da joj se vidi grudnjak i da mislim da ima stila za donje rublje. Nasmijala se i onako neugodno se pokrila rukom po glavi, ali se vidjelo da joj se svidio moj komentar. Onda sam odlučila biti prljava i rekla sam ovako: – Mlada si, zgodna, baš bih te poljubila. – Nestao je smješak s njenog lica, očekivala sam šamar.
– Možete mi pomoći oko čaša? – Rekla je i pokazala mi vrata od skladišta. Digla sam se i krenula prema vratima, ona je otvorila, pustila me da uđem prva. Krenula sam, kad me je uhvatila za guzu i rekla:

Pročitaj priču do kraja!

Mister X

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x