Nisam mogao da prestanem da gledam sestrinu vlažnu pičku

Zdravo, zovem se Stefan, želim da podelim sa vama jednu moju tajnu, i moje starije sestre…

Imao sam 19 godina, a moja starija sestra 22. Bila je jedna od najboljih riba u kraju, svi su se ložili na nju. Često sam je posmatrao dok se tuširala, presvlačila, itd…

Mama i tata su jednog dana otišli kod babe. Tolika je tišina bila, da sam pomislio da je kuća prazna. Krenuo sam ka kupatilu, otvorio vrata i video sestru kako se tušira. Brzo sam priklonio vrata k sebi, kako me ne bi videla.

gleda je kako se tušira

Nisam mogao da izdržim, krenuo sam da drkam. Bilo mi je malo glupo, ipak mi je sestra… Odmah sam otišao u svoju sobu i drkao kao lud, u mislima mi je bila samo ona.

Odjednom je nešto lupnulo na vrata i upala mi je u sobu. Pocrveneo sam od sramote. Imala je na sebi crne helanke i roze bodi majicu, bez brusa. Ležao sam na krevetu skoro go, sa dignutim kurcem. Prišla mi je i bez problema ga je stavila u usta. Hteo sam da eksplodiram!

Izvadila ga je iz ustao i rekla:
– Šta je mali, što si se uplašio?

lizanje glavića

Oborio sam je na krevet i legao preko nje, raširio joj noge i stavio joj ruku na pičku. Nije imala gaće, bila je ovlažena sva. Rekla je:
– Mogu samo da ti ga popušim da se malo opustiš, a seks ne… – i počela je da se smeje.

Skinuo sam joj majicu, nasmejala se i ugurala mi je jezik u usta. Ukočio sam se.

Ponovo sam vratio ruku na njenu pičku, ali se nije bunila

Polako sam je trljao, gurnuo sam ruku u helanke. Rekla je:
– Ne glupiraj se, molim te – i nastavila da mi sisa jezik i ispira grlo.

pušenje kurca

Ustao sam s’ nje i legao na krevet. Skinula je helanke, bila je gola. Nisam mogao da sklonim pogled sa njene pičke. Gledala me je, smeškala se i rekla:
– Polako, ima vremena…

Ne znam šta je time htela da kaže, a i nije bitno. Počela je da mi ga drka. Gledao sam samo u njene noge. Ponovo ga je stavila u usta, i trajalo je to nekih 20 minuta.

Ponovo sam je oborio na krevet i počeo da je ljubim, ali stezala je noge, prekrstila ih. Okrenuo sam je… ležala je na stomaku, nije ništa mogla, znala je šta će se desiti. Rekla je:
– Nemoj, ja sam ti sestra – i okrenula se, ali su joj noge bile raširene. Prislonio sam ga na njenu pičku i glavićem samo ulazio u nju.

jebanje od pozadi

Rekla je:
– Dobro, ‘ajde, ali možeš samo šest puta da ga gurneš, i to je to, važi?

Nisam ništa rekao, samo sam ga gurnuo. Sav sam pocrveneo, kurac mi je odjednom porastao za 15 cm. Krenula je da broji:
– 1, 2, 3, 4, 5, 6… – ali nisam stao, nastavio sam sve jače i brže. Počela je da stenje i da me grebe. Posle par minuta sam ga izvadio, i pitala me je zašto sam stao. Rekao sam joj:
– Svršiću.

Rekla mi je:
– Vrati ga, hoću da mi svršiš u pičku.

jebanje, ona svršava

Krenuo sam sve brže i brže što sam mogao. Počela je da svršava, a ni ja nisam izdržao. Nikada nisam toliko svršio.

Izvadio sam ga i legao na krevet, a ona je kleknula iznad mene i krenula da mi puši, nisam mogao da izdržim; nije prošlo ni dva minuta, ponovo sam svršio, napunio sam joj usta. Mislio sam da će da stane, ali mi je i dalje lickala i grickala glavić. Smučilo mi se kada sam video kako guta svu moju spremu.

Osetio sam da ću da svršim, oborio sam je na krevet i počeo da joj ližem pičku. Nisam ni znao šta da radim, ali stenjala je i grebala kao nikada, pička joj je bila obrijana i nikada lepšu nisam video, mislim pre toga nikada i nisam, ali čak ni na porniću. Rekao sam joj da ću svršiti, a ona je rekla:

– I ja ću, ‘ajde stavi ga.

liže pičku devojci

Ugurao sam samo pola i pitao je da li da svršim i nastavio sam da ulazim u nju. Posle par minuta sam počeo da svršavam, i ona je. Izvadio sam ga, a iz njene pičke je iscurela gomila moje sperme…

Imao samo samo sedam puta seks sa sestrom, a skoro svaki dan mi puši. Uvek me je puštala da joj svršim na pičku, a kada joj svršim u usta, obavezno to proguta.

Sada imam 22 godine, nisam imao mnogo puta seks s njom, ali mislim da je sinoć bilo najbolje, pa čak je jednom ostala u drugom stanju, tačnije pre 4 meseca, pa smo zajedno dali pare iz šteka za kiretažu… Ali sinoć je bilo najbolje, mislim da sam joj pocepao jajnike koliko se drala.

devojka guta spermu

Drugar misli da sam lud. Međutim, pokušao je i on da ima seks sa mlađom sestrom, ali ga je ošamarila. Nema svako tu sreću…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Marko

Ti si bolestan