Koji ženski momenti prosto izluđuju muškarce?

Zavidnost

Ako dobar frajer ušeta u kafić, nećete ćuti nijednog muškarca kako govori: „Kakav šminker!”. Zato muškarci ne razumeju zašto žene govore loše jedna o drjgoj. Zašto su pakosne i zlobne kada je u pitanju izgled druge žene, koju čak i ne poznaju.

Preterana osetljivost

Ono što najviše izluđuje muškarce je to što žene apsolutno sve može da rasplače. Oni ponekad misle da svoje suze koristimo kao glavni adut da dobijemo ono što želimo, i često se pitaju zašto uopšte toliko plačemo.

Kozmetički rituali

Jutarnja rutina većine muškaraca je sledeća: tuš, brijanje i pranje zuba. Pogledajte njihove police u kupatilu i tamo ćete pronaći samo osnovne stvari, možda stik ili dezodorans. Zato se oni pitaju zbog čega ženama treba tako detaljano i dugo sređivanje i ulepšavanje. I kako zapravo funkcioniše uvijač za trepavice???

mejkap guru pokazuje pola lica

Čudne dijete

Muškarci se zaprepaste i zgroze kada izvedu ženu na večeru, a ona celo veće bocka neku bezukusnu salaticu i pijucka čašu vode. Muškarci se osećaju loše dok jedu svoj bftek a ona čežnjivo gleda u njegov tanjir.

Famozne brojke

Ženama je dozvoljeno da slažu u sledeća dva slučaja: kada ih pitaju koliko imaju godina i sa koliko su njih do sada spavale. To je definitivno jedna od stvari koje muškarce najviše iritira. Ali, devojke, nemojte popuštati. Bez obzira na to koliko je on iziritiran vašom imaginarnom brojkom, još više bi ga naljutilo da zna kakvo je pravo stanje. Pssssssssst!

PMS izgovor

Naravno, oni nemaju ideju koliko je zapravo PMS užasan i nepodnošljiv nekim ženama, a i to ih izluđuje. Ako to zapravo nije pravi problem, nikada nemojte koristit PMS kao izgovor, ako ste samo bile zlovoljne i neprijatne. Nikada.

pms, new girl

„Prijateljice”

Oni prosto ne razumeju zašto ste u kontaktu sa devojkama koje zapravo ne podnosite, zašto ih imate u svojoj blizini ako je jedina stvar koju one rade ta da vas navode da se osećate loše, povređuju vas, i šire zlobne glasine o nama. I u pravu su. Pokušajte da se sklonite od lažnih prijateljica, osećaćete se mnogo lepše.

Iskrivljena slika o sebi

„Mrzim svoju masnu kožu.” „Volela bih da mi je kosa duža, mekša i sjajnija.” „Ne podnosim svoje butine.” To su zapravo stvari koje vaš dečko nikada neće primetiti i nije mu stalo ni do jedne od tih stvari. Muškarce nervira što devojke to nikako da shvate. U osnovi, oni vaše telo posmatraju kao neku vrstu prevoznog sredstva vašeg intelekta, zato ne razumeju zašto vi smatrate da je telo vizuelna prezentacija svega onoga što vi jeste.

žene i dijete

Priznajte da ste za neke od ovih stvari već znale da ih vaš dečko ne podnosi. Budimo iskrene, neke od tih stvari ni mi ne podnosmo kod sebe. Pa hajde da se potrudimo da barem nekoliko stavki sa ovog spiska ispravimo. Obećavate?

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o