Klijentima se sviđa moja ženica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Bilja i Ljilja su seksi promoterke

Ulazim u apartman 501. Svi su već tamo osim mene. Niko se ni ne obazire na pridošlicu. Sva pažnja je skoncetrisana na Melaniju. Moju jebozovnu ženicu. U ulozi seksi konobarice. Sa maskom lepe Melanije. Nisam mogao da napravim bolji izbor. Za moju ženicu… To je već poznato. Mnogo je zgodna u svim izdanjima. A ova maska… Jebote, gosti su poludeli. A Mirko, čini mi se, i prednjači. Nije šala… Služi ih lepa Melanija. U seksi kostimu jebozovne konobarice.

Prolazim pored moje nevaljale ženice. Kurac mi se diže. Pali me što je jebozovna. A još više što vidim da uživa u ulozi. Brzo se nevaljalica uklopila. Uživa što se ikognito prikazuje našim klijentima.

– Mnogo si jebozovna dušo – govorim joj u prolazu.
– Rasturiću to od kurca kurvice moja. Digao mi se kurac na tebe.
– Šta želite da popijete gospodine? – pita me naša domaćica. Mnogo je profesionalna. Glas joj je malo promenjen. Pametna je lutkica. Ne želi da joj gosti zapamte boju glasa.
– Viski lepotice – odgovaram. Sad bih je odveo da je jebem. Ili da mi pred svima popuši.
– Prvo posluži goste dušo – govorim joj.
– Muž je poslednji na redu u ovom slučaju.
– Viski za gospodina – ponavlja profesionalno moja Melanija.
– Bićete usluženi gospodine.
– Ovo je moj partner – predstavlja me Mirko klijentima. Pozdravljam se sa svima.
– Je li sve u redu gospodo? – pitam ih. Pokazujem klinkama da se umešaju među goste. Došle su tri klinke. Zgodne su. Minići… Štiklice. Napućena ustašca. Imaju šta da ponude.
– Šta treba da radimo gospodine? – pita me jedna od devojaka.
– Da zabavljate goste – odgovaram. – Da im se nađete na usluzi. Da im ispunjavate želje. Za sada toliko. Kasnije kad se napravi atmosfera potrudite se da gosti izađu zadovoljeni. Ovakvi matorci kao mi, vole pušenje. Sa takvim zgodnim klinkicama kao vas tri. Hoću da popušite gostima kad se napale.
– Vi niste tako matori – laska mi klinka. Shvata da ja plaćam ovaj provod.
– Jesam, i ja sam mator – smejem se. – Ali ja nisam važan. Niti je važan onaj drugi gospodin. – Pokazujem na Mirka. – Ostalu četvoricu treba namiriti kad dođe vreme.
– Dobro gospodine – odgovara mi klinka. – Bićete zadovoljni. Znamo nas tri dobro matorce. Znamo da bogati klijenti vole dobro pušenje. Vole matorci sočna mlada usta – liže klinka svoj prst. – Ovakva kao moja – govori mi uz osmeh. Mami me klinka na pušenje. – Samo, moraćete da sklonite ovu lepu Melaniju. Dok je ona u sali, matorci samo nju gledaju.
– Melanija će da ih napali – objašnjavam joj dokle ide Biljina uloga. – Povadiće matorci alatke da drkaju. Onda vi lepotice nastupate. Daću vam znak. Mi se povlačimo… A vi krećete u akciju. Vi ćete matorcima da popušite. Plaćene ste?
– Jesmo – smeje se klinka – ali bakšiš je uvek dobrodošao.
– Biće ako ste dobre – odgovaram. – A i ovi matorci imaju love. Biće izdašni. Nije mala stvar da ih Melanija služi pićem.
– Dobro ste se setili – smeje se klinka. – A ko je Melanija, ako smem da znam? – pita klinka. Rekao bih joj da smem. Rekao bih joj da je to moja lepa ženica koja u ovako jebozovnom izdanju služi goste. Ne smem. Izlajaće se klinka pred matorcina.
– Jedna otmena perverzna dama – odgovaram joj – koja voli da bude povremeno nevaljala.

dve lepe devojke

Gosti su zadovoljni

– Super ste sve organizovali – potvrđuju mi gosti.
– Drago mi je da ste prihvatili naš poziv – odgovaram im.
– Zainteresovani smo radimo sa vama.
– I mi smo – odgovara mi jedan od najvećih distributera.
– Super onda – saglasan sam i ja. – Ali o tome za koji dan – predlažem. – Posetićemo vas moj partner i ja. Sad se zabavljate. Sve što treba od pića… Pozovite Melaniju. Sve ostalo… Tu su ove lepe devojčice. – Dođi lepotice – zovem ovu sa kojom sam pričao. – Snežana… Je li tako?
– Jeste gospodine.
– Snežo lepotice – govorim joj. – Ovom gospodinu se ti najviše sviđaš. Video sam kako te merka. Budi tu pored njega i potrudi se, molim te, da naš gost uživa.
– Važi gospodine – odgovara Sneža. – Uživaće vaš gost. Ne brinite.

Obilazim i ostalu trojicu gostiju. Raspoređujem klinke i dajem im konkretna zaduženja. Sa gostima par reči o poslu. Dogovaram konkretne datume za goste kod njih. Danas je samo provod i uživanje. A uživanje nije nimalo loše. Moja jebozovna ženica u najseksi izdanju služi naše klijente. Deli im lepotica pića. Reaguje osmesima na bezobrazne muške šale. Smeje se im se nevaljalica. Pući ona njena sočna ustašca. Izgleda mi da moja bezobrazna ženica uživa u ovoj ulozi. Nikad ovo nismo radili. Bilo je priče i maštanja. A ovo je stvarnost. I sad je pravi posao. Nije ništa namešteno.

Gosti za sada još uvek stoje. Ispijamo pića stojeći. Šetamo sa čašama po apartmanu. Naša domaćica… Lepa Melanija nam dopunjuje čaše. Vrlo mi je vredna ženica. Kako u služenju gostiju… Tako i u vrckanju pred gostima. Matorci grle klinkice. Otkravili smo atmosferu. Hvataju matorci guze jebozovnim klinkicama. Devojčice se smeju. Ponekad se malo i vrisne. Znaju klinke kako treba sa matorim lovanima. U pravu je Sneža. Ne treba da brinem o tome.

Ko je jebozovna Melanija?

Svi hvale lepu Melaniju: – Mmmmmm kako je jebozovna naša domaćica – govori mi jedan od gostiju.
– Nego šta je – govori mi tiho Mirko.
– To je moja saradnica. Supruga mog partnera. Ja je jebem druže – izbezobrazio se moj drug otkad je gazda mojoj Bilji.
– Šššššš – odgovaram u uz osmeh. – Znam da je jebeš druže. I ja jebem moju sardnicu. I ona je supruga mog pertnera. A ova ovde je naša jebozovna kurvica kad je se uželimo.
– Mmmmmm druže… Jedna od naše dve kurvice. Imamo dve na lageru. Moju i tvoju saradnicu.
– I tvoju i moju suprugicu – dodajem najvažnije.
– Gde ste našli ovako zgodnu devojčicu? – pita nas drugi distributer. – Znate li ko je ova dama? – žele gosti da znaju.
– Mnogo je jebozovna – potvrđjuje im Mirko.
– Kako izgleda bez maske? – pita ga gost.
– Ne znam – odgovara Mirko. – Rekla je da ne želi da je niko vidi bez maske. Nije mi dala da uđem dok se nije spremila. Nisam je video kad dolazi. Tražila je potpunu konfidencijalnost. Platio sam joj uslugu tek kad je bila obučena u ovu seksi uniformu. I sa maskom. Takav je bio dogovor.

devojka sa venecijanskom maskom

– Baš me interesuje ko je ova dama – radoznao je jedan od gostiju. – Suviše je zgodna i otmena. Sumnjam da je nužda tera da učestvuje u ovakvim ekstravagantnim avanturama.
– Možda se dama samo provodi – ubacujem ja moje mišljenje.
– Verovatno neka od onih bogatih i otmenih dama koja traži egzotično uzbuđenje. Znate one dame koje su mažene i pažene? Pa se užele malo mangupskih pogleda i dobacivanja. Možda je udata za bogatog muža. Možda ovo radi samo da doživi avanturu. Ko zna. Važno je da je sada kod nas. I da nama pruža tako lepo uživanje. Koliko ste platili dami za uslugu? – je sledeće pitanje. – Ako želite da kažete…
– Dama je tražila tri hiljade evra – odgovara Mirko. – Toliko je i dobila.
– Vredi tri somića ova pičkica – odgovaraju gosti. – Kako ste došli do nje?
– Vrlo komplikovano – odgovara im Mirko. – Indirektno, preko oglasa. Nema direktnog kontakta. Nema telefona. Samo razmena oglasa. Mislite li da vredi? – pita goste.
– Moj prijatelj ispod pojasa misli da vredi – odgovara nam najhrabriji od gostiju.

Prijatelji u pantalonama procenjuju da je Melanija mnogo jebozovna

– Ha… ha… ha – svi se smejemo.
– Ako taj misli da vredi – odgovaram ja uz smeh – onda je istina. Iz te oblasti nikad ne stižu lažne vesti. I moj prijatelj mi isto poručuje – nastavljam ja.
– Šta ti poručuje prijatelj? – dira me Mirko.
– Nešto u smislu da si odabrao dobru pičkicu za domaćicu – odgovaram mu.
– Znači svi dobijamo iste poruke – smeje me Mirko.
– Još samo da proverimo. Ti dušo – pokazuje plavušici – proveri stanje kod mog prijatelja u pantalonama. Kaže da mu se digao. Ti ćeš da nam daš pravu procenu situacije šta se dešava kod mog partnera.

Prilazi mi jedna od klinki. Spušta mi ruku na kurac.

– Oooopaaaa gospodine – smeje se klinka.
– Snežo – zove prijateljicu – potrebno je i drugo mišljenje. – Rade klinke kao i doktori. Uvek dva mišljenja.
– Potvrđujem, ooopaaa – smeje se i Sneža.
– Dijagnoza? – pita Mirko.
– Dvadeset – iz ruke ispaljuje plavuša dimenziju. – Tvrd i dignut – opisuje stanje.
– Do dvadeset i jedan – koriguje šefica. Ja sam znači završio sa procenom. Konstatovana je i dimenzija i stanje. Imaju klinke znanje. Ništa nisu pogrešile.
– Nastavite dame – hrabri ih Mirko. Sva gospoda treba da budu proverena. Dimenzije neka ostanu vaša poslovna tajna.
– Dođi Snežo – zovem šeficu. – Kaži devojčicama da slede tvoj primer. A ti mi ga lepotice izvadi iz pantalona. – Moram da razbijem atmosferu. Vreme je za pušenje.

drkanje, grupnjak

– Važi gospodine – odgovara Sneža spremno. – Da kleknem da vam popušim?
– Da lepotice – odgovaram. – Ali samo kratko. Desetak sekundi. Samo da damo primer gostima. Odmah pređi na onog gospodina sa bradom. Pogodila si dimenziju – smejem se.
– Retko grešim – smeje se i Sneža. – I u vašem slučaju sme i da se razglasi i mera. Vi nemate čega da se stidite.

Kreće pušenje

Vadi mi klinka kurčinu iz pantalona. Ostale dve je prate. Spušta se Sneža na kolena. Počinje da me oblizuje.

– Mmmmmm – pušta mala zvuke uzbuđenja.

Gluma je naravno. Ali izgleda da funkcioniše. Popalila je Sneža sa mojim kurcem u ustima naše goste. Dvojica gostiju odmah spuštaju svoje devojčice na kolena.

– Ti uzmi dvojicu dušo – govorim Sneži. – Svi moraju da budu namireni.
– Važi šefe – odgovara mi Sneža. – A ko će Vas da namiri šefe?
– Videćemo – smejem se. – Verovatno Melanija.
– Bravo šefe – odgovara Sneža mangupski. Zaslužuje vaš prijatelj takvu damu. Sigurna sam da Melanija majstorski puši. A zalužuje i dama poklon koji joj spremate za njena usta. Imate dobre dimenzije šefe. Biće Melanija zadovoljna kad vam pokloni ustašca. Ja sam Vam na raspolaganju kad treba. Vaš partner ima kontakt.
Mirko prilazi Bilji: – Svima si im digla kurčine, nevaljalice – govori joj. Vidim da bi joj najradije naredio da klekne da mu popuši. Gazda joj je. Može mu se.
– Tako mi je gazda naredio – smeje se Bilja. Ja sve slušam mog gazdu. Ja sam poslušna saradnica. A Vi gazda? – pita ga Bilja. – Je li i Vas nevaljala Melanija popalila?
– Ššššš kurvice – dahće Mirko. – Videćeš dušo koliko me je ta nevaljalica popalila. Čim pređemo u drugi apartman. Dotle moraš da se strpiš. Još nema pušenja za tebe, saradnice moja kurvasta.
– Možete li Vi da se strpite gazda? – smeje se Bilja. Oblizuje kurvica usta.
– Šššššš nevaljalice – ponavlja Mirko. – Ti i ja moramo da idemo – govori joj. – Ovde je počelo pušenje.
– Vidim… vidim – smeje se Bilja. – Puše klinke našim klijentima. – Rešila je da igra kurvicu. Zna da to i mene i Mirka pali. – Možda klinkama treba pomoć gazda? – Sugeriše Mirku da bi ona da klekne na kolena. – Uzeli ste samo tri devojčice? Za četiri… Ili izgleda pet mangupa.
– Ćuti nevaljalice – govori joj Mirko. – Nema pušenja za tebe saradnice moja nevaljala. Tvoja ustašca su samo za tvoje gazde.
– Izgleda samo za jednog gazdu – odgovara Bilja. – Onaj drugi gazda će biti namiren. Njemu ne trebaju moja usta. – Pokazuje na mene. – Ona klinka mu ga već oblizuje. Platiće mi taj mangup za bezobrazluk – nastavlja Bilja. Gleda moja ženica kako mi Sneža liže glavić. Mala kurvica gleda u Bilju. Izgleda da klinka shvata ko se krije iza maske Melanije.
– Mora gazda da pokrene akciju – objašnjava joj Mirko. – Treba da pokaže klijentima zašto su klinke dovedene. Ovo je timski rad lutko. Svako ima svoju ulogu.
– Najebao je – ponavlja Bilja. Ne prihvata u opšte ideju o timskom radu kad meni klinke puše.

pušenje sa povezom na očima

Apartman 501… Gazda Mirko sprema sardanicu za klijenta

I ja napuštam apartman 502. Tamo je sve pod kontrolom. Klinke puše našim distributerima. Ulazim tiho u 501. Mirko i Bilja su već tamo. Odveo je Mirko Bilju u drugi deo. Ne čuju me da sam ušao. Moram da skinem odelo. Treba da stavim masku i da okačim veštački dildo pored moje kurčine. Isti onaj ogromni dildo sa kojim je Mirko u ulozi klijenata jebao njegovu Ljilju, gospođu Knežević, moju sardnicu. Sad ću ja isto tako, kao maskirani klijent da jebem sa dva kurca Mirkovu jebozovnu saradnicu. Koja je slučajno moja smerna ženica. Ona to ne zna. Zna naravno Bilja ko joj je muž. Ono što ne zna je da se baš taj njen muž krije ispod maske nepoznatog klijenta. I ne treba da zna… Makar za sad. Perverznije je ovako.

Čujem Mirka i Bilju iz druge prostorije. Oboje su pod utiskom Biljinog erotskog nastupa u susednom apartmanu. Isto kao i ja. Po prvi put se jedna od naše dve ženice prikazuje nepoznatim muškarcima u tako erotskom izdanju. Ovo je nešto potpuno novo za sve nas. I još ništa nije namešteno. Radi se o pravom poslu. O klijentima sa kojima ćemo da sarđujemo. Klijentima sa kojima će Bilja da radi u poslovnom ambijentu i pod normalnim okolnostima. Nema naravno šanse da je prepoznaju. Ali je događaj mnogo perverzan. Pustio sam ženicu da pali i diže kare našim klijentima. Mirkova ženica je sledeća. Mmmmm, kako smo nas ćetvoro perverzni. I koliko smo nas troje u apartmanu napaljeni Biljinim nastupom.

A tek ovo što sledi… Mirko mi podvodi moju suprugu. Zar to nije perverzno? Sprema joj guzu i pičkicu da je ja pojebem. Njemu će da puši dok je ja jebem. Moja ženica je obučena u seksi konobaricu. Sa maskom lepe Melanije. Ja je jebem kao maskirani klijent. Sa dva velika kurca. Rasturiću lepu Melaniju. Svršavaće moja Bilja dok je jebe pastuvčina sa dva konjska kurca. Svršavaće i Mirko. Ili sad odmah… Ili posle. Kad se ja vratim u apartman kao muž. Mirko je Biljin gazda u poslu. Gazda koji je delka… Novom klijentu. Uh…uh… jebote. Kakva divna perverzija.

Bilja je napaljena… Spremna je za klijenta

– Jeste li zadovoljni gazda? – pita Bilja Mirka. Ne može da sakrije uzbuđenje. Mnogo je ponosna svojim nastupom. Gleda ogromnu Mirkovu kurčinu kako puni pantalone. Uželela se moja ženica pušenja. Napalile je sve one dignute kurčine.
– Mmmmm nevaljalice – dahće Mirko. – Digla si nam svima kurčine. Prava si jebozovna kurvica dušo. Muž te je nevaljalice lepo obučio.
– Daaaaa gazda – prede Bilja. – Sve me je muž naučio. I muž i njegov prijatelj. Moj sadšnji gazda. Ta dvojica su napravili pravu kurvicu od dame – hvata Mirka za kurac. – Odveli ste me odande kad je bilo najinteresantnije – žali se Bilja. – Htela sam da Vam pušim tamo pred gostima. I Vama i gazda Dejanu. Obojici gazda. Stalno mi moje gazde uskraćuju zadovoljstva.
– Drugi put nevaljalice – odgovara joj Mirko. – Danas se radi. Pušenje mora da sačeka. Sad moraš da namiriš našeg največeg klijenta. Sad dolazi klijent da te jebe dušo. Videla si na filmu kako smo delkali našu drugu saradnicu jednom razvratnom klijentu. Danas je tvoj red lepotice. Danas ti radiš za firmu. Tebe će klijent danas da jebe saradnice moja jebozovna. Tebe je tražio. Kaže mi da hoće samo onu otmenu pičkicu sa maskom. Nema posla, rekao mi je, ako mu ne damo da jebe tu otmenu kurvicu. Tebe nevaljalice lepa. Hoće samo tebe da jebe. Ne interesuju ga one jebozovne klinke.

muška dominacija

– Neeeee gazda – ciči Bilja uzbuđeno. – Neeeeećuuuuu da me klijent jebe. Hoću da me gazde jebu. Hoću da pušim gazdama pred klijentima.

Hoćeš dušo – mislim ja. Pušićeš i meni i Mirku. Sa maskom. Pred klijentima. Samo ne danas. Danas ću da te jebem.

– Ja sam samo vaša kurvica – nastavlja Bilja da protestuje. – Nemojte da me delkate gazda. Mene samo moje gazde jebu. Ja sam u firmi vredna saradnica. Nisam kurvica u firmi. Ja sam gazdina supruga u našoj firmi. Ja sam ozbiljna dama.
– Ššššš nevaljalice – ućutkuje je Mirko. Isto onako kako sam ja ućutkivao njegovu Ljilju kad se jogunila. – Ti si naša kurvica lepotice. Moraš da radiš sve što ti gazde narede. Videla si da je gospođa Knežević dobila šamar od gazde kad je bila nevaljala.
– Aaaaaaa – ciči Bilja uzbuđeno. Izgleda da nevaljalica traži da gazda bude strog.
– Hoćeš li da budeš dobra? – preti joj Mirko prstom. Ne vidim da Mirko uopšte pomišlja na šamaranje. Makar ni na onakvo milovanje po obrazu koje je dobila od mene njegova Ljilja. Mirko više voli da pljeska po guzi. Dobija moja Bilja nekoliko pljeski po golom dupencetu.
– Aaaaaa… jooooooj – vrišti lutkica od sreće i uzbuđenja. – Neeeeee… neeeeemoooojte gazda. Mooooliiim vas. Joooooj. Joooooj. Biču dobra… Biču dobra. – Znam da joj curi iz pičkice kad dobija po goloj guzi. Kurac mi samo poskakuje kad vidim kako sam je dobro obučio da bude poslušnica.
– Hoćeš li da slušaš gazdu? – preti joj Mirko kroz stisnute zube. Napalio se Mirko na Biljinu izazovnu vrisku. Verovatno još više nego ja.
– Daaaaa… daaaaa gazda – umiljava se Bilja. – Slušaću. Biću Vam gazda poslušna devojčica.
– Mmmmm nevaljalice – riče Mirko. – Hoćeš li još kazne po guzi?
– Neeeeeeeeee gazda – ciči uzbuđeno. Procenjuje Mirko da to ne nema baš izvorno značenje.
– Šta ne? – pita je. – Nećeš da slušaš? – Pljeska je Mirko guzu još par puta. Za svaki slučaj. Mora da iskoristi priliku.
– Aaaaaaaa – vrišti Bilja.

Da ne svrši pre nego počnem da jebem – mislim ja. Mnogo se uzbudila. Prvo to prikazivanje gostima. I sada Mirko koji joj naređuje. Mnogo lepog uzbuđenja za jedan dan.

– Dolazi – naređuje joj Mirko.
– Gde idemo gazda? – pita ga Bilja umiljato.
– Da te spremim za klijenta lepotice – odgovara Mirko.
– Aaaaaaa – izgovara Bilja. – Neeeećuuuu… Neeećuuuu klijenta. Mooooliiim Vas. Klijent će da me jebe kao kurvu. Videla sam kako je jebao gospođu Knežević. Rasturio je našu drugu saradnicu sa dva velika kurca. Neeeećuuuu.

spanking

– Ššššš kurvice. I treba da te jebe kao kurvu. To klijent plaća. Neću da te čujem – preti joj prstom. – Ovamo dušo. Tamo kod šanka. Tamo je nalepše da se naguziš.
– Aaaaaaa – cvili Bilja. – Neeećuuu da me jebe kao kurvu. – Svršiće mi ženica ovako na suvo. Sve opcije su otvorene.

Sad će „klijent“ da Jebe Mirkovu saradnicu

Ja sam spreman da uđem. Samo da je Mirko namaže lubrikantom guzu i pičić. Ovaj veštački dildo je ogroman. Mora da bude namazana. Zna Mirko šta mu je raditi. Namešta je stavlja joj ruke na barsku stolicu.

– Podigni to jebozovno dupence – naređuje Bilji.
– Raširi nogice kurvice lepa. Taaaaakoooo – dahće uzbuđeno. Cepa joj gaćice: – Ovo ti ne treba.
– Aaaaaaa – prati Biljin vrisak zvuk cepanja gaćica. Kako sam je obučio da bude kurvica za moje uživanje.
– Taaakoooo – ponavlja Mirko. I on misli da sam dobro obučio moju ženicu da bude kurvica kad gazde požele. – Da ti klijent vidi obe tvoje lepe rupice dušo. Dobićeš dva kurca lepotice. U svaku rupicu po jedan.

U pravu je Mirko. Lepo joj vidim obe rupice. Još samo da je namaže lubrikantom. Ja sam spreman. Ali Mirko još nije spreman da mi prepusti Biljine rupice. Mnogo ga Biljina vlažna pičkica i sočan čmarić pale. Mora da proba ukus na samom izvoru. Nije mu dosta ono što mu je Ljilja dala gaćica. Širi joj rukom guzove. Kreće da je liže. Prvo pičić.

– Daaaaaaa… daaaaaaa. Mmmmmm gazda – cvili moja napaljena ženica. Ili će da svrši… Ili će da se popiški. Znam kako reaguje kad se ovoliko napali. Lepše je da se popiški. Vreme je da moja mala popiški gazdu. Mene je obeležila. Mirko je na redu. Skoro da sam pogodio. Odnosno pogodio jesam. Ali sam izgleda potcenio koliko mi se ženica napalila. Biće da će prvo da piški… A zatim da svršava.
– Aaaaaa – urla Mirko. Curi Biljina strast po njemu. Po licu i po ustima. – Piškiš nevaljalice – njišti Mirko. Poludeo je od pohote. Izgleda da je moja Bilja prva koja ga je obeležila. – Piškiš po gazdi – ponavlja Mirko.
– Daaaaaa – vrišti Bilja. – Zapišavam mog drugog gazdu. Prvog sam već obeležila. Da svi znaju da ste vas dvojica moji jebači. I da sam ja vaša kurvica. Kurvica kad vi želite. A gazdarica kad ja poželim.
– Ti si naša kurvica nevaljalice – riče Mirko. Mi smo ti gazde. Ti si kurvica. – Sliva mu se Biljina tečnost sa lica. – Sad ćeš da mi pušiš kurvice mala – govori joj uzbuđeno. Meni daje znak da krenem.
– A klijent će da te jebe nevaljalice. – Seda na barsku stolicu. Između njenih ruku. Sad su joj ruke na Mirkovim butinama. I dalje je nagužena i otvorena. Zaboravio je da je namaže. Na sreću, imam i ja sve što je potrebno. Sipam izdašno lubrilant po veštačkom dildu… I po mom kurcu. Krećem prema Bilji. Prvo će veštak u pičkicu. Veći je od mog kurca. Kad joj uteram 28 santimetara veštačkog u pičić… Onda ću i 20 santimetara mog u guzu.

analni fingering

Jebem Mirkovu saradnicu

– Sad će klijent da te jebe – njišti Mirko. – Sad ćeš da dobiješ tri velika kurca nevaljalice. – Čuje Bilja muške korake.
– Neeeeeeee – počine da vrišti moja napaljena ženica. Uplašila se od neznanca koji joj se približava. Priseća se kako je prošla gospođa Knežević onaj dan. Hoće da okrene glavu da me vidi. Mirko joj čvrsto drži glavicu.
– Ne nevaljalice – riče Mirko. – Nema gledanja.
– Mooooo… – kreće lutkica da moli gazdu da je ne delka klijentu. Nije stigla da izgovri ni celu reč. Suviše je Mirko razluđen piškenjem po njemu. Zabija joj kurčinu u usta.
– Piškiš po gazdi – ponavlja treći put. „Mmmm“ je jedino što Bilja uspeva da izgovori. – Puši mi lepotice – naređuje joj Mirko. Priča Mirko bez prave potrebe. Samo da pokaže da je gazda. Kao da Bilja ima izbora. Već mu je kurac u Biljinim ustima. Meni je Ljilja sama tražila u toj situaciji. Ali u Mirkovu odbranu… Mene Ljilja nije popiškila. Još nije – mislim u sebi. Sad kad je krenulo… Bićemo Mirko i ja često popišani. I od jedne i od druge. Kad devojčice krenu da piške po gazdama… Brzo im se osladi. A izgleda i gazde to vole. Makar ovako perverzne gazde kao Mirko i ja.

Hvatam Bilju za dupence. Sa obe ruke. Prelazim joj rukom po pičkici i čmariću. Mmmmm kako se lepo popškila. Moram i ja da je liznem. Red ja da i nepoznati klijent dobije malo Biljinog poklona. Ližem joj upišanu pičkicu. Trese se moja lepa ženica. Vrištala bi da može. I od strasti i od straha. Ali ne može da vrišti. Mirko je drži za glavicu. Ne vadi joj kurac iz usta. Ne može da vrišti lutkica. Ali može da piški. Rešila je da popiški i klijnte. I tebi ću da budem gazdarica – misli sigurno lutkica. Možeš da me siluješ pastuvčino. Ali ja sam ti gazdarica. Piškim po tebi kuronjo. Siguran sam da su joj takve misli u glavici. Piški samo malo po meni. Malo manje nego po Mirku. Nije joj mnogo ostalo. Nije znala da i nepoznati kuronja hoće da bude popišan iz ove sočne pičkice.

Ulazim joj veštačkim kurcem u pičkicu. Moram vrlo polako. Ogromna je ova veštačka kurčina zakačena pored mog kurca. Dugačak… debeo… tvrd. Dobro je da sam ga namazao. Osećam kako mi se lutkica steže u strahu da joj ne razvalim pičkicu. Pljeskam je nežno po guzi.

– Opusti se lepotice – govori joj Mirko. Navlači joj glavu na njegov kurac. Ja ne smem da pričam. Prepoznala bi mi glas. – Tako dušo – tepa joj Mirko. Čudno je ovo silovanje naše jebozovne saradnice. Ona piški po nama. Ja je milujem. Mirko joj tepa. Izgleda da baš i nismo tako loše gazde.

spit roast

Uterao sam joj pola veštačkog kurca u pičkicu. Sad ću da joj stavim moj kurac u guzu. I njega sam dobro namazao. Pored onolike ogromne veštačke kurčine u pičkici nema više mnogo mesta u njenom ionako uskom čmariću. Prodirem joj polako glavićem u čmarić. Mirko mi daje znake da idem polako. Izgleda da joj vidi strah na licu. Vadi joj Mirko kurac iz usta.

– Aaaaaaaa gazda – ciči Bilja uplašeno. – Jebe me sa dva kurca ovaj divljak. Rasturiće mi guzu. Čuvajte me gazda Mirko. Ne dajte me divljaku. – Mirko se saginje. Kreće da je miluje po licu. Počinje da je ljubi. Jebote – mislim u sebi. Ovaj je skroz poludeo. Ovo treba da je silovanje. Nije bre ovo porođaj. A kad pomislim… Nisam ni ja bio bolji kad je pomamljeni Mirko sa dva kurca jahao svoju Ljilju.
– Gde je drugi gazda? Gde je moj muž? – pita uplašeno Bilja. Hoće da zna da li sam ja ovo odobrio.
– Tu je i drugi gazda – odgovara joj Mirko. – Napaljen je. Gleda kao te klijent jebe. Želi i on da uživaš… Isto kao i ja. Žele tvoje gazde da svršavaš. Ti si jebozovna pičkica. Ti si najbolja devojčica. Ti si otmena dama. Ti si naša kurvica. Pokaži kako svršavaš. Pokaži gazdama da uživaš. Pokaži nam da voliš kad te gazde delkaju.
– Aaaaaaa ljubavi – obraće se Bilja mužu koji bi trebao da drka u hodniku. – Dao me je gazda divljaku. Jebe me pastuvčina sa dva ogromna kurca. – U pravu je lutkica. Sad je već stvarno jebem. Ušao sam joj sa oba. Navlačim je rukama na moje kurčine.
– Uživaj kurvice mala – šapuće joj Mirko. – Svršavaj lepotice.
– Neeeećuuuu – vrišti Bilja. – Ja sam poštena devojčica. Ja sam supruga. Ja sam saradnica. Neću da svršavam dok me pastuvčina siluje.
– Svršavaš za gazde dušo – hrabri je Mirko. – Gazde te delkaju. Za nas svršavaš. Ti si naša lepa kurvica.
– Neeeeee… neeeeee. – Bori se moja smerna ženica sa strašću koja je u njoj.

Svršava moja kurvica… Jebe je klijent sa dva kurca

– Aaaaaa gazda – obraća se Mirku. – Mmmmm ljubavi – zove mene. Sad će da svrši. Uzima Mirkov kurac u ruku. – U usta – govori Mirku. Hoću Vaš u usta. Hoću Vašu spermu u usta. – Želi i moja ženica… Isto kao i Mirkova… Da svršava sa tri kurca. Da prima u sve tri rupice. Volela bi nevaljalica da joj spermom napunimo sve tri, čini mi se. To ipak nije moguće. Dobiće spermu samo u usta i u guzu. Svršićemo Mirko i ja. Čim njoj krene orgazam. Pljeskam je još jednom po dupencetu. Znam koliko voli kad dobija po guzi. Znam da uživa da bude submisivna kad ja želim. A sad dobija i po guzi… I u guzu.
– Mmmmmm – izlazi joj prigušen zvuk iz usta. Mirkov kurac joj prigušuje zvuk. Isto onoliko koliko joj uzrokuje strast. Svršava lepa saradnica na naša tri kurca. Jebu je obe gazde. Mada ona to ne zna. Grči se lutkica. Curi orgazam iz nje. Mirko i ja svršavamo u nju. Ja joj spermom punim guzu. Mirko joj puni jebozovna ustašca. Vreme je da se se sklonim. Vadim iz njenih rupica obe kurčine.

kurac i dildo dp

– Mmmmmm – izlazi zvuk čežnje iz Biljinih usta. Moguće je da bi htela još jedno silovanje. I još nekoliko svršavanja. Okreće glavu da vidi kako izgleda njen nepoznati jebač. Curi joj Mirkova sperma iz usta. Moja joj curi iz guze. – Prostačino – izgovara moja devojčica. Usta su joj još puna sperme. Nije stigla sve da proguta. Želi da nagrdi divljaka koji joj je rasturao pičkicu i guzu. – Siluješ damu prostaku – govori mi. Primam to kao komplimente. – Siluješ damu sa dva kurca divljaku – nastavlja moja Bilja. Možda zvuči ironično. Ali jeste i dalje dama. Kurvica i dama… I jedno i drugo.

Otišao sam. Ulazim u drugo kupatilo. Da se operem i presvičem. Pa da se vratim kod Bilje kao gazda i suprug. Mirko mora da isprati četvoricu gostiju. Ako su još u apartmanu 501. I Bilja treba da se opere. Mirko je miluje po licu. Skuplja joj prstom ostatke njegove sperme.

– Dali ste divljaku da me jebe – govori mu Bilja prekorno.
– Mmmmmm dušo kako si ga popalila. Skroz se divljak razludeo u tvojim rupicama. Najbolja si pičkica – šapuće joj Mirko. – Ti si naša kurvica. Sad će drugi gazda da te preuzme. Ja moram kod gostiju. – Ljubi je Mirko u njena još umazana usta.
– Ja sam vaša kurvica – šapuće mu Bilja kroz poljupce. Sviđaju joj se poljupci posle „silovanja“. – Svršila sam. Ja sam vaša kurvica, gazda – ponavlja Bilja ono što Mirko želi da čuje.

Mirko je diže u naručje. Nosi je do kupatila. Jebote, ovaj se zaljubio – mislim u sebi. Ne sećam se jesam li i ja nosio njegovu ženice do kupatila nakon što ju je muž silovao. Možda i jesam. Možda sam se i ja zaljubio. Šta se tu može… Ništa… Osim da se nastavi sa uživanjem.

Zovem i Ljilju da nam se pridruži

Perem kurčinu. Ne sme Bilja da oseti da sam to ja bio u njenoj guzi maločas. Moram i da se umijem. Ne sme da oseti ni da me je popiškila. Javljam i Ljilji da se popne. Ako je ispratila sve goste.

– Gde ste? – pita me Ljilja.
– U 502 – odgovaram. – Nemoj slučajno da odeš u 501. Tamo se možda još uvek odvija pušenje.
– U 501 je pušenje? – pita Bilja.
– Da dušo – odgovaram. – Puše klinke klijentima.
– Paaaa – smeje se bezobrazno… – Idemo u 501 onda.
– Ne dušo – odgovaram. – Nikako u 501 nevaljalice. Ideš u 502. Biće i tu pušenja… Ne brini.
– Samo pretite gazda. Ja jedina radim danas ceo dan – ljuti se Ljilja. A vas troje se provodite. Koliko je kara dobila naša druga saradnica?

redaljka, pušenje

– Penji se nevaljalice – naređujem. – Dobila je koliko i ti juče. Dobro si radila. Dođi na provod. Danas ćemo u četvoro.
– Mmmmmm gazda – prede Ljilja. – Neće Vaša supruga da bude ljubomorna na Vašu saradnicu?
– A ti nevaljalice? – pitam je. – Da ti ne budeš ljubomorna na Mirkovu saradnicu?
– Hoću malo – smeje se Ljilja. – Zgodna je i jebozovna saradnica moga muža. I hvali je moj muž da mnogo dobro puši. Kaže mi moj suprug da mu je saradnica najbolja pušačica kurca. Kaže da mu nijedna ne puši tako dobro kao ta njegova kurvasta saradnica.
– Ha… ha… ha… dušo – smejem se ja. – Pitaš pogrešnog dasu. Tvoj gazda misli da si ti najbolja pušačica kurca. Nijedna mi ne puši tako dobro kao ti nevaljalice.
– Mmmmmm gazda – uzbuđeno mi odgovara Ljilja. – Znači obe saradnice su super pušačice? Onda će svaka da puši svom gazdi.
– Da dušo. Svaka od vas dve puši svom gazdi. Pred svojim mužem. Odmah sada. Dolazi nevaljalice – naređujem. – Rekao sam ti da hoću i da mi pušiš i da te jebem pred mužem.
– Mmmmmm nevaljali gazda – smeje Ljilja uzbuđeno. – Hoće gazda da me jebe pred mojim mužem. Mmmmm kakav opasan gazda. Moj muž će da se ljuti. Biće ljubomoran moj Mirko ako me razvratni gazda Dejan jebe pred njim.
– Neće dušo – smejem se ja. – Tvoj muž Mirko će da jebe svoju saradnicu. Onu drugu kurvicu. Moju Bilju. Biće ti zauzet muž saradnice moja lepa. Mnogo voli da jebe tu svoju sradnicu.
– Vašu suprugu gazda? – dodaje Ljilja bezobrazno. – Gazda Mirko jebe Vašu suprugu?
– Da nevaljalice… U pravu si. A ja jebem tebe… Njegovu saradnicu.
– Kakva razvratna firma – prenemaže se Ljilja. – Gde da se se zaposlim kod takvih bezobraznih gazda?
– I da se udaš za tako perverznog muža – dodajem ja. – Dolazi nevaljalice – prekidam je. Već me je napalila pričom. – Penji se u 502. Hoću da te jebem, sardnice moja lepa.

Nastavak: Prvi put četvoro

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x