Molila me je da je karam u guzu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovako, pre nekih godinu dana u moj kraj doselio se neki lik za koga je brujao ceo komšiluk da mu nisu čista posla. Znate već onu priču; vesele devedesete, nosi trenerku, air max i misli da je glavni baja u kraju. Odmah je on tu rasterao sve džibere iz kraja koji su se malo kao nešto kurčili i pošto nisam tu bio previše umešan, zapravo ne znam ni šta se zbilo, tako da ne želim da zalazim u tu temu.

Sve u svemu malo po malo, izgleda da je mom novom komšiji krenulo u životu. Počeo da se pojavljuje u novom BMW-u, znate ona stara izlizana fora, sa zatamljenim staklima, kao spušten mu prozor, raširio se unutra kao da je ceo Beograd njegov. Klasičan džiber, uvek se kući vraćao kasno uveče, ceo komšiluk je znao kada dolazi jer bi u gluvo doba noći odvrnuo neke teške narodnjake u kolima dok je prolazio naseljem. Malo po malo, ljudima je ušlo u naviku, pa su ko navijeni ustajali u dva ujutru da dočekaju Šoneta. I kao i obično, kod takvih likova se uvek muvaju ove naše poštene i radne Beograđanke, gde bre snajke da ispuste takvu sliku i priliku od čoveka! Međutim, kao što to već i biva, ni jedna od njih nije se pojavljivala više od dva puta u našoj ulici. Svi smo mi znali šta one rade kod njega kad bi trebale da su kući u krevetu.

Kad, jednog dana, u ulicu ispred njegove kuće staje taksi. Ja i moji drugovi sedimo u ćošku i ono klasično, k’o neke žene ogovaramo, prepričavamo tračeve, znate već kako je u sred leta kad udari smor, a ne ide se na more ili tako nešto. Sve u svemu, iz taksija izlazi jedna, reklo bi se klasična šmizla sa beogradskog asfalta, vidi se da je odrasla na Obilićevom vencu, i da se obrazovala po najjačim klubovima u gradu, međutim, lagao bih kad bih rekao da je nisam u tom trenutku želeo samo za sebe.

velike sise

Imala je dužu šatiranu kosu, braon oči, noge do Jadrana, dupe iz snova, na kome se jasno ocrtavala tanga, i najvažnije od svega, ogromne sisetine. Ne bismo mi bili normalni kad ne bismo počeli nešto da dobacujemo ili da zviždimo, ali znate kako to već ide: oči su za gledanje, a ruke za pipanje… U tom momentu sasvim je normalno pomisliti da je niko od nas neće pipnuti, ali zato smo je skenirali od glave do pete i dobro je upamtili.

Dolazila je ona više puta i nekako se ustalila, niko više nije ni obraćao pažnju na nju. Tek, jedno veče sam sa društvom bio u gradu, ostali smo do kasno, ja nisam bio nešto preterano raspoložen za opijanje, pa sam ranije uhvatio put pod noge i krenuo kući. Na moje iznenađenje, možete već i da pretpostavite koga sam zatekao u ulici, kako stoji ispred ulaznih vrata onog džibera. Bila je to ona glavom i petom. Kako je bilo nekih dva pola tri izjutra, a letnja noć već počela da postaje malo hladnija, pitao sam se šta li radi onaj džiber kad je pušta da ga čeka ispred vrata.

Dobro sam je ošacovao jer je stajala ispod ulične sijalice koja je svetlela jako narandžasto, videla se kao u sred bela dana. Nosila je izuzetno kratak minić, i neku bluzicu sa velikim dekolteom. Nervozno je pušila cigaru i cupkala u mestu jer joj je bilo prohladno. Počela je nešto da mrmlja i psuje, kad se odjednom trgnu opazivši mene u mraku, nekih desetak metara od nje kako stojim i gledam je, kao da se malo uplašila. Međutim, i ja sam se dobro uprpio, srce mi je kucalo sto na sat, ali sam rekao sebi – sad il’ nikad. Prišao sam joj i rekao joj: „Dobro veče komšinice”, misleći u sebi – e sad si ga uprskao, kad će ona odjednom: „Dobro veče, jel’ mogu da te pitam nešto?” Zastao sam i okrenuo se u neverici, ne znam ni sam kako sam izustio: „Da, može”. „Kad ima sledeći autobus ka gradu?”

sisata plavuša

E tu sam je čekao!

Bilo je pola tri, nema autobusa do četiri ujutu, tako sam joj i rekao ali sam je isto tako i upitao: „Zašto ne pozoveš taksi?” Rekla je da je zvala, ali da u ovu vukojebinu ne želi ni jedan da dođe po nju sada te da joj se isto ‘vata da li čeka autobus ili taksi, a da joj druga kod koga je pošla nema, pa ne zna šta da radi. Ne bih bio džentlmen kad joj ne bih pružio pomoć; pitao sam je da pođe sa mnom do mene, možemo da posedimo na terasi dok joj ne dođe drug ili dok ne počnu da rade autobusi. Da budem iskren, nemam pojima kako je na to pristala, ali sve u svemu, pošla je sa mnom.

Usput u tih nekoliko minuta sam je upitako kako se zove, ali mi je rekla samo da je zovu Žaklina, što me je još više uspalilo, jer mi je zvučalo sasvim jebozovno. Kad smo stigli kod mene, poslužio sam je sokom i započeo neki neobavezan razgovor, kad odjednom ona poče da mi se otvara, kako joj je teško u životu, da nema pare da priušti fakultet, da su njeni siromašni, da je primorana da se druži sa kojekakvim barabama… Ja u čudu, nemam pojima šta da radim, postalo mi trulo da učinim bilo kakav korak napred, samo me je još više ukopala. Pomislim u sebi kako izgleda, a sasvim normalna devojka, nema ganglije umesto mozga, čak šta više, zvuči veoma pametno.

Ja je kao tešim, a ona k’o lavina, sve više i više kuka. Počeo sam da razmišljam šta mi je ovo trebalo, šta sam se koj’ kurac krasni trpao gde nisam trebao, kad ona poče da plače, a ja, šta ću, priđem joj da je zagrlim, potapšem po ramenu, obrišem suze. I u tom momentu, iako sad već nisam imao nikakve namere da je obrlatim, ona me poljubi. Ja u još većem čudu! Sedimo tako jedno naspram drugog, ja mrtav, ne pomeram se, kad ona me poljubi još jednom, ali ovaj put onako strasno: krljnula mi jezičinu, onako svetski i poče da stenje i malo po malo, da otkopčava dugmiće na bluzi. Ja i dalje u čudu, sve ide nekako usporeno, ali kad razmislim sad malo bolje o tome, sve se odvijalo jako brzo.

lizanje pičke

Kad sam malo došao sebi koji sekund kasnije, skroz sam se predao. Ona je već svukla bluzu i ostala samo u miniću. Imala je ogromne grudi, nosila je čipkani brus i haltere crne boje. Koliko sam se samo naložio u tim momentima! Podigao sam je na sto koji se nalazio tu na terasi, strgo tange s nje i zaronio u nju. Bila je poluvlažna, kao da nije ovo očekivala od samog starta, međutim brzo je sok njene pičke bio svuda po meni. Kako je samo stenjala, svaki jauk joj je bio na mestu, imala je tako pohotan glas, pomalo prigušen, kao da je znala da ne treba da se dere jer smo na otvorenom. Srećom, bio sam sâm kući, ali se komšiluk verovatno pitao šta se dešava.

Srgnuo sam joj i brus i utonuo u njene ogromne sise, koje, moram priznati, nisu bile prave, ali su izgledale savršeno, kao sa televizije. Grickao sam joj bradavice dok je pomalo vriskala, drhtala je kao prut na vetru. Čudno je to što nismo ni reč progovorili tokom tog početka seksa. Samo je skliznula sa stola na kolena i skinula mi bermude. Kurac mi je uveliko bio na vrhuncu i samo ga je strpala u usta. Vidi se da je znala šta radi, balavila ga je sa svih strana, pljuvala po njemu, sve vreme gledajući me pohotno u oči.

Kako me je izluđivala!

Uzdigla se držeći ga u rukama sve vreme, i samo se natrtila preko stola. Rekla je, sećam se dobro: „Pokaži mi šta znaš”. Nisam oklevao, izvila se i zatvorila oči kad sam joj ga gurnuo u vrelu pičku od pozadi. Uzdahnula je polako, i uzela mi ruku sa njenog guza, koju je gurnula u svoja usta.

jebanje otpozadi, halteri

Polako sam je nabijao, i dalje je stenjala. Nekako smo uhvatili ritam na hladnom povetarcu. Počela je jako da trlja klit, što mi je dalo do znanja da možda želi malo grublje. Gurnuo sam joj ga do kraja, trgla se i naglo otvorila oči, pogledavši me u moje, kao da mi je govorila – ne čini to, a celim telom je govorila – sad zapni i daj sve od sebe. To sam i učinio, nekoliko puta sam ga brzo izvadio i ponovo gurnuo celog, da bih odjednom počeo veoma brzo da je nabijam.

Njeni guzovi odavali su veoma poznat zvuk: „tup, tup”. Počela je da stenje i stenje, sve jače i jače, i onda je, kao da se konačno sasvim opustila, rekla: „Sad me jebi, sad, to, to, ah, ah, ah, ah”, dahtala je u ritmu mojih naleta. Odavala je taj tihi cik dok se njihala, onda se lagano uspravila, i dok joj je kurac još bio u pički, pribila se svojim leđima na moje grudi, okrenula se, i sklopljenim očima me poljubila strasno.

Nastavili smo da se jebemo stojeći nekoliko minuta, kad je odjednom jednostavno uzmakla korak od mene, i pobegla mi iz kurcohvata. Zagledao sam se u nju, a ona se okrenula ka meni i bacila se na kolena, i tako je praktično puzeći ka meni pohotno rekla, i pomalo stidljivo: „Jebi me u guzu…” Pravio sam se da je nisam čuo, kao da sam hteo da me zamoli, a ona je još jednom rekla onako tiho i pohotno: „Molim te jebi me u guzu…”

analno karanje

Pomislih u sebi – jok i neću, stadoh iza nje, čučnuh na kolena i nacentrirah njen čmar sa mojim kurcem. Prvo sam pljunuo po čmaru da ga malo ovlažim, dok me je ona gledala i trljala klit. Stavio sam prvo glavić, a onda polako počeo da probijam. Njen stegnuti čmar polako je popuštao. Ciknula je, pomalo od bola, pomalo od zadovoljstva, ali odmah joj se vratio osmeh na lice i po prvi put te noći se glasno nasmejala iz pravog zadovoljstva. Zastao sam na pola puta i onako pokvareno je pitao: „Jesi li sigurna da ovo želiš?”Pogledala me je prekorno, ali brzo promenila pogled i pokorno i umiljato zamolila: „Molim te nabi’ mi ga u guzu, kad te moli Žaklina, stavi mi ga u guzu, pliz”.

Ne dadoh joj da dovrši misao i nabih joj ga do kraja. Zabacila je glavu unazad i vrisnula iz sve snage. Ako tad nije probudila komšiluk, e onda stvarno ne znam. Izvila se i kao da je trazila još, počela je da se nabija. Polako ali sigurno, bližili smo se vrhuncu. Pokvareno se nasmejala i pogledala me onako pokvareno u oči: „Hoćeš da mi daš da osetim ukus svoje guze? A? Hoćeš? Molim te. Hmm? ‘Ajde daj mi, hoću da mi svršiš po sisama. ‘Ajde, molim te… Ah, ah, ahhhh…”

Izvadio sam ga polako i prepustio se njenim veštim rukama

Drkala ga je onako profesionalno, u savršenoj kombinaciji sa pušenjem, ponavljala je da je ukusan, i tražila mi je da joj svršim po sisama. Nisam je ostavio ravnodušnom. Istovario sam gomilu sperme po njenim sisama, koju je vešto utrljavala u kožu, i lizala, sve vreme gledajući me onako pohotno pravo u oči.

svršavanje po sisama

Ustala je i pitala me je gde je kupatilo, pokazao sam joj put i ušao s njom da se istušira. Tu mi ga je još jednom popusila, i još jednom sam joj svršio, ovaj put direktno u usta, i sve je progutala. Obukla se, posedela još malo i otišla. Nismo još mnogo pričali posle toga, kad je odlazila rekla je samo: Videćemo se mi opet”, i mahnula mi prstima uz onaj jebozovni pogled i osmeh. Sreli smo se možda još koji put, ali je i ona prestala da dolazi kod mog komšije Šoneta, kome sam večno zahvalan.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x