Bilja služi partnere

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Gazde i kurvice

Napunio sam usta mojoj nevaljaloj ženici. Gledam je kako je lepa ovako umazana mojom spermom. Neće nevaljalica da se obriše. Zna ona koliko joj muž uživa kad je gleda umazanu. I dalje je napaljena. Pušenje je samo još više podgrejalo. Čeka lutkica da je muž pojebe. Moraće nevaljalica danas da se zadovolji samo sa svojim mužem. Mirko nam je daleko. Još radimo na novom projektu za moju jebozovnu ženicu. Njen je red. Mora da joj organizujem nešto mnogo bezobrazno. Kad joj pokažem šta je dobila Mirkova Ljilja tražiće moja ženica makar isto. Neće biti lako.

„Dođi dušo“, govorim joj. „Sedi mužu u krilo lutkice. Hoću nešto da ti pokažem.“ „Idem prvo da se umijem ljubavi“, smeši mi se. „Da se nisi usudila nevaljalice“, pretim joj. „Najlepša si kad si umazana.“ Nikad ne mogu da odolim. Moram uvek da napravim nekoliko sličica. Ništa lepše nego da gledam moju ženicu umazanu u nasmejanu posle pušenja. Kad mi pokazuje da uživa da puši. Kad vidim koliko voli da prima spermu iz mog kurca. U usta i po njenom lepom licu.

Voli nevaljalica spermu

„Ja ću ti pomoći da pokupiš ovo što ti je muž podario.“ „Mmmmm dušo“, šapuće mi. „Moj muž je nevaljao. Uvek me ovako umaže. I posle me slika umazanu. Izgleda da se taj moj muž hvali mangupima sa mojim slikama. Hoće da mangupi vide da mu je ženica lepa i i nevaljala. Veliko je bezobraznik moj muž.“ „Daaaaa dušo“, smejem se ja. „Voli tvoj muž da se hvali.“ Skupljam joj prstima moju spermu sa bradice i sa lica. Oko usta je već sve sama pokupila. „Taaakoooo nevaljalice… takoooo. Poliži mi sve sa prstiju.“

J„Mmmmmm“, prede moja devojčica zadovoljna. Malo me pali. Ali znam i da stvarno uživa. Sve smo pokupili. Ne vide se više moji tragovi na lutkicinom licu. Ali joj i dalje ne dam joj da se umiva. Želim da što duže oseća ukus moje sperme. Da ne zaboravi nevaljalica moj ukus. I da zna da sam joj ja gazda. „Nemoj slučajno da ti neko drugi svršava u ta tvoja ustašca“, opominjem moju nevaljalicu. Uvek joj to kažem kad vidim koliko uživa u mojoj spermi. „Mmmmmm dušo“, smeje se moja kurvica. „Što si takav dušo? Uvek mi nešto uskraćuješ.“ Podseća me da je vać probala Mirkovu spermu. I da joj se dopadaju Mirkovi ukusi. Uživala je nevaljalica kad smo joj Mirka i ja zajedno punili ustašca pre neki dan. Radili su to doduše taj dan i Francuzi. Ali to se ne računa. To smo opet bili Mirko i ja presvučeni u Francuze.

Pretim joj prstom. „Nemoj slučajno.“ „Mmmmmm dušo“, smeje mi se. „Baš si bre pokvaren. Ništa mi ne dozvoljavaš. Sve mi braniš.“ Možeš misliti – govorim sebi. Ja sam mnogo pokvaren. Što ne dam da joj mangupi svršavaju u usta. Kao da sam joj rekao da ne sme da nosi neku suknjicu. Mnogo sam je raspustio. Šta li će tek biti kad joj pokažem ovo što planiram? I kad realizujemo naš sledeći projekt.

Sedi mi moja ženica u krilu. Još sam miran. Još mi se ne diže. Tražim u laptopu vido snimak. „Gledaj ovaj video dušo“, govorim joj. „Šta ćemo to da gledamo?“, pita me. „Koga ćemo da gledamo dušo?“ Zna lutkica da sledi neka lepa avanturica. Neka će devojčica biti jebana na tom videu. To je sigurno. Ne zna samo dali to ona ili Ljija glavna riba u porniću. „Ovog puta nisi ti dušo“, šapućem joj. „Tvoje porniće ćemo da gledamo kad nam Mirko dođe u posetu. Lepše je u troje.“ „Daaaaaa“, smeje se moja nevaljalica zadovoljno. „Sve je lepše u troje.“ Mnogo se lepo moja ženica prenemaže kad sa Mirkom gledamo kako nam puši kurčine. „Sad ćeš da vidiš Mirkovu kurvicu“ govorim joj. „Hoću da gledaš kako su bezobrazni finansijeri rasturali jebozovnu gospođu Knežević.“

Gledamo Ljiljin pornić

E sad već počinje da mi se diže. Znam ja taj pornić. I ja igram u njemu. Ne… ne… izvinite. Ne igram ja. Igra taj gazda. Razvratni gospodin Peterson. I još jedan maskirani klijent sa dva ogromna kurca. I naravno jebozovna gospođa Kneževic. Ona je glavna glumica.

Puštam naš domaći pornić. Već sam pripremio deo koji želim da vidi moja ženica. Izlazi gospođa Knežević iz kupatila. Samo gaćice i štiklice. Sredila se posle jebačine sa razvratnim satirom. Taj sam bio ja. Samo ona to ne zna. Bio sam bez odela. I sa maskom jarca. Sad sam u filmu ponovo u poslovnom odelu. Sad sam gospodin Peterson. „Mmmmmm dušo“, prede se moja Bilja. „Što je zgodan taj gospodin Peterson. Mogu li i ja da radim kod tog gazde?“ „Ne dušo“, smejem se zadovoljno. „Ti radiš kod svog gazde. Peterson je Ljiljin gazda. Gledaj… Da vidiš šta i tebe čeka.“

Ljilja se uvija oko svog gazde. Naučila je zgodna saradnica da mora da bude poslušna i umiljata. Da sve mora da sluša gazdu. Već je dva puta pojebana. Čeka šta će gazda da joj naredi. „Sad će da te jebu klijenti“, govori joj gazda. „Aaaaaaaaa“, uzdiše moja Bilja. „Daćeš je da je jebu klijenti?“ Ne može Bilja da veruje da smo otišli toliko daleko. „Da dušo“, odgovaram. Sad mi se skroz digao. „To je mojoj jebozovnoj partnerki posao. Da je delkam najboljim klijentima. I da mi puši.“ „Delkaćeš Mirkovu ženicu tvojim klijentima?“, uzbuđeno ponavlja moja ženica. Ovo nije očekivala. Nije se spremila za ovakvu perverziju. Ne može da se kontroliše. Curi joj iz pičkice. Kvasi mi pantalone. „A Mirko dušo?“, pita me. „Šta će Mirko da radi dušo?“ Još ne može da veruje da će nepoznati klijent stvarno da jebe Ljilju. „Mirko će da drka dušo“, odgovaram. „Rekao sam mu da se skloni u hodnik. Odande gleda kako kako gazda Peterson dekla njegovu lepu ženicu klijentima.“ „Aaaaaaaa perverznjaku“, ciči moja Bilja. Pokušava da mi rukom dođe do kurca. Još nije ni videla kako nepoznati klijent jebe Ljilju. A več je sva vlažna. „Sviđa ti se nevaljalice“, šapućem je na uvo. „Neeeeeee… neeeee“, cvili uzbuđeno. „Nemoj da delkaš tu tvoju jebozovnu saradnicu nepoznatima“, grdi me moja ženica. „To je odvratno. Gospodin Peterson je dripac. Ljiljin gazda je perverzni prostak.“ Ne zna moja ženica kako da se ponaša. Plaši se i uzbuđuje. Zamišlja sebe u istoj situaciji. Shvata da će i njen gazda Mirko da je delka razvratnim klijentima.

„Prati film dušo“, šapućem joj. „I tebe isto čeka. Čuo sam da i tvoj gazda hoće da te delka kao saradnicu klijentima.“ „Neeeeee… neeeećuuu prostačino. Neeeećuuu da opslužujem nepoznate klijente. Ja sam otmena pratnja. Moj gazda mene čuva. Neće gospodin Miličić da daje klijentima da me jebu. Moj gazda nije perverzni prostak kao taj gazda Peterson.“ „Jebaće te gazdini klijenti dušo“, palim je ja. „Rekao mi je tvoj gazda da je već ugovorio sastanak. Ugovorio ti je gazda jebačinu.“ „Neeeeee… neeeeee… neeećeeee me moj gazda dati“, cvili moja nevaljala Bilja.

dominacija u kancelariji

Sva uzbuđena gleda moja ženica scenu gde se Ljilja joguni pred gazdom. I ona govori gazdi da ne želi da je gazda delka klijentima. Odbija, isto kao i moja. Uz vrisak moja Bilja reaguje na šamarčić koji partnerka od gazde Petersona za neposlušnost. Više je to naravno milovanje po obrazu. Ali pravimo se da je Ljilja dobila šamarčić od gazde Petrsona. „Aaaauuuuu dobila je partnerka šamar od gazde“, ciči moja Bilja. Vidi mala da je stvar ozbiljna. Sad shvata da su oni surovi Francuzi kojima je pušila bili samo uvod u prave bezobrazluke. Da ove naše domaće gazde umeju i da šamaraju partnerke kad ne slušaju. „Jeste dušo“, odgovaram joj. „Dobila je pljesku. Bila je neposlušna. Gazda mora da se sluša. Mora kurvica da se jebe sa klijentima kad joj gazda Peterson naredi.“ „Aaaaaaaa dobila je kurvica šamar“, ponavlja Bilja. Budi se u mojoj ženici submisivni instinkt. Popalila se i moja kurvica na šamarčić. Uzela mi je kurac u ruku. „Kakav prostak“, uzdiše uzbuđeno. „Šamara saradnicu.“ „Da… da… dušo“, dahćem i ja uzbuđeno. Mnogo mi se sviđa što se i ona pali na muško gazdovanje. „Mora mala kurvica da sluša gazdu“, ponavljam. „Gazda Peterson ne trpi neposlušnost. Isto kao i tvoj gazda Miličić.“

Razludela se Bilja… gleda na filmu kako Ljilju jebe klijent

Sad dolazi najbolje. Prvo ide malo pušenja gazdi na kolenima. To nije ništa novo. To je samo zagrevanje. Guta kurvica gazdi celu kurčinu. Sve do jaja. Savladala je lepa Ljilja tehniku. Hvali se gazdi kako dobro puši… I kako prima u grlo. E sad je interesantno. Ulazi klijent još dok gospođa Knežević guta kurčinu gazdi. Ne da joj gazda da okrene glavu. Ne vidi još partnerka ko to ulazi u sobu. Ne vidi muškarca koji se sprema da je jebe. Ona još ne vidi. Ali moja Bilja vidi odlično. „Aaaaaaaa“ vrišti Bilja uplašeno. „Ko je ovaj idiot? Ko je ova životinja?“ Gleda moja ženica šta je perverzni gazda Peterson smislio. U stvari je Mirko smislio ovaj deo za svoju ženicu. I on je taj koji je jebe. Samo to njih dve ne treba da znaju. Perverznije je kad gazda taj odvratni siledžija. I kad je ta životinja koji jebe nepoznati klijent.

„To je jedan moj važan klijent“, odgovaram mojoj napaljenoj ženici. „Tražio je da mu dam partnerku da je jebe. To je njegov uslov da potpiše ugovor sa nama.“ „Aaaaaaa“, vrišti Bilja. „Što je stavio tu glavu konja kao masku?“ „Tako voli da jebe pičkice“, odgovaram mojoj devojčici. „Hoće perverznjak da pokaže mojoj partnerki da će jebati kao pastuv. Sa konjskom kurčinom.“ „Jooooooj“, ciči moja ženica. „Ima dva… Ima dva konjska kurca.“ „Da dušo… Taj sve pičkice jebe sa dva kurca. Sa dva konjska kurca.“ „Ti si idiot“, cvili moja mala. „Gazda Peterson je perverzna prostačina.“ „Pale te konjske kurčine dušo“, šapućem joj. „I ti ćeš da dobiješ takva dva. Već su te perverzni klijenti naručili kod tvog gazde. Hvalio mi se gospodin Miličić da ima posao za tebe.“ „Neeeećuuuu… neeeećuuuu da me takva životinja jebe. Neće mene dati moj gazda životinji“, ciči Bilja uzbuđena. „Neće mene takav pastuv jebati sa dva kurca.“ Ne može moja kurvica da odvoji oči od dva ogromna kurca.

„Joj koliki je onaj veštački“, uzdiše moja Bilja. „Oko 28 santimetara“, kažem joj. „Uzeo ga je klijent iz moje kolekcije.“ Slušamo oboje gospođu Knežević kako vrišti od strahe i pohote. „Ne dajte me gazda ovoj životinji“, moli gospođa Knežević. „Rasturiće me pastuv. Molim Vas gazda…“ „I ti ćeš tako da moliš svog gazdu kurvice“, govorim Bilji. „Kad te gospodin Miličić naguzi pred pastuvom sa dva kurca.“ „Aaaaaaa koliki su mi“, uzdiše moja kurvica. „Jebaće je pastuv sa dva.“ „I tebe će“, šapućem joj.“ I ti ćeš dobiti dve kurčine.“ „Neeeeee… nemoj mužiću. Ne daj me kod gazde. Hoću samo da me ti i Mirko jebete.“ „Šššššš kurvice… Uzela si lovu. Tvoj gazda je već potpisao ugovor. Bićeš i ti jebana sa dva kurca. Kao i ova moja jebozovna partnerka.“

fingering i jebanje

„Sad ću ja da te jebem kurvice“, govorim mojoj ženici. Ne mogu da se savladam. Osećam da mi kurvica poludela od pohote. Dižem je sa stolice. Bilja mi podmeće dupence. Ne skida pogled sa videa. Vadim iz džepa dildo. Moram da je spremim. Već sutra je njen dan. Dildo koji stavljam je dosta manji od veštaka koji visi onom pastuvu između nogu. Ovaj moj je elegantni analni dildo. Za damsko uživanje. Kačim dildo na kurčinu. Ispod mog kurca. Dildo joj ide u pičkicu. Moj kurac će u Biljinu guzu. Mnogo volim da je jebem u guzu.

Pastuv sa konjskom maskom na videu namešta Ljiljino dupence. Da mu lepo legnu pod njegova dva kurca. Prvo ide sa onom konjskim dildom u pičkicu. Prepala se gospođa Knežević. „Ne dajte me ovoj životinji gazda!“, cvili Mirkova lepa ženica. „Rasturiće Vam divljak partnerku. Uplašila se Ljilja“, šapuće i moja Bilja. „Što si je dao tom idiotu?“ „Ne boj se lutkice“, govorim mojoj ženici. „Uživaće naša kurvica. Sad će gazda Peterson da je napali.“

„Digni dupence lepotice“, šapuće joj gazda Peterson. „I ti kurvice“, govorim mojoj Bilji. Digni i ti dupence. „Pokaži nam kakva si dobra pičkica“, govori gazda Peterson svojoj partnerki. „Napali nas devojčice. Popali tvoje pastuve. Da drkamo obojica tvojih finansijera dok te divljak jebe sa dva kurca. Rasturi divljaka lepotice. Ti njega rasturi. Nikad divljak nije jahao takvu rasnu kobilicu. Svršiće klijent čim ti utera oba.“ „Mmmmm“, čujemo Bilja i ja na videu kako se gospođa Knežević opušta. „Aaaaaa perverzni moj gazda“, cvili partnerka uzbuđeno. Popalila se kurvica. Uživa što je glavna. „Hoću da drkate“, govori svom gazdi. „Obojica mojih finansijera. Hoću da svršavata dok me divljak jebe.“ „Čim ti počneš da svršavaš lepa kurvice“, pali je njen gazda.

Jebem ženicu dok gledamo Ljiljin pornić

Ja nameštam kurac mojoj Bilji na čmarić. Još lutkica ne zna da i ona dobija dva kurca. Doduše oba su od njenog muža. Od nepoznatog će da dobije dva sutra. Kad bude služila kod gazde. Ulazim joj kurcem u dupence. Podmeće mi moja ženica guzu. Voli da prima moj kurac u dupence. Voli nevaljalica da se jebe u dupence. „Aaaaaaa dušo… aaaaa ljubavi. Jebeš me u guzu.“ Nameštam joj dildo na pićkicu. „Mmmmmm ljubavi“, uzdiše uzbuđeno. „ Jebeš me sa dva kurca.“

Gledamo kako pastuv na videu uteruje gigantski dildo gospođi Knežević u pičkicu. Vrišti Mirkova ženica. Puni je pastuv ogromnim kurcem. „Aaaaaaa joj“ se pretvara u „uuuuuu“, pa u „iiiiiiii“. Ulazi joj ogromna kurčina u pičić. Prima lutkica konjski dildo u pičkicu. „Aaaaaaa gazda…“, gleda gospodina Petersona u oči. „Jebe me divljak“, govori gazdi… „Jebe me konjskom kurčinom“, govori uzbuđeno. „Jebe je životinja“, ponavlja i moja Bilja. „Jebe je veštačkim konjskim kurcem. Jebe je nepoznati divljak.“ „Tako će sutra da jebe tebe nevaljalice moja“, govorim joj uzbuđeno. „Kad te tvoj gazda bude delio klijentima.“ „Neeee… neeeee“, vrišti moja ženica. „Neeeeećuuuuu da me divljak jebe.“ „Ne“ i „neću“ više baš nisu tako ubedljivi. Vidi da Mirkova Ljilja počinje da uživa sa konjskom kurčinom u pičkici.

dp sa dildom

Oblizuje gospođa Knežević svoja jebozovna ustašca. Mami je i velika gazdina kurčina. Divljak joj uterao ceo dildo u pičkicu. „Gleda li moj partner kako me divljak jebe?“, pita kurvica svog gazdu. Hoće da zna da li joj je muž saglasan što prima ovoliku kurčinu. „Gleda lepotice“, odgovara joj gazda… „Gleda i drka i riče gospodin Peterson. Mnogo se popalio. Pokaži mu da uživaš. Kaži mu da te divljak jebe. Popali tvog partnera.“ „Aaaaaa“, cvili i moja devojčica. Prima moja dva kurca. Ali je izgleda još više pali radnja na videu. „Je li drka Mirko?“, pita me uzbuđeno. Izgleda da se i mojoj maloj sviđa perverzija. „Daaaaaa“, ričem ja. „Drka Mirko… Uživa u sceni. Divljak mu rastura ženicu.“ „Hoćeš li i ti da drkaš dušo?“, pita me moja kurvica. Izgleda da je to i najviše pali. To što muž drka dok je gazda daje nepoznatom divljaku. „Hoćeš li da drkaš kad me gazda da ovakvom pastuvu? Hoćeš li da se pališ dok ti ovakav divljak jebe ženicu?“ Gotova je. Skroz je u priči. Zamišlja da je na Ljiljinom mestu. Da puši Mirku kurčinu. Da ja drkam u hodniku… Dok je nepoznati klijent jebe sa dva ogromna kurca.

„Sad ćeš da dobiješ poklon u dupence“, govori gospodin Peterson svojoj partnerki. „Aaaaaaa gazda“, ciči Ljilja. „Polako… polako. Kažite divljaku da mi stavlja polako.“ Pastuv joj stavlja glavić na otvor guze. „Aaauuuuu gazda… aaaaaaaa perverznjaci. Ulaziiiiiii. Ulaaaaaziiii mi u guuuzuuu. Aaaaaaa… polako. Pooolaaako divljaku.“ Bore se dve kurčine za mesto u Ljiljinim rupicama. Suzio joj je veštak ionako uzak čmarić. Pastuv počinje stvarno da je jebe. Uživa naša rasna kurvica nabodena na dva konjska kurca.

I moja ženica se izgubila. „Jebe je životinja sa dva kurca“, govori meni. „Dao si partnerku divljaku. Rastura je ovaj prostak sa konjskom maskom na licu.“ „I tebe će tako dušo“, govorim joj. To je najviše pali. „Sutra te gazda daje na dva konjska kurca.“ „Aaaaaaaa nevaljalci“, vrišti moja mala. Navlačim je na moja dva kurca. Nije ovaj moj dildo ni pola dužine od ovog na videu. Možda tek trećinu te debljine. „Dajete partnerke da ih jebe odvratni klijent“, uzdiše moja ženica. Priznaje mi koliko je napaljena perverzijom situacije. Ne čujem više ni „ne“, niti neću. Vidi moja ženica koliko Ljilja uživa. Spremna je i moja kurvica. Čim dođe njen red da je delkamo klijentima.

„Slušaj kurvicu“, govorim Bilji. „Gledaj kako uživa. Gledaj kako kurvica prima dva kurca od nepoznatog klijenta. Vidi kako će da puši kurac gazdi.“ „Mmmmmm dušo“, prede moja mala. „Jebi me dušo“, govori mi. „Hoću da svršavam zajedno sa Ljiljom.“ „Slušaj kako je gazda pali“, nastavljam da govorim mojoj Bilji.

„Šta radiš kurvice?“, pali gazda rečima svoju nevaljalu partnerku. „Jebeeee meeee!“, vrišti gospođa Knežević. „Jebi me dušo“, vrišti moja Bilja. „Jebe me divljak!“, ciči Mirkova Ljilja. „Gazdaaaaa… partneruuuuu…“ Doziva nas obojicu. „Rastura Vam divljak saradnicu. Rastura kurvicu“, riče gospodin Peterson. „Ti si naša kurvica. Podvodimo te klijentima.“ „Daaaaa“… njišti Ljila. „Daaaaa kurvica… partnerka i kurvica. Ja sam gazdama kurvica i partnerka.“ „Služiš nam za jebanje kurvice“, govori joj partner. Ne može kurvica da odgovori. Suviše je mami gazdina ogromna kurčina. Hoće nevaljala Mirkova ženica da dobije sva tri. Uzima gazdin kurac u usta. Poslednje smisleno što izgovara je „aaaaa gazda“. Posle toga su samo krici i vrisak. Svršavanje jebozovne devojčice koja prima tri kurca. Nevaljalice koja je jebana od nepoznatog siledžije pred mužom i pred prijateljem.

spit roast

I Bilja hoće da je gazda delka klijentima

„Jesi li i ti takva kurvica dušo?“, govorim mojoj Bilji. „Hoćeš li i ti tako da uživaš kad tvoj gazda počne da te delka?“ „Ne“, odgovara mi odmah moja nevaljalica. Prvo da me opomene da više ne može da se uzdrži. „Svršavam dušo“, vrišti moja ženica. „Jesi li i ti kurvica?“, njištim i ja. Mora da mi kaže da će da uživa na nepoznatim kurčinama. I meni kreće sperma. „Jesi li kurvica?“, ponavljam treći put. „Jesi li kurvica gazdi?“ „Daaaaaa kurvica.“ Ponavlja Ljiljine reči. „To sam ja. Ja sam gazdina kurvica. Ja sam kurvica mom gazdi. Ja sam kurvica gospodina Miličića. On je moj gazda. On me delka klijentima.“ Nedostaje joj još jedan kurac. Nema šta moja kurvica da uzme u usta. Svršava i bez toga. Skoro isto tako strastveno kao gospođa Knežević na tri kurca. Mnogo sam ponosan na moju strastvenu ženicu.

Vadim moje alatke iz Biljinih toplih rupica. Ja nisam svršio. Još ja danas planiram da jebem moju devojčicu. Sad će Mirko da se javi. Napalićemo ponovo nevaljalicu. Čekam je da se malo primiri posle intezivnih orgazama. Imaće šta lutkica da mi kaže. Spuštam joj suknjicu. Nisam je ni skidao. Samo se lutkica naguzila… I podigla suknjucu. Volim da je jebem obučenu. Gde god da se zadesimo.

Vraćam je u moje krilo. Ljubim je u ustašca. Još joj se oseća moja sperma oko usta. „Kome si pušila nevaljalice?“, grdim je. Ne može da se skoncentriše na moje pitanje. Pod utiskom je događaja na videu. „Ti si jedan perverzni dripac“, govori mi. „Jedan prostak i siledžija.“ Trudi se da zvuči kao grdnja. Meni kako sam kvaran i bezobrazan, to više liči na komplimente. „Šta si bre to radio Mirkovoj ženici?“ „Gospođi Knežević… mojoj saradnici u firmi?“, ispravljam je. „Podvodiš udatu ženu onim kuratim prostacima“, nastavlja moja mala da me grdi. „Sviđa se kurvici“, odgovaram. „Videla si i sama kako je svršavala. Voli Mirkova mala nevaljalica da služi gazdi.“ „Mmmmm nevaljali gospodine Peterson“, prede moja ženica. Nema više smisla da bude smerna devojčica. Pametnije joj je da uživa u događajima. „Voli Mirkova kurvica da služi“, smeje se Bilja. Evo već se ponovo uzbuđuje. Nema desetak minuta kako sam je skinuo sa moja dva kurca. „Voli da prima dve kurčine od maskiranih klijenata.“ Nastavljam da palim moju nevaljalicu. „Voli dušo, vidi se“, šapuće mi Bilja. „Voli ta tvoja gospođa Knežević dva kurca. Vidi se da voli. Kako si je dobro dresirao. Kako je gazda naučio da sluša i da služi. Dobila je kurvica i šamarčić od gazde“, uzbuđeno komentarše moj Bilja. „Daaaaa“ odgovaram zadovoljno. „Nije bila poslušna. Dobila je kaznu od gazde Petersona.“ Taj šamarčić pali moju ženicu. Voli moja ženica da bude submisivna dominantnom mužu. A sad se sprema da služi dominantnog gazdu. Možda i ona dobije šamarčić ako ne bude radila što gazda naređuje. To mogućnost je mnogo pali.

Pušila je i gazdi… I klijentima

Nije mi odgovorila na moje pitanje od malopre. Kad sam osetio tragove moje sperme na njenim usnama. „Kome si ti pušila nevaljalice? Još su ti usta umazana od nečije sperme. Čija je to sperma na tvojim usnama?“ „Mmmmmm dušo“, smeje se moja ženica. „Nisam sigurna dušo.“ Oblizuje usne… Proverava u ustima ukus. „Mislim da je od gazde.“ Oblizuje se još jednom. „Jeste… od gazde je.“ Razmišlja još malo. „Ali nije samo od gazde. Mmmmm ovaj ukus mi je nov. Mora da je neko od gazdinih klijenata. Gazda ima nekoliko važnih klijenata. Imala sam poslovne razgovore sa nekoliko važnih klijenata.“

liže spermu sa lica

„Jesi li ti u opšte nešto pričala na tim razgovorima nevaljalice?“ Pretim joj prstom. „Ili si samo pušila? Jesi li ti bila za stolom sa tim klijentima? Ili si radila samo pod stolom?“ „Znaš šta dušo“, smeje se kurvica. Onaj video sa gospođom Knežević joj je otvorio nove vidike. Sad sme da priča šta god joj se prohte. Sme da izmišlja… i sme da smišlja. Videla je da Mirko drka dok mu nepoznati klijent rastura ženicu sa dva kurca. Što da ona ne priča svom mužu da je pušila klijentima. Nije ona doduše videla da Mirko drka. To nije mogla da vidi. Mirko je u stvari bio taj pastuv koji jebe gospođu Knežević. Samo ona to ne zna. I neće ni da zna. Za nju je Mirko drkao. A misliće da sam i ja samo drkao sutra kad joj Mirko bude gazda.

„Znaš šta dušo“, objašnjava mi. „Prvo za stolom dokumenti. Posle ispod stola… Velike kurčine. Treba srediti papire… A treba i namiriti te velike kurčine. Takav je redosled mojih zaduženja u firmi. Tako mi je moj gazda Miličić naredio. Imala sam dva sastanka danas. Zato ne mogu precizno da ti odgovorim na tvoje pitanje. To ko mije svršavao u usta.“ „Mmmmm kurvice“, ričem ja. „Pušila si pod stolom klijentima.“ „Daaaaa…daaaaa… dušo. Mislim da su bila dvojica klijenata. Sve sam dokumente završila. I svi klijenti su svršili. Gazda mi je zadovoljan. Mnogo me je pohvalio.“ „Kako te je pohvalio kurvice?“, pitam je. Sad ću da je oborim na kolena. „Jesi li i gazdi pušila?“ „Mmmmm dušo koliko moj gazda voli da mu pušim.“ Smeje mi se bezobraznica dok se hvali kako je pušila gazdi. „Moram dušo da mu pokažem na primeru kako sam pušila klijentima. Uvek popušim gazdi pre sastanka. Da on preveri kako pušim… I posle sastanka… Da mu pokažem da sam sve uradila kako treba.“ Otvorili smo pandorinu kutiju – mislim u sebi. Povilenila mi je kurvica od bezobrazluka.

„Sad ćeš mužu da pušiš kurvice“, njištim napaljeno. „Nema više poslovnih sastanaka sa klijentima. Samo ćeš moj kurac da uzimaš u ta tvoja jebozovna usta.“ Kako me je napalila sa pušenjem pod stolom klijentima. Ne smem više nigde da je puštam samu. Da ne počne stvarno da radi to šta pričamo. Ja sam kriv. Ko me je terao da od smerne ženice pravim kurvicu?

Mirko proverava da li je saradnica spremna za delkanje

Misli mi pekida telefon. Mirko nas zove. Izgleda da je pojebao njegovu ženicu. Sad je slobodan da čuje šta sam smislio za sutra. Sutra je Biljin red. I sutra je on Biljin gazda. Mora da proveri da li je njegova pratnja spremna za klijente. „Šta radiš druže?“, pita me Mirko. „Evo grdim moju ženicu“, odgovaram mu. Bilja mi sedi u krilu. „Dobar dan gazda“, prede moja ženica na telefon. „Kako ste gazda?“ Useksila glas koliko god može. „Tu je znači i naša devojčica“, smeje se Mirko. Menja mu se glas čim je moja Bilja u blizini. „Tu sam gazda… tu sam“, javlja mu se Bilja. „Tu je vaša saradnica. Šta sam ono bila prošli put… Vaša pratnja?“ „Da mala“, odgovara Mirko. „Bila si gazdi pratnja“, za Francuze. „Tu je nevaljalica“, ubacujem se ja u razgovor. „Baš je grdim. Nije bila dobra.“ „Izmišlja… izmišlja“, smeje se Ljilja. „Dobra sam… Radim sve što mi gazda kaže. Ja sam dobra saradnica. Ja sam odlična pratnja mom gazdi.“

jebanje u usta

„Eto čuo si je“, smeje se Mirko. „Kaže da sluša… Kaže da je bila dobra.“ „Pa to me nešto i brine“, odgovaram. I ja se smejem. „To što sve sluša gazdu. To me nekako i brine druže. Kaže ova moja nevaljalica.“ Zastanem malo. Treba upotrebiti pravu reč. „Kaže ova moja kurvica da stalno puši gazdi. Pre i posle sastanka sa klijentima. Tako mi se hvali.“ Smeje se Mirko na moje reči. Mnogo mu se ova priča dopada. Vidi se da se napalio na scenario u kome mu Bilja puši pre i posle sastanaka.

„Znaš šta druže“ počinje Mirko. Svo troje se smejemo. Svo troje se palimo na ovaj dirty talk. „Ti znaš da gazdama mora da se puši. To sve saradnice moraju da rade. Kakav je to gazda ako mu saradnice ne puše? To je bre u opisu posla svakoj jebozovnoj saradnici. Pa koliko znam i tebi puši ona tvoja jebozovna partnerka. Ona gospođa Knežević.“ „Jeste, jeste“, ubacuje se Bilja. Onako kao da me tužaka. „Videla sam… Videla sam i ja na videu. Pušila mu je ta njegova partnerka.“ „Eto vidiš druže“, smeje se Mirko. „Mora i tvoja ženica da puši njenom gazdi. Sve jebozovne ženice puše gazdama.“ „Je li tako saradnice?“, obraća se Bilji. „Pušiš li ti karu tvom gazdi?“ „Mmmmm gazda“, prede Bilja. Oblizuje kurvica ustašca. „Neprijatno mi je da pričam pred mužem“. „Kaži slobodno“, hrabri je Mirko. „Ne obraćaj pažnju na ljubomornog muža. Gazda naređuje. Gazda mora da bude zadovoljan.“ „Mora, mora gazda da bude zadovoljan“, odgovara moja Bilja svom gazdi. „Ja sam poslušna saradnica. Radim sve što mi gazda naredi. Videla sam da ovaj drugi gazda šamara saradnicu kad je neposlušna. Jeste li i vi tako opasan gazda? Je li dobije vaša saradnica šamarčić kad ne sluša?“ „Daaaa… daaaaa dušo“, oteže Mirko uzbuđeno. „Mora da dobiješ šamarčić kad ne slušaš.“ Postao je Mirko opasan gazda. Naučio je šta submisivne saradnice vole. Sad i on zna da i moju Bilju pali da je poslušnica. Da je uzbuđuje kad joj dominantni gazda neređuje da bude poslušna i bezobrazna. Znam i ja za isto za njegovu jebozovnu nevaljalicu.

Voli moja kurvica dirty talks

Oblizuje se moja Bilja. Stavlja moj prst u usta. Mnogo je pali ovaj dirty talk sa mužem i sa gazdom. „Moraću sve da slušam gazdu“, dušo govori mi. Govori mi da nije ona kriva što voli da puši našem prijatelju Mirku… Njenom gazdi. „Opasan mi je gazda dušo. Priča se da hoće da šamara devojčice koje ne slušaju.“ „Čuješ li druže moju kurvicu?“, govorim Mirku. „Već se kurvica oblizuje. Čim se priča o pušenju gazdi.“ „Aaaaaa“, riče Mirko. „Imaće šta da liže druže. Skroz mi se digao. Neću više ni da ti vraćam ženicu. Ostaće stalno kod mene. Evo sad moram da drkam druže.“

„Aaaaaa“, šapuće mi Bilja. „Drka Mirko. Drka gazda na moja ustašca. Ja sam najbolja pušačica kurca dušo. Mnogo si me dobro obučio. Svi klijenti traže od gazde samo tvoju ženicu.“ „Nevaljalice bezobrazna“, grdim je ja. „Ako već moraš da pušiš“, govorim joj. „Ne moraš i da uživaš u pušenju. Ne mora gazda da zna da si kurvica.“ „Moram da uživam dušo“, dušo šapuće meni. „Što da ne uživam?“, govori na glas. „Volim ja da spojim lepo i korisno.“ „Tako je mala“, smeje se Mirko. „Ima tvoj gazda poklon za tvoja ustašca. Tvoj gazda voli kad ti uživaš. Neće tvoj gazda da te pljeska ako budeš poslušna. Pusti ti tvog mužića. On je ljubomoran. Drugu priču on priča svojoj saradnici.“

mmf trojka, pušenje

„Ha… ha… ha“, smejem se ja. Uhvatili ste me. Ne smem da lažem. Drugu ja priču pričam mojoj jebozovnoj saradnici. Istina je. I jesam… mnogo sam ljubomoran što mi je ženica kurvica. Ne vredi da pričamo o tome. Tako je kako kažete. Nego čujem druže da imaš novi posao za tvoju pratnju.“ Treba da otvorimo taj novi projekat za Bilju. „Da… da… druže“, odgovara Mirko. Uvek on ima zaduženja za moju ženicu. Kao i ja za njegovu. Najlepša su zaduženja kad su nam ženice na kolenima. Ili nagužene. Ne sumnjam da Mirko ima puno zaduženja za moju Bilju. Samo nije još Mirko napravio plan. Više voli Mirko da ja to uradim. On se uklapa bez problema. „Jeste imam jedan program“, odgovara. Govori uopšteno. „Treba mi moja saradnica da animira muške klijente.“

„Dobro gazda“, odgovara moja Bilja. Sve se više pali. „Kako da se obučem? Koja su mi zaduženja? Šta ću sutra morati da radim? Kako treba da animiram goste?“ „Misliš li na onu prezentaciju druže?“, govorim Mirku. Sugerišem mu u kom pravcu da ide. „Da… da“, odgovara Mirko. Sviđa mu se pravac u kome vodim diskusiju. Ako drka… Svršiće brzo. „Da na tu prezentaciju sam mislio.“ „Onako kako si planirao“, podsećam ga. „Ono što si pričao… U dva dela.“ „Da druže. To sam mislio. Ta u dva dela. U prvom ćemo da prezentiramo firmu i proizvod. Treba mi moja zgodna i pametna saradnica da prezentira naše proizvode. To je zvanični deo. Okupiće se dvadesetak ljudi. Možda i trideset.“ „Kako da se obučem za taj deo?“, pita Bilja. „Nešto seksi… Ili samo otmeno?“ „Seksi i otmeno“, odgovara Mirko. „Onaj poslovni kompletić sa minićem bi bio vrlo dobar za tu priliku. Onaj što si nosila za Francuze.“ „Da… da… da… taj, taj. Taj ću da obučem. Mnogo se dopadao Francuzima. I mom gazdi se dopadao. Je li tako gazda? Dopadao Vam se moj kompletić?“ „I kompletić i paketić u kompletiću. Sve mi se dopadalo. To obuci za prvi deo.“

Bilja će da služi klijente

„Ima i drugi deo?“, pita Bilja. Pretpostavlja da je prvi deo samo zagrevanje. Suviše smo Mirko i ja perverzni da se avantura završi samo njenim vrckanjem u jebozovnom kompletiću. „Da mala“, odgovara Mirko. „Ima drugi deo.“ Shvatio je šta nam je raditi. „Drugi deo je važniji. Drugi deo je intimni koktel za odabranu klijentelu. Mislim na tri ili četiri najbolja klijenta. Gore u luksuznom apartmanu.“ „Aaaaaaa gazda“, uzdiše moja nevaljalica. „Tri do četiri odabrana klijenta“. Uplašila se lutkica. Gospođu Knežević je jebao samo jedan. Neće valjda gazda da pusti četvoricu da je jebu? „Šta će vaša saradnica da radi u drugom delu?“, pita gazdu. „Da poslužuje goste mala. To ćeš da radiš u drugom delu.“ „U istom odelu?“, pita Bilja. Zna i sama da se na intimnom koktelu služi u uniformi seksi konobarice. Traži nevaljalica da joj gazda objasni da mora da bude mala kurvica u drugom delu programa. „Naravno da ne“, smeje se Mirko. „Ima tvoj gazda jedan lep kostimić konobarice. U njemu ćeš da služiš moje goste. Bićeš dušo mnogo jebozovna. Siguran sam da će gosti da drkaju na moju nevaljalu saradnicu. Na Dekijevu lepu ženicu.“

kostim francuske sobarice

„Hoću li ja sama da služim te odabrane klijente?“, pita moja Bilja. Ne zna ni sama šta bi da poželi. Volela bi da služi sama. A opet, plaši se da je gazda ne ponudi svoj četvorici. „Nećeš dušo“, odgovaram ja. Mirku treba malo vremena da smisli perverziju. „Rekao mi je tvoj gazda da će dovesti dve kurvice da namiruju te odabrane klijente. Ali ti ćeš jedina da služiš. Na tebe će da drkaju sva četvorica.“ „Tako si mi rekao druže“, govorim Mirku. „Da… da“, odgovara Mirko. „Na moju jebozovnu saradnicu će da drkaju klijenti. A plaćene kurvice će da im puše.“ „Aaaaaaa“, prede moja Billja. „Na mene će da drkaju klijenti“, ponavlja moje reči. „Sva četvorica će da drkaju na Vašu saradnicu.“ „Daaaaaa“, odgovara Mirko. „Moraš da budeš jebozovna. Moraš da ih nateraš da drkaju na tebe nevaljalice. Moraš da budeš prava jebozovna kurvica.“ „Daaaaaa… daaaaaa gazda. Hoooooćuuuuu… Ja sam jebozovna. Ja sam najbolja pušačica kurca.“ „Nećeš bre ti da pušiš“, ispravljam je ja. „Kurvice će da puše. Ti ćeš samo da ih pališ.“ „Mmmmmm dušo“, prede moja Bilja. Sad… ovako u priči… pravi se kao i da bi pušila svoj četvorici. „Mmmmmm“, ponavlja isti zvuk čežnje nevaljalica. „Ja sam najbolja pušačica kurca.“ Tu je u pravu. Saglasni smo obojica. Jeste najbolja pušačica. Ali ipak neće ona da puši. Može naravno da mašta i da se pali.

Vreme je da zaokružimo scenario. Ne pada mi na pamet da mangupi koje dovedemo prepoznaju ko je jebozovna konobarica. „Sme li muž ove tvoje nevaljale saradnice da nešto zamoli gazdu?“, pitam Mirka. „Naravno druže“, odgovara Mirko. Čudi me da još nije svršio. Možda i jeste. Možda drka drugi metak. Lako mu se ponovo diže na moju ženicu. „Znaš šta druže“, govorim Mirku. „Zamolio bih te da u drugom delu Bilja nosi masku… I periku. Nije baš uputno da svi vide da mi je ženica kurvica. Neka to bude naša tajna. I ona uživa kad samo ti ja znamo da je prava kurvica. Naša kurvica.“ „Ja sam vaša kurvica“, šapuće mi moja razvratna ženica. „Tvoja… i Mirkova.“ Na glas govori Mirku. „Moooooliiiiim Vas gazda. Mooooliiim Vas. Pustite me da nosim masku i periku. Više će gosti da se pale.“ „Videćemo“, odgovara Mirko. Počeo je mangup da uživa u ulozi strogog gazde. Ne mogu da mu zamerim. I ja sam bio mnogo strog sa mojom poslovnom partnerkom. Mirkovom jebozovnom ženicom. „Spremi se za sutra saradnice“, govori Mirko mojoj Bilji. „Moraš da budeš mnogo jebozovna. Dolaze nam najvažniji klijenti. Moraćeš da im zadovoljiš sve želje. Čekam te sutra u deset sati. Nemoj da mi kasniš nevaljalice.“

Prekida Mirko vezu. Verovatno da je svršio. A i ja ću brzo. Drka mi ga moja Bilja. Pomamila se lutkica na sutrašnju avanturu. „Jesi li čuo mog gazdu?“, šapuće mi uzbuđeno. „Izgleda da mi neće dozvoliti da nosim masku. Moraću da služim goste bez maske. Svi će dušo da vide da sam kurvica mom gazdi gospodinu Miličiću.“ „Mmmmmm dušo“, odgovaram joj. „Jesi ti jedna jebozovna kurvica.“ Imam ja plan za sutra – mislim u sebi. Ja sam taj koji odlučuje šta će da radi. Biće uživanja sutra.

Nastavak: Bilja i Ljilja su seksi promoterke

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Bas ih je lepo posluzila pickom, ko da su joj dosli gosti!??

1
0
Would love your thoughts, please comment.x