Neponovljivi službeni put u Brisel i moja prva redaljka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Već sam par dana znao da u nedjelju letim poslovno u Brisel na neke sastanke u EU. Nisam baš bio oduševljen jer su takva putovanja, iz dosadašnjeg iskustva, uglavnom monotona. Do poslijepodneva sastanci, a onda gledanje kako utrošiti vrijeme do spavanja. Uglavnom je bilo dosadno pogotovo u kasno jesensko vrijeme kada je bilo prohladno i ne baš primjereno za šetnju i razgledavanje. Drgi su većinom provodili vrijeme u hotelskom baru uz piće, što mene nije privlačilo.

Razmišljao sam da povedem ženu, ali ona je imala neke važne sastanke slijedeći tjedan pa nije mogla ići sa mnom, što je značilo da su mi se smješila 3 dosadna popodneva u Belgiji. Onda sam se u petak sjetio da bi u Briselu trebao biti Mladen.

Radi se o poznaniku s kojim sam prije cca 3 godine povremeno upražnjavao seks. Nakon što je on napustio državu, nisam se baš družio s muškarcima vezano za seks. Zadnji mail sam izmjenio s njim prije 7-8 mjeseci i nadao sam se da je još tamo. Poslao sam mail i čekao odgovor. Ubrzo je odgovor stigao. I to pozitivan. Mladen je još uvijek u Briselu. Razmjenili smo par mailova i dogovorili da on dođe po mene u nedjelju na aerodrom. Tako je i bilo.

erekcija

Kad sam u nedjelju oko 13,00 sati izašao iz aerodromske zgrade odmah sam spazio Mladena. Naravno u ove 3 godine se nije ni malo promijenio. Srdačno smo se pozdravili te krenuli prema njegovom autu. Pričali smo o svemu i svačemu. On, koji je bio bi, rekao je da živi s jednom Belgijankom te da radi u gay sauni. Priznao je da je partnerica upoznata sa njegovom seksualnom orjentacijom te da nema ništa protiv. Iznenadilo me je, ali i zainteresiralo njegovo radno mjesto pa je dobar dio razgovora koji smo vodili putem do hotela bio vezan za njegovo radno mjesto i iskustva na njemu.

Kao što sam u podsvjesti očekivao, Mladen me je pozvao da me povede u saunu kako bi to što mi je ispričao vidio i iskušao uživo. Naravno da sam prihvatio jer već dugo vremena nisam imao seks s muškarcem. Prijavio sam se u hotel, ostavio stvari u sobi i brzo se vrati kako bi što prije krenuli. Razmišljajući o tome šta ću tamo u sauni eventualno vidjeti i doživjeti počeo sam se uzbuđivati i imao problema da prikrijem erekciju. Srećom, imao sam dužu jaknu pa mi je to uspjevalo.

Nakon koji pola sata vožnje u centru grada stigli smo u jednu usku ulicu i stali pred jednom starijom, ali izvana dobro uređenom, trokatnom zgradom. Pred zgradom je bilo dosta velik broj muškaraca koji su ulazili odnosno izlazili iz zgrade, zadržavajući se par trenutaka ispred. Mladen mi je rekao da je u nedjelju popodne najveća posjećenost što sam smatrao dobrim znakom za moje ideje. Napomenuo mi je da će me uveti bez plaćanja, provesti i upoznati sa svim dijelovima s time da će on biti u radnoj odjeći, a ja ću se morati skinuti i ići kao i svi gosti.

Ušli smo u garderobu gdje sam se svukao i odložio stvari u ormarić. Nakon toga sma se uputio na obavezno tuširanje u susjednu prostoriju. Tamo je pod 10-ak tuševa bilo već nekoliko muškaraca koji su se tuširali i otvoreno pogledima ispitivali ostatak ekipe. Rukama su natezali svoje kurčeve ili su ruke zadržavali na guzici, a za jednog sam sa sigurnošću ustanovio da si dva prsta uvlači u analni otvor.

seksi tip se tušira

Kod nekoliko njih kurčevi su bili u erekciji. Promatrajući ih, te dodirujući kurac prilikom tuširanja, i samog me je preuzelo uzbuđenje i kurac mi se polako počeo ukručivati. Kao 35-ogodišnjak imao sam dobro građeno tijelo i oblu guzicu. Uočio sam da me dvojica, koja su bila pod susjednim tuševima, sa smješkom promatraju i nešto se došaptavaju.

Zaključio sam da ne treba gubiti previše vremena i da ovaj boravak moram maksimalno iskoristiti

Otvoreno sam spustio pogled prema njihovim međunožjima, koja su očigledno namjerno okrenuli prema meni, te zadovoljan onim što se tamo nalazi vratio pogled u ravninu njihovih očiju i nekoliko puta se lagano obliznuo jezikom, nakon čega sam im okrenuo leđa i sagnuo se kao da perem stopala, pritom izloživši guzicu njihovim pogledima. Iskoračio sam ispod tuša i prišao vješalici s koje sam uzeo ručnik i lagano se počeo brisati. Ubrzo su se ona dvojica stvorila pored mene s poluukrućenim kurčevima i isto se počela brisati, nastojeći zadržati pogled na mojoj guzici.

Odlučio sam preuzeti inicijativu. Lagano sam s ručnikom oko pojasa krenuo hodnikom namjerno vrdajući guzicom i svakih par koraka okrečući glavu prema nazad. Ona dvojica su me pratila. Nakon desetak metara uočio sam jednu praznu kabinu i odlučio skrenuti unutra. Ušao sam, te ne zatvarajući vrata za sobom, sjeo na ležaj. Kao što sam i očekivao, jedan od one dvojice se navirio kroz vrata, a ja sam mu mahanjem glavom dao znak da uđe. Ubrzo su se obojica pojavila u kabini i stala na korak od mene. Oštrim pokretima ruku skinuo sam im ručnike s pojasa te su sada s poluukrućenim kurčevima bili izloženi mojem pogledu. Svakog sam s jednom rukom uhvatio za jaja, malo im promiješao te sam nakon nekoliko trenutaka prenio svoj interes.

Uhvatio sam ih za kurčeve i lagano počeo nadrkavati. Osjetio sam kako im kurčevi polako rastu u mojim rukama, a oni su počeli lagano uzdisati. Kurčevi su im bili podjednake veličine, oko 18 cm i prilično debeli.

lizanje dva kurca, gay

Nakon cca 2 minutu onog starijeg za kojeg sam procijenio da ima oko 45 godina lagano sam privukao prema sebi. Sada mi je njegov, već dobro ukrućen kurac bio nekoliko centimetara od glave. Spustio sam ruku, otvorio usta i primaknuo glavu prema njemu, te uzeo kurac u usta. Kako sam zaklopio usnice oko kurca osjetio sam kako se još više ukrućuje i istovremeno deblja, a on je duboko uzdahnuo od zadovoljstva. Počeo sam laganim pokretima glave naprijed-nazad pušiti njegov kurac dok je on i dalje stajao kao ukočen ne mičući niti jedan dio tijela.

Drugom sam desnom rukom nastavio lagano drkati. I na njemu se osjećao porast uzbuđenja kroz ubrzanije disanje, a i povećanjem kurca. Svakih nekoliko minuta mijenjao sam njihove kurčeve u ustima odnosno u ruci. Osjećao sam kako im uzbuđenje raste. Kurčevi su im bili sve krući i veći, a pod jezikom sam osjećao slankasti okus predejakulacijske tekućine. Kako im je uzbuđenje raslo, tako su se po malo oslobađali ukočenosti. Počeli su aktivnije sudjelovati izvlačeći i gurajući kurac u moja usta odnosno ruku. Sve više su gubili „kočnice“.

Prilikom pušenja obuhvatili su mi rukama glavu sa stražnje strane ne dozvoljavajući mi da se mičem prema nazad, a kurčeve su sve dublje gurali u moje grlo. Iako mi je tu i tamo, zbog predubokog i pregrubog ulaska kurčeva, išlo na povraćanje, nisam se povlačio. Ovo mi je bilo po prvi puta nakon gotovo godine dana da sam imao kurac u ustima, i odjednom dva.

Zajedno s njihovim i moje uzbuđenje je raslo. Kurac mi je bio tvrd kao stijena, ali sam ga izbjegavao dodirivati, kako bih izbjegao da svršim. Nakon nekog vremena osjetio sam kako kurac u mojim raste da bi, uz jaki uzdah muškarca ispred mene, osjetio tople mlazeve u mojim ustima. Nakon par mlazeva koje je ispustio, muškarac je povukao svoj kurac van. Jedva sam uspio stisnuti usta na kratko kako bi se malo oslobodio grča koji me hvatao u čeljustima, kad je se drugi kurac pojavio pred mojim licem. Otvorio sam usta kako bi i njemu omogučio da uđe unutra, ali prije nego je to uspjelo zapljusnuo me mlaz tople sperme oko ustiju. Drugi mlazevi koji su slijedili završili su svugdje: po licu, kosi i u ustima.

gay svršavanje, facial

Nakon kratkog vremena obojica su uzela svoje ručnike i uz kratko “thank you” napustili kabinu. Ja sam također pokupio svoj ručnik i krenuo na tuširanje. Uživao sam u toploj vodi i šamponom skidao spermu sa sebe. Društvo koje je bilo unutra malo me je čudno gledalo jer mi je jedinome kurac bio u potpunoj erekciji za razliku od drugih. Najvjerojatnije da nisu imali niti u primisli o čemu se radi odnosno što je uzrok tome.

Izašao sam u hodnik i naletio na Mladena koji me začuđeno pitao: „Kuda si se izgubio?”. “Pokušao sam malo razgledati”, odgovorio sam mu. „Sada idemo u razgledavanje”, rekao je. Poveo me je niz hodnik te objašnjavao gdje se što nalazi: kabine, gloryhole, jacuzzi, slingovi… Uživao sam u razgledavanju jer sam mogao vidjeti puno raznoraznih akcija, naročito u kabinama za zajedničko druženje gdje se slobodno ulazi i izlazi te uključuje u aktivnosti.

Na kraju me odveo na treći kat gdje mi je pojasnio da se nalaze sobe za gangbang

Uveo me u je jednu od soba koja je bila prazna. Bio sam zadivljen uređenošću: veliki ležaj, tuš kabina, mali jacuzzi, veliki ekran na zidu, ogledala na dijelu zida i po cijelom stropu, sling, prigušena svjetla. Po prostoriji je bilo na nekoliko mjesta prezervativa i lubrikanta. Počeo mi je objašnjavati postupak u sobi. Onaj tko želi biti u centru aktivnosti (gangbangiran) ulazi u sobu i uključuje diskretno zeleno svjetlo iznad ulaza što znači da je spreman i da zainteresirani mogu ući i uključiti se kao aktivci u aktivnost. Također može izvršiti odabir filmova koji će se prikazivati. Svatko tko uđe mora se prilikom ulaska obavezno istuširati. Za analni seks je obavezan {prezervativ. Slušajući ga sve me je više hvatalo uzbuđenje i rasla želja da probam preuzeti jednu sobu. Kao da mi je čitao misli Mladen je rekao: „Znam da si oduvijek maštao o gangbangu. Jel’ si za to da probaš?”

Ne razmišljajući niti trenutak potvrdno sam klimnuo glavom. Ostao sam u toj sobi i kao prvo, uz Mladenovu pomoć, stavio 3 gangbang filma (2 sa ženom u glavnoj ulozi i 1 s muškarcem u glavnoj ulozi). Nakon toga Mladen je, uključivši zeleno svjetlo uz napomenu da se kroz staklo može vidjeti u sobu, izašao van. Sjeo sam na ležaj i počeo gledati film koji se prikazivao na ekranu, a čiji je sadržaj bio kompilacija ženskog gangbanga. Zgodne ženske te frajeri s velikim kurčinama koje su na velikom ekranu izgledale još impozantnije. To me je dodatno uzbuđivalo i s nestrpljenjem sam očekivao da netko uđe nadajući se da će to biti s impoznatnim kurčevima kao i na filmu. Nakon par minuta začuo sam lagano otvaranje vratiju i ugledao 3 osobe kako ulaze. Odmah po ulasku skinuli su ručnike s pojasa. Budući da je svjetlo u sobi, unatoč prigušenju, bilo relativno jako mogao sam dobro osmotriti svu trojicu.

gay gangbang

Radilo se o bjelcima, sva trojica po mojoj procjeni negdje od 40 do 50 godina, visine oko 180 cm i prosječne tjelesne građe. Iako su im kurčevi bili opušteni procjenio sam da bi kod dvojice mogle biti oko 16 cm kad se ukrute, dok je kod trećeg bio daleko duži oko 16 cm ovako opušten. Jedva sam čekao da se istuširaju i počnu me koristiti. Nisam dugo čekao kad se preda mnom pojavio onaj s najvećim kurcem. Stigao je pred mene izgovorivši prijazno: “Hi. I am John.” Ljubazno sam odgovorio pozdravom i kao dodatak uhvatio mu desnom rukom još uvijek mlohav kurac te ga poljubio.

Nakon poljupca sam mu rukom povukao par puta kožicu preko glavića. Kurac mu se počeo polako ukrućivati nakon čega sam ga strpao u usta. Počeo sam mu halapljivo pušiti te mu je kurac postajao sve krući i veći. Rukama sam mu obuhvatio guzicu i počeo je milovati. Kako mu je uz kurac raslo i uzbuđenje, počeo je sve dublje gurati u moje grlo. Iako mi je to ponekad uzrokovalo nagon za povraćanjem, nisam odustajao.

Tako dobar komad nisam do sada imao u posjedu

Slina mi se cjedila niz bradu, a slatkast okus kurca mi je sve više podizao uzbuđenje. Ubrzo sam s desne strane na dohvat ruke primjetio novi kurac. Pustio sam milovanje guzice i jednom rukom prihvatio taj novi poklon te ga počeo lagano drkati. Kako sam ga drkao tako je sve više rastao i nakon par poteza postigao potpunu veličinu. Kao što sam i prilikom ulaska procijenio bio je 16 cm u punom naponu i kao takav ne bi mi trebao stvarati probleme kao kod onog trenutno u ustima.

Odjednom je prvi kurac izvučen iz mojih ustiju. Nakratko sam zatvorio usta i progutao slinu. Međutim za dulji odmor i relaksaciju nije bilo vremena. Novi kurac je već ulazio u moja usta. Halapljivo sam ga gutao, pušio i lizao, dok sam onaj impozantniji primjerak drkao. Tek što sam to započeo pojavio se i treći komad. Sada sam imao posla i za drugu ruku. Više me uopće nije zanimao film koji se vrtio. Bio sam potpuno posvećen ovoj trojici koji su se svako malo izmjenjivali u mojim ustima, odnosno rukama.

gej orgije

Iako je prostor bio ispunjen uzdasima zadovoljstva trojice koju sam obrađivao a isto tako i mojima, uspio sam uhvatiti zvukove otvaranja i zatvaranja ulaznoh vratiju, kao i tuša. Također sam primječivao sve više kurčeva oko mene. Bilo ih je već više od 7, pa su se više teško mogli rotirati u mojim ustima i rukama dok sam ja sjedio na ležaju.

Najednom sam po vibracijama ležaja primjetio da mi se netko približava s leđa. Osjetio sam ruke na ramenima koje su me povukle na ležaj. Sada sam ležao na leđima pogleda uprtog u ogladalo na stropu, a neke ruke su me povukle prema sredini ležaja. Sada sam kompletno ležao leđima na ležaju. U ogledalu na stropu sam vidio da me okružuje 9 muškaraca u ukručenim odnosno poluukručenim kurčevima. Uživao sam u prizoru, ali i razmišljao kako ću ih sve zadovoljiti samo ustima i 2 ruke. Međutim, ekipa je funkcionirala kao dobro uigran stroj. Sa svake strane glave kleknuo je po jedan od njih, a ja sam okretao glavu čas lijevo, pa čas desno kako bi svakom od njih omogućio da mi gurnu kurac u usta. Istovremeno su mi ruke bile opružene niz tijelo te sam mogao drkati istovremeno 2 kurca. Za ostale sam vidio da se sami zadovoljavaju uz istovremeno diranje mojih bradavica, milovanje nogu… Povremeno su se kao po komandi mijenjali u ulogama.

Nisam više, od vlasitite uzbuđenosti, mogao pratiti stanje njihovog uzbuđenja niti predvidjeti njihove namjere. Odjednom su dvojica prišla mojim nogama, uhvatila me za svaku nogu oko gležnja i dignuli okomito u zrak. Osjetio sam kako mi neka ruka prelazi po guzici i gnječi ju, da bi nakon nekog vremena osjetio kako mi netko nanosi lubrikant oko i u čmar. Znao sam da slijedi prodor na tom mjestu. Vidio sam kako mi jedan od sudionika nabacuje noge na svoja ramena, te osjetio prislanjanje kurca na moj čmar.

gay redaljka

Lagano je prodirao u mene ne stvarajući mi nikakvu bol. Tada je počeo ritmički gurati i izvlačiti svoj kurac. Preuzelo me je totalno uzbuđenje. Osim rukama i ustima aktivno sam počeo sudjelovati i guzicom nabijajući se na ovaj kurac. Odjednom sam s desne strane čuo dubok uzdah zadovoljstva i trenutak nakon toga osjetio mlaz tople i ljepljive tekućine po licu, kosi i u ustima. Nakon toga slijedila su još 3 slabija mlaza. Odmah sam pomislio počelo je i sada treba očekivati dosta takvih mlazeva.

Ubrzo sam osjetio kurac potpuno u ustima. Prodro je otprilike do pola svoje dužine i nije mi predstavljao nikakav problem obrađivati ga. Muškarac koji mi je gurnuo kurac počeo je svojom rukom drkati. Znao sam što mu je želja. Zadržao sam glavu mirno ne mičući je nigdje. On je sve brže drkao ponekad čak udarajući po mojem nosu. Odjednom sam osjetio kako mu se kurac napuhava da bi trenutak kasnije eksplodirao u mojim ustima. Nekoliko mlazeva sperme ispunilo je u potpunosti moja usta.

Budući da ovako u ležećem položaju nisam mogao izbaciti spermu iz usta kao i da kurac nije bio izvučen van bio sam prisiljen progutati spermu. Za divno čudo, okus je bio prijatan i gutanje mi je uspjelo u potpunosti. Izgleda da je uzbuđenje kod gotovo svih dostiglo vrhunac. Svako malo sam osjetio tople mlazeve u i po sebi. Završavali su mi u ustima, po licu, po kosi, trbuhu, u šakama i po mojem kurcu.

U isto vrijeme osjećao sam kako se kurčevi izmjenjuju u mojoj guzici. Sperme je na meni bilo sve više. Osjećao sam kako se cijedi po mojoj bradi, licu, tijelu i po rukama. Sa šakama punim sperme dirao sam i, drkao kurčeve koji su takvi puni sperme ulazili u moja usta.

4 kurčeva, gay

Nakon nekog vremena udari mlazevi su se prorijedili. Noge su mi spuštene na ležaj, u ogledalu sam jednim okom koje sam mogao otvoriti, jer mi je drugi bilo zaliveno spermom, vidio da su oko mene još samo 3 kurca. Pridigao sam se i sjeo na ležaj te rukom skinuo spermu s oka dag a mogu otvoriti. Sva tri su s iskukanim kurčevima u rukama stala ispred mene. Počeli su ubrzano drkati, a ja sam otvorio usta te im rukama počeo milovati jaja.

Nije im dugo trebalo. Sva trojica su gotovo istovremeno svršila i oblijala me velikom količinom sperme. Nakon toga sve se smirilo. Budući da sam bio gotovo u potpunosti iscrpljen, nisam više bio za čekanje da još netko uđe u sobu. S naporom sam ustao i krenuo prema tušu. Kurac mi je bio tvrd kao kamen, a sperma se slijevala s mene. Ušao sam pod tuš, pustio toplu vodu i počeo drkati. Nakon sam 2 ili 3 poteza počeo sam svršavati. Prvi mlaz je bučno udario u staklenu stijenu, drugi ju je dohvatio dok su ostali bivali sve slabiji. Istovremeno noge su mi klecnule u kolenima i jedva sam se zadržao da ne padnem. Ovakvo svršavanje nisam imao odavno.

Nakon što sam malo došao k sebi, završio sam s tuširanjem i izašao u hodnik. Iako sam malo otežano hodao zbog slabe boli u guzici te nelagode u vilicama nakon velikog broja primljenih kuraca, osjećao sam se jako zadovoljan. Ovakav seks još nisam doživio. Na hodniku sam sreo Mladena. Rekao mi je da je uživao gledajući kroz prozor „moj nastup” te nadodao kako sam zadovoljio 12 muškaraca. Budući da je bio na random mjestu, on se nije mogao pridružiti, ali sam mu obećao da ću i drugi puta kad dođem u Brisel posjetiti saunu te će se tada možda i on moći pridružiti, što bi mi bilo drago.

Napomenuo sam da bi volio probati tom prilikom i crnca. Za ovo drugo mi je obećao da neće biti problema. Sada jedva čekam da budem poslan na slijedeći službeni put u Brisel.

gay bukkake

Zoro

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x