Zašto se muškarci tako brzo ohlade?

Neko vreme sve je bilo bajno i sjajno, a onda je on izgubio interesovanje za vas, i to prilično naglo. Scenario vam je već poznat? Iako pomislite da su svi muškarci takvi, ipak je dobro u celoj priči što postoji neki patern ponašanja kod muškaraca koji se ponavlja. Tako da makar malo možemo da priđemo rešenju ovog problema za ubuduće.

Dakle, devojke, šta treba da znate? Kao prvo, kada ste u vezi, nemojte se odmah skroz opuštati. U slučaju muškaraca, smuvavanjem nije prošao najgori deo, već je to bila najlakša etapa, i tek sada kreće ono pravo na šta treba naročito obratiti pažnju.

hana i adam

Recimo da je u pitanju lik u koga ste dugo bile zaljubljene, i sada je konačno sa vama u vezi. Nemojte pogrešno da nas shvatite, svaka vama čast, ali još uvek ljudski rod nije dovoljno emancipovan. Ovde hoćemo da kažemo da muškarci i dalje sebe doživljavaju kao lovce i veruju da je njihova uloga da osvajaju. Ako su, kao u ovom slučaju, osvojeni, to nekako i nije njihov izbor i to znči samo da mu treba još vremena da se zapravo zaljubi u vas. Pošto ste već laka meta, sada treba da pokušate da postanete malo neuhvatljivije. To bi značilo malo kalkulisanja sa vaše strane i sa vašim vremenom, kako bi mu pokazale da on nije vaš centar sveta. Jednostavno mora tako, tek tad kad, on pomisli da vas može izgubiti, zapravo kreće zaista da razmišlja o vama. Ne morate slepo da se pridržavate saveta da mu ne date odmah pičke, čak naprotiv – budite svoja ali imajte zdravu dozu rezerve i odolite mu nekoliko narednih sastanaka i nađite se sa svojim drugarima.

Drug najčešći razlog zbog kojeh se muškarci u vezi naglo ohlade može biti preterana ozbiljnost. Ako ste ga kojim slučajem navele da pomisli da vi direktno srljate u brak, neće biti dobro. On onda misli da je to to i da je sputan  zarobljen do kraja života. Ok, živ ste čovek i sasvim je normalno imati takve namere, ali za tako veliki korak treba sačekati, ne samo zbog njega već i zbog vas. Ni vi ne znate na početku veze kuda će ona da vodi, zar ne?

serija devojke

Pored ova dva najčešća razloga, postoji i treći – jednostavno je strast izbledela. Ovo nije retka pojava i nekako je sasvim dobro što postoji, ako malo bolje razmislite. Odnosno, to hlađenje vam zapravo pomaže u selekciji vašeg savršenog partnera, i uopše ne treba da očajavate ako se to desilo, da li sa njegove ili sa vaše strane. U tom slučaju, samo prekinite i idite dalje.

Otprilike, to je to. Iako nam se čini da se ovi muškarci baš svačega plaše, ipak se možete poistovetiti sa većinom ovih razloga zašto se neko naglo ohladi u vezi, samo je problem što muškarci ređe umeju da pričaju o svojim emocijama, pa kad zagiusti, oni samo pobegnu. Ali shvatićemo da su oni ipak slabiji pol i oprostićemo im. 😉

adam i hana

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o