Perverzna domaćica: Swing

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Perverzna domaćica: Trojka sa mužem

Milan je svako veče dolazio kući na vreme, a kad bi Luka izašao, pomerali smo granice u seksu.

Dočekivala bih ga provokativno obučena bez veša ili u seksi vešu. Smišljali smo razne uloge i igrali se.

Stalno je putovao službeno i donosio nove igračke. Jedno veče, dok me je jebao od pozadi, izvukao je kurac i dugo me lizao. Opuštena i mokra posle par orgazama, osetila sam da mi gura nešto u čmar. Širio ga je lagano, a kad je ugurao do kraja, i čmar mi se skupio, shvatila sam da je to butt plug.

A onda je opet ugurao kurac, okrenuo me na stranu i jebao lagano. Osećaj je bio neverovatan, kao da imam dva kurca u sebi.

Uvijala sam se napaljeno dok mi je on zabadao kurac sve brže. Tresla sam se svršavajući dok se on snažno zabijao. Izvukao je butt plug, a čmar mi se i dalje orgazmično širio i skupljao. Ugurao mi je kurac u razjapljeni čmar i zabijao ga stenjući glasno.

Pička mi je curila po krevetu dok mi je punio guzu vrućom spermom.

Jednom mi je, dok smo pili vino, posle večere klekao između nogu, podigao haljinu i ljubeći mi golu pičku saopštio da Jovan i Jelena žele da nas ugoste neki vikend kad budemo raspoloženi. Lizao me je i mrmljao dodajući kad i ako ja budem raspoložena za tu vrstu druženja.

On bi baš voleo da gleda kako me Jovan ovako liže, ili Jelena. Gurao je jezik dublje i ja sam mumlala napaljeno da bih rado probala.

Spremala sam se dugo, pažljivo se depilirajući svuda, Milan me je izmasirao uljem s feromonima. Obukla sam crni čipkasti komplet i cipele s visokim štiklama. Laganu crnu mini haljinu s ogromnim dekolteom.

seksi veš

Dok sam dovršavala šminkanje, Milan mi je prišao s leđa, ljubio mi je vrat i zavlačeći ruke u dekolte milovao napete bradavice posmatrajući nas u ogledalu. Naslonio mi se kitom na guzu, osetila sam kako se napinje. „Ako nastaviš tako nećemo ni otići”, rekla sam kroz smeh. Mrmljao je kako preleo izgledam i kako će nam biti super.

Ja sam bila napeta kao da idem na neko suđenje. Jovan nam je otvorio vrata, prihvatio flašu vina iz mojih ruku i poljubio me u obraz. Jelena nas je isto izljubila i smestila u ukusno uređen dnevni boravak. Sedeli smo na udobnom dvosedu, a oni preko puta nas na istom takvom. Između je bio stočić s grickalicama i čašama.

Jovan je sipao vino i neobavezno smo ćaskali. Posle druge čaše se prešlo na priče o svingerskim iskustvima. Upadali su jedno drugom u reč prepričavajuće razne situacije, smejali smo se, i ja sam se sve više opuštala. Jelena je rekla kako ni njima nije bilo baš lako u početku, ali par mora da se voli i deli maksimalno poverenje pre nego što se upusti u tu priču.

swingeri

Pogledala sam Milana ispod oka i razmišljala gde smo mi u svemu tome. Jovan je otvorio još jednu bocu vina i nazdravio mom popaljivom dekolteu. Skapirala sam da su mi sise izvirivale svaki put kad se nagnem preko stočića da mi sipa vino. Nasmejali smo se svi, sad sam bila totalno opuštena.

„Mogli bismo malo da se pomešamo”, rekao je ustajući. Milan i on su zamenili mesta. Jelena je počela da miluje Milanovu butinu ljubeći mu vrat. Neočekivani ubod ljubomore me je paralisao na kratko.

Jovan me je uhvatio za bradu, okrenuo mi glavu i počeo da me ljubi. Milovao mi je vrat spuštajući drugu ruku u moj dekolte. Lagano mi je prelazio prstima preko gole bradavice koja je rasla pod njegovim prstima. Spuštao se jezikom niz moj vrat, svukao haljinu s ramena i lagano prelazio vrhom jezika preko druge bradavice. Uzdahnula sam uzbuđeno gledajući preko njega kako Jelena raskopčava Milanu šlic i zavlači ruku unutra.

Mogli bismo malo da se pomešamo…

Jovanova ruka je klizila niz moj stomak i zavlačila se pod haljinu. Milovao mi je butine, a ja sam širila noge. Nežno me je gurnuo da legnem, podigao haljinu i prelazio jezikom po golom brežuljku uz ivicu gaćica.

lizanje pičke

Ruke su mu klizile po mom telu, uz stomak, do sisa. Stiskao mi je prstima bradavice dok mi je ljubio pičku. Okrenula sam glavu i gledala kako Milanov nabrekli kurac nestaje u Jeleninim ustima, dok joj on podiže haljinu i miluje golu guzu. Pička mi je natapala tanku tračicu tangi.

Jovan se podigao i opet me ljubio u usta zavlačeći mi ruku u gaćice. Milovao mi je mokru pičku i sisao mi jezik. Pružila sam ruku i mazila mu nabrekli kurac preko pantalona. Svukao mi je gaćice i podigao mi jednu nogu na naslon dvoseda. Lizao me je od klitorisa ka čmaru i nazad, a ja sam podizala kukove prateći njegov jezik.

Jelena je zastenjala i pogledala sam u njih. Klečala je gola iznad Milana s jednom nogom na naslonu, a on je lizao stiskajući joj guzu. Kurac mu je stajao uspravno sav napet i crven. Pička mi se grčila i curila. Lagano sam gurnula Jovana i on je seo. Svukla sam haljinu i klekla između njegovih nogu. Raskopčala sam mu pantalone, nabrekli kurac mu je bukvalno iskočio kad sam ih povukla svlačeći ga.

nabijanje i voajerisanje

Lizala sam mu jaja, prelazila jezikom uz kurac i sisala napeti glavić. Glasno je stenjao kad sam ga uvukla u usta. Okrenula sam se kad je Jelena glasno zastenjala i videla kako meša i nabija se na Milanov kurac. Oboje su bili goli.

Podigla sam se, opkoračila Jovana i nabila mu se na uspravnu kitu. Čulo se šljapkanje i uzdisanje i ja sam prenapaljena počela da svršavam, grčeći se i cureći. Jovan me je lagano podigao i okrenuo. Sad sam se nabijala okrenuta ka Milanu i Jeleni, koja je u istoj pozi skakala po Milanovom kurcu. Jovan mi je brzo trljao nabrekli klitoris dok sam se nabijala, svršila sam žestoko prskajući oko duboko zabijene kite. Jovan je uzbuđeno mumlao dok mu se moja pička cedila niz jaja.

Jelena je svršavala mešajući i trzajući se. A onda se nagla, sklanjajući sa stočića čaše u stranu. Naguzila se oslanjajući se laktovima, a Milan joj je ugurao kurac od pozadi. Jovan me je blago gurnuo napred i sad sam i ja bila oslonjena laktovima na stočić dok me je on jebao od pozadi. Stenjale smo obe dižući guze, gledale smo se napaljene. Obojica su usporili, i maltene stali kad je Jelena počela da me ljubi.

svingerski seks

Iznenađeno sam se trgla, ali sam onako napaljena shvatila da me to još više loži. Primakla sam joj se i nastavile smo da se ljubimo, dok su se njih dvojica sasvim lagano kretali. Prenapaljena pička mi se usijala od uzbuđenja.

Jovan mi je lagano mazio guzu pa ugurao jedan prst u čmar. Trljao ga je lagano, a ja sam počela da se grčim na ivici orgazma. Milan je ubrzao čvrsto stežući Jelenine kukove, izvila se i cimala svršavajući.

Ja sam počela da se grčim i prskam po Jovanovom kurcu koji je iskliznuo iz mene. Uhvatila sam ga rukom i namestila na ulaz u čmar. Mokar od mojih sokova, skliznuo je lagano, a ja sam mešala napaljeno se nabijajući. Izdigla sam guzu visoko kad je ubrzao.

Probala sam i ja Jeleninu pičku

Milan je nastavio žestoko da rastura Jeleninu pičku, dok je meni Jovan razbijao guzu. Vrištale smo svršavajući naizmenično. Jovan je izleteo prskajući mi guzu spermom i stenjući glasno.

swingeri, anal

Milan je izvukao kurac, a Jelena se okrenula brzo i uzela ga u usta. Povukla me je da se primaknem i sad smo mu obe lizale kurac koji se trzao. Napaljeno je stenjao prskajući spermu po našim jezicima. Ljubile smo se razvlačeći spermu moga muža između jezika.

Jovan se vratio iz kupatila s peškirom oko struka. Jelena me je uhvatila za ruku i povela u kupatilo. Stajale smo pod tušem trljajući jedna drugu i ljubeći se. Nabrekle bradavice su nam se klizale jedne o druge. Napaljeno smo širile noge milujući jedna drugoj pičku. Potpuno sam se opustila, iako nikad nisam bila sa ženom. Pička mi se napaljeno grčila.

Milan se istuširao posle nas i sad su njih dvojica sedeli na dvosedu i gledali nas dve kako se mazimo. Jelena je ležala preko mene, trljajući se cela o moje uspaljeno telo. Sisala mi je nabrekle bradavice, pa se podizala gurajući mi njene u usta. Razmakla mi je kolenom noge i ukrstia se s mojim nogama naslanjajući mi se pičkom na brežuljak. Podigla sam kukove i sad smo se trljale mokrim pičkama.

tribadizam

Nenormalno sam uživala mešajući kukovima prateći njeno kretanje. Obe smo bile mokre i klizave. A onda se spustila između mojih nogu. Lagano me je lizala, palacala je vrhom jezika po mom nabreklom klitorisu.

Milan joj je prišao od pozadi, držao je za kukove i nabio je na kurac. Stenjao je napaljeno dok se snažno zabijao u nju, a ona se cimala s jezikom na mom klitorisu. Ciknula sam i izvila svršavajući.

Jovan me je podigao šireći mi noge. Natako me je na kurac i tako odneo u spavaću sobu. Spustio me je na krevet i jebao me lagano.

Milan i Jelena su došli za nama. Legla je sa suprotne strane kreveta i dok je Milan gurao kurac u nju, okrenula glavu ka meni i ljubila me. Ubrzavali su obojica i sad su nas žestoko jebali, stenjale smo glasno obe. Svršavale smo naizmenično držeći se za ruke.

grupni seks

Nastavak: Perverzna domaćica: Marko i Luka

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x