Perverzna domaćica: Marko i Luka

Nastavak priče: Perverzna domaćica: Swing

Viđali smo se s Jovanom i Jelenom kad god smo bili u prilici. Milan i Jovan su često službeno putovali zajedno, pa smo se Jelena i ja ponekad same „igrale”. Potpuno sam bila opuštena s njom. Otkrila sam da je trljanje klitorisa o klitoris skoro isto popaljivo kao lizanje. Svršavale smo ludački na duplom dildu.

Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Par puta smo preko skajpa zabavljale njih dvojicu. Postala sam bukvalno zavisna od seksa i vrtela se u krugu strasti između Milana, njih dvoje i Marka.

Milan je otišao na službeni put s Jovanom, opet u Nemačku, ovaj put u Hamburg. Jelena i ja samo naručile igračke i rekle im da „overe” Pauli, pa da nas vode sledeći put. Ispratila sam ga opet jutarnjim pušenjem uz kafu. Stenjao je glasno dok mi je svršavao u grlo, srećom Luka je otišao baš rano, polagao je neki ispit.

Raspremila sam kuću i spremila ručak. Napunila sam kadu, sipala mirišljavu so i legla u vruću vodu da se opustim. Ponela sam i dildo, još uvek napaljena od Milanovog tvrdog kurca u mojim ustima jutros. Trljala sam se rukavicom, bradavice su se stvrdle kad sam prešla preko njih. Milovala sam se između nogu i počela da guram dildo.

Lagano sam mešala, gurajući ga sve dublje. Podigla sam noge na ivice kade, naslonila glavu i zažmurila. Napaljeno sam mešala s dildom u sebi bližeći se vrhuncu. Otvorila sam oči i kriknula. Na vratima kupatila je stajao Luka. „Izvini…”, procedio je kroz zube, „…bila su otvorena vrata”.

Nikad nisam zatvarala vrata kad sam sama, a nisam ga čula kad je došao. Nabrekli kurac mu se ocrtavao ispod farmerki, ko zna koliko je stajao tu. Zatvorio je vrata, a ja sam pomislila kao da zna da volim da me gledaju, zabila dildo duboko i počela da svršavam stiskajući zube, da ne stenjem glasno.

Ispraznila sam kadu i navukla bade mantil. Luka me je čekao u dnevnoj sobi sa skuvanom kafom i po čašicom rakije. „Položio sam”, rekao je, a sam sam ga zagrlila i počela da ga ljubim, sedajući pored njega na kauč. „Ne izazivaj…”, rekao je smejući se i povukao mi ivicu bade mantila iza koje je virila nabrekla bradavica, „…dovoljno sam video”. Pocrvenela sam i otišla da se obučem. On upošte nije delovao zbunjeno ili postiđeno. Naprotiv! Dok smo pili kafu pitao me je šta se desilo sa mnom, mnogo sam se promenila u poslednje vreme. „Gotovo opipljivo izbija seksualna energija iz tebe”, rekao je. Smejala sam se glasno zabacujući glavu. „Moraću da zabranim ortacima da dolaze, ko zna šta može da im padne na pamet.” Pomazila sam ga po glavi i rekla: „Šta ti je Luka, pa ja ih gledam kao svoju decu, kao i tebe”, dok su mi kroz glavu proletale slike Markove nabrekle kite.

nabrekla kita

Posle ručka je legao da nadoknadi rano ustajanje, a ja sam se spremala da idem kod Jelene na kafu. Kucnula sam i provirila u njegovu sobu da mu se javim. Ležao je go poluotkriven, ispod pokrivača mu je izvirivao nabrekli kurac, a on se smeškao i mrmljao u snu. Nisam mogla da verujem da sam ovlažila! Ostavila sam mu poruku i otišla.

Uveče su mu došli Marko, Dejan i još jedan drugar koga nisam poznavala. Ja sam kasno došla od Jelene, sva vesela i raspoložena. Odmerili su me svi kad sam ušla u Lukinu sobu da im se javim. Bila sam u uskim farmerkama i crnoj majici s dubokim dekolteom na preklop, bez brusa naravno.

Taj nepoznati je buljio u moj dekolte koji je jedva pokrivao napete bradavice. Dlan mu je bio mokar kad je pružio ruku da se upoznamo. „Lepo sam rekao danas…”, rekao je Luka izlazeći iz sobe za mnom, „…moraću da te krijem”.

seksi milfica

Nasmejala sam se, osećajući još uvek toplinu Jeleninih usana na telu. Uzeo je pivo iz frižidera, a ja sam sekla picu koju sam im kupila usput. „Hoćeš da dođeš da uzmeš ili ipak smem da unesem u tvoju sobu”, pitala sam ga ređajući parčiće na tanjire. „Poslaću Marka”, rekao je provokativno i tad sam bila sigurna da ako ne zna, bar naslućuje nešto.

Pripremao me je za trojku

Sutradan smo se samo u prolazu sretali po kući. Uveče je lepo doteran izašao negde s devojkom i rekao da će prespavati kod nje. S Markom sam se još ranije tog dana dogovorila da dođe uveče.

Obukla sam čarape s čipkom i halterima i cipele s tankim visokim štiklama. Poslala sam mu poruku: „Otišao je, hoću da budeš moj Dom večeras”. Naprskala sam međunožje sprejom za stimulaciju koji mi je kupio Milan. Ubrzo mi je između nogu postalo popaljivo vrelo.

Marko je došao u crnim pantalonama i košulji, prezgodan i ja sam krenula da ga poljubim. Uhvatio me je rukom za bradu i okrenuo mi glavu. „Radiš samo ono što tražim kad tražim”, rekao je.

šamaranje kurcem

Okrenuo me je i gurnuo prema dnevnoj sobi. Doneo je stolicu iz trpezarije i naredio mi da sednem. Stao je iza mene, povukao mi ruke nazad i stavio kožne lisice.

Zabacio mi je glavu unazad i gurnuo mi kurac u usta. Skliznuo je rukama na moje sise, stiskao bradavice jako vukući ih u vis. Zatresla sam se od popaljivog bola, gutajući mu kitu koja se ukrutila u mojim ustima.

Čulo se zvono na vratima i ja sam se trgla: „Ko…?”, stavio mi je ruku na usta i rekao: „Ti ne pričaš večeras!” Stavio mi je crni povez na oči i čvrsto ga stegao. Čula sam da otvara vrata i tiho priča s nekim u predsoblju.

Koraci su mi se približavali, a ja sam se cimala na stolici okrećući glavu za zvukom. „Hoću da budeš fina prema gostu”, rekao je.

jebanje u usta

Tiho škljocanje mi je na kratko oslobodilo ruke, a onda sam osetila kako mi ih šire i guraju mi nadignute kurčeve u šake. „Drkaj”, naredio je Marko. Navlačila sam ih uzbuđena osećajem dva tvrda kurca u rukama.

Vukao me je za kosu ka jednom pa drugom, lizala sam ih i sisala. Gost je ispustio dubok uzdah kad sam mu spustila jezik na jaja drkajući mu nabrekli kurac. Lizala sam ih i sisala, a on je popaljivo stenjao.

Pička mi je pulsirala, vrelina izmđu nogu se pojačala. Gost mi je milovao nabrekle bradavice kad sam se okrenula ka Markovom kurcu usisavajući ga u usta. Skliznuo je rukom niz stomak i milovao mi goli brežuljak nežno vrhovima prstiju.

Podigli su me i lagano gurnuli par koraka. Iz pičke mi se razvlačila balica dok sam se pela kolenima na ivicu kauča.

ovlažila

„Pruži ruke”, čula sam Marka ispred sebe. Naslonila sam ih na naslon skupljene, a on je opet zaključao lisice. Gost mi je milovao guzu i širio je, osećala sam njegov vreli dah i usne na klitorisu.

Ljubio je i lizao razvlačeći moju balicu do čmara. Potočići iz pičke su mi golicavo curili niz unutrašnje strane butina. Marko mi je trljao zabalavljenim glavićem obraze i lupkao me kurcem po ispruženom jeziku, povremeno ga samo malo gurajući u usta.

Osetila sam glavić kako mi klizi od klitorisa na gore, trljao je, igrao se gurajući samo glavić u moju vrelu uspaljenu pičku. Gurala sam kukove unazad i on je počeo sasvim lagano da prodire. Glasan uzdah zadovoljstva me je popalio još više, pička mi se širila primajući ga do kraja.

Zastao je i mešao u njoj, trljajući mi se jajima o nabrekli klitoris. Zadrhatala sam bližeći se vrhuncu. Lagano ga je izvukao, ne dajući mi da svršim. Ljubio mi je i grickao guzu. Napaljeno sam podizala i spuštala kukove, pička mi se željno grčila usijana od vreline.

lizanje otpozadi

A onda ga je opet lagano ugurao do kraja, uhvatio me za ramena, podigao i priljubio mi se uz leđa. Kretao se lagano u meni, trljajući mi prstima klitoris dok me je drugom rukom čvrsto držao oko struka.

Marko mi je podigao vezane ruke i sisao tvrde bradavice. Zatresla sam se u snažnom orgazmu, pička mi se grčila i curila oko njegove duboko zabijene kite. Glasno je uzdisao dok sam mu zalivala jaja vrelim sokom.

Podigao me je i odneo u naručju u spavaću sobu. Spustio me je na krevet, podigao mi vezane ruke iznad glave držeći ih jednom rukom, a prstima druge milovao mokru pičku.

squirting

Čula sam Marka kad je došao za nama. Popeo se na krevet, raširio mi noge i ugurao svoj debeli nabrekli kurac do kraja u mene. Osetila sam na usnama njegov vrući glavić, uzdisao je glasno dok sam mu lizala mokar kurac i jaja. Mirisao je na moju pičku.

Marko je zabadao kurac polako dovodeći me do ivice vrhunca. Izvukao ga je i počeo da ga gura u guzu. Napaljeno sam dahtala dok je ulazio, lagano mi šireći čmar. Gost mi je trljao prstma nabrekli klitoris dok me je Marko jebao u guzu.

Počela sam da se cimam, Marko je izvukao kurac, a Gost mi je trljao brzo klitoris i pičku dok sam ja poskakivala i prskala u snažnom orgazmu. Okrenuli su me na bok, Marko mi je držao ruke i dalje iznad glave, drugom rukom mi šireći guzove. Ulazio je lagano u mokar rašireni čmar. Gost mi je podigao nogu i ugurao kurac u pičku koja je još uvek curila.

spit roast, dominacija

Priljubili su se uz mene i hvatajući ritam lagano me jebali. Stenjala sam glasno pritisnuta između njihovih vrelih tela, dok su me njihovi kurčevi izluđivali. Pička i čmar su se ludački širili i grčili, tresla sam se svršavajući u serijama.

Polako su ubrzavali prateći jedan drugog, stenjali su sve glasnije. Marko se zario do kraja i cimajući mi punio guzu spermom. Gost je zastao pa ubrzao kad je Marko svršio. Sad se i on cimao prazneći se duboko u meni.

Ali, ko je bio to u mojoj guzi?!

Kurčevi su im još uvek bili u meni kad je počeo da me ljubi u usta mrmljajući da nikad nije tako uživao. Taj glas! Počela sam da plačem i pre nego što mi je skinuo povez s očiju dok je on govorio „Divna si, obožavam te”. Čvrsto sam žmurila i dalje, brisao mi je rukom suze ljubeći mi celo lice „Nemoj da plačeš mama, molim te…”

dp svršavanje

Marko mi je odvezao ruke, a ja sam histerično vrisnula: „Napolje iz sobe obojica! Odmah!” Kad su se vrata zatvorila za njima, skupila sam se kao fetus i zajecala glasno. Njihova sperma je curila i mešala se, slivajući se iz mojih raširenih otvora.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o