Prva trojka za moju ženicu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Kako je sve počelo: spremam ženicu za avanturu s Mirkom

Ljilja i Bilja pozajmljuju jedna drugoj muža… mangupima izgleda ne smeta da opslužuju obe…

Idem da se nađem sa Mirkom. Javio mi se da je blizu. Bilja će da nam se pridruži malo kasnije. Mislim da je tako najbolje. Da nas dvojica čekamo nju. Provela je lutkica dan u ulepšavanju i troškarenju. Po glasu mi izgleda raspoloženo. Ja sam po malo nervozan. Popio sam jedno piće da se malo smirim. Siguran sam da će nervoza preći u lepo erotsko uzbuđenje kad se sve troje okupimo. Čim krenem da koordiniram našu avanturu.

strSad je oko devet sati. Ulazim u klub. Još uvek nema puno ljudi. Očekujem Mirka svaki čas. Bilji sam rekao da dođe oko deset. Dok se nas dvoje malo zagrejemo. Malo pićem, a mnogo više iščekujući devojčicu. Očekujem i da se u klubu digne atmosfere do 10 sati kad se i Bilja pojavi.

Muškarci se zagrevaju

Evo stiže Mirko. Obučen je sportski. Letnje pantalone, košulja sa kratkim rukavima. Isto kao i ja. „Kako si druže?”, pitam ga dok se rukujemo. „Odlično, pomalo uzbuđen”, odgovara mi Mirko. „I ja isto. Šta piješ?”, pitam ga. „Hajde vodku. To je neutralno, nema ni miris ni ukus.” „Odlično”, odgovaram, „i ja ću. Možda da sipamo malo soka od pomarandže. Da ga zašrafcigerišemo. A da izgleda da smo na sokovima.” „Ha, ha, ha, na sokovima kažeš. Važi druže, naruči taj šrafciger.”

Stižu nam pića. Uzbuđeni smo obojica. Razgovor nam je na početku nekako usiljen. Koliko god da smo se spremali ipak nam je malo neprijatno. Moram to brzo da promenim. Važno je da budemo uhodani i opušteni između nas kad Bilja stigne. Ovo joj je prvi sastanak sa dva frajera. Mora da delujemo kao tim. „Kako te je ženica ispratila?”, pitam Mirka uz osmeh. „Zajebavaš druže”, smeje se i on. „Znaš šta, ovo što nam se dešava je neverovatno. Nisam verovao da je ovako nešto moguće.”

Krenuli smo da pričamo – mislim ja. Sad je u redu. Nastavlja Mirko da iznosi svoje utiske. „Mislim, znao sam da je ovako nešto moguće u tehničkom smislu. Ali ovo uzbuđenje je neverovatno. Pričamo o trojkama, a učestvujemo svo četvoro. Strašno interesantno. Odgovor na tvoje pitanje je da mi je Ljilja mnogo uzbuđena. Veruj mi možda i više nego ja.” „Pa moguće je da je njoj u neku ruku i najteže”, komentarišem ja njihovu situaciju. „Jedino ona ne učestvuje direktno.” „Ne, ne, nije ljubomora, ako si na to mislio”, odgovara mi Mirko. „Uzbuđena je u pozitivnom smislu. I koliko god bi nekom to izgledalo čudno, mnogo je napaljena. Da mi je neko pre mesec dana rekao da će ženica da mi se pali što ja idem u avanturu sa tobom i tvojom lepoticom, mislio bih da je to nemoguće.” „Pa da popijemo u to ime. Što te tvoja ženica voli”, nazdravljam mu ja. „Da nazdravimo u to ime”, odgovara Mirko. „I što tvoja voli tebe.” „I za to”, saglasan sam. „A u ovoj situaciji nije ni nevažno što se ti dopadaš mojoj lutkici”, nastavljam ja. „Nije nevažno”, smeje se Mirko. „A ni to što se ti dopadaš mojoj.” Smejemo se i ispijamo piće. „Samo da znaš”, hoće Mirko da bude sigurno, „Ljilja nas čeka sledeće nedelje. Obojicu, tebe i mene.” Govori kroz smeh ali obojica znamo da je ozbiljno. „Jedva čekam druže. Hajde prvo da se pokažemo večeras.” E ovako može – mislim ja. Razbili smo led. Sad delujemo kao ortaci. Podeljene su uloge i zaduženja. Čekamo da se lutkica pojavi.

Stiže moja izazovna ženica

Stiže mi tekst od Bilje. „U taksiju sam ispred kluba.” „Da izađemo da te sačekamo?” „Ne, ući ću sama.” „Stiže nam devijčica”, kažem Mirku. Smeje se mangup. „Valjda tvoja?” „Jeste moja. Ali večeras je pomalo i naša. Da ne bude da ti nemaš nikakve obaveze”, odgovaram mu na zajebanciju. Smejemo se. Čekamo da Bilja uđe. Ulazi moja lutkica u lokal. Obučeno lepršavo kao devojčica. Ali mnogo seksi. Mala bela haljinica. Vrlo kratka. Tek da pokrije to izazovno dupence. Male štiklice, da ne bude bezobrazno i neukusno. Mali čvrsti sisiće bodu prostor ispred nje. „Auuuu”, tiho zavija Mirko. Samo da ja čujem. „Jeste ‘Auuuu’”, potvrđujem. Sad će da zavijamo u duetu. „Vidi druže kako se okreću glave za ‘našom’ devojčicom”, uzbuđeno mi govori Mirko. Stvarno se okreću glave. Gledaju mangupi gde će ova zgodna plavušica u tom miniću. Da li će nekom od njih da se posreći večeras – mota se u glavama posmatrača. Mislim da hoće – odgovaram im ja u sebi. Ali neće vama. Samo meni i mom večerašnjem ortaku. Ovom pored mene koji zavija dak nam moja devojčica prilazi. Super je mala odabrala haljinicu. Sigurno stigla haljinica direktno iz radnje.

Mislim da mi kreće krv da silazi negde ispod pojasa. Muški rečeno, diže mi se kurac. Kako se dobro lutkica spremila. Pali me situacija. Ne verujem da se kod Mirka dešava nešto drugačije. Siguran sam da mu se kara diže na moju ženicu i brže nego meni. Meni se diže kad samo pomislim na njegovu crnku. Maše nam malena sa ulaza. Mirko hoće da krene prema njoj. Zaustavljam ga. „Čekaj druže. Pusti neka je mangupi gledaju. Neka se pale pederi. Samo im to sledi. I neka mala uživa u muškim pogledima. Neka se zagreje dok ulazi. Da bude raspoložena za nas dvojicu.” Mirko me gleda. Ima doze divljenja u njegovom pogledu. „Što si perverzan druže. Ima od tebe da se uči. Neka gledaju pederi”, potvrđuje i on. „Ima šta i da vide. Samo toliko mogu. I to samo dok ‘naša’ Bilja ne dođe do nas.” Eto, ne treba mnogo da moja ženica postane „naša“. Dve reči i zadivljeni pogledi okoline.

Prilazi nam Bilja. Zadovoljan osmeh joj ulepšava lice. Zna mala da je frajeri gledaju. Nije da to ne prija. Pali se to malo kurvice u njoj na muške poglede. Naročito kad je predstava za njenog muža. A sad još i za njegovog zgodnog prijatelja. Izgleda da joj naše uzbuđenje daje hrabrost. Moram priznati da sam uzbuđen i ponosan. Možda čak i obrnutim redom. Što sam srećan što nam avantura kreće ovako lepo. Sad sam siguran da će lutkica da uživa. A ako ona uživa, nas dvojica ćemo se raspametiti od zadovoljstva i pomame dok je delimo.

Moja mala između dva napaljena frajera

Mirko i ja ustajemo da poljubimo Bilju. Ja se postavljam neutralno. Neka malena odluči kojim redom će da nas ljubi. I kako. Odlučila lutkica da večeras prvo ljubi Mirka. Lepo, on je gost. Prilazi moja Bilja Mirku. Grli ga onako bez pardona oko vrata. Poljubac pravo u usta. Misli lutkica – kad je bal nek je bal. Mirko malo zbunjen njenom akcijom ipak uspeva da reaguje. Grli je instiktivno oko struka dok se ljube. Okreće se lutkica prema meni. Mirko baš i ne bi da je tako brzo pušta iz ruke. Ljubi lutkica mene još onako sa Mirkovom rukom oko struka. I meni daje malo svog slatkog jezika. Ja je grlim oko ramena. I eto, u kratkom trenutku malena zagrljena od obojice daje meni lep poljubac. Izgleda da je lepo počelo. Nonšalantno, bez napetosti. Smešta se mala za šankom između nas. Ne sviđe se ova scena nekolicini frajera koji su je planirali da je startuju. Ne da nije sama, nego još sa dvojicom. Sedi lutkica između nas. Konstatuje onako smejući se: „Ovo mi je prvi put da imam sudar sa dva frajera. Mnogo sam uzbuđena. Baš da vidim šta momci očekuju večeras na prvom sudaru. Da li će da budu puno nevaljali u očekivanjima.” Kaže nam to uz naivni osmeh devojčice. Kao da to najnormalnije na svetu da cura ima sudar sa dva frajera istovremeno. I da čeka da vidi šta to momci žele. Još joj jedan od dvojice i muž.

Mirko se prvi snalazi u Biljinoj inicijativi. „Pa onda smo nas dvojica kao prvi mnogo privilegovani.” Moram već i ja da uskočim. Sviđa se meni kako je malena hrabra ali možda je ipak bolje da ja ovo vodim. Može malena da se izgubi u svojoj trenutnoj hrabrosti. „A i nama je prvi put da imamo sudar sa takvom lepoticom”, odgovaram i ja. Ne znam da li da počnemo igru kao dva nepoznata frajera ili da joj ipak budem muž. Bolje je za prvi put da ostanem muž. Za veće perverzije kasnije. Kad se uhodamo. „Šta piješ ljubavi?”, pitam je. „Isto što i vas dvojica.” „Znači još jedan šrafciger.” Dajem znak momku za šankom. Stiže Biljino piće. Nazdravljamo svo troje. „Živeli lepotice”, kažem ja. „Živeli lepa Biljo”, nazdravlja joj Mirko.

Ljubim je u obraz. Prvo ja, pa onda Mirko. Svaki sa svoje strane. Da dodamo malo poljubaca na zdravicu. Prija pažnja mojoj lutkici. Vidim da se opušta. Ušla je hrabro. To je smislila dolazeći, ali sad je stvarno između nas dvojice. Sad moja ženica vidi da je ozbiljno.

Treba držati opuštenu atmosferu – mislim ja. Ne smem da dopustim da nam postane nelagodno. Još nismo prešli u potpunu spontanost. Sad ću da uključim Mirka. „Vidiš li kako mi je lepa ženica prijatelju? Danas je mala imala slobodan dan. Odnosno dan za kupovinu i trošenje. Uvek je dobro raspoložena posle trošenja love.” Okreće se lutkica prema meni. „Evo ti poljubac ljubavi. Jedan za kompliment, a ovaj pravi za lovu koji si mi dao.” Ljubi me lutkica dva puta. Onaj prvi za kompliment je u obraz. A onaj „pravi“ za lovu jeste pravi. Što je dobra moja malena sa tim njenim bezobraznim jezikom. Kaže da sam je ja to naučio. Nadam se da me ne laže. Taj pravi počinje da deluje. Kreću da mi se luče drugačiji hormoni. Moram da priznam da se uzbuđujem. Što zbog samog poljupca, a što i zbog toga da me tako vatreno ljubi pred našim gostom. Baca bezobrazni pogled prema Mirku dok meša jezike sa svojim mužem. Uzbuđenje mi daje incijativu za akciju.

„Znaš šta ljubavi, ima i naš prijatelj Mirko zasluge u tvom trošenju love.” „Je li ima?”, čudi se moja Malena. Zna da ću da izbacim neki bezobrazluk. „Ima ljubavi, malo je i njegov dolazak povećao moju velikodušnost prema tvom budžetu.” Smejemo se svi troje. Sviđa se svima moja terminologija. Ta moja velikodušnost. „A što nisi odmah rekao mangupe?”, grdi me kroz smeh Bilja. „Nisam lud da odmah kažem. Onda nebih dobio taj tvoj bezobrazni jezik. Dala bi ti taj jezičić samo Mirku.” Popalila se malena što govorim pred Mirkom da bi mu dala jezik. „Pa onda znači, ti si bezobrazniče ukrao Mirku moj poljubac.” „Tako ispada ljubavi”, odgovaram. „Ti znaš da sam ja mnogo pokvaren po tom pitanju.” Malena gleda u Mirka. „Vidiš li Mirko kakav ti je drug. Krade ti poljubac koji si zaslužio.” Kradem mu tvoj bezobrazni jezik, teram je da koristi bezobraznu terminologiju. „Ijuuu bezobrazniče”, smeje se malena dok gleda u Mirka. „Kakav je to rečnik pred našim gostom? Kako to misliš da dam tvom drugu jezik?”

Mirko želi Biljin bezobrazni jezičić… i još mnogo više

Mirko se vrpolji na stolici. Čeka razvoj situacije. Mnogo bi voleo da i on dobije Biljin jezik. Za sada samo u usta. A posle… sa malo sreće… Čeka moj drug da oseti lutkicine sokove. „Ne zameram mu”, odgovara Mirko Bilji. „I ja bih se sigurno tako ponašao. Takvi smo mi muškarci.” Sad je momenat da malena pomeša jezike sa Mirkom odlučujem ja. Treba samo još malo je ohrabrim. Ljubim je nežno u vrat od pozadi. Treba moja ženica da oseti moju želju i moje odobravanje. „Hajde ljubavi daj ta tvoja lepa ustašca našem prijatelju Mirku. Ta ustašca što sam mu ja ukrao. Zaslužio je dasa tvoja sočna ustašca.” Kako se svi troje palimo na moju terminologiju! Ne pričamo više o poljupcu. Tražim od moje ženice da da ustašca mangupu preko puta nje. Pred njenim mužem. „Slobodno lepotice. Daj taj tvoj vlažni jezik našem prijatelju. I ta tvoja sočna ustašca.” „Ti si mnogo nevaljao dečko”, govori mi Bilja. Napalila se što nudim njena usta našem večerašnjem gostu. Poljubac bi bio neutralno. A „dati ustašca”… To več ima drugo značenje.

Naginje se lutkica prema Mirku. Grli ga rukom oko vrata. Spaja lutkica usne sa Mirkovim. Jesu ustašca, ali nije to ono što tražim. Moram još malo da se umešam. „Mora da mu daš ustašca ljubavi. Treba i Mirko da oseti tvoj slatki jezik.” Zacrvenela se lutkica od stida. Ali ne skida ruku sa Mirkovog vrata. Glave su im dalje blizu. „A ti Mirko zar ne želiš da zagrliš moju lutkicu dok ti daje njen lepi jezičić?”

Jedva je dočekao Mirko moje odobrenje za zagrljaj. Ustaje sa stolice i grli Bilju oko struka. Vidim koliko se se uzbudio. Sigurno mu se kurac skroz digao. Meni je u punoj veličini. Bilja baca brz pogled prema meni. Pita me pogledom da li sme da stvarno da mu da usta. Ja joj šaljem osmeh saglanosti i poljubac za ohrabrenje. Kreće i poljubac. Ovog puta jeste pravi. Gledam kako mi se lutkica ljubi sa mojim drugom Mirkom. Gledam kako joj Mirko stavlja jezik u njena slatka ustašca. I kako mu ga ona prima. Pričali smo o tome toliko puta. Ali sad je stvarno. Proveravam svoja osećanja. Ima li ljubomore? Izgleda da nema. Ima li uzbuđenja? Toga ima u količinama. Spoljni efekti uzbuđenja su veoma primetni. Ubrzano dišem. Reaguje mi i prijatelj u pantalonama. I on mi govori da mu se scena sviđa. Oboje mnogo volimo našu lutkicu. Uživamo kad nam se lutkica uzbuđuje. Kakav lep prizor. Kakvo uzbuđenje. Lepša je realnost od maštanja.

Samo nisam ja važan u ovom trenutku. Sad treba podrške mojoj lutkici. Čim završi poljubac. A to, čini mi se, traje. Ljubi moja lutkica našeg gosta skoro 10 sekundi. Ovo je bogami pravi poljubac. Pomešali su jezike. Razmenili sokove. Oboje su, vidim, mnogo uzbuđeni. Ni Bilja ni Mirko nisu nikad bili u takvoj situaciji. Nisam ni ja u ovoj mojoj, ali jesam bio u Mirkovoj. Sad je moje da peglam nus efekte poljupca.

Bilja se stidi. Ne zna gde da gleda. Sramota je od mene. Sramota je od Mirka. A izgleda najviše od toga što je otkrila da je i nju poljubac uzbudio. Ni Mirko ne sme da me pogleda. Dobar je moj izbor. Njegova reakcija potvrđuje da sam dobro birao. Ja grlim moju lutkicu, ljubim je kratkim poljupcima po licu. „Bravo lutkice. Pravi poljubac. Lepo si nagradila našeg gosta.” Još mi lutkica crveni. Ali joj je lakše u mom zagrljaju. Moram i Mirka da ohrabrim. Idem onako po američki. „Bravo druže, daj mi pet.” Ono kad se frajeri pljesnu šakama u smislu odobravanja. Eto i Mirko se malo povratio.

Pregurali smo poljubac. Naručio sam još po jedno piće. Ovo je sad čisto. Nije koktel. Odgovara datom trenutku. Kucamo se svo troje. Mirko i ja na iskap. Malena samo jedan gutljaj. Idemo dalje –mislim u sebi. Moram da aktiviram Mirka. „Pa druže, kako se ljubi moja devojčica?”, pitam ga. „Kakva su joj ustašca? Šta kažeš na jezičić?” Lutkica bi da pobegne od te teme. „Mnogo si bezobrazan”, crveni mi opet devojčica. „Mnogo si bezobrazan”, ponavlja Bilja. Još joj je neprijatno. „Što sam bezobrazan ljubavi? Pa nisam se ja ljubio. Ti si se ljubila sa Mirkom. Da ti nisi, malena, bezobrazna?” „Stvarno si bezobrazan mangupe”, govori mi Bilja. Još izbegava da pogleda u Mirka. „Ti se jedan bezobraznik”, ponavlja moja stidna Bilja. Ne zna ni Mirko šta da odgovori. Odnosno lako bi on odgovorio na moje pitanje da Bilja nije tu. Ovako smišlja kako da kaže koliko se uzbudio a da ne uvredi Bilju. Ide i on naokolo. „Znaš Biljo, nije samo tvoj suprug kriv. Ja Dekija već par dana molim da mi dozvoli da probam tvoj poljubac. Hvali se stalno Deki kako se izazovno ljubiš. A mi smo muškarci povodljivi. Eto priznao sam krivicu. Možda da pored ovog predivnog poljupca dobijem i makar malo oproštaja.” Dobro je Mirko ovo smislio. Svaka mu čast. I malenoj se sviđa. Nije ona više ništa kriva. Pa šta ako je i uživala? Što da i ne uživa kad joj i mužić uživa dok ona ljubi njegovog druga? I šta je to, samo poljubac. A usput ovaj njegov prijatelj lepo ljubi.

Sad kad je pred sobom čista može lutkica da igra ženske igrice. „Samo delimičan oproštaj možeš da dobiješ”, govori Mirku. „Ne može kompletan. Mnogo se ortačiš sa mojim bezobraznikom.” „Hvala ti Biljo”, raduje se Mirko. „Hvala ti i na delimičnom. Puno mi to znači. Ali iskreno najviše bih voleo kad bih mogao da se nadam još kojem ovakvom poljupcu.”

Sviđa se Mirkov govor meni. A vidim, sviđa se i Bilji. Oslobodila se mala. Sad je opušteno. Izgovorili smo ono što je evidentno. „E pa mangupe to će tek da vidimo”, odgovara mu lutkica. „Zavisi kako se budeš ponašao.” „Znači ima nade”, smeje se Mirko zadovoljno. Ljubi zahvalno malenu u obraz. Ovo sada dobro ide. Vreme je da se i ja umešam. „A ima li nade za mene ljubavi?”, smerno se udvaram mojoj Bilji. „Ima li nade da ja dobijem takav koji si obećala Mirku?” „E ti mangupe moraš mnogo večeras da se trudiš. Da znaš da su Mirkove šanse za poljubac veće od tvojih. Nisam sigurna, stvarno nisam sigurna da li si zaslužio. Mnogo si me naljutio.” Duri se onako izazovno na mene. Ja ne znam šta sam je ja naljutio ali lutkica ima pravo i da se ljuti i bez pravog razloga. To je ženska privilegija. Naročito ako su tako zgodne kao moja. Mnogo je zgodna kad za nas dvojicu ovako izazovna glumi ljutnju.

Nisam baš skroz ubeđen za Bilju, ali za nas dvojicu muškaraca sam siguran. Ozbiljno nas je popalio poljubac i priča oko Biljinih ustašca. Da li da se još malo igramo rečima ili da izvedem lutkicu da igramo? Da joj osetim telo i da ona oseti moje uzbuđenje i moje odobravanje. Hajde još malo provokacije. Obraćam se mojoj Bilji. „Ja pošto sam, vidim, u nemilosti večeras, imam slobodu da zapitkujem. Ne može mi biti gore od ovoga.” Smeje se lutkica na moje posipanje pepelom. „Uvek ima gore, čuvaj se mangupe.”

Ja ustajem sa stolice. Grlim moju lutkicu. „Pa kaži mi molim te kako Mirko ljubi. Je li dobar moj pajtaš u poljupcima?” Znala je lutkica da ja neću odoleti. Spremna je mala. „Kazna se povećava”, kaže mi da znam da sam najebao. „A drug ti je bezobrazan u poljupcima. Izgleda da si mu davao upustva kako da me ljubi. Da si ga učio šta ja volim.” „Ha, ha, ha upustva, ne trebaju mu upustva. Tvoja slatka ustašca su mnogo izazovna. Nije lako odoleti strastima dok ti ljubiš, lepotice moja.” „Nije lako potvrđuje i Mirko. Mnogo ti se lepo ljubi ženica druže”, hvali nas oboje Mirko. „Mnogo slatko ali i mnogo izazovno.” Smeje se lutkica. Prijaju joj, vidim, mnogo naši komplimenti. „Gde sam samo našla ovakva dva bezobraznika. I to za prvi sudar. Vidite li vi da skrećemo pažnju gostiju. Svi nas gledaju.”

Nisam do sada ni mislio o okolini. Sav sam se založio da dobro odigramo prvi čin. Nije baš da nas svi gledaju, ali dobar deo baca poglede prema nama. Ima šta i da se vidi. Dva frajera grle i ljube zgodnu devojčicu. Popalili smo dobar deo kluba. Ima gazda da nam napravi popust.

„Imaš pravo lutkice”, odgovaram Bilji. „Idemo da igramo, neka nas gledaju. Neka nešto nauče.” „Ima šta od vas da se uči”, uskače i Mirko. „Od nas druže”, ispravljam ga. „Svo troje smo u centru pažnje. Za okolinu mi smo dva situirana muškarca i zgodna mlada lutkica. Ima da ih boli glava da pogode ko je ko.” „Već ih boli, rekao bih po reakcijama”, odobrava Mirko. „Ko je ko ih manje interesuje”, dodajem ja. „Više ih iritira šta ide dalje”, smejem se ja bezobrazno. „Ne bih se iznenadio da gazda organizuje i klađenje. Ko će da pogodi kraj avanture? Dva tipa i lepotica. Šta se ovde sprema?” „Ti si skroz lud”, govori mi lutkica. „Sa tobom nema ništa normalno.”

Moja lutkica želi nas dvojicu

Vodim lutkicu do sredine sale. Grlim je. Ona se upija u mene. Puštam da prođe deset-petnaest sekundi u ćutanju. Onda joj dižem glavicu za poljupce. Lepi nežni poljupci za smirenje. Gledamo se. Procenjujemo oboje pogledima dokle smo stigli. I šta dalje. „Kako si lepotice?”, pitam moju malu. „Sramota me je ljubavi.” „Neka, lepa si kad te je tako sramota. Kako ti se sviđa sudar sa dva frajera?” „Mnogo ste bezobrazni za prvi sudar”, govori mi lutkica uz one lepe uzdahe uzbuđenja. „Uzbuđena sam i stidim se.” „Odlično ljubavi moja. Tako i treba. Predivna si kad se stidiš i kad si uzbuđena. Mirka si skroz osvojila. Vidiš kako reaguje na tebe. Njemu je izgleda situacija još nezgodnija nego tebi. Da li ti se sviđa Mirko?”, pitam je direktno.

„Dasa je ljubavi, sviđa mi se. Dobro si birao. Po mom ukusu. I baš je pažljiv prema meni. I tako je lepo što traži tvoje odobrenje za svaki korak.” „Tako mora da bude ljubavi”, govorim joj nežno. „Ti samo treba da uživaš.” Nastavljam da je pitanjima zadirkujem. „Je li te uzbuđuje Mirko?” „Što si bezobrazan ljubavi”, odgovara mi lutkica. „Zašto hoćeš da se stidim?” „Vidim po drhtajima tela da je Mirko uzbuđuje.” „Sviđa mi se on, odgovara mi. Ali više me uzbuđuješ ti. Mnogo bezobrazno me nudiš tvom drugaru. To što me nudiš svom drugu, to me mnogo uzbuđuje. Sve je mnogo uzbudljivo”, priznaje mi moja mala. Mnogo volim što joj je avantura do sada uzbudljiva – mislim ja.

Njen pristanak da je nudim svom drugu me mnogo pali. Pokazuje mi da je moja i da uživa da me sluša. Lutkica oseća na svom telu da sam kompletno uzbuđen. Oseća mi ga u punoj veličini. Prija joj moje uzbuđenje. Pali i nju, ali još važnije daje joj potvrdu da mi se sviđa ovo što radimo. Daje joj sigurnost da ne radi ništa loše. Samo ono što njen muž želi. „Nisi ljubomoran lepoto moja?”, pita me. „Ne smeta ti što sam Mirku dala usta da ih ljubi?” Ne može da odoli da me ne pita direktno. „Ne ljubavi. Ni trunka ljubomore. Samo ponos i uzbuđenje. Što si lepa, što si hrabra. Što si moja i što te Mirko toliko želi. Opusti se i uživaj. Budi slobodna. Ljubi slobodno Mirka dok igrate. On neće krenuti sam. I opusti se u njegovim rukama. I pusti svojim rukama i mislima na volju. Ja sam tu i uživam u tebi. Što te vidim zadovoljniju biće i moje uzbuđenje veće.” „Ti si moja ljubav”, odgovara mi malena. „Samo ti si moja ljubav”, govori mi da budem siguran da ništa ovo ne bi radila da ja ne želim. „Znam lutkice. I ti si moja. Zato i možemo da uživamo u ovoj avanturi.”

Vraćam lutkicu zagrljenu do našeg mesta za barom. Treba malenoj još gutljaj iz njene čašice da joj pojača hrabrost. Nas dvojicu čeka nova tura. Nazdravljamo, na iskap. Treba i nama nešto da nas rastrese. Mirko je u ovom trenutku najviše uzbuđen. Uzbuđuje ga Malena, to je evidentno. Ali čini mi se gotovo isto toliko ga uzbuđuje što ima privilegiju da učestvuje u ovkavoj avanturi sa nama dvoje. Ima Mirko potrebu da nam se poveri. Govori uz zdravicu. „Vas dvoje ste strašen par. Moja Ljilja i ja mnogo učimo od vas. Kako se oseća vaša ljubav i međusobno poverenje. Stvarno sam počastvovan što delite vaše raspoloženje sa mnom.” E sa ovim je kupio malenu. I ne mislim u lošem smislu. Vidim da Mirko stvarno oseća to što nam govori. „Ne pričaj mnogo prijatelju”, kažem mu frajerski. „Ti si pravi dasa. Moja lutkica”, smejem se, „’naša’ lutkica želi da uživa večeras. Šta čekaš, grli je i vodi je da igra sa tobom. Pazi na okolne pedere da je ne pipkaju dok igrate.” Sad je čini mi se lutkica slobodna. Uzima Mirka za ruku i vodi ga do mesta za igranje. Izgleda de se Mirko svojim karakterom i ponašanjem idealno uklopio u Biljina očekivanja. Dobro sam birao ali ima podosta i sreće. Nikad stvarno ne znaš kakav je ko dok avantura ne krene.

Puštam Mirka u perverznu avanturu sa mojom ženicom

Igraju Bilja i Mirko. Tela su im prisno spojena ali još nema poljubaca. Drži je Mirko oko struka. Tek krajičkom ruku dodiruje joj rasno dupence. Lutkica ga grli oko vrata. Oseća mu ruke na vrhovima guze. Ne smeta joj. Oslobodila se, gleda ga u oči. Ona prva pokreće konverzaciju. „Kako ste se vas dvojica bezobraznika upoznali?” pita ga. Zna ona sve to, samo pokreće priču. Zna i Mirko da je ovo samo da se krene. „Kako drugačije nego kao bezobraznici. Dekiju se dopala moja ženica, a meni se mnogo svidela njegova lepa Bilja.” „Pravi bezobraznici”, smeje se Bilja. „Odmah se interesujete za prijateljevu ženicu. Ne znam samo da li si svestan da sam ja ta njegova lepa Bilja?” „Ha, ha, ha”, smeje se Mirko. „Mislim da sam svestan. I mnogo sam uzbuđen što igram sa Dekijevom lepom ženicom. Još kad bih smeo da se nadam da će mi lepa Bilja poklonla još koji od onih njenih prelepih poljubaca. Možda bi tada bio ne samo svestan nego verovatno bezsvestan.”

„Ti si bezobrazan mangup”, odgovara mu komplimentom Bilja. „Vidi se da se družiš sa mojim mužem.” Oseća na butini i na stomaku kako se Mirku diže. Približila mu je za par santimetara svoju lepu glavicu. Pokazuje mu da reaguje na njegovo uzbuđenje. Sočna usta su joj poluotvorena. „Mnogo si izazovna lepa Biljo”, šapuće joj Mirko. „Smem li da te ljubim?” „Moj muž želi da me ljubiš”, odgovara mu uzbuđeno Bilja. „Ja volim mog muža. Uživam da mu pričinjavam zadovoljstvo.”

Raspametila lutkica Mirka. A bogami je raspametila i mene. Gledam kako moje malena nudi svoja lepa usta za poljubac. Neću ja dugo izdržati da budem samo gledalac. A znam da moja lepotica želi da sam pored nje. Znam da joj je moj kontakt neophodan da se opusti i da uživa. Vreme je da se pridružim. Ali ne ovde. Idemo gore u naš apartman. Tamo ćemo da nastavimo sa poljupcima i milovanjima.

Krećem prema njima. Usput hvatam komentare gledalaca. Evidentno je da smo u centru pažnje. Zgodna gospođa komentariše naš slučaj svom pratiocu. „Vidi kako je lepa plavuša dobila onakva dva frajera. Što ti nikad ne dovedeš takvog dasu da se družimo u troje? Da budem između vas dvojice? Da me deliš sa zgodnim drugom?” Ne čujem odgovor od njenog pratioca ali sam zadovoljan da usput pomažemo parovima da ulepšaju seks i međusobne odnose. I naočit mladić od nekih 35 godina komentariše našu avanturu svojoj zgodnoj devojci. „Što će ova rasna lutkica da uživa sa dvojicom večeras! Vidi kako su se oba frajera popalila na nju. Šta kažeš da i mi probamo sa mojim drugom Milanom. Onim što ti se sviđa? Već me je dasa u šali pitao.”

Prilazim Bilji i Mirku. Taman su krenuli sa poljupcem. Spustio Mirko ruku na Biljinu guzu dok je ljubi. Grlim Bilju oko ramena. Sad je između nas dvojice. Ona skida jednu ruku sa Mirka. Grli nas obojicu. Usne su joj još uvek spojene sa Mirkovim. Ja je nežno ljubim u vrat. Treba da se povučemo na intimnije mesto, govorim im. Dosta smo već učinili za ovo društvo u klubu. Svi su se popalili. „Idemo ljubavi, govorim Bilji.” Mirko je pušta iz zagrljaja. Pogrešno je shvatio moje reči. „Ne ispuštaj lutkicu”, kažem mu smejući se. Grli je i dalje. „Samo treba da se popnemo kad nas u apartman. To možemo i ovako zagrljeni u troje.” Sviđa se Mirku što ne mora da ispušta moju ženicu iz ruke. A sviđa se i maloj. Tek sad stvarno uživa. Sad kad pod mojom rukom oseća da je sve u redu. Da može da uživa u Mirkovim i mojim nežnostima. Mirko je grli oko struka, ja oko ramena. Ona nas obijicu drži oko struka.

Drži nam moja bezobrazna ženica pomahnitale kurčine

Izlazimo iz sale. Ulazimo u lift. Najzad sami. Lutkica se okreće prema meni. Počinje strastveno da me ljubi. Ja joj uzvraćam. Mirko je iza nje. Oseća nas lutkica sa obe strane. Ja joj spreda ljubim usta. Mirko joj od pozadi obasipa vrat poljupcima. Po stomaku je stiska moja nabrekla kara. Mirkovu kurac oseća po guzi. Iz nas dvojica izlaze duboki zvuci muškog uzbuđenja. Ubrzano dišemo. Malena se namešta da nas oseća obojicu. Podmeće svoje rasno telo pod naše užarene kurčine. I ona gori između nas dvojice. Gleda me u oči dok se ljubimo. Ja joj pokazujem da je sve u redu. Tiho joj govorim. „Uživaj ljubavi. Uživaj između mene i Mirka.” Njen dugačak uzdah prati moje reči. „Mmmmmm, ljubavi moja.” Samo to može da mi kaže. Instiktivno kreće rukom prema mojoj kari. Oseća koliko sam popaljen situacijom. Vidi da uživam što je delim sa Mirkom. A još više što pratim njeno uživanje. Ohrabrujem je da proveri Mirkovu reakciju. Oseća pulsiranje Mirkovog kurca na guzi. Ja je hrabrim da mu ga oseti pod rukom. „Slobodno ljubavi, pusti svojim rukama na volju. Uzmi Mirkovu karu u ruku. Opipaj koliko te Mirko želi.”

Malenino „mmmmmm” je sad još duže i još strastvenije. Pali je što je stimulišem da rukom proveri Mirkovu veličinu. Što joj dajem odobrenje za to što i sama želi. Okreće glavicu prema Mirku dok mu rukom prevlači između nogu. Mirko joj pohotno uzima usta. Skida joj sokove sa njenog vlažnog jezika. Malenino „mmmmmmm” i Mirkovo hrapavo dahtanje se mešaju dok mu malena meri strast među nogama.

Stižemo na naš sprat. Otvaraju se vrata na liftu. Hoćemo li ovako napaljeni stići do sobe? Dižem malenu na sebe. Ona mi se obuhvata nogama oko struka. Nosim moju Bilju kroz hodnik. Soba je treća od lifta. Mirko otvara vrata. Unosim malenu u sobu. Gde ću je? Na sredini je ogroman težak sto. Spuštam je na ivicu stola.

Drka moja mala Mirkovu veliku karu

Ja odmah idem na kolena. Mirko kreće da je ljubi. Zavlačim glavu lutkici među noge. Ona mi stavlja gole nogice oko vrata. Otvaram joj butine. Sva je vlažna. Tangice joj mokre. Butine joj orošene njenim tečnostima. Krećem da joj kupim jezikom. Mirko joj istražuje usta. Ruke su mu na Biljinim sisićima. Ja joj ulazim u pićić. „Aaaaaaa ljubavi. Aaaaaa, Mirko me ljubi”, saopštava mi lutkica svoje uživanje. „Mmmmmm ljubavi moja”, prede malena. Želi lutkica da znam da uživa. „Šta mi to radite bezobraznici?” Hvata me lutkica za kosu. Strastveno me steže dok joj ližem pičkicu. Prstima joj opipavam pulsirajući ćmarić. I tu je sva vlažna. Ulazim joj prstom u guzu. Jezik mi je duboko i pičkici. Reaguje ljubav moja na prst koji joj otvara čmarić. Stežu joj se butine oko moje glave. U pauzama Mirkovih poljubaca iz usta joj izlaze prigušeni krici. Instiktivno traži rukom Mirkov kurac.

Do moga ne može da dosegne. Drži ga Mirku preko pantalona. Pokušava da mu ga izvuče. Razludeli Mirko joj pomaže. Vadi ga iz pantalona. Ja joj ulazim dublje prstima u guzu. Njeni sokovi mi gase vatru na jeziku. Uleće Mirkov goli kurac malenoj u ruku. „Aaaaaaa koliki je!”, vrisnu Ljilja. Steže moja ženica Mirkovu kurčinu. „Aaaaa ljubavi kolika je Mirkova kara. Mirkoooo, Miiirkooo, koliko ti je veliki.” Raspametila se malena. Ja joj ližem njene sočne rupice. Mirko joj puni ruku velikom kurčinom. Drka mu kurac moja Bilja. Snažno i strastveno. Čujem Mirka kako riče. Ovaj će svršiti lutkici u ruku, siguran sam. Čim čuje Bilju da svršava.

Svršava mojoj razigranoj ženici Mirko u ruku

Po zvucima koje malena pušta i po sokovima koje mi daje vidim da joj kreće svršavanje. Sve brže drka Mirkov veliki kurac. Želi izgleda moja ženica da joj Mirko semenom zalije ruku. Mirko joj jezikom ušao duboko u usta. Zamišlja mangup da mu moja Bilja puši karu tim svojim medenim ustima.

Ja joj punim guzu i pičkicu. Pohotnim jezicima joj zatvaramo sve tri rupice. Skoro da mi čupa kosu u trzajima strasti. Jedva uspeva da pušta krike od Mirkovog vrelog jezika. „Svršavam ljubavi”, njišti moja strastvena ženica. „Svršavam, svršavam.” Otvara se dole za moj jezik i moje prste. Nudi se gore za Mirkov jezik. Izgleda i ona zamišlja da joj je umesto jezika u ustima Mirkova velika kurčina.

Mirko ne može da zaustavi svoju strast. „Svršiću, Biljo”, riče naš razvratni gost. „Svršiću ti u ruku lepotice. Tako, tako lepa Biljo. Tako, drkaj mi…” Mirkove reči je razluđuju.

Mirko kreće da svršava. Curi razvratnik u Biljinu ruku. „Aaaaaaa”, vrišti moja ženica. „Svršaaava mi u ruku. Mirko mi poooliiivaaa ruukuu ljubaavi.” Orgazam joj dobija na intenzitetu. Mirkova topla tečnost i sam čin njegovog svršavanja imaju neverovatno dejstvo. Mene steže butinama. Mirku istresa spermu iz kurca jednom rukom. Čupa mu kosu drugom rukom.

Želi bezobraznica Mirkovu glavu među nogicama

Svršila je moja lutkica. Pod našim rukama i na našim jezicima. Svršio je i Mirko. Nije mogao da izdži strast za mojom ženicom. Ja ustajem. Mirko salvetom briše ostatke svoje strasti sa Biljine ruke. „Nisam mogao da izdržim druže”, govori mi. „Izvini druže. Izgoreo sam u Biljinim ustima.” Jasno je svima da je Mirko zamišljao da mu moja malena puši. Verovatno bihi ja svršio da mi je drkala njegova Ljilja. „Baš lepo prijatelju”, hrabrim ga. „Voli moja ženica kad vidi da kuronja kao ti ne može da izdrži u njenoj ruci.”

Nastavlja mangup da mi ljubi ženicu. Izvinjava joj se što je bio nevaljao. Što joj zalio ruku svojom strašću. A izgleda, ni ne napuštaju mu se Biljina sočna usta.

Bilja mi je stidna i ponosna. Stidi se svoje hrabrosti i slobode. Mnogo je ponosna kako je rukom razludela našeg gosta. Kako mu je izdrkala taj veliki kurac. Kako joj je razvratnik svršio u ruku. Nije mogao da izdži. Takav frajer kao Mirko. Dobija mi lutkica novu, njoj nepoznatu sigurnost. Nešto što sam ja ovom trojkom i hteo u njoj da probudim.

Mirko mi napokon prepušta lutkicina usta. Grli me malena oko vrata. „Svršila sam ljubavi.” Pravda se. I hvali se. „Svršila sam ti usta ljubavi moja. Mirko mi je svršio u ruku. Šta ste mi to radili?” „Mazili smo te lutkice. Još ćeš ti za nas da svršavaš danas.” Milujem je po licu. Toliko sam zadovoljan što mi Bilja uživa. Nosim je na krevet. Spuštam se pored nje. Mirku dajem znak da klekne kod njenih nogu. Njegov je red da dobije Biljine sokiće u usta. Red je da i njemu moja lutkica svrši u usta. Da oseti kako ga steže butinama i da kuša ukuse koje moja malena daje dok mu svršava.

Mirko joj obrađuje pičkicu i čmarić

„Da li puštaš Mirka među tvoje nogice?”, pitam je. „Želi i moj prijatelj da oseti kako su ti slatki pičkica i čmarić. Sme li Mirko da ti jezikom istražuje pičkicu? I prstima da ti mazi čmarić?” „Mmmmmm, ljubavi. Što si tako bezobrazan. Što me teraš da se stidim na tvoje reči? Zašto želiš da crvenim na moje uživanje sa vama dvojicom?” Mirko reaguje na moje reči. Gleda na blago raširene Biljine nogice. Kurac ponovo počinje da mu dobija dimenziju. Stavlja joj obe ruke na butine. „Aaaaaa, šta mi to radi Mirko?”, pita me lutkica. „Šta mi to radiš Mirko?”, obraća se direktno njemu. „Milujem ti tvoje lepe butine”, odgovara uzbuđeno Mirko.

Kurac mu je ponovo u punoj veličini. Moj je još u pantalonama. Nije stigla lutkica da mi ga dohvati rukom dok sam joj bio sa glavom između nogu. Lutkica odgovara tihim uzdasima na Mirkove reči. „Tek sam svršila, treba mi malo vremena. Vi ste mangupi.” „I Mirko je svršio”, smejem se ja. „I vidi kako ponovo stoji. Vidiš koliko te želi.”

Ne obraća pažnju Mirko na Biljine reči. „Sad ti otvaram nogice”, nastavlja da je pali. Malena popušta pod njegovim rukama. Širi lutkica svoje butine. Traži moja usta. Ljubi me, ljubi me. „Trebaju mi tvoji poljupci”, govori mi strastveno. Već ponovo gori od želje za milovanjem. Mirko joj ulazi glavom između nogu. Stavlja joj noge na svoja ramena. Bilja se trese od uzbuđenja. Drugi muškarac joj je među nogama. Ona ljubi svog muža. Mirko počinje da joj kupi tečnost jezikom.

Sad on pušta muško „mmmmmmm”. „Što si ukusna, lepa Biljo. Usta su ti čarobna. Pičkica ti je puna nektara. Kako ti je poželjan ovaj tvoj sočan čmarić.” Malena se zateže pod Mirkovim rečima. Otvara se za njegove prste i za njegov jezik. Traži rukom moj kurac. Želi da ga drži. Želi da joj potvrdim da i ja uživam u njenoj strasti.

Drži čvrsto Mirka za glavu. Ja joj stavljam moj kurac u drugu ruku. Malena se grči pod Mirkovim jezikom. Meni daje svoj jezik. „Mirko mi pipa čmarić ljubavi”, govori drhtavim glasom. „Prst mu je na mom čmariću. Smem li da mu se dam? Smem li da uživam pod njegovom rukom?” Vidi malena da mi kurac reaguje na njene reči. I ona želi da oseti kako joj Mirko prstom otvara čmarić. Niko osim mene je do sada nije dirao tu njenu slatku rupicu. „Aaaaaa ljubavi, aaaaaa, ušao mi je prstom u ćmarič. Jezikom mi liže pičkicu.” Želi malena i Mirkovu alatku. Želi Mirkov kurac u drugoj ruci. Može li Mirko još jednom da svrši u lutkicinu ruku? Mislim da će moći. Teško će dasa odoleti strasti moje ženice.

Pokazujem Mirku da se okrene. Da joj ponovo da svoj kurac u ruku. Uzima lutkica Mirkovu veliku karu u drugu ruku. Steže koliko i moj. Počinje da nam drka. „Svršiću mu u usta, govori mi. Svršiću Mirku u usta ljubavi.” Steže nam obojici kurčeve. Traži lutkica moj jezik. Hoće da me oseća dok svršava. Ulazim joj jezikom u usta. Guta moju pljuvačku. Sad zamišlja moja ženica da joj je moja kara u ustima. Među nogicam Mirko joj kupi sokiće.

Dobija lutkica poklon u obe ruke

„Svršiću ljubavi”, ponavlja mi lutkica. „I ja ću ljubavi”, ričem napaljen. „Svršiću ti u ruku dok ti Mirko daje svoj jezik. Kaži Mirku”, hrabrim je. „Kaži mu slobodno. Nateraj ga da ti ponovo svrši u ruku dok svršavaš.” „Svršiću ti usta Mirko”, vrišti moja Bilja. „Tako, tako, nastavi, nastavi. Svršavam ti usta bezobrazniče. Svršavam.” Zateže se lutkica. Ja počinjem da joj punim ruku spermom. Mirko joj ponovo zaliva drugu ruku svojim semenom. Ciči moja lutkica. Mirko i ja je polivamo po rukama.

Ona svršava Mirku u usta. Svršava još intenzivnije nego prvi put. Pustila je drugog muškarca da joj stavi glavu među nogice. Svršava drugome usta dok je ja ljubim. Dva razvratnika joj polivaju gustom spermom po rukama. Nikad nije doživela toliki intenzitet strasti.

Nastavak: Moja bezobrazna Bilja hoće lovu… i pušenje

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x