Moja bezobrazna Bilja hoće lovu… i pušenje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Prva trojka za moju ženicu

Ljilja i Bilja pozajmljuju jedna drugoj muža… Mangupima, izgleda, ne smeta da opslužuju obe…

Treba mojoj maloj malo vremena da se vrati u stvarnost. Ne zna lutkica kako da se ponaša. Leži zadovoljena između muža i njegovog prijatelja. Treba li da se stidim – pita samu sebe. Ljubi me. Mešaju joj se stid i zadovoljstvo. Ljubi i Mirka. „Vi ste dva perverzna mangupa”, govori nam. Ne sme još da nas pogleda. „Dva puta sam svršila bezobraznici.” „Nas dvojica tri puta”, smejem se ja. „Naš prijatelj Mirko ti je dva puta umazao rukicu dušo.” Nije mogao da odoli, moj drug na moju ženicu. „Mangup i bezobraznik”, smeje se stidno moja ženica. Mnogo je ponosna što je Mirko za nju dva puta svršio.

Mora da pobegne od svog stida i svoje strasti. „Idem pod vodu da se povratim od vaših bezobrazluka.” „Nigde ti ne ideš”, odgovaram mojoj ženici na njen stid i zadovoljstvo. „Ja ću da te nosim pod tuš. Danas je tvoj dan.” Ustajem, uzimam moju Bilju i nosim je do kupatila. Ne propušta lutkica priliku da me ljubi. Što mi je drago što je opuštena posle ovakve avanture. Mnogo sam srećan što uživa.

Muški planovi

Vraćam se u sobu. Mirko sedi na krevetu. Nas dvojica smo skroz obučeni. Obojica smo vratili alatke u pantalone. Još smo mnogo pod utiskom naše avanture. Biljini strastveni odgovori na naša milovanja drže nas i dalje pod visokom tenzijom. Sipam nam piće. Vraćamo se na šrafcigere. Treba nam i alkohol i tečnost. „Šta kažeš prijatelju”, pitam Mirka, „Zar mi nije strastvena ženica?” „Nisam verovao da može biti ovako dobro”, odgovara mi Mirko. „Je li sve u redu?”, pita sad on mene. „Nismo ništa pokvarili? Mnogo me je uzbudila tvoja jebozovna ženica, druže. Nisam mogao da se kontrolišem. Kako je vatrena kad ga uzme u ruku. Kako strastveno svršava… Ja sam, druže, dva puta svršio. Tvojoj jebozovnoj lutkici u ruku.” „Naravno da je u redu”, odgovaram mu. Bili smo mnogo dobri. Pazio si moju malu koliko i ja. Uživala je sa obojicom. Nikad moja mala nije bila sa dvojicom. „Voli moja lutkica što si svršio. Znaš da poštene ženice vole kad takvi frajeri kao mi ne mogu da se savladaju.”

„Toliko sam srećan što mi je ženica uživala”, zaokružujem moju priču. „Veruj mi da sam i ja srećan”, govori mi Mirko. „Stvarno sam uživao. Nisam verovao da je moguće napraviti trojku sa toliko pažnje i osećanja.” Sad dasa već počinje da misli na svoju ženicu. „Nisi zaboravio šta si mi obećao?”, smeje se Mirko. „Znaš da nas moja Ljilja čeka. Sad je ona na redu.” Sad se ja zadovoljno smejem. Prija mi Mirkov poziv da posetimo njegovu lutkicu. I da joj pružimo uživanje koje će da pamti. I o na i mi. „Zar ti misliš da bi ja propustio da radim tvojoj Ljilji ovo što si ti radio mojoj Bilji?” pitam ga smejući se. „Misliš da je ne želim da punim tvojoj Ljilji ruku. Ovako kao ti mojoj. Kurcem i solovima.” „Siguran sam da to želiš. A i ja želim to da gledam.” Smeje se i Mirko na uzbudljivu avanturu koja se sprema.

Jebozovna devojčica i pohotni muškarci

Javlja nam se Bilja iz kupatila: „Jeste li još tu dečaci? Nadam se da niste pobegli u klub da gledate devojčice?” „Tu smo ljubavi. Pričamo koliko si lepa. I koliko smo uživali u tvojim darovima. Čekamo te. Ne moraš da žuriš. Nigde ne idemo bez tebe. A treba i nama vremena da se dovedemo u red. Još nismo za javno mesto.” „Vi ste dva bezobraznika”, čuje se iz kupatila. „Vi niste nikad za javno mesto kad ima devojčica oko vas.” „Mnogo si surova prema nama”, odgovara joj Mirko sa naše strane. „Nismo za javno mesto samo kad si ti blizu nas.” „Rekoh ja da ti je drug mangup”, komentariše kao za sebe Bilja Mirkove reči. „Evo me dolazim.”

Otvaraju se vrata od kupatila. Da dolazi, istina je da dolazi. To smo i očekivali. Ono što nismo očekivali je kako dolazi i u čemu dolazi. E taj deo je mnogo, mnogo lepo iznenađenje. Izlazi lutkica u najizazovnijem izdanju. Raskopčana široka bela košulja. Male bele gaćice. I to je sve. Ustvari nije sve. Zadržala je i one svetle štiklice u kojima je došla. Raspuštena kosa. Ponovo našmikana. Karmin jak, crven. Ovo je dosta bezobrazno izdanje moje smerne devojčice – mislim oduševljeno. Mirko, koliko vidim, ništa ne misli. Samo duboko diše. „Šta kažete dečaci?”, pita nas lutkica izazovno. Ovo evidentno nije ona ista smerna Bilja koja je otišla pre desetak minuta da pobegne od nas i da se osveži.

„Želite li još uvek da idete da gledate devojčice u klubu?”, nastavlja da nas zadirkuje. Provocira lutkica samo tako. Kao da smo mi u opšte htele da idemo negde. „Ja vam ne branim ako hoćete.” Ja ne odgovaram na provokaciju. Ne znam šta se dešava, ali znam da mi se kurac ponovo kruti. Mirko misli da je potrebno da se odgovori lutkici. Hoće da joj saopšti da mu ne pada na pamet nigde da ide. Samo ne može svoju čvrstu odluku da izgovori baš tečno. Zamuckuje onako uzbuđen: „Nnnee, nnniigde mi nnnee iddemo. Dobro nam je ovde.” Druga rečenica mu bolje ide od prve. A najbolje mu ide, kao i meni, prijatelj u pantalonama. Taj mu se tečno i lako diže. „Znači sviđam vam se ja”, nastavlja da nas pali lutkica. „Ne trebaju vam druge devojčice. Hoćete udatu ženu razvratnici.” Ne mešam se pošto je Mirko već preuzeo da odgovaraza obojicu. „Mnogo, mnogo nam se sviđaš Biljo”, zamuckuje napaljeni Mirko. „Zar nije evidentno koliko nam se sviđaš?” Jasno je da joj Mirko ukazuje na naše erekcije i na glomazne kurčine koji nam naduvavaju pantalone. „Ne vidim to baš tako dobro”, komentariše Bilja. Hoće da kaže da kučine treba da budu napolju, a ne u pantalonama. „Nešto mi nije evidentno da vam se baš toliko sviđam. Idem do bara da vam poslužim piće. Potrudite se da me ubedite koliko vam se sviđam. Možda se više sviđam momcima u baru? Možda treba da skoknem i da odnesem ovo piće momcima u baru? Verovatno bi se njima dopadala u ovo izdanju.”

Preuzela lutkica da glumi bezobraznicu. Ide do bara da nam pokaže guzu. I da nam dâ vremena da izvadimo kare za njenu procenu kad nam donese piće. Moram malo da obuzdam lutkicu. „Nigde ti ne ideš odavde lepotice. Naročito ne tako obučena. To možeš samo da sanjaš”, kažem joj. „I momci u baru mogu samo da sanjaju”, nastavljam. „Tako je druže, nigde Bilja ne ide. Nećemo da te pustimo. Može samo da sanja”, potvrđuje i Mirko. Prepao se dasa da naša malena možda ne misli ozbiljno. Da nam ode sad kad je ovako jebozovna. „Ne brini druže, nigde ona ne ide”, odgovaram mu. „A nećemo ni mi nigde prijatelju, pogledaj kako je jebozovna moja devojčica.” Gledamo kako Bilja meša guzom dok ide prema baru. I kako nam baca bezobrazne poglede preko ramena. Obojica se raskopčavamo. Vadimo alatke za Biljinu inspekciju. Ima lutkica šta da vidi. Štrče nam iz pantalona naduvani do pune veličine. Mislim da smo obojica došli na nekih 20 santimetara. Nije to baš zanemarljivo ni pojedinačno. Ovako dva u duetu. Biće lutkica impresionirana. I dobro opslužena ako to zaželi.

Mnogo mi je ženica jebozovna

Evo je vraća se sa pićima. Sviđa se maloj to što vidi. Dimenzije sigurno, a još više moć koju ima da nas raspameti. „Opaaaa dečaci. Sad vidim da vam se stvarno sviđam. I to, čini mi se, da vam se dosta sviđam. Da se vi momci niste zaljubiliu mene? Po dimenzijama bih rekla da ste se obojica dobro zatreskali.” Zajebava mala samo tako. Može joj se. Obraća se meni, a gleda u Mirka. „Ljubavi, izgleda da se ovaj tvoj drug ipak malo zaljubio u tvoju ženicu.” Ko zna kakve mu bezobrazne misli prolaze kroz glavu dok me gleda. „Moraćeš izgleda da me braniš od njega. Ako mangup poželi da mu ispunjavam ta bezobrazna muška maštanja. Ne smem ni da mislim šta bi mangup sve radio tvojoj ženici.” Dobro moje ženica procenjuje da su Mirkova maštanja o njoj bezobrazna. I čini mi se baš joj to i daje želju da nas pali. Smeje se dok nam prilazi sa pićem u rukama. Sisići joj se ukrutili. Samo joj otskaču ispod raskopčane košulje. „Malo više, lepa devojčice”, odgovara Mirko na pitanje da li se malo zaljubio u moju Bilju. „Skroz sam se zaljubio večeras. I teško da će me proći. A mnogo lepe misli mi prolaze kroz glavu. I vi ste lepotice u svakom od mojih maštanja” izgovara Mirko u jednom dahu. Onako brzo, plašeći se da nešto važno ne propusti, pa da se Bilja ne naljuti. „Ha, ha, ha”, smeje se Bilja. Gleda u mene. „Mogu misliti šta tvoj drug bezobraznik mašta. Kažem ti, moraćeš da me braniš od njega. Ili ću morati da tražim drugo rešenje. Nešto nisam sigurna de ćeš me braniti. Pre mi se čini da bi vas dvojica zajedno da iskorišćavate poštenu udatu ženu.”

Nosi Bilja tri čašice. Dve su, vidim, vodka. Treća kao da je neki liker ili neki aromatični konjak. Rešila je ipak malo da nas pohvali. „Bili ste dobri dečaci”, hvali Bilja naše ponašanje. „Zaslužujete obojica nagradu. Šta bi vas dvojica voleli kao nagradu?”, pita nas. Ne čeka naš odgovor. „Hajde da razmislim.” Stavlja onako kao naivna devojčica prst u usta dok rešava ovako teško pitanje. „Šta bi dva frajera sa velikim ukrućenim karama voleli kao nagradu?”, razmišlja naglas Bilja. Ekstremno je teško pitanje pred mojom razvratnom ženicom. Oblizuje lutkica prst vrhom jezika dok procenjuje različite opcije. Gleda u Mirka, pa onda u mene. Razmišlja mala. Dok moja ženica razmišlja kako da nas nagradi nas dvojica balavimo. Razmišljamo i mi. Što joj lepo stoji taj prstić u ustima, mislim ja.

„Smislila sam kako da vas nagradim”, prekida Bilja moje maštanje. „Kako ste napaljeni, mislim da je pušenje prava stvar za vas.” „Auuuu”, zavijamo obojica. „Jeste, jeste lutkice”, odobravamo obojica. „Pušenje je najbolja nagrada.” Već vidimo zamenu za njen prstić u ustima. Doduše dimenzije u našim maštanjima su značajno veće od njenog prstića. I nije jedan nego su dva. „Tako je”, potvrđuje moja bezobrazna ženica svoju odluku. „Pušenje za dva pervezna mangupa sa, boga mi, povelikim karama. To je potrebno gospodi.” Govori to kao da od nekog naručuje pušenje za nas dvojicu. Daje nam naše čašice. Treću stavlja na stočić. „Popijte po piće. Mislim da će vam trebati.” Uzimamo čaše. Bilja me ljubi u obraz. Prvo mene, pa onda Mirka.

Bezobraznica traži pojačanje… ili nas mnogo zajebava

Okreće se i ide prema baru. Vrcka dupencetom i gleda nas preko ramena. Vezala nas mala na kanapče kao dva kera. Ako traži da lajemo, nema problema. Već smo zavijali kad je spomenula pušenje. Što da ne lajemo ako treba. „Sigurna sam da je pušenje prava stvar”, ponavlja po treći put svoje mišljenje. Kao da mi ne znamo da je pušenje prava stvar. Samo to i čekamo. Valjda vidi kolike su nam kurčine. Uzima svoju torbu moja jebozovna ženica. Gleda me Mirko. Kao da me pita šta traži sad u torbi? Zar ne spomenu lepotica da je nagrada pušenje? Ne treba ništa da mi kaže. Sve razumem i ovako nemušti. „Ne znam jebote”, odgovaram istim jezikom. „Šta da radimo, samo da čekamo”, sležem ramenima.

Vadi mala telefon iz torbe. Okreće neki broj. Priča sa nekim na telefon. „Jeste, soba broj 25. Jeste, one dve koje sam vam naručila maločas. Da, da, znam da je dobar izbor, videla sam. Šta kažete 500? Pojedinačno? Da to nije malo mnogo? Da da samo to, jeste, samo pušenje.” Kakvo bre pušenje sad preko telofona, mislim ja. Sa kim mi to žena priča o pušenju na telefon? Je li mala poludela? „Sa kim priča?”, pita me Mirko. „Kao da ja znam”, odgovaram mu. Zanemeli obojica. Kao hipnotisani slušamo Biljinu konverzaciju. „Kakve ima veze koliki su?”, priča onom ili onoj sa druge strane. Kao da nešto pregovara. „Šta kažete, skuplje je ako su veći. Nisam to znala. Dobro ste mi rekli. To je korisna informacija. Moram da vidim. Mislim oko dvadeset. Sačekajte, moram da proverim.” Prilazi nam moja ženica. Gleda koliki je Mirkov. Moj dobro poznaje. Ma zna sad već i Mirkov, nego izgleda pravi predstavu. Nama su se u ovoj zbunjenosti malo opustili. Još imaju veličinu, samo nisu kruti kako treba. „Jeste, dvadesetak”, odgovara na telefon. „Ne, nisu manji od dvadeset.” Sluša šta joj se sa druge strane govori. Kikoće se mala. „Jeste, jeste, oba. Znam, znam”, smeje se i dalje, „jesu dobri primerci. Čekamo vas.” Završava mala razgovor. Vraća telefon u torbu. „Šta ovo bi?”, pitam je. Još uvek sam sav zblanut. „Sa kim bre to pričaš? O čemu se ovde radi?” „Pa rekla sam vam mangupi”, odgovara smejući se. „Šta si nam bre rekla?”, ljutim se ja. „Kakvo je to pušenje preko telefona?” „Ha, ha, ha, nije pušenje preko telefona. Tvoja ženica vam naručila pušenje telefonom.” Kikoće se mala. „Sad ću da te prebijem po guzi”, pretim joj ja. „Šta si bre naručila?” „Dve devojčice sam vam naručila. Stižu da vam popuše.” Ja je gledam zblenuto. Ne smem ni da pogledam Mirka. Taj nema pojma šta se dešava. Ponadao se dasa da će moja Bilja da mu popuši. A ova naručuje kurvice. Ili mi to tako razumemo?!

Hoće moja ženica da nam puši… za lovu

Je li ona luda ili nas zajebava, mislim ja. Hajde, smiri se daso – govorim sam sebi. Razmisli malo. Poznaješ ti svoju pametnu ženicu. Pozorište je ovo. Ima mala neki plan. Kakve bre kurvice. Baš bi ona zvala kurvice da nam puše. Ona se sva napalili. Znam da ona hoće da nam puši. Znam da jedva čeka da uzme Mirkovu karu u usta. Da uživa dok je gledam koko puši mom drugu Mirku. Znači pravi mala svoju predstavu. Da bude zanimljivo. Auuu bre, auuu bre, pametna je lutkica. Hoće lutkica da nam uzme lovu. Da nam puši za lovu. Da joj Mirko plati za pušenje. Pa da ona kao kurvica za lovu puši Mirku pred mužem…

Jebaću joj dadu dadinu. Joj, kako me je napalila što će dam puši za pare. Auuuuu kako je perverzna ova moja kurvica. Kako se transformisala iz smerne ženice u razvratnu kurvicu. Da puši Mirku predamnom za lovu. Auuuu jebote. Hoće mala hiljadarku. Reče na telefon svakoj 500. Pa nije ni tvoj muž budala, malena, govorim joj ja. Doduše za sada samo u sebi. Lepo devojčice. Dobro si smislila. Bre, mnogo mi je perverzna ova moja ženica. Baš sam ponosan. Možda me stvarno jedan dan prestigne u bezobrazlucima. Ali još nismo dotle stigli. E sad će da trgujemo ljubavi. Shvatio sam igru. Ali naravno ništa ne pokazujem.

„Stižu devojčice za desetak minuta”, obaveštava nas Ljilja. Smeje nam se moja lepa ženica. „A dotle ću ja da vas zabavljam. Vidim treba vam još po jedno piće.” Ide mala ponovo do bara. Još je onako golišava. Uh što mi je jebozovna ženica. Rasturićemo je ja i Mirko od kurca. Čim joj platimo šta traži. Vrti mala dopencetom. Njiše se dok hoda. Zavodi nas bezobraznica. Mnogo joj je dobar plan.

Što će da me zajebava kasnije kad budemo pričali. Kako je njena organizacija u drugom delu bila bolja od moje u prvom. A da je dobra, jeste. Kažem to jer vidim da moj kurac zauzima uobičajeni uspravan položaj kad mi ženica vrti guzom. I Mirko reaguje. „Što je jebozovna”, potvrđuje naglas moje mišljenje Mirko. „Što ti je jebozovna ženica druže. Kako mi se diže kurac na tvoju Bilju. Kako dobro meša guzom”, nastavlja da reaguje na Biljino zavođenje. „Čula sam te bezobrazniče”, smeje se Bilja. „Samo pričaš, videću te kakav si pastuv kad dođu devojčice. Baš da vidim koliko dugo možeš da izdržiš kad ti ga devojčica uzme u usta.” Ja bih lutko u tvoja usta – misli Mirko. Ne govori svoju želju ali je jasno pokazuje uzdignutim kurcem prema mojoj ženici.

Nosi nam piće moja pametnica. „Valjda sam zaslužila poljubac?”, govori nam sa pićem u rukama. „Za moju organizaciju.” Daj šta daš – misli Mirko. Interesantno mu je, izgleda, da makar Bilja i samo gleda dok nam kurvice puše. Dobra je i to perverzija. A evo usput i da je ljubimo. „Jesi Biljo, zaslužila si”, govori joj Mirko. Legao dasa na rudu. „Dođi da te poljubim Biljo”, zove je Mirko. Hajde da se još makar malo ogrebe dok ne dođu kurvice. Možda mu ga Bilja uzme u ruku za zagrevanje dok ne stignu devojčice za pušenje. Što da ne proba. „E, vidiš ljubavi šta je džentlmen”, hvali ga meni moja Bilja. Veliki džentelmen, mislim ja. Isto kao i ja, samo misli da joj stavi kurac u ruku.

Prilazi nam moja Bilja sa dve čašice. Postavlja se bezobraznica između nas dvojice. Mirku pruža njegovo piće. Čeka od njega poljubac. Meni okrenula guzu. Ja je od pozadi hvatam oko struka. Ljubim je po vratu. Drugom rukom joj milujem guzu. Mirko je ljubi. Poljubac zahvalnost što nam dovodi kurvice. Zahvaljuje se je za utešnu nagradu.

Prva nagrada bi naravno bila da nam ona sama popuši. Daj šta daš – stara je muška deviza. Mada nije ovo tako loše. Tu je moja malena između nas dvojica. Namešta se bezobrazno lutkica da nam obojici bude dostupna. Nudi Mirku usta i sisiće. Meni nudi guzu. Mi joj nudimo sve što ona hoće. A najviše užarene kurčine koje su joj na dohvat ruku. Iskušenje su naše kurčine za moju malenu. Vidim ja da bi nam ih mala rado pomazila. Samo joj zbog njene predstave treba malo ohrabriti.

Vreme je da se umešam. Šapućem joj na uvo: „Hvala ti ljubavi što nam dovodiš devojčice. Hajde lepotice dok ne dođu pomozi nam ti sa tvojim vrućim rukicama. Da nam ne padnu pa da se ne obrukamo. Čuo sam da si nas hvalila sa dimenzijama.”

Sviđa se predlog lutkici, ali mora da igra svoju predstavu. „Ne smem da vas diram ljubavi. Vidim da ste se mnogo napalili na mene. Ako vam pomazim vaša dva prijatelja, plašim se svršićete odmah. I eto prave bruke. I još gore, propade lova.” „Mmmmm”, istovremeno puštamo grgotanje iz grla Mirko i ja. Opcija da svršimo malenoj u ruke dok nam ih mazi nam se obojici sviđa. „Dići će nam se opet Biljo”, dahće uspaljeni Mirko. „Dosta je da ti gledaš kako nam kurvice puše.” „Skroz je moj prijatelj u pravu”, govorim mojoj ženici. „Dovoljno je samo da gledaš.” „Samo da gledam dok vam puše?”, pita Ljilja. „To je dovoljno da vam se opet dignu? Odmah posle svršavanja?” „Svršavanja tebi u ruku dušo”, dodajem ja.

Uzbuđena je i malena. I njoj je uzbudljivo što ne možemo da se kontrolišemo. „Toliko vas palim mangupi? Dići će vam se samo što ja gledam kako vam devojčice puše? Kakvog si perverzljaka doveo ljubavi. Diže mu se na moje prisustvo. Zar nisi ljubomoran mužu moj?” Ne očekuje malena moj odgovor. Umesto toga ja joj stavljam moju karu u ruku. Sad malena pušta lepo „mmmmm” iz svojih ustašca. Okreće glavicu u nazad da me ljubi. „Uzmi i Mirkovu karu”, hrabrim je ja uz poljupce.

Uzela bi mu lutkica i sama, ali interesantnije je da joj ja kažem šta teba da radi. Još jedno slatko „mmmmm” izlazi iz lutkicinih usta dok joj Mirko puni drugu ruku svojim velikim kurcem.

„Pogodila sam se za hiljadarku”, saopštava malena u prekidima poljubaca cenu koju je postigla za devojčice. Da znamo koliko će da nas košta njena organizacija. „Kažu devojčice skupo je jer su vaši dečaci obdareni”, nastavlja da obrazlaže njenu nagodbu. „Dvadeset santimetara je u najskupljoj kategoriji. Da znate da vas je skupo zadovoljavati.” „Čuješ li prijatelju koliko je skupo da se nas dvojica namirimo”, govorim Mirku.

Mirko se uvalio Bilji u ruku. Drka mu moja Bilja kurčinu. I njemu i meni. Nešto baš i ne brine Mirko o cenama usluga. Samo misli na moju Bilju i na njenu toplu rukicu. A potajno se nada i tim vlažnim ustašcima koje lutkica naizmenično daje meni i njemu za poljupce. Tu bi mangup da stavi svoju veliku karu. Mojoj ženici u njena sočna usta. „Dao bih ja duplo da lova ostane među prijateljima”, odgovara mi Mirko. Ohrabrio se dasa u Biljinoj ruci i rešio da izbaci svoju ponudu na razmatranje. „Auuuu bezobrazniče”, reaguje Bilja na Mirkovu izjavu. Pravi se moja mala uvređena. A sa druge strane obojici još čvršće steže kurčine. I nju mnogo pali što joj Mirko nudi lovu za pušenje. Pred njenim mužem. Kao maloj kurvici. „Čuješ li tvog bezobraznog prijatelja?” govori meni. „Zar te ne vređa mužu moj njegova ponuda? Nudi mi pare da mu pušim. Je li to ti, bezobrazniče, nudiš pare prijateljevoj ženici za pušenje?”, obraća se Mirku. „Zar to želiš mangupe?”

Mirko joj karom pokazuje da baš to želi. Da bi najrađe dao duplu lovu da mu moja Bilja popuši. Intresantan predlog – mislim i ja. Lutkici kažem. „Ne vređa me ljubavi. Popalila si mog druga, želi tvoja sočna ustašca. Hoće dasa da mu pušiš pred tvojim mužem.” Mnogo mi se, vidim, prijatelj Mirko napalio na moju Bilju. Nudi dasa dobru lovu za Biljinavrela ustašca. „Ja dodajem još hiljadarku dušo”, šapućem mojoj malenoj. „Još hiljadarku da popušim Mirku?”, pita me Malena.

Sad ona preuzima inicijativu u trgovini. „Da nam obojici popušiš”, ispravljam je ja. Da sva lova ostane u porodici. „I među prijateljima”, dodaje Mirko. Bezobrazna ali vrlo lukrativma ponuda izaziva lepe uzdahe moje uzbuđene ženice. Vidimo to i kako nam rukama steže kare. Kakava perverzija. Muž i njegov prijatelj joj nude lovu za pušenje. Kao pravoj kurvici. Malena reaguje onako kako poštena ženica mora da reaguje na nepristojnu ponudu. „Vi ste bezobraznici. Vređate udatu ženu takvim lascavim predlozima.” Zamišlja sebe kako kleči ispred nas dvojice. Kako naizmenično prima moj i Mirkov u njena sočna ustašca. Ali mora još da se ljuti na tako bezobraznu ponudu. Lepo nam je rekla da je poštena ženica. Poštena ili ne, ipak nam Bilja ne ispušta naše kare iz svojih ruku. Evo prvo kreće njen odgovor na bezobraznu ponudu. „Ja ne pušim mangupima”, uz uzdahe se brani moja Bilja od naših neumesnih ponuda. „Šta vas dvojica zamišljate?” Zatim nam kaže i zašto ne sme da radi takve bezobrazluke.

Ženica mi se dvoumi oko love i pušenja… Ima, kaže, ljubomornog muža

„Ne dozvoljava mi moj muž takve stvari. Mnogo je ljubomoran moj muž. Ne smem nikom drugom da pušim osim njemu. Zabranio mi je pušenje.” Možeš misliti, dripac joj zabranio pušenje, mislim ja. „Ako me muž uhvati da ustima namirujem ovakva dva kurata mangupa, dobiću prutićem po guzi.” „I još hoće da je kažnjava taj njen muž ako prekrši zabranu?”, konstatujem ja.

„Pravi dripac taj njen muž.” I Mirko isto tako misli. „Baš vam je muž pokvaren”, govori joj Mirko. „Ne dozvoljava vam da pušite frajerima.” „Jeste”, nadovezuje se Ljilja. „Mnogo ja rizikujem. Mora da odvojite više love za ovakvu ribu kao ja”, odgovara konačno Bilja na našu ponudu. Eto i zaključka. Više love pa da vidimo. Trguje mi ženica samo tako. „Ako stvarno želite da vam pušim obojici”, završava lutkica svoju prezentaciju. „Čuo sam da dobro pušiš mala”, prihvatam ja njenu igru. Igramo igru da je sa nama lutkica koja radi za lovu. „Hvalio se tvoj muž da ni jedna ne puši kao ti.”

Udario sam i ja na tog njenog muža. „Neda joj da puši frajerima, a hvali je okolo kako dobro puši. Čudan neki karakter. Je li to istina?”, obraćam se mojoj lutkici. „Naravno da dobro pušim”, ljutnu se malena na moj pokušaj da osporim njene sposobnosti. „Ali ti moraš da platiš da bi se uverio.” Pravi je trgovac. „I ti i ovaj tvoj razvratni prijatelj što se napalio na moja usta.” „Šta da radimo prijatelju?”, uvodim i Mirka u novonastalu situaciju. „Znam ja ovu malu”, govorim Mirku. „Hvalio mi se njen muž da fantastično puši. Ali traži nam mala više love. Šta kažeš?” „Ja dodajem još petsto”, promuklim glasom diže cenu Mirko. „Pratim i ja lutkice”, odgovaram i ja. Isto sa pet stotki. „Nisam sigurna da je to dovoljno”, vrda mala. „Mnogo su vam veliki za moja mala usta. I mnogo ste napaljeni. Ko zna šta će da mi radite ako vam ih uzmem usta.” „Uzmi lovu mala, i na kolena”, naređujem joj. „Dosta je cenkanja. Nemoj da na kraju ostaneš bez love”, pretim joj. „Donesi lovu, perverznjaku”, prihvata cenu moja razuzdana ženica. „Obojica, i daj mi moj telefon da otkažem devojčice.”

Trči Mirko do sakoa po lovu. Idemo naizmenično. Jedan je uvek pored nje. Da se malena ne predomisli. Otkazuje mala devojčica. „Gde da stavim lovu?”, pita je Mirko. „Meni u gaćice mangupe. Tu je najsigurnije. A ti”, obraća se meni, „ti što ti se moj muž hvalio, šta ti čekaš? Daj lovu perverznjaku, inače pušim samo tvom prijatelju.” Vadim i ja lovu iz sakoa. Sreća da imamo petstotke. Teško bi maloj stala tolika lova u sitnijim novčanicama u njene male gaćice.

Sad će moja ženica da nam puši

E sad kreća prava igra. Ne mora lutkica više da trguje. Sad može da uživa i da pruža uživanje. „Malo sam vas umazala karminom” smeje se. Smeje se što nas je umazala poljupcima, ali još više nam se smeje što nam je tako lepo uzela lovu. I to dobru lovu. Neka je – mislim ja. Vidim i Mirko se slaže. Što više platiš devojčici, više i uživaš.

„A sad ću tek stvarno da vas umažem”, nastavlja da nas pali mala. Kao da je to potrebno u našem sadašnjem stanju. „Na iskap dečaci”, naređuje nam za piće koje nam je donela maločas. Ona uzima onu treću čašicu koju je još ranije ostavila na stočić. Onu sa nekim slatkim aromatičnim likerom. Samo je lizne svoje piće jezikom. „Ovo je lepo slatko. Ovo je za mene.” Čekamo da lutkica popije. Kakva će scena da bude kad mala klekne između nas dvojice! Ali još nismo sasvim sigurni kako će lutkica da vodi igru. Sad kad nije moja ženica. Sad kad je plaćena devojčica da nam popuši. Neće izgleda lutkica da pije liker. Preciznije rečeno, neće Bilja da pije liker iz čaše. Spremila je malena iznenađenje za nas dvojicu. Sipa ga prvo po mom, pa onda po Mirkovom kurcu. Topla tečnost nam selepi po glavićima. Nas dvojica ubrzavamo disanje.

Promuklo „mmmmmmmmmm” nam curi iz stegnutih usta. „Hoćete li vašu nagradu dečaci?”, smeje nam se moja Bilja bezobrazno. Jeste da nam se sad predstavlja kao plaćena lutkica, samo svi troje znamo da je to moja lepa ženica koja nam poliva kare likerom. I još bezobraznije, da je moja ženica ta koja nam je uzela lovu za pušenje. Evidentno da je pitanje da li hoćemo nagradu postavljeno samo da nas još više popali. „Mmmmmm” i dahtanje je jedino što izlazi iz nas dvojice. Postavlja se mala između nas.

Mnogo je lepa sa dva kurca… i voli mala da se hvali

Hvata nas obojicu za kurčeve. Svaki dobija po jednu lutkicinu ruku. „Naš gost ima prednost”, saopštava mi mala. Vratila se mala u ulogu moje ženice. Uzela je lovu. Sad može opet da bude ženica koju muž deli sa prijateljem. „Priznajem lepše je tako. Je li tako ljubavi?” Ne traži u stvari odobrenje. Samo me obaveštava da će prvo da uzme Mirkov u svoja vrela usta. Klimam glavom uz one duboke zvuke strasti. Saglasan sam da krene sa Mirkom. „Ipak je on gost.” Nešto između zadovoljstva i režanja izlazi iz mog grla. Ako mala ne požuri sa pušenjem rastrgnućemo je, plašim se.

Ljubi me moja lutkica u usta. Kao nadoknadu za to što prvo ide da nagradi Mirka. Spušta sa na kolena. Gleda naizmenično u mene pa u Mirka. Kreće da liže Mirkov glavić. Pomešani ukusi Mirkovog kurca i slatkog likera joj se izgleda dopadaju. „Mmmmm”, obraća se Mirku, „sladak ti je tvoj veliki prijatelj.” Gledam moju ženicu kako liže glavić Mirku. Moj kurac drži u drugoj ruci. Što mi telefon nije pri ruci. Da pustim kameru. Pa da se palimo Bilja i ja kasnije kad budemo gledali.

Mirkovo dahtanje se menja u prigušenu riku. Malena mu ga na trenutak vadi iz usta. Gleda u mene. „Sviđa se tvom prijatelju kako mu tvoja ženica puši”, govori mi zadovoljna što nas toliko uzbuđuje. Mislim da je evidentno da se Mirku sviđa kako mu moja ženica puši. Nema potrebe da potvrđujem evidentno. Samo dahćem i čekam svoj red. Neće ovo dugo da traje. Ako izdržimo, minut ili dva. Biće svršavanja kao retko kad. Malena kreće prema meni. „Da vidim kakav je tvoj ukus ljubavi. Da li ti se ukus menja kad se ovoliko uzbudiš što sam dala usta tvom prijatelju?” Uzima moj da oblizuje. Ja ričem. Malena pušta svoje lepo „mmmmmm”. „Ukusan si ljubavi. Obojica ste dobri.” Drži Mirkov u ruci. Meni ga prima dublje u usta. Sad mi već lepo puši. Gleda u provokativno u Mirka. „Jesam li lepša ovako u prirodi nego na slikama što ti je tvoj pajtaš pokazivao?”, pita ga. Odkud joj to pade na pamet? „Na slikama pušim samo jedan. Sad me vidiš sa dva. Uživaj u prizoru i u mom poklonu bezobrazniče.”

Mnogo mi je malena podivljala – konstatujem ja. Mora pod kontrolu. Čim se ovo završi. Svašta bi Mirko rekao, ali jedino što može je da prigušeno riče. Vraća se lutkica na Mirka. Odnosno na njegovu veliku kurčinu. Prima mu kurac u usta. Malo više od polovine. Moj drži u ruci. Počinje da mi ga drka. Gledam kako je progutala pola Mirkovog kurca. Prizor koji vidim je previše za mene. Ne mogu da se kontrolišem. Kleči moja lutkica sa dva velika kurca u ustima. „Što si lepa lutkice.”

Svršavamo… bezobraznica uživa

„Gotov sam”, govorim joj. „Svršiću ljubavi. Dođi lepotice”, zovem je. Zna malena šta ja hoću. Zna da želim da Mirko gleda kako joj svršavam po jeziku. I ona hoće da pokaže Mirku kako prima moju tečnost i moju strast u njena slatka ustašca. I kako je lepa dok to radi.

Pušta Mirkov. Hvata moj sa obe ruke. Drka mi ga jednom rukom. Muda su mi u njenoj drugoj ruci. Ja ričem. Mirko gleda kako se spremam da polivam svoju ženicu. Drka svoj kurac iz sve snage. Malena baca pogled i na njega. Treba da svršavaju zajedno, misli lutkica. Treba i Mirku malo pomoći. Ne može on, naravno, ovog puta da dobije usta za svršavanje, ali može da mu malo pomogne.

Hvata Mirka rukom za muda. Mirko drka. On će prvi. Ili neće. Krećemo obojica istovremeno. Malena drži malo otvorena usta. Moj glavić joj na jeziku. Ričemo obojica. Moji mlazevi se razlivaju lutkici po jeziku. Cure joj u usta. I po malo niz bradu. Mirko prska po lutkicinoj ruci. Mala još ne skuplja moju spermu. Hoće da Mirko vidi kako ona uživa dok joj muž svršava u usta. Baca po neki pogled i prema Mirku. Da vidi kako dasa svršava i da mu da do znanja da joj se sviđa kako ga je uzbudila svojim ustima.

Milujem lutkicu po licu. Malena pušta Mirkova muda. Guta svu moju spermu. Ustaje nasmejana. Kao da ništa nije bilo. „Baš ste bezobrazni vas dvojica”, govori nam uz osmeh. „Iskorišćavate mlade devojčice. Terate me da vam pušim te vaše velike kurčine. Stvarno nije fer. Mnogo ste bezobrazni.”

Ustaje umazana i nasmejana. „Moram da se umijem. Pogledajte šta ste mi napravili. Dva ste bezobraznika.” Kreće ka kupatilu. U prolazu pored Mirka zastaje na trenutak. Gleda mu u od sperme umazan glavić. Nastavlja da nam se smeje bezobrazno. Onako kako sigurne u sebe devojčice umeju to da rade. Spušta u prolazu ruku ka Mirkovom kurcu. Kupi mu sa kurca prstom ostataka Mirkove strasti. Baca pogled ka meni, pa onda ka Mirku. Primiče moja ženica umazan prst ustima. Lizne ga onako ovlaš. Pa ga posle celog stavi u usta. „Ukusan ti je i drug ljubavi. Skoro kao i ti. Što si ga do sada krio od mene mangupe?” Smeje se i odlazi. „Mmmmm, jeste ukusan bezobraznik”, govori nam preko ramena oblizujući prstić. Vrcka onom lepom guzom i nestaje u kupatilu.

Verovatno mi se neće verovati ali ipak ću da kažem. Mirku i meni počinju ponovo da se krute. Ovo njeno lizanje prsta sa Mirkovim namazom i ovi njeni bezobrazni komentari kako je ona naša žrtva, su mnogo uzbudljivi. Baš je perverzno. Doduše za ovo prstom po Mirkovom umazanpm kurcu će da plati. Nije da mi se ne sviđa. Napalila me mnogo kad je liznula i Mirkovu spermu. Čak sam i ponosan na njenu inicijativu. Ali ne smem da je raspustim baš previše. Ako već i nije suviše kasno. Počinjem da se pitam kako mala zna ovakve bezobrazluke. Ovo je ja nisam učio. To ću kasnije da rešavam. Sad da se saberemo.

„Šta ovo bi druže?”, pita me Mirko. „Jesi li ti ovakav rasplet predvideo?” „Otkud sam predvideo. Vidiš koliko mi je bezobrazna ženica. Prava kurvica. Izgleda da je toliko uživala u našoj pažnji da je rešila da nas nagradi.” „Kakva lepa nagrada”, oduševljen je Mirko. „Hvala ti druže na ovome. Što smo digli standarde. Mora moja Ljilja mnogo da se trudi da vas stignemo.” „Zasluga je i tvoja druže”, odgovaram mu. „Da nisi bio toliko pažljiv i strastven ništa se ovo ne bi desilo. Sredi se koliko možeš. Idemo u baštu. Bilja će doći kad se sredi.”

Nastavak: Ljilja, naša zgodna hostesa

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x