Kako je sve počelo: Spremam ženicu za avanturu sa Mirkom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ulazimo u sobu. I meni malena šapuće isto što je pisala Mirku. „Pali te Mirkova crnka bitango. Zato ti ideš stalno Mirku u posetu.” „Pali me ljubavi, ali juče sam je tek drugi put video. Nije danas crnka tema. Ti si prva na redu. Videla si Mirkov odgovor.” „Zašta sam prva na redu?”, privija se lutkica oko mene. Zna malena šta je u mojoj glavi. I već oseća šta joj spremam. „Prva si za uživanje lutko. Prva si da dobiješ poklon koje samo najbolje ženice dobijaju. Slušaj ovaj snimak ljubavi.” „Kakav sad snimak?”, čudi se lutkica. „Evo ovaj, pitao me Mirko neke bezobrazne stvari. Slušaj šta mu tvoj muž odgovara.”

Puštam joj snimak mog odgovora Mirku. „Samo da znaš razmena mi nije interesantna druže. To mi liči na kurvanje. Teško da to poštene ženice kao naše mogu da podnesu. O tome ne maštam. Ali, trojka sa mojom ženicom i pravim dasom i prijateljem, e na to mi se odavno diže kara, druže moj. Tu avanturu sanjam svake noći. A mislim da i moja lepa ženica o tome razmišlja.” Gleda me moja ženica. Iznenađena i mnogo mnogo uzbuđena. Nije očekivala da baš ovako otvoreno razgovaramo Mirko i ja. Da je baš nudim u delkanje sa Mirkom. Priča njen muž svom zgodnom prijatelju da se uzbuđuje dok mašta da je deli sa pravim dasom. „Mmmm, ljubavi, kako si bezobrazan, nudiš me svom prijatelju. Nudiš svoju ženicu, hoćeš da me deliš sa Mirkom. Kako si bezobrazan. Aaaa ljubavi kako si me uzbudio. Tako me otvoreno nudiš Mirku. Zar te nije sramota bezobrazniče? Zar nisi ljubomoran da me daješ drugom frajeru?” „Mmmm, ljubavi”, odgovaram joj.

Sad kad sam joj pustio razgovor još sam više uzbuđen. „Slušaj njega lutko. Poludećeš kad čuješ reakciju.” Puštam joj i Mirka. „Uf, uf, uf druže, dobro je da sedim. Auuuu, što si me napalio. Auuu druže što smo isti. I meni trojka sa mojom Ljiljom i pravim dasom ne izlazi iz glave. Samo o tome mislim. Auuu druže, hoće da mi iskoči iz pantalona. Auuu druže što se palim kad pomislim da želiš da zajedno mazimo tvoju Bilju. Kako mi laskaš što maštaš da deliš lepu Bilju sa mnom.”

Biljin poklon

Sluša Bilja Mirkove reči. Drhti moja mala od uzbuđenja. „Kako se Mirko popalio”, govori mi sva uzbuđena. „Kako se uzbudio što se pališ dok me nudiš.” Mirkove reči i i način na koji ih izgovara bude joj strast i raspaljuju maštu. Sad je stvarno osetila strast muškarca sa kim želim da je delim. „Kako se popalio kad si mu rekao da hoćeš da me deliš sa njim” ponavlja moja ženica. „Uhhh, uhhhh, koliko me želi tvoj bezobrazni drug. Zar se Mirko stvarno toliko pali na mene?” „Pali se na tebe ali i na to što mu te tvoj muž nudi.” „Koliko ste ludi”, uzbuđeno komentariše moja Bilja. „Koliko ste perverzni vas dvojica”, šapuće mi uzbuđeno moja ženica. „Mmmmm, perverznjaku, je li trojka sa Mirkom moj poklon? Je li tvoj perverzni prijatelj moj poklon? Čime sam zaslužila takav bezobrazan poklon? Čime sam zaslužila da se Mirko tako popalio na mene.” „Mmmmm, ljubavi”, škrgućem zubima. „Mislim da je drkao dok sam mu te nudio. Još dok smo pričali. Toliko sam ponosan što se pali na tebe. Mmmm, želim te mala”, šapućem joj uzbuđeno. „Želim te sad odmah”, dahćem dok je ljubim. Raspametila me njena reakcija na Mirkovo uzbuđenje. Neću da je skidam. I ja ostajem u odelu. Ne skidam ni sako. Samo je dižem na veliki sto.

„Zaslužila si poklon ljubavi. Svojom ljubavi prema meni. Svojom lepotom i svojom strastvenošću.” „Mmmmm, ljubavi, jesi li siguran da će mi se dopasti tvoj poklon? Jesi li siguran da ću uživati dok me deliš sa tvojim prijateljem? Hoće li Mirko da me pazi? Hoće li mangup da poštuje tvoju ženicu?” „Uživaćeš lepotice. Kako nisi nikad do sada. Čuvaće te Mirko. Zaljubio se dasa u moju lutkicu. Lud je za tobom.”

„Mmmmmm” i „aaaaaa” je ono što moja uzbuđena ženica izgovara dok joj obećavam drugog dasu. Malo sam joj podigao suknju. Širim joj nogice. Lutkica ne prestaje da pušta one lepe zvuke. I dalje se smenjuju „mmmmm” i „aaaaaa”. Čeka lutkica moj jezik. Vlažne su joj gaćice. Cure sokići iz nje. Već sam ih puno propustio. Kupim joj prvo tečnosti koje su se već prolile po butinama. Onda idem jezikom do izvora. Cure kapljice iz nje na moj jezik. Spuštam joj se na ćmarić. Jezikom joj oblizujem čmarić. Guram joj jezik u rupicu ćmarića. Sve je glasnija moja lepa ženica. „Aaaaaa” je sve jače. „Mmmmmm” je sve duže. Ulazim joj prstom u guzu. Ceo jezik mi je u njenoj pičkici.

Vadim crni analni doldo iz džepa sakoa. Znao sam da treba da mi bude pri ruci. Stavljam joj crnog u pičkicu. Jezik me je u čmariću. Ulazim joj sa crnim celom dužinom. Vadim ga i stavljam. Polako i nežno. Sad su mi prsti u njenoj guzi. „Malena uvek otmeno divlja kad joj punim obe rupice.” „Mnogo mi je lepo ljubavi. Tako, tako, molim te. Samo tako.” Usta su mi u ovom trenutku slobodna. Mogu rečima da je palim. „Sviđa li ti se ljubavi? Da li ti se sviđa lepotice?”, palim je. Ne treba da odgovori. Namešta se da mi se još bolje ponudi. Premeštam joj crnog a u guzu. „Aaaaaaaa, kako je lepo ljubavi.” Jezikom joj opet kupim tečnosti iz pičkice. „Kako si slatka malena”, tepam joj. Iz guze i iz pičića.

Mirko joj liže pičkicu i čmarić

„Spremi se sad za iznenađenje. Sad prepuštam obe tvoje rupice Mirku. Sad Mirko preuzima moje mesto. Evo ga prilazi. Evo kleknuo je pored mene. Evo puštam ga. Sad ti stavlja glavu među noge. Mirko ti je među nogama. On te sada liže.” „Aaaaaaaa, ljubavi, pustio si Mirka među moje noge. Mmmmmm ljubavi Mirko me liže.” „Jeste lepotice Mirko te liže. Uhvati ga za glavu. Pokaži mu da uživaš. Kaži mu šta želiš.” „Šta da mu kažem ljubavi? Šta želiš da mu kažem?” „Kaži mu da uživaš sa njegovim jezikom u pičkici i guzi. Kaži mu da ti liže guzu.” „Aaaaaaaaaa Mirko, aaaaaaa. Moj muž želi… aaaaaaa, ja želim, ja želim da mi ližeš guzu. Stavi mi tvoj jezik u pičkicu. Daj mi tog crnog u guzu. Tako, tako Mirko. Sme li da mi stavlja crnog u guzu mužu moj?”, pita me uzbuđeno. „Puštaš li ga mili?”, pita me.

„Aaaaa, ljubavi, aaaa, ušao mi je Mirko analnim u guzu. Aaaa jebe me tvoj drug dildom u guzu.” „Uživaj ljubavi”, ohrabrujem je. „Što mi je lepo ljubavi. Hajde Mirko, još, još još. Svršiću ljubavi. Svršiću Mirko. Svršiću ti u usta Mirko. Svršiću Mirku u usta ljubavi. Svršiću mu u usta. Uživam, uživam, svršavam, svršavam, svršavam. Aaaaaaaa, svršavam. Kupi mi Mirko jezikom sokove. Kupi mi ljubavi sokove. Aaaaaaa evo vam sve. Evo vam sve iz moje pičkice.”

Steže mi malena glavu. Rukama i nogama. I dalje ubrzano diše. Treba joj vremena da se smiri. Strast polako prolazi. Ljubav preuzima. Počinje da mi miluje kosu. „Mmmmmm, ljubavi moja, šta mi to radiš? Zašto me teraš da budem ovako bezobrazna? Zašto mi daješ ovoliko uživanje? Koliko te volim. Kaži mi molim te da me voliš. Plašim se kad ovoliko uživam. Kaži mi da me voliš. Ljubi me, ljubi me.” Ustajem se sa kolena. Dižem lutkicu sa stola. Nosim je u naručju do kreveta. Spuštam se pored nje. Ljubim je sve vreme. „Ti si moja ljubav lepotice. Hvala ti na poverenju. Hvala ti na strastima koje čuvaš za mene. Hvala ti što si moja.” „Samo sam tvoja ljubavi. Samo tvoja. I uvek tvoja. Ne prestaj da me grliš. Stegni me u naručje. Tako, tako, drži me. Moraš stalno da me voliš.”

Stidi se moja ženica svojih želja i maštanja

Utopila se lutkica u moj zagrljaj. Toliko je uživala u svojoj slobodi. Ljubimo se i pričamo. Bilja mi ga drži u ruci. Nije mi ni padao. Sve vreme mi stoji u punoj veličini. Uživa lutkica sa mojom vrelim kurcem u ruci. Mazi mi ga i miluje.

S druge strane, voli lepotica u ovakvim situacijama i da mi meri reakcije. Gleda koliko me priča pali. I šta me u priči najviše pali. Ima mala mnogo da me pita. Sve je ovo novo što nam se dešava. Želi da čuje detalje. Da vidi šta sam pričao sa Mirkom. Zna da će on sutra ili za koji dan doći u posetu. Jesam li nešto konkretno obećao? Kroz smeh me propituje: „Je li mangupe, jesi li me već nudio Mirku u razgovoru? Čula sam onaj nagoveštaj. Ima li još nešto što ne znam?” „Ha, ha, ha, lepotice. Pa ne radi se to tako. Kako misliš da sam te nudio? Ja vidim koliko ga uzbuđuješ. Trebala si da vidiš koliko te želi dok pričamo o tebi. Čini mi se, bezobraznice, da se i on se tebi sviđa.” Smeje se mala zadovoljno. Dopada joj se ova priča. „Sviđa mi se ljubavi”, konstatuje mala evidentno. Zastane malo da potvrdi značaj svojih reči. Gleda me u oči sa izazovnim osmehom. „I dobar je sa jezikom. To sam danas proverila. Ha, ha, koliko sam bezobrazna. Dobar je sa jezikom, ha, ha, ha.” Vraćaju joj se strasti od maločas. Reagujem i ja u njenoj ruci. Ljubi me lutkica nežno i strastveno. Sviđa joj se moja reakcija.

„Ti to stvarno želiš da uradimo sa Mirkom?”, procenjuje Bilja po mojoj reakciji. „Vidi, vidi, koliko moj mužić želi da me onaj mangup liže.” Oseća lutkica kako mi kipi u njenoj ruci dok je zamišljam da joj je Mirkova glava između butina. Sigurna je sve više u moje želje.

Šta ako hoću još… i više?

Sad će malo da zajebava. „A šta ako Mirko ne bude hteo?” „Ne bude hteo? Ha, ha, ha”, smejem se sad ja. „Vidiš valjda da je hteo danas da pali kola. Da sam ga pustio ti bi već bila sva vlažna od njegovog jezika.” Zna malena da je taj deo evidentan. Sad će malo da okrene. „A šta ako se meni dopadne? Šta ako ja tražim opet? Ako kažem hoću još? Šta ćeš onda da radiš, mužiću moj lepi?” „Pa lepotice moja, šta ja drugo mogu nego da ispunjavam tvoje želje.” „Moramo u tom slučaju da usvojimo Mirka. Ili da mu damo status specjalnog gosta?” „Kako god moja ženica zahteva. Problem je samo što verovatno i njegova Ljilja možda ide u paketu. Zbog njihovog bračnog ugovora.” Smejemo se oboje. Lepo nam ovo ide.

Bilja preuzela inicijativu pa tera dalje. Idu nove pretpostavke. Sve bolja od bolje. „A šta ako se Mirko popali pa traži i neke druge stvari?” „Koje druge stvari?”, provociram je da mora da bude konkretna. „Pa eto, na primer, šta ako traži da mu tvoja ženica puši? Ili ako se tvoja ženica popali pa ti traži da je pustiš da popuši Mirku?”

Ono prvo, da Mirko želi da mu moja lepotica puši je već sad izvesno. „Pušila si mu već sigurno u njegovim maštanjima.” Ono drugo, da mi se ženica popali, nije nemoguće. Kad vidi Mirkove dimenzije i to je moguće. Možda ti to ne znaš, ali moja ženica voli kad dasa ima veliki kurac. Prema onome kako sam video u Ljiljinim ustima dopašće se mojoj maloj Mirkova alatka. „Takve zahteve rešavamo na licu mesta po principu da je Biljina želja zapovest”, govorim joj napaljenim glasom.

Pali me što mi priča o pušenju. Odavno se ja uzbuđujem na scenu da je vidim da puši nekom dasi. A na Mirka nisam ljubomoran. A kako sam muškarac, što znači kvaran za takve stvari, proleće mi kroz glavu da će Mirko to i da mi vrati. Lepo njegova Ljilja puši. I znam da sam tu kandidat. Vidi lutkica svojim senzorime koliko me pali priča o pušenju. Zna ona već da me to pali. Ali ovo sad je vrlo konkretno. Diže i Bilju moje uzbuđenje. Zamišlja i ona kako bi pušila Mirku. Dok ja gledam. Oseća bezobraznica da je trenutak da izvoljeva. „A šta ako mi se i to dopadne?” „Šta lutko da ti se dopadne?”, forsiram je da izgovori bezobrazne reči. „Pa to što pričamo. Da mi se dopadne da pušim Mirku.” „Mmmmmm, bezobraznice” je moj odgovor. Razume to lutkica kao odobravanje. Da sme da joj se dopadne pušenje.

Oboje gledamo istu scenu. Puši moja lutkica Mirku onako elegantno obučena posle njene revije. Ja ga izvadio iz pantalona i drkam. „Uzbudljivo, mnogo uzbudljivo”, dahćem lutkici dok je ljubim. „Mnogo me pali da te gledam dok mu pušiš. Vidim kako bacaš pogled prema meni dok mu pušiš”, šapućem joj. Vidim ja da ćemo teško danas nas dvoje izgurati dalje od pušenja u našim maštanjima.

Moja ženica mašta da nam puši

Nema danas u našoj mašti prave trojke. Previše nas pali ova virtuelna stvarnost. Lutkica mi ga drka. Ja počinjem da ričem. Sad mala meni priča šta se sa nama dešava kad Mirko dođe u posetu. Najlepše je kad ona saopštave događaje. Priča mi kako ona zamišlja Mirkovu posetu.

„Vas dvojica pijete piće zavaljeni u foteljama. Ja vas obojicu zabavljam šetkajući se u kostimima. Pravim vam reviju kostima. Promenila sam za vas svih pet koje imam. Tokom drugog kostima ti postaješ bezobrazan. Već ga tada vadiš svoj veliki kurac iz pantalona. Mirko sledi tvoj primer. Njegov kurčina iskače na moj treći nastup. Ja sam se uzbudila na vaše ponašanje. Nisam očekivala tako brzu reakciju. I tako bezobraznu. Ali kad ste ih već izvadili, moram priznati da me uzbuđuju vaše velike kurčine. Tebi je još veći nego obično. A i Mirko je stvarno obdaren. Ima tvoj drug lepu veliki karu. Nije mu manji nego tvoj. Doveo si mi pravog dasu. Prilazim vam sve bliže. Bacam sve izazovnije poglede na vaše uspravljene kurčave. Idem oko tebe, pa onda priđem Mirku. Ne skidam ništa sa sebe. Sve vreme sam kompletno obučena. Zategnuta, namontirana. Moja elegancija vas još više pali. Ne možete da se savladate. Obojica ih držite u rukama. Počinjete i da drkate. Sad sam pored tebe. Prilazim ti skroz blizu. Pljeskam te prstom po kurcu. Ti već ričeš. Idem prema Mirku. Guta me očima dok mu prilazim. Namešta se da mi pokaže koliki mu je. Ja mu osmehom delim kompliment. Pogledom mu pokazujem da mi se sviđa veličina koju mi nudi. Sa njim sam još provokativnija. Dodirujem mu vreli glavić štiklom. Mirko ubrzano diše. ‘Auuuuu’, počinje da zavija od zadovoljstva. Zadovoljstva i pomame.”

Ja ovu lutkicinu priču ne mogu da izdržim. Moram da joj upadnem u reč. „Miluješ mu karu štiklom”, šapćem joj sav napaljen. „Da ljubavi”, odgovara mi i nastavlja da priča svje maštanje. „Onako blago, ali ipak da me oseti.” „Kako reaguje, ljubavi, kako reaguje na tvoju štiklu?”, nastavljam da se palim. „Zavija od pomame”, nastavlja malena. Oboma nam drhti glas dok razmenjujemo vizije maštanja. Dižemo jedno drugog perverznim pitanjima. Odgovori koji slede su još uzbudljiviji.

„Kako mu kurac reaguje želiš i to da ti kažem?”, pita me moja ženica. „Samo mu raste”, nastavlja malena. „Sad vidim da mu je stvarno veliki. Ti ričeš ljubavi. Ričeš i drkaš kao pomahnitao. Ne možeš da se obuzdaš. Razludelo te što ti je ženica pomamila tvog kuratog prijatelja. I pališ nas tim tvojim pitanjima. Procenio si da treba da pokažeš da i ti uživaš u ovome. I da nas ohrabriš da nastavimo. Sav ponosan obraćeš se Mirku. ‘Zar ti nisam rekao da je jebozovna. Kaži druže kakva mi je ženica’, pališ Mirka da bude bezobrazan. Riče i Mirko. Odgovara isprekidano. ‘Mnogo… mnogo je… mnogo je jebozovna’. Sad kad je izgovorio ne može da prekine da ponavlja. ‘Mnogo je jebozovna. Strašno je jebozovna.’ Ti ustaješ. Vreme je da pokažeš da sam tvoja. Da si ti moj muž i moj gazda. Prilaziš mi. Grliš me oko struka. Ljubiš me. Ogroman crveni glavić ti štrči iz pantalona.

Okrećeš me prema Mirku. ‘Pogledaj je druže. Pogledaj joj dupence.’ Miluješ mi guzu. Ja se pod tvojom rukom trćim prema Mirku. ‘Pogledaj joj ta ustašca.’ Stavljaš mi palac usta. Ja ti ga obuhvatam usnama. ‘Pogledaj ta lepa ustašca. Sviđa li ti se moja ženica? Kako ti se sviđaju Biljina jebozovna ustašca?’, pitaš napaljenim glasom Mirka. Mirko samo dahće. ‘Kakva predivna usta’, izgovara sav napanjen. ‘Kako je lepa sa tvojim palcem u ustima.’ ‘Sviđa ti se kako mi je primila prst?’, pitaš ga. ‘Šta misliš druže kako mi tek prima ovaj moj glavić?’

Pušta Mirko nerazgovetne uzdahe. Zamišlja me kako izgledam sa tvojim napaljenim glavićem u mojim sočnim ustima. Kako ti usnama i jezikom gasim požar koji bukti. Pališ nas tvojom pričom sve troje. A tek način na koji me držiš. I kako me prikazuješ Mirku. I kako mu pokazuješ da sam tvoja. Ne znam ko od nas troje više gori.

Sve vreme me držiš zgrljenu. Okrenuta sam prema Mirku. ‘Sad vidim da ti se sviđa moja ženica’, govoriš mu. ‘Vidim da je želiš. Kaži druže. Kaži mojoj izazovnoj ženici šta želiš. Kaži joj da lepotica čuje. Onako kako smo nas dvojica pričali.’ Guta Mirko pljuvačku. Gutaš je i ti. Ja sva ustreptala u tvom zagrljaju čekam da mi kaže. Znam da hoće da mu pušim. I ja jedva čekam da mu uzmem taj lepi kurac u usta. Ali hoću da čujem kako mi traži. Svi jedva čekamo Mirkove reči.

Muca Mirko od pomame. ‘Lllepotice…, Biiiljo… predivna si.’ Ne može od uzbuđenja da poveže reči. ‘Vidi devojčice kako me uzbuđuješ.’ Priča isprekidano. Drži svoj nabrekli kurac u ruci. ‘Lepa devojčice… Želim da mi pušiš. Želim da ti predam ovog mog pomamljenog prijatelja. Želim da ti ga stavim u ta tvoja predivna usta. Ako ti tvoj muž dozvoli. To želim. Pogledaj koliko želim da mi popušiš.’

Što su nas popalile Mirkove reči… I ne samo reči. Način na koji govori. Sa puno respekta ali skroz van kontrole. Skupio je hrabrost. Morao je da izgovori. Ti me opet ljubiš. Hrabriš me poljupcima i pogledom. ‘Mirko želi da mu popušiš ljubavi’, govoriš mi uzbuđeno. ‘Pogledaj kako mu se digao na tvoja lepa ustašca. Šta ti kažeš? Da li te uzbuđuje što se toliko napalio na tvoja usta? Reci mi ako želiš da mu ga uzmeš usta. Reci mu ako želiš da mu probaš ukus na glaviću.’ Mirko riče dok sluša kako me stimulišeš. Ja predem u razmacima tvojih poljubaca. Što ste me obojica uzbudili. Ti što si toliko ponosan na mene. Mirko koji me toliko želi. Sad iz mene izlazi ono uzbudljivo mrmljanje. ‘Mmmmmmm ljubavi, mmmmmm bezobraznici. Mmmmmm kuronje.’ Gledam te u oči. Užasno sam se napalila. Tvoja želja da me vidiš kako pušim Mirku i njegov veliki kurac koji me mami su me raspametili. Skupila sam habrost da ti kažem. ‘Želim ljubavi da probam Mirkov ukus. Želim da mu pušim kurac pred tobom. Kako da ne želim kad vidim koliko ćeš da uživaš dok me gledaš. Kako da ne želim kad nam Mirko pokazuje koliko me hoće. Gledaj me ljubavi kako ću da pušim tvom drugu Mirku. Hoću da čujem da mi ti kažeš. Da mi kažeš da te pali da gledaš kako mu pušim.’ ‘Hajde ljubavi, hajde, popuši mu’, izlazi tvoja želja iz tebe. ‘Onako kako ti umeš. Strastveno i otmeno. Gledaj u mene dok mu pušiš. Moraš da gledaš u mene. Hoću da vidim koliko si lepa dok pušiš mom drugaru’.”

„Krećem prema Mirku”, nastavlja moja ženica svoje maštanje. „Hvatam ga za ruku. ‘Ustaj mangupe’, kažem mu. ‘Ljubi me bezobrazniče. Da vidim kako ljubiš. Da osetiš kakva usta će tvoj napaljeni prijatelj da dobije danas.’ Mirko me strastveno ljubi. Daje mi ceo jezik. Pokazuje koliko želi u moja usta. Ja hvatam rukom tu novu kurčinu. Merim mu ga u ruci. Okrećem se ka tebi. ‘Skoro mu je kao tvoj’, kažem ti. Ovo vas obojicu razluđuje. Mirko me poljupcima zahvaljuje na komplimentu. Moje reči mu dodaju još malo dužine i još malo čvrstine. Ti si ponosan na moju hrabrost. A najviše na to da ti potvrđujem da si glavni. Tvoj je najveći. Zovem te da mi priđeš. ‘Priđi mi ljubavi. Dođi poljubi me. Moraš sve vreme da budeš sa mnom.’ Ne puštam Mirkov kurac iz ruke. Prelazim drugom rukom preko tvoga. Obraćam se tvom rezularenom kurcu. ‘Ne brini lepotane. Ti si moj. I ova usta su tvoja. Samo će sad Mirkov napaljeni prijatelj malo da ih proba.’

Ljubiš me. ‘Pitaj Mirka kako želi da mu pušiš.’ Ne stižem to da ga pitam. Znam da tvoj tvoj drugar ima poverenje u moj izbor.

Kako mi je lepa ženica sa dva velika kurca

Spuštaš mi glavicu prema Mirkovoj velikoj kurčini. Mirko se namešta da se što više približi mojim ustima. Ja zabacujem kosu. Želim da me gledaš kako mi Mirko kurcem puni usta. Mirko riče. Znam da bi hteo da me uhvati za kosu. Da me navuče na svoju veliku kurčinu. Ali neće bez tvog pristanka. Obazriv je. Zna da sam tvoja. Još sam u elegantnom kostimu.

Vas dvojica ste u odelima. Samo ste raskopčali šliceve. Spuštam se u kolenima. Ne idem na kolena. U ovoj situaciji izazovnije je ovako. Samo sam čučnula. Uzimam Mirkov glavić u usta. Nikom nisam pušila osim tebi. Volim što je i njemu veliki. Ali mu je glavić manji od tvog. Nekako sam ponosna na situaciju. Lepo je što je Mirku veliki. Ali volim što je tvoj veći. ‘Tako ljubavi’, hrabriš me. Miluješ me po kosi. Da mi pokažeš da je sve u redu. ‘Uživaj’, kažeš mi. Mora da je mnogo uzbudljivo dok me gledaš elegantnu obučenu kako čučim sa Mirkovim kurcem u ustima. I on je u odelu. Samo mu onako veliki štrči za mene iz pantalona. Znam koliko je scena uzbudljiva po tvom rikanju.

Mirko u mojim ustima ubrzava dahtanje, ne zna gde će ruke. Najradije bi me uhvatio za potiljak. I želi kuronja da mi ga gurne dublje. Ti znaš kako se Mirko oseća. Znaš kako bi se i ti ponašao. Možda drugi put, ali ne sad. ‘Pomiluj je druže. Vidi kako je lepa.’ Mirko me nežno hvata rukom za bradu. Drugom me miluje po licu. Sviđa mi se što je tako je pažljiv. Sad mu ga sama primam dublje u usta. Ti me i dalje hrabriš. ‘Tako ljubavi. Mnogo si lepa. Ti si moja izazovna ženica. Slobodno mu ga primi u ta tvoja prelepa usta. Uživaj sa tvojim mužem koji te voli. I koji ti je doveo svog pažljivog prijatelja da i sa njim uživaš.’ Rukom me miluješ po kosi. Mirko me miluje po licu sa obe ruke. Pušim muževljevom zgodnom drugu pred svojim mužem. A obojica me tako nežno miluju. Da nema ovoliko strasti i elektriciteta bilo bi romantično.

Mirkov mi je u ustima. Tvoj mi je toliko blizu lica. Izgleda da se bližimo kulminaciji. Za sebe sam sigurna. Vas dvoje još ne smete. Tek ste počeli da me mazite. Želim još mnogo vaše pažnje i vaše nežnosti.”

Svršava mi ženica sa punim ustima moje guste tečnosti

Još bi mala da mi priča to što zamišljamo da se dešava. Samo ja u stvarnosti pored nje, ja ne mogu više da izdržim. Toliko me uzbuđuje dok zamišljam da je gledam kako puši Mirku. „Vadi Mirkov iz usta”, kažem joj. Povezujem maštu i realnost. „Ja ti svršavam u ta tvoja ustašca.”

Spuštam malenoj glavicu na moj proključali kurac. Jedva sam toliko izdržao. Punim lutkici usta. Ričem isto kao u maštanjima. „Samo ja ti svršavam u usta ljubavi”, vičem sav pomamljen. „Samo ja.” „Mmmmmm”, odobrava Bilja moje želje. I prima mi tečnost u usta. Ne može sve da joj stane u ta lepa ustašca.

Ali nisam ja jedini koji svršava. Ne mogu da verujem. Izgleda da smo napravili mnogo lepa maštanja sa Mirkom. Svršava i moja Bilja. Svršava dok mi izvlači zadnje kapi moje bele tečnosti. Stvarno je neverovatna. Koliko je strastvena. Uvek me razludi nečim novim. Guta moju spermu. Ja ne mogu da čekam. Ljubim je onako umazanu mojim fluidima. „Kako si dobra devojčice. Ne postoji žena kao ti.” I ona je mnogo srećna. Opijena je i ona ovim novim iskustvom. „Svršila sam dok sam ti primala spermu u usta”, hvali se i čudi. „Ne mogu da verujem. Joj, jesam li stvarno toliko razvratna? Da li to još neka radi?” „To može samo moja ženica”, odgovaram joj na njene euforične reči.

Ne prestajem da je ljubim. Prezadovoljan sam. Toliko sam ponosan na nju. Samo malo da se odmorimo. Pa da nastavimo da uživamo u ovom što se dogodilo. U maštanju i u stvarnosti.

Ovo je neverovatan doživljaj. Prođe nam celo posle podne u ljubavi i maštanju. Spremamo se za večeru. A treba i malo da razbistrimo glave, svašta smo doživeli danas posle podne. Što nas dvoje samih u našoj sobi, što u trojci sa Mirkom u našim maštanjima. Ne znamo šta je bilu uzbudljivije. Ima puno da pričamo o tom maštanju sa Mirkom.

Da li je vreme napravimo stvarnu trojku? Da li je lutkica spremna? Ako procenim da jeste, treba da odlučimo na šta je spremna. Da li da se zadržimo samo do tačke dokle su nam išla maštanja? Možda za prvi put da je Mirko i ja zadovoljavamo rukama i jezicima. I da lepotica samo okusi Mirkovu karu. Da mu ovlaži glavić. Samo da oseti novi ukus. Da ne idemo dalje ovaj put. Možda da ostavimo onu najlepšu intimu za drugi put. Sad mi taj scenario izgleda najviše prihvatljiv. Možda ga i promenimo ako vidim da mi Bilja ima želju da nas primi obojicu zajedno u njene slatke rupice. Spremam se da malo pričamo o svemu tokom večere.

Nastavak: Prva trojka za moju ženicu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x