Nije htela da prizna, ali mama je želela moj kurac

U stanu živeli smo ja, momak, 22 godine, i moja majka Lela, profesorka biologije u jednoj srednjoj školi. Visoka, vitka, crnka, 40 godina, vrlo lepa žena. Otac mi je vrlo davno umro. Spavala je u svojoj sobi.

Jedno veče dođem kući uveče iz društva, nisam ništa skoro jebao, kurac tvrd kao kamen, shvatila je da će možda biti jebana.

Verovao sam da je želela kurac, kao svaka žena tih godina, i dugo nejebana, bar sam tako pretpostavljao, jer je bila lepa i ponosna. Znao sam da želi kurac, ali ne od sina. Noć, polutama… ja navalio, grizem joj oko uva, ližem… Ništa, ne pušta me u krevet, a ćuti. Počnem da joj gnječim sise, grizem bradavice, one kao malo zatvrdnule.

Ona se intezivno brani, čak je jednu ruku gurnula meni u gaće i čvrsto mi stegla kurac, a drugu stavila među svoje noge, verovatno na pičku. Pokušavao sam da joj nađem sve erogene zone, ali bez uspeha. Ćuti i brani se, prima poljupce, ali jezik nikako. Noge je stegla da ne možeš da ih mrdneš.

Počeh, dole, da joj sisam palčeve od nogu, nista. Po sisama se orjentiram, nabrekle malo i otvrdnule, ali ne dovoljno. Ispod kolena je vatam, ništa. Milujem joj malo butine ispod spavaćice, ona kao da napravi jedno „Oh”.

Počela je da se preznojava i ubrzano diše. Pipnem sise, one kao malo tvrđe. Znao sam da butine su joj slaba tačka. Ona stegla i ne popušta. Ja počnem da ih ližem. Ona malo ih malo pokrenu, odvojiše se jedna od druge. Ja počeh da ih ližem sa unutrašnje strane, ona sva izmorena i znojava mi pusti kurac. Znao sam da napredujem. Počeh da je ponovo ljubim u usta, gurnuh jezik, ona ga primi i poče da ga sisa. Znao sam da sam blizu pičke. Nastavih da joj ližem butine sa unutrašnje strane. Ona razmače noge i to prilično. Ja se popeh na krevet i uhvatih je za jednu nogu i digoh na ramena, ona se ne buni, jer je sva nadražena. Pipnuh sise, tvrde kao kamen. Znao sam da je moja. Dignuh joj i drugu nogu na rame i savih u kukovima. Spavaćicu joj zadigoh, nije se bunila, ali ruku sa pičke neće da skloni. Gurnuh joj jezik u usta, poče da sisa, sise tvrde kao kamen. Uhvatih je za ruku kojom je držala pokrivenu pičku i, za divno čudo, ona je pomeri. Blesnu crna pička puna dlaka, a sva mokra.

Uzeh kurac u ruku, malo joj trljah klitoris i onda joj ga zabih do jaja. Njene dlake i moja se sjediniše. Napravi jedno „oh” i „majko moja, sin mi ga nabi”, a trajalo je sve ovo oko jedan sat. Sat vremena sam je jebao. Pička joj je bila sva mokra, ona meša, a ja jebem. Odjednom poče da plače. Ja joj rekoh: „Jebanje je za ženu”. „Ali ja sam ti mama” i „I mame se jebu, ali ne od sinova”. To je zastarelo. „Ti nemaš muža, a željna si kurca.”

Nije mogla da se odupre mom nasrtanju

Tada sam je dobro izjebao, napunio spermom i mislim da je i ona svršila. „Naprvićeš mi dete, ja imam samo 40 godina.”

Ujutru je otišla na posao ljuta što je jebao sin, a nije mogla da se odbrani. Tri dana išla na posao, dolazila, a nije sa mnom razgovarala. Posle nekoliko dana pozvala me je kod nje u sobu, uveče, bila je legla u spavaćici, a ja u gaćicama. „Hajde da malo prodiskutiramo o ovome što se desilo. Pre neko veče kada si došao u moju sobu, mislila sam da is došao onako, počeo si da me ljubiš i guraš jezik u usta. Shvatila sam tvoje namere i reših da ti onemogućim seks. Borila sam se svim sredstvima, ali kada si počeo da mi pipaš butine, preko spavaćice, a kasnije gurnuo među noge ruku i počeo da mi ližeš butine sa unutrašnje strane, ja sam bila malaksala i prosto se izgubila. Još kada si mi gurnuo ruku sa ove moje dlakave pičke, koja je bila sva vlažna i kada si mi dignuo noge, savio u kukovima, zadigao spavaćicu, a glavićem trljao klitoris, znala sam da ću biti izjebana.

Još kada si počeo da mi ga nabijaš, onako velikog, i kada se tvoja i moja dlaka spojile, a jaja u dlaci, onda je sve gotovo. Jebao si me muški skoro ceo sat, htela sam da svršim, ali sam znala da je kurac mojeg sina u meni.”

Tako je ona pričala i molila da ovo bude zadnje, jer sin sam joj, nezgodno je, „Jebeš mene golu, svršavaš u meni i to vrlo duboko, što se lako ostaje trudna, a treće, sramota me je da mi dižeš noge na ramena, širiš dlake moje pičke. Neka se ovo završi.” „Ili?” „Guraj mi kurac samo među butine, među sise, da ti sisam spermu. Samo nemoj go kurac u pičku.” „Pij tablete, stavi spiralu.” „Neću ni to.” „Da te jebem samo u dupe?” „To mnogo boli.” „Boli prvi put, a posle se dupe navikne na moj kurac, kao kad si bila nevina, pa ti je oduzeta nevinost.”

„Da spavam gola s tobom?” „Gde bih ja izdržao golu ženu pored mene?” Ja slušam, ali probam da je poljubim i gurnem jezik, a ona ga usisa. Sise zatvrdnule, gurnem ruku pod spavaćicu – pička mokra. Ona se od pričanja sama zapalila. Ja joj legnem među noge, dignem ih i nabijem joj ga muški.

Jednog dana dolazi sa posla sva vesela. „Znaš šta sam rešila? Da ti ne budem više majka, već žena.” Još sa vrata, ja joj skinem bluzu, skinem brus, ostade u kombinezonu. Skinem halter, čarape, gaćice i izuje se. „Šta sad hoćeš?”, pita me. „Da te izjebem stojeći uza zid.”

Izvadih kurac i njoj među noge, ona ih malo raširi i kurac uđe ceo. Ja sam je stezao za dupe i navlačio na kurac. Svršili smo oboje.

Prvo nije htela u dupe, pa sam je i na to nagovorio

„Od danas spavam s tobom, hoćeš u spavaćici ili gola? Nabijaj mi ga do jaja na golo. Ako zatrudnim, zatrudneću od tebe.” Ja je noću jebem, jebem u toku noći, i to je okrenem na kolena otpozadi, pa ujutru još jednom. Jedva je odlazila na posao. Gledam sa prozora, ona ide i meša. Jednog dana mi reče da se jebemo samo ujutru, ne može da izdrži tri puta u toku noći…

Jednom mi se javila želja da je jebem u dupe. „To sam ti rekle da neću.” „Ali, ti si mi sada žena.” „Ako, malo ti je što me često oplođuješ, još hoćeš i dupe da mi iscepaš.” Ista pesma – neće pa neće. Ja je nekad natrtim, ona poslušno se namesti, a prstom u dupe. „Ne u dupe, znaš gde treba da gurneš kurac.” Tako je molih nekoliko puta i ona jednom pristade.

„Dobro, ‘ajde, nabi mi ga u dupe, samo znam da imaš veliki kurac i da ću da prokrvarim, ali ako ti je to želja nabij ga, ali pažljivo.” Ja joj namazah čmar kremom i zabih joj glavić. Ona se fino namestila, legla, izbacila dupe, klekla i čeka. Ja nabijam, ona me moli: „Molim te izvadi ga malo, mnogo boli, da predahnem”. Ja ga izvadim, pa ponovo joj uđe ceo. „Šta sad”, pita me. „Da tucam?” „Nemoj, molim te. Ovo je prvi put, neka bude ovako, samo ga izvadi.” Malo je krvavila, ali je prošlo.

Posle kada god je imala menzis, nije se moglo u pičku, ja sam joj ga nabijao u dupe. Dupe se naviklo na moj kurac, više je nije bolelo, čak sam je i tucao i svršavao.

Jednom je nešto radila u kući i savila se, a ja je zaskočih, digoh haljinu, skinuh gaćice, izvadih kurac, a ona će: „Zabij mi u dupe. Tu se ne ostaje trudna…”

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments