Jebao sam stariju gospođu uz dopuštenje njenog muža, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebao sam stariju gospođu uz dopuštenje njenog muža, I deo

Posle naseg prvog druženja, bio sam vrlo zadovoljan. Kako i ne bi, kada sam ostvario san: jebao sam udatu dobrodržeću gospođu koja po godinama bi mogla biti majka – ona 42 god, a ja tada 24 god. I to celu noć sam je jebao. I dalje, posle naše prve jebačine, jedva sam čekao ponovo da je jebem. A ona mi je svakodnevno slala sms poruke, i naravno, dopisivali smo se, i želeo sam odmah sledećeg vikenda da se jebemo, ali nije mogla zbog dece.

Mislio sam da ću je jebati za dve nedelje posle prve naše jebačine, ali ni tada nije mogla, rekla mi je da je dobila. I tako dođe treći vikend od naše prve jebačine, rekla mi je da dođem. Najzad! – pomislio sam i radovao se kao malo dete što ću ponovo biti sa njom, osetiti njeno telo, njene usne, njenu pičku, i jedva sam čekao da dođem do njenog grada. I tako sam krenuo busom oko 1 popodne i stigao oko pola deset u njen grad. Kada sam stigao, javio sam da sam stigao, a ona mi je rekla da sačekam, doći će po mene. I ja sam čekao, reklo bi se pola sata, zatim sam video da audi je prošao pored mene i video sam nju koja me je pogledala sa osmehom, što mi je bilo drago. Zatim sam dobio poruku da krenem niz ulicu: čekaju me na nekih 100 metara udaljenosti, i da uđem na zadnja vrata. Kada sam stigao do kola, naravno ušao sam na zadnja vrata. Ona je bila na zadnjem sedištu, bila je u crnoj suknji i obukla je seksi najlon čarape, sa nekim kockicama su bile.

Pozdravili smo se, seo sam do nje da osetim njeno telo, dok je jedna moja ruka šarala po njenom telu i u jednom trenutku došla do njenih gaćica. Ona me je kao iznenada pogledala, mada mi je priznala da njenog muža pali da je ‘vatam po telu, i tako sam mojom rukom došao do njene pičke. Bila je mokra. Zatim sam rukom uzeo njenju ruku i uvukao je u moje gaće. Osetila je moj dignuti kurac, drkala ga je polako i smeškala se i tada sam joj šapnuo da hoću celu noć da budem sa njom, celu noć da je jebem, punim joj pičku celu noć.

Nisam mogao da dočekam da je ponovo jebem

Njena reakcija je bila da mi je stegla kurac jako. Zatim smo stigli do njihove kuće: ona je prva izašla, zatim ja za njom. Kurac mi je bio tvrd. Otključala je vrata i pošto je ušla u kuću, odmah sam je zagrlio sa leđa, i prislonio kurac na njenu zadnjicu. Hteo sam sam odmah tu da je jebem, ali rekla mi je da odem da se istuširam, čekaće me na drugom spratu u spavaćoj sobi.

Kupatilo je bilo odmah do spavaće sobe, istuširao sam se i go, sa nadignutim kurcem, krenuo u spavaću, a ona me je čekala. Bila je gola, ležala je. Prišao sam i poljubio je sočno i ona mi je uzvratila. Volim da se ljubim, pogotovo sa gospođom kao što je ona. Zatim sam polegao na nju i primakao kurac ka njenoj raseklini, zatim sam joj rekao: „Ubaci ga”, jer prosto obožavam kada mi udata gospođa uzme kurac u ruke i primakne ga ka njenom ulazu.

Tako je i bilo; počeo sam polako da je jebem, ona je uzdisala tiho, a ja sam bio veoma napaljen, tako da sam odmah nakon nekih tridesetak uboda u njenoj pički svršio i napunio joj pičku spermom, a ona je obožavala spermu u utrobi. No, meni kurac uopšte nije spadao, nastavio sam je jebati iako je bila puna sperme, a baš sam mnogo taj put izbacio tečnosti u nju.

Osećao sam jezu na kurcu kada sam je jebao, zbog sperme u njenoj pički. Kad god bih jače jebao, jeziv osećaj na mome kurcu se povećavao. Zatim sam joj rekao da promenimo pozu. Pogledao sam kurac: bio je umazan mojom spermom, presijavao se. Ja sam legao na leđa, a ona je uzela kurac u ruku i naciljala ga u njenu pičku. Polako je uzdisala nabadujući se na moj kurac, polako je to radila i videlo se da uživa. A ja? Gledao sam njene grudi i rukama ih mazio, osećao sam njene tvrde bradavice. Posle nekog vremena sam joj rukama odigao guzu, i počeo sam jače i žestoko da je jebem, nabijao sam joj ga koliko sam mogao brže, i slušao njene uzdisaje i šljapkanje naših tela pri svakom mom udarcu kurca u njenu pičku.

Čuo sam da jače uzdiše i odmah sam promenio pozu. Rekao sam joj da se naguzi na spavaćem krevetu i da skupi noge, to je i uradila. Nabio sam joj kurac i počeo brzo da je jebem, žestoko, tako dok jedno vreme nije rekla: „Jače sada!!” Doživljala je orgazam i ja sam osećao to, pa sam počeo ponovo joj puniti pičku.

Zatim smo ležali jedno pored drugog, a ona je pozvala muža da joj donese neku krpu. Kada je doneo, video nas je gole zagrljene, i dodao joj krpu, zatim je ona sa tom krpom počela kupiti i čistiti moju spermu. Zatim me je njen muž pitao kako je bilo, a ja sam rekao da sam zadovoljan. Ona je rekla da mogu dugo da jebem, a na to je on rekao: „Kad će, ako neće u mladosti”. Jebao sam je oko sat vremena.

Zatim me je pitala: „Hoćeš li da nam kafu stavim?”, i rekao sam da hoću. Zatim sam otišao da operem kurac u kupatilo, a ona izgleda da nije ni želela da opere pičku. Zatim sam ušao u dnevnu sobu, bio sam go, sada spuštenog kurca, a njen muž je sedeo na fotelji. Ja sam seo na krevet. Na stolu je bilo nešto voća, čokoladnih bombona i koka-kola i ubrzo je donela kafe. Sedeli smo i pili kafu, i počeli priču o svemu i svačemu radi dalje boljeg upoznavanja. Oni su imali lepo mišljene o meni i ja takođe o njima. Zatim su me pitali kako to da ja volim udate starije dame. Rekao sam da sam takav, da volim starije udate gospođe.

Kurac mi je bio neumoran

Posle sat vremena sam želeo ponovo je jebati i ona je želela, jer sam video u njenom ponašanju da želi što pre da je jebem. „Hoćemo li gore u spavaćoj?”, na šta je ona sa smeškom uzvratila i krenula ka spavaćoj, a ja sam je pratio i divio se njenim guzovima, jer je bila u crnoj providnoj spavaćoj haljini, nadigao se kada sam išao stepenicama za njom. Izrazio sam želju da mi puši, i sela je na krevet, uzela u ruke kurac i počela da puši.

Pušila mi nekih desetak minuta, zatim sam joj obuhvatio rukama noge i stavio na moja ramena, a ona je bila na ivici kreveta, i polako sam počeo da joj ulazim u pičku. Bio je takav lep osećaj, da što sam sporije ulazio, osećao sam veće uživanje, ne mogu vam opisati, samo znam da sam bezbroj puta ponavljao kao je lepo kada sam je jebavao tako polako. I još lepše je bilo kada je spustila noge na ivicu kreveta: osećao sam tako prijatnu jezu svakim mojih sporim ulazom u njenu pičku.

Gledao sam svakim ulazom moj kurac sve masniji od njenih sokova, tako da sam u tom ritmu nekih 20 minuta seksa ponovo napunio pičku, a i ona je svršila. Pitao sam je da joj svršim po stomaku, ali mi nije dala jer voli samo spermu u pički. Ona je ponovo uzela krpu i obrisala se. Ja sam se oprao u kupatilu.

Zatim smo sišli u dnevu sobu i pričali. Stavila mi je nešto da jedem, to mi je dalo dodatnu snagu da bih je zatim ponovo jebao, sada u dnevnoj sobi na krevetu, tu pred njenim mužem. Jebao sam je nekih pola sata, pa sam na kraju rekao da ne mogu više. Bio sam zaista umoran, najviše zbog puta.

Jutarnja erekcija

Zaspali smo zajedno i prbudili se oko osam. Ostao sam duže taj put jer će im deca doći poslepodne, i ostao sam taj put do 12 sati preko dana. Jutarnja erekcija, osetio sam je, bio mi je uz njenu guzu. Zatim sam polako podigao njenu nogu i centrirao kurac u njenu pičku. Jedva sam uterao, nije bila vlažna, i spavala je.

Probudila se nakon 5-6 uterivanja mojega kurca, ali ono što je najbolje bilo tada, kako sam je jebao sa boka, glavićem sam joj udarao u g-tačku, tako da je posle svakog mojeg uboda baš vrištala i kukala, a ja sam to osetio, tako da sam je baš napadno jebao. Praktikovao bih 3-4 udarca u njenu pičku srednjom brzinom, zatim bih joj ga 5. put iz sve snage nabio.

Zatim je u jednom trenutku počela da viče: „Ah majko ubi me od kurca, ahahaha”, i verujte, jebao sam je preko sat vremena u toj pozi sa boka, da bi mi ona kasnije priznala da je triput svršila. Pri kraju sam počeo da je jebem baš žestoko i brzo, i počeo sam svršavati, ali se nisam zaustavljao sa nabijanjem da bi mi kurac u toku izbacivanja sperme izašao iz njenje pičke i jedan deo na kauču je bio zaliven spermom.

Posle jebačine ustali smo, bilo je oko pola deset, istuširali se i sedeli u dnevnoj sobi i pričali. Zatim, oko pola jedanaest čuje se zvono na vratima, njen muž je pitao ko je sada, a ona mu je rekla da nikoga ne pušta unutra. Ja sam bio go, a ona u onoj providnoj. Zatim je njen muž ušao u sobu i rekao da su iz telekoma zbog povravke telefona, jer im se nije čuo dobro tih dana. Ona je ustala i pomerila fotelju ka vratima, ja sam joj pomogao, tako da su nam se u jednom trenutku oči susrele, poljubio sam je, što je prihvatila, dirao sam njenu pičku prstima dok smo se ljubili, a zatim mi je rekla: „Hajde, jebi me”.

Ja sam seo na krevet i ona je sela leđima okrenuta prema meni, centrirala kurac, i počela se nabijatiti. Bilo je baš lepo – to sam joj i rekao tiho da se ne bi čulo.

Jebali smo i menjali poze sve dok nismo osetili udarac vrata i videli da je njen muž i prestali smo da se jebemo, da bih uzeo kurac u ruke i ponovo je pitao mogu li da svršim po njenom stomaku. Ona je to odbila, jer samo voli u pički osetiti spermu. Rekao sam joj da legne na pod da bih je jebao i napunio joj pičku.

Počeo sam je žestoko jebati da bih joj posle deset minuta napunio pičku. Zatim je pitala njenog muža hoće li i on da je jebe. On je brzo izvadio kurac iz trenerke i nabio joj ga, i posle desetek uboda napunio joj pičku.

Bilo je 11 sati, ponovo sam se istuširao, pozdravio sa njom, i razmenili smo par rečenica. Rekao sam joj da imam osećaj da sve miriše na jebačinu, na šta je ona rekla da će se istuširati a zatim otvoriti prozore, i da sam u pravu da miriše na sex. Na kraju, njen muž me je poveo do grada i ja sam se busom vratio kući. Bilo mi je lepo taj put i nikada ga neću zaboraviti, jer svaki istinit događaj, kao ovaj, se ne zaboravlja.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x