Kako sam upoznala svog gospodara, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Kako sam upoznala svog gospodara, I deo

Telefon je uporno zvonio negde. Jebi ga, ko me smara nedeljom ujutru?! Pogledala sam na sat, prespavala sam pola dana. Jedva sam se pomerila, celo telo me je bolelo. Setila sam se prethodne noći, pička mi je ovlažila.

Telefon je opet zvonio, ustala sam sporo i krenula za zvukom. Bio je u tašni još uvek. Sanjivo sam se javila, gospodar je vikao na mene da moram da se javim odmah kad me on zove. Izvinjavala sam se još uvek mamurna od sna. Tražio je da dođem, imam 20 minuta da se pojavim na istom mestu, prekinuo je vezu pre nego što sam stigla bilo šta da kažem. Imala sam deset propuštenih poziva od njega, nije ni čudo što je zvučao ljutito.

Brzo sam se istuširala prohladnom vodom da se razbudim. Pozvala sam taksi i na brzinu navukla crnu mini haljinu na golo telo. Nisam stigla da se našminkam. Istrčala sam iz taksija ispred hotela i pojurila uz stepenice. Uletela sam u sobu zadihana, kasnila sam deset minuta.

Stala sam kao ukopana, u sobi je bilo njih trojica, svi goli samo s nekakvim kožnim fantomkama sad”.

Zadigao mi je haljinu i udario me snažno po dupetu. Ciknula sam iznenađena. Nastavio je da me udara celom šakom, dupe me je bolelo, ali mi je pička nenormalno ovlažila. Ona dvojica su prišli, podigli me, skunuli mi haljinu i gurnuli na krevet. Dočekala sam se na kolena i laktove. Odmah su mi raširili noge i vezali istim onim povezima od prethodne noći.

Ležala sam na stomaku raširenih nogu kad mi gospodar prišao od pozadi uhvatio za kukove i podigao da klečim. Kaiševi su bili dovoljno dugi, ali su se ipak zategli sad. Oduprala sam se rukama i pomerila unazad, da ih olabavim malo.

Obema rukama mi je stegao bolne guzove i raširio ih. Osetila sam njegov jezik na čmaru i počela da se uvijam prateći ga. Ova dvojica su klečali ispred mene i drkali sad već ukrućene kurčeve.

Guza mi se usijala, podigla sam je napeto očekujući sledeći udarac. Pao je malo niže, par tračica je dohvatilo pičku, zatresla sam se od bola i zadovoljstva istovremeno. Curilo mi je niz butine, a guza me je pekla usijana dok me je nemilosrdno udarao. Htela sam da preklinjem da prestane, ali nisam mogla, kurac mi je bio zabijen do grla, grcala sam i balavila, cimajući se cela. Suze su mi se slivale niz lice kad je prestao i počeo da mi liže užarenu pičku.

Palacao je brzo jezikom po naduvenom bolnom klitorisu, dovodeći me do vrhunca. Orgazam je nekako napaljujuće boleo, pička mi se grčila i prskala ludački. Mumlala sam s kurcem u ustima i tresla se cela.

Tip kome sam pušila sa podvukao ispod mene, uhvatio me za kukove nabijajući me na kurac. Drugi je došao iza mene i gurnuo mi ga u čmar. Lako je skliznuo zabalavljen mojom pljuvačkom. Mešala sam između njih ludački napaljena.

Gospodar je klekao pored mene, uhvatio me za kosu i okrenuo mi glavu gurajući svoj debeli kurac u moja usta. Sisala sam ga i gutala celog dok su me ova dvojica jebala naizmenično se zabijajući u raširenu pičku i čmar.

Izvukao je kurac i udarao me njime su mi zatezali noge usečeni u zglobove. Gospodar je zario kurac duboko u moje grlo i punio ga spermom držeći me čvrsto za kosu.

Gutala sam da se ne ugušim. Kurac u mom dupetu se cimao puneći ga, tip je urlao svršavajući duboko unutra. Ja sam se ekstatično tresla, pička mi je prskala po kurcu koji je ispao iz nje. Izvukao je kurac iz mojih usta i razvlačio mi bale i ostatke sperme po obrazima.

Drugi je iskliznuo iz moje pičke, pa se povukao naviše ispred mog lica. Lizala sam mu mokra jaja dok je on brzo drkao. Uhvatio me za kosu, izmakao mi glavu i glasno stenjući počeo da mi prska lice spermom. Uvijala sam kukovima dok mi je sperma iz guze golicala mokru pičku slivajući se. Pička je curkala još uvek u orgazmičnim grčevima.

Klonula sam na krevet potpuno iscrpljena. Čula sam vodu u kupatilu, neko od njih se tuširao. Oslobodili su mi noge, okrenula sam se na leđa dolazeći do daha. Gospodar mi je naredio da ustanem i obučem se. Otvorila sam usta da nešto kažem, ali me je tako ošinuo pogledom da sam se odmah podigla.

Tip je izašao iz kupatila bez fantomke i ja sam zinula od šoka. Bio je to onaj taksista od sinoć, samo je obrijao kitu. Dok se oblačio rekao je da me taksi čeka za tri minuta. Krenula sam ka kupatilu, ali mi je gospodar rekao da mi to nije dozvoljeno, on želi da se vide tragovi seksa na meni. Navukla sam haljinu i sandale i izašla.

Guza me je pekla na dodir tkanine, a između butina su mi se klizali ostaci sperme i mojih sokića. Lice mi je bilo umazano spermom i balama, kosa raščupana. U lobiju je sedelo nekoliko muškaraca i parova za barom, ispratili su me pogledima. Pička mi je uzbuđeno pulsirala dok sam nespretno polako prolazila pored njih.

Jedva sam hodala iscrpljena, svaki me mišić boleo, plus dupe koje je peklo. Ušla sam u taksi i sela nekako na stranu, oslanjajući se na kuk. Podigla sam haljinu pozadi da oslobodim usijano dupe. „To lepotice, pomeri se još malo do sredine da ti vidim pičku” rekao je taksista. Rekla sam mu da ne zajebava i da mi objasni otkud on danas. Ispričao mi je da ga je moj gospodar našao preko udruženja, tražeći ko je vozio njegovu devojku sinoć i obećao da će da mu plati za grupnjak danas. I još je rekao da bi pristao i bez para kad sam ja u pitanju, izludela sam ga sinoć i presrećan je što mi je napunio guzu. Voleo bi da može još koji put da se „druži” s nama.

Zaćutala sam, kako da objasnim da ja i ne znam kako izgleda moj „dečko”, osim sivih očiju i debelog kurca! Izvadila sam vlažnu maramicu iz tašne i obrisala lice, bližili smo se mojoj kući. Spustila sam haljinu i izašla iz kola.

Opet sam dugo stajala pod tušem. Stala sam mokra ispred ogledala i okrenula se da vidim guzu. Bila je išarana crvenim tankim prugama koje su na par mesta bile spojene u podlive. Namazala sam je bebi kremom s pantenolom, da bih sutra na poslu mogla da sedim. Legla sam na stomak i razmišljala o susretima s gospodarom. Ustvari sve što smo do sad radili, što je smišljao za mene, su bile moje seksualne fantazije o kojima smo pričali telefonom. Ko je tu kome master – nasmejala sam se tonući u san.

Ujutru sam sveže istuširana, samo u laganom pamučnom bade-mantilu krenula s kafom na terasu kad mi je stigla poruka. Hoće da napumpam bradavice pre nego što krenem na posao. Pronašla sam pumpice u tašni, stavila ih na bradavice i uključila.

Sela sam na terasu i zapalila cigaretu. Pumpice su se pomerale ispod ovlaš vezanog bade mantila sisajući mi nabrekle bradavice. Napaljeno sam se meškoljila u pletenoj fotelji šireći noge kad je stigla sledeća poruka „ne smeš da masturbiraš”.

Popila sam kafu i skinula pumpice, bradavice su mi bile ogromne, cele odignute. Slikala sam ih i poslala mu. Obukla sam crvenu lanenu haljinu s dubokim dekolteom. Dražila mi je nabrekle bradavice koje su se ocrtavale i videle jer su poprimile tamniju crvenu boju. Ocrtavale su se i tange, nisam mogla ništa preko izbrazdanog, još uvek bolnog dupeta.

Ceo dan sam bila napaljena pogledima na moje izložene sise, osim na poslu gde sam prebacila laganu ešarpu vadeći se na klima uređaj. Cele nedelje sam pumpala bradavice ujutru, oblačila providne haljine i bluze i bila konstantno napaljena a nisam smela da masturbiram i gaćice da nosim, pa sam često trčkarala u toalet da brišem balu s napaljene pičke.

U petak mi je poslao poruku da dođem uveče, zna se gde i kako. Presrećna i prenapaljena, spremala sam se dugo, guza, depilacija, kupanje, šminkanje. Obukla sam na golo telo crnu mrežastu mini haljinu iz seksi šopa, na njegov zahtev naravno. Cipele s ogromnim štiklama. Prebacila sam dugačku ogromnu ešarpu preko, samo dok sam stigla do hotela.

Skinula sam je kad sam izašla iz taksija. Lagano sam prolazila lobijem, bradavice su ukrućene štrčale iz haljine. Bar je bio pun i mogla sam gotovo fizički da osetim poglede na izloženom telu. Iz pičke mi je skliznula kapljica niz butinu dok sam ulazila u apartman.

Bio je prazan, a na krevetu po običaju povezi za ruke, noge i oči. Krevet je bio prekriven pvc posteljinom, nasmešila sam se na to. Skinula sam se i legla, sama sam uvezala noge i stavila povez na oči.

Vrata su se otvorila i čula sam više muških glasova dok su ulazili u sobu. Pička mi je zablavila. Moja najčešča maštarija, gengbeng. „Stvarno je dobro napaljena”, rekao je jedan i osetila sam prste kako mi razvlače balu sa pičke niz butinu. Neko mi je dodirivao bradavice, dok su mi vezivali ruke. Zadrhtala sam od uzbuđenja.

Čula sam da se skidaju, pokušavajući da provalim koliko ih je. A onda sam čula mljackavi zvuk drkanja, pička je pulsirala u iščekivanju. Skinuli su mi povez s očiju i prepoznala sam lica iz lobija. S obe strane kreveta su stajala po tri tipa i drkali ukrućene kurčeve. Dahtali su, jaja su im poskakivala a moja pička je počela da se grči.

Popeli su se na krevet i klekli pored mene s obe strane. Iz ugla sobe je prišao još jedan, popeo se na krevet i klekao između mojih nogu. Debeli kurac i čelično sive oči. Gospodar, ovog puta bez maske. Imao je grube crte lica i obrijanu glavu. I on je drkao zajedno sa ostalima. Niko me nije dodirivao, a ja sam se uvijala prenapaljena, pička mi je curkala željna. Setila sam se da sam mu pričala koliko volim da gledam muškarce kako drkaju, kako me loži stenjanje i prskanje sperme.

To je bilo to, drkali su i trljali balave glaviće o moje sise i stomak. Podizala sam se koliko sam mogla, a oni su me lupkali tvrdim kurčevima po bradavicama i ispruženom jeziku. Napaljeno sam stenjala i uvijala se celim telom dok mi se mokra pička grčila.

Poleteo je prvi mlaz sperme na moje sise, tip je stenjući prskao spermu na moje ogromne prenapaljene bradavice. Iz raširene pičke je curilo, momci su stenjali brže drkajući, a onda mi je još par mlazova isprskalo sise i stomak.

Čulo se šljapkanje i glasno stenjanje, sperma je letela po meni sa svih strana, isprskali su mi lice i telo. A onda je i On cimajući se počeo da prska spermu na moju raspaljenu pičku. Uvijala sam se celim telom, životinjski napaljena dok su se momci oblačili.

Tako sam želela da me pune kurčevima svi u sve rupe. Ali nisam smela da kažem ništa. On ih je ispratio i dalje go. Vratio se do kreveta i klekao opet između mojih nogu. Podizala sam kukove u vis, željna njegovog dodira.

Gurnuo je dva prsta u moju pičku savijena na gore i počeo brzo da je trlja. Eksplodirala je prskajući dok sam ludački svršavala. A onda je stao i lagano ugurao još dva prsta. Polako je trljao šireći je prstima, pa uvukao i palac.

Lagano je vrteo i gurao sve prste , stenjala sam glasno, raspaljena pička se raširila i primila celu šaku. Odigla sam kukove visoko dok su mi kaiševi zatezali noge. Počeo je brže da pomera ruku, drkao mi je pičku s celom šakom u njoj brzo. Vrištala sam u ekstazi, cimala se i ludački svršavala. A onda sam osetila i videla kako dug neprekidan mlaz leti ka njemu, osetila sam bešiku kako se grči i prazni. Pišala sam i svršavala istovremeno, osećaj je bio neverovatan.

Prskala sam mu grudi, a kapljice su se odbijale i padale po meni vruće. On je strasno mumlao, a kad je izvukao ruku mogla sam da osetim koliko mi se raširila pička.

Podigao se na kolenima, trljao je stomak i jaja mokrom rukom, a onda je uhvatio svoj debeli kurac i počeo da piša po meni. Vruć mlaz mi je šetao po sisama, stomaku i brežuljku, prskao mi je po klitorisu, a raširena pička se orgazmično grčila.

Pomerio se i dalje na kolenima, opkoračio mi glavu, uhvatio me za kosu i gurnuo mi kurac u usta cedeći rukom poslednje kapi. Stenjao je glasno dok sam mu sisala kurac i lizala mokra jaja.

Trzala sam se u postorgazmičnoj ekstazi i mešala kukovima, sperma i pišaćka su mi se golicavo slivali niz telo i mokru pičku, cureći u baru ispod mog tela.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x