Kako sam upoznala svog Gospodara, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Volela sam zvuk tog glasa koji mi je telefonom naređivao. Ovlažila bih svaki put kad ga čujem. Bespogovorno sam mu ispunjavala sve želje, ma kako lude bile. I ja sam bila luda za njim. Otvorio mi je vrata novog uzbudljivog sveta strasti.

Upoznali smo se krajnje neobično. Moj drug gej i njegov dečko su me odveli na kinky party, u nekom privatnom klubu. Vođena željom za novim neobičnim iskustvima našla sam se među ljudima kojima u seksu baš ništa nije strano. Divno sam provela noć u klubu odnevši sa sobom fenomenalna iskusta, ali o tome ću drugi put.

Posle par dana stigla mi je na viber slika sa neverovatno popaljivom ženom kakva sam ja.

Nekako me je naveo da se opustim rekavši da verovatno oboje želimo raznovrsniji i neobičniji seks u odnosu na većinu. Skapirala sam da je u onom klubu snimio kakva sam. Pisao je o svojim fantazijama, a ja sam osetila kako se neverovatno palim na poruke potpuno nepoznatog muškarca. Nastavili smo da razmenjujemo poruke nekoliko dana, kad je pitao da li sme da me pozove. Glas mu je bio takav da sam iste sekunde ovlažila. Ne sećam se o čemu smo pričali tad, ali sam završila razgovor potpuno mokra i napaljena njegovim glasom.

Nastavio je da me zove svako veče, pričali smo o svemu. Odlično me je navodio da pričam o svojim željama i maštanjima. Delila sam s njim najskrivenije i najmračnije seksualne želje. Dok sam shvatila gde sve to vodi, već sam postala zavisna od razgovora s njim.

Sve češće sam masturbirala posle naših razgovora, zamišljajući da radim s njim sve o čemu smo pričali. Nesvesno sam počela da mu šaljem provokativne fotografije, s potpisom da mislim na njega. Dobijala bih za uzvrat sliku usana koje oblizuje. Na moje dosadno insistiranje, poslao mi je par slika trbušnjaka s raskopčanim farmerkama iz kojih viri vrh glavića, a ispod se ocrtava napeti debeli kurac. To je za mene bio kraj i početak. Učinila bih sve da ga vidim i osetim u sebi.

Znao je to i počeo je da traži da se skinem gola dok razgovaramo i da masturbiram. Posle jednog vrelog razgovora o mojim BDSM maštarijama pitao je da li želim da mi bude gospodar šta bi mi sve radio dok se moja napaljena pička grčila gola ispod suknje. Par puta sam zamalo natopila suknju u kancelariji čitajući poruke.

Tražio je da što duže izdržim napaljena, pa da odem do toaleta, masturbiram ali ne smem da svršim, i pošaljem mu snimak. Bukvalno sam trčala kući s posla, gde bih ludački masturbirala i svršavala maštajući o seksu s njim.

Nije mi izlazio iz glave, maštala sam o njegovom kurcu i neprekidno bila napaljena. A onda je predložio da se vidimo. Poslao mi je adresu hotela gde će me čekati i broj sobe.

Kad sam stigla, vrata su bila otvorena, a na krevetu me je čekao kožni povez za oči i poruka da se skinem, stavim povez i čekam. Nisam oklevala, ali ipak dok sam ga čekala gola na krevetu počela sam da se pitam da li sam normalna. Telo mi je bilo napeto od uzbuđenja, ali i od straha.

Čula sam vrata i korake koji se približavaju krevetu. Podigla sam se i pošla rukama ka povezu da ga skinem. „Nije ti to dozvoljeno dok mi je šaputao na uho da se prepustim, uživaću kao nikad.

Podigao mi je ruke iznad glave i vezao ih raširene za uglove uzglavlja. Milovao mi je ruke, spuštajući se ka telu, pa lagano prešao vrhovima prstiju preko bradavica koje su se stvrdle odmah. Milovao mi je nežno stomak i sise i ja sam počela da se opuštam. Prsti su mu skliznuli na moj glatki depilirani brežuljak, lagano ga je milovao a ja sam željno raširila noge. Sklonio je ruku i čula sam ga kako se skida.

Sastavio mi je noge i obmotao nešto kao široki kožni kaiš oko listova celom dužinom do kolena. Zategao ga je i vezao, nisam mogla da ih pomerim. Čula sam zujanje i osetila nešto glatko na brežuljku. Bio je to masažer, uključen na najmanju brzinu i njime mi je lagano kružio preko brežuljka i gurao između stisnutih butina. Zastenjala sam kad ga je pritisnuo, dok su mi vibracije sasvim lagano dražile klitoris. Pojačao je vibracije i gurao ga dublje između mojih skupljenih nogu. Pička je počela da mi se grči i curka.

Pritiskao me je masažerom sad podešenim na najjače. Klitoris mi je pulsirao, počela sam da se tresem na ivici orgazma kad ga je izmakao, a ja sam podigla kukove cvileći. Lagano mi je prelazio masažerom preko bradavica, a ja sam se uvijala nenormalno napaljena. Sklonio ga je pa mi je lizao i sisao jednu pa drugu nabreklu bradavicu. Drhtala sam dok mi se svaki milimetar kože ježio od zadovoljstva.

Povukao mi je rukom kožu na brežuljku, prstima raširio usne i naslonio masažer na izloženi klitoris. Trljao ga je menjajući intenzitet vibracije. Stenjala sam sve glasnije divlje mešajući kukovima dok mi se pička ludački grčila. Pritisnuo mi je nabrekli klitoris masažerom i nije ga pomerao dok sam ja vrištala i tresla se u ekstazi.

Iz pičke su se slivali potoci i natapali krevet. Orgazmi su počeli da me razaraju jedan za drugim, dok sam poskakivala po krevetu. Stavio mi je jednu ruku preko usta da ne vrištim glasno, a drugom čvrsto držao masažer sad na najjačoj vibraciji pritisnut na moj prenapeti klitoris. Mrdala sam kukovima pokušavajući da se izmaknem, potpuno nekontrolisano sam se tresla i cimala, orgazmi su se spojili u neverovatno ekstatično ludilo. Poskakivala sam po krevetu, a iz pičke su leteli mlazovi u vis.

Izmakao je masažer i isključio, a ja sam se još uvek cimala dok mi je pička curila i grčila se. Sklonio je ruku s mojih usta i osetila sam njegov glatki vrući glavić, razmazivao je sluzavi trag po mojim usnama. Pružila sam jezik i lizala ga podižući glavu da ga dohvatim.

Igrao se podižući se i spuštajući, gurajući mi samo glavić u usta. Sisala sam ga i lizala, napaljena kao životinja. A onda me je uhvatio za glavu i lagano ugurao ceo kurac u moja usta. Osetila sam ga u grlu i počela divlje da ga sisam. Uhvatio me je za kosu, brzo mi je zabijao kurac u usta čupajući me. Bolelo me je čupanje ali i neviđeno ložilo, balavila sam oko njegove kite koja mi se zabijala sve brže u grlo.

Stenjao je napaljeno, a moja pička je pulsirala ritmično sa njegovim pokretima. Bila sam na ivici novog orgazma kad ga mi ga je izvukao iz usta.

Spustio se i počeo jako da me udara po sisama kurcem tvrdim kao kamen. Prijatno su boleli ti udarci po mojim prenapetim bradavicama. Podizala sam se i nameštala, dok me je njegov tvrdi kurac dovodio do vrhunca svojim udarcima.

Počela sam da se grčim, a on me je opet uhvatio za glavu i nabio mi naglo kurac u grlo stenjući glasno. Pička mi se grčila i curila, svršavala sam ludački dok mi je njegova sperma punila usta. Izvukao je kurac, razvlačeći ostatke sperme pomešane s pljuvačkom po mojim obrazima i bradi.

Čula sam ga kako odlazi u kupatilo dok sam ja ostala vezana za krevet, mokra od glave do pete. Klitoris i pička su mi divlje pulsirali. Kad se istuširao, čula sam ga kako se oblači dok mi je govorio da smem da skinem povez. I još da moram da pokažem taksisti golu pičku usput, dok je slikam.

Oslobodio mi je ruke i noge i izašao. Kad je zatvorio vrata skinula sam povez sa očiju. Žmirkajući sam prišla stolu na kome je pored novca stajao masažer sa zavezanom crvenom mašnom. Nasmejala sam se glasno i otišla pod tuš. Dugo sam stajala pod hladnim mlazom da dođem sebi. Obukla sam haljinu na golo telo, ostalo spakovala u tašnu, osim gaćica, i pozvala taksi.

Sela sam pozadi, taksista je bio proćelavi tip srednjih godina. Držala sam telefon u ruci nervozno prevlačeći prstom preko ekrana. Kad smo prešli više od pola puta, pomerila sam se ka sredini između prednjih sedišta, podigla haljinu i raširila noge. Uključila sam prednju kameru i blic na telefonu.

Pička mi je bila crvena, a klitoris se sijao naduven. Na zvuk škljocanja, taksista je pogledao u retrovizor, pa ga spustio i buljio u moju golu naduvenu pičku. Poslala sam sliku gospodaru i napisala da da ćemo se sigurno slupati jer ovaj ne skida pogled s nje. Stigli smo do moje kuće i ja sam spustila haljinu, platila i izašla, taksista je ostao da gleda za mnom otvorenih usta. Pička mi je i dalje pulsirala vrela.

Sutradan sam otišla na posao bez gaćica ispod kratke suknje, tako mi je naredio. Suknja se podigla kad sam sela, ivica je bila na par centimetara od gole pičke. Sedela sam skupljenih nogu, nisam smela da se pomerim.

Stigla mi je video poruka ispred nosa. Mirisao ih je i ljubio. Stigla je i druga; u krupnom planu njegov kurac, drka ga s mojim gaćicama oko njega. A zatim i treći na kome se video njegov crveni glavić kako prska spermu po mojim gaćicama.

Pička mi se napaljeno grčila, toliko vlažna da sam se plašila da ću pokvasiti suknju. Pomerila sam se do ivice stolice, osećala sam da mi je mokro između butina. Jedva sam čekala pauzu, zamolila sam koleginicu da mi donese samo kafu s izgovorom da imam puno posla i neću izlaziti.

Kad sam ostala sama, podigla sam suknju i snimila kratak klip milujući mokru pičku. Poslala sam mu s naslovom „Pauza”.

Uveče sam ga zvala, a kad se nije javio poslala sam mu poruku da sam jako napaljena i da bih se opet „igrala” s njim. Pozvao me je posle pola sata urlajući na mene da ne smem da ga zovem, moram da čekam da se on javi. U međuvremenu moram da masturbiram s masažerom svako veče, ali ne smem da svršim.

Nije se javio nedelju dana, već sam bila na ivici ludila od želje. Kad je zvao samo je kratko rekao vreme, sve ostalo je isto kao prošli put. Istuširala sam se, pripremila guzu za svaki slučaj i obukla samo kožni mantil, kako je tražio, i cipele s visokom štiklom. Ušla sam u hotel sa samo jednim dugmetom na struku zakopčanim, takođe po njegovoj zapovesti, pa mi se svakim korakom videla gola pička. Nekoliko muškaraca za barom pored recepcije se okrenulo, ovlažila sam uzbuđena njihovim pogledima. U sobi me je na krevetu čekao povez za oči, a za sve četiri noge kreveta su na dugačkim kaiševima bili povezi za ruke i noge.

Skinula sam mantil, stavila povez na oči i legla. Posle par minuta je došao, rekao je da sam zaista seksi izgledala dok sam ulazila u hotel. Pokušala sam da se setim lica za barom, ali nisam uspela. Samo sam skapirala kako je i prošli put i sad znao da sam stigla. Ovog puta nisam ni pokušavala da skinem povez s očiju.

Vezao mi je ruke i noge.

Bradavice su mi bile sve vrelije, osećala sam kako rastu dok su pumpice radile. A onda su počele da vibriraju. Uvijala sam se od zadovoljstva dok su mi pumpice dražile prenapete bradavice, vrelina mi se spuštala niz stomak.

Uvukao mi se između nogu i osetila sam vrh jezika na klitorisu. Lagano ga je lizao jedva ga dodirujući. Stenjala sam napaljeno podižući kukove da dohvatim njegov vreli jezik. Igrao se mojim klitorisom, lickajući ga lagano, izluđujući me. Celo telo mi je bilo napeto, osećala sam da su mi bradavice ogromne, preosetljive, a klitoris je željno pulsirao. Pička mi se grčila i curkala na ivici orgazma.

Nije hteo da svršim, izmakao se i čula sam ga kako drka pored mene. Cvilela sam i molila da mi gurne kurac, a on je rekao da mi nije dozvoljeno da tražim. Uvijala sam se dok su mi kaiševi zatezali ruke i noge. Osetila sam kad je klekao između mojih nogu, a odmah zatim i glatki glavić na klitorisu. Trljao ga je lagano, a ja sam dahtala glasno i podizala kukove.

Opet se izmakao držeči me na ivici. Pička mi je već curila po krevetu. Podigao mi je kukove i ugurao jastuk pod guzu. Namestio je kurac na ulaz u pičku i ugurao samo glavić. Divlje sam mešala pokušavajući da se nabijem. Stiskala sam mu pičkom glavić, a on ga je izvukao. Cvilela sam sad glasno napaljena kao životinja.

Opet mi je trljao glavićem klitoris dovodeći me do ludila, pička mi se raširila i on je naglo zario kurac do kraja. Zatresla sam se cela u divljem orgazmu, pička mi se grčila i curila oko njegovog debelog kurca koji se nije pomerao. Ostao je duboko u meni dok sam se smirila, a onda mi je skinuo pumpice s bradavica i počeo da ih liže naizmenično. Preosetljive bradavice su me raspalile opet i počela sam da mešam kukovima i stiskam njegovu kao kamen tvrdu kitu.

Svršavala sam stenjući glasno, a kad je izvukao kurac za njim je poleteo mlaz iz moje raspaljene pičke. Par minuta me nije dirao, čula sam da nešto radi. A onda se vratio između mojih nogu i sad sam osetila glavić na ulazu u pičku i još nešto ispod kite na ulazu u čmar. Gurao je istovremeno kurac u pičku i dildo s prstenom nataknutim na kurac do kraja. Lagano se kretao a ja sam mešala uživajući u ispunjenosti obe rupe istovremeno.

Stenjao je tiho dok ga je moja pička stiskala. A onda je ubrzao, žestoko se zabijajući do kraja. Jebao me je grubo i snažno, pička i čmar su se širili, noge su mi se ukrutile ispružene dok sam ludački svršavala neprekidno.

Izvukao je kurac i dildo u moj razjapljeni čmar. Zabijao se žestoko dok mi se dildo trljao o guzove. Zastenjao je glasno i zario kurac duboko, svršavao je cimajući se.

Izvukao je kurac i prstima mi vukao i uvrtao nabrekle bradavice. Ekstatično sam se uvijala, pička mi je pulsirala raširena, dok je iz nje curkalo mešajući se sa spermom koja je klizila iz raširenog čmara. Odvezivao mi je ruke i noge dok je pričao: „Nema tuširanja sad, hoću da mirišeš na seks!”. Rekao je da ponesem pumpice, već će smisliti kad da ih upotrebim. Čula sam kad je pozvao taksi, dolazi za 3 minuta i da isto važi za povratak kao i prošli put. On će pod tuš, a ja da nestanem dok završi.

Čula sam vrata od kupatila i šuštanje vode. Brzo sam ustala, skinula povez sa očiju, pokupila stvari, navukla mantil i krenula ka vratima. Bacila sam pogled na veliko ogledalo kod vrata: bila sam čupava, razmazane šminke, bradavice su mi bile crvene i ogromne. Nesigurno sam hodala na štiklama, noge su mi se tresle dok sam izlazila iz hotela zakopčavajući mantil usput. Žuljao me je na nabreklim bolnim bradavicama.

Ušla sam u taksi i rekla adresu. Taksista me je znatiželjno gledao onako raščupanu i razmazanu, a ja sam zahvaljivala nebesima što je mlad i simpatičan.

Nisam mogla da izdržim pritisak na bradavicama, pa sam raskopčala mantil. Uzdahnula sam glasno kad sam ih oslobodila i uhvatila njegov pogled u retrovizoru. Nasmešila sam mu se i pomerila do sredine između sedišta. Usporio je i lagano vozio povremeno se okrećući da me pogleda, oblizujući usne.

Raširila sam noge, glatka pička se presijavala pod uličnim svetlima još uvek mokra. Sad je on duboko uzdahnuo i čula sam zip. Nagla sam se napred i videla da je izvadio ukrućeni kurac šta se dešava i odmah mi je uzvratio da hoće da mu ga izdrkam i da mi svrši na pičku.

Stigli smo blizu moje zgrade i ja sam mu rekla da se parkira par ulaza dalje.„Dođi pozadi”, prošaputala sam napaljeno. Seo je pored mene i spustio pantalone i gaće. Iz gustog žbuna dlaka mu je stajao uspravan kurac. Opkoračila sam ga i sela mu na butine. Uhvatila sam ga rukom i počela lagano da ga drkam prelazeći palcem preko zabalavljenog glavića.

Pružio je ruke ka mojim sisama. „Ne smeš da me diraš”, rekla sam i ubrzala. Zabacio je glavu unazad i zažmurio. Uzela sam telefon i uključila snimanje, nije ni primetio. Stenjao je glasno, a ja sam se primakla i počela da se trljam mokrom pičkom o njegova dlakava jaja. Napalila sam se opet divljački i jedva se uzdržavala da mu ne sednem na kurac.

Drkala sam ga brzo dok su mi njegove dlake golicale klitoris. Pička mi je procurila, zalivajući mu vrela jaja. Osetila sam kako se napinju, malo se izmakla i spustila mu glavić ka sebi. Cimao se i urlao prskajući mi vrućim mlazom sperme pičku. Trzao se i glasno stenjao dok sam mu stiskajući kurac cedila ostatke sperme.

Brzo sam isključila telefon, ubacila ga u tašnu i izvadila novčanicu koju sam spustila pored njega na sedište. Izašla sam iz kola i potrčala kroz mrak ka svom ulazu, stiskajući mantil oko sebe. U liftu sam ga raširila i pogledala se u ogledalu. Bradavice i dalje napumpane i ogromne, a niz pičku se cedila sperma. Slikala sam se u ogledalu i poslala gospodaru snimak i sliku.

Dugo sam stajala pod tušem dok su dok mi se napeto telo opuštalo. Legla sam gola i zaspala iste sekunde.

Telefon je uporno zvonio negde…

Kako sam upoznala svog gospodara, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

DOBRA PRICA

1
0
Would love your thoughts, please comment.x