Moja razmišljanja

Sedim na zidiću, slušam muziku i razmišljam…

I always behave, just not necessarily well.

Da li je dominantna osoba ona koja vlada vašim umom, telom ili srcem?

Da li si submisivan ako dozvoliš da neko vlada tobom da ti zauzme i obuzme sve misli, da sve što radiš, radiš misleći na tog nekog?

Da li si dominantan ako ne ispuniš obećanje i nadaš se da to druga strana neće primetiti?

Da li uopšte postoji Dom/sub odnos uz sve ove nedoumice?

Da li želiš da daš sve nekom, svoju podložnost, submisivnost, strahove i fantazije, sve ono u šta veruješ i želiš osobi koja ne može da ispuni tvoja očekivanja?

Da li si spreman da podeliš sve što ti je u mislima sa osobom koja je nedovoljno jaka, koja je psihički slabija od tebe?

Da li si Dom ako nešto kažeš da ćeš da uradiš a to ne uradiš iz million razloga? Da li si Dom ako ne možeš da rešiš obične svakodnevne životne problem ili dominiraš samo u krevetu i seksu?

Da li postoji osoba koja može da ispuni sve tvoje želje a da ne pomisli o drugoj strani da je nastrana, bolesna ili nešto treće???

Odgovor je: DA, POSTOJI!

Kod mene kao subice Dom jeste onaj koji može da ispuni sve moje želje i fantazije, a pritom ne misli da sam bolesna, nego svaku moju priču uvaži i posluša do kraja, diveći se meni i mojoj mašti. Dominantan je onaj koji uspe da osvojimoj um i srce bez ikakvog bola, onaj koji mi jednim pogledom kaže kako i šta treba da uradim, kada sam preterala, a kada mogu da idem dalje.

Moja submisivnost se ogleda u tome da sam potpuno posvećena svom Domu, i šta god da radim i gde god se nalazim, moje msili su sa njim i uz njega.

U svakoj vezi postoji nedoumica, pa i u ovoj. Samo, BDSM odnos je mnogo drugačiji i intenzivniji od svakog drugog, jer dominantna osoba je stalno tu negde… pa makar to značilo i slanje slika na svakih 15 minuta, ona je tu i time daje do znanja da će uvek biti tu, šta god da se desi pa se i ove nedoumice mnogo brže rešavaju, samo ako imate dovoljno hrabrosti da pričate sa Domom o tome.

Mnogi milse da su Domovi psihički jači od subica, ali to donekle nije istina. Iz mog ugla i mog viđenja stvari, Dom je jak kolko i njegova subica i koliko ona pokaže da je jaka i stabilna, toliko će biti jak i njen Dom.

Doslednost!!!!!!!

Ovo je veoma važno za svaku subicu jer se tako gradi poverenje. Ako Dom kaže da će uraditi nešto, npr. uzeti korbač i išibati subicu ukoliko ga ona ne posluša u određenom momentu, budite sigurni, Domovi, da će vas subica tada staviti na probu, i ako ne uradite ono što ste joj rekli, ma koliko to bolno bilo za nju, polako ćete gubiti njeno poverenje, a to niko ne želi.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o