Ljiljin show i Biljina agencija

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Bilja služi dva kurata Francuza

Moram priznati da sam zadovoljan. Odabrao sam dobrog dasu sa kojim delkam moju nevaljalu ženicu. Dasa je mangup… I dobar jebač. Ima prave dimenzije. Baš onoliki koliki moja ženica želi. Zaljubljen je Mirko u moju malu. Kako i ne bi. Pičić je moj Bilja. Pali se naš prijatelj na moju malu. Ali je i poštuje i pazi. Ispunjava joj sve želje. Doduše, ispunjava i moja lutkica sve naše želje. Ispunila bi nevaljalica i sve Mirkove snove… ako joj ja dopustim.

Prati Mirko moje instrukcije kad zajedno opslužujemo moju Bilju. To sam video još prvi put kad je Mirko bio kod nas. Sad, kad smo se malo bolje upoznali… Sad vidim da je i on mangup mnogo perverzan. Usteže se malo sa mojom Biljom. Ali to je zato što je pažljiv. I što je džentlmen. A sa njegovom ženicom… E tu je mangup puno inovativan. Želi sve da proba. Uči dasa od mene… Ali da znate, dodaje i svoje začine. I to one prave… Baš onakve kakvi idu uz njegovu Ljilju. A njegova Ljilja… uh, uh, uh, kako je nevaljala ta njegova jebozovna ženica. Pravljena je devojčica za dvojicu. Baš kao i moja mala. Malo je takvim jebozovnim pičkicama samo jedan.

Evo prekjuče smo imali avanturicu sa mojom ženicom. U dva dela… U dva dobra dela. Bila je lutkica plaćena kurvica. Da… da… jebala se nevaljalica za lovu. U prvom delu bila je bezobraznica kurvica meni i Mirku. U drugom delu bila je Mirkova pratnja. Služila je kao eskort dama perverznim Francuzima. Nema veze što smo to u stvari Mirko i ja bili ti Francuzi. Ali jeste nevaljalica bila plaćena kurvica u dve avanturice.

Uh jebote, što je bilo dobro. Ne mogu da verujem da mi je lutkica tako kvalitetna kurvica. Mislim stvarno je dobra. Mnogo mi je ženica perverzna i nevaljala. Kako je samo inovativna u bezobrazlucima. Proširuje mala i menja svoju ulogu. Odavno se nisam toliko napalio. Kakav dobar seks. Kakve lepe perverzije. Mnogo… mnogo bezobrazno. Perverzno ali otmeno. Što volim što moja suprugica ume da drži nivo čak i kad mi je kurvica.

Kažem, prekjuče je bila avantura sa mojom. A još juče Mirko hoće da počnemo pripremu za njegovu ženicu. Danas je spremio tehniku da mi dopusti da voajerišem u njihovu intimu. Ne znam šta je odlučio. Rekao mi je da je spremio kamere da snima. I obećao mi je da smem da učestvujem kao gledalac. Za sada ne znam scenario. U stvari, ne sumnjam koja će pičkica je glavna glumica u Mirkovoj prezentaciji. I znam da će da mi se diže. Sigurno ću i da drkam. Mnogo mu je jebozovna ženica. Jebote… i ja sam se navadio na njegovu malu. Teško bih se sad odrekao njegove jebozovne ženice. A samo smo je jednom delkali. Valjda sam se i ja zaljubio. Na isti način kao i Mirko u moju Bilju.

Šta će Mirkova ženica da obuče za mene?

Zovem Mirka… „Šta si spremio druže?“, pitam ga. „Hoću li da se palim dok gledam?“ „Nadam se da hoćeš“, odgovara mi Mirko. „Uvredilo bi me ako se ne pališ. Malo će Ljilja da manekeniše za tebe. Ništa posebno. Malo da vrcka i da se guzi. Već zna šta se tebi sviđa.“ „Sve mi se na njoj sviđa druže. Znaš ti to vrlo dobro… A zna i tvoja lepotica koliko mi se diže na nju. Hoćeš li da joj kažeš da je gledam?“, pitam ga. „Još ne znam“, odgovara Mirko. „Šta ti kažeš? Šta misliš da je bolje?“ „Perverznije je da zna da je gledam“, odgovaram mu. „Ali će možda biti slobodnija ako ne zna. Kako god da odlučiš ja ću da uživam u tvojoj ženici. Ispitaj je malo. Videćeš šta je više pali.“ „I ja tako mislim“, odgovara Mirka. „Biće kako Ljilja želi.“

dupla penetracija

„Šta bi voleo da obuče moja devojčica za tebe?“, pita me Mirko. „Valjda prvo za tebe prvo druže“, odgovaram mu. „Ne prijatelju, baš za tebe. Rekao si da se tvoja ’ujebozovila’ za mene prošli put.“ „Jeste druže“, smejem se. „Jeste se ’ujebozovila’. I jeste za tebe. Nadam se da će da proba više varijanti“, smejem se ja. „Da duže uživamo. Neka nas iznenadi. Neka ona bira. Ja ću, ti znaš, da poludim čim mala promeša guzom. I kad počne da oblizuje ustašca.“ „Ha, ha, ha“, smeje se Mirko. „Dobro kurvica meša guzom. Ima samo da vrcka ako joj kažem da je gledaš. A ustašca kažeš… Mmmmm“, pali me Mirko. „Voli Lilja da se oblizuje kad je ti gledaš. Zna kurvica šta sledi posle toga. Mnogo voli moja kurvica da puši. A sad je nevaljalica otkrila kako je lepo kad puši dva. Neće više ni da mi puši bez tebe druže.“ „Ćuti bre Mirko“, govorim mu ja. „Hoćeš da poludim? Video si koliko se ložim na Ljiljina ustašca. Tvoja lutkica božanstveno puši druže.“ „Znam“, smeje se Mirko. „Znam ja kako moja ženica dobro puši. Učila je po mojim željama. Ali mnogo volim što tebe toliko pali. A zna i kurvica da se ložiš na njeno pušenje“, smeje se Mirko. „Zna moja nevaljalica koliko ja, a sad i ti, volimo njena ustašca. Zato se kurvica i stalno oblizuje. Voli nevaljalica da nam diže kare.“ „Mmmm druže kako se lepo oblizuje“, hvalim i dalje Ljilju.

Sećam se kako je njegova ženica klečala između nas dvojice. „Mmmmm čarobna su joj ustašca.“ „Pravljena je kurvica za pušenje“. smeje se Mirko. I ja to mislim – govorim sebi… – ali nije u redu da ja kažem. Makar ne još. Kad se još malo bolje upoznamo, imaću ja puo toga da kažem njegovoj Ljilji. A imaće i Mirko puno da priča mojoj Bilji. „I za to druže“, dodajem. „Ali i za druge lepe stvari je pravljena tvoja lepa Bilja. Ženica ti je višestruko talentovana“, hvalim je. „Baš kao i moja.“

Mirko ima perverzan plan za sutra

„Planiraj oko šest sati da se uključiš“, govori mi Mirko. „Pozvaću te pre toga. Videćeš odmah da li zna da gledaš ili ne.“ „Super“, odgovaram Mirku. Gledam na sat. „Moram znači da se strpim još šest sati.“ „Odprilike“… smeje se Mirko. „Dobro onda. Čekam tvoj poziv.“ „Tako je druže… ali pre toga, koji dan ti odgovara da budeš surovi gazda i zelenaš?“, pita me Mirko. „Bilo koji dan druže“, smejem se ja. „Ako ulog u pozajmicu bude tvoja ženica.“ „Biće moja Ljilja ulog“, smeje se Mirko. „I rekla mi je nevaljalica da ona očekuje da ćeš da budeš i strog i zahtevan zelenaš. Kaže da samo od takvih mi dozvoljava da pozajmljujem. Ako je ona ulog. Neće da se bakće sa ’pederčićima’, kaže mi.“ „Kaži joj da je ovaj zelenaš strog, zahtevan i perverzan. Neka ne brine. Ti znaš daje tvoja reč zadnja.“ „Znam druže“, odgovara Mirko. „Ali Bilja to neće da zna. Više će da se pali kad ti naređuješ. Ima da uživa što mora tebe sve da sluša.“ „Mmmmm“, smejem se ja. „Mnogo je jebozovna kad sluša druže. Nisi trebao da mi pričaš. Sad ću samo da mislim o tome.“ „I treba“, smeje se Mirko. „Ja sam čekao Bilju skoro dve nedelje. Ali je vredelo.“ „Onda prekosutra druže“, zaključujem ja. „Prekosutra oko dva posle podne“, odgovara Mirko. „U tvojoj kancelariji. Onoj što je prekjuče bila moja kancelarija.“

Lako smo se Mirko i ja dogovorili. U svemu se slažemo. Bilo da jebemo njegovu. Ili kad jebemo moju. Odlazim u „kancelariju“. Odatle ću da gledam Ljiljinu pretstavu. I da pravim plan za sutra. Da smišljam gde i kako će Ljilja da služi kad sutra dođe. Rasturićemo nevaljalicu Mirko i ja. Stvarno mu je dobra ženica. Kako bezobraznica uživa sa dva kurca. Kako se pali kad je jebem pred njenim mužem. Ali pre toga… Pre toga ću malo da uživam u avanturi od juče. Uh jebote kako je juče bilo dobro ovde sa mojom malom. Što je dobra kad se tranformiše u kurvicu. Zna devojčica šta ja volim. Kako se navaljalica popalila kad smo je stavili u sendvič. Prva trojka je presudna. Ako pičkica uživa… znači da je prava. Nisam ni sumnjao za moju malu. Dobro sam je pripremio. Mirko joj se sviđa. Pali kao muškarac. A uživa lepotica što je Mirko toliko pažljiv. Tražiće lutkica ponovo da nam Mirko dođe u posetu. Može Mirko da bude i Francuz. Sviđa joj se i to. Ili neki moj novi poslovni prijatelj. Ali mora da bude Mirko, čini mi se. Pa neka bira dasa u kojem će da bude svojstvu. Ona je saglasna.

spit roast

Gledam Biljine slike… Dobila je juče u obe rupice

Dok čekam da mi se Mirko javi prelistavam slikice u galeriji na telefonu. Naravno… Biljine bezobrazne slikice. Stižem do ovih poslednjih. Uh bre što se lepo naguzila. Kako joj jebozovna guza. Napunili smo joj Mirko i ja i guzu i pičkicu. Naša sperma joj curi iz čmarića i iz pičkice. Uh što je dobra. Čim pogledaš sliku… Odmah se vidi da je lepotica dobila dva kurca. Da su je jebala dva mangupa. Moja sperma joj curi iz guze. Mirkova iz pičkice. Uh jebote što je ovo perverzno. Nije ona još ni videla ove slike. Nije ni Mirko. Nije bilo vremena. Sad ću da joj pošaljem. Nek se stidi… I nek se pali.

Šaljem joj slike. „Pogledaj slikice“, pišem joj. „Neki muž je slikao svoju bezobraznu ženicu u bezobrazluku. Napunili je mangupi sa dva kurca“, pišem joj. „Dobila ženica u guzu i pičkicu. Da mi je samo znati čija je ova kurvica? Curi joj iz obe rupice.“ Za sad joj šaljem samo one slike gde joj se ne vidi lice. One slike gde se ne vidi da je ta kurvica na slici u stvari moja ženica. Te gde joj se vidi da je kurvica zadovoljna i nasmejana ne idu elektronski. Mnogo bi bilo. Kurvica je moja ženica samo za mene. Za sve ostale mangupe jeste jebozovna. Ali je otmena i nedostupna.

Ne čekam dugo na odgovor. „Aaaauuuu“, piše mi Bilja. „Kakva kurvica“, dodaje u sledećoj poruci. Odužila se ogromna slova preko celog ekrana. „Dobila je ta kurvica na slici dva“, piše mi ženica. I ona zaključuje da je damica na slici opslužila dva velika kurca. „Čija li je to kurvica?“, pita me. „Neki dasa baš ima kurvicu za ženu dušo. Možda taj i ne zna da mu je ženica kurvica? Možda joj muž nije svestan da mu suprugu jebu dva kurata mangupa. Kako je jebozovna verovatno se jebe za lovu sa strancima. A muž joj misli da mu je ženica smerna i poštena. Dobra domaćica.“ „Mislim da ovaj zna da ima kurvicu“, odgovaram. „Taj je verovatno isto toliko bezobrazan kao i ona. Rekao bih u stvari da je mužić taj koji je slikao. Meni liči da je muž delako ženicu sa drugim kuronjom.“ „Aaaauuuu dripac“, piše mi lutkica. „Možeš li da saznaš ko je kurvica na slici?“ „Mogu dušo“, odgovaram. Imam i sliku gde joj se vidi njeno lepo licance.“ „Ha, ha, ha“, smeje se moja ženica. „Nemoj da je odaš mangupe. Budi džentlmen.“ „Neću dušo“, odgovaram. „Čuvam tajnu.“ „Kako nevaljalica izgleda na slici?“, pita me ženica. „Je li lepa?“ „Mnogo je lepa dušo. Zadovoljna i nasmejana. Prava zgodna kurvica. Uživala sa dva mangupa. Sperma joj curi iz obe rupice. A ona zadovoljna i nasmejana.“ „Aaauuuu“, stižu opet velika slova. „Smem li da vidim i tu drugu sliku?“, pita me ženica. „Smeš ako dođeš. Ne ide ta na internet. Videće mangupi. Posle će da je traže za delkanje.“ „Ha, ha, ha“, piše u poruci. „Šta tebe briga. Nek je traže. Nije tvoja.“ „Nije dušo, ali liči na moju. Ne smem da reskiram.“ „Iiiiiijuuuu, liči na tvoju. Da možda baš tvoja ipak nije bila nevaljala?“, pita moja ženica. Sad je i ona u dilemi. A i ja sam. „Sve je moguće dušo. I moja je ponekad kurvica. Sad i ja nešto sumnjam. Može biti vrlo lako da je ta na slici baš moja.“

„Onda da dođem?“, pita me ženica. „Da i ja vidim liči li ta na tvoju ženicu.“ „Dođi dušo. Za koliko bi mogla?“ „Sat ili dva“, odgovara mi Bilja. „OK“, prihvatam. Za toliko ću završiti seansu sa Mirkom i Ljiljom – mislim u sebi. „A gde da dođem dušo?“, pita me ženica. „Pa na mesto zločina“, odgovaram. „Ja sam kod Mirka u kancelerijama. Zamolio me dasa da unesem pića. I moram da sklonim onu seksi garderobu. Da neko ne vidi.“ Neće mala više da piše. Zove me na telefon.

„A tu si mangupe. Na mestu zločina znači. Kako izgleda mesto zločina?“ „Mmmmm dušo“ odgovaram. „Budi mi bezobrazno sećanje. Dolaziš li? Da zajednički obnovimo sećanja?“ „Paaaaaa“… počinje da se nećka moja ženica. Ne verujem da joj se ne dolazi ovde. Čak šta više. Popaliće se i ona čim uđe. Neka je druga igra. „Šta sad znači to ’paaaa’?“, pitam je. „Paaaa znaaaš.“ „Dobro dušo“, smejem se ja. Znam šta se sprema.

liže spermu iz guze

„Reci šta je problem lutkice“, govorim joj. „Nije problem“, smeje se i ona. „Nego ne ulazi mi se u tu jazbinu. Tu su me moj muž i njegov drug Mirko podvodila nekim Francuzima. Morala sam da pušim Francuzima. Podvodio me je naš prijatelj Mirko Francuzima za lovu.“ „A tako“, smejem se ja. „Znači ne dolaziš ovde bez love? Osladilo ti se da pušiš za lovu.“ „Ne dušo“, smeje se moja kurvica. „Nigde više ne idem da pušim bez love. Ni mužu… Ni Francuzima. Moram da ti pričam. Imam neke nove planove. Smislila sam dušo“, govori mi. „Hoću i ja da otvorim biznis. Francuzi mi rekli da sam mnogo dobra. Da mogu da zaradim lovu na pušenju.“ „Mamicu ti nevaljalu“, smejem se ja. „Daću ti ja biznis. Dolazi kurvice. Spremio sam za tebe lovu. Samo ćeš morati da se potrudiš. Meni nije dosta samo pušenje kao Francuzima.“ „Nisam sigurna“, smeje se Bilja. „Ja ne radim bezobrazluke. Moja specjalnost je pušenje. Francuzi su rekli da sam najbolja pušačica kurca.“

Mislim da su Francuzi u pravu. Jeste najbolja pušačica. Mada ni Mirkova Ljilja ne zaostaje. Čekam da Mirko zove. Smejem se na glas dok mislim na Biljine poslednje reči. Joj jebote koliko se izbezobrazila. Kako je naučila da me pali i zajebava. Da otvori biznis! Mamicu joj njenu. Osladila joj se lova od mene i Mirka. Tako mi i treba. Što se sad žalim? Kad sam perverzan. I kad uživam da joj plaćam za seks. Ništa drugo ni ne mogu da očekujem. Spremi lovu pametnjakoviću. Plaćaj kad voliš.

Čekam da se Mirkova Ljilja pokaže na videu

Čekam da mi se Mirko javi. Evo ga. Zvoni mi telefon. „Ćao Mirko.“ „Ćao druže“ odgovara on. „Jesi li spreman?“ „Već čitav sat“, smejem se. „Super“, smeje se i on. „Gde si?“, pita me. „U ’našim’ kancelarijama. Spremam ambijent za sutra.“ „Ha, ha“, zadovoljno se smeje Mirko. „U ’našim’ kancelarijama znači… Tako i treba. Spremaj ambijent.“ „Je li Ljilja tu?“, pitam ja njega. „Nije još. Sad će da uđe. Ona će da vodi igru“, govori mi. „Makar na početku. Pričali smo malo o avanturici kad si bio kod nas. Mnogo je napaljena. Ko zna šta nam je spremila? Šta god da je odlučila siguran sam da si i ti umešan. Evo šaljem ti i referencu kako da se uključiš.“

Uključujem se na video. Ambijent je Mirkova kuća. Prepoznajem salon. Za sada nema nikog u kadru. Čujem korake. Lupkaju ženske štiklice po parketu. Sigurno je Ljilja. Sa koje strane će dođe – pitam se. Kao da je to važno. Ulazi Mirkova ženica u salon. Dolazi iz hodnika. Kao da je tek sad ušla u kuću. Ne vidim Mirka. Ali njegovu Ljilju vidim vrlo dobro. Mirko je majstorski namestio kameru. Kamera je negde u visini njenih grudi. Slika je izvrsna. I Ljilja je izvrsna. U crnoj elegantnoj mini haljini. Skupe crne cipele sa dosta visokom štiklom. Raspuštena crna kosa. Kao da dolazi sa nekog prijema. Šeta Ljilja po salonu. Daje mi priliku da je vidim iz svih uglova. Spušta malu torbicu na komodu. Odlazi do ogledala. Okreće se… Namešta se. Pokazuje ogledalu i meni kako je zgodna i jebozovna. Priča sama sa sobom.

„Baš mi je lepa ova haljinica“, govori Mirkova crnka sama sebi. „Dobro sam je birala. Uh bre što je bila skupa. Ali vredi svaki dinar“, smeje se mala. „Šta me briga što je preskupa. Nisam je ja platila. Odrala sam Mirka. Mmmm“, smeje se Mirkova kurvica. „Odrala sam Mirka i njegovog druga Dejana. Dejan se mnogo pali na mene. Ne žali lovu mangup. Mnogo mu se sviđa moje pušenje. Za guzu mi plaća sve što tražim. Mangupi su platili ovu haljinicu“, smeje se nevaljalica. „Uh, uh jebote“, govorim ja u sebi. Nije mi žao za lovu nevaljalice – rekao bih joj da smem. „U pravu si kurvice. Za guzu ti Dejan plaća sve što tražiš. Super si jebozovna u toj haljinici. Pošteno si je zaradila kurvice lepa.“

Hvali se Ljilja kako nam je uzela lovu za seks

Okreće se Ljilja pred ogledalom. Trći svoje jebozovno dupence. Namešta sisiće. I dalje se na glas hvali. „Platili su mangupi i ove cipelice. I još neke lepe stvarčice. Odrala sam perverznjake. Ha, ha, ha“, smeje se. Priseća se šta smo joj Mirko i ja radili taj dan. „Bogami sam i odradila. Odradila sam mangupima za svu lovu. Zahtevni su i bezobrazni mangupi. Svašta sam morala da radim da zaradim lovu. Mnogo se pale na ovu devojčicu. Moj Mirko mnogo voli kad sam bezobrazna. Pali se moj mužić kad gleda kako pušim njegovom prijatelju Dejanu. Mmmmm koliki su im“, smeje bezobrazno. „Kolike kurčine imaju moj muž i njegov drug. I kako su zahtevni perverznjaci. Gde li je moj Mirko našao tog svog druga Dejana? Ima mangup veći kurac nego glumci u pornićima. A ni moj mužić ne zaostaje. Nije lako namiriti takve perverzne kuronje. Pošteno sam zaradila lovicu.“

dobra riba u tangicama

Smeje se na ogledelu. Vidim je i spreda i od pozadi. „Zgodna si kurvice“, govori Ljilja sebi. Jeste zgodna – konstatujem i ja. I jeste kurvica kad počne ovako da se guzi i pozira. „Svi su te muškarci gledali na prijemu“, priseća se Ljilja. Znači ipak se spremila kao za prijem – konstatujem ja. „Da nisi tamo malo previše vrckala dupencetom?“, pita se Ljilja na glas. „I nešto si mnogo često pućila usta nevaljalice.“ Saopštava mi Ljilja da je bila nevaljala na tom prijemu. „Ha, ha, ha“, smeje se bezobrazno. „Moram to da radim. Voli moj Mirko kad sam jebozovna. Uzbuđuje se kad palim mangupe. A njegov drug Dejan… Tek taj voli kad oblizujem ustašca jezikom. Pali se naš prijatelj kad se oblizujem. Evo ovo Dejan voli.“ Oblizuje mala ustašca i šalje poljupce. Meni je naravno već skroz dignut. „Voli Dejan moja ustašca“, potvrđuje na glas da i ona zna da sam uživao kad mi je prošli put pušila moju napaljenu kurčinu. Smeje sa kurvica zadovoljno na svoj bezobrazluk. „A volimo i mi njega. Zar ne? Mnogo mu je ukusan onaj njegov buzdovan.“

„Pričam sama sa sobom“, smeje se Ljilja. „Skroz se izgubim kad se setim šta mi je mužić ovde radio sa njegovim drugom. Mmmmm što su obojica zahtevni… Svašta sam morala da radim. Mmmmm šta su mi sve radili nevaljalci. Mnogo su bezobrazna ta dva mangupa. Moraće ponovo Dejan da odreši kesu… Ako hoće ova ustašca… I ovu guzu.“ „Hoću… hoću kurvice“, šapućem ja. „I ustašca i guzu. Spremio sam tri hiljadarke. Samo za tebe. Toliko je i tvoj dasa dao love mojoj kurvici.“

„Mmmmm kako su mangupi obdareni“, nastavlaj Ljilja da me podseća na to koliko voli naše dimenzije. „Jooooj koliku kurčinu ima onaj razvratni Dejan.“ Ponovila je to makar tri puta. Zna devojčica šta taj Dejan voli da čuje. Govori Ljilja sa puno oduševljenja i respekta. „Mmmmm… kako Dejan koristi svoju kurčinu. Zabija do jaja. Da, da, skroz do jaja. I u guzu… i u usta.“ „Tek ćeš da vidiš kako ja koristim moju kurčinu lepotice“, šapućem napaljeno. Da mi Bilja ne dolazi za sat već bi mi kurac bio u ruci. Moram da se čuvam za moju lutkicu.

Ulazi Mirko u kadar… Sad će da je jebe

Čujem muške korake. Ulazi Mirko u salon. „Sa kim pričaš lepotice?“, pita je Mirko. „Da ne kriješ nekog dasu?“ „Ha, ha“, smeje se Ljilja. „Ko zna dušo. Možda i krijem.“ Gleda Mirko ispod stola. Ljilja nastavlja da se smeje. „Šta gledaš pod stolom? Nije dasa ispod stola. Da je frajer ovde… Pre bih ja bila pod stolom?“ Uh jebote što je kurvasta – govorim sam sebi. „Bićeš mala pod stolom. Bićeš pod stolom kurvice“. mislim ja. „Bićeš dušo“, smeje se i Mirko. „Čim nam naš prijatelj Dejan dođe u posetu. Prošli put si služila za stolom. Sledeći put će da nas služiš ispod stola.“ „Mmmmm“, smeje se mala… „Šta se služi pod stolom?“, pita nevaljalica svog muža. Pući svoja jebozovna ustašca. Prilazi joj Mirko. Stavlja joj prstu usta. Prima mu Ljilja prst u usta. Oblizuje mu ga i sisa. Baš onako kako mi je sisala kurčinu prošli put. „Tvoja ustašca nam služiš ispod stola dušo“, govori joj njen muž. „Mmmmm“, smeje se Ljilja bezobrazno. „To se dodatno plaća dušo.“ Što volim što Mirkova ženica traži lovu za pušenje. Prava nevaljala kurvica. „Ima Dejan love dušo“, smeje se Mirko. „Platiće mangup. Samo moraš da ga zadovoljiš.“

Vadi joj prst iz usta. Pljeska je po guzi. „Idi prošetaj mala. Hoću da vidim koliko si jebozovna.“ „Aaaaa prostačino“, vrišti Ljilja teratralno. „Ne govori se tako dami bezobrazniče.“ Šeta jebozovna Ljilja po salonu. Vrcka guzom. Maše grivom u hodu. Mirko rukom mamešta kurac u pantalonama. I ja radim isto. „Nisi se valjda tako ponašala na prijemu?“ pita je Mirko. Koristi ljutit ton. „Niiiiisaaam… neeee… niiiisaaaam“, smeje se Ljilja kurvinski. „Bila sam smerna i poštena. Onako kako moj muž voli.“ Nisam baš siguran da Mirko preterano voli kad je previše smerna. A još manje mislim da je ona stvarno bila smerna na tom prijemu.

pokazuje pičku

Ljilja je bila kurvica na prijemu

„Mooooždaaa sam bila malo… beeeezooobraaazna“, govori Ljilja sa prstom u ustima. Priseća se kurvica šta je na prijemu radila. „Možda… Ali samo malo. Jeeesaam bila malo… nevaljala.“ „Mmmmm kurvice znao sam da nećeš odoleti“, škrguće Mirko uzbuđeno. „Voliš nevaljalice da pališ frajere.“ Preti joj prstom ispred lica. Ne vidim da se mala plaši od Mirkovog prsta. Shvata njegovu pretnju kao šansu da mu slikovito pokaže da je „samo malo“ bila nevaljala. Da nije bila „mnogo nevaljala“. Uzima mu kurvica opet prst u usta. „Mmmmm“, prede mala. Sisa mu… oblizuje ga. Pokušava da se priseti detalja sa prijema. „Znaš…“, počinje Mirkova ženica da se prisća. „Bio je tamo jedan zgodan dasa. I zamisli dušo, taj dasa mi je ponudio sladoled. Video dasa da se oblizujem. Odmah je shvatio da sam se uželela. Da, da sam se uželela sladoleda.“ Dobićeš dušo sladoled – obećavam joj ja u sebi. Dobićeš ga na mom velikom kornetu. Oblizaćeš ceo moj kornet kurvice lepa. Tim tvojim jebozovnim jezikom.

„Otkud sladoled na prijemu?“, čudi se Mirko. Mnogo mu se sviđa kako mu ženice smišlja bezobrazluke. Siguran je da i ja uživam u Ljiljinom bezobrazluku. „Nema na prijemu“, smeje se i Bilja. „Nego dasa je džentlmen. Video je da sam se uželela…Tog sladoleda. Izašao odmah do radnje da mi kupi.“ „Iiiiii…“, pali se Mirko? „Šta ’iiiiiii…’?“, smeje se Ljilja. „Pa lizala sam sladoled. Šta bi drugo? Prvo mi dasa dao da ližem iz njegove ruke. Kaže mora tako da se ne uprljam.“ „Da se ne uprljaš?“, komentariše Mirko. „Baš je uviđavan. A ti?“ „Pa ja ližem sladoled dušo. Iz njegove ruke. On mi ga prinese ustima. Reaguje džentlmen čim vidi da mi jezik proviruje iz usta.“ „Stavlja ti u usta?“, dahće Mirko. „Da dušo. Baš tako prinosi mi ustima… njegov sladoled. Sve pazi da se ne umažem. Ja mu zahvaljujem što je pažljiv.“ „Kad je tako pažljiv mislim ja“, priča nam Ljilja. „Moram da mu kažem.“ „Šta bre da mu kažeš?“, njišti Mirko. „Prvo da mu se zahvalim što je pažljiv. ’Hvala vam gospodine’, govorim mu. ’Baš ste pažljivi gospodine.’ A posle morala sam da mu kažem šta ja stvarno volim.“ „Šta si mu rekla da voliš kurvice?“, riče napaljeni Mirko. „Pa rekla sam mu da ja ustvari volim da se umažem. Naročito kad je sladoled ovako ukusan kao taj njegovov koji ližem.“

„Aaaaaa kurvice“, riče Mirko. Vadi Mirko kurčinu. Moram i ja da izvadim kurac. Mnogo je dobra Mirkova kurvica. Na Mirku je da vodi događaj dalje. Zna to i Mirko. „Moraš da mi pokažeš kurvice. Idi uzmi sladoled. Pokaži mi kako si lizala.“ „Mmmmm dušo“, smeje se Ljilja. „Kako sam lepo lizala. Dasa samo muca. Sviđa mu se što volim da budem umazana. Isti je kao ti i tvoj drug Dejan. Voli i ovaj zgodan dasa lepe i umazane devojčice.“

Stavlja joj Mirko sladoled u ustašca. Isto kao i taj dasa sa kojim nas kurvica pali. Prima Ljilja sladoled u napućena usta. Skroz ga obuhvara usnama. Pomera glavu malo napred. Da ga primi celog… Skroz do drške. „Ovako ti ga je mangup stavljao“, riče Mirko. „Daaaaa… taaaakooo“, oteže Ljila. Liže sladoled od drške na gore. „Ovako sam lizala. Počeo je da kaplje.“ „Aaaaaaa kurvice“, njišti Mirko. I ja sve to isto govorim. Samo u sebi. „Zamisli“, smeje se Ljilja. „I dasa je isto rekao. Samo tiho da niko ne čuje. Nije hteo da svi znaju da sam kurvica. Nije hteo da drugi mangupi čuju da ja volim da ližem. Tada sam uzela sladoled u svoju ruku. Dasa se malo uzbudio. Znaš dušo, počeo sladoled da curi. Kaplje mi po bradi. Ja skupljam jezikom. Ali ne mogu sve da dohvatim. Kaže mi dasa da sam usta i bradicu. ’Uvek se zamažem’, smejem mu se ja. Volim kad se topi. I kad mi curi u usta.“

plavuša se maže sladoledom

Kaže da je pušila dasi… Na prijemu

„Mmmmm“ riče Mirko. „Ti se devojčice prava kurvica.“ „Nisam… nisam“, smeje se mala. „Samo volim saladoled. I to najviše kad curi.“ „Iiiiiii… kurvice?“, riče Mirko. „Šta si posle radila?“ „Ja nisam ništa radila dušo. Nego me dasa odveo u toalet da me obriše.“ „U toalet da te obriše?“, njišti Mirko. Joj što je dobra – mislim ja. Ovo je perverzija kao da sam je ja smišljao. „Iiiiiii…?“, traži Mirko da nastavi priču. „Jesi li mu popušila kurvice? Jesi li pušila tom tvom udvaraču u toaletu?“ „Paaaaa“… smeje se Ljilja kurvinski. Okrenuta je prema kameri. Vidim je kako se prenemaže. „Niiiiisaaam mu pušila. To poštene supruge ne rade. Ali jesam mu malo uzela kurac u usta. Rekao mi je mangup da mu je kurac ukusniji nego sladoled. Samo sam mu malo uzela kurac u usta.“ „Koliko malo kurvice?“, riče Mirko. „Pokaži mužu kurvice kako si pušila nepoznatom mangupu. Jesi li kleknula?“ „Daaaaaa“, oteže Ljilja. „Naterao me siledžija da kleknem.“ „Pa bio je fin“, opominje je Mirko šta je pričala maločas. „Popalio se dasa kad sam mu uzela kurac u ruku“, objašnjava da ona nije kriva. „Nije više mogao da se kontroliše.“

Spušta je Mirko na kolena. Namešta je iz profila da vidim kako će da mu puši. „Jesi li tako klečala kurvice?“, riče Mirko. „Daaaaa taaaakooo“, cvili kurvica. Mnogo se i ona napalila. Od svoje priče. I od Mirkovog kurca. Možda i zna da ja gledam. „Odmah mi ga je zabio u usta“, dahće mala. „Ovako kurvice?“, njišti Mirko. Zabija joj kurčinu u ustašca. Gotovo je sa pričom. Puna su joj usta Mirkovog kurca. Ciči i guta Mirkovu kurčinu. „Primi“, njišti Mirko. „Primaj spermu. Je li ti mangup punio usta?“ „Mmmm“, čujemo Ljilju. Možemo samo da zamišljamo šta se na kraju desilo u njenoj priči. Je li dasa svršio ili nije? Ovde pred kamerom se lepo vidi šta se dešava. Prska joj muž ustašca i oko ustašca. Zna koliko me pali kad mu je ženica umazana. „Aaaaa“, riče Mirko. „Mmmmm“, prima Ljilja. Gleda nevaljalica u muža. Mada baca pogled i prema kameri. Da li zna da Mirko snima? Ili zna da i ja gledam?

Znala je kurvica da je gledam

Ustaje Ljilja. Mirkova sperma joj svuda oko usta. „Nevaljalče“, smeje se Ljilja na muža. „Sviđa ti se pričica dušo moja. Moraš jednom tako da me smuvaš na ulici. Da ti popušim u toaletu… ili u parku.“ „Mmmmm“, kurvice smeje se Mirko. „Moram lepotice… Zaslužila si avanturu.“

slikanje i pušenje

Ide Bilja prema kameri. Oblizuje spermu jezikom. Skuplja prstom. Liže sa prsta. Šalje i poljupce. „A tebi mangupe?“, pita Ljilja. Da li priča u kameru ili meni? „Sviđa li se tebi moja pričica? Bi li ti voleo da si ti dasa sa sladoledom? Što ćutite Dejane?“, pita me direktno. Znači, zna da je gledam. Zato se toliko i napalila. „Bi li voleli avanturicu sa ovom kurvicom?“, ponavlja svoje pitanje. „Aaaaaa lepotice“, ričem ja sa druge strane. „Samo kaži gde da dođem. Šta kažeš na dvojicu kurvice lepa?“, predlažem joj. „Mirko i ja. Dva nepoznata napaljena mangupa.“ „Mmmmm perverznjaku. Možda, moram da razmislim. Mmmmmm, volim sa dvojicom. Ti valjda znaš da Mirkova ženica voli sa dvojicom. Bio si naš gost. Čekamo te Mirko i ja nevaljalče. Hoće moj muž ponovo da ti ponudi svoju žencu. Kurvica traži dvojicu. Izvini lepotane“, govori mi. „Moram da se umijem. Muž me je umazao.“

Izlazi Ljilja iz salona. „Aaaaauuuu“, ričem ja. „Hvala ti Mirko… hvala ti druže. Aaaauuuu kakav performans.“ „Šta kažeš?“, smeje se Mirko. „Kakva mi je ženica?“ „Aaauuu jebote“ je jedino što mogu da kažem. „Jedva čekam sutra druže.“ „Šta bre ti čekaš?“, nastavljam da mu govorim. „Pusti priču. Idi je jebi. Vidiš koliko sa i ona popalila na svoje maštanje.“ „Idem druže. Sutra u dva. Ćao… prekidam.“

Ova Mirkova Ljilja me je mnogo napalila. Kako je mala odigrala kurvicu pred mužem i sa mnom na videu. Jedva čekam da je Mirko sutra dovede. Sutra joj ja izdajem naređenja. Što ću da smislim dobre perverzije. Zaslužila je kurvica provod. Mnogo je dobro smislila show za mene danas.

Dolazi i moja Bilja… Hoće da mi uzme lovu

Već bi trebala i moja Bilja da stigne. I ona je sigurno smislila nešto lepo da me pali. Devojčice kao da se takmiče. Navadile se obe lepotice na lovu od Mirka i mene. A sviđa se kurvicama i da ih opslužuju takva dva perverzna frajera kao nas dvojica. Nemam nikakav plan za moju lutkicu kad dođe. Biće mala pojebana. To je sigurno. Ne dolazi lutkica za džabe. Ni i literalnom smislu. A ni i figurativno. Dobiće i lovu, a dobiće i karu. Kad kažem da nemam plan, mislim da se nisam odlučio u koju rupicu. I kojim redom. Videću šta se njoj sviđa.

Čujem zvono sa ulaza. To mora da je Bilja. „Da, izvol’te“, govorim na interfon. „Gospodin Marković?“, proverava seksi glasom da li zvoni na prava vrata. „Jeste gospodin Marković“, odgovaram. „Molim vas otvorite“, nastavlja Bilja. „Poslali su me iz agencije na vaš zahtev.“ Smislila je neku perverziju moja kurvica. Iz agencije…? – analiziram njene reči. Znači moraću da je platim. „OK gospođice“, odgovaram. „Iz koje ste Vi agencije?“ „Iz agencije Bilja and Girls. Mi smo agencija koja pruža usluge uživanja“, odgovara moja Bilja. „Agencija za gospodu i džentlmene.“ Otvaram joj vrata. „Deveti sprat gospođice. Nema znaka na vratima. Druga vrata desno.“

Agencija Bilja and Girls… Ženica mi je ušla u biznis

Iz agencije Bilja and Girlsmislim na glas. „Aaaauuuu“, smejem se tiho. Bilja and Girls. Baš je dobro smislila nevaljalica. Nadam se da su mi poslali baš gazdaricu. Tu Bilju iz naslova. Imam samo pet stotki sa sobom. Valjda rade Bilja and Girls i za tu siću. Mamicu joj njenu bezobraznu. Agencija… biznis. Popalila se lutkica juče kad smo Mirko i ja bili Francuzi. Videla je devojčica koliko je napalila „Francuze“. Hoće pametnica i da ozvaniči svoj „biznis“. Da legalno uzima lovu od muža. I od našeg prijatelja Mirka.

Kuca tiho na vrata. „Bilja and Girls gospodine“, čujem Biljin seksi glasić. Otvaram vrata. Vaaaauuu… i još jednom vaaauuuu. Stojim i gledam je. Svaki put je sve bolja u ovim našim igrama. „Da nisam pogrešila?“, smeje se bezobrazno. „Gospodin Marković?“ „Da… da gospodin Marković“, mucam iznenađeno. „Vi ste naručili usluge od Bilja and Girls gospodine?“, proverava lepotica još jednom. „Jesam, ja sam tražio Bilja and Girls“, odgovaram. „Izvolite gospođice. Uđite molim vas.“

Što sam zbunjen? Zašto mucam? Bilja and Girls su izgleda mi ozbiljna agencija. Moja kurvica ulazi iz hodnika obučena u seksi konobaricu. Samo u minijaturnoj beloj keceljici sa prednje strane. Nazad ništa. Samo crne male gaćice. Dve trake joj spreda pokrivaju bradavice i drže keceljicu. Bela čipkana trakica u kosi. Konobarica ili sobarica. Šta već gospodin voli. Nije moguće da je u tome došla. Jebote – mislim ja. Moja pametna ženica je perverznija nego ja. „Tražili ste poslugu gospodine?“, smeje se moja Bilja. „Bilja and Girls su vam na usluzi.“ Nije moguće da je u ovome došla? Mora da se presvukla u liftu? Gledam je kako je jebozovna u ovim krpicama. Nadam se da mangupi nisu virili kroz špijunke iz okolnih stanova. Eno je torbica. Sad je vidim. Spustila je pored vrata. Čim je ušla. Zverao sam u nju. Nisam video torbicu.

kostim seksi sobarice

Mnogo je jebozovna. Ovo su neke nove krpice. Nisam joj ja ovo kupio. „Šta gospodin želi?“, pita me moja konobarica. „Želim gazdaricu Bilju“, odgovaram joj. „Jeste li Vi Bilja?“ „Ne otkrivamo identitet naših devojaka“, smeje se bezobraznica. „Ne smem da vam kažem ko sam. Možda i jesam Bilja.“ „Siguran sam da ste Vi Bilja“, odgovaram. „Gazdarica je uvek najzgodnija.“ Smeje se lutkica zadovoljno. „Kako da vas zadovoljim gospodine?“, pita me jebozovna konobarica. „Prvo mi donesite piće Biljo“, govorim mojoj ženici. „I kažite mi cenu vaših usluga.“

Firma je u periodu promocije… Dobio sam popust

Odlazi konobarica do bara. Govori mi dok odlazi: „Vi ćete sami odrediti cenu. Platićete prema tome koliko budete zadovoljni.“ Od pozadi u stvari nema ništa osim tih malih gaćica. Uvukle joj se tangice u guzu. Vrti joj se njeno jebozovno dupence dok hoda na visokim štiklama. „Šta gospodin želi od pića?“, pita gazdarica iz agencije Bilja and Girls. „Šta god ima od žestokog u baru“, odgovaram. „Za Vas uzmite šta Vi želite.“ „Mi iz agencije ne pijemo dok služimo“, odgovara moja seksi konobarica. „Morate Biljo.“ Zovem je po imenu njene agencije. „Morate da nazdravite.“ „Dobro“… smeje se moja ženica. „Samo za Vas gospodine. Vidi se da ste veliki gospodin i džentlmen.“ I imam u pantalonama veliki poklon za tebe lepotice – mislim u sebi. „Ja ću uzeti ovaj liker gospodine“, odgovara mi gazdarica iz agencije Bilja and Girls. „Mmmmm“, puštam zvuk uzbuđenja. Sećam se kako je Bilja koristila liker kad nam je Mirko bio prvi put bio u poseti. Doduše, to je bila moja Bilja. Ova Bilja je gazdarica iz agencije Bilja and Girls. Sve jedno… asocijacija je mnogo uzbudljiva.

Sedam u fotelju na drugom kraju sobe. Gazdarica agencije mi prinosi piće. Bradavice joj iskaču ispod ukrasnih trakica dok hoda. Mnogo je dobro odabrala kostimić. „Vi ste mnogo zgodni devojčice“, govorim joj oduševljeno. „I super vam je uniforma. Jeste li je Vi birali?“ „Jesam gospodine. Baš za Vas. Osećala sam da će vam se dopasti.“ Naginje se pored mene da spusti obe čašice. Sisice joj ispadaju iz tih tankih ukrasnih trakica. Hvatam joj bližu bradavicu ustima. „Mmmmm kako su vam čvrste bradavice“, šapućem joj. Ližem joj bradavicu jezikom. Nežno joj je grickam zubima. „Aaaaa gospodine“, tiho izgovara moja rasna konobarica. „Hvala Vam gospodine. Drago mi je da je gospodin zadovoljan mojim izgledom.“

„Mmmmm lepotice“ škrgućem ja. „Gospodin je mnogo zadovoljan. Dođi lepotice.“ Privlačim je ka sebi. „Hoću tvoja ustašca.“ Naginje se mala prema meni. „Gospodin hoće pušenje?“, šapuće mi na uvo. Pokazuje da razume šta želim. „Daaa“, odgovaram uzbuđeno. „Gospodin hoće pušenje. Ali prvo hoću da osetim tvoj jezik u ustima.“ „Mmmmm gospodine“, prede Bilja iz agencije Bilja and Girls. „Ljubljenje je zabranjeno devojkama.“ Naginje se da me ljubi. „Ali gazdarica sme da radi šta god želi“, nastavlja da mi govori uz poljupce. „Gospodin se dobro ljubi“, hvali me gazdarica. „Sviđaju se izgleda gospodinu moja usta. Dobićete pušenje za pamćenje gospodine“, šapuće mi lepotica. „Svima ćete da preporučujete našu agenciju gospodine.“ „Specjalno gazdaricu“, dodajem ja. „Gazdarica je specjalno dobra.“

kostim seksi sobarice

Dobro puši ova mala iz Agencije… Skoro kao moja Bilja

„Prvo da nazdravimo“, govori mi gazdarica agencije Bilja and Girls. Dodaje mi moju čašu. Uzima svoj liker. Kleči lutkica na kolenima između mojih nogu. Kucamo se čašicama. „Zna li Vaš muž za Vašu agenciju?“, pitam je. „Kako znate da sam udata?“, smeje se gazdarica agencije. „Imam takav osećaj“, odgovaram joj uz osmeh. „Ne zna još“, odgovara mi lepotica. „Ne znam da li smem da mu kažem. Biće ljubomoran.“ Nastavljamo da se ljubimo. „Možda i hoće“, potvrđujem ja. „Ja bih bio ljubomoran da moja ženica puši gospodi“ „Stvarno?“, smeje Bilja iz agencije. „Zar vi ne ’delkate’ svoju jebozovnu suprugu sa prijateljima?“, pita me radoznalo. „Mmmmm lepotice“, šapućem joj napaljeno „’Delkam’ ja moju kurvicu. Ali ja biram kome sme da puši. I šta sme da radi.“ „A tako“, smeje se moja konobarica. „Pitaću i ja mog muža da mi bira klijentelu. Dobro ste me naučili kako treba sa mužem.“

Otkopčava mi mala pantalone. „Puši lepotice“, šapućem joj ja. „Puši lutkice gospodinu“, naređujem Bilji iz agencije Bilja and Girls. Spuštam joj glavicu na moj kurac. „Vaaauuuu“… pušta nevaljalica uzdah zadovoljstva. „Gospodin je obdaren“, hvali klijenta u ime agencije gazdarica Bilja. „Mmmm kakav dobar klijent.“ Puši mi lutkica. Čujem ono njeno lepo „mmmm“ kako se pored mog kurca probija iz njenih usta. Moraću da kupim agenciju. Nemam drugo rešenje. Ima da rade samo za mene. Hajde, dobro. I Mirko može povremeno da dobije uslugu Bilja and Girls agencije.

Dižem joj glavicu. „Dobro pušiš mala“, hvalim je. „Bolje od Vaše supruge?“, smeje se Bilja iz agencije. „Tu ste lepotice. I moja ženica je majstor. Malo koja puši tako dobro kao moja supruga.“ „Hvala gospodine“, prede moja zgodna konobarica na kolenima. Sad ću skroz da Vas zadovoljim. Sad ćete da mi svršite u usta.“ „Posle lepotice“, odgovaram joj. Posle ću da ti punim lepa ustašca spermom – govorim sebi. Prvo ću da te jebem. „Sad ćeš da svršiš na mom kurcu“, govorim joj. Podižem je na sebe. Lepotica me opkoračuje. „Ja ne svršavam sa klijentima gospodine“, šapuće mi moja ženica. „Devojkama je zabranjeno da svršavaju.“

„Ali gazdarici nije“, šapućem joj ja. „Nije gazdarici“, odgovara mi. „Gazdrica sme da svršava“, šapuće mi moja mala. „Ako je dasa stvarno uzbudi.“ Spušta se Bilja iz agencije na moj kurac. Ulazim joj kurcem u pičkicu. „Aaaaaa“, šapuće mi na uvo. „Vi ste pravi džentlmen gospodine. Možda neću da vam naplaćujem.“ „Mmmmm lepotice“, govorim joj tiho. „Moraš da svršavaš. To želim… I hoću da ti plaćam… Takva otmena devojčica mora da ima sve što želi.“ „Svršiću za Vas“, uzbuđeno mi šapuće Bilja iz agencije. „Svršiću za Vas gospodine. Uzbuđujete me.“

jahanje kurca

„Moraš da me ljubiš“, govorim joj. „Da… daaaa gospodine. Hoću… hoooćuuu.“ Ljubimo se strastveno. Prima mi i daje mi svoje sokove. Kleči na fotelji iznad mene. Ja se dižem u most na fotelji. Ulazim u nju silovito… ali nežno. „Aaaaaa gospodine“, prede Bilja iz agencije. „Tako ste siloviti.“ „Želim te lepotice“, govorim joj na uvo. „Sad ćeš da svršavaš lepotice. Sad ćeš da svršavaš za mene.“ Glas mi ne trpi prigovor. „Da… da… da. Hoću… hoću… hoću da svrašavam.“ „Sad… sad“, šapućem joj strastveno. „Sad odmah!“ „Da… da… da… goooospooodiiine. Evo… evoooo… daaaa.“ Prima ceo moj jezik u usta. Steže me rukama. „Za Vas… za Vas gospodine. Svršavam… samo za Vas.“ Daje mi svoj jezik. Grči se i svršava. „Tako… tako… ti si prava devojčica“, šapućem joj… „Svršavaš za muškarca.“ „Da… da… volim… volim da svršavam za pravog muškarca.“ Opušta se na meni. Ne prestaje da me ljubi.

Traži Bilja iz Agencije da joj punim usta

Ja joj i dalje prodirem u pičkicu. „Mmmmm gospodine“, prede zadovoljno. „Morate i Vi da svršite“, govori mi nežno i strastveno. „Volite li moja usta? Želite li moja usta? Hoćete li da mi poklonite vašu spermu? Da mi date Vaše seme u moja usta.“ „Aaaaaa lepotice“, ričem ja. „Da… da…da. Daj mi ustašca.“ Diže se lutkica sa mene. Opet je na kolenima između mojih nogu. Moj kurac joj je u ustima. Drka mi ga jednom rukom. Steže mi muda drugom. Kao da zna šta gospodin voli. Svršavam joj u usta. Ne vadi ga. Prima direktno u usta. Puna su joj ustašca moje sperme. Nema više mesta. Curi joj sperma iz usta. Sliva joj se po bradi pored mog kurca. „Aaaaaa“, ričem ja. „Mmmmmm“, čujem je kako je zadovoljna. Ne vadi moj kurac iz usta. Dokle god ima sperme u njemu. Guta mi spermu. Oblizuje mi kurac. Gleda me u oči. „Da li je gospodin zadovoljan?“, pita me Bilja iz agencije. „Mmmmm“, odgovaram nerazgovetnim zvukom zadovoljstava.

Dižem je na sebe u fotelji. Brišem joj rukom ostatke moje spreme sa lica. Ona mi kupi jezikom ostatke sa prsta. Smeje se zadovoljno. „Nije bilo dovoljno mesta gospodine. Mala su mi usta za sve što ste mi dali. Dopadaju vam se moja usta gospodine?“ „Mmmmm nevaljalice. Volim što si svršila“, govorim joj. „I da, da, da volim tvoja ustašca. Pravljena su ti ustašca za kurac kao moj.“ „Mmmmm gospodine. Nemojte molim Vas.“ Uvija se oko mene. „Ja radim profesionalno. Pokvarićete me. Moraću da tražim samo klijente kao Vi. Ili…“, smeje se nevaljalica. „Šta ’ili’?“, pitam je ja. „Pa da kupite moju agenciju gospodine. Da ja radim samo za Vas. Ako se Vaša supruga ne ljuti.“

svršavanje u usta

„Ti si nevaljala devojčica“, smejem se ja. Ljubim je ponovo. „Ustaj… spremaj se. Imam tvoj telefon. Zvaću te vrlo brzo. Dolaze mi poslovni partneri.“ Ustaje Bilja iz Agencije. Dajem joj kovertu sa lovom. „Preporučite me Vašim poslovnim partnerima“, govori mi Bilja. „Vi odaberite one za koje mislite da će mi se dopasti. Imam poverenje u Vaš ukus. Za Vaše prijatelje imam popust.“ Naginje se da me poljubi. Ide po svoju torbu. „Ovde se presvuci mala“, govorim joj. „Nemoj da pališ mangupe u hodniku.“ „Gospodin je ljubomoran?“, smeje se Bilja iz agencije. „Ne želi da me mangupi gledaju. Hoću gospodine. Idem u kupatilo da se presvučem. Očekujem vaš poziv.“

Nastavak: Ljilja ispunjava naređenja

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x