Ljilja ispunjava naređenja

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Ljiljin show i Biljina agencija

Mirko mi se javio pre nekih sat vremena. Krenuli su on i njegova lepa ženica. Za manje od sata biće kod mene. Vreme je da odem u kancelarije. Moram da pripremim ambijent za avanturicu sa lepom Mirkovom ženicom. Već mi se diže. Čim pomislim na scenario koji smo joj Mirko i ja pripremili. Ima lutkica da sluša. Mmmmm, kako će Mirkova kurvica da izvršava. Ima mala samo da prede kad počnem da joj naređujem. Mnogo će lepa kurvica da uživa u mojim naređenjima. Perverzna je kurvica.

Joj što se palim. Naređujem Mirkovoj ženici da bude nevaljala. Pred njenim mužem. I sve mora da me sluša. I mora mužu da pokaže da uživa u svemu što sam joj naredio. A posle je moja Bilja na redu. Njoj će Mirko da naređuje. Rekla mi je moja kurvica da jedva čeka da dopustim da joj Mirko bude „gazda“. Hoće moja mala da joj Mirko naređuje. Da mora preda mnom da izvršava sve što Mirko naređuje. Nema kraja našim lepim pervezijama. Uživamo Mirko i ja. Ali čini mi se da kurvice uživaju i više. Kako i ne bi? Svaka ima po dva kurca. Opslužuju svaku pojedinačno dva kurata pastuva.

Poslao sam ovog puta Bilju u kupovinu. Ništa joj za sada nisam rekao. Pričaću joj posle. Ona je već prošla takvu avanturicu. Mirko joj je već naređivao. Pre neki dan. Na istom mestu. Samo Bilja nije skroz zadovoljna. Nisam bio pustio Mirka baš sve da naređuje. Hoće Bilja da joj Mirko svrši u usta. Grdi me što joj ne dam da proba Mirkovu spermu. I istini za volju, Mirko je tada bio perverzni francuski gazda. Nije naređivao u svoje ime. A ja ću Miri biti zahtevni srpski gazda. Tako sam makar planirao. Baš da vidimo da li nevaljalice bolje slušaju francuske ili srpske perverzije. Mada i jedno i drugo smišljamo Mirko i ja. Makar tako ja sebi laskam. Da nas dvojica smišljamo. Možda i grešim. Aktivne su obe nevaljalice u našim avanturama.

Obukao sam strogo poslovno odelo. Kravata… klasične crne cipele. Onako kako treba da izgleda opaki gazda. Gazda koji ne prašta dug. Ispašće da je Ljilja smislila drugi plan za avanturu. Mnogo bolji plan nego ja. Gledam ambijent oko sebe. Od ambijenta zavisi i perverzija. Videću kako se Ljilja obukla. I od toga zavisi. Nikad ne bude po orginalnom planu. I uvek bude mnogo bolje od originalnog plana.

Mala će morati da mi puši pod stolom. To sam već odlučio. Pušenje sardnice pod stolom je klasika. Sve pičkice puše gazdi pod stolom. Sto je ogroman. Ima dosta mesta za jebozovnu Ljilju da se lepo smesti. Ima malo da potraje pušenje lutkice – obećavam joj ja u mojim mislima. Ogroman sto. I nema zaklona sa prednje strane. Može Mirko iz fotelje lepo da gleda kako njegova ženica puši pod stolom kurac opakom gazdi. A Ljilja može da pokaže mužu da je najbolja pušačica kurca. Uh, uh… kako će kurvica da uživa da puši pod stolom. A tek Mirko i ja. Mirko je drugi po redu za Ljiljina usta. Prvo puši gazdi. Muž je tek drugi na redu za pušenje. Takavje protokol kod ovog „opakog“ gazde.

Mister Peterson, Eastern Financial Systems

Čujem zvono na ulazu. Nisam ni smislio ime. Ni ime ni firmu. Sad ću. Ima vremena dok se Ljilja i Mirko penju liftom. Ili možda ne treba da smišljam? Biće da ne treba. Smislila je Ljilja umesto mene. Nešto što se njoj sviđa. Mnogo su nam ženice kreativne. Moram da je pohvalim Mirku. Čujem Ljiljin glas na interfonu. Proverava da li zvoni na dobro dugme. “Eastern Financial Systems?“, pita mala. Smislila je kurvica ime za firmu gde ide da pozajmljuje lovu. Znači tek pozajmljuje. Mmmmm još je bezobraznije. Mogu da tražim šta god želim. “We have appointment with mister Peterson.” Cvrkuće lutkica na interfon. Čak je smislila i ime za gazdu. Strana firma. Stranac gazda. “Can you please open the door sir?” Traži da joj otvorim vrata. Priča Ljilja dobro engleski. Čak i pristojan naglasak. “Please come in”, odgovoram i ja na Engleskom. “Sixth flour… Second door on your left. We have been waiting for you.” Govorim joj koji sprat i koja vrata. I da sam je čekao da dođe. To poslednje će da vidi čim uđe. Kurac mi se baš dobro digao dok smišljam šta ću da joj radim.

Sviđa mi se – mislim u sebi. Dobro je mala počela. Baš da vidim šta je smislila. I da mi pokaže kako je obučena. Od toga zavisi nastavak. Pustiću je da ona počne. Posle čemo da vidimo. U svakom slučaju ja sam znači bankar. Ja sam Mister Peterson, Eastern Financial Systems. Super, izgleda da sam dobro odabrao odelo. I kurac mi dobro stoji u pripravnosti. Čekamo obojica jebozovnu mladu ženicu kojoj treba finansijer.

Evo ih. Stigli su. Kucaju na vrata. Otvaram im. “Come in please.” “Ljliljana Knežević“, predstavlja se Ljilja odmah na vratima. “Hope we are not late sir?” Ne dopušta mi da joj odgovorim. “Thank you for accepting to meet with us sir.” Nastavlja Ljilja da govori. Odmah mi pokazuje da prihvata submisivnu ulogu. Da zna da zavisi od perverznog finansijera. “I was free to come together with my business partner. Does it make any problem for you sir?” Zahvaljuje se dama što sam prihvatio sastanak i objašnjava da je sa sobom povela i svog poslovnog partnera. “Not at all”, odgovaram ja. “Please come in madame Knežević.” “Thank you sir”, odgovara Ljilja. Ulaze u apartnan. “Please meet my business partner”, predstavlja Ljilja muškarca koji je prati. “Mirko Miličić“, izgovara i Ljiljin poslovni partner svoje ime. Mmmmm – mislim u sebi. Ovo može da bude interesantno. Mirko je partner. Nije Mirko muž. Spremila se mala da bude stvarno bezobrazna. Ne mora gospodin Peterson da se u opšte ustručava u svojim zahtevima. Može finansijer da traži šta god želi za svoju lovu.

Jebozovna madam Knežević

E sad da pogledam malo madam Knežević. Jebozovnu madam Knežević. Moram odmah da se ispravim. Jer jebozovna stvarno jeste. Onako otmeno jebozovna. Otmena i skupa kurva. Obukla se madam Knežević u poslovnu ženu. Strogi poslovni kostim joj stoji kao saliven. Samo je kurvica skratila suknju. Negde na pola butina. Uh jebote što je jebozovna. Štikle od rekao bih 15 cm. I to je skoro duplo višlje nego u poslovnom miljeu. Ali je zato najmanje tri puta jebozovnije.

cica u poslovnom kompletu

„Welcome please madam Knežević“, obraćam se Ljilji. “And mister Miličić too”, dodajem. “What can I serve you for drink?” Pitam ih šta da im ponudim za piće. “And please… Let us speak in Serbian. We are in Serbia, aren’t we?” Kažem da govorimo srpski. „Naravno“, odgovara Ljlja. „U Srbiji smo. Ja ću malo šampanjca“, govori mi Ljilja u vezi pića. „Za mene viski“, traži Mirko. „Super“, odgovaram gospođi Knežević. „Za vas imam odličan šampanjac. Don Perignon za gospođu Knežević.“ „Odlično“, odgovara Ljilja. „Taj baš volim.“ Pozivam ih za bar. Hoću da gledam Ljilju. Diže mi se kurac na Mirkovu kurvicu. Digao se i njemu. I to dosta primetno. Sipam Ljilji šampanjac.

Krećem da uzmem vlašu sa viskijem. Viski je skroz na drugom kraju. „Ja ću da sipam gospodi“, nudi se Ljilja. Ima do tamo pet do šest koraka. Lepa prilika da nam pokaže koliko se jebozovno utegla. Da mi vidimo kako meša guzom u tom miniću. A da ona vidi koliko nam se kare dižu na njeno dupence. Pratimo je pogledom. Njen partner gospodin Milićić. I ja, mister Peterson. Sad ću da je jebem – govorim sebi. „Digao mi se kurac na Vašu partnerku gospodine“, govorim Mirku. Mora odmah da se krene sa bezobrazlucima. Mora njen poslovni partner da zna da hoću da mu jebem partnerku. Takvoj pičkici se ne prašta. „Mnogo je jebozovna“, nastavljam. „Pravljena je Vaša partnerka za kurac gospodine.“ „I meni se diže na partnerku gospodine Peterson“, uzdiše njen partner Mirko. „Ja se palim svaki dan na moju jebozovnu partnerku. Pogledajte kakvo joj je dupence gospodine Peterson“, govori mi Mirko napaljeno. Hvali mi Mirko svoju jebozovnu ženicu. Doveo mi je moj prijatelj njegovu jebozovnu lutkicu da je jebemo.

Sad ćemo da jebemo Vašu partnerku

Uživeo se perverznjak u ulogu. „Partnerka vam ima strašno dupence gospodine Miličiću“, nastavljam da nas palim obojicu. „Pravljeno je to njeno dupence za kurac.“ Prešli smo nas dvojica na prave bezobrazluke. Može nam se. Pričamo o njegovoj jebozovnoj partnerki, a ne o njegovoj smernoj suprugici. Podigla Ljilja još malo minić. Baš onoliko koliko treba da gospodin Miličić i gospodin Peterson skroz poblesave. „Šta vi to pričate?“, cvrkuće gospođa Knežević. „Kažem Vašem partneru, gospođo Knežević, da imate mnogu jebozovno dupence.“ „Iiiiijuuuu“, smeje se Ljilja. „Praviću se da vas nisam čula gospodine Peterson“, prede Lljilja seksi glasom.

„Sad ćemo da je jebemo govorm gospodinu Milićiču.“ Govorim dovoljno glasno sa me Ljilja čuje. „Sad ćemo gospodine Milićiću da jebemo Vašu nevaljalu partnerku“, ponavljam Mirku. „Jebaćemo je zajedno gospodine. Ja i Vi.“ Pričam Mirku ali sve vreme gledam u Ljilju. „Siguran sam da takva pičkica voli sa dvojicom“. Nastavljam da govorim Mirku da hoću da mu jebem ženicu. „Aaaaaaa prostaci“, ciči Ljilja uzbuđeno. Nije nevaljalica očekivala da će gospodin Peterosn da joj „preti“ ovako direktno. „Sve sam Vas ćula gospodine Peterson.“ „Mmmmm“, dahće Mirko. Sviđa mu se moj direktni nastup. „Mislim da kurvica obožava sa dvojicom“, potvrđuje Ljiljin poslovni partner. „Jeste li je već jebali?“, pitam Ljiljinog partnera. Privlačim Ljilju ka sebi. Okrećem joj guzu ka njenom mužu. „Jeste li jebali ovu guzu, gospodine Miličić?“ „Aaaaaa“, cvili Ljilja u mojim rukama. „Nisam“, odgovara Mirko. „Nije mi do sada dala. Rastura je muž od kurca. To znam. I još je doveo nekog prijatelja. Isto tako razvratnog kao njen muž. Jebu je ta dvojica. Uživa kurvica sa dva kurca. Meni nije dala. Izigrava mi profesionalizam. A znam da obožava kurac.“

„Super“, odgovaram ja u ime gospodina Petersona. „Treba znači kurvici dva. Navikla se kurvica na dva. Dobiće danas dva nova. Treba kurvici promena. Zar ne?“ „Treba“, odgovara gospodin Miličić. I ja se odavno palim da je pojebem gospodine Peterson.“ „Zna li mala da će biti jebana?“, pitam njenog partnera. Držim je privučenu na mene. Oseća kurvica moju kurčinu na butinama. „Zna gospodine“ odgovara gospodin Miličić „Poznata je vaša reputacija. Zna gospođa Knežević da se iz ove kancelarije ne izlazi bez jebanja. Čula je od drugih pičkica.“

spale gaćice

Ne zna Ljilja kako da reaguje. Držim je u rukama. Ona u svakoj ruci nosi jednu čašu. Dobio sam već uslovni refleks na ovu Mirkovu jebozovnu ženicu. U kojoj god da je ulozi. Kurac mi je u punoj dimenziji. Prvo će pod sto – odlučujem. Mirko će iz fotelje da gleda kako mi njegova ženica pod stolom puši kurac. Posle imam pravu perverziju. Poludeće Mirko. A tek Ljilja. Neće kurvica prestati da vrišti i da svršava.

Oblizuje kurvica ustašca. „Morala sam da probam iz Vaše čase gospodine Peterson“ govori nam. Brzo se nevaljalica snašla. „Volim ovaj vaš viski.“ „Probajte još jednom“, govorim joj. „Sviđa mi se kako se oblizujete.“ Srče Ljilja viski iz moje čaše. „Daaaaa“, dahćem ja. „Taaaakoooo lepotice. Još jednom. Hoću da vam vidim jezik. Jebozobni ste kad Vam viri taj nevaljali jezičić gospođo Knežević.“ Krećem skroz bezobrazno. Da zna da će odmah da radi jezikom po mom glaviću. „Morate da stalno da radite jezikom“, naređujem joj. „Kad god ja zahtevam. I gde god ja zahtevam.“

„Ijuuu gospodine“, smeje se mala na moje bezobrazluke. Spremna je kurvica na prave bezobrazluke. Voli i ona ovaj dirty talk. „Hvala gospodine“, odgovara mi. Zahvaljuje se kurvica na mojim bezobraznim komplimentima. Ili možda mi zahvaljuje što ću da je pustim da mi liže kurac tim njenim vlažnim jezikom? Zamače Ljija ponov jezičić u moju čašu. Srče malo usnama. Oblizuje usta jezikom. „Ovako?“, pita me kurvica. „Ovako volite? Jesu li mi ovako usta jebozovna? Jeste li mi to tražili da radim?“ „Mmmmm gospođo Kneževeć.“ Puštam zvuke uzbuđenja… „Da… da tako. Tako su Vam usta jebozovna. Pravljena su Vam ustašca za kurac gospođo Knežević.“ „Aaaaaa kakav je bezobraznik naš novi finansijer“, prede Ljilja. Govori svom partneru. Ali bezobrazno gleda u mene. „Gospodin Peterson znači voli da jebe partnerke u usta.“ Ne prestaje da se oblizuje. „Moraću da zapamtim šta voli gospodin. Važno nam je da gospodin Peterson uživa“, govori svom partneru. „Morate mi reći šta još volite, gospodine Peterson. Da znam kako da se ponašam. Kad sam sa Vama. Sigurna sam da ne jebete Vaše partnerke samo u usta.“ Uvija se Ljlja pred nama dvojicom.

Mora da zadovolji poslovnog partnera

„Ne kurvice lepa“, govorim joj. Vreme da joj se kaže koja je njena uloga u ovoj avanturi. „Jebem partnerke gdo god želim gospođo Knežević. A mislim i da Vaš partner voli sve što i ja gospođo. Sviđa se i njemu način kako se oblizujete. I kako vrckate u tom seksi poslovnom kostimu.“ „Znam to odavno“, smeje se Ljilja. „Znam da se moj partner uzbuđuje u mom prisustvu. Svi muškarci reaguju kad vide moj jezičić. Znam da moj partner želi da mu popušim. Videla sam ga da drka na moja usta. Ali mi smo u strogo poslovnim odnosima. Ne smem da popustim njegovim perverznim željama. Ja sam poslovna žena gospodine Petrson.“ Gleda Ljilja kolika kurčina vibrira u Mirkovim pantalonama. „Naravno da jeste“, odgovaram Ljilji. „Poslovna svakako. A jebozobna još više. A najviše ste kurvica gospođo Knežević? Jesam li u pravu gospođo?“, pitam je da mi potvrdi. „Jeste li Vi jedna jebozovna kurvica gospođo Knežević? Čuo sam da ste najbolja kurvica u našem poslovnom miljeu.“ „Mmmmm“, prede Ljilja na moje bezobrazluke. „To su samo glasine. Ja sam uspešna poslovna žena u muškom svetu. Možemo li da razgovaramo o poslu?“ „O poslovima ćemo kasnije“, odgovaram joj. „Kad procenim da li zaslužujete finansijsku podršku firme Eastern Financial Systems. Morate da mi pokažete da zaslužujeta da vas finansiramo. Ja ću sada iz poslovnih razloga da Vas zamolim da pružite zadovoljstvo Vašem partneru. Prvo morate da zadovoljite želje gospodina Miličića.“ Hmmmm – razmišlja Ljilja. Nije očekivala da krene tim putem. Mislila je da ću ja da jebem, a Mirko da gleda. Biće i toga – mislim ja. Samo prvo ćemo ovako. „Uradiću sve što Vi želite gospodine Peterson“, odgovara gospođa Knežević. „Ako je u okviru našeg poslovnog odnosa.“ Počinje i njoj da se sviđa perverzija koju predoseća. „Moj partner i ja želimo da Vas zadovoljimo gospodine“, govori mi. „Vaš partner sad želi da mu popušite“, objašnjavam joj koji su Mirkovi prioriteti u ovom trenutku. „Daaaaaa“, prede Ljilja uzbuđeno. „Znam da gospodin Miličić želi da mu popušim kurac.“ Finansijer je tera da puši mužu pred njim – misli Ljilja. Kakva perverzija. „Želim da radim sve što zahtevate“, govori meni. „Nadam se gpspodine Peterson da ćete uzeti u obzir moju kooperativnost. Kad budete razmatrali finansiranje naših projekata.“

mmf trojka, cuckold

„Posle ćemo o poslu“, ponavljam. „Hoću sad da mi dokažete da ste tako dobra kurvica kako sam čuo za Vas. Sad hoću da kleknete pred Vašeg poslovnog partnera. Da mu izvadite kurac iz pantalona. I da mu popušite.“ „Aaaaaa gospodine“, uzbuđeno ciči Ljilja.“Pred Vama gospodine? Sad odmah gospodine?“ „Da gospođo“, odgovaram. „Sad odmah, ovde. Vaš partner će da procenjuje Vaše ’pušačke’ kvalitete. Od njegove procene zavisi moja odluka gospođo.“ Aaaaaaaaa“, ciči Ljilja. „Perverzni gospodine Peterson.“ „Morate da nadoknadite partneru svo vreme koje se uzdržavao“, opominjem je. „Pokažite da ste najbolja pušačica kurca Vašem partneru. I ja ću takođe da procenjijem kako pušite kurac tim vašim jebozovnim ustima. U tom poslovnom odelu. Moguće je da ću to često tražiti od Vas da radite. Moraćete puno da pušite gospođo… Ako dokažete Vašem partneru da ste dovoljno dobri u pušenju kurca gospođo. Ako Vas partner gospodin Miličić preporući kao ’pušačicu kurca’ prihvatiću da finansiram Vaše prijekte. A Vi ćete dobiti šansu da pušite meni, Vašem partneru i našim najvećim klijentima.“

Mora da puši i klijentima

„Mmmmm“, prede Ljilja uzbuđeno. Stvari postaju interesantne za gospođu Knežević. Sprema joj gospodin Peterson pravu akciju. „Moraću znači da pušim Vama gospodine Peterson? I Vašim klijentima?“ „I Vašem partneru“, dodajem. „Ako on sada proceni da ste dobri u pušenju.“ „Moraću da pušim ako želim da sarađujemo?“, ponavlja gospođa Knežević. „To je znači jedini način da Vi prihvatite da finansirate naše projekte?“ „Da gospođo. To je obavezni deo poslovnog aražmana. Ali prvo hoću da gledam. A posle ću i ja da Vas probam. Hoću i ja da probam Vaša jebozovna ustašca.“ „Mmmm kako ste bezobrazni gospodine Peterson“, prede Ljilja. „Aaaaa kako ste Vi razvratni gospodine. Terate partnerku da vam puši. Da li to sve vaše partnerke rade? Da li sve imaju obavezu da Vam puše? I da služe klijente?“ „Samo tako jebozovne kao Vi gospođo“, odgovaram joj. „U stvari čini mi se da do sad nismo imali tako jebozovnu damu kao Vi.“ „Šta Vi kažete gospodine Miličiću?“, pitam Mirka. „Treba li ova lepotica da nam puši? I da opslužuje naše klijente? Ili mislite da možemo naću zgodniju i jebozovniju za tu ulogu?“ „Ne znam Vaše druge partnerke gospodine“, odgovara Mirko. „Ja nisam sarađivao sa boljom pičkicom od gospođe Knežević. Mislim da ćete teško naći neku koja više uživa u pušenju kurca od gospođe Knežević. Ja je doduše još nisam probao. Ali sam čuo da se njen muž hvali. Muž kaže da kurvica puši fantastično. Da nema bolje pušačice kurca. I hvalio ju je još jedan kuronja kome gospođa Knežević puši. Taj koji je jebe zajedno sa mužem. I taj je mnogo hvali. Obožava i on ta jebozovna ustašca. I mislim da je ispravno da gospođa treba da puši našim klijentima. Klijenti moraju da budu zadovoljni. A vidim da se i Vama moja poslovna partnerka mnogo sviđa. Vidim da želite da prvo Vama popuši kurac.“

„Mmmmm gospodine Miličiću, šta to pričate?“, pravi se da je ljuta Mirkova kurvica. „Mene muž nikome ne daje. Ja nikom nisam pušila. Aaaaa u kakvu smo jazbinu upali“, žali se kurvica sama sebi. „Kako su razvratna ova dva gospodina. Čula sam da je gospodin Peterson razvratan“, prede napaljena kurvica. Sprema joj se duplo pušenje. „Ali baš ovoliko“, nastavlja mala. „To nisam mislila da je moguće.“

Dobiće lovu ako dobro puši

„Hajde kurvice.“ Tapšem je po guzi. „Na kolena lepotice. Pokaži koliko uživaš kad pušiš kurac. Od toga ti zavisi finasiranje projekata.“ „Aaaaa koliko ste perverzni“, cvili gospođa Knežević. „Moram da uživam dok pušim mom partneru?“, pita Ljilja. „Da gospođo“, potvrđujem joj da baš to želim. Počinjem da puštam grlene zvuke. Kurvica je perverzna. Koliko i nas dvojica. „Morate da uživate“, odgovaram još jednom. Kreće Ljilja da se spušta na kolena. „Polako“, zaustavljam je rukom. Držim je za bradicu. „Prvo da mi se zahvalite. Hoću da vidim u mojim ustima kako radite jezikom. A zatim poljubite partnera. Hoću da mu kažite istinu. Hoću da vaš partner čuje da odavno želite da mu popušite kurac.“ „Daaaa… daaaa. Želim da pušim mom partneru. Pali me me njegova kurčina.“ Gura mi ceo jezik u usta. Uvlačim joj jezik. „Je li tako pušiš kurac?“, pitam je. „Aaaaa“, cvila Ljilja. „Daaaa… taaakooo pušim.Takooo… taaakoooo pušim veliki kurac.“, Okrećem je ka Mirku. Hvatam je za dupence. „Spremna je za kurac“, govorim gospodinu Miličiću. „Popalila se kurvica što će da Vam puši. Zna kurvica da će uskoro dobiti dva kurca.“

„Mmmmm“, prede mala pod mojom rukom. Ljubi Mirka. „Mmmmmm gospodine Miličiću. Odavno želim da Vam popušim kurac. Palim se na Vašu kurčinu. Čula sam da imate ogroman kurac gospodine. Priča se da razvaljujete Vašu ženicu kurcem. Čula sam da je i ona kurvica. Ista ovakva kao ja. Priča se da delkate vašu malu sa jednim razvratnim tipom. I da kurvica uživa sa Vama dvojicom.“ „Na kolena“, naređuje jo joj Mirko. „Na kolena lepa partnerko“, riče gospodin Miličić. „Jeste“, odgovara joj. „Supruga mi je kurvica. Isto kao i ti. Delkam je sa prijateljem. Tebe ću da jebem zajedno sa našim partnerom. Puši mi kurac gospođo Knežević.“ „Zahvali se partneru kurvice“, ričem i ja. „Zahvalite se što ti daje svoj poklon koji želiš u usta.“ „Aaaaaa“, cvili gospođa Knežević. „Hvala gospodine. Mmmmmm hvala na poklonu gospodine Miličić. Pušiću Vam bolje nego Vaša ženica. Ja sam najbolja pušačica kurca partneru. Pohvalite me kod gospodina Petersona. Ja sam najbolja pušačica kurca“, ponavlja Ljilja.

„Na kojem poklonu se zahvaljuješ kurvice?“, ričem i ja. „Moraš da kažeš partneru na čemu se zahvaljuješ.“ Kleči lepa gospođa Knežević ispred svog poslovnog partnera. Vidi se da kurvica obožava kurac. Kako se lepo klanja Mirkovoj kurčini. Vadi mu kurac iz pantalona. Izleće Mirku veliki i tvrd. Pravo njegovoj poslovnoj partnerki u usta. „Na ovoj kurčini gospodine Peterson“, ciči gospođa Kneževič. „Na ovoj ogromnoj kurčini se zahvaljujem gospodinu Miličiću. To je poklon za moja usta.“ „Puši mi lepa partnerko“, riče gospodin Miličić. „Puši mi kurac nevaljalice. Puši mi bolje nego što pušiš mužu kurvice. Ja sam ti partner.“

Guta kurac partneru

„Aaaaa koliki Vam je gospodine“, prede lepa gospođa Knežević. Guta strastveno Mirkovu kurčinu. Gleda sve vreme u mene. „Do jaja mala“, ričem napaljeno. „Moraš da mu primiš do jaja nevaljalice. Moji klijenti zahtevaju da pičkica guta kurac. Moraš klijentima da gutaš sve do jaja. Da primaš kurčine skroz. U grlo.“ „Do jaja lepa partnerko“, riče i Mirko. Drži svoju lepu Ljilju za potiljak. Prima Ljilja Mirkovu kurčinu u grlo. Progutala mu je celih 15 santimetara. Treba joj pomoći. Hvatam joj jednom rukom njenu lepu glavicu. Nameštam je pod najbolji ugao prema Mirkovom kurcu. Masiram grlo. Da može da primi još Mirkovog kurca. Brišem joj suzice maramicom. Guta mala još. Prima Mirku sve do jaja. Ima dvadeset santimetara Mirkovog debelog kurca u grlu. Progutala je gospođa Knežević celu Mirkovu kurčinu. Skroz do jaja. Ljilja nije mogla do sada. Ni Mirku, ni meni. Ali jebozovna poslovna dama… gospođa Knežević, sve može. Primila Mirkovih dvadeset… u grlo… do jaja. Vadi joj Mirko kurčinu iz usta. Ponosno se smeje lepa gospođa. Uspela je da proguta celih dvadeset. Napalila je perverzija sa gospodinom Petersonom i njenim partnerom gospodinom Miličićem. Pokazala im je kakva je pičkica. Da ni jedna ne puši tako kao ona. Da ima i ona šta da unese kao svoj doprinos u firmu. Može da proguta svaki.

jebanje u usta

„Jeste li zadovljni gospodine Peterson?“, pita me kurvica. „Može li neka druga saradnica da proguta ovoliki kurac?“, pita me. „Ovoliki koliki ima moj partner?“ „Mmmmm kurvice lepa“, ričem ja. „Mmmmm gospođo Knežević. Pravljena su ta ustašca za kurac. Nema takve dobre pušačice kurca kao ti.“ Gleda me onako najbezobraznije. Kao prava rasna kurvica. Kleči ispred mene. Drka Mirku kurčinu. Oseća da će Mirko da svrši.

Slikam je umazanu… Da je vide klijenti

Gospodin Miličić počinje da riče. „Sve po ustima“, govorim mu. „Svršite joj po ustima. Hoću da je slikam. Klijenti hoće da je vide umazanu.“ Vadim telefon. Mirko je poliva. Poslovna dama podmeće jezik i ustašca. Ja slikam. Sliva joj se sperma iz ustašca. Curi joj niz brada. „Taaaaakooooo… taaaaakoooo“, ričem ja. „Primaj partnerko“, njišti gospodin Miličić. „Aaaaaa“. ciči lepa poslovna dama. Izvukla je svu spermu iz kurca svog poslovnog partnera.

Ustaje gospođa Knežević. Stoji ispred nas… Umazana i nasmejana. Mnogo me pali ova Mirkova ženica. Kako se dobro transformisala u jebozovnu poslovnu kurvicu. Kako uživa da zadovoljoljava muške poslovne partnere. Za sada radi još uvek samo na kolenima. Mmmmm kad je partneri nabiju u sendvič.

„Obrišite Vašu lepu partnerku“, govorim gospodinu Miličiću. „Vreme je da razgovaramo o poslovnom aranžmanu između naših firmi.“ „Zar nećete još malo da me gledate umazanu?“, smeje se izazivački gospođa Knežević. „Rekli ste da vam se sviđam umazana.“ Mnogo je dobra kurvica. Vidi i ona kako mi stoji kurčina u pantalonama. „Bićeš vrlo brzo opet umazana“, odgovaram joj. „Ja ću te umazati… Odavde…“ Pokazujem joj na moju kurčinu. „Ako se dogovorimo oko uslova poslovne saradnje.“ „Ijuuuuu gospodine Peterson“, smeje se bezobrazno. „To nije poslovno ponašanje.“ „Jeste lepa gospođo“, odgovaram joj. „To je jedna od vaših uloga u našoj poslovnoj saradnji. Radićete kao partner za finansije za stolom. A kao jebozovna kurvica pod stolom. I na stolu. Ako hoćete da Eastern Financial Systems finansiraju vaše projekte.“  „Mmmmm gospodine Peterson“, prede jebozovna Ljilja. Sviđaju joj se obe uloge. Partnerka u prestižnoj finansiskoj firmi. Uspešna poslovna žena. Kurvica za glavnog partnera. „Mmmmm“, prede jebozovna partnerka. Kurvica za klijente po gazdinom izboru. Vlaže joj se gaćice. Ne zna kurvica koja od dve uloge je više pali.

Hoće da zna sviđa li se klijentima… nasmejana i umazana

Sedamo svo troje za sto. Mirko joj prstom briše svoju spermu sa lica. Partnerka mu jezikom kupi sa prsta. Gleda u mene. „Kako sam ispala na slikama gospodine Peterson?“, pita me uz nevini smešak. „Mislite li da ću se dopasti Vašim klijentima?“ „Našim klijentima gospođo“, ispravljam je. „To su naši klijenti ako se dogovorimo oko uslova saradnje.“ „Nadam se da hoćemo“, odgovara jebozovna gospođa Knežević. „Videli ste samo delić mojih mogućnosti.“ Naginje sa prema meni. „Poludećete kad Vam popušim tu kurčinu koja se nadigla na moja usta“, šapuće mi na uvo. „Progutaću vam ga celog. U moje duboko grlo. Primuću Vam gazda kurčinu skroz do jaja. Tražićete samo moja usta perverzni partneru.“ „Mmmmm“, izlazi mi zvuk požude iz grudi. „Sad ćeš da mi pokažeš šta znaš. Sad ću da vidim kolika si kurvica. Naši klijenti su mnogo zahtevni. Evo šaljem im slike. Oni odlučuju. Isto toliko kao i ja.“

cumshot, slikanje

„Kako kurvica puši?“, pitam gospodina Milićića. „Kakva je partnerka u pušenju?“ „Morate da probate gospodine Peterson“, odgovara Mirko. „Mislim da ima samo još jedna koja tako dobro puši“, smeje se mangup. „I mislim da je i vi znate. Radila je i ta za lovu kod nekih fancuskih biznismena“. Podseća me Mirko kako i moja Bilja dobro puši. „Mmmmm“, odgovaram ja. „Znam tu kurvicu. I ona je kandidat za najbolju pušačicu. Otvorila je ta kurvica agenciju. Koristićemo i njene usluge. Neće moći naša jebozovna gospođa Knežević sve samo da opsluži. Trebaće joj pomoć. Ta što je spominjete“, smejem se. „Znam je. Dobra je. I ta dobro puši.“

„Donesi nam piće mala“, govorim Ljilji. „Biću sa tobom na ’ti’ kad si nam kurvica. Klijenti to vole. U poslu smo na ’Vi’. Meni i gospodinu Milićiću ćeš se uvek obraćati sa ’Vi’. I kad nam pušiš i kad si nam saradnica. Mi smo ti gazde.“ „Je li to u redu gospodine Miličić?“, pitam Mirka. „Jeste“, odgovara Mirko. „Sad je kurvica.“ „Donesi nam piće nevaljalice“, tera je i Mirko. „I digni tu suknjicu malo. Hoću da ti gospodin Peterson vidi dupence. Čula si da gospodin voli da jebe mlađe saradnice u dupence.“ „Mmmmm kako ste nevaljali Mirko. Nisam ni znala da ste tako perverzni. Jesam“, odgovara mu. „Čula sam šta gospodin Peterson voli. Ali ne verujem u te glasine. On je ozbiljan gospodin i džentlmen.“

Podigla je suknjicu. Odlazi po piće. Gledamo je i stenjemo. Možda da je odmah pojebemo. Ne… ne… mora još perverzije. „Sad će perverzija“, šapućem Mirku. „Ti ćeš biti klijent. Mala će pod sto da mi puši. U hodniku ima maska. Stavićeš masku. Gledaš iz fotelje kako puši pod stolom. Posle će da se naguzi preko stola. Klijent joj prilazi. Puni joj klijent guzu kurcem. Šta kažeš?“ „Mmmmm“, grgoće Mirko. Prvo će ’klijent’ da je jebe znači? A posle glavni partner.“ „Mmmmm“ odgovaram mu istim uzdahom. „Želi glavni partner da napuni kurcem tvoju poslovnu partnerku gospodine Milićiću“, govorim Mirku. „Takvo dupence se ne propušta.“

Vraća se naša jebozovna partnerka. Nosi pića na poslužavniku. Spušta ih na sto. Seda meni u krilo. Gleda u Mirka. „Niste nadam se ljubomorni partneru?“, govori svom mužu. „Ipak je gospodin Peterson glavni gazda. Moram prvo njemu da činim uživanje. On finansira naše projekte.“ „Aaaaaaa gospođo Knežević“, dahće Mirko. „Velika ste kurvica partnerko.“ „Ja sam poslovna žena“, smeje se Ljilja. „A jesam i gazdina kurvica.“ „Tako ste rekli gazda“, govori meni. „Vi mi kažite gazda kad sam vam kurvica, a kad sam partnerka u firmi.“ „Kurvica si i meni i tvom pertneru nevaljalice“, podsećam je. „Nemoj to da zaboraviš.“ „Daaaaa gazda“, prede Ljilja. „Kurvica sam gazdi i partneru. Zapamtila sam gazda.“ „Imate li komentar od klijenata gazda?“, pita mene. „Smem li da Vas zovem ’gazda’? Vi ste moj gazda na poslu. Moram da Vas slušam.“ „Mmmm kurvice“, grgoćemo Mirko i ja. Sviđa nam se kako se Ljilja lepo uklapa u koncept kurvica i partnerka.

Sad će da puši gazdi

„Jesu li videli klijenti slike vaše saradnice?“, pita ponovo jebozovna partnerka gazdu. „Šta kažu naši klijenti na tu kurvicu koja mora da ih opslužuje. Da li im se sviđam na slikama?“ „Jesu partnerko“, odgovaram. „Svi su oduševljeni kako si lepa umazana sa spermom. Hvale kako si lepa onako umivena spermom iz partnerovog kurca. Jedan je već krenuo ovamo kod nas. Taj hoće odmah da te jebe. Traži da bude prvi klijent na našem spisku. Mnogo mu se sviđaš. Potvrdio je unosan posao. Moraš večeras da obaviš prvi radni zadatak. Čim meni popušiš.“ „Aaaaaa perverznjaku“, šapuće naša nevaljala partnerka. Uzbuđena je što će njen muž da je gleda kako puši novom gazdi. „Vi ste mnogo zahtevan gazda. Prvo pušim Vama pa klijentu?“ „Klijent će samo da te jebe dušo“, šapućem joj na uvo. „Meni ćeš da pušiš. Ne dajemo tvoja usta svakom klijentu jebozovna naša partnerko. Tvoja usta su za naše uživanje. Ti si naša kurvica partnerko jebozovna.“ „Šta kažete gospodine Milićiču?“, obraćam se Mirku. „Tako je gospodine Peterson. U pravu ste. Gospođa Knežević je naša kurvica. Vi i ja odlučujemo ko zaslužuje da mu gospođa puši.“

svršavanje po licu

I gospođa Knežević pita isto svog partnera. I ona traži odobrenje od svog partnera iz firme. „Šta vi kažete Mirko? Je li u interesu naše firme da pušim ovom perverznom gazdi? I da pustim da me gazda ponudi tom razvratnom klijentu da me jebe? Hoćete li da uživate da gledate kako pušim mam novom gazdi?“ „Mmmmm kurvice lepa“, počinje Mirko da riče. Pali ga što mu je partnerka tako kurvasta. I sviđa mu se što kurvica traži da on gleda kako mi puši. I što mu traži da uživa dok ona puši gazdinu veliku kurčinu. „Izgleda mi da ti jedva čekaš da popušiš kurac našem partneru“, govori Mirko svojoj ženici. „Je li tako nevaljala devojčice?“ „Aaaaaa gospodine Miličiću“, prede lepa gospođa Knežević. „Zašto me vređate? Ja sam poslovna žena. Vi ste glavni partner u našoj firmi. Moram Vas da slušam. Smem da pušim našem finansijeru samo ako mi Vi naredite. Ako odlučite da su nam potrebne finansije firme Eastern Financial Systems. Samo zbog toga hoću da mu pušim.“

Naginje sa ka gospodinu Miličiću. Šapuće mu na uvo. „Znam da želite da vidite kako me gospodin Peterson jebe ogromnom kurčinom u usta. Znam da vas pali da gledate saradnicu sa velikim kurcem u ustima.“ Baca pogled prema meni. „Mmmmm koliki vam je gospodine Peterson“, prede kurvasta poslovna dama. „Gospodin Peterson će da me jebe u usta sa ogromnim kurcem partneru moj“, govori Mirku. Mora da kaže mužu da će da puši gazdinu veliku kurčinu. Namešta se da me što bolje oseti. „Neće moći ni da mi stane u usta.“ Prenemaže se kurvica. „Joj mnogo je veliki.“  „Ti si velika kurvica partnerko jebozovna“, dahće Mirko. „Treba da pušiš našem partneru. Tako sam odlučio. Moraš da mu pušiš. To je u interesu naših finansija. A vidim da želiš tu kurčinu u svojim ustima.“ „Daaaa… daaaa… Hoću“, prede naša partnerka u poslu. „Ali samo ako Vi gledate. Hoću da Vi gledate kako pušim ovom razvratnom gazdi. I morate da drkate kurac dok mu pušim. Znam da odavno maštate da me gledate kako pušim našem partneru njegov ogromni kurac.“ Zna kurvica šta treba da kaže. Zna koliko se njen muž pali dok je gleda sa „gazdinim“ kurcem u ustima.

Hvata Mirka za kurac. „Palite se perverznjaku?“, ponavlja poslovna dama. Uzbuđena je što se njen muž pali kad je kurvica. „Mmmmm koliko Vam se digao nevaljalče. Samo dok pričamo. Mmmm partneru moj.“ „Šta ćete da radite kad mi ga ovaj opaki gazda zabije u usta?“ „Hoću da pušim gazdi. Ali samo ako Vi gledate. I morate drkate gospodine dok me gledate kako gutam kurac gospodinu Petersonu. Samo onda pušim gazdi.“

Gleda Mirko kako mi njegova ženica puši pod stolom

„Aaaaa kurvice mala“, riče i gospodin Peterson. „Pod sto mala“ naređujem joj. „Ne mogu više da izdržim. Pod sto da pušiš gazdi.“ „Pod sto partnerko“, naređuje joj i njen partner gospodin Miličić. „Da gledam kako pušiš kurac našem partneru.“ „Aaaaa perverznjaci“, ciči naša partnerka. Aaaaa nevaljalci.“ „Hoću da drkate“, naređuje Mirku. Mnogo je uspaljena naša partnerka. Poludela je od želje za mojim kurcem Mirkova nevaljala ženica. „Ja sam Vam partnerka gospodine Peterson.“ Mora kurvica da me opomene na njenu dvostruku ulogu. „Poslovne žene ne puše gazdama pod stolom. Ja nisam Vaša kurvica nevaljalci.“ „Mmmmm partnerko“, ričemo Mirko i ja. „Sad si nam kurvica. Samo za stolom si partnerka. Sad ideš pod sto. Sad si kurvica.“ „Aaaaaa prostaci“, ciči kurvica. „Ja sam udata gospođa.“ Baš hoće da nas razludi. Zna da ćemo obojica da poludimo kad nam kaže da je udata. I da je poštena supruga.

Ustaje naša jebozovna saradnica iz mog krila. Kreće ka velikom radnom stolu. Nije ni spustila suknjicu. Viri joj jebozovno dupence. Uvek kad krene da vrti guzu javlja nam se ista želja. Obojici partnera. Da joj ga od pozadi zabijemo. Ko prvi stigne do nje. I odmah u najbližu rupicu. „Stani kurvice“, naređujem joj. „Vrati se partnerko“, zovem je da dođe do nas. „Gospodine Miličiću“, obraćam se Mirku. „Mislim da je Vaša jebozovna partnerka zaslužila proviziju. Sad stiže jedan klijent. Važan klijent. Potpisaće unosan ugovor u kome i Vaša firma učestvuje. Daću mu Vašu partnerku da je pojebe. Traži samo nju. Zaslužila je mala kurvica proviziju. Da li se slažete gospodine?“ „Slažem se gospodine Peterson. Ko će kurvicu da je isplati? Vi ili ja?“ „Ja naravno“, odgovaram Mirku. „Dođi partnerko“, zove je i Mirko. Zaradila si prvu proviziju. Hoće naš finansijer da ti plati.“ „Koga plaća naš finasijer?“, pita Mirka njegova partnerka. „Vašu poslovnu partnerku ili vašu kurvicu?“ „Kurvicu plaćam sada“, odgovaram umesto Mirka. „U kešu. Direktno ide lova u gaćice. Partnerka će da dobije ček za svoj deo posla.“ „Mmmmm gospodine Peterson“, smeje se jebozovna Ljilja. „Sada je u ulozi naše kurvice. Koja je bolje plaćena? Partnerka ili kurvica?“, pita me uzbuđeno. Gledamo se Mirko i ja. Opasna mu je ženica. „Mislim da će na početku, dok poslovi ne krenu, kurvica biti bolje plaćena“, odgovaram joj iskreno. „Onda ću da Vam budem kurvica smeje se Ljilja. Bolje se plaća.“ Prilazi nam blizu. Govori nam u poverenju. „I možda i više uživam da Vam budem kurvica.“ Samo partnerka? Hmmmm – razmišlja Ljilja. „To je, čini mi se, pomalo dosadno za ovaku nevaljalu pičkicu kao ja.“

drkanje kurca pod stolom

Zaradila je prvu proviziju

„Mmmmm“, grgoćemo obojica. Mnogo je dobra ova Mirkova jebozovna ženica. Ne znam koji put to ponavljam. Stavljam joj tri hiljadarke u gaćice. Toliko je Mirko dao mojoj Bilji. Juče kad je ona bila kurvica francuzima. Gleda Ljilja gomilicu koju joj stavljam u gačice. „Biću vam kurvica partneri moji“, ponavlja jebozovna poslovna dama. „Sviđate mi se obojica. Sviđa mi se i provizija.“ „Pod sto mala“, ričem ja. Odlazi nevaljalica. Seda na stolicu. „Pod sto kurvice“ riče Mirko. „Vadi ga iz pantalona partneru“, opominje gospođa Knežević svog partnera da mora da drka. Mora da je gleda i da drka dok ona puši glavnom finansijeru.

Mirko vadi kurčinu iz pantalona. Ljilja se spušta pod sto. Ja sedam za stolicu. Okrećem se malo u stranu. Da Mirko može da dobije Ljiljin profil. Treba da vidi kako mi njegova ženica puši kurac. Gledao sam i ja kako njemu puši moja. Uzima mi ga Ljilja u usta. Dobra je kurvica. Sve bolje puši. Izgleda da joj, kao i mojoj Bilji, stalno trebaju dva. Baš smo ih navadili. Teško ćemo bilo koju od njih dve Mirko ili ja namiriti pojedinačno. Samo da im zahtevi ne porastu. Ne bih da delkam ni moju Bilju, ni Mirkovu Ljilju sa još nekim dasom. Samo ovako u priči. Ovo sa klijentima. „Mmmmm“, čujem Ljilju kako prede. Malo nas pali.To je normalno. Ali podosta i uživa. Baca kurvica pogled na svog partnera. Mirko drka kao sumanut. Gleda partnerku kako je kurvasta. Gleda u svoju ženicu kako puši veliku kurčinu pod stolom. Ja još nisam video moju Bilju pod stolom. Sa Mirkovom kurčinom u ustima. Gledajući u Mirka kako sumanuto drka. Izgleda da je opako. „Kako pušim gospodine?“, čujem Ljiljin šapat ispod stola. „Taaaakooo mala“, ričem i ja. „Taaakooo kurvice. Dublje… dublje partnerko. Gutaj mi kurac partnerko.“ „Aaaaaa koliki je“, cvili Ljilja. Hoće i meni da ga proguta do jaja. Ne može u tom položaju. Nema dobar ugao. I još uvek joj treba malo spoljne pomoći. „Liži mi muda mala“, izgovaram skroz uzbuđen. Treba njen muž da vidi kako mu ženica liže moja muda. „Drkaj mi… drkaj mi“, ponavljam. „Hoću da te polivam nevaljalice.“ Gledam u Mirka. Imam li njegovu dozvolu da joj svršim u usta. „Polivaj našu kurvicu“, riče Mirko. Voli moja partnerka da prima. Hvali se njen muž“, govori mi Mirko. „Kaže dasa da kurvica uživa dok je on i njegov prijatelj polivaju. Sad je kurvica naša. Sad je mi polivamo.“

Sad je naša kurvica

„Aaaaaa“, ciči Ljilja. „Vaša sam… Vaša sam. Vaša sam kurvica partneri moji razvratni. Dajte mi gazda… Dajte mi sve iz kurca.“ „Sad ću da te polivam“, ričem ja. „Ali ne pod stolom. Neću pod stolom kurvice. Moram da te gledam“, vičem i njištim. „Mora tvoj partner da te gleda. Hoću da te polivamo zajedno. Tvoj partner i ja istovremeno. Zaslužila si kurvice.“ Mnogo dobro puši kurac ova Mirkova ženica.

Ustajem sa stolice. „Šta to radite?“, vrišti Ljilja. „ Gde idete gazda? Hoću u usta. Hoću u usta. Hoću Vašu spermu po licu. Hoću i od Vas poklon. Hoću Vašu spermu.“ „Izlazi“, ričem ja. „Izlazi mala. Hoću da te gledam kako primaš. Hoću da tvoj partner gleda kako te prskam. „Daaaa… daaaa… da gledate… da me gledate.“ Izlazi na sve četiri. Ostaje na kolenima. Drkam joj iznad lica. „Dolazi, dolazi partneru“, vičem Mirku. „Obojica … obojica da je polivamo.“ „Aaaaa“, riče Mirko. Ovo prvi put radimo. Do sada nismo ni moju ni njegovu polivali zajedno. Naša partnerka prva dobija od obojice. „Otvori… otvori“, ričem ja. „Primi… primiiiii“, njišti napaljeni Mirko.

Hvata me razluđena Mirkova partnerka za muda. Stska mi muda. Vrišti i ciči. Drugom rukom traži Mirkova jaja. Nas dvojica ričemo i njištimo. Spušta lepa Ljilja usta na moja muda. Guta mi jaja. Ja joj drkam iznad lica. Gleda kurvica u Mirka. Usta su joj puna mojih muda. Riče Mirko. Neće on dugo moći. Suviše mu je ženica kurvasta na njegove oči. Prelazi Ljilja na Mirkova muda. Guta sada njemu. „Aaaaaa“, ričemo obojica. „Progutaj kurac našem partneru kurvice“, naređuje Mirko. „Progutaj gospodinu. Do jaja.“ Hoće Mirko da se hvali kako mu je ženica dobra kurvica. Da ja moram isto da naučim moju Bilju. Da nam i ona guta do jaja. „Do jaja… do jaja“, tražim i ja.

duboko grlo

Hvata je Mirko za glavicu. Drka kurac drugom rukom. Navlači je na moj kurac. Guta mi Ljilja kurčinu. Ja joj masiram grlo sa spoljne strane. Kreću joj suzice na oči. Guta mi zadnje santimetre. „Aaaaa“, riče Mirko. Razludela ga je njegova ženica. Gleda dasa kako moj kurac nestaje ceo u Ljiljinim ustima. Vadim joj kurčinu iz grla. Milujem je po licu. „Dobra si kurvice“, hvalimo je obojica. „Nemoj slučajno da je daješ nikom drugom“, ričem ja. Eto, ja sam ljubomoran. Ne želim da Mirkova ženica guta kurac nikom drugom osim meni i njemu. „Ova mala je pravljena samo za naše kurčeve“, govorim Mirku. „Neću partneru“, odgovara Mirko. „Nemoj ni ti da daješ njena usta klijentima.“ „Nikom… nikom“, ričem ja. „Niko je ne zaslužuje.“

Polivamo je obojica

Drkamo joj obojica iznad lica. Mala gleda ko će prvi. Ne želi ništa da propusti. Potpuno se izgubila. Odavno mašta da je obojica zalivamo po licu. Krećemo istovremeno. Gospodin Peterson i gospodin Miličić su dobro sinhronizovani. Odprilike kao Mirko i Dejan. Svršavamo u mlazevima. Obojica istovremeno. Polivamo njena lepa ustašca. Svako sa svoje strane. Skroz smo joj približili kurčeve. Da ništa ne propusti. „Aaaaaaa“, vrišti lepa Mirkova ženica. „Daaaaaaj… daaaaaj“, njišti naša jebozovna poslovna partnerka. Prvi put je polivaju dva razularena kurata razvratnika. Obojica pomahnitali od strasti i pohote. Ovo je stvarno događaj. Svaka čast Mirku. Baš je pravi dasa kad je pustio ženicu da uživa pod našim mlazevima. Ponovo Mirko diže lestvicu u našim perverzijama. U trenutku zamišljam moju Bilju istoj situaciji. I ona bi sigurno vrištala da je nas dvojica polivamo ovako napaljeni.

Ispaljujemo poslednje mlazeve na Ljiljino lepo lice. Cedi nam naša umazana partnerka kurčeve. Stiska nam muda. Uzima moj kurac u usta. Isisava mi zadnje kapi. Prelazi na Mirkov kurac. „Mmmmmm“, čujemo je kako prede. „Šta mi to radite nevaljalci?“, govori nam naša otmena partnerka. Još ne može da se povrati od uzbuđenja. Do sada je samo maštala. Sad je dobila poklon od objice. Gledamo je kako je lepa i umazana.

Brišemo joj lice. Svako sa svoje strana. Partnerka nam jezikom kupi sa prstiju. Gleda zadovoljna u Mirka. „Nemojte molim Vas da pričate mom suprugu“, govori mu. Moli svog partnera da je ne oda kod muža. Lepa perverzija. Kome da je oda? Taj isti Mirko joj je muž. Čim izađe iz ove kancelarije. „On je ljubomoran“, nastavlja Ljilja. „Ljutio bi se da zna da sam bila kurvica svojim kuratim partnerima.“ „Ne brini dušo“, tepa joj Mirko. „Neće suprug ništa da zna. To je naša tajna.“ „Ni onom njegovom prijatelju“, nastavlja da moli. Sad gleda u mene. „I taj je ljubomoran. Voli i taj mangup moja usta.“ „Neće ni taj ništa znati lepa naša partnerko“, smejem se i ja. Volim ja da jebem ovu kurvicu. I kao Dejan. I kao taj gospodin Peterson. „To je naša poslovna tajna“, smirujem je rečima. „Vi ste naša poslovna partnerka. Samo da znate“, nastavljam. „I mi smo malo ljubomorni. I na muža i na prijatelja.“ Dižemo je da ustane. „I treba“, smeje nam se bezobrazno. „Rasturaju me i ta dvojica. Isto ovako kao i vi. Dižu im se kurčevi čim se obliznem. Evo ovako.“ Oblizuje kurvica zadnje kapi sa brade. Prati reakcije naših kurčeva. „Eto baš tako“, smeje se pobedonosno. Uživa što vidi da nam se kare ponovo pumpaju. „Idem da se umijem“, smeje se. „Partneri su me skroz umazali.“

mmf, facial cumshot

Nastavak: Ljilja namiruje klijente

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Kakve jebozovne drolje gutaju ga samo tako

1
0
Would love your thoughts, please comment.x