Susret u svlačionici

Registrovani korisnici ne vide reklame

Spustio sam šorts i izvadio kitu napolje. Prodrmao sam je malo da izgleda veća i počeo da pišam. Zabacio sam glavu unazad i duboko disao.

Volim taj osećaj, pogotovo kada mi je bešika puna kao što je i tada bila. Mislim da je prošlo nekih desetak sekundi kada sam začuo korake i u ve-ce je ušao Stefan i zauzeo drugi pisoar.

– E brate. – rekao sam.
– E – uzvratio je. – Što nisi bio na zadnja dva treninga?
– Ma bio sam bolestan nešto. – slagao sam. Proveo sam celu prošlu nedelju sa dečkom na Kopaoniku, ali nisam dovoljno poznavao Stefana da bih mu to ispričao.
– Aha, ‘ti sad bolje?
– Jeste. – rekao sam i prodrmao par puta kurac.
– Ma jebe mi se iskreno. Reci mu da ne mora da me čeka. – uzvratio je.
– Važi. – rekao sam i pogledao još jednom njegovu zategnutu bulju u trenerci koju je nosio.

Ni sam ne znam šta mi je bilo, ali i posle cele nedelje karanja sa Nikolom, i dalje sam bio napaljen kao nenormalan. Trudio sam se da ne mislim na jebačinu kako mi se ne bi digao. Oprao sam ruke i otišao u svlačionicu.

Unutra je smrdelo na znoj. Skoro svi su došli na ovaj trening tako da maltene i nije bilo slobodnog mesta na klupicama. Planirao sam da dođem ranije, zauzmem mesto i istuširam se ali nisam stigao tako da sam morao da sve stvari stavim na kraj, u ćošak klupe.

Malo sam se osećao na znoj ali mi je više smetalo što nisam uspeo da ga izdrkam pod tušem. Jaja su mi ponovo bila puna i baš mi je bilo potrebno da ih ispraznim.

– E matori, počinje trening, nemoj da kasniš. – rekao mi je Strahinja koji je krenuo da izađe.
– Neću, evo dolazim. – rekao sam i otvorio ranac.

Osmotrio sam njegovu visoku, razvijenu figuru a onda uzeo mobilni. Nikola mi je poslao da je došao ranije sa fakulteta i da pravi špagete. Mrzelo me je da mu odgovaram pa sam samo uzeo iz ranca rukavice i vodu i otišao u salu.

Bila je to mala prostorija sa ogledalima na bočnim zidovima i tankim podom od tamnoplavog sunđera. U uglu su se nalazile crvene vreće za udaranje i poslagani konopci za preskakanje. Trener se šetao i čekao da se svi okupimo. Često je bio nadrkan i to mu nije loše stajalo, onako napucanom i ćelavom. Imao je tries’ i nešto godina, a kao mlad je bio ozbiljan bokser. Niko nije voleo da mu se zamera. Ostavio sam rukavice i vodu i požurio da zauzmem mesto u vrsti. Uvek nas je terao tako da se skupimo na početku treninga, kao u vojsci. Stao sam pored jednog Nenada, koji je sa svojih dvadeset pet godina bio najstariji u našoj grupi.

– Jeste li svi tu? – upitao je dubokim glasom.
– Sada jesmo. – rekao je Stefan i ušao u salu. Prošao je pored trenera i stao kraj mene. On ga je odmerio i prećutao.
– Hajde onda, krenite. – rekao je grubo.

Kao i na početku svakog treninga krenuli smo da trčimo krug oko sale da se zagrejemo. Mrzeo sam taj deo. Prestao sam da brojim posle nekog šestog, sedmog kruga, ali mislim da je bilo prošlo nekih desetak minuta kada se na vratima pojavio neki nepoznati dečko. Naslonio se na dovratak i spustio ranac sa ramena. Trener ga je opazio i prišao mu.

– E, ‘si stigao? – upitao ga je i pružio mu ruku da se pozdrave.
– Aha. – odgovorio je on opušteno.

Pokušao sam da ga neprimetno odmerim. Imao je dvadeset četiri, pet godina i bio je za pola glave viši od mene. Crna majica bez rukava mu je lepo isticala razvijena ramena. Celo telo mu je bilo snažno i zategnuto. Imao je lepe crte lica i tamne, skoro crne oči. Držanje mu je bilo arogantno, pokreti muževni i opušteni.

Osetio sam trnce u stomaku od naglog naleta adrenalina. Okrenuo je glavu ka meni i sklonio sam pogled da ne primeti da ga odmeravam. Normalno me ne bi bilo briga ali iz nekog razloga, nisam hteo da on primeti. Nastavio sam da trčim kao da se ništa nije dogodilo. Taman kada sam pomislio da pitam da odem do ve-cea, trener se setio da nas prekine.

– ‘Ajde, vreme je za zagrevanje. – rekao je. – Marko, vodi. – obratio se novom dečku i on je došao do sredine sale i raširio malo noge. Počeo je da isteže vrat levo – desno. Stao sam malo bliže njemu da ga osmotrim. Kosa mu je bila crna i kratko podšišana. Ruke su mu bile razvijene, torzo snažan i vitak. Kada se izvio unazad, video sam mu kurčev putić na donjem delu zategnutog stomaka i poželeo da ga zaskočim. Niko me ranije nije tako naglo, životinjski napalio. Posmatrao sam venu koja mu se ocrtavala na znojavom vratu, očajnički želeći da je polako oližem.

Dva puta me je zamalo uhvatio kako ga posmatram i odlučio sam da prestanem sa tim. Pokušao sam da ne primećujem kako se izvija predamnom, siguran da neću moći da kontrolišem kurac. Bacio sam još jednom pogled na njegove jake butine kada smo istezali prepone ali se pomerio i pogledao sam pravo u njegovo međunožje. Na istegnutom, bokserskom šorcu se lepo nazirala njegova povelika kurčina. Podigao sam pogled i video da mi se nadmeno, gotovo izazivački smeši krajičkom usana. Razbesneo sam se i usresredio na vežbu. Kurac mi je balavio kao nenormalan.

– Dobro, dosta. – začuo se trener. Vreme je za sparing. – rekao je i počeo da nas deli u parove. Otišao sam da popijem malo vode iz flašice. Kada sam se vratio, video sam da je podelio gotovo sve osim tog dečka i mene.
– Vas dvojica sparingujte zajedno. – rekao je. – Pokušaj da ne budeš previše grub. – ovo je bilo upućeno novom dečku. On je klimnuo glavom i okrenuo se ka meni.
– Hajde. – prvi put sam začuo njegov glas. Počeo je da navlači rukavice i ja sam uzeo svoje, raspale. Nisam znao šta da mislim.

Pružio mi je ruku u rukavici da se pozdravimo.

– Marko. – rekao je kratko.
– Aleksa. – uzvratio sam.

Stao je u gard i nasmešio se krajičkom usana.

– Kreni. – rekao je zapovednički.

Počeo sam lagano direktom, ali ga je blokirao i udario me krošeom u glavu. Jako. Bes je zamenio trenutni šok kada sam video da me izaziva pogledom. Usmerio sam kroše desnom rukom ali se odbranio i napao me direktom. Izbegao sam ga u poslednjem trenutku i udario ga krošeom. Blokirao ga je. Nastavio sam da napadam, gnevniji svakim udarcem. Blokirao je svaki moj pokušaj, par puta me snažno udarivši u glavu. Kap znoja je počela da mu curi pored slepoočnice. Osetio sam kako mi se utroba grči i svakim novim zamahom sam se sve više raspaljivao.

Želeo sam da ga raskrvarim. Udario sam ga aperkatom iz sve snage. Uozbiljio se. Zamahnuo je krošeom koji sam u poslednjem trenutku izbegao. Nastavio je da napada, lica mokrog od znoja. Prestao sam da se suzdržavam. Nasrnuli smo jedan na drugog kao dva bika, ne mogavši da vidimo ništa do jedan drugog. Mišićava ramena su mu bila sjajna od znoja.

Bio je jači i znao sam to. Raskrvario mi je slepoočnicu ali nisam puno mario. Trudio sam se što jače da ga udarim, da ga povredim, da se iživim na njemu. Počeo je da me napada i nabio sam glavu među ruke, pokušavajući da se odbranim i osetio njegov snažan miris. Kurčina mi je balavila kao nenormalna ali skoro da to nisam primećivao. Želeo sam više od svega da ga pribijem uz prljavi pod po kome je u toku treninga prešlo desetine znojavih stopala i izjebem ga. Nisam mario ni za Nikolu ni za ostale, nagon je prevladao i jedva sam se kontrolisao.

Na sreću, trener je objavio pauzu i prestali smo, obojica potpuno zadihani i mokri.

– Je l’ ti to krvariš? – čuo sam trenerov glas.

Obrisao sam krv sa obraza rukavicom i klimnuo glavom.

– Idi da se opereš. Do kraja treninga sparinguješ sa Stefanom. – rekao je i osetio sam da je iznerviran. Nisam mario.

Otišao sam u ve-ce, skinuo rukavice i umio se ledenom vodom. Video sam svoje mokro lice u napuklom ogledalu i udahnuo par puta, pokušavajući da se smirim. Drhtao sam. Popio sam malo vode, ponovo navukao rukavice i otišao u salu.

Do kraja treninga sam radio sa Stefanom i pokušavao da ne gledam u Marka. Jedva sam čekao da dođem kući i bacim se na Nikolu. Trudio sam se da se što više uvežbam dok sparingujem. Nisam trpeo kad je neko bolji od mene. Napokon, posle nekoh sat vremena, trening se završio. Krenuo sam sa ostalima ka svlačionici.

– Aleksa! – pozvao me je trener. Okrenuo sam se i pošao ka njemu, iznerviran.
– Šta je bilo?
– ‘Ajde da mi pomogneš da skupimo vijače i džakove.
– Nije na mene red, radio sam to prošle nedelje. – procedio sam kroz zube.


– Da, ali Đorđe, na koga je red, nije došao danas pa ćeš ti. Očigledno ima viška energije kad onako divljaš na sparingu.
– Što onda Marko ne pokupi? On je mene raskrvario.
– Zato što sam ja trener i ja o tome odlučujem. – rekao je i uhvatio jedan džak. – Hajde, otkači ga.

Na trenutak sam posmatrao venu na njegovom čelu, želeći da ga raspalim. Ali, znao sam koliko je stariji od mene i krupniji pa sam odustao. Nisam imao pojma zašto je štedeo Marka ali sam odlučio da saznam.

Uhvatio sam jednu kuku kod vrha džaka i otkačio ga. Počeli smo da prenosimo stvari u malu prostoriju pored sale. Trebalo nam je dobrih pola sata da sve sklonimo i nisam očekivao da će iko biti u svlačionici, ali, kada sam ušao, video sam još nečije stvari na klupici. Bilo mi je drago što sam mogao da promenim bokserice kroz koje je probila kurčeva bala bez da iko primeti. Skinuo sam se go i izvadio čiste iz ranca. Bile su nove, uske i bele i voleo sam kako mi se kita ocrtavala kroz njih. Obukao sam ih. Taman kada sam izvadio majicu, u svlačionicu je ušao Marko.

Bio je potpuno go. Iz vece-a se začuo zvuk puštene vode i po kapljici na glaviću sam znao da je pišao. Nikada niko nije go otišao do vece-a, iako se nalazio prekoputa svlačionice. Njega očigledno nije bilo briga. Ceo sprat je ionako bio muški. Prišao je svojim stvarima kao da me nije video.

Borio sam se sa sobom ali nisam mogao da odolim a da mu ne gledam u mesnati, obrezani kurac. Okrenuo se i video to. Ponovo se onako nasmešio i počešao jaja. Kita me je bolela koliko se bila digla u uskim boksericama i znao sam da to vidi.

Počeo je polako da mu se diže. Seo je na klupicu i raširio noge. Naslonio je glavu unazad i pogledao me.

– ‘Oćeš da ga da popušiš? – upitao me je. Butine su mu bile mišićave, dlakave. Držao je dlanove na njima.Do pola dignuta kita mu je već bila Nikoline veličine. Pogledao sam ga.
– Ne. – odgovorio sam kratko.
– Što, kao ne voliš muškarce? – upitao me je podrugljivo.
– Volim. – rekao sam. – Ali imam dečka.

Oči su mu zasijale na trenutak i osmeh mu se proširio.

– Kako se zove?
– Nikola.
– Koliko dugo ste zajedno?
– Dve godine.
– Je l’ ga voliš?

Oklevao sam.

– Volim. – rekao sam tiho.
– Šta misliš, kako bi se osećao kada bi saznao da si ga prevario?

Shvatio sam na šta cilja. Opet me je nešto preseklo u stomaku.

– Užasno, zato i ne želim to da mu uradim.
– Aha. A zašto ti se onda zgrčila kara na samu pomisao?

Osetio sam da crvenim. Bila mi je potpuno dignuta i balavila.

– Pališ me. – rekao sam kratko. – Ali neću da ga prevarim, previše bi me posle bilo sramota.
– Ja baš mislim da te to i pali.

Osetio sam da teže dišem. Kurac mu se potpuno digao. Nisam mogao da sklonim oči sa njega, bio je venast i gladak, blago zakrivljen ka gore. Glavić mu je bio velik, moćan i crvenkast. Osetio sam bes jer sam znao da govori istinu.

– Prekini. – rekao sam očajnički.
– Ne. – odgovorio je slatko.

Ustao je i prišao mi. Uhvatio me je za vrat i privukao kiti. Kleknuo sam pred njim. Prešao mi je palcem preko usana.

– Otvori. – naredio je.
– Ne.

Lagano me je ošamario.

– Otvori.

Otvorio sam usta i gurnuo je palac. Krenuo je da mi ga vrti oko jezika. Počeo sam da ga sisam.

– Tako. – rekao je i izvadio ga. – Ajde, popuši ga.

Osetio sam miris njegove kurčine i nisam odoleo. Posisao sam mu kapljicu sa glavića i krenuo da ga ližem. Zastenjao je.

Nisam ni u jednom trenutku zaboravio Nikolu koji me je čekao kući. Bio je u pravu, palilo me je to. Znao sam da je to što radim pogrešno i izgarao od sramote ali me je to palilo više nego išta u životu. Počeo sam da ga guram celog u usta, oblizujem i vrtim glavu. Pogledao sam ga i video da se smeje. Pomazio me je po glavi.

– Samo ti nastavi. – rekao je.

Izvadio sam ga iz usta i olizao celog od korena do glavića. Počeo sam da mu sisam glatka, velika jaja. Smrdela su na znoj i nisam mogao da ih se zasitim. Disao je duboko.

Stavio sam ga u usta i počeo sve dublje da ga gutam. Uhvatio me je u glavu i polako počinjao da me jebe u usta. Vrteo sa glavom da mu što više prija dok i ga je gurao u grlo. Osetio sam toplu kurčevu balu kako mi curi niz krajnike. Počeo sam da mesim svoju kitu.

– Prestani sa tim. – rekao je i izvadio ga.
– Šta, zašto?
– Zato. Oću da svršiš kada se budeš jebao sa Nikolom. Je l’ jasno?

Klimnuo sam glavom i pogledao mu kitu, čekajući da mi je ponovo uvali. Nisam mogao da verujem kakav sam postao.

Gurnuo mi ga je naglo, do kraja. Zamalo da sam se zagcnuo, ali nije mario. Nastavio je da me jebe u usta, svakog minuta sve grublje i brže. Čvrste grudi su mu se podizale i spuštale svakim novim dahom. Kurac mu je pulsirao, željan orgazma.

Osetio sam da je blizu. Uhvatio sam ga za zategnutu bulju i stisnuo. Zastenjao je i izvadio ga. Stavio mi je glavić na vrh jezika i počeo da svršava.

Prvi mlaz mi je otišao do grla, drugi se razbio po zubima i usnama, natapajući mi jezik. Spermetina mu je bila vruća i gusta.

Vrteo sam je po ustima dok je nastavio da se proliva po mojoj bradi i obrazima. Curila mi je po grudima dok je izbacivao mlaz…

NAPOMENA:

Želim samo da razjasnim da ponašanje glavnog lika nije u kom slučaju dobar primer prosečnog pedera, cela ideja je i bila da Aleksa bude poremećeni perveznjak da bih kroz priču mogao da opišem najrazličitije fetiše i perverzije. Po vodećoj teoriji u psihologiji, fetiši/perverzije i jesu mane u ličnosti koje se ispoljavaju kroz seksualnost (na primer, devojka koja uvek mora da bude u centru pažnje drka pičku na ideju da je više muškaraca zadovoljava, lik koga stalno pljuju i maltretiraju želi da bude rob i slično) gde ta osoba kroz karačinu stekne bar neku kontrolu nad posledicama tih mana i uživa u njima. Osnovni motiv Aleksine izopačenosti je sramota (koja se definiše kao strah od odbacivanja grupe ljudi do koje nam je stalo) i po priči, ta perverzija je proizašla iz činjenice da su ga ceo život voljeni ljudi ubeđivali da je izopačen zbog onoga što mu dođe prirodno i na kraju odbacili zbog njegove „sramote”.

Ili, za one koje bole kurac da čitaju gornji pasus: Većina pedera nisu kao Aleksa koji je bolestan, ne zbog toga što mu se diže na muškarce, već zbog toga što je internalizovao homofobiju i pederi/lezbače kad porastu će biti onakvi kako društvo uči gej decu da pederi/lezbače moraju da budu.

Nastavak: Dao sam mu broj

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Stoka naložena


Klimnuo sam glavom i pogledao mu kitu, čekajući da mi je ponovo uvali. Nisam mogao da verujem kakav sam postao.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

svidja mi se prica

I meni

VOLEO BIH DA I JA TO DOZIVIM

I JA

Volela bi da sam gledala to i bodrila ih!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x