A kakav je tebi bio dan?

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Tucanje na kamenu

Neočekivano brzo sam se našao kod razrušene kule koja mi je bila orijentir, zakoračio sam unutra, skrenuo levo na stepenice i za par koraka sam bio na velikom kamenom platou.

Bio sam strašno napaljen, tako da sam se odmah skinuo i krenuo go ka Dimitri. I ona je bila gola, sedela je ogrnuta samo maramom na dušeku koji je dogurala do ivice ka moru. Kad je čula da dolazim okrenula se taman da se susretne sa mojom nadignutom kurčinom, a ja sam se odmah namestio i uvalio joj kurac u usta.

– Sisaj ga kurvo, znam da si gladna sperme.

Ona je zamumlala od ushićenja i odmah krenula da ga sisa. Klečala je na kolenima na dušeku i gledala me odozdo dok mi je gutala kurac a istovremeno se tako lepo naguzila da je iz moje perspektive pogled bio stvarno savršen. Tako mi je prijalo ovo pušenje da sam poželeo samo da se prepustim, ali sam više hteo da pretvorim ovo u malo žešću igru.

– Mmmmm Dimitraaaaa sisaš ga bolje od male Čehinje. – Dimitra usporava pušenje pa ponovo ubrzava, dovoljno da uhvatim izraz iznenađenja i radoznalosti u njenim očima. – Bila si u pravu – nastavljam ja – mala Čehinja je prava udaraljka. Jebao sam je na sve moguće načine, kao pravu malu drolju. Napunio sam joj pičkicu spermom. Njenu usku obrijanu osamnaestogodišnju pičku napunio sam je spermom do vrha.

Stenjao sam i glas mi se prekidao jer mi je Dimitra ludački pušila kurac i sve vreme mešala celim telom dok samo joj pričao šta sam sve radio maloj Jani:
– Jebao sam je u nevino dupe. Moja masna kurčina je nestala među njenim malim loptastim guzovima. Svršavala je na mom kurcu i zvala me „šefe”, kao prava drolja. Svršio sam joj u dupe. Svršio sam joj u usta. Svršio sam joj u pičku. Napunio sam je vrelom spermom.

Bio sam gotov, reči su mi već bile potpuno nepovezane jer me je Dimitra dovela do vrhunca svojim savršenim pušenjem.

Glasno sam stenjao a ona me je stezala za dupe i žestoko isisavala spermu. Svršio sam baš jako i najradije bih se samo skljokao i dremao ali sam umesto toga odmah skočio na nju i počeo da joj sisam pičku.

Raširio sam joj noge širom, uhvatio je za dupe i izdigao ga i sisao joj pičku kao da sutra ne postoji. Svršila je uz vrisak za manje od minut, bila je već totalno mokra i napaljena od pušenja mog velikog kurca@ i priče o jebanju male Čehinje. Čim je svršila povukla me je pored sebe, ležali smo poluzagrljeni i oboje teško disali i tiho stenjali.

– Moram da te pohvalim da sve bolje ližeš, baš sam lepo svrišla sad. Osetila sam te celim telom. Kad devojke saznaju kako si dobar nudiće ti se redom na tacni, hehehe – stenjala je i smejala se istovremeno.

Dimitra je imala jedno otvoreno pivo koje smo podelili. Pitao sam je ima li još, veče je bilo lepo i baš mi se cirkalo, ali nije bilo više. Rekla je da možemo otići do kuhinje da vidimo ima li šta ali da u kampu vrlo retko kad ima alkohola, osim kad se pravi žurka ili kad je neka posebna prilika.

– Dobro, nema veze – kažem – opušteno. I pričam joj nešto drugo dok joj lagano šakom stiskam veliku čvrstu sisu koja nikako ne može da stane u moju šaku, kružim joj kažiprstom oko bradavice koja postaje tvrda i špicasta, a ona se smeška i zastenje pomalo na sekund. Dok joj se igram sa sisama, Dimitra savija noge i širi ih lagano:
– Hoćeš da ti ispričam kakav je meni bio dan? – pita ona mazno.
– Naravno – kažem ja.
– Moraćeš da me maziš dok ti pričam – kaže ona i nastavlja da širi noge.
– Naravno – kažem ja i već klizim rukom niz njen stomak, preko brežuljka do mokre pičke koju moji prsti brzo kreću da istražuju a Dimitra na to odgovara dodatnim širenjem nogu.

Ležala je zavaljena sa raširenim nogama, a ja sam klizio prstima po njoj, u njoj, trljao joj pičku i čekao da počne sa svojom pričom.

A kakav je tebi bio dan?

– Ja sam popušila jedan kurac danas – počinje ona. – Nije tako velik kao tvoj ali uopšte nije bio loš. Popušila sam ga u slast. – Ja joj palcem trljam klitoris i istovremeno je jebem kažiprstom i srednjim prstom. Vidim da joj to prija jer lagano meša dupetom u sporom ritmu mojih pokreta.
– Kome si pušila? Pričaj mi sve.
– Pušila sam klincu Francuzu iz grupe C. Nisam to uopšte planirala ali prilika se sama ukazala. On je došao do moje sobe i sramežljivo me pitao da li imam neku masnu kremu. Objasnio je da se malo ojeo i da bi hteo da se namaže a da on nema sa sobom. Rekla sam mu da to može da bude jako nezgodno na ovoj vrućini. Rekla sam mu u poverenju da svako jutro brijem pičku i guzu i mažem ih maslinovim uljem. On se na to strašno zacrveneo i počeo je da muca.
– Hahaha – nasmejah se ja – vidim već da si se odmah spremila da skroz pokvariš dečka.
– Daaaa baš sam bezobrazna, je l’ da? – nasmeja se Dimitra.
– Da baš si bezobrazna – kažem ubrzavajući tempo kojim joj drkam pičku.
– Mmmmm baš sam bezobrazna – stenje ona i namešta se udobno na leđa sa raširenim nogama. – Odmah sam mu rekla da nema potrebe da se stidi da je ovo prosto takva situacija da smo svi upućeni jedni na druge i da je najbolje da se ponaša prirodno. On je i dalje bio zbunjen, a posebno se zbunio kad sam mu rekla da se skine da vidim koliko se ojeo. Oklevao je, a ja sam mu objasnila da ako je jak ojed moramo da zovemo doktora, hahaha. Rekla sam mu da je najbolje da se skine skroz i da ništa ne brine

On je prvo skinuo majicu pa onda šorts i na kraju gaće. Kurac mu je bio spušten, ali sam odmah videla da je dosta debeo iako nije mnogo dug. Pohvalila sam ga odmah kako mu je kurac lepo obrijan, a on mi je rekao da ga je obrijao pre nego što je krenuo na put. Videla sam da počinje da ga pali situacija jer je kurac počeo da mu bubri polako. A kada sam ga pitala da li brije i muda i kada je rekao da ih brije a ja rekla „bravo, tako i treba da devojkama ne ostaju dlake u ustima”, kurac mu je malo poskočio. Rekla sam mu da se okrene i pokaže mi guzu, on se savio napred i stavio ruke na sto. Imao je malo i čvrsto dupe. Pravo dobro muško dupe. Nisam baš najbolje videla da li se ojeo pa sam mu rekla da podigne jednu nogu na stolicu, što je on i uradio a ja sam klekla iza njega tako raskrečenog. Ispred mene je bilo njegovo otvoreno dupe, obrijana muda i kurac koji je ponovo počeo da se skuplja.

A kakav je tebi bio dan?

„Malo si se ojeo ali nije ništa strašno”, rekla sam prelazeći prstima na mestu gde se koža malo zacrvenela. „Hoćeš da te namažem?”, pitala sam ga. „Može”, spremno je prihvatio, a ja sam sipala malo maslinovog ulja u ruku i protrljala dlanove. Prvo sam počela da mu mažem guzove, ali sam ubrzo već bila sa prstima oko ulaza u njegovu guzu. On se tu malo trgao, a ja sam mu rekla da moram lepo da ga namažem i da ću ga namazati skroz, isto kao kad mažem sebe. Alexandar se složio a ja sam sipala još malo maslinovog ulja u ruku i počela da mu trljam čmar i da se spuštam desnom rukom ka mudima koja sam nežno uhvatila u šaku i krenula da se igram sa njima. On je tada već počeo lagano da stenje a ja sam nastavila i sklopila šaku oko njegovog kurca koji je ponovo krenuo da se diže.

„Taaaako moram celog da te lepo namažem”, govorila sam, a on je ćutao i teško disao. „Sviđa ti se ovo?”, pitala sam ga dok sam mu nadrkavala kurac. „Da”, rekao je kratko a ja sam ga sve jače drkala. „Imaš dobar kurac, baš mi se sviđa”, rekla sam i naglo prestala da ga drkam.

Ustala sam a on se okrenuo prema meni sa dignutim kurcem@ i samo me tako gledao, nije ni krenuo ka meni niti bilo šta rekao. Bilo mi je jasno da sam neće ništa uraditi i da moram ja da povedem priču dalje.

Krenula sam da se skidam pred njim, otkopčala sam košulju, a zatim i šorts. Svukla sam se prilično brzo i odmah sam sela na sto a noge savila i podigla ih na ivicu stola tako da mi je pička bila skroz otvorena.

„Vidiš kako sam je obrijala jutros?” „Ufff baš je lepa”, rekao je i dalje stajaći tu gde se zatekao. „Priđi malo da je vidiš bolje”, rekla sam kroz smeh, a on je klenuo na pod ispred stola i netremice gledao moju pičku. „Nikad ništa lepše nisam video.” „Ja bih volela da me sad ližeš”, rekla sam mu bez okolišanja, a on je počeo da me liže nevešto i sa puno pljuvačke, kao neki pas. Pustila sam ga da me liže tako možda desetak minuta, iako mi je prijalo nisam bila ni blizu da svršim a videla sam da se umorio od lizanja pa sam prekinula to i rekla mu da legne na krevet.

Čim je to uradio obrisala sam rukom pičku mokru od njegove pljuvačke i sela mu na kurac koji je već bio skroz dignut i baš debeo. Osetila sam čim sam sela kako mi je lepo raširio pičku i jahala sam ga dok nisam svršila.

On je uglavnom ćutao i teško disao…

Pitala sam ga da li je blizu da svrši i pošto je rekao da nije nastavila sam da ga jašem. Sad sam se baš nabijala i mešala mu na kurcu koji je dodatno porastao u meni i uopšte nije izlazio onako debeo i stegnut mojim usminama. On se malo oslobodio i počeo da mi stiska dupe pa je prešao na sise.

A kakav je tebi bio dan?

Drugi put sam svršila baš jako i glasno i bilo mi je dosta jahanja. Htela sam da me naguzi i jebe me kao životinja, ali znala sam da to ne mogu da očekujem od njega. Videla sam odmah da nema to u sebi. Ali priredio mi je dva lepa svršavanja i htela sam da ga nagradim.

Sišla sam mu sa kurca i pitala ga da li bi hteo da mu popušim kurac. Odgovorio je kratko: „Da.” Ponovo sam uzela maslinovog ulja i krenula da mu masiram muda i odmah sam počela i da mu sisam glavić. On je stenjao, a noge je skupio u kolenima i privukao ka sebi, slično kao ja malopre tako da su mu i kurac i dupe bili skroz izloženi.

Dok sam mu pušila kurac počela sam da kružim prstima oko njegovog čmara i on se nije bunio, tako da sam ubrzo stavila srednji prst na ulaz, malo kružila u krug i onda ga gurnula malo. On se i dalje nije bunio, tako da sam nastavila da to radim.

Baš sam lepo pušila njegov debeli kurac i lagano mu zavlačila srednji prst u dupe. On je stenjao i stenjao a ja sam mu uz pušenje sve dublje gurala prst u dupe. Bilo mi je jasno da mu se to baš sviđa.

Ja sam odavno na njenu priču reagovao tako što sam seo ispred Dimitre i uposlio obe ruke. Lepo sam ih podmazao maslinovim uljem, jebao sam je sa sva prsta desne ruke u dupe, sa tri prsta leve u pičku, plus sam joj levim palcem trljao klitoris. Ona je pričala svoju priču i stenjala, cvilela, govorila mi da ubrzam ili usporim.

Kada smo došli do pred kraj priče već je bila svršila dva puta a video sam da će ubrzo svršiti još jednom.

Rekla je da je kada je osetila da je Alexandar blizu svršavanja prestala da mu puši i uspravila se nad njim.

devojka liže čmar tipu i drka mu kurac

Gurala mu je prst u dupe i pitala ga je da li mu se sviđa ovo što mu radi. On je kratko rekao: „Da, da.” „Jebem te kao pravu kučku”, rekla mu je. „Da da”, rekao je on. „Ti si moja muška kučkica.” „Da da”, potvrdio je. „Sviđa ti se da budeš kučkica?” „Da da, smo nastavi, molim te.”

– Onda sam uzela da ga baš jebem prstom u dupe i da mu drkam jako kurac, govorila sam mu kako ima dobro dupe za jebanje a on je stenjao i ubrzo svršio. Ja sam mu drkala kurac iz sve snage i svršio je uz vrisak a sperma mu je prsnula na sve strane, pomislila sam da je dobacio do plafona. Posle sam gledala i videla da ipak nije pogodio plafon. Kad je svršio ponovo je postao stidljiv kao na početku, zbunjeno se izvinio, ne znam ni sama na čemu, obukao i otišao.

To je bila njena priča. Svideo mi se taj momenat sa analnom igrom. Nikad to nisam probao do sada. Ja sam joj i dalje drkao pičku a ona je stenjala sve jače i jače, bila je blizu.

– Sviđa ti se kako te obrađujem sa obe ruke?
– Daaaa – stenjala je.
– Je l’ znaš da osećam pod prstima koje ti guram u pičku svoje prste koji su tvom dupetu?
– Mhm daaa – stenjala je.
– Sviđa ti se kako ti obrađujem dupe prstima?
– Daaaa – stenjala je i mešala dok sam ja hvatao ujednačeni ritam i drkao je sve brže.
– Je l’ bi mi vratila istom merom? – pitao sam je.
– Uhhh hteo bih da ti se igram sa dupetom? – pitala je napaljeno.
– Da – rekao sam gledajući je u oči i drkajući joj brzo i pičku i dupe.
– Dao bi mi da ti guram prst u dupe?
– Dao bih ti da mi radiš sve što poželiš…
– Svršiću! – Vrisnula je svršavajući.

A kakav je tebi bio dan?

Nastavak: Lekcija 4: Moj prvi rimming

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Max


Ja živim život koji nisam birao sam…

Ako želiš direktan kontakt sa Maxom javi se na mejl [email protected]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x