Seksualni život Kanje Vesta i Kim Kardašijan na tacni

Kanje Vest i Kim Kardašijan-Vest, trenutno najhot par na svetu, toliko se mnogo priča o njima da je neizbežno da pre ili kasnije saznamo detalje iz njihovog intimnog života, ili ih jako loži da o tome pričaju javno? Ili jednostavno je ceo svet baš toliko zainteresovan za njihov seksualni život?

Seksualni život Kanje Vesta i Kim Kardašijan na tacniKakav god da je slučaj, nakon fame sa guzom Džej Lo, dupe od Kim Kardašijan je trenutno najslavniji deo tela neke osobe, i većini ljudi na planeti je verovatno ta fotka sa pogledom preko ramena prva asocijacija na reč „dupe”.

Seksualni život Kanje Vesta i Kim Kardašijan na tacni

Inače, malo-malo pa izađe neka začinjena vest o Kim i Kanje, pa su se u zadnje vreme u medijima pojavile dve takve izjave. Prvo se Kanje žalio kako gleda porniće u sobi pored dečije, i da je pritom prinuđen da te porniće gleda bez zvuka.

Takođe skoro je izašla vest, ako je tako možemo nazvati, o tome gde su u javnosti Kim Kardašijan i Kanje Vest vodili ljubav. Samo su zagolicali našu maštu; u avionu i u bioskopu. A mi možemo samo da zamišljamo…

Seksualni život Kanje Vesta i Kim Kardašijan na tacni

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Pogledajte još:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments