Najbolji saveti za samozadovoljavanje i drkanje

Registrovani korisnici ne vide reklame
„Zadirkuj-ga-kroz-odeću“ tehnika

Ne morate odmah da skinete njegove pantalone i gaće. Odvojite dovoljno vremena i izgradite situaciju. Počnite tako što ćete ga ljubiti i pričati mu prljavo da biste podigli raspoloženje. Dok to radite, počnite da se igrate njegovim kitom kroz pantalone. Pritiskajte blago, do srednje tvrdo – u zavisnosti od debljine tkanine. Malo stisnite njegov kurac i jaja i pređite prstima po njima napred-nazad dok ne osetite da je tvrd i spreman za akciju.

Zadirkivanje brzim pokretima

Ovo je odlična tehnika da se stvari pokrenu, da mu se dodatno digne ili pak odloži ejakulacija. Kada mu pantalone budu na podu, nastavite da ga zadirkujete tako što ćete prstima prelaziti po celom glaviću i telu penisa, kao i jajima – sve do perineuma. Nemojte hvatati ili držati penis već jednostavno idite gore-dole koristeći lepršave pokrete prstima i nežno klizeći noktima po koži. Ne vršite nikakav pritisak; neka vaš dodir bude mekan i lagan. Zatim počnite da nežno milujete vrh dok ne počne da moli za još. U suštini, ovo je lagani oblik igre moći, tako da možete koristiti ovu tehniku ako tek koračate u svoje BDSM putovanje.

„Kandža“

Ova tehnika je mnogo nežnija i senzualnija nego što zvuči. Za početak, spojite prste da biste formirali oblik nalik kandži. Uzmite penis drugom rukom i postavite svoje „kandžaste” vrhove prstiju na sam vrh njegovog penisa. Zatim polako pomerajte prste niz njegov penis, nežno ih pritiskajući i lagano ih šireći dok ih pomerate. Možete se fokusirati samo na glavić ili nastaviti dalje niz vrat. Zatim pomerite ruku nazad i ponovite ovo još nekoliko puta.

Najbolji saveti za samozadovoljavanje i drkanje

Igranje glavićem

Uhvatite glavić palcem i prstima i okrećite ga (nežno!) napred-nazad kao da pokušavate da zavrnete čep na flaši. Eksperimentišite sa količinom pritiska. Ako krenete žustrije, izvrnućete skroz glavić, a ako se držite nežnijeg pristupa, pomerajući prste po koži, stvaraćete prijatno trenje.

„Pokretne stepenice“

Za ovu tehniku treba da jednu ruku obmotate oko glave penisa i povučete ga nadole ‑ skroz od vrha do osnove celog penisa. Kada stignete do dna, NEMOJTE potezati unazad. Umesto toga, sklonite ruku i odmah ponovite isti pokret drugom rukom. Ovde je cilj da vaša desna i leva ruka izvode isti pokret bez prestanka, sve u istom pravcu – slično kao pokretne stepenice.

Ravni potezi

Kada je reč o ovoj tehnici ‑ neka mu penis leži na stomaku. Zatim koristite dlanove da primenite brze poteze rukom (ruka preko ruke) gore-dole duž tela penisa. Obavezno menjajte brzinu i pritisak da biste uvideli šta najbolje deluje.

„Potpaljivač“

Podignite njegov penis uspravno i uzmite ga među svoje šake. Počnite brzo da trljate dlanove u suprotnim smerovima kao da pokušavate da zapalite vatru pomoću štapa. Eksperimentišite brzinom i količinom pritiska i ne zaboravite da polako pomerate ruke gore-dole po penisu da biste pokrili veću površinu.

Najbolji saveti za samozadovoljavanje i drkanje

Užitak od obe ruke

Za ovo morate biti pomalo ambidekstralni. Treba da uzmete penis u jednu ruku i počnete da ga drkate gore-dole. U međuvremenu, drugom rukom stimulišite glavu penisa. Možete više puta prelaziti vrhovima prstiju preko glavića ili pomerati jedan prst kružnim pokretima oko vrha.

Tradicionalno (sa dodatkom)

Ova tehnika počinje lako: jednostavno zgrabite njegov penis, obmotajte ga prstima i drkajte ga gore-dole kao što biste inače radili. Za sada je dobro. Međutim, da biste malo začinili stvari, treba da ubacite dodatnu stimulaciju vrha penisa. Da biste to uradili, palcem trljajte glavić napred-nazad kružnim pokretima.

Niskozahvatno drkanje

Ako želite da odložite njegov orgazam ili tek krećete u akciju, razmislite o korišćenju ove tehnike. Veoma je jednostavno: sve što treba da uradite jeste da obuhvatite prstima oko osnove penisa i povlačite rukom gore-dole, ali bez dodirivanja glavića. Ovakvo zadirkivanje može biti veoma mučno, ali itekako slatko.

„Igra rukavicama“

Možda ćete poželeti da koristite rukavice od lateksa iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga – ili zato što vi ili vaš partner smatrate da je to neverovatno uzbuđujuće. Mnoge ljude izuzetno uzbuđuje izgled sopstvenog penisa u stisku sjajnih crnih rukavica.

erotska masaža sa srećnom završnicom

Uvrtanje u suprotnim pravcima

Alternativa „Potpaljivaču“, ova tehnika drkanja uključuje obmotavanje obe ruke oko njegovog penisa i nežno uvijanje u suprotnim smerovima. Kada dalje nije moguće da rotirate ruke, jednostavno promenite pravac. Savet: ovo je najbolje da što brže radite. Ono što je ključno ovde je da idete lagano bez previše pritiska – u suprotnom biste mogli da priuštite svom izabraniku opekotinu (što je u najmanju ruku prilično bolno). Potrudite se da koristite dosta lubrikanta i ne štipajte mu kožu.

„Prsten“

„Prsten“ je varijacija standardne tehnike drkanja gore-dole, ali sa drugačijim obrtom. Umesto da koristite celu ruku da mu drkate, napravite „O“ oblik oko njegovog penisa dodirujući palac i kažiprst. Zatim koristite samo „O“ da ga gladite gore-dole. Za najbolje rezultate, razmislite o kombinovanju ove sa „Pokretne stepenice“ tehnikom.

Istražite frenulum

Do sada smo uglavnom pričali o glavi i telu penisa – ali frenulum je mesto gde se krije prava zabava. Šta? – verujemo da se pitate. Ne brinite. Šanse su da ste videli (i igrali se) frenulumom svog partnera bukvalno svaki put kada ste mu pušili ili drkali. Frenulum je mali komad mesa koji povezuje glavu penisa sa njegovim telom. Na dodir se oseća skoro kao struna – i, uzgred, to je najosetljiviji deo penisa. Sada kada ovo znate, mora da želite da posvetite frenulumu posebnu ljubav. Zapamtite: ultra-osetljiv je, tako da treba da idete sporo i nežno i sa minimalnim pritiskom. Pokušajte da ga mazite pokretom gore-dole sa jednim ili dva prsta ili pređite vrhovima prstiju preko njega. A za najbolje rezultate, krenite da se igrate sa frenulumom pre nego što on svrši. To može dovesti do neizdrživog orgazma.

Najbolji saveti za samozadovoljavanje i drkanje

Igra jajima

Njegova jaja mogu biti jednako osetljiva kao i frenulum. Dakle, ako voli ovakve stvari, obavezno obratite posebnu pažnju i na tu oblast. Počnite tako što ćete mu maziti jaja. Stavite ih na dlan i nežno se igrajte sa njima prstima. Ovde ne radite ništa grubo: jednostavno zagolicajte te dve loptice i pustite ih da vam prođu kroz prste. Dodatno možete primeniti VEOMA nežan pritisak i lagano mu stisnuti testise. Ovde budite posebno oprezni: ako stegnete previše mogli biste ozbiljno povrediti partnera. Zatim, stvari možete začiniti tako što ćete mu lizati i sisati jaja – iako je to više u domenu oralnog seksa nego drkanja. Na kraju, ali ne i najmanje važno, napredni igrači među vama takođe mogu razmotriti povlačenje testisa. Jednostavno zgrabite njegova jaja i lagano ih povucite od skrotuma. Neki muškarci OBOŽAVAJU da se ova tehnika primenjuje dok svršavaju. Opet, ovde treba da budete baš, baš nežni.

Hvatanje sperme

Kada on konačno ejakulira, možete uhvatiti delić ili celu njegovu spermu ustima. Ne samo da će to pomoći da se nered svede na minimum, već će ozbiljno uvećati njegov orgazam. Kao i uvek, gutanje je potpuno opciono.

Stisak

Ovo je jedna od najboljih tehnika za odlaganje svršavanja. Kad god primetite da mu se skrotum zateže u pripremi za ejakulaciju, odmah prekinite sa svime što radite. Uhvatite celi glavić i gornji deo tela penisa jednom rukom i dobro ih stisnite. Cilj je da potisnete što više krvi. Držite tako stisak oko 30 sekundi ili dok vam se ne učini da se njegovo uzbuđenje smanjilo.

Najbolji saveti za samozadovoljavanje i drkanje

Analna igra

Ako je vaš partner zainteresovan za igre oko (njegove) guze, začinite svoje drkanje lizanjem njegovog anusa i područja oko njega. Odlična poza da ovo pokušate je da ga spustite na sve četiri, a vi da stanete odmah iza njega. Gladite njegov kurac jednom ili obema rukama dok jezikom udovoljavate njegovoj zadnjici. Možda biste takođe želeli da ubacite prst ili dva u njegovu zadnjicu – ali samo ako je on za to. Nemojte ga iznenaditi.

Masaža perineuma

Ako vam analna igra zvuči kao da je ipak previše, razmislite o nežnom masiranju i lizanju njegovog perineuma dok mu istovremeno drkate. Perineum je deo kože između anusa i skrotuma. Ne samo da je prilično osetljiv, već masiranjem njega snažno stimulišete prostatu.

Igra prostatom

Ako ga sjajno drkanje u kombinaciji sa pravovremenom igrom prostatom ne natera da stenje, ništa drugo neće. Možete stimulisati prostatu na jedan od dva načina: spolja – masiranjem perineuma, ili iznutra – tako što ćete ubaciti prst 5-7 centimetara u njegovu guzu i saviti ga prema njegovim jajima (skoro pa na isti način kako biste stimulisali G -tačku).

lizanje muškog čmara, rimming

BDSM drkanja

Još jedna sjajna ideja koju treba razmotriti uključuje angažovanje malo snage u vaše drkanje. Dinamika snage može ići u oba smera. Možete da zadirkujete, edžujete i kontrolišete svog partnera koristeći svoje ruke i/ili BDSM rekvizite kao što su kaiševi. Pored toga, vaš partner može sedeti na kauču ili fotelji i naterati vas da kleknete u pokornom položaju. Zatim će vam narediti da mu date ruku. Dok to radite, on će vas gledati odozgo, a da ne dodiruje nijedan deo vašeg tela osim glave i kose. Zapamtite: ovde je sve podređeno njemu. Da biste ostavili još veći utisak, možete ga zvati „gospodine“ ili „gospodaru“.

CFNM drkanje

Ovde je sva poenta u kontekstu, a manje je stvar u realnoj fizičkoj tehnici koju ćete koristiti. Iznenađujuće, mnogi momci maštaju o tome da im potpuno obučena žena drka dok su oni sami goli i ranjivi. Ako je vaš partner jedan od tih momaka, igrajte se koristeći tu njegovu fantaziju. Razmislite o tome da obučete poslovno odelo, uniformu sobarice ili bilo koju drugu odeću koja ga loži.

Opasnosti i mere predostrožnosti

Iako je rizik od zaraze polno prenosivih bolesti putem drkanja manji nego oralnim ili penetrativnim seksom, opasnosti su i dalje prisutne. Mikroskopska povreda na vašoj koži može biti savršena kapija za sve vrste patogena. Dakle, ako drkate strancu ili novom partneru, razmislite o nošenju rukavica od lateksa ili nitrita da biste se zaštitili i smanjili rizik od infekcije.

cosplay drkanje kurca i svršavanje, princeza Leja

Izvor: Klub za odrasle

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x