Napunio sam kevu mog druga

Registrovani korisnici ne vide reklame

Priču ću početi ovako: Petak, moj najbolji drug iz srednje Milan me je pozvao u ispomoć, pošto se bavio poljoprivredom i živeo na selu, trebala mu je pomoć oko utovara sena. Mislim se u sebi – do kurca, propade mi ceo vikend na selu među seljacima – ali prosto nisam mogao da ga odbijem, jer mu je ćale radio u Rusiji kao građevinac, a on i keva su radili poljoprivredu, i prošto me je bilo žao da im ne pomognem, odmah sam legao u cilju da se odmorim za sutra.

Probudio sam se ujutru i krenuo polako. Stigao sam relativno brzo, na kapiji me je čekao Milan, sav nasmejan. Tu smo se izgrlili, zatim smo seli da popijemo nešto, kaže on – valja se. Zatim posle nekoliko minuta, pojavi se njegova keva Zorica noseći kafu. Sada malo opis keve: crnka, onako srednje visine, sa sisama oko 3-4. Nosila je stalno manji brus kako bi se što više isticale, a guza joj je posebna priča: velika, široka, znači prava milf, znači za ženu na selu – pravi avion.

Prosto je volela da se oblači izazovno; uske helanke, suknjice malo iznad kolena, majice sa dekolteom… prosto da ne poveruješ za ženu od 40 godina da se oblači tako. Kao mlađi stalno sam drkao na nju, čak sam uzimao njene gaćice iz korpe za veš i svšavo na njih… mladost-ludost.

seksi devojka

E sad malo da se vratimo na priču: bila je obučena u crvene helanke i plavu majicu sa velikim V, pružajući sise „na izvol’te”. Iz momenta mi se dig’o, videvši kakva je pička, al’ bih je otkino od kurca – pomislih u sebi. Zatim smo razvezli priču o nekim raznim temama. Zatim, neko ulazi na kapiju, čikica sa brkovima, malo niži, sa pivskim stomakom. Drugar reče:
– Ovo je Roki, naš radnik koji nam pomaže u obavljanju posla – zatim dođe do nas, pozdravi se, sede malo tu sa nama.

Zatim sam primetio njegovu kevu kako se drugačije ponaša; vrpoljila se na onoj stolici, savijala se, češkala se… odma’ mi je to nešto bilo sumnjivo. Zatim drugar reče:
– Dosta smo sedeli, ‘ajde da radimo. – Sve je bilo spremno, samo da krenemo. Milan je već napravio plan i reče Rokiju da ostaje kući da pomogne kevi oko posla, a da će nama pomoći tu još dva drugara.

Tako je i bilo – otišli smo mi u njivu, i nije prošlo ni pola sata, meni poče da bude muka u njivi, da se znojim. Srećom, jedan od Milanovih drugara je bio kolima i dovezao me je do Milanove kuće, pitao me je l’ mi treba pomoć. Ja sam mu rekao da ne treba, ušao sam polako u dvorište – nikog nije bilo. Mislio sam da su na poslu i nisam hteo da zovem nikog, ali približavajući se kući, čuo sam neke prigušene zvukove. Pomislih – šta li se dešava? Kada sam odškrinuo ulazna vrata na kući, čuo sam uzdahe koji su dolazili iz dnevne sobe. Setih se da je sa druge strane kuće bio prozor koji je gledao na dnevnu sobu, i srećom, u nekoj šupi videh merdevine, pa se popeh uz njih da vidim šta se dešava, kad ono Roki popeo Zoricu na radni sto od kuhinje, svuk’o joj majicu i liže sise. Kako je malo bio odškrinut prozor, čulo se njeno dahtanje, a Roki je cuclao kao malo dete: čas jednu, čas drugu. Zatim joj je pritiskao bradže, vukao ih je gore-dole, pa je uhvati za guzu i prenese je na sto, i poče da joj skida helanke. I reče:
– To kurvo, poslušala si me, obukla si tange – ona mu odgovori:
– Pa da, samo za tebe ljubavi…

vaćarenje

Ja samo što nisam pao sa merdevina! Nisam mogo da verujem da se jebe sa tipom od 50-60 godina. Zatim poče da je liže od pupka ka dole i lagano da joj skida gaćice, a ispred Rokija ispade sveže obrijana pica, sva rumena i vlažna. Zatim Roki kao pas poče da je liže, čini mi se da je Zorka padala u trans od užitka – očito je znao to da radi.

Prestade to i poče on da se skida. Skinuo je majicu i ispao mu je ogroman stomak. Pomislih – ovaj nema veliku kitu. Zatim skide pantalone, i ostade u gaćama, a na gaćama kvrga, gotovo što ne probuši gaće. Povukao je gaće na dole, ispade ogromna kita, kol’ko sam je video – bila je obrezana (kasnije sam saznao da je on musliman), glavić mu je bukvalno bio kao zvonce od bicikle: rumen, a kita bila prošarana venama, kao na pornićima. Zatim Zorka poče da dahće:
– ‘Ajde Roki, jebi me, gurni ga u mene, napuni me! – Roki se nasmeja:
– Polako kurvo, znam da si željna, nisam te cep’o 3 dana.

Uze ga u ruku namesti ga na ulaz u picu, i poče da joj češe picu. Zorica poče da se trza, a zatim ga Roki ubaci i poče polako da ulazi. Zatim sve jače. Njegova ogromna kita se gubila između njenih nogu. Uze joj noge i stavi ih na ramena, a poč’e opet da joj liže sise i da joj ih pritiska rukama, a Zorica je prosto uživala, bila je gotovo hipnotisana.

pušenje kite

Zatim Roki izvadi alatku iz njene ogromne pičke, i reče joj:
– ‘Ajde droljo da ga malo blajvaš.

Ona bez pogovora čučnu dole i poče da ga liže jezikom oko glavića, pa se spuštala do jaja.

Ubaci ga u usta i poče da ga puši

Kol’ko sam video, znala je to da radi baš perfektno. Imao je baš ogromna jaja. Uze i njih, poče da ih sisa. Zatim se opet vraćala, i tako u krug. Ustade i Roki, okrenu je na stomak i presavi je preko stola, nacentrira u pizdu i poče da je puni polako, a zatim sve brže i brže.

Poče da se čuje udaranje njegovih jaja od njene butine, pošto je imala ogromnu guzu. Nije je još dugo cepao.

Zatim ga izvadi, okrenu je, spusti je dole i ubaci joj kitu u usta i poče da ga drka. Izvadi ga i poče da je prska po licu i sisama. Baš je obilno svršio, sva je bila mokra. Uze mu kitu u ruke i oliza je od sperme koja se slizala sa njega. Kada su to bili pri kraju, izvadio sam telefon i uslikao par slika tako da bih mogo da je ucenjujem da bi dala i meni malo njene ogromne pizde.

svršavanje u usta

Zatim sam uzeo i vratio merdevine na svoje mesto, sakrio sam se sa druge strane kuće i čekao da vidim ko će da izađe. Izašao je prvo Roki i otišao da namiruje stoku verovatno. Zatim sam ja preskočio ogradu da bi izgledalo kao da sam sad došao, i pozvao kao – ima li koga? Izašla je Zorica potpuno drugačije odevena, u kratkoj suknjici poviše kolena i nekoj majici, sad bez dekoltea, ali se videlo da nema brusa, pošto su joj se bradže naježile. Tu odma’ poče da me ispituje:
– Dušo, šta je bilo? Šta se desilo?

Ja joj tu ispričam šta se desilo, kako mi je muka, kako me boli glava itd. Ona uđe u kuću i donese mi lek i čašu vode i sede preko puta mene.

Znao sam da ću je jebati, kad-tad

Uzeo sam i popio lek, i videvši kako je sela, bukvalno raširenih nogu, zanimalo me je da li nosi gaće, pošto brus nije nosila. Glupo je bilo da se savijem ispod stola, nego sam uzeo telefon i krišom isfotkao nekoliko slika. Kada sam otvorio galeriju, umalo se nisam srušio; nije nosila gaćice, a pička bukvalno otovorena. Mislim se ja – kako i nije kad te je Roki izjebao kao kurvu.

Ništa, to je sve prošlo, a ja sam se dvuomio šta da radim; da li da kažem Milanu ili ne. Odlučio sam se da ne kažem. Mene je mučnina popustila ali su oni za taj dan završili. Pošto je bilo posla i sutradan, odlučio sam da noćim tu i ujedno da probam da pojebem i Zoricu. Večerali smo, malo smo gledali TV i Milan reče kako ide da se okupa i odma’ ide da spava, kako bi sutra ustao rano. Milan je završio kupanje, zatim je Zorica terala da idem i ja, ali ja sam insistirao da ode ona prva, pošto sam imao neki plan kako da je pojebem.

milf bez gaćica

Pristala je. Ušla je u kupatilo i nije se zaključala, što je bilo dobro. Zatim sam čuo kako je pustila vodu. Pokucao sam i ušao unutra. Ona se totalno zabezeknula i tihim glasom rekla:

– Šta radiš ovde? Izađi napolje – prekrivši jednom rukom sise, a jednom rukom pičkicu. Rekoh:
– Ništa specijalno, samo malo da se pojebemo. – Nastavlja ona:
– A? Šta, da se pojebemo? Mogu majka da ti budem, ti si Milanov najbolji drug!
– Pa i Vi Rokiju možete ćerka da budete, pa ste se pojebali sa njim? – Ona samo preblede, ali opet nastavi:
– Šta lupaš? Kako te nije sramota da lažeš? – Zatim sam uz’o telefon i pokaz’o joj slike, a ona je samo zaćutala. Videvši da nema gde, spustila je ruke i rekla: – Dobro, pojebaću se sa tobom, pod uslovom da obrišeš slike. – Ali ja sam već te slike stavio na Cloud. – ‘Ajde svlači se, šta čekaš.

Svukao sam se za tili čas, upao pored nje. Uze ona onaj tuš i poče da me kvasi, a kita poče da mi raste i da je udara u pupak. Imao sam srednju kitu – oko 18 cm, ali sa jako velikim glavićem. Zatim uze šampon i poče da me trlja odozgo na dole, stade kod kite i poče da je sapunja. Bukvalno ga je drkala! Ja sam uživao.

jebanje u kadi

Nedugo posle toga je pustila vodu da spere sapunicu, a zatim kleknu i poče da ga obrađuje kao profi kurva. Lizala ga je gore-dole, pušila ga je, stezala jaja, uvlačila jaja, spuštala ga gore-dole, pljuvala… znači, ne mogu to da opišem… Zatim reče:
– ‘Ajde gurni mi ga u pičku, ne mogu više, mnogo sam se napalila od pomisli da mi je sin u kući, a ja da se jebem sa njegovim drugarom.

Zatim sam je uhvatio za njene ogromne butine, podigao je i stavio na veš mašinu. Nacentrirao sam na ulaz od pice i sjurio ga. Pičić joj je bio vreo kao žar. Jebao sam je još malo tako, a zatim sam je uzeo tako nabijenu na kurac i odneo u njenu spavaću sobu, na francuski ležaj. Zatim sam se ja bacio na krevet i rekao joj da ga uzjaši.

Opkoračila ga je, uhvati ga rukom, ubaci ga i poče da meša gore-dole, levo-desno, samo što mi ne izlomi kitu. Izvuk’o sam se ispod nje i stao otpozadi u doggy pozu. Zatim sam ga nacentrir’o i poč’o da je jebem kao lud. Počela je da vrišti, stavio sam joj odma’ ruku na usta i povremeno je hvato za sise.

jebanje od pozadi

Posle toga sam je bacio na leđa, zabio ga jedno deset puta i počeo da joj svršavam unutra u pičku.

– To mali, ne sekiraj se, pijem antibebi pilule, ne mogu da zatrudnim.

Bukvalno sam joj nafilovao pičku.

I tako, ja sam otišao u sobu gde je bio razmešten krevet, a ona je ostala u svojoj sobi. Ujutru smo imali kratak sex na brzinu u kupatilu, bukvalno s nogu, i tako je prošao taj dan. Sve normalno, niko nije ništa posumnjao, ali pošto nije više bilo posla, morao sam da idem kući i tako… Biće nastavaka…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

E ovako.Hoću nešto da Vam kažem.To je reč “Sperma”.To je jedna posebna tečnost.Gusta,lepa,sočna…Znači svako svako ko se dvoumi da l da uzme ili da ispljune ,moj odgovor je Da,slobodno uzmite,malo je na početku fujjj,posle 3,4 gutanja biće mmmmmm kako je dobro.Na početku možete uzeti i u čašu pa probati,mada samo aeks…Zapamtite,što više Vaš partner ima spermice to je bolje,mislim za Vas.. hihihihi🤗😂😋

Lipo je sexat neciju kevu

2
0
Would love your thoughts, please comment.x