Trojka sa stricem i strinom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imam 18 godina i izgledam dobro, bar tako kažu drugi. Zovem se Marija i ispričaću vam jedan moj doživljaj koji se dogodio pre nepunih godinu dana, odnosno moja trojka sa stricem i strinom.

Leti najviše volim da nosim kratke haljinice i da ne nosim gaćice. Volim kad mi povetarac struji između nogu i rashlađuje mi ribicu. Bila je nedelja i ja sam leškarila kod kuće i dosađivala se, kada je zazvonio telefon. Zvala me strina Radmila da joj nešto pomognem. Strina me je mnogo volela i uvek sam joj pomagala po kući kad god sam imala vremena, tako da sam i taj dan otišla kod nje. Strina je inače veoma zgodna i privlačna žena iako ima 48 godina. Živela je sa mojim stricem koji je od nje stariji 5 godina i bio je veoma strog. Govorila mi je da je i bije ako samo posumnja da ga vara, a varala ga je. To mi je jednom i priznala kad smo bile same i u dobrom raspoloženju. Naravno, obećala sam da nikom neću reći.

Kada sam stigla kod nje, ona je nešto raspremala po kući. Bila je u kratkim helankama i majici na bretele, bez grudnjaka, odmah sam primetila. Izgledala je prelepo za svoje godine.
– Zdravo, ljubavi – rekla je kad sam došla, uvek me tako zvala. Bila je sama kod kuće.
– Nikola je otišao u grad pa sam rešila da malo pospremim.

1123661zVyL

Nikola je, inače, moj stric. Živeli su sami i nisu imali dece. Prihvatila sam se posla. Ona je usisavala tepihe a ja sam brisala prašinu. Kad sam se sagla da obrišem ispod stalka gde je stajao televizor glasno je uzdahnula i rekla:
– Ljubavi, pa ti ne nosiš gaćice. – Ja sam naglo ustala i zacrvenela se u licu. – Imaš prekrasnu pičkicu. Je li je iko do sada mazio?

Ja sam ćutala i zbunjeno gledala u nju. Prišla mi je i ruku zavukla pod moju haljinicu, a onda me pomazila po guzovima.
– Imaš čvrste guzove.

Pre nego što sam išta uspela da progovorim, počela je da me ljubi dok je drugom rukom mesila moje sise.
– UUUmmmm ljubavi – mrmljala je.

tumblr_n2y84noV1O1racc9so1_500

Ja sam se osećala nekako nelagodno, ali se nisam opirala. Štaviše, prijali su mi njeni poljupci. Počela sam da vlažim među nogama, što je ona i primetila kad mi je zavukla ruku između nogu i počela da mazi moju pičku. I ja sam se opustila i počela da uzvraćam poljupce i da joj mesim sise.
– Tako ljubavi, tako. Uh, što me pališ! – govorila je i lagano mi sve više zadizala haljinicu, dok je potpuno nije svukla preko moje glave. Ostala sam potpuno gola. – Nemoj da se stidiš sad ću i ja.

Na brzinu se i ona svukla. Izgledala je predivno: sise skoro duplo veće od mojih. Ponovo mi je prišla i počela da me ljubi. Dok je svoje sise trljala o moje, bradavice su nam se dodirivale. Uzela je moju ruku i stavila je sebi na pičku, bila je čupava, dok je moja bila obrijana.

Lagano me je odgurnula do kreveta i ja sam legla, a ona je glavu zagnjurila među moje noge i jezikom počela da rovari po mojoj pički. Sva sam se stresla. Grickala mi je klitoris, jezik zavlačila duboko u mene a rukama mi mesila guzove. Ja sam stenjala od užitka i izdizala guzove uvis. Počela sam u transu da svršavam kad su se vrata od kuće otvorila i na njima se pojavio moj stric.
– Šta to radite, pizda vam materina?!

Trojka sa stricem i strinom

Premrla sam od straha. Prišao je i uhvatio strinu za kosu, podigao je i tako joj jako udario šamarom da je odletela preko cele sobe i pala pored zida.
– Ja mislio da se ti jebeš sa nekim kurvarom, a ti ovako. A ti, mala?! – obratio se meni – Pa, pička vam materina, sad ću vam ja pokazati! – Mislila sam da će i mene da udari.
– Nemoj, čiko, molim te!

Razrogačila sam oči kad je svukao pantole, i kad sam mu videla veliki i već nabrekli kurac.

– Nikola, šta to radiš? – javila se strina plačući i sva u suzama.
– Kad možeš ti, a što ne bih mogao i ja?
– Nemoj, čiko, molim te!
– Ne javljaj se ni ti! Sad ćeš da vidiš šta je jebačina i ko bolje jebe, ja ili ona!

1070997vNXy

Uhvatio me je za kosu i povukao nadole.
– Puši! – Otvorila sam usta i polako počela da ližem njegov kurac. – Uzmi ga u usta, šta se ustežeš.

Uvukla sam ga duboko u svoja usta, a on je počeo da mrda guzovima. Počela sam sve žešće da mu pušim a iz pičke su mi potekli sokovi.
– Nemoj, Nikola, da jebeš dete. Možeš mene da ubiješ, samo nju ostavi – strina je i dalje plakala.
– Sad će dete da vidi šta je jebanje. – Izvadio je kurac iz mojih usta i naredio: – Okreni se i naguzi!

Kleknula sam na krevet a on mi je prišao od pozadi i naglo zabio kurac u moju vlažnu pičku

Vrisnula sam. Ne od bola, nego od zadovoljstva.

– Je l’ boli? I treba da boli – rekao je i nastavio da me jebe. Ja sam sve više počela da uživam i vrtim guzovima. – Šta je mala, svidja ti se moj kurac?

X17bPaz

Ja sam ćutala, a on me dlanom udario po golom guzu.
– Da, čiko, da! Samo me tako jebi.
– Naravno! Jebem ja i onu kučku, a ona hoće pičke, pička joj marerina!
– AAAaaaaa, zabij mi ga jače, čiko, molim te, samo tako me jebi! – U jednom je trenutku izvadio kurac iz mene i legao na leđa. – Hajde, dušo, sedi na kurac.

Nije mi trebalo dva puta reći. Uzela sam kurac u ruku, opkoračila ga i sela pičkom na njega.
– UUUHHHH, dušo, znaš dobro posao. Nije džabe ona moja kučka uhvatila tebe, a ne nekog drugog. – Ja sam se dizala i spuštala na njegovom kurcu, a on je mesio moje sise i grickao mi bradavice.
– Uuuuh, čiko, kako ti je velik i čvrst kurac… kako me dobro jebeš – otelo se iz moga grla kad sam počela da svršavam.
– Tako jebe stari vuk – rekao je i izvadio kurac iz mene, odgurnuo me u stranu i viknuo:
– Radmila, dolazi ovamo! – Tek tada sam videla strinu kako sedi gola naslonjena na zid i plače. Polako je ustala i prišla mu.

tumblr_mvmh9cwBbl1rkfo3lo8_500

Naredio je:
– Puši! – Ona je uzela kurac u usta i počela da ga sisa, a on je sve jače trzao guzovima, dok uz glasne krike nije počeo da svršava u njena usta. – Gutaj, kučko, da ni jednu kap nisi prosula! – Sve je progutala u suzama. Iznenada joj je udario šamar i rekao: – Marš mi sa očiju! – Ustala je i u suzama otišla u drugu sobu. – A ti, mala, obuci se i marš kući! A kad ti se ponovo prijebe, dođi ovamo. Želim obe da vas jebem zajedno.

Tako je počelo moje jebanje sa stricem i strinom…

Nakon ludog jebanja sa stricem i strinom u meni se još više rasplamsala vatra. Želela sam da se to ponovi. Celu noć su mi u mislima bili njih dvoje. Ustala sam oko podne i u kuhinji zatekla mamu i strinu Radmilu. Pile su kafu.
– Jesi li se naspavala ljubavi? – upitala je strina, ne dajući mi nikakav znak da se juče nešto dogodilo. Pričala je sa mamom koja mi je sipala kafu.
– Evo već se ohladila, mogla si i ranije ustati. – Pila sam kafu i ćuteći gledala u strinine bujne sise koje su kiptele ispod tesne majice na bretele. Osećala sam da mi se pička vlaži. Sedela sam nasuprot njih dve i u glavi su mi se vrtele jučerašnje slike. – Marija, ja ću danas da idem kod bake, javila mi je da nešto nije dobro – trgla me mama iz razmišljanja – Otac ti radi drugu smenu, pa budi kod kuće večeras kad dođe i napravi mu nešto za večeru. Ja ću doći sutra oko podne.
– Dobro biću kući, imam puno da učim. – Mama je otišla da se sprema, a strina je pošla kući.
– Navrati, ljubavi, kod mene malo, nemoj celi dan da budeš sama. – Čim je mama otišla istuširala sam se i obukla pripijenu majicu uz telo, bez grudnjaka, i kratku suknjicu, naravno bez gaćica i uputila se prema stričevoj kući. Strinu sam zatekla u kuhinji, prala je sudove.
– Ćao, strina. Evo mene.
– Hej, pa ti već stigla! Sedi, sad ću ja.
– Je l’ bilo problema sa čika Nikolom juče kad sam ja otišla? – progovorila sam sa zebnjom u grudima.
– Nije, ljubavi – odgovorila je i nastavila da pere sudove. Odjednom su se otvorila vrata od sobe i na njima se pojavio stric Nikola. Bio je u šortsu i bez majice. Lepo je izgledao za svoje godine. Visok oko 185 cm, imao je oko 90 kg.
– Vidi ti nje. Jesi li ti to došla da obiđeš strinu ili mene?
– Oboje – odgovorila sam sa strahom u glasu. – Seo je pored mene.
– Daj nam naspi po jedan sok da se malo osvežimo. – Zagrlio me je.
– Ili bi više volela pivo ili nešto žestoko?
– Sok ću. – Strina je završila sa pranjem i donela nam sok. Sela je preko puta nas.
– Pa, živele.

tumblr_n9wsmqIvW11tr7fouo1_400

Nazdravio je i kucnuo se prvo sa mnom, pa onda sa strinom. Osećala sam da nešto visi u vazduhu i da mi pička vlaži. Neki žmarci su mi prolazili kroz kičmu. Niko nije spominjao jučerašnji dan, a ja sam baš to želela.

Strina je ustala i ćuteći nam prišla. Skinula je majicu i oslobodila prelepe sise. Uzdahnula sam, a čika Nikola mi je u tom trenutku zavukao ruku među noge i počeo da mi mazi pičku. Dok je strina svlačila suknju i gaćice, ja sam isto tako skinula majicu, a čika mi je lagano svukao suknjicu. Tako da smo obe ostale gole. Na kraju je i on skinuo svoj šorts. Uzela sam njegov poludignuti kurac u ruku i počela lagano da ga drkam.

– Uzmi ga, dušo, u usta. Ja to volim.
– Mmmm i ja… volim kad mi raste u ustima.
– A ja volim da mazim i sisam tvoje jedre sise – progovorila je strina. Jednom rukom mi je mesila jednu sisu, a drugom mi mazila guzove dok je bradavicu druge sise pokušavala da stavi u usta.
– Hajde da se bolje namestimo – rekla sam.

Stric je legao na leđa, a ja sam zagnjurila glavu među njegove noge i pušila mu sada već čvrst kurac dok sam klečala na kolenima. Strina je zavukla glavu među moje noge i halapljivo mi lizala pičku.

Trojka sa stricem i strinom

– Imaš zlatna usta. Tako mi ga dobro pušiš – govorio je dok sam čvrsto usnama stezala kurac i pomerala glavu gore-dole, a jezikom palacala po glaviću.
– Pička ti je preslatka i puna sokova, uuummmmm… – strina je mumlala dok je obrađivala moje međunožje.
– Uh, hoću da te jebem, Radmila, skloni glavu.

Ja sam se naguzila, a on je žestoko zabio kurac u moju vlažnu pičku. Nabio ga je do kraja, pa lagano vadio, pa ponovo žestoko do jaja.
– To, čiko, samo me jebi! Razvali mi pičku! Tako ga volim u sebi! Aaaa… aaa… uh, što ti je tvrd! Daj, strina, dođi da i ja tebi ližem. – Legla je ispred mene i raširila noge.
– Evo, ljubavi, evo ti moja pička. Liži je, strina ti je daje sa zadovoljstvom.

Kako me čika od pozadi nabijao na kurac, tako je i moju glavu nabijao sve jače na strininu pičku. Pila sam njene sokove, zavlačila jezik duboko u nju, grickala klitoris, a kad bi me čika jače nabio, i nos bi mi uleteo u njenu pičku.
– To, ljubavi, sva gorim! Volim tvoj jezik.
– I ja volim i tvoju pičku i čikin kurac. Uuuummmm… tako me dobro jebete.
– Radmila, dođi i klekni i ti pored Marije. Hoću obe da vas jebem.

Trojka sa stricem i strinom

Naguzila se pored mene, a on je izvadio kurac iz moje pičke i zabio ga njoj. Vrisnula je od sreće.
– To! Tako volim njen jezik i tvoj kurac. Uuuh nikad me ovako dobro nisi jebao. – Zatim je ponovo vratio kurac u moju pičku i nastavio jebati. Počela sam da svršavam.
– To! Nemoj da prestaješ. Tako, čiko! Joj, što ti je dobar kurac! Jooooj… aaahh.

Doživela sam strahovit orgazam u tom jebanju sa stricem i strinom…

Izbezumljeno sam se vrtela na njegovom kurcu. Ponovo ga je izvadio iz mene i nastavio besomučno da jebe strinu koja je takođe bila pri kraju i uz vrisku svršila. Prišla sam i rukama mazila njegova nabrekla jaja dok ju je još jebao.
– Dodji, dušo. – Izvadio je kurac iz strinine pičke i gurnuo ga meni u usta.
– Daj i meni malo, ljubavi – rekla je strina kad je čika počeo da se izvija. Iz kurca mu je u jakim mlazevima izbijala sperma po mom licu i sisama.
– Ja tu volim da ližem, baš je ukusno, ljubavi. Probaj i ti. – Liznula sam nekoliko kapi sa donje usne i nije mi se baš dopalo, ali nije mi ni bilo gadno.

Trojka sa stricem i strinom

Nisam vam napisala izmišljenu priču, nego stvaran događaj. Nisam pisac i ne znam da ukrašavam. Skoro godinu dana se redovno jebem sa stricem i strinom. Skoro sam i dečka zapostavila. Dokle će to trajati, ne znam. Znam samo da mi je lepo i da uživam u svemu tome. Neki od vas me smatraju i bolesnom, a neki i odobravaju ovaj moj postupak. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ja sam morala nekome da kažem, pa sam izabrala vas.

Ljubi vas i voli vaša MARIJA…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 6]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Napisi nastavak da te oplodi

1
0
Would love your thoughts, please comment.x