Ja kao model i 5 kurčeva studenata slikanja

Registrovani korisnici ne vide reklame

Po završetku školovanja i diplomiranja na fakultetu naravno da mi je prioritet bio naći posao i početi zarađivati sam za sebe. Međutim, zbog recesije, od stalnog zaposlenja nije bilo ništa niti je išta bilo na vidiku. Stoga sam bio prisiljen raditi svakave poslove, od pisanja diplomskih srednjoškolcima do pretovara teških tereta. Jednog dana moja djevojka, studentica na privatnoj Akademiji likovnih umjetnosti, rekla mi je da na akademiji traže modele za poziranje studentima kiparstva i slikarstva. Dnevnica je bila relativno dobra, a osim toga nema fizičkih napora pa sam odlučio da probam sreću. Ko bi rekao da ću se tog dana družiti sa čak 5 kurčeva!?

Sutradan ujutro otišao sam do profesora čije kontakt podatke mi je dala. Radilo se o simpatičnom čovjeku od nekih 50-ak godina. Objasnio mi je da se radi o grupi od 5 studenata te da bi sutra trebao doći oko 10 sati, što mi je odgovaralo. Rekao mi je i da se radi o poziranju za akt što mi se baš i nije sviđalo jer sam se bojao da mi se ne dogodi u stvarnosti ono što mi se dogodi kad maštam da sam gol pred nekim, a to je da mi se kurac ukruti. Ipak lova je bila dobra, pa sam odlučio da prihvatim, a ujutro ću ga izdrkati da se kasnije ne uzbudim.

Tako sam ujutro i napravio, izdrkao se, otuširao i krenuo na prema akademiji. Došavši do portira, upućen sam na V kat gdje sam stigao liftom. Pred vratima točno nasuprot lifta već je stajalo 6 studenata. Srdačno su mi mahnuli pozvavši me pokretom ruku k sebi. Sa svima sam se rukovao, rekli su mi svoja imena, ali sam ih gotovo odmah zaboravio.

Kroz ta masovna hrastova vrata ušli smo u veliku prostoriji veću od 200 kvadrata. U sredini je bio ogroman krevet, a uokolo je bilo 10-ak štafelaja s platnima. Uputili su me u pokrajnu prostoriju koja je u stvari bila kupaona da se skinem i potpuno gol dođem natrag. Tako sam i postupio. Na brzinu sam se oslobodio odjeće i gol kao od majke rođen došao natrag u veliku prostoriju.

Ja kao model i 5 kurčeva studenata slikanja

Ekipa je već bila oko kreveta. Pozvali su me da legnem više bočno, oslonjen na lakat desne ruke, s desnom nogom položenom na krevetu, a lijevom savijenom u koljenu i oslonjenom na petu. Na ovakav način sjedenja ili ležanja, niti sam ne znam kako da nazovem, kurac mi je položen uz unutrašnjost desne butine lagano visio prema krevetu.

Ekipa je neumorno premjeravala iz daljine, nešto mazala po platnu na štafelajima i bezbrižno čavrljala. Kako je bila dosta visoka temperatura u prostoriji ekipa se počela lagano oslobađati gornjih dijelova odjeće. No, na tome nije stalo. Nastavili su sa svlačenjem tako da je jedan od njih ubrzo ostao potpuno gol. Bio je lijepo građen. Visok, oko 180 s tijelom bez grama masti. Kurac mu je bio, uspoređujući ga s mojim dosta veći i dužine bi, prema mojoj procjeni, bio oko 20-ak cm u erekciji.

Uskoro sam imao dobar pogled na svih 5 kurčeva

Ubrzo se skinuo još jedan student. Bio je nešto niži i puniji, ali s prilično debelim kurcem. Pogled na njihove kurčeve uzbudio me i uložio sam maksimalni napor kako mi kurac ne bi pokazao razinu uzbuđenja. Uto je onaj viši krenuo prema meni i počeo mi popravljati pozu. U tome mu je kurac završio par centimetara od mojeg lica, što me je definitivno uzbudilo i kočnice su popustile. Kurac mi se ukrutio i postao poput jarbola. Društvo je to primjetilo, a visoki tip kraj mene je značajno uperio u mene pogled i namignuo mi. Krajičkom oka primjetio sam da su i ostali već goli ili su bili u fazi skidanja gaćica.

Odjednom, onaj što je bio pokraj mene sagnuo se i snažno me poljubio. Kako biseksualnih sklonosti, često sam maštao da imam seks s muškarcem, a posebno me uzbuđivalo da imam seks s više njih odjednom (gangbang) u kojem sam ja pasivac. Uzvratio sam poljubac, ali iskoristio priliku i uhvatio ga lijevom rukom za kurac i polako počeo milovati. Primjetio sam da mu se sviđa jer mu se kurac počeo ukrućivati.

Ubrzo su se i ostala petorica približila krevetu. Pogled na još 5 kurčeva od kojih su neki bili ukrućeni, neki poluukrućeni, a neki mlohavo visjeli, totalno me uzbudio. Dignuo sam se i sjeo na ivicu kreveta s nogama na podu. Nisam se dobro niti smjestio kad mi se jedan poluukrućeni kurac pojavio centimetar od usana. Nisam oklijevao, otvorio sam usta i pomaknuo glavu prema naprijed tako da mi se našao u ustima. Priljubio sam usne i lagano počeo pomicati glavu naprijed-nazad.

gay gangbang, spit roast

Očito da je to bilo ono što je student želio jer sam osjećao kako kurac raste u mojim ustima i postaje krući i krući. Znao sam da je oko mene još 5 kurčeva željnih užitaka od mene. Ispružio sam ruke u stranu raširenih dlanova. Gotovo isti trenutak osjetio sam na svakom dlanu po komad živog toplog mesa. Zatvorio sam šake i počeo lagano povlačiti gore-dolje.

Student čiji mi je kurac bio u ustima polako je preuzimao inicijativu i počeo gurati kurac sve dublje u moje usta. Radio je to polako, očito uživajući polako mi gurati kurac u usta do kraja pa ga polako izvlačiti van. Ispočetka mi je predstavljalo problem primiti cijeli kurac u usta, ali sam se s vremenom priviknuo i počeo uživati u tome. Dapače sam sam pomagao da mu kurac uđe što dublje. Čuo sam ga kako sve više uzdiše i stenje od zadovoljstva, što je u meni izazivalo sve jače uzbuđenje. Nakon nekog vremena izvukao je kurac iz mojih ustiju, što mi je omogučilo da progutam slinu pomiješanu s predejakulacijskim izlučevinama iz kurca.

Tek što sam to napravio, pred ustima mi se pojavio drugi kurac već potpuno ukrućen. Bio je nešto duži i deblji od prethodnog. Nije gubio puno vremena na zagrijavanje. Odmah me počeo žestoko jebati u usta što mi je na početku stvaralo nagon za povraćanjem. Međutim ubrzo sam se priviknuo i na njegov glavić duboko u mom grlu. Od brzine njegovog prodiranja osjetio sam lagane udarce u vrat. Ispočetka sam bio začuđen s tim, ali sam ubrzo shvatio da me to udaraju njegova ogromna jaja. Nisam mogao odoljeti da ih ne dodirnem. Ispustio sam kurčeve iz svojih ruku i lagano ga uhvatio za jaja, za što su mi trebale obje ruke. Nakon nekog vremena izvukao je kurac iz mojih usta i prepustio mjesto drugom. Grlo mi je već bilo dobrano razrađeno tako da s ovim kurcem, koji je ipak bio nešto kraći od dva prethodna, nisam imao nikakvih problema.

Lagano je klizio unutra i van iz mojih ustiju. U isto vrijeme slina se slijevala preko mojih ustiju. Rukama sam potražio dva kurca za poigravanje. Nisam dugo čekao jer sam ih odmah dobio i počeo lagano drkati.

Nakon nekog vremena bio sam zamoljen da ustanem s kreveta. Razmišljao sam o tome šta me čeka sada, ali sam ubrzo shvatio. Svih petorica je leglo leđima na krevet s raširenim nogama. Ukrućeni kurčevi su im stršali u zrak kao jarboli. Primjenjujući viđeno iz porno filmova, popeo sam se na krevet među noge prvog od njih. Kleknuo sam na kojena, a glavu spustio u njegovo međunožje i uzeo mu kurac u usta. Desnom rukom sam uhvati kurac slijedećeg i počeo ga drkati. Tako sam se polako premješato na slijedećeg s tim da sam na drugima mogao upotrijebiti dvije ruke. Studentu ispred sebe sam pušio kurac, a lijevom i desnom drkao.

Ja kao model i 5 kurčeva studenata slikanja

Nakon nekog vremena došao sam tim načinom do zadnjeg studenta. Dok sam obrađivao njega osjetio sam ruke na guzici. Najprije su me samo milovale da bi mi odjednom počele širiti guzove. Ubrzo sam osjetio prodiranje prsta u analni otvor da bi se ubrzo pojačao na dva prsta. Iznenada prsti su nestali, a na otvoru sam osjetio nešto deblje kako prodire u mene. Ispočetka mi je prodiranje pričinjavalo laganu bol koja je s vremeno sve više prelazila u ugodu.

Kurac u guzici i jedan u ustima predstavljalo je pravo uzbuđenje za mene…

Nakon početne nekoordinacije, izvanredno smo se uskladili. Na svako guranje kurca u moju guzicu, glava mi je krenula prema naprijed i kurac studenta koji je ležao predamnom ušao je duboko u moja usta. Nakon nekog vremena podignuo sam glavu i oslonio se na ruke. Sada sam bio četvoronoške na krevetu. Ova promjena položaja niti najmanje nije omela studenta s kurcem u mojoj guzici. Nesmanjenom žestinom nastavio je razvaljivati moju guzicu. S prednje strane je, međutim, došlo do promjena. Kako mi je glava bila negdje u visini njihovih kurčeva, trojica su stala neposredno ispred mene. Jedan je s ukrućenim kurcem bio nekoliko milimetar od mojih ustiju dok su druga dvojica stajala svaki s jedne strane s kurčevima, isto u blizini mojih ustiju. Student ravno ispred mene lagano je približio svoj kurac i prislonio mi ga na usne. Nisam oklijevao. Otvorio sam usta i dozvolio da mi kurac uđe u usta. Polako mi ga je gurnuo sve do grla, tako da su mi njegove stidne dlake dodirivale nos i lice, a jaja bradu.

Nekoloiko trenutaka se zadržao u tom položaju, a zatim ga počeo lagano izvlačiti. Tako je polako, ali ritmički ponavljao te pokrete. Za to vrijeme dvojica koji su stajali sa strane drkali su svoje kurčeve. Učinilo mi se da bi i njih dvojica htjela isprbati moja usta te sam ispustio kurac iz ustiju, okrenuo glavu u desnu stranu i halapljivo uzeo u usta novi kurac. Laganim pokretima glave naprije nazad pružao sam mu zadovoljstvo što je bilo vidljivo iz njegovih uzdisaja.

Nakon par minuta okrenuo sam glavu u lijevo i ponovio isto s tim kurcem. Za cijelo to vrijeme guzica mi je bila izložena napadima istog studenta. U jednom trenutku krajičkom oka sam opazio da student s moje desne strane navlači kondom. Kao što sam i pretpostavljao, osjećao sam kako kurac izlazi iz moje guzice te kako gotovo odmah ulazi drugi. Sve sam više, a činilo mi se i „moji“ studenti, uživao u igri ustima s 3 kurca i jednim u mojoj guzici. Niti samome mi nije bilo jasno kako koordinirano pružam zadovoljstvo ustima i guzicom, te uživam u tome.

Ja kao model i 5 kurčeva studenata slikanja

Igra se sve više zahuktavala. Kurčevi su se mijenjali pred mojim ustima i ja sam ih halapljivo gutao ustima i nadraživao jezikom te u mojoj guzici što mi je stvaralo neizmejrno zadovoljstvo, a sudeći po njihovom disanju i studentima. Po licu i bradi cijedila mi se predejakulacijska tekućina iz svih 5 kurčeva. Odjednom osjetio sam izvlaćenje kurca iz moje guzice. Iskoristio sam to da sjednem na rub kreveta jer sam već počeo osjećati bol u koljenima.

Nisam dobro niti sjeo a već su se dva kurca pojavila ispred mojeg lica. Zinuo sam i jedan je ubrzo završio u mojim ustima i počeo s ritmičkim pokretima naprijed-nazad, dok je drugi bio u neposrednoj blizini lica. Iznenada sam začuo sve brže disanje studenta čiji je kurac bio mu mojim ustima uz istovremeno povećavanje obujma kurca u ustima. Znao sam šta je za očekivati.

Ubrzo sam osjetio snažan mlaz tople lepljive sperme u mojim ustima, nakon čega je slijedilo još nekoliko slabijih mlazeva. Spermu nisam gutao pa mi se počela polako, uz pomoć još uvijek pokreta kurca unutra-van, prelijevati iz ustiju i cijediti po bradi. Nakon par takvih pokreta kurac je bio izvučen iz mojih ustiju.

Znao sam da drugi jedva čeka da uđe u moja usta pa sam ih držao otvorena. Student koji je stajao u neposrednoj blizini prinosio je svoj kurac prema mojim ustima uz jednovremeno drkanje. Međutim, na samom ulazu u usta, iz rupe na glaviću izletio je topli snažan mlaz. Dio mlaza je završio na mom nosu i bradi, a dio u ustima. Nakon tog prvog mlaza student je uspio ugurati kurac u moja usta te je na taj način obilna količina sperme završila u mojim ustima. Tek što se ispraznio, izvukao je kurac iz mojih ustiju dozvoljavajući na taj način sljedećem da bude uguran u moja usta.

Tako se jedan za drugim, svih 5 kurčeva, ispraznilo u moja usta. Kako su pripadali mladim osobama mlazevi su bili jaki, a količina sperme ogromna. Cijedila se po mojoj bradi, te niz prsa po natkoljenicama. Mogao sam tada konačno odahnuti i pogledati uokolo. Svih pet studenata je stajalo u polukrugu na udaljenosti od metar do dva. Unatoč obilnom svršavanju, kurčevi su im bili još uvijek ukrućeni. Pogledali su me, namignuli i nasmješili se. Bilo mi je sve jasno. Imali su snage za još, a ja želju da ih još jednom zadovoljim. Kako je to završilo, u slijedećem nastavku…

Ja kao model i 5 kurčeva studenata slikanja

zoro

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x