Pravim se da spavam i gledam kako mi otac jebe mamu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Život je pun iznenađenja, dobrih i loših. Tako je i u mom slučaju. Evo kako se desilo da se nađem u situaciji da gledam kako moj otac koji ništa ne čuje jebe mamu pored mene…

Zovem se Damir. U vreme kada se dogodilo ovo o čemu ću pisati imao sam 18 godina. Živio sam sa ocem i majkom u lijepom stanu, a pored tog stana smo imali i malu garsonjeru, koju sam planirao pretvoriti u svoje malo gnijezdo po završetku škole. Nisam tada ni slutio da će nam uskoro to postati dom svima nama.

Naime, moj otac Zlatan je tada imao 39 godina, dobro plaćen posao rukovaoca teških mašina, crn čovjek, malo viši i dobro građen. Majka dvije godine mlađa od njega, lijepa žena, umiljata, lijepog tijela, dosta sitnija od oca, ali sa lijepim, ne velikim grudima, i lijepom zadnjicom koju je isticao njen uzani struk. Ime joj neću spominjati, jer je zapravo svi zovu Mira.

I kao što već rekoh, život je pun iznenađenja, tako i nas snađe jedno, ono loše. Po mene u školu je došao očev kolega autom, mnogo ranije nego li se završava nastava, izveo me vani i rekao da je otac imao nesreću na poslu. Sve se u tom momentu okrenulo oko mene. Stgavši kući, našao sam uplakanu majku, njenu sestru, tj. moju tetku i tetkinog muža. Svi smo skupa krenuli za bolnicu gdje je odvezen otac. Čekanje u hodniku, tuga i sekirancija. A onda nakon nekih dva i pol sata izlazi doktor, i saopštava da je trenutno van životne opasnosti ali da je zadobio teške povrede glave, te oštećenje mozga. Bila je potrebna operacija, koja se naravno nije mogla obaviti kod nas. Opcije su bile klinike u Njemačkoj ili u Francuskoj, a to je naravno koštalo mnogo novca, koje očevo osiguranje kao nije bilo dužno da plati jer se radi o liječenju u inostranstvu. I onda ide uobičajna trka za novcem i vremenom. Posljednja opcija je bila prodaja stana, i to je učinjeno. Operacija u Francuskoj je obavljena i oporavak dobro tekao, s tim da je od poslijedica oštećenja mozga ostao trajno bez sluha, nije više čuo uopšte.

Pošto smo stan prodali bili smo prinuđeni preseliti u taj mali, nazovi stančić, zapravo je to jedna soba, koja je bila sve, i dnevna i spavaća, sa mini kuhinjom u jednom kraju. Uz to smo imali i malo kupatilo i mini hodnik. Od tog trenutka moji pogledi na majku su počeli da se mjenjaju…

Pravim se da spavam i gledam kako otac jebe mamu

Htjeo to ili ne, sve sam više bio u prilici da je gledam, i sve me je više uzbuđivala kao žena. Posebno noću kada bi krenuli na spavanje, jer smo u nedostatku prostora prostirali uveče madrace na pod i tu spavali porđani jedno do drugoga. Majka bi spavala na jednoj strani, na drugoj ja, a otac između nas.

Često sam promatrao majku u tankoj spavaćici dok bi se spremala za spavanje. Njeno prelijepo tijelo se skoro jasno vidjelo kroz tanku spavaćicu obasjanu svetlom stone lampe. To me je sve više uzbuđivalo i sve mi se češće kurac dizao na taj prizor. Često sam noću osluškivao šuškanju u mraku, ne znam zašto ali kao da sam priželjkivao da vidim mamu u akciji ili da bar čujem njene uzdahe. I to se dogodilo jedne noći.

Špijunirao sam ih i nisam mogao da verujem da on jebe mamu tu pored mene

Otišao sam na tuširanje i zadržao se malo duže, da se istuširam i dobro izdrkam. To sam i učinio, ali sve mi je češće tokom drkanja u mislima bila moja mama. Kada sam izašao iz kupatila pogledao sam majku i oca koji su izgledali malo zatečeni. Majka je bila crvena u licu, kosa joj je bila rastresena, jedna bretela njene ljetne majice je pala sa njenog ramena, a suknjica povučena iznad koljena i kao da sam na njenom vratu mogao vidjeti vlažne tragove. Bio sam siguran da su se dobro pohvatali dok sam se tuširao. Momentalno me je sve to uzbudilo, kurac mi se ponovo počeo dizati. Pošto sam bio samo u boksericama, brzo sam legao na svoje mjesto i pokrio se, pri tome uhvativši mamin pogled na izbočinu u mojim gaćama i blagi smješak na mom licu.

Ležao sam skoro sat nepomičan, zatvorenih očiju čekao nešto, ni sam nisam bio siguran šta. Oni su sjedili i dalje, a onda sam čuo kako otac liježe na svoje mjesto pored mene. Malo sam provirio kroz polusklopljene oči i uočio mamu kako izlazi iz kupatila u bjeloj tankoj spavaćici, koja je na svjetlu izgledala skoro prozirna. Jasno sam vidio da ispod nema ništa, a kada sam ugledao bradavice njenih sisa kako ukrućene stoje, kao da žele probiti tanki materijal, kurac je htio da eksplodira. Ugasila je svjetlo, skoro da sam zadrhto kada mi je prišla skroz blizu, provjeravala je da li spavam. Očito da su oboje bili napaljeni toliko da nisu mogli čekati da mene ne bude tu. Htjeli su se pojebati sad i odmah. Ja sam se, naravno, pravio da spavam. I tada počinje najluđa noć do tada u mom životu.

devojka u spavaćici i sa dignutom spavaćicom

Majka je legla pored oca koji je kao lud počeo da je ljubi i hvata. Iako u mraku nisam dobro vidio, ipak sam zahvaljujući mjesečini sa prozora imao lijep uvid u sve što se dešava. Nakon početne hvatačine, otac povlači tanke kajišiće njene spavaćice prema dole i tako otkri njene prelijepe sise, koje je počeo odmah neumoljivo ljubiti i sisati, tako da se čulo mljackanje. Naravno, zbog problema odnosno nedostatka sluha, on to nije čuo, pa ga je majka zaustavila, sugerišući rukom da bude tiši i pokazujući prstom na mene, bojeći se da me ne probude, ne znajući da sam budan. Stalno i kroz blago sklopljene očne kapke posmatram erotski naboj dvoje napaljenih ljudi.

Otac je posluša, malo je uspio iskontrolisati svoju napaljenost, te polako svojim usnama i jezikom krenu sa njenih sisa preko stomaka, prema dolje. Počinje da joj ljubi bedra, podižući joj spavaćicu prema gore. Čujem mamin drhtavi uzdah kada je njegova glava došla skroz između njenih nogu. A onda još jednom joj se ote tiho i drhtavo „aahhhhhhh” dok je glavu zabacila malo unazad. Otac je počeo već intenzivno da liže maminu pičku, na što je ona reagovala pokretanjem svojih kukova prema gore kao da mu se nudi, dok počinje sve teže da diše, ispuštajući tihe uzdahe napaljene žene željne kurca i spremne da primi tvrdu žilu u svoju sluzavu i vrelu pičku. Uz sve češće ali i glasnije uzdahe „aaahhhh, joooj božeee, aaahhh aaahhhh”, sama sebi masira sise i ukrućene bradavice, sve više mješajući kukovima. A onda poče skoro poluglasno da dahće:
– Ahhh, ahhhhh, jooooj, ahhhhh – uvija se, zabacuje glavu nazad. Kada sam pogled spustio niže, vidio sam oca kako joj ruku drži među nogama i kratkim trzajima ruke je prstenjači. Pošto nije čuo, nije ni obraćao pažnju na majku koja se trese i bori se sama sa sobom da ne vrisne. Tek kada se ona uspravi u sjedeći položaj i sva drhtava ga uhvati za ruku. On se zaustavi, pogledavši odmah prema meni. Kada je shvatio da ja kao i dalje spavam, izvuče ruku između njenih nogu koja je bila mokra i caklila se na blagoj svjetlosti, te se polako spusti na leđa pored mame. Ona poče da ga ljubi polako se pomjerajući prema njegovim boksericama koje je povukla prema dolje a iz njih se ispravi već skroz dignut kurac.

Kao da me je grom pogodio kada sam vidio mamu kako mu ljubi vrh kurca, potom otvara usta i pušta ga u svoja vlažna u topla usta, na što je stari baš uzdahnuo od oduševljenja. Ona mu je odmah rukom sugerisala da bude tiši. Ja sam uspio uvući ruku u svoje bokserice i uzeti kurac u ruku, samo ga tako napetog držao u ruci bez i najmanjeg pokreta pod prijetnjom da ću svakog momenta gaće napuniti spermom.

Poslije pušenja očevog kurca, mama se pomjera prema napred tako da je bila iznad oca opkoračivši ga, njegov kurac je bio tik ispod njene pičke. Uzela ga je u ruku, vrhom kurca protrljala svoju pičku, a onda ga namjestila na ulaz u nju. Malo se spustila, toliko da joj je možda samo glavić ušao u vlažnu pičku i oboje su ispustili po jedan tihi uzdah, malo je zastala a onda u jednom pokretu sjela na njega, tako da joj je kurac utonuo cijeli, što je popratila prilično glasnim uzdahom zadovoljstva i tihim komentarom:
– Aaaahhhhh, joooj, majko, kako je lijepooo… – A onda je počela da pomjera kukove naprijed-nazad u ritmu dahćući ubrzano: – Ahhh… ahh… ahh… – kao da nije imala vremena da uzme vazduha.

Otac se trzao pokušavajući da je odozdo dodatno podbada, hvatao ju je za kukove i sise, krupno je disao, ali je bio tih nakon njenih prethodnih upozorenja. Mama je i dalje jahala neumorno ali sada odižući se prema gore tako da skoro celi kurac izađe iz nje, pa se brzo ponovo spuštala tako se nabijajući, i sada je već uveliko uzdisala glasno. Jasno je bilo da nabijena na kurac pred skoro sam orgazam polako gubi kontrolu i zaboravlja na sve, pa čak i na to da joj rođeni sin leži na metar od nje, a ja sam u tom momentu već ulijepio gaće spermom koja je štrcala iz mog kurca, gledajući mamu kako se požudno nabija na kurac.

Gledao sam ga kako mi jebe mamu iz sve snage

Nakon još par takvih nabijanja mama se nabi na tatin kurac do kraja, te poče nevjerovatnom brzinom da mrda kukovima naprijed-nazad a onda se sva zgrči, te poče da drhti i trza se, uz sada već glasne zvukove nečega, što je meni zvučalo kao mjesavina uzdaha stenjanja i jecanja. Kada je otac to osjetio, skoro da je izgubio razum, ona se nije ni smirila, a on ju je uhvatio, okrenuo na leđa, doslovno ju je bacio odmah pored mene.

Oboje kao da su poludili, mama je bila toliko blizu mene da sam mogao osjetiti njen dah na vratu i grudima, jako raširenih nogu, povijenih u koljenima i podignutih prema gore. Otac se brzo spustio na koljena, rukama se oslonio na madrac pored njenih ramena i počeo silovito da je jebe. Mama se više nije ni trudila da bude tiha, a sigurno nije ni mogla pod očevim brzim i jakim pokretima. Ja sam sada skroz otvorenih očiju gledao nevjerovatnu jebačinu, drkajući ponovo tvrdi kurac.

Pravim se da spavam i gledam kako otac jebe mamu

Stari se zabijao sve jače u mamu koja je sada već jecala i cvilila, dok se od siline njegovih uboda cijelo tijelo treslo. U svom tom transu na njenom licu su bse smjenjivali izrazi, čas osmijeh, čas bolni grč, čas neopisiv izraz zadovoljstva, a čas joj je i poneka suza natapala lice. Stari nije čuo ništa, pa je nastavio da je neumoljivo jebe.

U jednom momentu se mama okrenu prema meni, pogledi nam se sretoše! Dugo smo se gledali licem u lice dok ju je stari jebao jako. U jednom momentu uhvati me za ruku, jako je stisne i poče da se trese pod naletom orgazma, pri tom nerazgovjetno izgovarajući nepovezane riječi:
– Sine moj voli te mamaaa, volim te, ljubavi… – Pa onda: – Joooojjjj, jebi meeee… aaajjjjj… jakoooo me jjee… ahhh, bii… aaaaajjjjooojhhhhhaaa… – Tako je svršila kao da ju je struja tresla, stiskajući moju ruku.

U svemu tome nisam ni primjetio kada je otac svršio i napunio joj pičku vrelom spermom. Nakon toga se samo svalio pored nje i za kratko vrijeme zaspao.

Majka je ostala uz mene, sva drhtava, znojna, i dalje držeći me za ruku. Kada se smirila, polako se pomakla do mene, pripila se uz moje tijelo. Kada sam je osjetio na svojoj koži, kurac mi se digao i treći put, njene sise su bile gole i pritisnute uz moje grudi, spavaćica srolana na kukovima – htio sam eksplodirati. Zagrlila me je i rekla:
– Oprosti sine, bila sam van sebe, voliš li me ljubavi? – Rekao sam:
– Volim te mama, volim te jako. – Nagnula se prema meni poljubila me u usne kratko a onda mi gurnula jezik u usta.

milfara puši kurac

Žvalili smo se, uhvatio sam je za sisu, a ona je ruku zavukla u moje gaće. Počela mi je drkat kurac, svršio sam momentalno. Odvojila je usne od mijih i rekla mi:
– Dosta je za večeras, umorna sam, kad ne bude oca kući, uživat ćemo…

Nastavit će se…

ARCHI123

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.7 / Ukupno glasova: 6]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x