Kako sam upoznao Ivana i njegovu kitu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Mnogo sam kurčeva u životu posisao i primio, ali njegov je bio najbolji. Ovde nema neke pretpriče. Samo ću reći kako sam upoznao Ivana. Sreli smo se na jednoj žurci. Jednostavno nam je bilo dosadno, skontali smo se i otišli do mene. Nismo ni pomišljali da bi moglo biti sexa. Došli smo do mene razgovarajući o najobičnijim stvarima – faks, djetinjstvo, putovanja i slično. U tom je tonu naš razgovor u mojoj dnevnoj sobi i nastavio. Ponudio sam ga pićem, ali mi je rekao da bi radije nešto bezalkoholno. Bilo je zimsko vreme, pa sam mu ponudio čaj.

Tako smo uz čaj (kakav neobičan početak jedne erotske priče) nastavili razgovor o raznim temama. Uzeo je šolju, ali mu se nehotice prevrnula i prosuo je sav čaj po sebi – po majici i po pantalonama. Čaj je bio vreo.
– Auuuh, jebem ti…

Počeo je da se skida. Prvo je skinuo majicu, a onda je počeo da otkopčava pantalone. Skinuo je i gaće. Tako se ispred mene pojavio kurac od svojih 17 cm dužine u opuštenom stanju. Bio je obrezan, pa se glavić već dobro video.
– Au, brate, kakav komad – otelo mi se nehotice. Kako sam to izrekao, tako sam se zacrveneo. Bilo mi je malo neprijatno. Ipak ga nisam poznavao.
– Sviđa ti se?
– Ja, ovaj…
– Hajde, kaži ako ti se sviđa…
Nisam nikada video tako veliki kurac
– Znam, ovakva savršenost je retka. – Bio je prilično samouveren. – Sad kada sam se već skinuo, probaj ga ako želiš.
– Uh…
– Hajde, što se nećkaš. Jesi li probao kurac ranije?
– Ja sam gay. Naravno da jesam. Mnogo njih.
– Pa šta se onda nećkaš!?

Kako sam upoznao Ivana i njegovu kitu

Inače sam bio veoma odlučan, ali večeras nisam ni slutio da bi moglo biti sexa. Ivana sam tek tako pozvao kod sebe.

Bacio sam se na kolena. Kakav kurac je stajao ispred mene! Sigurno preko dvadeset santima. Osmehnuo sam se, poljubio ga prvo na sredini kare, pa onda i na jaja. Bila su puna. Radovao sam se završetku, ali da bi se završilo, moramo i početi. Prvo sam mu sisao jaja – jedno pa drugo, pa oba. Mošnice su mu bile baš baš velike. Obožavam jaja u ustima. Kada stavim oba, prvo ih jezikom oblizujem pa ih onda malo pritisnem obrazima. Naravno, kurac stoji sve vreme na licu. Njegov je već postajao tvrd. Što je bio tvrđi, izgledao je jače i bolje.

Kada je bio već dovoljno napaljen da mu se i glavić zacrveneo, izvadio sam jaja iz usta i bacio se na glavić. Stavio sam ga između usana i oblizao vrh jezikom. Ovde je uzdahnuo. Onda sam se bacio u pravu akciju. Isplazio sam jezik i položio nabreklu kurčinu na njega. Glavić je bio topao, a moj jezik vlažan. Lizao sam mu ivice glavića, što mu se dopalo.
– Tako, tako… – (Tek sam sada primetio da je imao baš lep, dubok, muški glas.)

Nekoliko puta sam mu oblizao kurac od jaja do glavića i nazad. Čisto da steknem utisak kakav je – bio je vrhunski. Posle sam ga majstorski strpao gotovo celog u usta.
– Aaaah… Uh, bre, pa ti baš voliš kurac. – Pošto mi je bio u ustima samo sam ga pokorno pogledao i gurnuo ga još dublje. – Uuuh… Gde si bio do sada!?

Izvadio sam ga. Udahnuo i ponovo ga dobro oblizao, ovoga puta uključujući i jaja. Onda sam ga ponovo progutao do jaja. Imao je neki baš lep ukus, pravi muški. Zadržao sam kurac nekoliko sekundi, pa sam ga onda lagano izvlačio. Bilo je puno sline pomešane sa precumom, što mi je olakšavalo gutanje ovog kapitalca. Kada je bio većim delom napolju malo sam isplazio jezik da bih mu što bolje obradio glavić. Videlo se da mu to baš prija (a i ja najviše volim glavić).

jebanje u grlo, deepthroat gay

– Eeeh… – izvadio sam i glasno uzdahnuo. Dok sam uzimao dah, nastavio sam ga mu drkam.
– Hajde, napušvaj.
– Ohooo, pa mali je baš perverzan. Spremi se mali. Ja sam nemilosrdan.

Otvorio sam usta, a on mi je glavu gurnuo ravno preko svoje kurčine. Raširio sam oči i pogledao ga molećivim pogledom.

Nisam molio za milost, nego sam hteo da ga što duže drži u mom grlu. Shvatio je.

– Tako, tako. Aaaah… Kako si dobar. – Pustio me je. Dahtao sam. I on je. Onda ga je ponovo gurnuo, pa ponovo, pa ponovo. Sigurno desetak puta. Svaki put sam ga dugo zadržao. Imao je lepo građeno telo. Dok me je napušavao rukama sam Ivana dirao po butinama, bedrima i grudima. On je mene obema rukama držao za vrat. Uživao sam. Bilo je izazovno, ali sam izdržao i, što je najvažnije, uživao.
– Dobar si, dečko. Kako ga primaš. Nijedna pičkica ti nije ravna.
– Ti si na gubitku što me ranije nisi sreo. – Sagnuo se i poljubio me:
– Sve ćemo da nadoknadimo.
– Radujem se tome – rekao sam to sa pravim osmehom momka željnog dobre kurčine.
– Spremi se za karanje. Grlo ti je sada dobro razrađeno. Lezi na kauč.

Bilo mi je jasno šta je hteo. Legao sam tako da mi je glava visila. On je prišao i stao mi iznad glave. Njegova tvrda kurčina mi je bila tik iznad usta. Malo se povio i naredio mi da jako otvorim usta. Gurno ga je do kraja i onda počeo da me jebe u usta, prvo polako, onda sve brže. Bilo je savršeno. Niko me do sada nije tako dobro karao u usta. Povremeno bi ga izvadio. Pogledao me u oči i blago ošamario:
– Možeš li još, mali?
– Ovakav kurac uvek.
– Dobro onda.

Kako sam upoznao Ivana i njegovu kitu

Nastavio je. Bio je nemilosrdan. Obojica smo bili napaljeni. Njegova kara je bila toliko tvrda, a moja usta lepa i mekana. Koristio me je kao igračku. Bilo je i puno sline. Sisao sam mu zatvorenih očiju. I da sam hteo da ih otvorim, ne bih mogao. Jaja su me konstantno udarala po očima. Onda ga je naglo izvadio. Sagnuo se i poljubio me.
– Bravo, mali. Jesi li spreman da ga primiš u bulju?
– Ne mogu da iščekam – nasmejao sam se onim svojim pohotljivim pogledom.
– Hajde, skidaj se. – Brzo sam skinuo pantalone i gaće. I moj kurac je bio tvrd. Uopšte nisam osetio, toliko sam uživao u njegovom. – Doggy – zapovedio je.

Stao sam četveronoške na kauču. On je prošao iza mene. Oborio mi je prednji dio tela da bi imao bolji pristup rupici. Pljunuo je na nju, pa je nekoliko puta prešao prstima preko nje.
– Uzak si. Boleće te.
– Neće, uživaću. Jebi me jako.
– Ako ti tako kažeš. – Gurnuo mi je jedan prst u guzu, pa dva, pa tri. Dobro me je fingerovao. Vidi se da ima iskustva. Onda je izvadio sva tri prsta. Sada sam osetio glavić na rupi. Spremio sam se. – Aaaah… – oteglo mi se kada je glavić probio u rupicu. Onda je nastavio dalje da gura. Trajalo je večno. Mislio sam da će mi izaći na usta. Na kraju sam osetio njegovo telo kako se pripilo uz moju guzu. Tada me je povukao za kosu i uspravio. Šapnuo mi je na uvo onim svojim prelepim dubokim glasom:
– Voliš da ga primaš?
– Tvoj pogotovo.

Bio je zadovoljan odgovorom. Pomilovao me je po kosi. Krenuo je da me kara. Napred, nazad, napred, nazad. Sa svakim njegovim pokretom sam postajao sve opušteniji, ali me je i pomalo i bolelo. Dahtao sam kao lud. Uhvatio je tempo i postajao je sve brži. Nabijao me je vrhunski – i to celi, svaki put do jaja. Onda ga je izvadio.
– Aaaah… – glasno sam uzdahnuo.
– Stavi glavu na jastuk. – Učinio sam šta je rekao. Sada je hteo drugačije da me kara. Gurnuo bi ga celog, pa bi ga celog i izvadio.
– Aaaah, aaah, aaah… – nisam mogao da prestanem da uzvikujem. Uzeo je svoje gaće i rekao mi da ih stavim u usta. To je malo neutralisalo moje uzvike.

Kako sam upoznao Ivana i njegovu kitu

Tako me je nabijao nekoliko minuta. Bio sam iznuren, ali sam znao da on može i hoće još, a nisam mogao da dočekam da vidim kako svršava.
– Hajde, mali, dođi ovamo. – Okrenuo sam se. Sada je bio u poluležećem položaju. Kurac mu je stajao pravo i čekao da sednem na njega. Postavio sam se u položaj da sednem, ali me je on povukao ka sebi. Prsa su mi mala pravo na njegova, a kurčevi su nam se dirali. Izvadio mi je gaće iz usta i poljubio me. – Gde želiš da ti svršim?
– Po licu, hoću da vidim kako svršavaš i hoću da pojedem sve što izbaciš.
– Važi. Sada ga jaši, dok ti ne kažem da staneš.

Poslušao sam. Jedva sam čekao da sednem. Ovo mi je omiljena poza. Polako sam se nasadio i počeo da idem gore i dole. Bio sam mu kao igračka. I on je aktivno učestvovao. Pored toga što sam se ja sam nabijao i on me je dobro karao. Sve vreme sam bio baš napaljen, a da to nisam ni osećao. On me je u jednom trenutku uzeo za kitu i počeo je drkati.
– To, tooooo… – dahćući sam rekao i počeo svršavati. Sperma je letela pravo po njegovom licu i grudima. Skinuo je prstima spermu s lica i onda prste gurno meni u usta.
– Liži. – Strasno sam polizao. – Aaaah… Silazi, mali.

Sišao sam sa njegovog kurca i bacio se na kolena pored kauča. On je ustao i stao ispred mene. Samo sam mu nekoliko puta prešao rukom preko kite, kada je krenuo da izbacuje slapove sperme. Sperme je bilo svuda – po ustima, po jeziku, po očima, u kosi. On mi je prstima pokupio svu tečnost sa lica i gurnuo mi prste u usta. Sa zadovoljstvom sam mu lizao prste. Stavio mi je ruku ispod brade i podigao me. Ponovo me je strasno poljubio.
– Dobar si, baš si dobar. Češće ćemo se družiti.

gay svršavanje po licu i u usta

Jedva sam čekao idući put, a bilo je ih puno, puno.

submissive

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x