Ujnina pička je zinula kao krokodil

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ujna Veronika (pseudonim) bila je objekt mojih mislih još od ranih dječačkih dana. Došla je u familiju izrazito mlada. Kada mi se ujak oženio sa njome, ja sam bio klinac od 10-ak godina. Ujna se postepeno razrasla u rasnu crnku sa ogromnim sisama i raskošnim guzovima a ja sam ušao u pubertet drkajući iz dana u dan do besvijesti misleći na ujnu. Često sam je krišom promatrao dok bi radila oko svoje kuće i naslađivao se tim prizorima.

Uvijek je nosila lagane haljine… Moćne sise su joj se klatile dok bi okopavala ruže ili slično, što je mene dovodilo do ludila. Često je izlazila na dvorište iza kuće, koje je bilo obraslo travom te se tamo sunčala. Bilo je jako zaklonjeno od pogleda te se ona ponekad bezbrižno valjala na suncu, ne znajući da ipak neko posmatra svaki njen pokret, a to sam bio ja.

Širila je noge, tamo-amo, namiještala grudnjak, gaćice, nešto čeprkala oko pičke, što je mene dovodilo do explozija onako mladog, i prilično obdarenog momka. Na njoj je sve bilo na svom mijestu. Noge kao izvajane, moćni guzovi lijepo zaobljeni, kukovi uski bez sala i onda sve ukrašeno dvijema moćnim sisama i dugom sjajnom crnom kosom koja se obavijala oko prelijepog lica.

dlakava pička sa gaćicama

Često sam zamišljao njenu pičku, jako obraslu i moćnu

Jedino o čemu nije baš vodila puno računa bio je moćni žbun koji joj je virio ispod rubova gaćica. Bila je jedna od najboljih koka u gradu i mnogi su samo zamišljali da je pojebu, ali bila je vjerna mome ujaku.

Godine su prolazile i ja sam se razvio u zgodnog i jako obdarenog mladića. Kada sam došao iz vojske, bio sam kao pastuh spreman da jebem šta stignem, onako zagorio, ali nisam ni u snu pomislio da će mi se to desiti sa ujnom, objektom mojih maštarija.

Slavilo se oproštajno veče kod našeg prvog komšije, sin mu ide u JNA. Sve se okupilo kod njega pa i moja prelijepa ujna. Ujak je bio na nekom seminaru te je poveo i njihovu ćerkicu sa sobom, tako da je ujna bila sama. Onako polupijan pomislih – kako bi bilo da… – ali se brzo odvratih od tih misli, pomalo iz straha, pomalo nemajući hrabrosti za tako nešto. Raja se veselila, pila i igrala… Primjetih da i ujna nagiba čašu vina. Sjedila je na drugoj strani te sam hvatao momente kada bi me pogledala i nazdravljao joj. Dizala je čađu visoko prema meni: „Živio sine! Ti si svoje odslužio, ti si pravi!”, uzvikivala je ujna. Rumenilo joj je udarilo u obraze od vina te je tako izgledala nestvarno sexy. Eh – pomislih – kako bih ja tebe ujna povalio sad pred svima, samo kad bih smio… U jednom momentu, dok sam držao ruku na leđima moga komšije, hvaleći mu sina, osjetih nečije međunožje na svom laktu.

fingering u javnosti

Pošto je bilo pomalo gužva, nije me ni čudilo ali… polako okrenuh glavu: UJNA! Pričala je sa nekim do komšije i svjesno ili nesvjesno natakla izvor moje mašte na moj lakat. Oh – pomislih – šta da radim? Od pritiska sam osjetio pubičnu kost na laktu. Ona je i dalje nešto pričala i nije se pomijerala sa mog lakta.

Bojao sam se da ko neprimjeti, pukla bi bruka. Izdigoh malo glavu kao da hoću nešto u povijerenju da je upitam. Ona primače svoje uho bliže. „Šta je?”, pita me šapatom. „Smeta li ti moj lakat ujna?” Usne su mi počivale na njenom uhu. „Ne smeta”, prošaputa ona. Iskoristih priliku i skriven njenom kosom ovlaš joj liznu uho. Ona se brzo odmače, ali osta nataknuta na lakat.

Sad sam već neprimjetno počeo da mrdam laktom gore-dole. Ona se nije pomijerala, i dalje nastavljajući priču sa komšinicom. Pa to je to – pomislih – da nece ništa sa mnom odmakla bi se i otišla. Tutnjalo mi je u glavi: šta da radim?!

Ona se odmače i sjede preko puta bacivši neki tajanstveni pogled na mene. Piće me je sve više hvatalo i onda odlučih da krenem u akciju. Progurah se do ujne i onako rodbinski je zagrlim i pitam: „Šta misliš ujna da mi skoknemo do tebe da popijemu dobru kahvu pa da se opet vratimo?” „Dobra ideja”, reče ona, „ali…” „Ništa ‘ali’, ja ću izaći prvi, a ti dođi malo poslije”.

vaćarenje u kuhinji

Tako i bi. Sačekao sam je kod ulaza u njenu kuću. Nije je bilo odma’. Mislio sam da se predomislila i taman kad htjedoh da se vratim, ugledah je kako žurno prilazi kući. „Požuri”, reče ona dok je otključavala vrata, „da nas ko ne vidi, znas šta bi rekli”. Ušli smo žurno i ona krenu ispred mene prema kuhinji.

Gledao sam joj te moćne guzove

Počela je da priprema za kahvu i neku priču, ali ja nisam ništa čuo od uzbuđenja. Kad se propela da dohvati kahvenjake iz viseće rekoh sebi: SAD” Priđoh joj s leđa i obujmih je oko pasa. Ona se malo prenu ali nastavi uz komentar: „Ma nemoj, nismo zato došli”. Ništa me nije moglo zaustaviti. Utisnuh joj poljubac u vrat govoreći joj drhtavim glasom: „Ujna ja te želim kao nikad, srećo moja. Ti si tako zgodna žena i ne mogu da odolim.” I dalje je nešto prebirala po visećoj.

Ruke mi krenuše nagore i uhvatih je za moćne sise. Bože, koje su to sise bile! Bradavice su joj već spremno stršile kroz tkaninu. Samo je ispustila uzdah: „Ohhh šta to…”, nije uspijela završiti rečenicu. Zakrenuh joj glavu i uvalih joj jezik. Prvo je bila kao paralisana. Pa ujna ne zna ni da se ljubi –pomislih. Naravno, prevario sam se. Ona se polako okrenu prema meni i sad smo se našli u klinču. Ruke su mi spremno obuhvatile te moćne guzove, nestvarno tvrde. Ljubila se kao niko do tad sa mnom. Jezik joj je palacao svuda. Na momente završavao je u mome uhu, što me je jako zapalilo. „Ohhh, issss, ah šta mi to radiš!”, dopiralo mi je u uši. Ruka mi kliznu ispod suknjice i osjetih svu tu vrelinu u njoj. Gorijela je u transu. Malo spetljano zavukoh ruku u gaćice. Mislio sam da me je čekao me je ogroman žbun na jako mesnatoj pički, ali bila je obrijana. Malo je protrljah i već obilan mlaz sokova iz njene pičke razli mi se po prstima. Bila je vlažna kao sunđer.

skvirterka, milf

Zarih joj glavu među sise, na šta ona spretno povuče grudnjak u stranu. Dvije mrke bradavice iskočiše pravo u moja usta. Počeh da ih požudno sisam. Sad je već zabacivala glavu unatrag kao ždrebica, što je značilo da mi se potpuno predaje. Njena ruka kliznu dole i nađe se na mome nabreklom kurcu.

Počela je da petlja oko rajsferšlusa, na što ga ja spretno oslobodih stega. Kurac mi se ustremi u zrak onako debeo i prošaran tamnim žilama, koje su pretijele da popucaju od krvi koja se sjurila u njih. Njena topla ruka spretno ga obuhvati i poče da ga nateže i muže. „Ohhhh”, čulo se opet, „hajde, daj mi ga”, stenjala je.

Malo se odmakoh i blago joj gurnuh glavu na dole. Shvatila je šta hoću. Sagla se i već u momentu nabrekla glavurda nestade u njenim, kao vulkan vrelim ustima. Obrađivala ga je profesionalno. Nisam mogao više izdržati, osjećajući njenu vrelu pičku u svojoj ruci. Podigoh je na trepezarijski sto, svukoh joj gaćice i za moment zastadoh da vidim taj prizor koji sam puno puta zamišljao. Pička joj je bila jako mesnata, a naziralo se crvenilo vulkana prije erupcije, izbacivajući obilno sokove umijesto lave.

Raširih joj noge i postavih joj glavić na otvor. Žmirila je i okrenula glavu u stranu dok je dahtala kao kuja. Uhvatih je za guzove odozdo i kao na tacni zabih se do kraja u momentu. Ostadoh nekoliko sekundi duboko u joj dok mi je kurlesina pulsirala.

jebanje milfice na stolu

Počeh da je nabijam

Pratila je to obilnim zamasima kukova namiještajući se što bolje. Kurac mi je klizio kao klip od parnjače. Vadio bih ga do kraja razmačinjući mokre usmine glavićom i trljajući klitoris, a onda bih ga žestoko sjurivao u dubinu. Samo se čulo mljackanje jaja i njeno dahtanje u kuhinji.

U jednom momentu ona naglo ubrza kukovima i ukoči se. Svršila je. E sad moja omiljena poza. Postavih je bočno na sto i zadigoh joj jednu nogu. Pička je zinula kao krokodil na mog mačka. Jebačina se nastavila.

Prizor je bio nestvaran: jebem svoju bajnu ujnu. Počela je opet da miješa koliko sam joj dozvoljavao od svojih žustrih naleta. Dolazio sam i ja. Brzo je okrenuh potrbuške držeći je za vrele butine. Opet divan prizor. Ona me obavi nogama oko kukova. Uhvatih je za oba guza čvrsto. Zastao sam za momenat, a onda je brzo nabih dva-tri puta, ne pomijerajući se. Jeknula je tiho dok sam istresao mlazove sperme negdje duboko u njenu vrelu pohotnicu.

jebanje u kuhinji

Gledao sam je onako raskrečenu i nabijenu na kurac. Bio je to prizor koji nije lako zaboraviti. Pomazih je po kosi i izvadih moj balavi buzdovan uz obilje sperme koje navali iz ujnine pičke. Ona brzo ustade te dohvati gaćice sa poda i postavi ih na pičku. „Uh al si me napumpao!”, bio je prvi komentar ujnin. „Jao što smo radili, idi sad vraže jedan… sramota me je, idi”. Poljubih je još jednom ovlaš i odoh nazad na feštu. Niko nije ništa primjećivao.

Naravno, kasnije sam nastavio da je jebem redovno kad god mi se ukazala prilika. Nije je više bila sramota pošto mi je priznala da je u oblacima dok se jebe sa mnom, ali samo da pazimo da nas ko ne primjeti.

Pošto sam odselio daleko u svijet, prošlo je puno godina od jebačine sa ujnom, evo sad idem na odmor na par sedmica i ne mogu dočekati da je opet maznem. Priču nastavljam po povratku, budite strpljivi da čujete kako je bilo!

blowjob u kuhinji

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x