Gaćice koje vibriraju

Konačno mi je odlučio Siniša kupiti te gaćice, jer smo dosta daleko a pali se već duže na mene. Drka redovito na moje slike, videe i svršava. Sretna sam i uzbuđena. Rekla sam mu da će daljinski biti kod njega i da će on upravljati brzinom.

Pišem po narudžbini erotske priče samo za vas, na bilo koju temu koju smislite, sa imenima i detaljima koje vi hoćete. Cena pisanja priče samo za vas dužine 2-5 stranica je 40e, a 5-10 stranica je 75e. Ako ste zainteresovani javite se na mejl – una.unita@gmail.com

Rekao mi je: „Super, igrat ću se sa tvojom pičkicom na daljinu”. Jedva sam čekala da to dođe.

Nakon 20 dana došlo je to na moju adresu, poštar mi je to uručio osobno. Bila sam uzbuđena dok sam otvarala kovertu. Kao malo dijete sam. Otvorim i ugledam; daljinski i gaćice, uf… one vibriraju.

Sada ću javiti Siniši da je to stiglo. Pišem mu poruku: „Hej, došlo je. Da znaš kako to dobro izgleda ali nisam to još probala. Čekam tebe da se dogovorimo sve.” Nema ga sada online. Moram izdržati, jer znatiželjna sam jako da bih to odmah sada probala. Nakon pola sata, dobijem njegov odgovor: „Što čekaš, probaj i javi mi kako je to. Snimi video za mene.” „Dobro, idem sada odmah probati pa ti javim sve.”

Skinem sve sa sebe, gola ležim na krevetu. Gaćice sam obukla a daljinski mi je u ruci. Uf… Jedva čekam.

Stavim na najmanju brzinu. Na dva. Pa pet. Kako je to dobro.

Pičkica mi je ovlažila dosta. Bradavice su mi tvrde. Diram se po sisama. Ne mogu više izdržati ali prije toga se dignem i uzmem fotoaparat. Namjestim se na krevetu i stavim snimanje.

„Siniša, ne mogu pričati sada, samo gledaj i uživaj.”

Stavim na desetu brzinu. Stenjem. Diram si sise. Ajme, kako je dobro. Svršiti ću. Ah… moji sokovi iz pičkice su potekli. Lagano se grčim. Ali nastavljam i dalje. Uživam još, u tomu lagano smanjim brzinu samo na osam. Tako dvije minute, a onda opet na deset stavim.

Nevjerojatno, što mi ovo radi. Svršila sam, tako dobro. Jaki su sokovi potekli iz moje pičkice. „Siniša, vidiš što mi je ovo napravilo.” „Pusa, uživaj i drkaj. Svrši za mene na kraju, molim te.”

Ugasim snimanje i par minuta ležim u tom položaju samo. Skinem gaćice i oblačim se. Prebacujem snimku i šaljem mu na e-mail. Napišem mu poruku: „Evo vidi, kako je to čudo dobro od gaćica a i ovaj daljinski je tako dobar. Uf… ovo sam već zavoljela. Jedva čekam opet. P. S. Pošalji mi svoju adresu da ti pošaljem daljinski.”

Nakon nekih 15 minuta dođe mi njegova poruka: „Malena moja, ovo je dobro. Uživao sam gledajući te. Moja adresa je xxxxx. Pošalji mi ga pa ćemo drugi put skupa se maziti. Šaljem ti pusu. P. S. Svršio sam puno, imao sam čišćenja hehe zaflekao sam plahtu.”

„:)) Dobro danas još ti ga šaljem i veselim se da ćemo se skupa maziti. Nadam se da si uspio sve očistiti.”

„Jesam, ne brini. Moram van čujemo se. Javim ti kada dođe daljinski mi.”

Nakon par dana došao mu je daljinski. Bio je jako sretan i jedva je čekao da se skupa mazimo i gledamo na kameri. Već sada sam ovlažila na samu pomisao na to. Jedva sam čekala da dođe taj dan, kada ćemo oboje moći.

Došao je taj dan, oboje smo bili sami doma. Ja sam stavila vibrirajuće gaćice na moju pičkicu. Samo njih sam imala na sebi, bila sam gola.

Upalili smo oboje kameru. On je bio gol, sa već dignutim kurcem. Uzeo je daljinski u ruku, upalio ga je. Stavio je na najmanju brzinu.

Stavio je daljenski sa strane a ja sam ga gledala kako drka kurac. Polako ga je drkao. Uživala sam sa vibrirajućim gaćicama na sebi. Napalila sam se. Mazim se sa rukama po mojim sisama. Bradavice su mi tvrde. Gledamo jedan drugoga.

Uzima daljenski i stavlja polako na još jaču brzinu. Kako je ovo dobro. Stenjem glasnije, čuje me. To ga je još više napalilo. Drka i dalje svoj kurac. Dobro da ovaj daljinski radi na daljinu ah…ah…. ah… Imam osjećaj da ću brzo svršiti, ali ne želim još. Želim još da ovo traje.

Stavlja mi na zadnju brzinu. Bila je tako jaka. Svaki put kada bi promjenio mi brzinu, pokazao bi mi na kameri daljinski. Zato sam znala sve.

Čujem njegovo stenjanje. Malo je zastao i pogledao me. Rekao mi je: „Svršiti ću, gledaj”. Otvorim usta i zamišljam kao da je tu. Želim da mi svrši u usta. Čekam toplu spermu.

Zastenje jako i svršava. Obilno je zalio po svojoj papirnatoj maramici koja je bila na stolu. Prešlo je čak i preko nje. Bilo je puno sperme. Znam da bi išao to sve očistiti, ali rekla sam mu da stane. Uskoro ću svršiti.

Vibrirajuće gačice dovode me do ludila tj. do jako dobrog svršavanja. Rekla sam mu da ugasi daljinski. Maknula sam gaćice. Pokazujem mu kako mi je jako mokra pičkica. Jebem se sa prstima u nju. Stenjem. Samo što nisam svršila. Gleda me a u ruci drži kurac. Par puta glasno zastenjem. Svršavam. Izvadim prste sa mojim sokovima i poližem ih. Tako su fini. Bilo mi je jako lijepo ga gledati. Uživala sam. Dobro sam svršila.

Napisao mi je: „Bilo mi je jako lijepo sa tobom. Kurac mi za tobom ludi i jedva čekam da ovo opet ponovimo. Idem sve očistiti i istuširati se pa se čujemo kasnije.” „Može, čujemo se, pusa.” „Pusa.”

I tu je bio kraj. Ja sam se obukla i spremila vibrirajuće gaćice. Jedva čekam da opet ovo sve ponovimo 🙂

 

 

UŽIVO:
UPOZNAVANJE I JEBANJE

 

Izaberi zemlju:

 

Pronađi žene koje hoće isto što i ti!

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prikaži dugmiće
Sakrij dugmiće