Dečkima sam poklonio gangbang na mojoj ženi

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sredina srpnja, nedjelja ujutro, 1:30h. Žena i ja krenuli smo prema kući. Nit se nešto posebno pilo, a nismo ni proslavljali specijalan događaj. Jednostavno, druženje s prijateljima u kleti. Babe su cijelo veče drmale orahovicu, a ja sam miješao vino i pivo. Problem je nastao jer je supruga, čim smo sjeli u auto, trgnula i dvije tablete za spavanje. Ušla je u klimaks i pratili su je svi simptomi, tako da prošli tjedan praktički oka nije sklopila.

Nismo dugo vozili. Jednom kad se spustiš s brega i izađeš iz onih seoskih puteljaka koji vode do autoputa, treba ti u to doba noći možda pola sata do naše kuće. Znam jer sam zadnji put mjerio. Brzo je zaspala, vozili smo u tišini. Kad smo stigli pokušao sam je probuditi, ali jedina ženina reakcija bilo je duboko disanje. Totalno se skomirala. Probao sam je podići, no rame mi je bilo uganuto i nisam uspio. Svaki puta kad bi se opteretio, presjekla me je tako snažna bol, da sam se bojao da je ne ispustim.

Pičku materinu, bio sam užasno narajcan, morao sam joj prije spavanja svršiti u pičku, zato je nisam htio ostaviti da prespava u kolima. Čak sam pomislio i da bi je mogao kresnut u autu, ali i ona i ja predebeli smo za to.  Shvatio sam da je sam neću uspjet izvući. Treba mi pomoć. Bio sam dobar s dosta suseda koji bi mi sigurno uskočili da nije bilo ovako kasno. To su uglavnom primitivniji ljudi koji idu rano spavati.

Jedini spas kojeg sam se sjetio bila su dva klinca s prvog kata za koje sam već zapazio kako im svjetlo gori dugo u noć. Sada nisam uspio dobro vidjeti jer je bila navučena debela smeđa zavjesa kroz koju je prodiralo premalo svjetla da bi se sa sigurnošću moglo reći jel to odbljesak televizora ili zaboravljene žarulje u kupaonici. Brzo sam se popeo u haustor i zatim na polukat, jer do njihovog stana nije išao lift. Lagano sam pokucao. Ništa. Prislonio sam uho na vrata. Čulo se neko meškoljenje pa sam glasnije lupio. Otvorio mi je stariji i upitno me gledao. Nije ništa pitao, čekao je da ja budem taj koji će počet pričati. Navirio sam se unutra. Burazova sjena bila je pred TVo-m. Dječak je buljio u Malnarovu „Nočnu moru”. Šapćući sam objasnio o čemu se radi. Stara im nije bila na vidiku, vjerojatno je spavala, a oca nisu ni imali. Mislim, jesu k’o i svi mi, ali nije živio sa njima.

Mali nije oklijevao, kimnuo je, ugasio televizor i pokazao bratu da idu van. Parking ispred zgrade bio je poluprazan zbog godišnjih odmora, ali ipak se u onih petnaest minuta koliko mi je trebalo da odem po dečke, neko sranje stalo točno uz suvozačka vrata! Mali susjedi su se naslonili na neki golf i zapušili, a ja sam uz psovanje preparkirao kola.

pička u najlonkama

Sad joj se dalo lijepo prići. Dečki su bili žilavi od uličnih šora pa su je bez muke nadigli i skupa odnijeli, a ja sam potrčao ispred da pozovem lift i otvorim vrata, da ne spuste ženu na pod ako se dizalo kojim slučajem zaglavilo. Najebali bi se po stepeništu, jer živimo na sedmom katu.

Otključao sam vrata i pustio ih u stan. Zrak je bio malo ustajao jer nas dugo nije bilo, a nismo ostavili otvoren prozor da se prolufta od kuhanja gulaša. Spustili su je na krevet bez gunđanja što sam ih u ovo upetljao. Čak su joj samoinicijativno skinuli cipele jer su primijetili kako si s grčem na licu trljam bolno rame.

Tek kada su se odmaknuli i upitno me pogledali u stilu, „jel’ vam još kaj treba, striček?” – pala mi je na pamet nevjerojatno erotična ideja. Tko zna koliko daleko će balavci pristat ići… što se tiče skidanja žene, svoje susjede? Usta su mi se osušila od mogućnost fantastične perverzije.

– Ako hoćeš nešto izvesti sa što manje propitkivanja, ponašaj se kao da se radi o najnormalnijoj stvari na svijetu – rekao sam Tomislavu, starijem bratu, koji je mogao imati oko 19 godina – da će žena popizditi ako ju ostavimo u haljini. Ta joj je bila najbolja, mogla bi se uništiti.
– Pa ak’ ‘oćete, možemo je brat i ja nadignuti, a vi joj otkopčajte otraga – naivno se ponudio nesvjestan mog plana.

Kao nezainteresirano sam kimnuo, na što je i mlađi Danijel, koji je te godine završio osnovnu, primio Anu s jedne strane, a brat s druge, i podigao je. Iako je u sobi bio mrak, a dečki se pravili da ne zirkaju, nisu mogli maknuti pogled sa ženinog međunožja kada sam joj počeo micati haljinu ispod koje je nosila najlonke bez gaćica. Lijepo su joj se vidjele bujne smeđe stidne dlake stisnute ispod prozirne likre. Ja sam se jednostavno pravio kako je to sve totalno uobičajeno.

Tomica ju je, kao najjači od trojice, podizao, a mali i ja izvukli smo joj haljinu ispod dupeta i vukli je prema gore sve do struka, a onda preko glave. Ko nema iskustva baratanja sa usnulim ljudima, nema pojma koliko je to teško; ruke im se zapliću, užasno su teretni, glava se strovali u najnezgodnijem trenutku.

Dečko ju je baš htio polegnuti kad sam rekao mlađem – opet skroz ležerno – da joj raskopča grudnjak. Umjesto u mene, mali se zagledao zbunjeno u brata i učinio, tek kad mu je ovaj ni sam sto posto siguran, kimnuo.  Malo je petljao, bio mu je to prvi grudnjak u životu, a i kad se kopča otvorila, nije ga maknuo. Zakoračio sam, primio ženin grudnjak i odvojio ga od sisa. Dečki su otvorenih usta zurili u raskoš. Osmotrio sam situaciju u sobi; ja sam bio spremno tvrd, a i malim susjedima se popunila situacija u trapericama.

Već promuklim glasom od perverzije pitao sam Tomislava dal’ će ih majka tražit. Zatresao je glavom:
– Nema pojma da smo izašli. A spava pod apaurinima – pokvareno je namignuo. – Bilo je to ipak ljeto, ona očito na godišnjem, a klinci van kontrole koju su sigurno imali za vrijeme nastave.
– Dobro, onda vam se ne žuri. Jel’, dečki?
– Ne, ma ne… Samo recite… ak’ bi još nešto trebalo – mislim da je i njima pomalo postajalo jasno da je bilo kakva daljnja asistencija farsa.
– Skinite joj najlonke. – Od uzbuđenja sam zaboravio da ipak moram taj bizarni zahtjev s nečim argumentirati: – Ja bih to sam, al’ mi sijeva u kičmi. Moš mislit kak bi bilo grozno spavat u najlonkama! Ne znam kak to žene uopće izdrže imat na sebi! – pretjeravao sam. – Sam nemojte to nikom pričat, ni najboljim prijateljima. Ana bu vas ubila ak’ čuje ni „a” o ovome!
– Ma nećemo, bez brige!
– Zakunite se! I ja bum najebal ak’ ste neozbiljni! – još sam u bradu promrmljao, da ne pomisle da ih toliko zajebavam za ništa, kako će je za nagradu moć gledati koliko god žele.

Malo po malo, i žena mi je ostala skroz gola na krevetu

Klinci se nisu sami usudili to napraviti, pa sam joj lagano razmaknuo noge da se fino vidi procijep među njima, a onda s dva prsta raširio usmine, dok se nije pojavio tamni kružić i soba zamirisala po pički. Dječacima su se sad erekcije vidjele kao da su iz zajebancije nešto stavili u hlače.

vaćarenje, redaljka

Počeo sam joj se igrati sa sisama, od čega se malo pomaknula. Neznatno, no ipak dovoljno da odem po masku za spavanje koju je koji put koristila i kažem Tomici da joj je stavi. Isto tako smo joj mojim kravatama vezali ruke i noge. Zlu ne trebalo, jel’? Kad je bila skroz spremna, nastavili smo je natezati.

Dečki su kao drogirani pratili sve što radim. Jednom rukom sam krenuo prema dlakama, a drugom lupnuo po madracu kraj sebe kao signal da sjednu. Oblizao sam prst i lagano ga uvukao u ženinu pičku. Prvo je bila stisnuta, al onda se brzo navlažila i počela spremno otvarati.

Pokvareno sam se osmjehnuo bez glasa, primio Tomičin dlan i položio ga na pizdu. Trljao sam preko njegove ruke, a onda podigao obrve i kimnuo. Znao je što želim i uvukao svoj prst u rupicu. Mlađem bratu sam šapnuo da se nagne i slobodno sisa, ali Tomica se uzbunio, odgurnuo dečka prema pizdi i on je počeo grickati bradavicu. Sve je išlo tako fenomenalno da se nisam više imao potrebe ustručavati:
– Dečki, ‘oćete gledati kako je ševim?
– Da, jebote! – mali Danijel je vrisnuo prije no što se stariji snašao, tj. uspio izvaditi sisu iz usta.

Uspuhano sam se dignuo s kreveta tek iz trećeg pokušaja. Ipak sam ja čovjek u godinama. Počeo sam se skidati, a dečki su mi pomogli svuč košulju s natečenog ramena i potkošulju preko glave. Ostalo sam mogao sam. Raskopčao sam bež samterice i pustio ih da padnu na pod. Onda sam srolao i gaće i riješio ih se na isti način. Među nogama imam dobar alat, zato se nisam stidio, već sam ga ponosno predrkavao po glaviću i mahao njime, ali ne na pederski način, već onako kako to muškarci rade jedni pred drugima, u maniri cose nostre. Ševi se, stari, ševi se!

Dečki su malo gledali u kurac, malo u ženinu pičku. Bili su toliko uzbuđeni da su si, iako ću uskoro jebati, već zamišljali tucačinu. Skroz sam se približio krevetu i uz malo Danijelove asistencije kleknuo na pod među ženine noge. Erekcija mi je pulsirala, iz glavića kapalo po sivkastom tepisonu.

dvojica ližu pičku

– Dečki, jeste kad ovo radili? – pokazao sam prema pizdi. Malo su se premišljali, a onda priznali da nemaju nikakvo seksualno iskustvo. Na to sam se pomaknuo u stranu i pustio Tomicu da liže. Mali je neodlučno buljio u ženinu macu, tako da sam ga primio za tjeme i stisnuo u nju. Na to se čulo šljapkanje. Gurnuo je jezik i delal’ k’o velki.

Iza njega je na redu bio mlađi

Klinci te dobi bi slinavili do sudnjeg dana, tako da sam ga potapšao po ramenu i pokazao prstom da giba. Namjestio sam se u položaj karanja ženke:
– Dečki… – tiho sam govorio i pokazivao im na svaki detalj – sad ćete vidjeti kako se ova mala rupica rasteže i prima debelu kurčinu.

Prislonio sam glavicu na otvor mokre i kipuće pičke i lagano pritisnuo da djeca vide svaki pokret. Nisam se ni mogao ni htio suzdržavati od uzdisanja. Ovi su je fino pripremili s lizanjem, tako da je bila spremna za seks u toj mjeri da joj je pulsirala. Morao sam usporiti da smjesta ne svršim.

Osjećaj je bio sam po sebi fenomenalan, a to što su me gledali i dečki s prvog kata, i to tako impresionirano, totalno me je raspalilo. Pumpao sam pomičući se samo u koljenima, krevet je ritmički škripio, a Tomica i Danijel skroz su se približili i pratili jebanje.

jebanje i držanje za vrat

Kad bih osjetio da mi se orgazam opasno približio, usporio bihili se skroz zaustavio, ali nisam prestajao stenjati. Htio sam im na sve načine dočarati kako je dobro jebavati ženu. Nešto ipak na toj slici nije bilo u redu; momci su imali previše odjeće na sebi.

– Dajte se skidajte. Obojica, i drkajte, al’ sam’ tiho! Ah ah ah ah! Dirajte se dečki, nije ovo kino, drkajte kurčine!

Tomislav se brzo dignuo i počeo skidati, ostavio je samo bijele sportske čarape. Dečko je bio iznenađujuće fino razvijen, čak je imao i gusti kurčev putić koji mu je nestajao u trapericama. Na gaćama mu se tamnila velika mrlja predsvršotine, a kada ih je skinuo, ostao sam zatečen. Na njegovom kurcu nije bilo ništa dječje ili mladenački; bila je to skroz odrasla, velika i debela batina. I jaja su mu bila napeta i puna. Dečkova kurčina protezala se skoro do pupka u laganoj krivulji, a ono što je bilo najimpresivnije, crni je trokut fine dlake na fantastičan način uokvirivao penis, na koji klinac može biti samo ponosan.

– Opa! Tomice, opa! – mali se nasmijao i usmjerio ga prema meni uz nekakav razigrani osmjeh. Podigao sam palac i namignuo mu, a on je počeo drkati.

Danijel sa sebe je skinuo i čarape. Momak je bio sitnija verzija brata. Još nerazvijen ali na dobrom putu. Kad se pročuje šta braća imaju među nogama, cure će ih slijediti k’o kujice. Obadvojica su zurili u moji kurac koji se školski zabijao u ženu; skoro skroz sam ga izvlačio, a onda nabijao natrag, tako da nam se spajaju stidne dlake. Tomica je imao onaj tipičan izraz lica mladog muškarca koji jedva čeka uletit u stvar koju još nije radio, a obilježava muškost; popraviti motor, pucat iz puške, ili karat ženu.

– ‘Oćeš je ti malo potegnut? – očinski sam ga trknuo laktom. Samo je kimnuo. Vjerojatno nije ni sanjao da bi mu mogao ponuditi tako nešto.

Izvukao sam kurac, otkoračio unatrag i rekao mu da ga samo gurne

Pica je stajala otvorena točno u širini moje kurčine. Neznatno se stisnula. Natezao sam ga onakvog sluzavog i rekao Danijelu da se pripremi, jer je on sljedeći na ženi. Tomica se spremao skinuti nevinost, no nije ju jebao u položaju kao ja. Odlučio je legnut na nju. Prislonio ga je na mokre usnice, pomaknuo se u mladoj mišićavoj guzi i ušao. Nije se pomicao, uživao je u osjećaju svoje prve pičke.  Muškarac nikada ne može biti spreman na to koliko je fantastičan osjećaj uvaljati ga do jaja. Dečkova savršena stražnjica počela je pumpati.

cuckold, mlađi jebe

– Striček… mislim da ću svršiti – prošaptao je i okrenuo se preko ramena. Brzo sam se približio i raširio mu noge da vidim jaja i kurac kako ulazi u sjajnu rupu moje žene. Opet je ponovio: – Svršit ću jako brzo!

Položio sam mu ruku na dupe i pritisnuo da shvati kako će to napraviti bez vađenja.

– Gledaj me u oči dok svršavaš!

Oči su mu sjajile, buljio je drito u muškarca u čijoj supruzi je bio do jaja i u koju će ejakulirati, možda joj složiti i svojom mladom jakom spermom bebu. Napravit’ od mene totalnog idiota! Usne su mi se tresle, primio sam ga za muda točno u trenu kad je krenulo. Počeo ju je punit.

– Oh… tankam je… – promuklo je rekao. Tu sam se skoro izgubio.

Ostao je na njoj dok mu se disanje nije vratilo u normalu, čak me je i pogledao s kurčinom i dalje uparkiranom u ženi, i osmjehnuo se. Takav osmijeh godinama nisam vidio, bila je to čista sreća. Još se malo promeškoljio i onda sjašio.

svršavanje u pičku

Dječak je sjeo kraj mene i pun povjerenja stavio ruku na moje dlakavo koljeno:
– U životu nisam probao nikaj bolje!

Očinski sam ga zagrlio i protrljao mu kosicu, a onda pokazao mlađem da je na njega red. Mladi kurac bio mu je fino podmazan od predsvršotine. Isto kao i buraz, derao je u misionarskom položaju, no nije se sjetio raširiti noge da gledamo kako ulazi u ženu. Trknuo sam ga stopalom po guzici, na što se klinački zacerekao i raširio kako treba.

Manja verzija Tomice, usprkos nježnim godinama, fino je jahala moju ženu. Znao sam da se bogček sigurno krvavim mukama suzdržava da ne svrši.

Dječak djevac pitao je jel’ i on smije svršiti u suprugu. Kimnuo sam, a klinac je počeo divlje režati i žestoko se propinjati u kičmi k’o neki ludi pas. Tomo i ja davali smo mu ritam, a i malo ga muški podjebavali:
– To majstore, pokaži ti njoj! Razvali pičku, kompa! – Klinac je bio komično crven u licu. Onda je odjednom zaurlao:
– Jebooooteeeee punim vam ženinu pičku, striček!! – Prasnuli smo u smijeh, naravno.

jebanje misionarsko

To je bilo to. Doslovno sam ga dignuo s Ane, uz veselo lupkanje po guzičici, i zajašio si ženu. Uronio sam u divnu testosteronsku kremu skroz mlade sperme. Osjećao sam kako mi daje snagu kao da sam treći tinejdžer u sobi. U takvom stanju nisam ni ja puno duže izdržao. Moje sjeme pridružilo se spermićima od dečkiju, nožni prsti su mi se grčili, svaka dlaka na tijelu kostriješila, a kurac se sav pretvorio u jedan veliki prenadraženi glavić.

Kad sam ga izvukao, iz žene je kao iz termalnog izvora špricnuo gejzir bijelog mlijeka. Dečki su istovremeno rekli:
– Super! – na što smo se ponovo zacerekali.

Bilo je već tri ujutro. Ana se nije ni jednom pomaknula, a kamoli pokazala neke konkretnije znakove buđenja dok smo joj se iživljavali po maloj. Činilo se da će spavati bar do podne. Zagrlio sam male susjede oko ramena i pitao jel’ im se spava ili mi hoće do jutra ševit ženu. Triput pogađajte za koju opciju su se odlučili.

sperma iz pičke

(Ženina verzija:

– Ma probudila sam se ja u trenutku kad su mi skidali haljinu, ali sam brzo zažmirila da vidim u kojem smjeru će se stvari razvijati. Popila sam nekoliko ketonala, a to je za bol, ne za spavanje, što muž nije znao.  Bilo je fenomenalno! Svršila sam svaki put kad su me rundali, al’ tolko su im natekle kite od seksa da me nisu provalili. Jedva čekam sljedeću veselicu u kleti, hihi!)

xxtragač

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x