Trojka sa stricem i strinom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imam 18 godina i izgledam dobro, bar tako kažu drugi. Zovem se Marija i ispričaću vam jedan moj doživljaj koji se dogodio pre nepunih godinu dana, odnosno moja trojka sa stricem i strinom.

Leti najviše volim da nosim kratke haljinice i da ne nosim gaćice. Volim kad mi povetarac struji između nogu i rashlađuje mi ribicu. Bila je nedelja i ja sam leškarila kod kuće i dosađivala se, kada je zazvonio telefon. Zvala me strina Radmila da joj nešto pomognem. Strina me je mnogo volela i uvek sam joj pomagala po kući kad god sam imala vremena, tako da sam i taj dan otišla kod nje. Strina je inače veoma zgodna i privlačna žena iako ima 48 godina. Živela je sa mojim stricem koji je od nje stariji 5 godina i bio je veoma strog. Govorila mi je da je i bije ako samo posumnja da ga vara, a varala ga je. To mi je jednom i priznala kad smo bile same i u dobrom raspoloženju. Naravno, obećala sam da nikom neću reći.

Kada sam stigla kod nje, ona je nešto raspremala po kući. Bila je u kratkim helankama i majici na bretele, bez grudnjaka, odmah sam primetila. Izgledala je prelepo za svoje godine.
– Zdravo, ljubavi – rekla je kad sam došla, uvek me tako zvala. Bila je sama kod kuće.
– Nikola je otišao u grad pa sam rešila da malo pospremim.

1123661zVyL

Nikola je, inače, moj stric. Živeli su sami i nisu imali dece. Prihvatila sam se posla. Ona je usisavala tepihe a ja sam brisala prašinu. Kad sam se sagla da obrišem ispod stalka gde je stajao televizor glasno je uzdahnula i rekla:
– Ljubavi, pa ti ne nosiš gaćice. – Ja sam naglo ustala i zacrvenela se u licu. – Imaš prekrasnu pičkicu. Je li je iko do sada mazio?

Ja sam ćutala i zbunjeno gledala u nju. Prišla mi je i ruku zavukla pod moju haljinicu, a onda me pomazila po guzovima.
– Imaš čvrste guzove.

Pre nego što sam išta uspela da progovorim, počela je da me ljubi dok je drugom rukom mesila moje sise.
– UUUmmmm ljubavi – mrmljala je.

tumblr_n2y84noV1O1racc9so1_500

Ja sam se osećala nekako nelagodno, ali se nisam opirala. Štaviše, prijali su mi njeni poljupci. Počela sam da vlažim među nogama, što je ona i primetila kad mi je zavukla ruku između nogu i počela da mazi moju pičku. I ja sam se opustila i počela da uzvraćam poljupce i da joj mesim sise.
– Tako ljubavi, tako. Uh, što me pališ! – govorila je i lagano mi sve više zadizala haljinicu, dok je potpuno nije svukla preko moje glave. Ostala sam potpuno gola. – Nemoj da se stidiš sad ću i ja.

Na brzinu se i ona svukla. Izgledala je predivno: sise skoro duplo veće od mojih. Ponovo mi je prišla i počela da me ljubi. Dok je svoje sise trljala o moje, bradavice su nam se dodirivale. Uzela je moju ruku i stavila je sebi na pičku, bila je čupava, dok je moja bila obrijana.

Lagano me je odgurnula do kreveta i ja sam legla, a ona je glavu zagnjurila među moje noge i jezikom počela da rovari po mojoj pički. Sva sam se stresla. Grickala mi je klitoris, jezik zavlačila duboko u mene a rukama mi mesila guzove. Ja sam stenjala od užitka i izdizala guzove uvis. Počela sam u transu da svršavam kad su se vrata od kuće otvorila i na njima se pojavio moj stric.
– Šta to radite, pizda vam materina?!

Trojka sa stricem i strinom

Premrla sam od straha. Prišao je i uhvatio strinu za kosu, podigao je i tako joj jako udario šamarom da je odletela preko cele sobe i pala pored zida.
– Ja mislio da se ti jebeš sa nekim kurvarom, a ti ovako. A ti, mala?! – obratio se meni – Pa, pička vam materina, sad ću vam ja pokazati! – Mislila sam da će i mene da udari.
– Nemoj, čiko, molim te!

Razrogačila sam oči kad je svukao pantole, i kad sam mu videla veliki i već nabrekli kurac.

– Nikola, šta to radiš? – javila se strina plačući i sva u suzama.
– Kad možeš ti, a što ne bih mogao i ja?
– Nemoj, čiko, molim te!
– Ne javljaj se ni ti! Sad ćeš da vidiš šta je jebačina i ko bolje jebe, ja ili ona!

1070997vNXy

Uhvatio me je za kosu i povukao nadole.
– Puši! – Otvorila sam usta i polako počela da ližem njegov kurac. – Uzmi ga u usta, šta se ustežeš.

Uvukla sam ga duboko u svoja usta, a on je počeo da mrda guzovima. Počela sam sve žešće da mu pušim a iz pičke su mi potekli sokovi.
– Nemoj, Nikola, da jebeš dete. Možeš mene da ubiješ, samo nju ostavi – strina je i dalje plakala.
– Sad će dete da vidi šta je jebanje. – Izvadio je kurac iz mojih usta i naredio: – Okreni se i naguzi!

Kleknula sam na krevet a on mi je prišao od pozadi i naglo zabio kurac u moju vlažnu pičku

Vrisnula sam. Ne od bola, nego od zadovoljstva.

– Je l’ boli? I treba da boli – rekao je i nastavio da me jebe. Ja sam sve više počela da uživam i vrtim guzovima. – Šta je mala, svidja ti se moj kurac?

X17bPaz

Ja sam ćutala, a on me dlanom udario po golom guzu.
– Da, čiko, da! Samo me tako jebi.
– Naravno! Jebem ja i onu kučku, a ona hoće pičke, pička joj marerina!
– AAAaaaaa, zabij mi ga jače, čiko, molim te, samo tako me jebi! – U jednom je trenutku izvadio kurac iz mene i legao na leđa. – Hajde, dušo, sedi na kurac.

Nije mi trebalo dva puta reći. Uzela sam kurac u ruku, opkoračila ga i sela pičkom na njega.
– UUUHHHH, dušo, znaš dobro posao. Nije džabe ona moja kučka uhvatila tebe, a ne nekog drugog. – Ja sam se dizala i spuštala na njegovom kurcu, a on je mesio moje sise i grickao mi bradavice.
– Uuuuh, čiko, kako ti je velik i čvrst kurac… kako me dobro jebeš – otelo se iz moga grla kad sam počela da svršavam.
– Tako jebe stari vuk – rekao je i izvadio kurac iz mene, odgurnuo me u stranu i viknuo:
– Radmila, dolazi ovamo! – Tek tada sam videla strinu kako sedi gola naslonjena na zid i plače. Polako je ustala i prišla mu.

tumblr_mvmh9cwBbl1rkfo3lo8_500

Naredio je:
– Puši! – Ona je uzela kurac u usta i počela da ga sisa, a on je sve jače trzao guzovima, dok uz glasne krike nije počeo da svršava u njena usta. – Gutaj, kučko, da ni jednu kap nisi prosula! – Sve je progutala u suzama. Iznenada joj je udario šamar i rekao: – Marš mi sa očiju! – Ustala je i u suzama otišla u drugu sobu. – A ti, mala, obuci se i marš kući! A kad ti se ponovo prijebe, dođi ovamo. Želim obe da vas jebem zajedno.

Tako je počelo moje jebanje sa stricem i strinom…

Nakon ludog jebanja sa stricem i strinom u meni se još više rasplamsala vatra. Želela sam da se to ponovi. Celu noć su mi u mislima bili njih dvoje. Ustala sam oko podne i u kuhinji zatekla mamu i strinu Radmilu. Pile su kafu.
– Jesi li se naspavala ljubavi? – upitala je strina, ne dajući mi nikakav znak da se juče nešto dogodilo. Pričala je sa mamom koja mi je sipala kafu.
– Evo već se ohladila, mogla si i ranije ustati. – Pila sam kafu i ćuteći gledala u strinine bujne sise koje su kiptele ispod tesne majice na bretele. Osećala sam da mi se pička vlaži. Sedela sam nasuprot njih dve i u glavi su mi se vrtele jučerašnje slike. – Marija, ja ću danas da idem kod bake, javila mi je da nešto nije dobro – trgla me mama iz razmišljanja – Otac ti radi drugu smenu, pa budi kod kuće večeras kad dođe i napravi mu nešto za večeru. Ja ću doći sutra oko podne.
– Dobro biću kući, imam puno da učim. – Mama je otišla da se sprema, a strina je pošla kući.
– Navrati, ljubavi, kod mene malo, nemoj celi dan da budeš sama. – Čim je mama otišla istuširala sam se i obukla pripijenu majicu uz telo, bez grudnjaka, i kratku suknjicu, naravno bez gaćica i uputila se prema stričevoj kući. Strinu sam zatekla u kuhinji, prala je sudove.
– Ćao, strina. Evo mene.
– Hej, pa ti već stigla! Sedi, sad ću ja.
– Je l’ bilo problema sa čika Nikolom juče kad sam ja otišla? – progovorila sam sa zebnjom u grudima.
– Nije, ljubavi – odgovorila je i nastavila da pere sudove. Odjednom su se otvorila vrata od sobe i na njima se pojavio stric Nikola. Bio je u šortsu i bez majice. Lepo je izgledao za svoje godine. Visok oko 185 cm, imao je oko 90 kg.
– Vidi ti nje. Jesi li ti to došla da obiđeš strinu ili mene?
– Oboje – odgovorila sam sa strahom u glasu. – Seo je pored mene.
– Daj nam naspi po jedan sok da se malo osvežimo. – Zagrlio me je.
– Ili bi više volela pivo ili nešto žestoko?
– Sok ću. – Strina je završila sa pranjem i donela nam sok. Sela je preko puta nas.
– Pa, živele.

tumblr_n9wsmqIvW11tr7fouo1_400

Nazdravio je i kucnuo se prvo sa mnom, pa onda sa strinom. Osećala sam da nešto visi u vazduhu i da mi pička vlaži. Neki žmarci su mi prolazili kroz kičmu. Niko nije spominjao jučerašnji dan, a ja sam baš to želela.

Strina je ustala i ćuteći nam prišla. Skinula je majicu i oslobodila prelepe sise. Uzdahnula sam, a čika Nikola mi je u tom trenutku zavukao ruku među noge i počeo da mi mazi pičku. Dok je strina svlačila suknju i gaćice, ja sam isto tako skinula majicu, a čika mi je lagano svukao suknjicu. Tako da smo obe ostale gole. Na kraju je i on skinuo svoj šorts. Uzela sam njegov poludignuti kurac u ruku i počela lagano da ga drkam.

– Uzmi ga, dušo, u usta. Ja to volim.
– Mmmm i ja… volim kad mi raste u ustima.
– A ja volim da mazim i sisam tvoje jedre sise – progovorila je strina. Jednom rukom mi je mesila jednu sisu, a drugom mi mazila guzove dok je bradavicu druge sise pokušavala da stavi u usta.
– Hajde da se bolje namestimo – rekla sam.

Stric je legao na leđa, a ja sam zagnjurila glavu među njegove noge i pušila mu sada već čvrst kurac dok sam klečala na kolenima. Strina je zavukla glavu među moje noge i halapljivo mi lizala pičku.

Trojka sa stricem i strinom

– Imaš zlatna usta. Tako mi ga dobro pušiš – govorio je dok sam čvrsto usnama stezala kurac i pomerala glavu gore-dole, a jezikom palacala po glaviću.
– Pička ti je preslatka i puna sokova, uuummmmm… – strina je mumlala dok je obrađivala moje međunožje.
– Uh, hoću da te jebem, Radmila, skloni glavu.

Ja sam se naguzila, a on je žestoko zabio kurac u moju vlažnu pičku. Nabio ga je do kraja, pa lagano vadio, pa ponovo žestoko do jaja.
– To, čiko, samo me jebi! Razvali mi pičku! Tako ga volim u sebi! Aaaa… aaa… uh, što ti je tvrd! Daj, strina, dođi da i ja tebi ližem. – Legla je ispred mene i raširila noge.
– Evo, ljubavi, evo ti moja pička. Liži je, strina ti je daje sa zadovoljstvom.

Kako me čika od pozadi nabijao na kurac, tako je i moju glavu nabijao sve jače na strininu pičku. Pila sam njene sokove, zavlačila jezik duboko u nju, grickala klitoris, a kad bi me čika jače nabio, i nos bi mi uleteo u njenu pičku.
– To, ljubavi, sva gorim! Volim tvoj jezik.
– I ja volim i tvoju pičku i čikin kurac. Uuuummmm… tako me dobro jebete.
– Radmila, dođi i klekni i ti pored Marije. Hoću obe da vas jebem.

Trojka sa stricem i strinom

Naguzila se pored mene, a on je izvadio kurac iz moje pičke i zabio ga njoj. Vrisnula je od sreće.
– To! Tako volim njen jezik i tvoj kurac. Uuuh nikad me ovako dobro nisi jebao. – Zatim je ponovo vratio kurac u moju pičku i nastavio jebati. Počela sam da svršavam.
– To! Nemoj da prestaješ. Tako, čiko! Joj, što ti je dobar kurac! Jooooj… aaahh.

Doživela sam strahovit orgazam u tom jebanju sa stricem i strinom…

Izbezumljeno sam se vrtela na njegovom kurcu. Ponovo ga je izvadio iz mene i nastavio besomučno da jebe strinu koja je takođe bila pri kraju i uz vrisku svršila. Prišla sam i rukama mazila njegova nabrekla jaja dok ju je još jebao.
– Dodji, dušo. – Izvadio je kurac iz strinine pičke i gurnuo ga meni u usta.
– Daj i meni malo, ljubavi – rekla je strina kad je čika počeo da se izvija. Iz kurca mu je u jakim mlazevima izbijala sperma po mom licu i sisama.
– Ja tu volim da ližem, baš je ukusno, ljubavi. Probaj i ti. – Liznula sam nekoliko kapi sa donje usne i nije mi se baš dopalo, ali nije mi ni bilo gadno.

Trojka sa stricem i strinom

Nisam vam napisala izmišljenu priču, nego stvaran događaj. Nisam pisac i ne znam da ukrašavam. Skoro godinu dana se redovno jebem sa stricem i strinom. Skoro sam i dečka zapostavila. Dokle će to trajati, ne znam. Znam samo da mi je lepo i da uživam u svemu tome. Neki od vas me smatraju i bolesnom, a neki i odobravaju ovaj moj postupak. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ja sam morala nekome da kažem, pa sam izabrala vas.

Ljubi vas i voli vaša MARIJA…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 6]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Mama se opustila i primila me u guzu
Odjednom trznu se mama: - Hej, šta je to? - I dotače se moje tvrde kurčine... – Promucah: - Izvini mama - i ona poče da paniči ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Napisi nastavak da te oplodi

1
0
Would love your thoughts, please comment.x