Gay i transice

Volio bih da jednom nedeljno zadovoljavam o muškarce. Pošto nisam vičan u nalaženju istih, tražim dominantnog muskarca do 40 g da to radi umesto mene, a u svom interesu. Nisam profi, dovoljno mi je da to radim otprilike jednom nedeljno. Treba mi dominantan, jer ću misleći na njega biti bolja kurvica. Muško sam, Beograd

 Gay i transice /  Beograd / 2422 views / Popular Premium oglas

Extra Maser iz Beograda radio bi relax masazu celog tela za muskarce od 40-60 godina.Radno vreme je od 9-18h.Ne javljam se na poziv samo SMS na tel.

 Gay i transice /  Beograd / 7 views / New

Imam 18 godina, nevin sam ako postoji neko ko je zainteresovan za vidjanje, neka se javi Dobrodošli su svi, i transice, Fem, cd i muskarci. Prednost 18-26 godina ali neka se javljaju i ostali Javite se na mejl

 Gay i transice /  Beograd / 19 views / New

Extra Maser iz Beograda radio bi masazu celog tela za muskarce od 40-60 godina.Radno vreme je od *9-18h.Ne javljam se na poziv samo SMS na tel.

 Gay i transice /  Beograd / 23 views

Extra Maser iz Beograda radio bi sve vrste masaza za muskarce od 40-60 godina.Radno vreme je od 9-18h.N e javljam se na poziv samo SMS na tel

 Gay i transice /  Beograd / 24 views

Skroz pasivna i feminizirana u crossdress fazonu, diskretno druzenje u mom smestaju, kontakt, mail

 Gay i transice /  Bečej / 50 views

Dodji cekam te Ako zelis da imas nezaborawan momenat sa prelepom,sexy,elegantnom i prijatnom prawom TRANS-dewojkom pozovi me Ne odgowaram na SMS poruke Slike su moje!! Samo poziw ili pisite na Whatsup Viber NEEEEEEE

 Gay i transice /  Čukarica / 132 views

Ako zelis da imas nezaborawan momenat sa prelepom,sexy,elegantnom i prijatnom prawom TRANS-dewojkom pozowi me 182cm/18cm crna duga kosa,braon oci,grudi Imam swoj smestaj diskretan i prijatan u Beogradu Swi muskarci koji imaju ili nemaju iskustwa dostupna sam Ne odgowaram na SMS poruke Slike su moje!! Samo poziw ili pisi na Whatsup Viber NEEEE

 Gay i transice /  Beograd / 786 views

Živim u Banja Luci, 3 puta mesecno sam u Srbiji, imam 24 godine, visok, crn, sportski tip. Imam top guzu. Želim da se zabavim i da me dobro izjebe neka tvrda kurcina. Voleo bih da organizujemo neko grupno karanje, redaljku ili trojku. Javite se na mail

 Gay i transice /  03 Bosna i Hercegovina / 77 views

38 god iskljucivo pasivan lik 187cm 80kg trazi aktivne likove u mome smestaju

 Gay i transice /  Kikinda / 80 views

Dodji cekam te Ako zelis da imas nezaborawan momenat sa prelepom,sexy,elegantnom i prijatnom prawom TRANS-dewojkom pozowi me 182cm/18cm crna duga kosa,braon oci,grudi Imam swoj smestaj diskretan i prijatan u Beogradu Swi muskarci koji imaju ili nemaju iskustwa dostupna sam Ne odgowaram na SMS poruke Slike su moje!! Samo poziw ili pisi na Whatsup Viber NEEEE

 Gay i transice /  01 Srbija / 467 views

24 godine, pasivac, vitkog, glatkog tijela trazi starijeg taticu za zabavu, putovanje...

 Gay i transice /  03 Bosna i Hercegovina / 193 views

Page 1 of 2

Nije dovoljno samo maštati, zar ne?

Najbolji lični oglasi za seks – ona traži njega, on traži nju, svingeri i grupni seks, gay oglasi, transice za upoznavanje – sve na jednom mestu!

Ako osećaš da je došlo vreme da neke svoje želje i fantazije isprobaš uživo, naši lični oglasi za seks su pravo mesto za tebe.

Često postavljana pitanja:

Postavljanje oglasa na tomiradi.com je besplatno, ali je potrebno imaš korisnički nalog na našem sajtu. (login / register)

NAPRAVI NOVI OGLAS

Ako je neko objavio lažni oglas sa tvojom slikom ili kontaktom na našem sajtu odmah nas kontaktiraj na mejlove [email protected] i [email protected] a mi ćemo oglas ukloniti u najkraćem roku i obratiti pažnju da se oglas sa spornim podacima nikada više ne objavi.

Onima koji misle da je zabavno lažno objaviti tuđe podatke ili sliku na sajtu za odrasle možemo samo da poručimo da će se zadnje smejati tužilaštvo, zato što ćemo u slučaju lažnih oglasa podatke onoga ko je poslao oglas, i izvršio lažno predstavljanje i ugrožavanje, podeliti sa odeljenjem policije za visokotehnološki kriminal.

U svakom oglasu postoji dugme “Prijavi administratoru” kojim otvarate formu za prijavu greške.

Alternativno, grešku možete prijaviti koristeći formu u nastavku:

Telefon u oglasu ne postoji? Mejl se vraća? Misliš da je neki oglas lažan?

Javi nam – zato što mi redovno uklanjamo oglase koji nisu validni.

Svi koji posete sajt vide isto što i ti u tvom oglasu.

Ako ti vidiš fotografiju u oglasu, svi je vide.

Ako ti vidiš telefon u oglasu, svi ga vide.

Ako ti vidiš mejl u oglasu, svi ga vide.

Naravno. Ako želiš da ukloniš svoj oglas možeš to učiniti na stranici Moji oglasi.

Alternativno, pošalji nam mejl na [email protected] i [email protected]

Najčešće nam ljudi napišu da su našli tipa / curu i da im oglas više ne treba i mi to potpuno razumemo.

To znači da fotografija treba da bude tvoja, a ne neka fotka skinuta sa neta. Kao što vidiš u oglasima mnogi šalju oglase sa skrivenim licem i to je sasvim u redu, ali nema oglasa u kojima je umesto slike veliki smajli, neka super obrađena fotka sa Interneta i slično.

Postavljanje oglasa na tomiradi.com je besplatno, ali je potrebno imaš korisnički nalog na našem sajtu. (login / register)

Možeš nam poslati svoj oglas putem ovog linka.

Želiš da tvoj oglas bude posebno istaknut i da bude pozicioniran ispred običnih oglasa? Da pored tovg oglasa piše Premium oglas? Da bude vidljiv na naslovnoj strani našeg sajta? Da se na svim pričama i klipovima tvoj oglas vrti u desnoj koloni?

Plaćanje za Premium oglas je opciono i košta 10 EUR.

Opciju Premium oglas možeš aktivirati prilikom pravljenja novog oglasa a možeš to uraditi i kasnije na stranici Moji oglasi u okviru koje možeš upravljati svojim oglasima.

Ako želiš više od toga – da imaš poseban reklamni baner kao oglasi u nastavku, ili da imaš svoju posebnu strancu na našem sajtu – pogledaj našu ponudu i izaberi opciju koja ti najviše odgovara.

Registrovani korisnici ne vide reklame