Kako me je komšija Bane nabijao na kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Konačno sam dočekao vikend da sam sâm kući. Moji idu kod babe u drugo selo na ceo vikend. Raspust je bio posle IV godine srednje škole. Leto, toplo, ja sam bio stalno napaljen, drkao sam kad god sam stigao, i gde god sam mogao. Palio sam se na kurac i muškarce.

Ćale je imao puno str8 erotskih novina i pornića na kasetama, na to sam stalno drkao, gledao sam samo u kurčeve, pičke mi nisu bile tako zanimljive. Sve porniće sam znao napamet.

Konačno petak, oni će odmah posle posla na put, ja ostajem sam. Mama mi je ostavila hrane, i krastavaca za salatu. Voleo sam krastavce ali ne za salatu nego da se igram sa njima. Zaključao sam vrata čim su otišli, odmah sam se skinuo, izabrao krastavac. Uzeo sam srednje debljine, takvi su mi najviše prijali. Otišao sam u njihovu spavaću sobu, tamo je bio video, pustio sam pornić i polako počeo da drkam. Guzu sam mazao sa beby uljem i polako je razrađivao prstima. Trljao sam je, stenjao, uvijao se, počeo sam da se trljam krastavcem, polako da ga zavlačim. To je malo teže išlo ali guza mi se polako opuštala i ulazio je sve više. To je bio divan osećaj, kurac mi je bio tvrd, drkao sam malo kurac, malo gurao krastavac. Na porniću je lik guzio pičku, naguzio sam se kao i ona i gurao sad već skoro ceo krastavac.

Stenjao sam glasno, bio sam u transu, uzdisao, bio sam blizu svršavanja ali nisam hteo da svršim još.

Kako me je komšija Bane nabijao na kurac

Izvadio sam polako krastavac i okrenuo se. Bio sam u šoku, skočio sam sa kreveta, bacio krastavac. Na vratima od terase prema dvorištu je stajao Bane. Bane je bio tatin dobar prijatelj, i naš komsija preko bašte. Stalno je dolazio kod nas, jako sam ga voleo, a i jako me je palio. Imao je tad 32 god; krupan, visok 190, preko sto kila, prava muškarčina.

Stajao sam ukopan i gledao u njega, srušio mi se ceo svet u momentu, nisam znao šta da radim. On me je gledao ćutke. Samo je ušao u sobu i seo na krevet. Uzeo je onaj krastavac, zagledao ga, vrteo po rukama, pipao ga celog. Pogledao me je:
– Voliš u dupe, a? – Gledao sam ga nemo, crven, sav sam se tresao, nisam znao šta da kažem. Gledao sam u onaj krastavac, došlo mi je da plačem. Uspeo sam da izustim:
– Nemoj, molim te, nikom da kažeš, molim te… – Glas mi je drhtao, tresao sam se. On je ustao, gledao me, držao onaj krastavac, približio mi se malo:
– Pa bo’me, možeš da primiš – pogledao me je. A onda je otkopčao šlic, izvadio dignut kurac, prislonio je krastavac pored kurca. – Hm, pa mogao bi i moj da primiš – i pogledao me. Ja sam zinuo, nisam znao šta me je snašlo. Buljio sam u kurac, bio je malo deblji od krastavca, tvrd, malo savijen na gore. Glavić je provirivao iz kožure.

Uzeo ga je rukom, navukao kožuru, ispao je malo špicast, tamno crveni glavić, deblji od kurca. Navukao je kožuru nazad. Iz vrha je izašlo tečnosti. Krenulo je da kapne, razvuklo se do poda. Ja sam gledao opčinjen, trgao me je njegov glas:
– Sviđa ti se, a? Hoćeš da ga osetiš? – Pogledao sam, imao je neki osmeh na licu, gledao me je kao nikad ranije, takav pogled nisam nikad video. Ja sam gledao u njega nemo, nisam mogao nista da kažem. – Jesi primio kurac nekad? – pitao me je. Klimao sam glavom:
– Nisam.
– Evo sad imaš priliku…

drkanje kurca i analni fingering

Uhvatio me je za dupe, poskočio sam prema njemu, uhvatio se za njegova ramena, on me stisnuo uz sebe. Tek tad sam skontao da mi je dignut, trljao se o njegovo radno odelo. Osetio san grubu tkaninu na glaviću, zastenjao sam, gnječio mi je dupe sa obe ruke, mesio, širio ga.

– Dobra guza sine…

Nabio mi je srednjak. Zastenjao sam, počeo sam da se tresem, i svršavam, a nisam pipnuo kurac. Stenjao sam kao pičkica, noge su mi klecale, uvijao sam se, nikad nisam tako svršio. Držao sam se za njega a on mi je držao prst u dupetu i mesio ga.

Jedva sam čekao da me nabije na kurac

– Laki, jesi ti to već svršio? Uh, kako stiskaš guzu, kako si uzan… – Gurao mi je i dalje prst sve dublje, bolelo me je malo, svršio sam, smirio sam se, ali on nije. Mesio mi je guzove i dalje, gurao prst. – Moram te jebati, Laki, napalio si me jako. Ajde, naguzi se, onako kao malopre.

Odmaknuo sam se malo, gledao ga, kombinezon mu je bio raskopčan do polovine stomaka, dlakavog stomaka. Drkao je dignutu kurčinu, navlačio kožuru do kraja, sav se sijao, bio je sav balav od kurčevih slina. Otkrivao je glavić i vratio je kožu. Iz glavića je opet iscurelo. Pokupio je to prstom i gurnuo mi prema ustima. Zinuo sam, gurnuo mi je prst u usta, mirisao je na kurac. Osetio sam piš i spermu, to me je opet napalilo, ludački.

Skupio sam usne oko prsta i polizao mu. Gledao sam ga i sisao prst, proradila je kurva u meni. Gledao me je i gurao prst u usta.

– Opa, pa ti bi i pušio a? – Sisao sam mu prst i klimao glavom potvrdno. – Pa ajde, volim da mi puše kurac.

Kako me je komšija Bane nabijao na kurac

Gurao mi je glavu na dole. Kleknuo sam ispred njega, držao ga je u ruci i primicao mojim ustima. Zinuo sam malo, bio mi je ispod nosa, osetio sam miris kurca, pomešan sa pisom, spermom, kurčevim balama, bio sam opčinjen. Obrisao mi je glavić o usne, bio je sav mokar, lizao sam usne jezikom… Nešto lepše nikad nisam probao.

Liznuo sam mu glavić, bio sam izgubljen. Zamišljao sam ukus kurca, ali ovo je mnogo bolje od svega onoga što sam ja zamišljao, neopisiv ukus, nešto najlepše što sam probao. Široko sam se nasmejao od sreće, usta mi se razvukla od uva do uva, ispunjava mi se san. Pogledao sam ga tako nasmejan, a on me je pomazio po kosi.

– Sviđa ti se sine? – Mojoj sreći nije bilo kraja, rakao sam:
– Da – jasno i glasno, kao na venčanju. On se osmehivao:
– Liži ga slobodno, radi šta hoćeš. Sklonio je ruku sa kurca, uzeo sam ga mojom. Prvi put držim tvrd kurac u ruci. Tako je moćno, tvrd je kao kamen. Polako sam mu drkao i počeo da ližem glavić, što je virio iz kožure. Navukao sam kožuru do kraja i polizao ga celog, čuo sam njegove uzdahe. – Bravo Laki, uh…

Nadrkavao sam mu i lizao kurac, iz glavića je curilo u moja usta. Sisao sam kurčeve sokove, sisao sam glavić sve više i polako mu drkao. Hvatao sam ritam drkanja i sisanja glavića. Probao sam još malo da progutam ali sam ga brzo osetio duboko u ustima i nisam mogao ni pola. On je samo dahtao, sisao sam mu opet i drkao.

– Dobar si Laki, uh kako lepo pušiš…

lizanje muškog čmara

Odmaknuo mi je glavu, pogledao sam ga.

– Hoću da te jebem. – Uhvatio me je pod ruku i dizao sa poda, okretao me je i gurao na krevet. Kleknuo sam, naguzio se, povukao me je na ivicu kreveta. – Mmmmm… guza… – Opet ju je mesio, širio, igrao se sa mojim guzovima. Meni je kurac stajao dignut uz stomak. Zavukao je ruku ispod mene i povukao mi tvrd kurac nazad. – Uh kako si napaljen.

Prodrkao ga je malo, pa me ošamario po guzovima. Vrisnuo sam kao pičkica. Raširio mi je guzove i pljunuo na rupu, trljao je prstima. Gurnuo mi je prst, ja sam zastenjao, vadio ga i gurao ponovo, ludeo sam, uzdisao, želeo sam ga.

– Daj mi ga – uzdisao sam. – Prislonio je glavić, pljunuo opet i počeo da me gura na kurac. Širio me je, mislio sam da će me pocepati. Nisam to očekivao, bolelo je, a on me stisnuo za kukove i navlačio na kurac, gurnuo je ceo glavić, a ja sam zastenjao. Zastao je malo.
– Kako si uzan. – Nastavio je da ga gura, stisnuo sam zube, bio je ogroman. Od dole sam povlačio muda, mislio sam da će lakše ući. Na ruci sam osetio njegova dlakava muda, ušao je ceo.

Uzdisao sam glasno, jako. Stisnuo mi je guzove i raširio ih, bio je nabijen u mene do kraja. Osetio sam ga tvrdog, celog u sebi, ispunjavao me je. Polako sam se opuštao, a on je počeo da ga vadi, pa da ga gura ponovo. Držao me je za guzove i navlačio na kurac. – Uh kako si uzan, ništa lepše nisam jebao.

Nabio ga je do kraja naglo i počeo da se trza, riče. Uhvatio sam njegova muda od dole i mesio ih. Trzala su se, špricao je spermu u mene. Osetio sam kako me ispunjava. Tresao se nabijen u mene, zabijao ga je još. Pipnuo sam kurac, bio je tvrd, mokar. Drkao sam i počeo da stenjem.

– Ne vadi ga…

Svršio sam u sekundi po krevetu, sperma je curila iz kurca, bara je bila ispod mene. Stenjao sam jako, uzisao, tresao se, ceo svet je nestao, samo neko zadovoljstvo je bilo tu. Izvadio je kurac iz mene, pao sam na stomak, na krevet, u moju spermu. Duboko sam disao nisam mogao da dođem sebi.

stariji gej jebe mlađeg geja u dupe

Kad sam se okrenuo, on je bio zakopčan, izgledao je sav zbunjen. Krenuo je prema vratima odakle je i ušao, samo je rekao:
– Moram da idem.

Ležao sam nepomičan, oznojan, dupe mi je bridelo, pipao sam je l’ sve OK. Osetio sam mokru rupu kako je još otvorena. Sperma se curila iz mene.

Zaspao sam na krevetu, nisam mogao da se pomerim.

Landara

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x