Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, V dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, IV dio

Ljeto se već polako završavalo, bio je kraj avgusta. Za mene ljeto je još trajalo jer fakultet počinje tek u oktobru a za školarce bio je kraj. I dalje sam bio sa ujnom i ujakom na selu. Ovih dana bilo je baš gusto u kući, pored nas i ujakove porodice tu je bila i babina sestra Rosa koja joj je došla u posjetu. To je za mene bilo posebno tužno jer nisam mogao da imam intime ni sam sa sobom a ni sa mojom ujnom Snežom. Sanjao sam njenu pičkicu i opojne drugi kako me miluju dok je jebem u mraku noći. Ali trenutno to je bila samo moja pusta mašta.

Međutim, došao sam do zaključka da moram nešto promjeniti a želeo bih i Snežu da usrećim. Smislio sam paklen plan. Ne znam da li će joj se to možda dopasti ali ja sam oduvijek sanjao o tome gledajući porniće. Sneža je tih dana bila dosta zauzeta oko kuće, ujak je često vodio djecu u šetnje jer je bio na odmoru, a ona je ostajala kući sa babom u poslovima. Često me pogleda i nasmiješi se, razmijenimo po neku riječ i tako. Znao sam da žudi za onome za čime i ja žudim. Sa ujnom sam se morao malo poigrati…

Ubrzo me je pozvala majka i rekla je da moj brat Pavle dolazi meni u posjetu. On je živio u drugoj zemlji, bio je par godina mlađi od mene. Otišao sam da se vidim sa njim i u tom vremenu ptovedenom sa njim sinula mi je još jedna ideja. Pozvao sam ujaka i pitao da li i Pavle može da dođe na par dana da se ne smaramo po gradu. Ujak je potrvdno odgovorio i ja sam poveo Pavla na selo planirajući strašan plan sa ujnom.

Došavši na selo on se upoznao sa ujnom i ujkom i brzo se uklopio u društvo. I naravno, primjetio sam da ponekad pogleda Snežu ispod oka jer je ona zaista bila žena bomba, još uz kraće šortseve koje je nosila često. Često joj se, kad sjedne na travu i slučajno raširi noge, mogla vidjeti usmina od pičke, toliko je šorts bio kratak. Pavla je to veoma interesovalo i posle vremena provedenog sa ujnom Snežom, uvijek je išao u toalet, vjerovatno je drkao.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, V dio

Jedno veče pred spavanje svi su legli, a ja sam, sišavši do WC-a, vidio Snežu u kuhinji kako sjedi na stolici i gleda u telefon. Bio je mrak pa sam se prikrao i vidio da gleda porniće. Baš sam se iznenadio jer je gledala hardcore kako dva kurata mladića razvaljuju jednu milfaru u WC-u. To mi je još dalo podstreka za moj plan sa ujnom.

Ujutru sam otišao do komšije koji je imao vikendicu blizu nas. Taj dan je bio na selu ali često to nije bio slučaj. Dosta me je volio i znao sam da je dobar čovjek. Pitao sam ga da li bi mogao večeras da mi dâ vikendicu jer želim tu da dovedem djevojku. Prasnuo je u smijeh i rekao:
– Hhahaha, znao sam da si jebač, mali. – I bez prigovora dao mi ključeve.

Kada sam došao kući dogovorio sam se sa ujnom da večeras kaže da treba da ide negdje, bilo gdje, samo da bude noćas slobodna.

Očarala ju je moja posvećenost da želim opet da je imam…

Međutim, nisam samo planirao to veče sa ujnom, već i sa Pavlom. Rekao sam mu da ćemo večeras imati malu zabavu u kući i ranije sam ga odvezao gore, dok sam Snežu sačekao dok nije pao mrak. Nekako se izvukla od obaveza i tu noć rekla da treba drugarici da pričuva dijete u selu.

Kada smo stigli do vikendice i ušli u nju, atmosfera je bila baš erotična. Sneža je već krenula da se skida i da me mazi ali sam je spriječio i došavši do dnevnog boravka. Vidjeli smo da tu sjedi Pavle. Kada je Sneža ugledala Pavla ustuknula je i pogledala me uplašeno. Rekao sam joj da ćuti i da se opusti, ovo je moj poklon za nju. Uzeo sam je za ruku i sjeli smo na široku u gaonu. Pavlu već ništa nije bilo jasno, kao ni Sneži. Ja sam razbio tu monotonost rekavši:
– Pa šta, ajde da pogledamo neki film ili nešto? Evo ima i grickalica… Šta ćutite? – Gledali smo neku emisiju ali znao sam da moramo preći na stvar. Pustio sam muziku i rekao: – Ajde opustite se, znate zašto sam vas doveo ovde.

devojka se naguzila, obrijane ička i guza

Okrenuo sam se prema Sneži i krenuo da je mazim i ljubim. U tom trenutku Pavle je iskolačio oči i buljio u nas. Sneži nije bilo svejedno ali sam rekao:
– Opusti se ljubavi, kao da smo sami. – Skidao sam je lagano, macio sam joj majicu na pod, ostala je samo u crvenom brusu. Ljubio sam joj sise preko brusa i lagano, ližući joj stomak, silazio do šortsa. Skinuo sam joj šorts, ostala je samo u crvenim gaćicama sa mašnicom. Lizao sam joj pičku, iako je već bila mokra. Uzela me je za glavu i nabijala mi je lice u nju. Pogledao sam Pavla, a napaljeni klinac ga je već drkao. Tada me je iznenadila Sneža koja je rekla:
– Pa dođi da ti teta izdrka, zašto drkaš sam?!

Pavle se preznojio i lagano joj prilazio na koljenima. Ja sam pomjerio ujnine gaćice i lizao joj pičkicu dok me je nogama grlila oko glave, a desnom rukom mi je gurala glavu dok je lijevom krenula da drka Pavlu. Mali je imao 18 ali već je imao bujan žbunić dlaka iznad kurca. Nije mu bio nešto veliiki ni debao, ali bio je lijep, sa velikim glavićem. Sneža je pljunula na ruku i masno mu je drkala kurac. Uzela mu je ruku i stavila na svoje sise, a mali je tada krenuo da ih mijesi i da joj skida brus. Kada ih je otkrio samo sam čuo uzdah:
– Jao!

Ja i Sneža smo se nasmijali. Ustao sam i sjeo na krevet. Povukao sam i Pavla pored mene. Sneža je tada ustala onako polugola i krenula da pleše. Gledali smo uživo striptiz sa ujnom u glavnoj ulozi. Pitao sam Pavla:
– Da li ti se sviđa moja ujna? Prava je jebačica. – Samo je rekao:
– Da!

Sneža se lagano skidala dok smo mi drkali kurčeve na krevetu. Moj je bio dosta masivniji, ali za njegove godine bio je OK veličine. Kada se Sneža potpuno skinula, naguzila se i pokazala nam je svoje rupice. Pavle je sve teže disao i sve jače drkao. Sneža je tada prišla i opalila mu šamar rekavši:
– Ako misliš odmah da svršiš, ne može. Sva sperma ovde je noćas samo za mene. – Onda je kleknula i krenula da mu puši. Pavle ju je uhvatio za kosu i gledao u plafon stežući noge. Sneža je meni drkala rukom dok je njemu balila kitu gutajući je cijelu. Pavle je ludio od Snežinog pušenja. Onda ga je malo pustila pa je prešla na mene, krenula je da mi ga duva govoreći:
– Mhmm konačno ujnina prava kurčina, mmmm želim te u sebi!

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, V dio

Rekao sam joj da će ubrzo dobiti kurac.
– A i trojku ćeč dobiti. – Iznenadila se, i nasmijala, rekavši:
– Znači to i tebe pali, perverznjaku? Nisam htjela to da ti kažem ranije da ne bi mislio da sam luda. – Nasmijao sam se i rekao:
– Samo ti nastavi da pušiš ujnice. – Pušila mi je još malo i onda je ustala. Krenula je na Pavla i rekla:
– E da vidimo šta mali zna.

Objahala ga je i trljala mu pičku preko kurca, a on je dahtao i gotovo urlikao sve jače. Sneža taman što je htjela da mu ga ubaci među usmine, sperma je krenula da pršti po njenoj pički i njegovom stomaku. Krenuo je da se izvinjava jer nije više mogao da izdrži jer je Sneža predobra pička. Ona ga je poljubila u čelo i rekla:
– Odmori malo kuronjo, pa nam se pridruži. – Sišla je sa njega i prišla meni pitajući: – Da li možda kod vas mogu da dobijem jebačinu? – Odgovorio sam:
– Naravno ujnice, ti si moj prioritet.

Došla je do mene i objahala me…

Stavila je glavić na usmine i silovito se nabila na njega. Rekoh u sebi – opaa, izlgeda da je krenula da voli malo grublje jebanje. Jako se nabijala na mene, kao da je na rodeu. Moja “cowgirl“ djevojka je skakala na meni dok su joj sise mlatile ispred mene. Uhvatio sam je za kukove i jako nabijao na kurac dok je vrištala. Zvuci nabijanja su odjekivali brvnarom, pomješani sa stenjanjem i muzikom. Ujnica se nije jebala jedan period i već je postala čudovište na kurcu. Uhvatio sam je za vrat i prevrnuo na leđa. Vidio sam da joj to prija, kao što sam i mislio. Jebao sam je u misionarki dok sam gledao kako moj kurac ulazi u njenu pičku i naše dlake se dodiruju. Jako sam ulazio u nju dok je stenjala. A vidio sam da je Pavle opet tvrd i da je krenuo da drka na nas.

spit roast, mmf trojka, jebanje u duetu

Ustao sam i rekao Sneži da se okrene s guza. Okrenula mi je guzicu u “doggy“ pozu. Rekla je Pavlu da priđe do nje. Uzela mu je kurac i krenula da mu puši dok sam je ja razvaljivao od pozadi. Udarao sam je po guzovima i sve više je stenjala i ubrzavala ritam. Pavle je samo gledao u njeno veliko dupe bez treptanja. Sneža je rekla:
– Daj pusti mu da me malo jebe, inače će opet svršiti a da se ne omrsi. – Izvadio sam sluzav kurac a Sneža se naguzila prema njemu. Pavle se zacrveneo od prizora zinute unjine pičke i guzice ispred njega. Lagano je stavio kurac na pičku, a Sneža mu je malo pomogla. I ušao je u nju.
– Ah, ušao si, sada vidi da me ne razočaraš.
– Da teto!
– „Teto“, ahhaha kako me to pali. Dućko, i ti me zovi „teto“, ah ah ah, tako je mali. Pa dobro jebe mali, neka si ga doveo.

Pavle je krenuo da se zakucava u nju dok je meni pušila kurac. Znojio se i samo gledao u njenu guzicu, pogled nije skidao sa nje. Mene je to previše palilo da gledam kako je jebe dok mi ona puši kitu.
– Nemoj da me napuniš srce, izvadi ga!
– Mislim da je sada vrijeme za glavnu tačku. – Malo su bili zbunjeni ali je Sneža naslutila šta mislim. Podvukao sam se ispod nje i stavio joj ga u pičku. Krenuo sam da je karam, a Pavlu sam rekao: – Mali šta gledaš? Stavi ga teti u bulju, ajde. Jebi je u guzu.

Sneža je raširila guzove a on je, malo zbunjen, krenuo kurcem prema dupetu. Stavio ga je na ulaz i lagano gurao naprijed. Sneži nije to bio problem jer je bez muke u guzu primala i moj veći kurac. Krenuo je da je kara u guzu dok smo svi stenjali na krevetu.
– Teto, kako ti se sviđaju dva kurca, voliš li prvi “double penetration“ u životu, a?
– Samo tako… Ah, ah, ah, ah… Razvalite me momci.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, V dio

Karali smo je kao bikovi. Guzica joj je bila crvena od udara i naših kurčeva. Rekao sam da malo i ja želim guzu. Sneža je izvadila kondom za Pavla jer nije željela da je napuni u pičku. Ja sam joj prišao s guza a ona je legla na Pavla. Kada sam ja krenuo da joj ga guram dosta teže je išlo ali ga je ipak primila. Nabila je sise Pavlu na lice i tako ga jahala dok sam je ja bušio u guzicu.
– Tamo me karajte, samo jako! Daj mi ga Dućko, tooo srce, razvali mi čmar!!!

Sneža je bila već sva znojava, dok joj je guzica bila sve crvenija od mojih udaraca. Pavle je već krenuo da se trza i da svršava u Sneži. Lagano smo stajali sa ritmom dok Pavlov kurac nije ispao iz pičke, a Sneža je uzela kondom i spermom iz njega se polila po sisama. Oblizala mu je kurac i poljubila ga u čelo. Okrenula se prema meni, kleknula na koljena i krenula da ga puši. Sjedio sam na kauču a ona mi je lizala jaja, pa čak i čmar. Jako ga je drkala dok me je gladno gledala u oči.

Dok je tako čučala na patosu, Pavle je prišao i pitao da li opet može da uđe u guzu.
– Opa, mali je opet tvrd, posle dva svršavanja i dalje želi da se kara. Samo naprijed.

Bolje se naguzila i primila je kurac u guzu. Pavle je ovaj put već ušao u štos i jebao je jače. Vidio sam i po njoj da više uživa, krenula je i da trlja pičku. Onda je prestala da mi puši i krenula da jeca. Sve jače je drkala pičku a onda je krenula da lije voda iz nje. Snežini sokovi su se prosuli po podu dok je Pavle krenuo da jeca i svršava u njenu guzu.
– E pa sad teto, i ja ti moram svršiti u guzu! – Sišao sam iza nje, Pavle se pomjerio a ja sam ga stavio u nju. Držala se za krevet dok sam se nabijao u nju, hvatao sam je sa sise i gurao joj prste u usta kao pravoj kurvi. – Ajde tetoo, primaj ga kurvice naša, je l’ te dobro jebemo, a?!

Samo je mumlala i stenjala. Krenuo sam jako da se zabijam i svršavam u obrijanu guzicu. Kada sam ga izvadio vodopad bijelog je potekao po njenim nogama i pički. Legla je na krevet umazana. Uzimala je kapi moje sperme sa guzice i stavljala ih u usta. Legao sam pored nje i upalio televizor. Ležao sam go sa ujnom a Pavle je sjedio pored nas. Mijesio sam Snežine sise tako ležeći i ponekad joj trljao usmine i gurao prst u nju. Češkala me je po glavi i ljubila.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, V dio

Pogledali smo u Pavla a njemu je kurac bio opet kao strijela gledajući u nas. Moj kurac je već parao Snežu jer je krenuo da se diže.
– Pa momci, jeste li za još jednu turu? – Samo se okrenula prema meni i raširila guzove. A mi smo u glas rekli:
– DA!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Ovo je jedan video iz davnih dana o tome kako je moja stidljiva rođaka Dragana popušila svoj prvi kurac. Na kraju i nije loše pušila ...
Majka se preselila u moju sobu...
Brzo sam je napunio jer je tako moja majka htela sa svojim žestokim mešanjem, i to je bilo moje prvo svršavanje u pičku ...
Mamica mi je sama raširila noge da je ližem
Odmah sam joj uterao i ovaj put je bilo kratko, ali mi mamica nije dala da ga vadim. Ljubili smo se dok ga je ona stezala njenom pičkom ...
Strina - moja lepotica i moja žena
Strina je, kao u nekom bunilu, rekla da mi je ona glavni poklon, ako želim mogu je uzeti. - Pa strina, ti si mi najlepši i najslađi poklon! ...
Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, V dio
Povukao sam i Pavla pored mene. Sneža je tada ustala onako polugola i krenula da pleše. Gledali smo uživo striptiz sa ujnom u glavnoj ulozi ...
Moj kurati nećak je zamenio moju kolekciju vibratora
Gledam ga; mlad, snažan, svaki deo tela mu jedar i pravilan, a kurac… Bože, pa moj nećak je go! Zadržavam hladnokrvnost ...
Kako sam guzu moje ujne napunio spermom
– Razvali mi to moje dupe, nikad se nisam u guzu jebala – u tom trenutku sam joj zabio do kraja i naglo ga vratio, pa opet pa opet ...
Teta Lela je više puta primila moje sjeme
Odjednom to više nije bila teta Lela, to je bilo samo podatna ženka a ja sam bio samo uspaljeni mužjak… Kurac mi je ponovno stajao tvrd ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x