Klekni, zini, puši, droljo!

Registrovani korisnici ne vide reklame

„Sisaj mi kurac, da vidim kako pušiš”, reče mi 1. član. Izvadih mu kurac iz pantalona, povukoh kožicu i stavih mu kurac u svoja usta. Počeo je da raste u mojim ustima. Imao je lep i tvrd kurac. Počeh da mu ližem jezikom glavić i nabijam jezik u njegovu rupicu u ustima. „Aaaaaah, pederu lepo to radiš, vidim radio si to i ranije, dobar si”, reče mi. Posle sam mu uvlačio kurac do jaja u moja usta. „Ah, ah, ah, ah”, celo vreme je stenjao.

Prešao sam na muda. Lizao sam mu prvo jedno jaje, pa drugo. Prijalo mu je, dok sam mu to radio. „Okreni se sada i naguzi se da te jebem stojeći”, reče mi. Znao sam da će zahtevati da me jebu u dupe, ali nadao sam se da me neće mnogo boleti… Okrenuo sam se, naguzio i čekao da me probije kurcem. „Aaaaaaah, aaaaaah, aaaaaaaah”, jecao sam dok me je probijao. Na kraju sam jauknuo kad me probio: „Aaaaaaaah!”

Mirovao je malo, da mi se guza navikne na njegovu tvrdu kurčinu. Posle je počeo žestoko da me jebe. Voleo sam da ga primam. „Voliš ovo, pederu”, pitao me je. „Volim”, odgovorih. „Evo ti, onda uživaj dok te karam”, reče mi. Bol je prelazila u zadovoljstvo dok me je karao. Karao me dugo. Želeo sam da što duže traje. Na kraju je izvadio kurac iz moje guze i svršio mi je po leđima.

gay gangbang

Na red je došao i 2. član komisije. On je već sam bio izvadio svoj kurac, tako da je bilo potrebno samo da klečim pred njim i zinem, da mi utera svoj kurac u usta. „Sviđa li ti se moj kurac pederu?”, pitao me je, kada mi ga je uterao u usta. Potvrdno klimnuh glavom i nastavih da mu pušim. Kurac mu je bio kraći ali deblji od prethodnika, tako da sam ga lakše primao do jaja, samo što sam više morao da zinem.

Potom me je uhvatio za kosu i napušavao me

„Lepo ti pederu ovo radim, sviđa ti se?”, pita me. Očima mu potvrdih da mi se sviđa njegovo napšavanje. „Ok, dobro pušiš, vidim da si žedan kite, lezi na sto na leđa i raširi se k’o pička.” Raširio sam se kao pička i čekao da mi utera kurac u dupe. Prvo me je jeb’o srednjakom. Posle je ubacio i kažiprst, tako da mi je raširio anus, da bi mu kurac lakše ušao u mene, pošto je imao deblji kurac. Stenjao sam dok me je jeb’o prstima… „Voliš karu u svom dupetu?”, pitao me je. „Volim, volim da me jebete žestoko, bez milosti”, odgovorih mu.

Počeo je da me jebe sa uživanjem. „Volim da jebem lepe, zgodne i seksi pedere žedne kite, poput tebe”, reče mi. „I ja volim kada me jebu mladi, lepi, mišićavi, i snažni muškarci poput tebe”, odgovorih mu. Stenjao sam celo vreme kao pička dok me je jebao. Svršio je duboko u mene.

Posle je nastupio 3. član komisije. I on je hteo da me jebe raširenog k’o pičku. Ušao je u mene, odmah pošto je 2. član komisije izvadio kurac iz mog anusa. Voleo je da me zakucava tako jako, da se sto na kome sam ležao pomerao. Naredio mi je da vičem „ja sam pička koja voli da je jebu”. Vikao sam: „Ja sam pička koja voli da je jebu…” Posle mi je naredio da drkam kurac i vičem „volim kurac”, sve vreme dok me jebe. „Volim kurac… volim kurac… volim kurac!”, vikao sam. Svršio sam pre njega, ali sam i dalje morao da vičem „volim kurac, volim kurac…”, dok nije svršio u mene.

drkanje i primanje u bulju

Posle su mi dali adresu gazdine kuće, gde treba da se javim i rekli mi: „Što se nas tiče dobio si prošao, ali konačnu odluku o tome donosi gazda, zato se dobro pripremi jer gazda uživa dok jebe mlade telohranitelje u usta, i u dupe… Bićeš samo njegov momak za uživanje, a gazda će ti ponuditi i stan od 30 kvm u okviru njegove vile od 900 kvm u kome ćeš da stanuješ, kako bi mi uvek bio na raspolaganju kada mu se digne kurac. Takođe ćeš morati da sisaš kurčeve njegovih poslovnih prijatelja, ali i da se naguziš kada oni to budu zahtevali od tebe. Moraš da budes poslušan dečko jer ćeš imati mesečnu platu od 3000 evra. Razumeš?” Plata je bila odlična i samo sam kratko odgovorio: „Razumem!” Dali su mi adresu gazdine vile i rekli su mi da će me gazda već prilikom prvog razgovora jebati u usta, i u dupe, da proveri da li mu odgovaram. Zato su mi savetovali da već prilikom prvog susreta ponudim gazdi da mu popušim kurac, i da mu ponudim dupe da me naguzi. Gazda je najviše voleo da mu kandidati za posao to sami predlože.

Sutradan sam otišao da se javim kod gazde zbog posla telohranitelja, na adresi koja mi je dala komisija. Bio sam iznenađen veličinom vile, mada su mi rekli kolika je. To je bila vila od nekih 900 kvadrata, opasana spoljnim zidovima, kao tvrđava. Nekoliko momaka je stražarilo ispred kapije. Dao sam jednom momku papir na kome je pisalo, a koji mi je komisija dala, da imam zakazano kod gazde. Momak uze papir i sprovede me do raskošne biblioteke gde je sedeo gazda. Srce mi je lupalo ko ludo dok me je momak sprovodio. Kuća je bila fantazija od raskoši i bogatstva…

„Dakle to je novi telohranitelj koji mi je preporučen?”, reče gazda i dobro me odmeri pogledom od glave do pete. „Da gazda”, odgovorih. Gazda je bio naočit muškarac, koji je zašao u petu deceniju života, ali je održavao kondiciju. Strogog pogleda, lepo obučen. „Voliš kurac?”, upita me gazda. „Da gazda, volim kurac”, odgovorih. „To je i uslov, da dobiješ posao. Moji telohranitelji moraju biti ošišani do glave, moj frizer će te sada ošišati, a pre toga se skini go da te vidim kako izgledaš i na kolena pred gazdom”, reče mi gazda. „Odmah gazda”, rekoh, skinuh se i kleknuh pred gazdom.

gej dominacija

„Nisi loš, lepo si građen, dobar si za kresanje”, reče gazda. „Hvala gazda na komplimentu, možete da me krešete kad god poželite i da ponudite moju guzu Vašim poslovnim prijateljima ako budu želeli da me krešu, moja guza vam je uvek na raspolaganju i Vama i Vašim prijateljima”, odgovorih. Gazda pozva frizera. Frizer uđe. „Obrij ovom pederčiću glavu, hoću da ga vidim ćelavog”, reče frizeru gazda. Osećao sam se maksimalno poniženim dok sam klečao ispred gazde, a njegov frizer mi je brijao glavu, ali sam želeo posao po svaku cenu.

Frizer me je obrijao. Gazda je bio zadovoljan i naredio je frizeru da ostane u sobi. Zatim se obrati meni: „Tvoj posao će biti i da mi redovno čistiš cipele. Da vidim, da li znaš da to radiš kako treba.” Savio sam se do gazdinih cipela i počeo sam onako go, na kolenima, savijen, obrijan do glave, jezikom da mu čistim cipele. „Voliš da čistiš gazdi cipele jezikom, momak?”, pitao me je gazda. „Volim gazda, to mi je posao”, odgovorih i nastavih da čistim, dok je frizer posmatrao, drkao kurac, i smeškao se.

Olizao sam mu jezikom cipele

„Dobar si momak, umeš da čistiš cipele, sada idi u toalet, isperi usta pa se vrati ovamo”, naredi mi gazda. Vratio sam se i kleknuo ispred gazde i rekao: „Mogu li gazda da Vam pušim kurac sada?” „Molim, pederčiću?!”, upita gazda. „Molim vas gazda, dajte mi da Vam pušim kurac i dozvolite mi da Vas maksimalno zadovoljim svojim ustima”, rekoh gazdi.

nabijanje kurc u usta

„’Ajde da ti učinim, kada već moliš, pederčiću”, reče gazda i stade pored mene. Otkopčah gazdi kaiš na pantalonama i šlic, izvadih mu kurac iz pantalona, zinuh i stavih mu polutvrd kurac u svoja usta. Gazdin kurac poče da raste u mojim ustima. Kad je gazdin kurac dostigao punu veličinu, gazda me je uhvatio za golu ošišanu glavu i počeo grubo da me jebe u usta. „Sviđa ti se ovo, pederu?”, upita me gazda. Klimnuh glavom potvrdno da mi se sviđa kada me gazda napušava.

Ulazio mi je svojim kurcem do grla. Na kraju gazda izvadi kurac iz mojih usta i poče da svršava po mojoj goloj ošišanoj glavi. Kad je svršio, gazda naredi frizeru da se udalji i reče mu da u salon uđu dvojica njegovih bisex ortaka. Kada su ušli, gazda im reče „Ovo je moj novi telohranitelj. Probao sam ga sada. Odlično puši kurac. Možete i vi da ga probate sada ako hoćete.” „Što da ne, vrlo rado, ionako nam treba nešto da se opustimo i ispraznimo, a momak je mlad i lep”, odgovori gazdi jedan od ortaka i izvadi kurac iz pantalona.

„’Ajde zini, da ti ga gurnem u usta”, reče mi. Zinuh i on mi gurnu kurac u usta. Kurac mu je bio kratak i debeo. Nije mi se dopadao, ali to je bio kurac gazdinog ortaka, a moja obaveza je bila da ga zadovoljim, bez obzira da li mi se dopada ili ne. Uživao sam dok me je grubo napušavao. Samo sam zatvorio oči i pustio ga da me jebe u usta. „Ah, ah, ah”, stenjao je dok me je jebao. Na kraju mi je svršio u usta. Progutao sam mu spermu. „Dobar si mali”, pohvali me. „Hvala gospodine”, odgovorih.

gay rimming

Za to vreme drugi gazdin ortak se već bio skinuo. Okrenuo je dupe ka meni, naguzio se i naredio mi da mu ližem i ljubim anus. „To, pederu, baš lepo to radiš, ovo je super stvar da se čovek opusti”, rekao je.

Lizao sam mu i ljubio anus dugo

„Lezi sada na leđa i raširi noge kao pička da te jebem, ćelavi pederu”, naredi mi. Raširen kao pička, čekao sam da me probije svojim kurcem. Stisnuo sam zube dok me je probijao. Bolelo je. Drugom gazdinom ortaku je bilo važno lično zadovoljstvo. Odnosio se prema meni kao prema kurvi koja je plaćena i koja služi za zadovoljavanje njegoviih potreba. (Bio je i u pravu. Gazda bi me za to i zaposlio. Da mu budem uvek na raspolaganju, kad god bi mu se dig’o kurac, da ga zadovoljim i njega i njegove ortake. Zato bih se i preselio u stan od 30 kvm u okviru njegove vile.)

Jeb’o me je grubo i bez milosti. Povremeno bi me udarao po guzi dok je jebao i vikao: „Raširi noge više pičko, više pederu! Dobrog si telohranitelja nabavio gazda!” Morao sam sve vreme da ćutim dok me jebe. Svršio je duboko u mene. Kada su završili, gazdini ortaci su otišli zadovoljni jer su ispraznili jaja… Gazda je takođe bio zadovoljan jer sam dobro sisao kurčeve njegovim ortacima, a dozvolio sam im i da me naguze. Ponudio mi je ugovor na godinu dana, i platu unapred za 12 meseci,što iznosi 36000 evra.

gej orgije

Pored toga što je mogao da me poseti u stanu kad god mu se digne kurac, da me jebe u usta i u dupe, gazda je tražio da istetoviram njegovo ime na goloj guzi, kako bi svi znali da je moje dupe gazdino vlasništvo. Na mom dupetu je moralo da pise-Guza pripada gazda Marku. Prihvatio sam ugovor i postao gazdin telohranitelj, odnosno gazdin momak za uživanje. Bio sam svestan da moja guza više ne pripada meni, već mom gazdi koji može da me naguzi kad god poželi, ali i njegovim bisex ortacima koji su voleli da guze mlado muško meso!!!

ROB VELIKI

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x