Tvoja žena, njezina sestra i moja kurčina

Registrovani korisnici ne vide reklame

Znači ovako, prolazim ulicom i vidim ih da nešto rade u dvorištu, ide im teško, muče se. Tvoja žena mi zapada za oko jer ima tajice na sebi, uske, guza joj se odlično vidi! Njezina sestra je u haljini, lepršavoj, kod nje mi prvo upadaju u oči njene noge u najlonkama… Malo sam usporio i promatram ih. Naravno da mi se začas dignuo i uživam u pogledu.

Ohrabrim se nakon nekog vremena i priđem dvorištu, pitam ih trebaju li pomoć? Gledaju me zbunjeno obje ali u jednom trenu shvatim njihove znatiželjne poglede. Sestra mi odgovori da bi im jako dobro došla pomoć jer ovako same neće moći ništa napraviti. Ulazim u dvorište i upoznajemo se s njima. Kažu mi kakav problem imaju i ja odmah krećem s pomoći.

Gledam ih dok radim kako se došaptavaju nešto i smješkaju, ali mi ne govore ništa. Žena mi kaže da prenesem taj njihov problem u sjenik i tamo to posloži i rastavim valjda. Već sad kad sam tu i ponudio sam se pomoći. I da će mi one pomoći u tome isto. Pristajem i pratim ih da mi pokažu gdje ću raditi što treba.

Sad mi je već teže sakriti izbočinu na hlačama, kolko god da se trudim, a kako promatram njih dvije, čini mi se da su i one to skužile. Njena sestra me stalno nešto zadirkuje i zeza i malo malo mi prilazi i dodiruje me. Nehotice se očeše guzom o mene. Zastajem malo da predahnem a njih dvije mi prilaze da mi još pokažu što trebam napraviti, žena mi nudi nešto za piće i odlazi u kuću zajedno sa sestrom dok ja ostajem u sjeniku Donose mi piće i još malo pričamo. Pitam gdje je gazda, kažu mi da si malo prije nego sam ja naišao, morao otići poslom, ali da ćeš se brzo vratiti.

Ženi ti zvoni telefon i ona odlazi iz sjenika obaviti razgovor. Pitam sestru gdje mogu na WC jer mi se počelo pišati pa da mogu nastaviti dalje s poslom. Pokazuje mi da odem u jednu prostoriju pored sjenika, da me tamo neće nitko vidjeti i obavimo što treba. Odlazim tamo, konačno oslobađam veliku nabreklinu i osjetim veliko olakšanje jer me više ništa ne steže. Odjednom osjetim kao da me netko promatra ali se ne okrećem. Lagano nadrkavam nabrekli kurac uzimajući još minut predaha. Odjednom zaćujem tihi hihot iza sebe, okrenem se i vidim sestru kako me gleda naslonjena na vrata. Momentalno pokušavam strpati kurac u gaće ali mi to teško ide. Ona mi prilazi s začuđeni pogledom na licu i velikim osmjehom i kaže mi da ga ne spremam. Da ga želi vidjeti iz bliza. Da je već dovoljno vidjela i želi ga još malo pogledati.

Tvoja žena, njezina sestra i moja kurčina

Prilazi mi i u trenu osjetim njene prste u boksericama kako izvlače van moj nabrekli kurac! Odmah ga hvata i nježno mi ga počinje drkati. Pitam je što ako naiđe njena sestra. Kaže mi da se ne brinem, da će nas zvati kad vidi da nas nema. Da se opustim i uživam. Lagano spuštam svoju ruku na njenu guzu i milujem je preko haljine. Ona uzdiše! Njene sise uzdižu se i spuštaju dok duboko diše. Zadižem joj haljinu još malo i ulazim joj dlanom u vrelo međunožje! Sva je mokra. Osjetim kako su joj se gaćice duboko urezale u nabreklu pičku i pokušavam ih pomaknuti preko najlonki…
– Čekaj da ih skinem – kaže mi…
– Skini ih ali ostani u najlonkama…
– Opaaaa… malac, ti si vražićak znači! Što će ti najlonke na meni???
– Želim gledati kako ih oblačiš ponovno na sebe. – Kažem joj i odmičem se. Naslonio sam se na jedan stup i lagano nadrkavam kurac dok je gledam kako se svlači.

Ne skida pogled s mene i s mog kurca, smiješi se i oblizuje usne, okreće guzu prema meni dok svlači gaćice sa sebe. Njena nabubrijela pička potpuno mi se otkriva pred očima. Prolazimo joj tako naguženoj i hvatam je za guzu namještajući srednjak među njene usmine. Toliko je vlažna da mi je srednjak samo skliznuo u nju. Hvata me za kurac i povlači k sebi pokušavajući ga strpati u usta. Zaustavljam je.
– Daj mi svoje gaćice i nastavi oblačiti najlonke na sebe – zapovjedim joj.
– Daj mi ga malo molim te! – Govori mi kroz duboki uzdah dok joj u isto vrijeme prstenjačim vlažnu pičku!
– Što ćemo ako ti naiđe sestra? – Pitam je.
– Neće ona još, sigurno nam kuha kavu… – govori mi dok navlači najlonke na ruku spremajući se da ih ponovno navuče na sebe. Hvatam je za ruku i spuštam na svoj kurac.
– Sad se smiješ malo igrati s njim. Ali samo ga drkaj. Ništa drugo.

Njena ruka u najlonci lagano je mazila moj kurac, osjećaj je bio predobar. Gledao sam kako sluz iz mog glavića ostavlja slinav trag na njenim svjetlucavim najlonkama.
– Baš si jako zločest, rekla mi je… želim ga!
– Polako, dobit ćeš ga – odgovorio sam gledajući uokolo ne bih li možda odnekud naišla tvoja žena. Kroz otvore između dasaka prostorije primjetio sam je da odlazi prema kući… njena se guza u tajicama tako jebozovno njihala dok je hodala. – Sestra ti je bila tu! – Rekao sam.
– Baš me briga – odgovorila je tvoja šogorica saginjući se i spremajući se strpati si moj kurac u usta. Uhvatio sam je za kosu i navukao joj lice ka velikom nabreklom glaviću. Uzdahnula je i čvrsto mi stegnula kurac prstima. Njene meke usne obuhvaćale su mi glavić polagano. Nisam joj dao da mi ga mahnito popuši kako je htjela! – Ajme kakav je – rekla je dok je hvatala dah! – Jebem ti mali totalno si me napalio, curim sva! Ajme, kakav komad imaš! – Ušutkao sam je začas napunivši joj usta tvrdim kurcem dok sam je čvrsto držao za kosu.

Tvoja žena, njezina sestra i moja kurčina

– Hajde obuci se – zapovjedio sam joj. – Okreni mi guzu dok se oblačiš. Uhvatio sam joj rukama guzove i raširio ih dok se ona oblačila u najlonke kako sam joj i rekao! Zaronio sam jezik najdublje što sam mogao u njenu pičku dok je ona zajecala od uzbuđenja i za par trenutaka cijela se počela tresti svršavajući. Njeni sokovi špricnuli su iz njene pičke zalijevajući je po nogama. Zajecala je jako glasno i počela drhtati navlačeći najlonke do kraja na sebe. Promatrajući je pogled mi se zaustavi na ulazu u prostoriju. Od tamo je provirivala tvoja žena. – Dođi – rekao sam joj – želim te vidjeti! – Zapovjedio sam joj oštro…

Ušla je sva začuđena s plahim pogledom na licu:
– Što to radite vas dvoje? – Pitala je! Pozvao sam je bliže k sebi, sestri sam pokazao mi doda svoje sokovima natopljene gaćice i dok mi ih je davala, povukao sam je k sebi ponovno je uhvativši za kosu i spustivši je da mi počne pušiti. Ovaj put je to radila odlično. Divlje! Gušila se. Ženu sam uhvatio oko struka i povukao k sebi… dlanom sam je odmah uhvatio za njeno vrelo i jako vlažno međunožje. Tajice su joj bile skroz natopljene…
– Gdje su ti gaćice? – Pitao sam..
– Skinula sam ih… u kući su.
– Hmmm… koliko si nas dugo gledala? – Pitao sam.
– Sve sam vidjela – odgovorila je malo bojažljivo.
– Drkaj mi ga – zapovjedio sam joj… sestru sam naguzio i počeo joj derati najlonke. Hajde, drkaj mi ga! Još jednom sam joj rekao. Njeni prsti obuhvatili su moj tvrd kurac i lagano ga počeli masirati. Sestru sam joj naguzio, zadigao joj haljinu i raširio guzove spremajući je za prodiranje. – Namjesti ga na sestrinu pičku! – Rekao sam. Usmjerila mi je glavić na sestrinu jako vlažnu pičku.

Ušao sam u sestru i lagano se počeo nabijati u nju. Osjećao sam kako joj se pička širi oko mog kurca. Počela je sve glasnije uzdisati i jecati dok su joj se guzovi tresli pod udarcima mog međunožja! Ženu sam uhvatio oko struka i povukao k sebi uvalivši joj dug poljubac. Počela je trljati svoje međunožje o mene. Disala je sve dublje. zadigao sam joj majicu ispod koje su iskočile njene sise! Raskopčala je grudnjak i oslobodila ih stezanja! Odmah sam se bacio na njih. Duboki uzdasi ubrzo su joj se oteli s usana. Obje su počele glasno jecati.

Sestra joj se sve brže počela nabijati na mene i miješati guzom…

Grčenje njene pičke dalo mi je do znanja da joj se bliži vrhunac što se dogodilo nakon par mojih uboda. Njena pička naglo je izbacila moj kurac van grčeći se i špricajući par mlazova njene vrele tekućine po meni! Sestra je urlala tresući se! Jedva je stajala na drhtavim nogama dok se pokušavala pribrati.

Tvoja žena, njezina sestra i moja kurčina

Povukao sam ženu za sobom dok sam sjedao na jednu balu sijena.
– Dođi, sad je tvoj red da se poigraš malo. – Malo je zastala pokušavajući shvatiti što želim. U tom trenu sam je uhvatio za kosu, kao i njenu sestru malo prije tog i navukao joj lice k svom napetom, vrelom kurcu s kojeg su se cijedili sestrinu sokovi. Strpala ga je u usta zastajkujući kratko, valjda da se prilagodi na njegovu debljinu!
– Jbt, ti nisi normalan! – rekla mi je njena sestra dolazeći do daha! Ovako nisam svršila, ni sama se ne sjećam kada!!!

Ženine usne sve su smjelije klizile po mom napetom kurcu, lagano je prelazila njime vrhom jezika od glavića pa sve do jaja i natrag gore… sve se više opuštala u tome što radi. Cijelo vrijeme sam je gledao očekujući da nam se pogledi sretnu, da joj kažem kako dobro izgleda s tom kurčinom u ustima. Njena sestra još uvijek sva drhtava stajala je pored nas, pozvao sam je da mi se približi povlačeći joj dekolte haljine s njenih prelijepih sisa koje su jedva čekale biti oslobođene. Poljubio sam je gurnuvši joj svoj jezik duboko u grlo dok mi je dlan šarao njenim sisama, stišćući prvo jednu pa drugu i štipkajuči joj bradavice. Uživala je, totalno se prepustila! Spustio sam ruku ponovno na sestrino međunožje, automatski je blago raširila noge dajući mi prostora da doprema do njene nabubrijele pulsirajuće pičke u koju sam odmah zario dva prsta te je počeo sve brže prstenjačiti. Dlan mi je lupkao i pljeskao o njen klitoris, osjetio sam prštanje njenih sokova pri svakom udaru mog dlana o njemu mokru pičku. Nisam joj dao da dođe do daha i neprestano joj gurao jezik u grlo što sam dublje mogao. Trzaji njenog tijela odavali su da će ubrzo opet svršiti. Sav sam se fokusirao na prstenjačenje sestre te time skrenuo misli s tvoje žene koja mi je sad već dobro opuštena, dobrano pušila kurac koji bi da sam je nastavio gledati eksplodirao u njenim ustima. Toliko je bila jebozovna dok je to radila.

– Hajde ustani! – Zapovijedam ti ženi. – Želim tvoju pičku! – Poslušno je ustala. Hvatam je za guzu i okrećem je prema sebi! Sestra joj kreće svlačiti tajice ali je zaustavljam. – Želim ih podržati kao što sam tebi poderao najlonke – govorim joj. Hvatam prstima njene tajice i snažno ih razvlači do pucanja! Njena gola guza i mokra pička sijevaju kroz poderani otvor na tajicama! Milujem joj glatke guzove i lagano prstima klizim prema uspaljenjoj pički u koju odmah zabijam prste. Nekontroliran jauk otima joj se iz usta. Njena me sestra hvata za kurac i počinje mi ga snažno drkati. Osvrćem se oko sebe i kroz vrata sjenika, podalje od nas primjećujem tebe kako nas promatraš. Ne želim da te djevojke primijete, kako predstava ne bi završila prerano. Sestru opet hvatam za kosu i trpam joj svoj kurac u usta dok ti ženu sve brže prstenjačim pripremajući joj pičku za nasađivanje na njega.

rupa na najlonkama za kurac

Hvatam je za guzove i još malo ih milujem preko tajica uživajući u dodiru. Zatim je povlačim na sebe dok joj sestra usmjerava moj nabrekli kurac na njenu vlažnu pičku, milujući njen slinav procijep mojim glavićem. Kako me gledala onim napaljeničkim pogledom dok je mojim kurcem klizila i lupkala sestrinu pičku i klitoris! Žena ti se potpuno našalila, počela je jecati i uzdisati i prije nego mi je sjela na njega. Pritisnuo sam joj guzu na sebe. Njena pička počela me polagano primati u sebe. Kontrolirao sam njeno nasađivanje dopuštajući joj da klizi na mene malo po malo dok su joj sokovi sve jače natapali moj kurac. Potom sam je povukao i nabio joj se do samog kraja ne dajući joj vremena da se njena pička prilagodi na debljinu mog kurca. Bila je toliko vlažna da sam joj ga bez problema zabio do kraja!

Vrisnula je hvatajući se rukama za moja koljena. Osjećao sam kako joj nutrina pulsira a zatim se počela sama nabijati na mene. Kako je to samo željno radila! Pljeskanje njene guze o moja jaja zvonilo je sjenikom. Sestra joj se kurvanjski smiješila dok je zadigla nogu na balu sijena pored mene drkajući si pičku, a drugom rukom mjesila golu sisu. Prizor za pamćenje! Dopustio sam ti ženi da se onako divlje i pohotno još par trenutaka nabija na mene a potom izvukao kurac iz njene vrele, vlažne pičke i pokazao njenoj sestri da mi ga počne pušiti. Smjesta je čučnula pored mene snažno ga uhvativši za korijen i strpala duboko u grlo. To ju je toliko napalilo da je začas ponovno počela svrašvati mahnito si trljajuči pučku iz koje su opet špricali mlazevi njenih vrelih sokova.

Sestra joj se trzala pored mene čvrsto me držeći za kurac!
– Jebi me još! Želim ga! – Govorila mi je drhtavim glasom. Ustao sam i postavio ih obje nagužene preko te bale sijena na kojoj sam sjedio, tako da i ti možeš što bolje vidjeti njihove razjapljene vlažne pičke u trenutku dok ih obje budem ševio! Kurac mi je pulsirao, jaja se grčila i znao sam i sâm da neću još dugo, koliko god se kontrolirao i kupovao vrijeme da ne svršim prerano. Opkoračio sam sestru i lagano namjestio glavić na njen procijep! – Jebi me! Molim te jebi me – uzdisala je kurvanjski dok joj je uzdah postepeno prelazio u glasan jauk i režanje kako je moj kurac sve dublje prodirao u nju!

Užasno me palilo koliko brzo i često ona može svršavati. Snažno sam je uhvatio za kukove i odmah se počeo silovito nabijati u nju. Glasno je jaukala izgovarajući nešto što nisam mogao razumjeti, vratila glavom dok joj je rasčupana kosa vijorila mlateći sve oko sebe! Tvoja žena joj je mjesila sise, štipkajući joj bradavice, dok me promatrala zamagljenim pogledom. Sestrina pička snažno mi je stezala kurac pripremajući se za ponovno ispucavanje snažnog mlaza. Sve je glasnije urlala i jaukala pod naletima debele, tvrde kurčine koja joj se zarivala duboko u njenu nutrinu. Snažno sam je počeo pljeskati dlanovima po guzovima, govoreći joj da želim da mi sad svrši, da me cijelog pošprica, da želim da mi njena napaljena pička zalije kurac! Podivljala je od toga urlajući sve glasnije, tako da nas je cijelo susjedstvo moglo čuti!

Tvoja žena, njezina sestra i moja kurčina

Njena pička u trenu mi je opet izbacila kurac iz sebe izlijevajući do sad nevjerojatno snažan i dug mlaz njenih sokova koji su mi špricali po međunožju, slijevajući nam se po nogama te natapajući joj najlonke! Predobar prizor! Sestra se sručila na pod pored mene snažno se i grčevito trzajući obuhvaćena orgazmom zbog kog je kolutala očima sva u ekstazi! Nisam čekao ni trena i odmah sam se namjestio iznad guze tvoje žene. Promatrala me zavodnički pogledom preko ramena nestrpljivo očekujući kada ću zariti svoj debeli kurac u nju!
– Reci mi što želiš – pitao sam je.
– Jebi me – odgovorila mi je tiho…
– Reci mi glasnije, želim te čuti! – Zapovjedio sam joj.
– Jebi me! Jebi me tim debelim kurcem! Jebi me ! – Vikala je glasno! Htio sam da je čuješ u nadi da nas jako dobro vidiš.

Prislonio sam joj glavić na vlažnu pičku i odmah joj ga zabio do kraja tako da je istog trena jako zacvilila!
– Budalo! Nisi normalan! Do kraja mi je… – Nisam joj dao da završi do kraja što je htjela te sam joj počeo, kao i sestri, snažno zabijati kurac ispunjavajući sjenik udarcima svojih jaja u njeno međunožje. Sestra je, oporavivši se od snažnog orgazma, sjela pored tvoje žene raširivši noge te se počela lagano maziti po natečenoj, dobro rasturenoj pički. Zabijajući se u tvoju ženu, uhvatio sam je za kosu i okrenuo joj lice ka sestrinoj pičci koji je ova uz glasne uzdahe počela lizati i usisavati u usta.

Sestra je ponovno počela glasno jecati! Pokušavao sam održavati silovit ritam nabijanja ali prizor koji sam tad gledao ispred sebe bio toliko jebozovan da sam znao da ću ubrzo i sam svršiti!

Želio sam još malčice uživati u jebanju tvoje žene, izvadio sam svoj kurac iz nje i naredio joj da se okrene. Legla je na leđa i podigla noge.

Njena sestra mahnito je opet strpala moj kurac u usta čisteći ga od sestrinoj sokova

Zadigao sam ženinu majicu i počeo joj mijesiti sise. Bila je sva u transu promatrajući mene i svoju sestru poluotvorenim očima. Kurac mi je bio sav natopljen njenom gustom, sluzavom, ljepljivom tekućinom koju je njena sestra tako dobro usisavala usnama, ostajući umrljana njome po licu. Položio sam noge tvoje žene na svoja ramena, okrenuo joj guzu još bolje prema tebi, koji si nas promatrao. Primjetio sam kako se tvoja silueta približila sjeniku, lagano si nadrkavao svoj kurac dok si nas gledao.

Podigao sam njene kukove u zrak i opet joj ga zabio do jaja. Njene noge na mojim ramenima tako su dobro stegnule njenu mokru pičku u toj pozi, da je osjećaj bio nevjerojatan. Ulazio sam polako dok sam slušao kako njeni uzdasi postaju opet sve glasniji. Zabivši joj ga do kraja opet je glasno jauknula dok je svojim rukama pokušavala kontrolirati moje nalete odgurujući me od sebe. Nisam joj to dopustio nego sam samo pojačavao svoje nalete.

jedna liže pičku dok je druga jebana

Nisam više mogao izdržati. Njena sestra mazila je moja jaja i njenu pičku. Dodir njenih prstiju, izluđivao me je. Moj kurac pulsirao je i grčio se sve jače, znao sam da ću ubrzo svršiti! Izvadio sam ga iz nje i povukao je da sjedne. Njenu sestru također sam smjestio pored nje. Tvoja žena odmah me primila za kurac i počela mi ga snažno drkati. Njena sestra otvorila je usta milujući mi glavić jezikom.

Osjećao sam erupciju koja je nadolazila iz mojih jaja. Grčenje je bilo nepodnošljivo! Odgurnulo sam blago njenu sestru od sebe kako bi ih obje što bolje zalio spermom. Preuzeo sam kontrolu nad svojim pulsirajućim kurcem i uz glasan jauk počeo špricati mlazeve vrele sperme po njihovim licima. Prskao sam ih po kosi i licu a duge, sluzave kapi sperme, slijevale su im se po golim sisama s nabreklim tvrdim bradavicama. Bio sam u transu! Gledao sam ih kako obje sišu moj kurac usisavajući svaku kap sperme koja je kapala s njega.

Uzeli smo predah svo troje… Sestra je dohvatila mobitel i rekla da se moramo požuriti, da joj je kćer poslala poruku kako uskoro stiže po nju. Kroz smijeh su me zezale da nije lijepo od mene da ih ovakve u razderanoj odjeći i sve isprskane ostavim. Poljubio sam ih obje i obećao da ako žele, da se možemo opet naći.

Izlazeći iz sjenika, susreo sam se i s tobom. Potapšao si me po ramenu držeći u ruci svoj sad već mlohav kurac s kojeg je još kapala tvoja sperma. Nismo ništa govorili. U pogledu sam mogao vidjeti da ti se sve ovo svidjelo.

Znatiželjko87

dve devojke ližu spermu, ffm trojka

Priča je pisana po želji jednog člana jedne stranice za upoznavanje! Želja mu je bila da mu pišem kako sam mu posexao ženu i šogoricu na sjeniku. Priča je plod moje mašte i želim da svi zajedno uživate u njoj.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Imam ija Ženu i Šogoricu treba se ipak znati neka granica

Misliš da kurac ima granicu

2
0
Would love your thoughts, please comment.x