Nakon kćeri, na redu je tata

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nakon prekida dugogodišnje veze s njom, totalno sam raspustio sve kočnice. I žene i muškarce nizao sam kao na traci. Krenuo sam i u razna eksperimentiranja poput grupnjaka, swingerstva, BDSM-a i crossdressinga. Uživao sam kao nikada u životu.

Toga je dana bilo negdje oko 3 mjeseca od našeg prekida, a ljeto je bilo na vrhuncu. Ljetne su rasprodaje bile u punom jeku, a moja ušteđevina sasvim dostatna da krenem u obnovu svoje garderobe, kao i u nabavku nekih novih stvarčica. Između ostalog, i raznih ženskih krpica, da se nađu ako zatreba.

Baš sam se počastio visokim crnim platformama s petom od 15 cm kad sam, izlazeći iz dućana, naletio na oca svoje bivše djevojke. Bio je to pomorac koji je tek zagazio u pedesete, kratko ošišane kose, strogog naboranog lica. Bio je otprilike glavu i pol viši od mene, te jakog, ali nikako debelog tijela. Iako su neki mišići na njegovom tijelu krenuli popuštati, i dalje je tijelo zadržalo lijepu definiciju. Ruke su mu bile jake, kao i noge, a i stisak u dlanovima je bio poprilično impresivan. Inače, bio je pomorac i vrlo dobro je stajao. I stasom i financijski.

Naravno, ničim se nije dalo zaključiti da su platforme u vrećici namijenjene meni. Bio sam obučen vrlo jednostavno: tenisice, kratke hlače i obična majica kratkih rukava. Osim glatkih nogu, ničim nisam odavao ni trunke sumnje u svoje mračne tajne.

– O Tom, pa di si, prijatelju, vidim i ti si krenuo po novu garderobu. – Rekao je to, prilazeći te me tapšajući po ramenu. S njim sam se jako dobro slagao te smo tokom moje propale veze postali jako dobri prijatelji koji su se znali družiti i bez kćerine nazočnosti. Obgrlio me je rukom te smo krenuli u klasični razgovor „što ima, kako provodim ljeto“ itd. Kao i uvijek, razgovor je bio opušten, te smo se ubrzo odlučili sjest na pivu u obližnji kafić.

Nakon dve-tri pive i dalje smo razgovarali o poslu, životu, svemu… Vrijeme je prolazilo, nove pive su dolazile, a približavao se i sat zatvaranja centra te je on predložio da odemo do njega. Moja bivša otišla je s majkom na putovanje, a njegov mlađi sin je kod nekih prijatelja. Neće nam smetati, obećao je.

Opušten od alkohola, ali i sretan što sam u njegovom društvu, prihvatio sam poziv. Požurili smo do garaže, sjeli u njegov novi SUV i krenuli. Dok sam sjedio pored njega na suvozačevom sjedalu, nastavili smo razgovor iz kafića. Razgovor se sada usmjerio prema načinima na koji preživljavam prekid. Iako sam otvoreno priznao da se zabavljam s kim stignem, prešutio sam, naravno, da su u igri i muškarci, a i malo sam uljepšao priču, dodavši da mi nije lako preboliti njegovu kćer. Sasvim otvoreno pričao sam mu o svojim avanturama, a on je to sasvim normalno prihvaćao. A onda smo u jednom trenutku stali na jednom semaforu, on se okrenuo prema meni i mrtav hladan me pitao:
– A zašto si počeo depilirati tijelo? – Njegov je pogled prodirao u mene, a ja sam osjećao kako mi se dlanovi znoje, a koljena klecaju dok sam se mucajući pokušao izvuć. – Tom, jesi li ti peder? – Pitao me, spuštajući nogu na moje koljeno i čvrsto ga stiskajući. I dalje sam negirao i pokušao se nekako izvuć, ali vidio sam da sam uhvaćen u zamku. – Ovako, kad dođemo do mene, otići ćeš na kat. Gore je sva Anina (moja bivša) i Marijina (njena mama) garderoba. Imaju i brdo šminke. Slobodno se posluži, a ja te čekam na terasi. Naravno, ako ti je to stvarno napeto. Nema prisile na ništa, samo želim da se sa mnom potpuno opustiš. Razumiješ?Nakon kćeri, na redu je tata

Šutio sam i nisam ništa odgovorio, već sam ostatak vožnje gledao u pod i razmišljao kako da se iz ovoga izvučem? Gledajući u pod, pogled mi je zapeo i za moje nove platforme, a znao sam da se ispod njih, među ostalom robom skriva i crvenokosa perika. Prolazila mi je kroz glavu pomisao kako odjeven u to stojim ispred njega. Osjetio sam kako mi kurac pulsira u hlačama i, vjerojatno ohrabren i alkoholom, odlučio sam ga poslušati pa vidjeti gdje će nas to odvesti.

Na redu je tata – po svoj prilici

Parkirao je ispred kuće i ušli smo, kroz dugi hodnik u njihov dnevni boravak. Rekao sam mu da čeka i uputio sam se na kat, a on se samo nasmijao i potapšao me po ramenu:
– Samo ti polako, imamo cijelu noć…

Dok sam se uspinjao po stepenicama, u mojoj je glavi bio kaos. Kao na vrtuljku, misli su se izmjenjivale. Na čas sam se prisjećao vatrenih noći provedenih s njegovom kćeri u ovoj kući, dok njega i žene nije bilo, a već u drugom trenu mi se u glavi stvarala slika mene na koljenima, ustiju punih njegovog kurca. Srećom, poveća količina alkohola nije mi dala da zakočim ni u jednom trenutku.

Kada sam došao na kat, ušao sam u kupaonu i skinuo sve sa sebe te se brzinski istuširao. Nakon toga, u ormariću sam pronašao šminku njegove kćeri i žene. Stvarno su svega imale. Brzinski sam prošao kroz cijelu kolekciju i zaključio da bi mogao prvo odabrati garderobu. Kako sam svakako želio isprobati nove cipele i periku, odlučio sam prvo njih isprobati te se po njima ravnati Kako su platforme imale otvoren dio kod prstiju, zaključio sam da će mi bit potreban i lak za nokte te sam odmah odvojio na stranu tamno crveni sjajni.

Kada sam ušao u sobu njegove žene i širom otvorio njen petokrilni ormar, ostao sam začuđen količinom haljina i suknji. Izvlačio sam ih jednu po jednu i pred velikim ogledalom pokušao zamisliti kako bi izgledati na meni. Problem je bio što je većina njih bilo damskog tipa, a meni je neki glas u glavi govorio da bi volio pred njega ipak izaći u nešto „slobodnijem“ izdanju. Odvojio sam nekoliko komada na njihov krevet te krenuo prokopati Anin ormar. Kako sam i očekivao, tamo nisam ništa korisno našao. Ipak je ona više voljela traperice i hlače, a meni je večeras trebala haljina. Uska i kratka.

Vratio sam se u sobu te isprobao pronađeno. Svaki komad sagledao sam sa svih strana ispred velikog ogledala smještenog odmah pored ormara. Odlučio sam se za jednu elastičnu usku crnu haljinu bez leđa i širokih naramenica. Iako finjak, svakako je mogla poslužiti i za droljastiji look, uz adekvatne dodatke, naravno.

Te sam dodatke vrlo brzo pronašao. Na jednoj polici u Marijinom ormaru stajao je komplet tamno crvenog grudnjaka i gaćica na kojima su bile ušivene ruže od crnog konca. U Aninom ormaru sam zatim pronašao mrežaste čarape te sam bio siguran da je to sve skupa odlična kombinacija za večeras.

Obukao sam sve skupa i još jednom se pogledao. Već sam sad izgledao kao prava žena. A još se trebam našminkati. Požurio sam u kupaonu i prvo se posvetio očima. Crna maskara i tamno plavo sjenilo izvrsno su se slagali sa mojom odjevnom kombinacijom. Na usne sam nanio žarko crveni ruž te ga pažljivo nanio na svoje usne. Uzeo sam lak te požurio u Aninu sobu. Potražio sam, a ubrzo i pronašao, njen set za uređivanje noktiju koji je sadržavao i aparatić za brzo sušenje. Ubrzo su nokti i na nogama i na rukama bili lakirani te sam ponovno navukao samostojeće mrežaste čarape i svoje nove platforme te požurio pred ogledalo.

Nakon kćeri, na redu je tata

Dok sam pred ogledalom namještao periku, divio sam se svojoj transformaciji. Uopće nisam nalikovao na sebe, već sam se potpuno preobrazio u jednu sexy ženu. Oduševljen, stajao sam ispred ogledala i promatrao se. Osim po adamovoj jabučici i laganoj izbočini na mojim preponama, koja je sve više rasla, ničim se nije dalo zaključiti da se radi o muškarcu. Crvena kosa i crvene usne isticale su moju divlju prirodu, dok je moja guza, podignuta visokim petama i u preuskoj haljini izgledala savršeno ženstveno.

Osjećao sam se ugodno, te sam nakon par okreta i vježbanja hodanja u platformama bio siguran u sebe i svoju pojavu. Pospremio sam nered na krevetu te se uputio dolje. Anin tata, Željko, čekao me je na terasi, odjeven u majicu, ispijajući još jednu pivu, a ja sam mu prišao s leđa.

– Nadam se da nije predugo trajalo – rekao sam mu. Odložio je pivu na stol i okrenuo se.
– Znamo li se mi, mlada damo?
– To sam ja, Tom – odgovorio sam zbunjeno.
– Od sada si Sara. Jasno? – upitao me dok se ustajao i sekundu prije nego me čvrsto obuhvatio oko struka svojom desnom rukom.

Zagrcnuo sam se te svoj ispruženi dlan naslonio na njegovo rame. On me je samo povukao bliže sebi i položio svoju drugu ruku na moj kuk. Drhtao sam, prolazila me jeza i bilo me strah, ali nešto mi nije dalo da sve ovo prekinem. Trnci su mi prolazili kroz tijelo, a u glavi je bio kaos. Ipak, osjećao sam neku želju da me čvrsto prima što duže. Kako me je privukao skroz uz sebe, desnu nogu sam presavio u koljenu i podigao u zrak.

Nisam znao što da kažem ni kako da se ponašam, već sam se trudio ne pobjeći u panici, a on je, i dalje me čvrsto držeći me oko struka, krenuo grickati moj vrat. Kako su ugrizi postali snažniji, pobjegao mi je tihi uzdah zadovoljstva.

Osjetio sam i trnce u svojim preponama…

– Nadam se da voliš grubu igru, Saro – šapnuo mi je na uho i kliznuo svojom rukom do moje guze te ju čvsto stisnuo. Moje tijelo se strahovito zatreslo, a ruke sam položio na njegova prsa i sa strahom u očima pogledao u njega te sramežljivo kimnuo glavom. Njegov izraz lica ostao je hladan i ozbiljan, a samo je stisak na mojoj guzi pojačao.
– Željko, ali, ali… – zamuckivao sam, ali nisam uspio složiti suvislu rečenicu.

On me samo ušutkao poljubivši mi usne i snažno mi ugrizavši donju usnu. Njegove su me ruke i dalje čvrsto držale da ne uzmaknem, a ja sam svojim lakiranim prstima nježno prolazio po njegovim prsima preko majice, osjećajući kako nam se tijela pripijaju skupa. Kada me skroz stisnuo uz sebe ljubeći me i dalje, osjetio sam veliku izbočinu u njegovim hlačama koja je već bila dosta tvrda. Ovako, preko njegovih hlača i moje haljine, već je djelovao impresivno i zanimalo me je koliki je i kakav je u punoj snazi i oslobođen. Prepustio sam se te sam počeo uzvraćati poljupce, a njegove ruke su naizmjenice stiskale moju guzu i milovale me po golim leđima. Drhtao sam pod svakim stiskom i dodirom te sam mu se polako predavao.

Nakon kćeri, na redu je tata

Ljubio sam ga nježno po vratu dok su moje ruke nježnim dodirima istraživale njegovo tijelo, a ja se pokušavao polako spustiti dole. Nakon što je shvatio da sam se predao, opustio je stisak i kliznuo sam na koljena, ljubeći ga po majici i hlačama gdje su ostajali tragovi mog ruža. Čim sam se spustio na koljena, rukama se primio za hlače, a ja sam pogledao prema gore i pogledi su nam se sreli.

Stajao je u svojoj impozantnoj figuri iznad mene i sa strogim i ozbiljnim izrazom lica gledao prema meni, a ja sam, na koljenima, poput neke drolje, čekao da napokon skine hlače, gledajući ga u oči pogledom punim pohote. Kako su njegove hlače klizile, pogled sam okrenuo prema njegovim preponama i uskoro je, na par milimetara ispred mojih usana, iskočio njegov kurac.

Bio je ogroman. Duljine preko 20 cm i debljine tolike da sam znao da ga neću moći cijeloga obujmiti svojom šakom. Sada je već bio blizu svoje pune veličine te sam, upijajući ga pogledom, lagano oblizao usne i ponovno pogledao prema gore.

Primio ga je u ruku i prinio mojim usnama, a ja sam ih lagano rastvorio i obujmio njegov glavić. Zastao sam tako i lagano mu vrhom jezika krenuo prolaziti po dijelu glavića koji je bio u mojim usnama. Glasno je uzdahnuo, primivši se rukom za moju crvenokosu periku. Krenuo sam ga lagano usisavat i zastao kad sam stigao do pola pa ga krenuo vaditi. Nastavio sam ponavljati laganim tempom i pritom ga pokušao što više sliniti, a njegovi uzdisaji su mi govorili da sam na dobrom putu.

Sve se više njegov kurac sjajio od moje sline, a tragovi mog ruža ostajali su po cijeloj dužini. Pokušao sam ga obuhvatiti šakom, te si pomoći, ali bilo je točno kako sam pretpostavio. Ipak, gledajući kako se moji prsti s crvenim noktima čine malima kad u ruci drže njegovu kurčinu, još me više obuzimala želja da me uzme i izjebe kao zadnju drolju.

Kako sam ja nastavljao s laganim pušenjem, u jednom me je trenu primio čvršće za periku i krenuo svoj kurac gurati dublje o mene. Rukama sam se oslonio o njegova bedra i trudio primiti što više, ali svaki put negdje nakon pola puta bi se zakašljao i dalje ne bi išlo. Bar sam ja tako mislio.

On je imao druge planove. Vidio mi je u očima da sam spreman na sve i odlučio je da ću ga pošto-poto primiti cijeloga. Čvrsto me primio za periku i polako, ali odlučno gurao, sve dok cijeli nije ušao u mene. Kako je prodirao, ja sam zatvorio oči i raširio usta najviše što sam mogao, a njegov mi je kurac tukao u grlo, a zatim i prodrio u njega. Suze su mi navrle na oči, a ja sam osjećao gušenje, dok se moj nos zabijao u donji dio njegovog trbuha. Iako sam glasno kašljao i slinio po i oko njegovog kurca, nije popuštao stisak nekoliko minuta.

Kada ga je napokon popustio, brzo sam glavom uzmaknuo nazad te krenuo panično hvatati zrak dok mi se maskara razmazivala oko očiju, a slina iz ustiju rastezala sve do korijena njegovog kurca. On nije gubio vrijeme, nego je, nakon što sam malo zraka uhvatio, krenuo silovito me jebati u usta, svaki put do kraja i svaki put gušeći me.

Muškarac obučen kao žena puši kurac

Nisam ni riječi prozborio. Trudio sam se svaki njegov nalet prihvatiti u svoja usta i bez pogovora udovoljiti njegovim porivima. On je nastavio bez trunke milosti. Bio je žešći od bilo koga tko je pokušao isto sa mnom zadnjih mjeseci. Iako nisam navikao na toliku žestinu, a nelagoda je jačala sa svakim gušenjem na njegovom kurcu, osjetio sam kako mi kurac uspravno stoji i kako neki poriv u meni želi još i još.

– Dobro ga primaš, Saro – rekao je on, a ja sam pogledao prema njemu. – U očima mu se vidjela glad da me iskoristi i pretvori u svoju. Uživao sam u tom pogledu i želio još. Kad sam već pomislio da nikad neće stati, izvadio ga je i odstupio korak unatrag. – Čekaj i ne miči se! – naredio mi je, a zatim brzo nestao u kući.

Klečao sam nasred terase, rasčupane perike, razmazane maskare i slinave brade, no nisam ni u jednom trenutku pomislio pomaknuti se…

Stajao sam tako točno gdje me ostavio, a u mojoj se glavi rojila znatiželja što mi sada slijedi. Tek smo krenuli i, s obzirom na žestinu prvog dijela, malo me jer bilo strah što planira dalje. Ipak, duboko u sebi želio sam ispitati do koje je granice spreman ići i mogu li ja sve to izdržati…

Dok su meni misli lutale, a dlanovi se lagano tresli na mojim bedrima, iza sebe sam čuo njegove korake. Stao je iza mene i utihnuo. Prolazili su me trnici i osjećao sam kako mi koljena klecaju. Osim što su me žuljale pločice na terasi, bilo je tu i podosta straha, jer nisam znao što da očekujem dok ga ne vidim. A on je samo mirno i nečujno stajao…

– Barba Željko, jeste li tu? – sramežljivo sam upitao.

Najednom, na tlo ispred mene pala je velika crna raskopčana sportska torba. Refleksno sam pogledao prema dolje, ne bi li vidio što je to donio. I osatao sam bez daha. Ispred mene je stajala torba prepuna BDSM pomagala i igrački. Nisam točno vidio što je sve unutra, ali na vrhu sam odmah prepoznao flogger, ogrlicu i povodac, dok se isod njih skrivao poveći butt plug, te nekoliko drvenih palica. Progutao sam knedlu u grlu i čvrsto dlanovima stisnuo svoja bedra. Osjećao sam kako me oblijeva znoj kad sam čuo njegov glas od iza:
– Sviđa ti se? – Utihnuo sam i nijemo u strahu gledao u torbu. Potegao me je za kosu, ne bi li moj pogled usmjerio uvis. – Pitao sam te nešto, mala! – rekao je odriješitim strogim tonom, na što sam ja samo prestrašeno kimnuo glavom.

Gurnuo me je na leđa i za tren sam se našao na sve četiri, s guzom u zraku, a oslonjen na dlanove i koljena. Sagnuo se preko mene i iz torbe isčeprkao povodac i ogrlicu, a zatim kleknuo pred mene. Polako, ali odlučno približavao je ogrlicu mom vratu, a ja sam pogled podigao te ga pogledao ravno u oči. Dok me je promatrao prodornim pogledom, osjetio sam kako mi namješta ogrlicu oko vrata te je stišće čvrsto. Kako ju je stegnuo, ja sam nesvjesno ispusti glasni uzdah. Samo se nasmijao i zakačio mi je povodac za tu ogrlicu.

I povodac i ogrlica bili su jako lijepi. Povodac je bio napravljen od metalnog lanca i sa lijepom crnom drškom, a ogrlica je bila debela crna i kožna, ukrašena lažnim dijamantićima. Ovo će mi super stajati uz haljinu – pomislio sam u sebi, a zatim se i sam prenarazio takvim mislima.  Ali bilo je gotovo, znao sam da nemam ni želje ni snage opirati se i da ću požaliti ako sad odustanem.

Osvojio me je i bio sam spreman na potpunu predaju. Bio sam njegov.

Dok sam se ja gubio u mislima, nisam ni primjetio da se on ustao te sam uskoro osjetio jak trzaj povoca. Ogrlica me zagrebala u vrat i namrštio sam se od tog osjećaja, ali već sljedeće sekunde potpuno instiktivno sam krenuo za njim. On je pomalo koračao terasom, a ja sam ga poput kakve kujice slijedio u stopu na sve četiri. Nisam ni razmišljao, samo sam bespogovorno pratio svog gazdu. Napravili smo nekoliko krugova po terasi, a zatim smo se uputili u vrt i prošetati oko bazena. Razmazane šminke, u uskoj haljini i ogromnim platformama, slijedio sam ga u stopu na sve četiri, a on je potpuno hladan, gol od pasa na dolje vodio svoju kujicu na povocu.

Nakon kćeri, na redu je tata

– Sjedni! – naredio mi je uz trzaj povodca kad smo se vratili na terasu. Niti pola sekunde kasnije, klečao sam, oslonivši guzu na svoje listove, a ruke sam položio na bedra. – Dobra cura! – rekao mi je, okrenuvši se prema meni i uvalivši mi iznenada svoj kurac u usta. Halapljivo sam ga usisao i krenuo ponovno pušiti kad ga je izvukao van. – Ne još. Idemo te još malo pripremiti.

Rekavši to, nagnuo se prema torbi i iz nje izvukao metalni butt plug sa cirkonom na postolju. Polaganim pokretom približio ga je mojim usnama, a ja sam ih sporo i lagano razmaknuo, ne znajući što mi je činiti, a on ga je lagano prislonio na moj jezik. Oblizao sam ga uzduž i popreko i baš kad sam ga htio stisnuti među usne, on ga je naglo izmakao i nestao iza mene.

Najednom, osjetio sam kako mi zadiže haljinu i gaćice sklanja u stranu. Drhtao sam, osjećajuči istovremeno uzbuđenost njegovim dodirima i strah od onoga što slijedi. Uslijedio je jak udarac njegovim dlanom po mojoj goloj guzi, a ja sam nekontrolirano ispustio cijuk gotovo ženstvenog zvuka. Čuo sam odostraga njegov smijeh, a zatim se udarac ponovio još nekoliko puta. Odgovarao sam jaucima koji su samo na prvu zvučali kao jauci boli. Negdje ispod površine skrivao se užitak.

Dok mi se guza lagano crvenila, ja sam mirno stajao na sve četiri i dočekivao njegove udarce, a zatim su stali. Nedugo zatim osjetio sam kako hladan metal prolazi bridom između mojih guzova. Lagano ga je pomicao gore-dole, a ja sam se smješkao gledajući pravo. Zaustavio se kod moje rupice i krenuo pritiskati u nju. Srećom, u međuvremenu je nečime podmazao butt plug i on je lagano, šireći me, klizio unutra, da bi na kraju brzo skliznuo do kraja. Moja ga je guza sretno primila, a zatim se omotala oko njegovog postolja.

Osjećaj je bio neobičan, ali izazivao je zadovoljstvo u meni, dok sam stajao na koljenima i dlanovima pogleda usmjerenog prema naprijed, zadignute haljine i gaćica razmaknutih u stranu. Trudio sam se suzdržati od pokazivanja ugode koju mi pruža, ali kad se Željko krenuo igrati s butt plugom, vrteći ga i gurajući ga napred-nazad, drolja u meni je izgubila kontrolu i mogli su se čuti uzdasi zadovoljstva. Kako je njegova igra odmicala, uzdisaji su postajali sve glasniji.

Nakon nekog vremena je stao. Uzeo je iz torbe metalni rešetkasti chastity kavez i kleknuo pored mene. Jako je brzo sklonio gaćice te mi ga je montirao na kurac. Bio je vrlo neudoban. Kako sam bio jako napaljen, moj je kurac tad već bio u polutvrdom stanju, a sada je to značilo da se od uzbuđenja urezuje u šipke chastityja. Bolilo je i izazivalo nelagodu. Ali ja sam šutio i trpio dok je on gaćice vratio na mjesto, prekrivši mi i chastity i butt plug.

Ustao je i u jednu ruku uzeo torbu s igračkama, a u drugu povodac. Promatrao me odozgo, a ja sam uzdigao pogled, ne bi li nam se pogledi sreli. Izgledao je nevjerojatno nadmoćno, noseći samo majicu i bez hlača, stojeći uspravno i odlučno iznad mene, dok sam ga ja ponizno promatrao odozdo.

– Nastavit ćemo na katu – rekao je, okrenuvši se u suprotnom smjeru i zakoračivši prema dnevnom boravku, potežući me za povodac.

Crossdresser nosi chastity

Osjetivši kako mi se ogrlica urezuje u vrat i povlači me, ispustio sam tihi uzdah zadovoljstva i krenuo puzati za njim na sve četiri. Odlučnim je i brzim korakom zakoračio unutra, a zatim nastavio hodati kroz dnevni. Iako su me koljena već žuljala i lagano se crvenila, trudio sam se pratiti ga u stopu poput psića.

Vodio me je kroz donji kat, a zatim smo stepenicama krenuli prema spavaćim sobama. Ovo je bio pravi izazov. Pratiti ga u stopu, a uz to se boriti s poprilično uskim stepenicama. Ali uspio sam.

Stigli smo na kat te me je odveo do svoje i ženine sobe, a zatim naredio uspinjaje na krevet. Bez da se ustajem, poput pravog pseta, popeo sam se na krevet puzeći i ostao stajati u naguženom položaju. On mi je tada naredio da se okrenem licem prema ogledalu, a istovremeno je iz torbe vadio špage.

Bespogovorno sam ga poslušao i promatrao sam u ogledalu kako nepomično stojim, spreman na sve, dok on iza mene prevrće špage u rukama. Dok sam ja tako ukipljen stajao, on je pripremio prvi konopac i osjetio sam kako mi ga namješta oko gležnjeva. Već je u prvom namotaju snažno stisnuo moje gležnjeve, jedan uz drugi, te nastavio motati nekoliko krugova. Bio je to grubi pomorski konopac od konoplje i osjetio sam kako mi zarezuje u kožu, čvrsto mi spajajući gležnjeve i listove dok mi guza ostaje u zraku. Nakon nekih desetak namotaja, zavezao je čvrsti čvor i moje su noge ostale potpuno zarobljene u stisku konopca, toliko čvrsto da sam tek nekoliko milimetara mogao pomaknuti štiklu, a istovremeno sam osjećao kako mi stopala imaju manjak cirkulacije. Kada je zavezao čvor, sa svake strane konopca ostali su slobodni dugački krajevi koje je ostavio da slobodno leže na krevetu dok se on uspinjao na isti.

Kada je uspravno stao na krevet, sagnuo se i zgrabio me za zapešća te ih povukao prema nogama. Naglo ostavši bez oslonca, moja se glava srušila na krevet te sam ostao nemoćan ležati, pogleda uprtog u ogledalo, a brade i ramena oslonjenih na pokrivač, ruku povućenih do listova. Nije mu trebalo dugo da i moje ruke liši slobode te su se uskoro našle čvrsto svezanih uz listove. Sve što sam mogao je osloniti dlanove na svoje mrežaste čarape i glave oslonjene o sam rub kreveta gledati kako bespomoćan stojim nagužen nasred kreveta u kojem sam ja nekoć vezao njegovu kćer kada bi ostali sami kod kuće.

Moram priznati da me taj prizor užasno palio i svakim pogledom na ogledalo moj se kurac pokušavao ukrutiti. Pokušavao, jer hladan metal i šipke chastityja mu nisu dozvoljavale da u tome i uspije te su izazivale popriličnu bol i nelagodu, ali svejedno su se moje gaćice sve više i više vlažile precumom koji je curio iz mog bolnog kurca.

Dok sam se ja tako zabavljao promatranjem sebe svezanog u ogledalu, osjetio sam ultra snažan udarac dlana o moju guzu, preko haljine. Jauknuo sam, a zatim je uslijedio još jedan. Jači i čvršći. Pa još jedan i još jedan… Prestao sam ih brojati, ali nisam propuštao zastenjati na svaki, dajući mu tako odobrenje da nastavi sa mnom raditi što ga je volja.

robinja na povocu guta kurac

Kad mi je već guza dobrano bridjela od njegovih udaraca, stao je s udarcima i prišao mi sprijeda, stojeći na podu ispred kreveta i s kurcem ravno ispred mog lica. Nisam više vidio ogledalo niti svoj i njegov odraz u njemu, ali zato je ispred mene bio njegov tvrd debeli kurac. Na samo koji centimetar od mojih usana. Dok sam ga gledao i divio mu se, on me brzo i grubo zgrabio za potiljak i potegao glavu unazad. Moja su se usta automatski malo rastvorila, a on je zatim silovito ugurao svoj kurac kroz tu rupu.

Vrlo brzo mi je prodro u usta sve do grla te me malo i zagušio kurcem. Oči sam skupio čvrsto, a on me ponovno krenuo jebati u usta. Ovoga puta još grublje i odlučnije nego na terasi. Sobom su odjekivali zvukovi mog mljackanja i stenjanja, a njegov ih je kurac u brzim naletima prigušivao.

Sve sam teže disao, a sve je više sline bilo na njegovom kurcu i na plahti ispod nas. Ruž mi se skroz razmazao, a kako su i oči zasuzile od žestine, ni maskara nije zadržala svoj izvorni izgled već se razmazivala, zajedno sa suzama koje su potekle od siline njegovih naleta.

Iako sam se osjećao potpuno nelagodno, bespomoćnost i poniženje su me sve više palili i odavno više nije bilo šanse da posustanem sve dok Željko ne kaže „dosta”. Ma šta god mi priredio ove noći… A on je izgledao spremno da me potpuno uništi. Tolikom je snagom i odlučnošću čupao moju kosu dok je svom snagom svoj ogromni kurac zabijao duboko u moja usta. Trudio sam se dočekati svaki njegov nalet, ali bio je toliko silovit da jednostavno nisam mogao… Mnogo njih je izazivalo kašalj, gušenje, gag reflex.

Potpuno bespomoćan da mu se oduprem, bio sam sretan što me je odlučio učiniti svojom droljicom

I baš sam to i bio. Svezan i nagužen na bračnom krevetu oca svoje bivše djevojke, uživao sam u služenju njegovom zadovoljstvu dok sam istodobno uživao u dodirima tkanine odjeće i rublja njegove žene i kćerke. A šminka mi se, kao pravoj drolji, razmazivala po licu koje je u grimasama pokušalo preživjeti nalete rasnog mužjaka koji se okomio na moje tijelo. I nije posustajao. Tek bi tu i tamo na trenutak zastao kada bi mu kurac bio skroz zabijen u moja usta, ali ne zato da bi me poštedio, već da bi čuo i osjetio kako se gušim na njegovom kurcu. Njegove su ruke pri tom držale moju glavu u položaju koji je njemu najviše pasao, a meni izazivao nelagodu i čak bol.

I baš kad se činilo da ovo nikad neće završiti, izvadio ga je naglo i ostao stajati ispred mene. Njegov kurac je i dalje tvrd stršao uspravno, a od njegovog vrha do mojih usana razvlačile su se dvije debele niti sline te se ljuljale u međuprostoru dok sam ja pokušavao uloviti dah dubokim udasima. Uslijedilo je nemilosrdno šamaranje kurcem po licu.

– Saro, Saro, pa ti si prava mala drolja. Jesi li? – rekao je uz dozu podsmijeha, a ja sam duboko dišući samo kimnuo glavom.

Nastavio me šamarati kurcem po obrazima i čelu, a ja sam cijelo vrijeme širio usta, nadajući se da će mi se sreća osmijehnuti te da ću ga opet osjetiti među usnama. Uzalud. On je samo nastavio šamarati i nije imao namjeru ponovno napuniti moja pohotna usta.

Nakon kćeri, na redu je tata

Odjednom je naglo stao i odšetao do torbe. Ja sam slinavog lica i razmazane šminke gledao u ogledalo. Nisam mario za svoj neuredan izgled, već me zanimalo što će mi sljedeće Željko uraditi. Sagnuo se po nešto iz torbe, ali je to brzo sakrio od mog pogleda. Odmah zatim popeo se na krevet i na koljenima mi je prišao odostraga. U ogledalu je to izgledalo savršeno. Ja, razmazan i slinav, stojim na krevetu nagužen i svezan, a iza mene stoji napet savršeni alfa muškarac. Na redu je tata.

Taj je alfa spustio svoje dlanove na moja bedra i nježno, ali muževno krenuo uz moja bedra do guze, zadižući mi ponovno haljinu. Kada ju je zadigao preko bokova, snažno je zamahnuo s obje ruke i one su obje snažno sletile, svaka na svoj guz. Gledajući ih u ogledalu kako slijeću i osjetivši žarenje na guzi, jauknuo sam, skrivajući u jauku i pohotni uzdah.

Ponovio je to još desetak puta, a ja sam svaki put cijuknuo. I baš kad sam bio na rubu granice boli, stao je i razmaknuo mi gaćice u stranu. Već u sljedećem trenu, druga je njegova ruka čvrsto zgrabila postolje butt pluga i pomalo ga izvukla. Ispustio sam krik zadovoljstva koji se valjda mogao čuti i u okolnim kućama. Kada je izlazio, oštra bol je proparala moje tijelo, ali zadovoljstvo koje sam osjećao je prevladalo.

Još uvijek raširenih usta od vriska i zatvorenih očiju radi prepuštanja guštu, najednom sam osjetio neku plastiku na zubima. Otvorio sam oči i vidio ball gag kojeg je Željko samo povukao te je on uletio u moja usta, šireći mi vilicu i spriječavajući me da gutam slinu. Već sljedeće sekunde, ball gag je bio zavezan oko moje glave i nije bilo mrdanja.

Gledao sam u ogledalu kako raširenih ustiju, s kuglom u ustima, bespomoćan stojim i čekam nastavak, dok se Željko iza mene namješta, nadvijajući se iznad mene. U tom trenutku osjetio sam njegov glavić na svojoj rupici i automatski krenuo disati brže i pliće, dok je on pritiskao o moju rupicu. Nije dugo trebalo, a rupica ga je pustila unutra, šireći se oko njega. Kada je prošao, Željko je odmah snažno pritisnuo i cijeli njegov ogroman kurac je kliznuo u mene. Iako prigušen ball gagom, dočekao sam njegov ulazak glasnim izdahom.

Već sljedećeg trenutka me primio grubo za bokove i uhvatio žestoki ritam. Bez ikakve milosti, jebao me je zvijerski, a ja sam uzdisao sve glasnije dok mi se slina slijevala niz usne i bradu. Njegovi prsti na bokovima su prodirali duboko u moju kožu i čvrsto me stiskali, a on se zabijao u mene svom snagom.

U ogledalu sam ga vidio kao kakvo božanstvo. Totalni alfa, mužjak za vladanje nad svojom seks igračkom. Svakim njegovim naletom, sve sam više uživao u svojoj submisiji, a moj kurac u chastityju već je bolno prijetio da će se probiti kroz kavez.

Željko je držao ritam, a ja sam bio toliko dobro zavezan da se nisam mogao ni odmaknut od njegovih naleta, već bi se samo zaljuljao pa vratio nabiti na njegov kurac. Uživao sam toliko da sam se osjećao božanstveno kao nikad do tada. Željkovi naleti su bez milosti ulazili u moju guzu i izazivali sve veće i veće valove zadovoljstva. Osjećao sam da nešto dolazi, ali nisam ni slutio šta.

U Željkovim udarima, najednom su mi se počeli tresti mišići po cijelom tijelu. Osjećao sam i kako je kurac dignut do granice boli, zaustavljen na pola s bolnim šipkama chastityja, ali svejedno se pokušavajući propeti od užitka. I onda sam najednom eksplodirao. Strahovito glasan vrisak proparao je sobu, unatoč ball gagu, a moje je tijelo protresla struja zadovoljstva dok je iz kaveza na mojim preponama na sve strane šikljala sperma. Svršio sam bez da sam se taknuo. Svršio sam kao prava drolja, nabijen na kurac alfa mužjaka i nepomično svezan. Uslijedilo je još nekoliko vriskova, a moje tijelo se i dalje treslo.

Nakon kćeri, na redu je tata

Željko je na to samo pojačao udare i ubrzao ritam. Rukama sam čvrsto držao svoje listove i moj se orgazam lagano smirivao, ali Željko nije stajao i uživao sam i dalje u njegovim naletima. Nastavio je tako još nekoliko minuta, a zatim je ritam postao nekako isprekidan. I dalje snažan i žestok, ali neujednačen.

Gledao sam i dalje u ogledalu kako me uništava kao zadnju drolju, a onda se zabio do kraja u mene i stao, ispuštajuči glasan uzdah. U sebi sam osjetio udare sperme koja je šikljala u moju guzu i činilo se da nikad neće stati svršavati. Njegov je kurac pulsirao duboko u meni, dok se on ispravio iznad mene, propevši sve mišiće. Punio me je tolko da sam osjetio kako mi se njegova sperma cijedi niz guzu i bedra. Ni u jednom trenutku nije me ispuštao iz čvrstog stiska, a ja sam, nepomičan, pokušavao doć do zraka.

Kada je konačno stao, razvezao me je u jednom potezu i zadihan se srušio na krevet. Oslobođen konopa, ja sam se polegao u X od njega, te legao potpuno razvaljen odmoriti od predobrog seksa.

Bio je to samo početak jedne divne noći koja se kasnije pretvorila u intenzivno druženje kad god bi bio sam. Ponekad i kad nije. Sara mu je bila uvijek na usluzi…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Kinky Tom


It only seems kinky the first time.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x