Kako sam postala pohotna transica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sve je počelo kad sam imala nekih 19 godina. Odrasla sam u kući sama sa sestrom i majkom. Da li zbog uticaja vaspitanja dve žene, ili zbog stalnog protoka muškaraca kroz našu kuću, možda i što sam želela da i ja imam nežnosti kao što su njih dve imale od svojih prijatelja ili nekog trećeg, od rane mladosti sam pokazivala sklonosti ka oblačenju ženskih stvari i maštanju o tome kako bi bilo da sam ja žena. A najbliže tome, transica.

Koristila sam svaku priliku kada sam bila sama da preturam po stvarima, i oblačim ženske stvari, na repertoaru su uvek bile nezaobilazne najlon hulahopke koje sam obožavala, suknje, ženski veš itd.

To je tako bezbrižno trajalo dosta dugo vremena, ali kako je vreme odmicalo ja sam postajala sve slobodnija tako da više nisam čekala da budem sama u kući, nego neretko puta bih kad je puna kuća otišla u kupatilo i tamo uživala u svojoj ženstvenosti, ali onda se dogodila greška koja mi je promenila život u potpunosti…

Naime, jedne večeri, kao po običaju, majka je bila kod nekog od svojih prijatelja, a ja sam ostala sama kući sa sestrom i jednim od njenih momaka, Milošem. U neko doba noći kada sam čula da sestra i momak spavaju, rešila sam da priredim sebi malo uživanja. Zgrabila sam crne najlonke, neki karmin i pohitala ka kupatilu. Čim sam ušla, spustila sam WC-dasku, sela i krenula sa svojim ritualom oblačenja. Namazala sam jarko crveni karmin, krenula da navlačim hulahopke, kad u tom trenutku čujem vrata kupatila se otvaraju, i onako u strahu shvatam NISAM ZAKLJUČALA VRATA!

Kako sam postala pohotna transica

Okrećem polako glavu, a na vratima, tada zastrašujući ali iz ove perspektive lep prizor, momak moje sestre, stoji potpuno go na vratima, svaki mišić mu se ocrtavao, a ponajviše mi je pogled zapao na onom mišiću koji sam najviše želela. Onako uplašena, pokušala sam promrmljati nešto, ali reči kao da nisu mogle napolje. Gledala sam ga uplašeno, a on kao da uopšte nije bio zaprepašćen, čak šta više kao da mu je bilo drago. Prišao mi je lagano i rekao:
– Je l’ se ti plašiš mene? Nema potrebe, ja znam da čuvam tajne, kad hoću…

Lagano me je uhvatio za ruku, podigao sa wc-šolje i lagano obrnuo oko svoje ose. Drhtala sam, jer nisam znala šta će biti. Pokušavala sam da smislim način da ga ubedim da me ne oda. I tako dok sam ja razmišljala, on je stao iznad WC-šolje i rekao mi:
– Dođi, pridrži ga. Pomozi mi da piškim.

Ja i dalje nisam progovarala ni reči. Kao robot sam prišla i izvršila komandu. Uzela sam u svoje ruke, koje su drhtale, njegov podeblji kurac, zavrnula kožicu i zbunjeno gledala kako piški iz mojih ruku. U prvom momentu nisam shvatala šta radim. Kad je završio, uhvatio me je lagano za ruku i protresao ga, nakon čega se uputio u sobu moje sestre i taman kad sam mislila da je gotovo, okrenuo se i kratko mi rekao:
– Vidimo se ovih dana…

Iskreno, zbunila me je ta rečenica. Bila sam uplašena, ali moram priznati postojala je i određena doza pozitivnog uzbuđenja. Dani su prolazili i taman kada sam već počela da zaboravljam sve, telefon je zazvonio. Razgovor je trajao svega par sekundi, ali je bilo dovoljno da prepoznam njegov glas. Kratko je rekao:
– Čekaj me kod Merkatora u sedam. – Uplašena i zbunjena, znala sam da nije džabe zvao, ali sam isto tako znala da moram ići. Stajala sam na stanici i nervozno šetala, kad se ispred mene zaustavio crni automobil, sa tri momka u njemu. On je sedeo pozadi i kroz prozor mi rekao: – Hajde, šta čekaš? Upadaj. – Ušla sam u auto i moj strah se pojačavao. Dva momka koja do tada nisam poznavala su se smeškali i uglavnom ćutali, dok se jedan nije okrenuo i pitao me:
– Maja je tvoja sestra?
– Da – odgovorila sam uplašeno.
– Šta se plašiš, pa to ti je odlična preporuka! – dodao je on i sva trojica su se bacila u smeh, dok sam ja ćutala i bukvalno nisam znala šta se dešava.

Posle par minuta vožnje stižemo ispred zgrade na Novom Beogradu. Dolazimo do stana na trećem spratu i gotovo sa vrata dvojica neznanaca odlaze u jednu sobu, a mene Miloš hvata za ruku i odvodi ka drugoj, maloj sobi. Čim smo ušli i upalili svetlo, prvo što sam ugledala je mali dvosed, a na njemu nekoliko novih neotpakovanih najlon čarapa, crvena haljina, šminka i plava perika. Čim sam to ugledala, znala sam kome je namenjeno. Pogledala sam uplašenim pogledom ka Milošu i pitala:
– Šta je ovo, Miloše?
– Hajde, ne glupiraj se. Znaš ti dobro šta je to i znaš da mi toliko duguješ. – Gurnuo me je ka dvosedu i rekao:
Imaš 15 minuta. Čekamo te tamo.

trandža puši kurac liku, pohotna transica

Bila sam prestravljena, ali moram priznati i pozitivno uzbuđena. Hiljade misli i pitanja je prolazilo kroz moju glavu. Velika se borba rasplamsala, jedna strana mene je vikala – „beži”! Druga kao da je govorila „hej! ovo je nešto o čemu maštaš! iskoristi šansu!” Razum je govorio ono što je bilo istina. Htela ne htela, moram to uraditi. Obukla sam se, našminkala, stavila periku i stala pred ogledalo gde sam videla jedan prelep prizor.

Videla sam ženu u sebi koja želi da izađe napolje

Kada sam se obukla, otišla sam do sobe gde su bili Miloš i druga dvojica. Miloš je sedeo na fotelji, a njih dvojica na jednom trosedu. Čim su me ugledali, krenuli su sa zviždanjem i blagim vređanjem. Jedan od njih mi je pokazao rukom da sednem između njih. Znajući da se ja tu ništa ne pitam, odmah sam ih poslušala i zauzela mesto, kao prava poslušna transica. Samo sam želela da što pre završim i da idem kući, ali onda se događa obrt kakvom se nisam nadala.

Sva trojica ustaju, otkopčavaju svoje šliceve i staju ispred mene. Odjednom kada sam ugledala tri kurca kako vise ispred mene, ništa drugo nisam želela nego da ih osetim. Osetila sam kako se dešavaju promene u mojim hulahopkama, kako se hulahopke vlaže mojim tečnostima. Prekrstila sam noge pokušavajući da skrijem to, na šta je jedan prokomentarisao:
– Opa, mala ovlažila…

Uz osmeh od uva do uva prišao mi je i prislonio svoj kurac uz moje lice. Osećaj je bio divan. Osećala sam da sam žena, osećala sam da igram bitnu ulogu. Prihvatila sam njegov kurac lagano u usta. Iako mi je to bio prvi put, prilično lepo sam počela da mu sisam. Druga dvojica su prišla i skinula mi ruke sa kurca koji mi je bio u ustima i u moje ruke postavili svoje komade koji su bili prelepi. Odjednom sam se našla sa tri kurca koja zadovoljavam. Drkala sam im lagano, dok me je treći držao čvrsto za glavu i sam nabijao svoj kurac u moja nevina usta sve dublje i dublje. Počela sam lagano da stenjem, i ispuštam zvuke zadovoljstva. Više mi ništa nije bilo važno, zaboravila sam sve. Ja sam bila žena koja je zadovoljavala tri rasna muškarca i to je bilo najbitnije.

Odjednom se Miloš odmakao i otišao negde. Posle par minuta se vratio sa kremom u rukama i bez reči mi prišao. Okrenuo me u kučeći položaj, zavrnuo mi haljinu na gore i čarape na dole i polako počeo da mi podmazuje područje. Druga dvojica su počela sa komentarima:
– Šta je mackaš? Daj da trpamo! – Jedan od njih mi je prišao i pitao me:
– Je l’ se plašiš, kurvo?

tumblr_n8p3ggpFej1s11mtco1_400

Ja sam samo zbunjeno klimnula potvrdno glavom, i u tom trenutku sam osetila najveći bol do tada. Miloš je ušao u mene iznenada i svom snagom. Počeo je od samog starta da ga nabija brzo i do kraja. Nisam mogla da izdržim, počela sam da plačem i kukam i da ga molim da prestane. Ali on kao da nije hteo ili nije čuo. Nije se zaustavljao, ulazio je u mene sve jače i dublje, a onda počeo da viče na sav glas:
– Čija si ti kurva? Ko može da te jebe kad god hoće? Ko, kurvo??? – Plakala sam i vikala:
– Ti, Miloše, ti! Samo, molim te, budi nežniji…

Ali nije se obazirao. Ostala dvojica kao da su se sažalila. Prišli su mi, ali dosta nežnije. Čak me je jedan pomazio po glavi, a drugi mi je nežno prislonio svoj kurac na usne. Pokušavala sam koliko sam mogla da mu pušim ali nije išlo. Miloš je bio kao životinja, drao me je svom silinom i nije prestajao. Osećala sam kako me njegov kurac kida iznutra, a onda sve kao da u sekundi prestaje. Miloš leže preko mojih leđa, hvata me čvrsto i počinje da se trza. U mom otvoru osećam kako njegov nabrekli kurac pulsira i ispušta mlazeve tople sperme. Osećaj je divan. Miloš ga lagano vadi, udara me par puta njime po zadnjici, i odlazi u drugu sobu.

Sledeći momak ulazi odmah posle Miloša, ali njega nisam ni osetila. Posle Miloša, on je bio kao melem na ranu. Ulazio je nežnim pokretima u mene i non-stop kukao kako mu smeta Miloševa sperma. Treći momak je prišao spreda i počeo lagano da ga nabija u moja usta. Još jedan prelep osećaj. Jedan me je držao črvsto za kukove i ulazio od pozadi, dok je drugi pritiskao moj potiljak i svojim debelim alatom počinjao polako da me guši. Trpali su me tako dosta dugo, kada je ušao Miloš i počeo sa svojim provokacijama na moj račun:
– Pozdravi seku, ovako je i ona prolazila… Jaooo, pa ja sam do sada trpao 2/3 iz tvoje kuće… još samo mamu (smeh)

Ali meni to više nije bilo važno. Bilo mi je važno da zadovoljim preostale. Krenula sam agresivnije i izazovnije sam počela da mešam i stenjem. Momku ispred mene sam šaputala kako želim njegovu spermu svuda po meni, i posle par minuta to je donelo rezultate. Gotovo u istom trenutku su počeli da svršavaju. Jedan mi je dopunjavao guzu, a drugi ga je izvadio iz mojih usta i počeo u neverovatnim mlazevima da mi prska lice. Završili su, ali to nije bilo bitno. Ustala sam, navukla sam svoje najlonke, spustila haljinu i otišla do kupatila.

Stala sam ispred ogledala i umesto nakaze umazane spermom, razmazanog karmina i srozane garderobe, ja sa videla ono što sam želela – jednu pravu ženu!

Kako sam postala pohotna transica

Posle mog prvog seksa i osećaja kako je to biti žena, moj život i moje razmišljanje se potpuno izmenilo. Prvi put sam osećala do tada da sam potpuno zadovoljna kao transica. Noćima posle redaljke su mi prolazile slike te večeri kroz glavu. Nisam mogla izbaciti iz glave sliku kako se oblačim i šminkam, dok me Miloš i drugari čekaju da ih zadovoljim. Ali što je najbitnije, posle te večeri sam rešila da se više ne oslanjam na stvari majke i sestre, već sam polako počela da kupujem svoju ličnu garderobu i šminku. Posle seksa sa mnom, Miloš se više nije viđao sa mojom sestrom i to mi je iskreno nedostajalo, jer sam se nadala da će mi se pružiti još neka prilika da se sa njime vidim. I taman kad sam počela da gubim nadu da će me Miloš ikada više pozvati, usledio je poziv od njega. Jedne večeri, dok sam sedela sama kući, pozvao me je i pitao:
– Je l’ si sam kući? Vidim seka ti je otisla u provod. – U tom trenutku celo moje telo je uzdrhtalo i sve sto sam uspela da izgovorim je:
– Da! Jesam, jesam…
– Stavi četiri kafe, stižemo…

Počela sam cela da se tresem. Uzbuđenje je dostiglo maksimum. Konačno sam imala priliku da iskoristim žensku garderobu koju sam čuvala u tajnosti. Pomislila sam na četiri kafe i upitala se šta li je sad smislio. Otrčala sam brzo u svoju sobu i odmah počela sa sređivanjem. Želela sam da, kad stignu, budu impresionirani. Nabacila sam na sebe jarko crveni karmin, crnu periku, crvenu mini-suknju, belu bluzu i ono što sam najviše volela, sjajne crne najlon hulahopke. Taman što sam se obukla i skuvala kafu, oglasilo se zvono. Potrčala sam ka vratima i kroz špijunku ugledala Miloša i još trojicu momaka koje opet nisam poznavala. Kada sam otvorila vrata, Miloš je rastegao kez oko glave uz reči:
– Opa, vidi malu! Rešila da postane drolja.

Ja sam samo prećutala i pokazala im da požure, plašeći se da me neko od komšija ne vidi onako obučenu. Ulazili su jedan za drugim i jedan po jedan me snažno stezali za zadnjicu koja je bila utegnuta u najlonke. Osećaj je bio neverovatan. To sam bila ja, prava pohotna transica. Sedeli su na ugaonoj garnituri i polako pijuckali svoje kafe, a mene je Miloš postavio na mali tabure na sred sobe i rekao:
– Sedi tu, da te malo posmatramo.

Moram priznati, izgledala sam veoma glupo dok sam sedela i pokušavala izazovno da prekštam noge. Videlo se da sam jos uvek neiskusna transica, ali njima kao da to nije smetalo. Počeli su polako da se pripremaju i da preko pantalona masiraju svoje vidno nabrekle batine.

Kucnuo je čas, kao i prvog puta. Miloš je prvi ustao, prišao ispred mene i uhvatio me za potiljak. Naveo mi je glavu tako da mi njegova batina dođe tačno ispred usta. Počela sam menjati izraze lica od uzbuđenja i lagano mu otkopčala šlic. Milošev debeli kurac je ispao u poludignutom stanju. Nije mi puno trebalo da krenem da se igram sa njim. Krenula sam lagano jezikom da prelazim preko njegovog kurca, jednom rukom sam mu lagano prevlačila kožicu, dok sam drugom masirala njegova jaja puna sperme. Možda je to retkost ili posledica uzbuđenja, ali njegov kurac je zaista imao retko lep ukus. Nije bio ni malo gorak, sa blago slankastim ukusom. Imala sam osećaj da bih ga mogla sisati dan i noć bez problema. Čekala sam da njegov kurac krene da izbacuje tečnosti, a svaku kap koja je curkala sam posebno isisala i olizala, kao jedna iskusna transica. To ga je izluđivalo i počeo je da stenje lagano i da mi sve više pribija glavu uz njega, da bi posle nekog vremena totalno preuzeo stvar u svoje ruke.

tumblr_n30ik4fhHb1r4hgvyo1_500

Krenuo je sa žestokim ulazima u moja usta, to više nije bilo pušenje. Miloš me je doslovce jebao u usta. Osećala sam kako me guši. Oči su krenule da mi suze, ali nisam želela da prestane. Stenjala sam koliko sam mogla, a on je postajao sve razjareniji. Krenuo je glasno da viče:
– To, kurvo! Oseti ga dobro!

Kao da je želeo da me unakazi. Njegovi ulazi su bili, malo je reći, žestoki. Osećala sam kako me grlo boli, kako mi se vilica razdvaja, ali nisam htela, a ni smela da ga prekidam. A onda sam jednog trenutka napravila ogromnu grešku. Osetila sam kako je njegov kurac počeo da se napreže u mojim ustima, počeo je da se trza i napreze, a ja, iako sam želela da ponovo osetim ukus sperme, ne znam šta mi je bilo u tom trenutku, ne znam zašto sam se uplašila svršavanja u moja usta. Otela sam se iz njegovog stiska i bukvalno ispljunula kurac napolje.

Oči su krenule da mi suze, ali nisam želela da prestane

Miloš je pobesneo i podivljao. Lupio mi je šamar kakav nikada nisam dobila i počeo besno da se dere:
– Kurvo, za ovo ću da te unakazim! Sad si me prekinula i nikada više! – Počeo je besno da me udara kurcem po licu, a ja sam počela da plačem i da se izvinjavam. Kroz plač sam vikala:
– Izvini, stvarno nisam htela… – On kao da me nije slušao, udarao me je jakim udarcima kurcem po čelu i po ustima. Snažno me je uhvatio i podigao sa taburea, spustio na kolena i počeo je da mi naređuje:
– Liži jaja!

Moram priznati bila sam veoma uplašena. Tekle su mi suze dok sam bila ispod njega i lizala mu jaja. Bio je sav van sebe, drkao ga je snažno i, s vremena na vreme, me udarao jako po potiljku sa svojom batinom. Odjednom me je naglo okrenuo i presavio preko taburea. Krenuo je da me pljeska po guzi. Bila sam strašno ponižena, pogotovo zato što me je postavio tako da gledam u ostalu trojicu, koji su povadili svoje kurčeve i krenuli da ih drkaju.

Kako sam postala pohotna transica

Miloš mi je zadigao crveni minić i besno pocepao najlonke. Ušao je u mene bez ikakve pripreme, na suvo. Bol je bio nesnosan, plakala sam i ridala, ali to ga nije ometalo. Ostala trojica su samo nemo gledali i bez ijednog glasa drkali svoje kurčeve. Nije bilo kako sam se nadala. Miloš je ulazio u mene sve jače i dublje. Bila sam totalno ponižena i u bolovima, ovo nije bilo ono čemu sam se nadala. Nadala sam se lepoj večeri u društvu muškaraca, a završila sam pocepane garderobe, razmazanog karmina kako trpim da me trpa neko ko se ponašao kao moj neprijatelj. Povrh svega, bila sam nežna transica koja ispred sebe sam ima tri stranca koja uživaju u mojoj patnji.

Miloš je počeo da ulazi brzo i da kuka kako krvarim, ali to mu nije smetalo zbog mene već zato što je uprljao svog vršnjaka. Osećala sam kako me njegova jaja udaraju po nogama, ulazio je snažnim brzim i dubokim ulazima. Osećala sam kako me cepa i kako mi pušta krv, ali nisam smela da ga prekinem da ne bi još više poludeo. Bol je bio sve jači, a on sve žešći. Najlonke mi je skroz pocepao. Počeo je da me snažno steže za ramena i navlači na svoj kurac. Nisam želela da zadovoljim Miloša, ali sam morala. Krenula sam da lagano mešam guzom i da stenjem, iako mi se vrištalo na sav glas. Izbegavala sam da gledam momke koji su sedeli preko puta i drkali. Strašno me je bilo sramota i od njih i od mene same.

Miloš je još više pojačavao ritam. Nisam više mogla da izdržim, počela sam ponovo da plačem i molim ga da svrši, da me napuni i da ide. Opet je krenuo da se trza i napreže i konačno osećam kako me puni ogromnim toplim mlazom vrele sperme. Za trenutak, kao da je bol prestala, uživala sam u jedinom lepom trenutku večeri. Svršavao je zaista dugo i obilno. Osećala sam kako se sperma preliva iz moje guze napolje. Miloš ga je izvadio lagano. Osećala sam kako ga trese iznad mojih leđa. Sitne kapljice sperme su padale po mojim leđima i guzi. Zatim ga je nabio između mojih skupljenih nogu, tresao ga je između i brisao ostatke sperme i krvi o moje hulahopke. Udaljio se i navukao pantalone, a ja sam ostala u tom položaju misleći da ce se izređati i ostala trojica, ali oni očigledno nisu došli sa tom namerom. Došli su, jer im je Miloš rekao da će gledati kako on od mene stvara kurvu. Kako jedna transica postaje kurvetina. Sve što sam od njih dobila je to što su, jedan po jedan, prišli i izdrkali svoje kurčeve po mojoj kosi, to jest perici, licu i nogama. Čak nisu hteli ni u usta da mi stave, ponašali su se kao da me se gade. Kad se sve završilo, ustala sam jedva. Noge su me jako bolele, nisam ih mogla skupiti. Sve sto sam zelela je tuš i krevet, ali Miloš je smislio još jedan način da me ponizi. Prišao mi je i kao poslednjoj kurvi nabio 200 dinara u pocepane hulahopke uz reči:
– Eto, da ne budeš obična kurva. Sad si i jeftina kurva i transica.

Utegli su se i gotovo bez pozdrava izašli napolje. Ja sam ostala sama na sred sobe, sva zarozana i umazana, sa ukusom gorčine. Otišla sam pod tuš i jedva se oprala od njihove sperme. Nikada u životu nisam tako smrdela. Skinula sam se, sakrila moju garderobu i legla u krevet, gde sam duboko u noć razmišljala o poniženju koje sam doživela. I još kao so na ranu, u sred noći je došla moja majka sa nekim tipom koji joj je tepao i mazio je. Bila sam besna na nju što ona može, a ja ne, da ima poštovanje i nežnost. Pa ipak, pored sve gorčine, moje opredeljenje se nije promenilo. Smatrala sam da je Miloš samo jedan loš u moru dobrih momaka zbog kojih vredi biti žensko. Kasnije sam se uverila da sam bila u pravu, ali postojao je jedan problem kog se nisam mogla rešiti. To je bio Miloš, čovek koji je jedini sa svojim društvom znao moju tajnu, i nažalost, ja nisam još uvek bila spremna da je podelim sa ostatkom sveta. Tako sam još dugo vremena bila prvo Milošev rob, a kasnije i još nekih ljudi.

***

Posle niza loših seksualnih iskustava sa Milošem i njegovim društvom, po raznim stanovima, kolima i šumama, iako sam osećala veliku gorčinu u sebi, ja i dalje nisam odustajala od ideje da budem transica, žena. Kao da me je njihovo ponižavanje još više ojačavalo. Posle svakog trpanja i maltretiranja moja želja je postajala sve jača, sve sam više para trošila na žensku garderobu i sve sam je češće oblačila. Ipak, postojala je stvar koja me je mučila. Sve je to bilo tajno, daleko od očiju drugih muškaraca. Želela sam da se javno pojavim kao transica, ali još uvek nisam imala hrabrosti da to uradim u mojoj okolini, te sam rešila da odem daleko, gde me niko ne poznaje. Posle dugog razmišljanja gde, šta i kako, rešila sam da odem na more i da tamo pokušam.

Uputila sam se ka Crnogorskom primorju. U mojoj putnoj torbi gotovo da nije bilo muških stvari, tačnije jedino od muške garderobe što sam imala je ono na meni obučeno, a torba je do vrha bila puna suknjama, perikama, ženskim donjim vešom i najlon-čarapama. Putovanje vozom je bilo za mene strašno. Jedanaest sati putovanja mi je trajalo kao jedanaest godina, nisam mogla da dočekam da stignem i budem konačno pred svima ono što želim. Kada sam konačno stigla u hotelsku sobu, imala osećaj da ni vrata nisam zatvorila a već sam svukla sve sa sebe i počela da oblačim ono sto sam oduvek volela. Ali nije opet sve bilo lako, iako sam bila kilometrima daleko od kuće, u mestu gde me niko ne zna, postojala je neka blokada u mojoj glavi, strah od reakcije ljudi, tako da prva tri dana kao uplašena transica nisam izašla iz sobe.

Četvrtog dana sam odlučila da idem na sve ili ništa, ili da se vratim kući. Obukla sam mini-suknju iznad kolena, belu bluzu, crne najlon hulahop-čarape, našminkala se jarkim bojama, stavila crnu periku i na sve to dodala sandale sa veoma visokom štiklom. Udahnula sam duboko i krenula prema obližnjem baru. Dok sam prolazila kroz hotel i uske ulice, slobodno mogu reći da me je pogledao svaki čovek pored koga sam prošla. Ja sam se pravila da ne vidim i samo hodala bez okretanja. Kada sam ušla u bar, sela sam za jedan sto i uplašeno zurila u zid. Bar je bio skoro prazan. Još je bilo vreme za kupanje, a svi su bili po plažama. Strašno mi je bilo vrućina, osećala sam kako mi se najlonke natapaju znojem, ali nisam mogla da ih skidam jer su držale prikrivenim ono što je trebalo. Naručivala sam piće za pićem, bila sam jako nervozna. Pripiškilo mi se i uputila sam se ka WC-u. Pošla sam da uđem u ženski WC, ali na vratima me stiže konobarica i kaže to je samo za dame, a ja nisam dama, ja sam transica. Bilo mi je strašno neprijatno, pokušala sam da joj objasnim, ali nije je interesovalo. Insistirala je da idem u muški WC ili da napustim lokal.

Nisam imala drugog izbora i ušla sam u muški WC. Kada sam ušla unutra je bilo četiri-pet momaka za pisoarom. Čim sam ušla, svi do jednog su pogledali u mene sa nekim prezirom. Otresli su svoje kurčeve na brzinu i izašli napolje. Ostala sam sama sa još jednim čovekom koji je imao blizu 60 godina. Prišla sam sramežljivo pisoaru, podigla suknju, spustila hulahopke i krenula da piškim. Crvenila sam jako. Stariji gospodin je stajao, prao ruke i u ogledalu sve vreme gledao šta radim. Taman što sam završila i navukla hulahopke, osetila sam prst u guzi. Trgnula sam se i iza sebe videla tog starijeg gospodina kako se smeška. Nisam znala šta da radim. Ćutala sam i stajala on je lagano krenuo da mi masira guzu preko najlonki, jednom rukom mi je jako stezao guzove, a drugom nežno prelazio niz moju nogu. Prislonio je svoju glavu na moje rame i rekao:
– Ala si se oznojila. Hajde da izluftiramo malo te najlonke.

Povukao me je sa sobom i nabio me u kabinu sa WC-šoljom. Čim smo ušli, rešila sam da prihvatim igru. Spustila sam se istog momenta ispred njega na kolena, uzurbano mu otkopčala šlic i izvadila njegov kurac. Bio je to sasvim prosečan kurac, ništa preveliko. Ali, primetila sam da mu nešto fali, bio je obrezan. Stala sam zbunjeno gledajući u njega. Svi koje sam do sada obrađivala su imali kožicu, ali ne i ovaj. Čim je primetio šta me zbunjuje, rekao je:
– Ne plaši se. Kurac k’o kurac, samo bez kožice. Nije valjda da nikada nisi pušila obrezan? – Kada sam rekla da nisam, on kao da se oduševio i rekao mi: – E, posle ovoga ćeš samo obrezane tražiti.

tumblr_na40t7hiKx1tnk01yo1_500

Prislonio ga je na moje usne. Uzela sam ga odmah u usta. Zaista, bio je prelep, nije smrdeo, nije bio gorak i slan, nije mi bilo teško da ga držim u ustima. Pušila sam mu jako, nabijala sam ga u usta koliko god sam mogla, a jezikom sam kružila oko njegovog glavića. Bilo mi je divno, a očigledno i njemu. Zabacio je glavu iza i jako me stegao za potiljak. Puštao me je taman toliko, koliko mi je bilo potrebno da izvadim njegovu kurac iz usta i vratim ga nazad. Vidi se da su godine iskustva iza njega.

Posle par minuta pušenja kao da sam pala u trans, počela sam mumlati. Prvi put mi se desilo da gotovo ne znam gde se nalazim, sve što sam znala to je kurac, koji je sve dublje ulazio u mene.

Pušila sam kao profesionalka, kao da to radim već godinama

Moj jezik kao da se otkačio, išao je duž njegovog kurca stižući da obradi svako mesto na njemu. Usta su mi strašno bila ovlažila. Osećala sam kako se moja pljuvačvaka meša sa njegovim sokovima koje je ispuštao. Njegovo zadovoljstvo je bilo ogromno, stenjao je sve jače, i sve mi je jače stezao glavu uz sebe.

Odjednom toliko mi je jako stegao glavu i nabio mi svoj kurac u usta, da sam mislila da ću umreti. Nabio mi je kurac gotovo do grla i krenuo sitnim pokretima tela da ga nabija. Osećala sam da je blizu vrhunca, nisam se otimala iako sam se gušila. Posle par sekundi krenuo je da svršava direktno u moje grlo, zagrcnula sam se i krenula sam da kašljem, oči su mi strašno zasuzile. Svršio je zaista obilno, sperma je krenula da mi se sliva niz grlo i bradu, bilo je divno.

On je uzeo i svojim prstima pokupio višak sperme sa moje brade i dao mi da oližem. Dok sam lizala spermu sa njegovih prstiju, razmišljala sam kako da ga pitam za još jednu turu, ali očigledno da je on to već imao na umu. Čim sam olizala sve, podigao me je polako i poljubio. Bila sam presrećna. Pomislih konačno jedan muškarac da mi se zahvali poljupcem, ali poljubac je kratko trajao, bilo je vreme za nastavak. Izvadio je iz džepa kondom i dao mi da mu ga stavim.

Pošto je tek bio svršio kurac mu je već bio pao. Prišla sam mu i prilepila se za njega. Kolenom sam počela da mu masiram jaja, a jednom rukom da mu lagano drkam. Iako sam bila znojava, jako mu je prijao dodir mog kolena u crnom najlonu. Kurac mu se digao veoma brzo. Navukla sam mu lagano kondom i tu se moja uloga završava. On preuzima stvar u svoje ruke, okreće me prema zidu i jako presavija na dole.

Kako sam postala pohotna transica

Uhvatila sam se za cev od vodokotlića i stajala mirno. Svukao mi je malo hulahopke i počeo prstom da masira moj otvor. Baš je bio pažljiv. S vremena na vreme bi pljunoo na otvor i tako sve dok me nije skroz opustio. Ušao je lagano u mene, ali veoma duboko. Osetila sam kako me njegovi kukovi udaraju po guzi i kako nema više gde, bio mi je taman. Širio je moju rupu pažljivo, ulazio je lagano sporim pokretima, bio je jako pažljiv. Uzdisala sam i sve jače stenjala, a on je sve više ubrzavao pokrete, osećala sam kako me širi sve više, ali ovo nije bilo ni nalik Miloševom širenju. Ovo je bilo lepo. Svaki njegov pokret mi je prijao. Počela sam lagano i ja raditi kukovima i guzom. Polako sam mešala što mu se očigledno. Rekao je:
– Tooo… Mešaj, kurvice moja!

Počeo je da stenje i sve brže i jače da ulazi, a ja sam pratila sve to i mešala u ritmu kako me je on jebao. Bio je sve izbezumljeniji da bi na kraju počeo toliko jako i brzo da ulazi, da se ja više nisam mogla držati. Trpao me je dok sam ja udarala glavom od zid, ali to mi nije smetalo niti sam primećivala. Bila sam u transica u transu. Stenjali smo zajedno. Osećala sam kako se polako grči i uspela sam vrhom prstiju da dohvatim njegova jaja. Mazila sam ga po jajima i gledala direktno u oči dok se zabijao u mene.

On je postajao sve bolji, ulazio je na tako lepe načine, da nisam želela da ikada prestane. Drao me je od pozadi, cepao je moj otvor, ali ja sam uživala i počela da ga molim za još, još i još. Počela sam da stenjem i da ga stimulišem ponašanjem kao kurva. Vikala sam da je on moj pastuv i kako želim da me cepa kad god poželi. Zastao je na trenutak jedan, a onda ga zabio iz sve snage. Vrisnula sam od zadovoljstva. Osećala sam kako njegov kurac u meni pulsira, znala sam da svršava, ali nisam to mogla osetiti zbog gumice. Svršio je ulazeći u mene žestoko. Kada je konačno završio, izvadio ga je lagano i krenuo da skine kondom pun sperme. Ali sam ga ja sprečila i rekla muda sačeka. Navukla sam hulahopke, namestila suknju, prišla mu i lagano skinula kondom. Kurac mu je bio sav umazan od sperme. Spustila sam se lagano ispred njega pogledala ga i rekla mu:
– Ne možeš ga vraćati tako prljavog.

Lagano sam uzela njegov kurac u jednu ruku, dok sam u drugoj držala kondom pun sperme. Stavila sam kurac u usta i krenula iznutra da ga oblizujem. Osećaj je bio prelep. Čistila sam mu lagano kurac kao zahvalnost što je bio prvi normalan muškarac u mom životu. Njegova sperma mi se slivala ponovo niz grlo. Kada sam završila sa oblizivanjem i čišćenjem kurca, uzela sam onaj kondom i svu onu spermu sam prosula u moje najlon hulahopke, a zatim lagano utrljala. Želela sam da posle njega budem uprljana, jer je on to zaslužio.

Kada smo izašli iz kabine, na pisoaru sam ugledala kako piški momak sa ogromnim kurcem. Pogledao je u mene i namignuo mi, ali to mi nije bilo potrebno. Ja sam imala svog princa. Izašli smo zajedno napolje. Otpratio me je do moje sobe i još jednom poljubio.

Posle toga sam ga videla u društvu njegove žene i, iskreno, malo mi je bilo krivo, ali opet nisam želela da mu kvarim išta. On je bio dobar prema meni kao niko pre i bila sam mu zahvalna. Više nismo imali seks, on i ja, ali to je bilo vrelo leto… Ali o tome drugi put…

Vaša transica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x