Želim te… Još više…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ulazim u tvoju sobu u kasnim satima polako, tiho, da te ne probudim, palim prigušeno svetlo. Ti spavaš na boku, leđima, okrenuta meni, jednu nogu si savila, pokrivena čaršavom od pola listova do pola leđa. Na čaršavu se jasno ocrtavaju tvoje obline a među njima i guzovi koji su najizraženiji. Polako prilazim ležaju još više, posmatram te. Ti mirno spavaš i sedam polako na krevet, a ti samo blago uzdahneš i nastaviš mirno da spavaš.

Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Ja i dalje posmatram tvoje obline pa polako primaknuh ruku tvojoj guzi i ceo dlan lagano spustih. Osetih toplinu tvoju i ruka mi nepomična, posmatram te detaljno od listova preko butina, guzova, slabina i leđa.

Reših da te polako otkrijem. Uzeh čarsav u ruku i jedva pomičući počeh da te otkrivam. Radim to vrlo pažljivo da te ne probudim, da se ne pomeriš, da ne promeniš položaj. Ovo mi se sviđa; mogu da vidim sve, čak se i tvoja pičkica ispod gaćica izdigla kao breskvica.

Dižem lagano čaršav. Zaustavio sam dah jer se plašim da te i on ne probudi. Napokon te otkrih, ti se i ne pomače, ukaza se preda mnom telo sa kratkom spavaćicom koja se podigla do pola leđa do ispod sisa i crvene tangice koje su ušle između guzova i pokrile ti picu.

Gledao sam te onako celu dok nisam skupio hrabrosti da te negde dodirnem. Pružam ruku prema tvojoj butini odmah ispod pice i jedva dodirujem butinu, i dalje u strahu da te ne probudim. Ne smem samo da te pipnem, moram da spustim dlan i to učinih veoma oprezno, sve vreme prateći tvoj dah i promene u njemu.

Osetih na dlanu vrelinu tvojih butina i mekoću, i nežnu kožu. Uzbuđenje i meni raste, srce lupa, jako mi udara u ušima. Želim te… Kurac mi se diže, povlačim pažljivo ruku prema pici i polako je dodirnuh.

devojka spava u crvenim tangicama

Tu ostah nepomičan da bih oslušnuo tebe kako dišeš, zatim jos jače prislonih ruku na nju. Sad je ona bila u mojoj ruci, još vrelija nego butine, zatim blago pomerih ruku pa te ponovo posmatrah celu. Ležala si nepomično, a ja sam hteo da te poljubim, pa se lagano savih i vrlo nežno poljubih te u guzove.

Zatim se savih do pice i počeh da je mirišem, gore-dole nežno je dodirujući nosem preko gaćica, čak i počeh da šaram vrhom jezika preko gaćica po njoj. Nisi se ni pomerila. Ponovo prislonih dlan na guz i nežno krenuh prema pičkici mazeći guzove.

pomeranje gaćica u stranu

Ruka je lagano klizila niz meku i toplu kožu prema međunožju koje sam tako željno želeo da milujem i ližem. Šarao sam nezno pritiskajuci breskvicu tamo gde je raspuknuta, gaćice su sve više tonule među usmine gledao sam to sa pažnjom, čekao kad će da počne da vlaži.

Odjednom ti si se promeškoljila, ja se prestravih da ne promeniš položaj. Bilo bi sve uzalud što sam dotle uradio, ali ti si samo duboko uzdahnula i još više izbacila guzove unazad, još više savila nogu tako da se tvoja pičkica još više pojavila, čak su i ivice gaćica bile slobodne, što je meni pojačalo uzbuđenje.

Još više sam te želeo, sve više i više…

Tada sam mogao da i zavučem prste pravo u nju… Nisam to odmah uradio, već sam je još milovao preko gaćica, željno očekujući njene sokiće. Šetao sam prste od guze do klitorisa koji je već počeo da raste. Odjednom se pojavi mala flekica i meni udari krv u glavu, poče srce da lupa kao ludo, pokušavam mirno da dišem da te ne probudim.

I dalje ti trljam pičkicu preko tkanine na kojoj se pojavljuje sve veća fleka. Pipkam prstima, a lepljiva tečnost se oteže. Radim to nekoliko puta, primećujem da počinjes dublje da dišeš, ali se ne pokrećeš. Polako jednim prstom podižem uske gaćice.

Želim te... Još više...

Nežno i polako zavlačim dva prsta na picu, ona mokra, i samo mi skliznuše u njenu vrelinu. Polako ih izvadih onako mokre i pređoh na klitoris da ga podmažem. Trljam ti ga još više, a ti odjednom počinjes blago da mešaš. Sada sam siguran da se nećes pomeriti, jedino što bi sad uradila je da mi se još bolje podmestiš.

Diram ti je drugom rukom, podižem još više gaćice i sad razmazujem tečnost po celoj pici. Kurac me boli koliko se digo. Počinješ još brže da mešaš, ja ti prstima kružim oko guze i malo ti guram jedan prst unutra, on ulazi lako, jer je i guza podmazana. Samo ga malo uvlačim, ti ga stežeš, ja ga izvučem. Počinješ da stenješ tiho. Mislim da još spavaš, vidim da žmuriš, ne otvaraš oči. To me ohrabruje da još smelije se igram sa tvojim međunožjem. Prste premeštam na picu koja je jos vlažnija, koja je nabubrela, rumena i otvorena. Ja to vidim jer sam gaćice pomerio skroz u stranu.

Polako jednim prstom mazim jednu usminu, pa drugu. Zatim prelazim na klitoris, koji se pojavio, izronio iz kožice koja ga krije. Njegov vrh gleda pravo u mene, traži da ga milujem, da ga draškam. Radim to jednim prstom, tačno po vrhu, a ti se trzaš na svaki pokret mog prsta, tiho ječiš. Znam da ti to čini veliko zadovoljstvo.

Šetkam prstom uz njega do kraja, iz pice se pojavljuju nove kapi. Savijam glavu polako i jezikom skupljam da ne bi skliznuli do guze i razlili se. Milujem butinu, stežem ti guzove, jako idem do slabine, tražim sisu i nalazim je. Nežno je milujem dlanom, ti je lagano izbacuješ da mi bude dostupnija.

Želim te... Još više...

Osećam tvoju bradavicu na dlanu, tvrdu i veliku, mesim ti lagano sisu. Ti duboko i glasno dišeš, sve je jače stežem, kao da je muzem. Muzem je sve i više i jače. Počinješ da uvijaš celo telo i ostaješ u istom položaju. Gledam tvoju nabreklu bradavicu i želim da je sisam, ližem.

Uzimam bradavicu u usta i sisam je ko mala beba, vučem lagano ko da hoću da krene mleko, da vučem, da ti osetiš kako izlazi, da te to pali. Ja i dalje sisam sve jače, uvlačim pola sise u usta i unutra palacam jezikom po bradavici. Ti otvaraš oči i gledaš kako ja to radim.

Ja te gledam i hvatamo poglede, miluješ me nežno po kosi. Guraš mi glavu na sisu, a ja je već jako sisam. Idem glavom tamo-ovamo, počinjes da ječiš glasno, stežeš jako onda se okrećeš na leđa…

Širis noge jako, milujem tu mokru nabubrelu pičkicu, bockam te prstom, stiskam ti klitoris. Ti mešaš, uvijaš se. Prestajem. Okrećem te ponovo na bok. Poslušno ostaješ u tom položaju, podižeš nogu visoko. Gaćice ti se vratile na pičkicu. Sad su i one sve mokre. Ostavljam te na trenutak, da se svučem. Ti se ne pomeraš, svlačim se. Držim ga u ruci i polako ga drkam. Okrećem se u 69. Pomeram mokre gaćice, lagano prislanjam jezik na rupicu. Upravo u trenu kada mi je kurac nestao u tvojim ustima…

Ona se otvorila, nabubrela i rumena, željno ga čeka da ga okusi, da ga oseti duboko u sebi, sav njegov oblik i vrelinu. I on je željan da oseti njenu unutrašnjost. Da ga polako uvlači i da ga izvlači, da se topiš od zadovoljstva, da ječiš, da stenješ. Da se i ja topim sa tobom zajedno, da gledam kako nestaje u tvojoj dubini i kako izlazi iz nje.

poza 69, uzajamni oral, lizanje i pušenje

Počinjem nabreklim kurcem da ti milujem pičkicu od guze do klitorisa. Kvasim glavić, pola stavljam u rupicu, zadržim ga malo, pa opet šetam sa njim gore-dole. Razmazujem sokove po celoj pici. Ti pokušavaš da se nabiješ na njega, ali ja ne dam. Još malo želim da te mučim, da ti povećam uzbuđenje.

Držim ga tako, opet pokušavaš da se nabiješ na njega, ja se izmičem. Ne želim još da ti ga gurnem. Rukom ga vrtim u krug po tvojim usminama, čekam malo da se smiriš. Želim da ti ga nabijem do materice, da ječiš i stenješ od zadovoljstva.

Žestoko ti ga nabijam iznenada, ostajem tako nabijen nekoliko trenutaka… Ti svršavaš u trzajima i jecajima, pričajuci bezobrazne reči koje i mene pale. Zatim počinjem polako da ti nabijam, polako ga uvlačim i izvlačim, ali do kraja, gotovo da i jaja hoće da uđu. Guram ti ga tako da pica šljapka od sokića. To volim da čujem i vidim. Mešaš, ječiš, stenješ od zadovoljstva sve više.

Želim te... Još više...

Nabijaš se da ti što brže i dublje uđe, mesim ti jako guzove, gledam sve šta radim. Onda ti uzimam jednu sisu u ruku, gnječim je, hvatam za bradavicu koju trljam između dva prsta, ne prestajući da ti nabijam do kraja.

Sokovi pljuskaju oko pice, mokra su mi i jaja koja te lupkaju po klitorisu. Sve više i brže nabijam, osećam da mi nadolazi. Govorim ti da mi ide, ubrzavaš da mešaš jer i ti hoćeš sa mnom da svršiš. Počinjem da ti špricam spermu, nabijam ga do kraja, on i dalje šprica. Punim ti picu, počinjes da svršavaš, padam na tebe, slepljujem se sa tobom, trzamo se oboje, ječimo, stenjemo od zadovoljstva…

Dugo se još trzamo posle svršavanja. Ja ostajem u tebi još neko vreme. Kurac polako opada i mi se polako smirujemo, dišemo teško. Držim te čvrsto rukama zagrljenu, mokri od znoja, lepljivi, stopljeni…

Želim te... Još više...

Mix NS

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x